Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1074647 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #60 : 12.07.2007 17:04 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Track & Field 2000:tta rämppäilin Pleikkarilla. On se perkele, kun keihäässä keppi ei lennä ME:tä 98,48. Satasen sileä kulki hyvin - 8,97. Tosin tuostakin saisi vielä sekunnin nipistettyä paremmalla lähdöllä ja suonet päästä pullistavalla rämpytystekniikalla.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #61 : 12.07.2007 17:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kaveri heitti aikoinaan 110 metriä ja turhaannuin viikkokausiksi kun yritin sitä tuloksetta rikkoa.  :)

Maailmanennätys lienee 190 metrin heitto: http://www.youtube.com/watch?v=HKYJuvl4Gxg   Tehty N64-versiolla, eivät ehkä vertailukelpoisia.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #62 : 12.07.2007 20:15 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
Maailmanennätys lienee 190 metrin heitto: http://www.youtube.com/watch?v=HKYJuvl4Gxg   Tehty N64-versiolla, eivät ehkä vertailukelpoisia.

Tuosta videosta päätellen peli on ihmeellisen erilainen verrattuna PS-versioon (grafiikka parempaa, valikot erilaisia ym.). N64-versiossa on muistaakseni enemmän lajejakin. Eli luultavasti ei vertailukelpoinen, mutta aikamoinen tulos silti.


« Viimeksi muokattu: 12.07.2007 23:30 kirjoittanut TseiTsei »
Nice beaver!
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #63 : 12.07.2007 23:02 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hah, T&F 2000 on ihan kuningas peli. Mulla on vieläki ennätykset tallella. Laitan näkyviin, jos haluat haastetta. :p

100m 7,50
Pituus 11,40
Seiväs 8,85
Moukari 106,25
Painonnosto 337,5
Keihäs 106,94
Uimahyppy 399,85
50m uinti 16,78
1km pyöräily 56,326
Melonta 1,18,864
Hevonen ei hyvää tulosta :D
Kokonaispisteet 18148

Itse olen pelannut Ninja Gaiden Sigmaa viimeksi. Läpi normalilla ja hardilla ja nyt pääsee vihdoin itse pelin kimppuun, kun Very Hard on auki. Very Hard ja Master Ninja vasta osoittavat pelin oikean luonteen, joten nyt viihde vasta alkaa. :p
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #64 : 14.07.2007 16:35 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Vaikka E3 olikin hieman pettymys monellakin tapaa, niin Liveen pistetyt demot Ace Combat 6:sta ja Blue Dragonista pelastavat paljon. Kummatkaan demot eivät tuoneet mukanaan mitään yllätyksiä, vaan lähinnä näyttivät pelien olevan aika lähellä sitä, mitä niiden halusinkin olevan.

Blue Dragon toimii loistavasti ulostulollaan. Grafiikka on kaunista pehmeillä pinnoilla, focus-kikoilla ja pirteillä, mutta silti aika hillityillä väreillä. Hahmosuunnittelukin on melkein parasta Toriyamaa, jos yhdistettäisiin Dragon Questin ja Dragon Ballin tyylit, niin Blue Dragon saattaisi olla lopputulos.
Pelasin demosta vain ensimmäisen osion, Fortressin, joten en tainnut kuulla kuin kolme varsinaista kappaletta (itse luolaston kappale ja taistelu- sekä pomomusiikit), mutta kivalta kuulosti. 80-luvun särökitarajutut kiinnostavat yhtä paljon kuin Madden-pelit tai ampumahiihto, mutta silti pelin taistelu- ja pomokappaleita kuunteli. . . aika mielellään, kai. Pomomusiikkia kuuntelee lähinnä siksi, että se kuulostaa niin typerältä ja oudolta valinnalta. Täytyy vielä hieman kehua dubbausta, joka on aika lähellä parhaimpia videopelidubbauksia, mitä on eteen tullut. Edes se naisääni, joka lausuu niitä ‘nothing- ja ‘defeated’-juttujakaan ei päässyt ärsyttämään missään vaiheessa.

Pelaaminen taisteluista luolastoissa hiippailuun on aika kivaa. Jotenkin outo kankeus ja laahaaminen tuntuu vaivaavan kaikkea liikkumista, ehkä tämä johtuu jostain framerateista, en tiedä. Ehkä pitäisi se demon toinenkin alue pelata ensin, ennenkuin viitsin mitään sanoa paikkojen tutkimisesta ja seikkailusta.  Taistelusysteemin ideat ja jipot sentään sain selville ja tuota. . . no, Dragon Quest 8 ja Earthbound ovat hemmotelleet minut piloille, näiden kahden pelin taistelusysteemit ovat aikalailla sitä mitä kaipaan ja haluan roolipeleiltä. Silti ihan kivaa taistelu Blue Dragonissa on, varjot ja niiden erikoisiskut ovat vakuuttavia, vuorosysteemi on aika samanlainen kuin FFX:ssä, josta aikoinaan tykkäsin ja vasempaan yläkulmaan tuleva kuvakulma taistelijoista on oudon tyylikäs.

Ace Combat 6 on täydellinen. Mikään ei ole niin tyydyttävää kuin komean ilmataistelun päätteeksi painaa B-nappi pohjaan ja katsoa kun yksi tappava ohjus kaartaa kauniin savuvanan kera kirkkaansinisen taivaan halki suoraan vihollisen suihkarin perään, josta jää jäljelle vain musta savukasa. Ladatkaa tämä demo.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #65 : 14.07.2007 17:08 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Edes se naisääni, joka lausuu niitä ‘nothing- ja ‘defeated’-juttujakaan ei päässyt ärsyttämään missään vaiheessa.
Täälläpä ärsytti, mutta onneksi sen saa laitetettua myös pois päältä. Ainoa asia mikä pahasti häiritsi oli taisteluiden epävakaa framerate.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #66 : 15.07.2007 15:54 »
6puu Jäsen Viestejä: 77 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuliterää Resident Evil 4 Wii Editionia pelailin pari tuntia. On muuten aikas hyvä peli. Ohjaus iskostui selkärankaan hyvin alun haparoinnin jälkeen, eikä se jää Cube-version varjoon. Streiffauksen puute edelleen häiritsee, sillä se helpottaisi joitain kohtia. Tuleepahan sitten koettua sitä kauhua kun joka suunnasta hyökkää kyläläisiä talikoiden kanssa.
Always roll deep on the streets like the mafia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #67 : 15.07.2007 16:08 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Täälläpä ärsytti, mutta onneksi sen saa laitetettua myös pois päältä.

Höh, enpähän tajunnut katsoa ollenkaan mitään optionseja.
Mutta on tuota ääntä taidettu hieman muuttaa niistä ensimmäisistä videoista. Nyt ääni on paljon hiljaisempi ja pehmeämpi. Taisteluissa ääni on ihan mukava apu, kun kuulee, jos joku hahmoista kuolee tai myrkyttyy, tai sellaista.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #68 : 15.07.2007 17:07 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Wind Wakerin päätin pelata vielä kertaalleen läpi ennen DS:n Zeldaa. Jotenkin WW:tä pelatessa tuntuu, että palaan lapsuuteen ja Muumilaakson tarinoihin ;D. Ehdottomasti top 5 -kamaa.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #69 : 15.07.2007 20:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Siinä on nostalgiaa. Nimittäin muistot heräävät, kun ohjastan Excite Truckissa autoa poikittain käännetyllä Wiimotella. Palaan niihin aikoihin, jolloin avustin autopeleissä kääntymistä nojaamalla NES:sin ohjain kädessä vasemmalle ja oikealle. Ero on vain siinä, että nyt se on oikeasti tärkeä osa Excite Truckin pelaamista.

Peli on KÄSITTÄMÄTTÖMÄN aliarvostettu, ainakin median keskuudessa. HC-pelaajat nostavat puheissaan kerta toisensa jälkeen pelin esiin, syntyy uusia tarinoita siitä, miten ennen pelin hankkimista sen hyvyyttä epäiltiin mutta jo muutaman hassun kisan jälkeen peli oli koukuttanut mielettömällä tavalla pauloihinsa.  Jos sinulla on Wii, sinä tarvitset tämän pelin. Niin se vain on.  Sillä ei ole kenties ole Zeldan kestoa etunaan, mutta peli-ilo on niin korkealla ja kontrollit toimivat Wiin ohjaimella niin hyvin, että peli on silkkaa mieletöntä juhlaa jokaisen pelisekuntinsa aikana.

Videoissa ja ruutukuvissa peli näyttää hyvin keskinkertaiselta. Nämä ajatukset katoavat heti kun ohjaimen saa käsiinsä ja ensimmäisen satojen metrien loikkansa hypättyä. Piirtoetäisyyttä on silmänkantamattomiin ja pian pelaaja suorittaa temppuja, joita ei tiennyt racing-peleissä pystyvänsä suorittamaan kuuna päivänä. Excite Truck on todella loistava ajopeli, todellinen yllättäjä!

Pelin kesto? Excite Truck pitää niin monenlaisista asioista kirjaa, että ennätyksiä palaa rikkomaan kun kaikki mahdollinen on voitettu. Jos tykkäsi kilpailla Sega Rallyissa itseään vastaan, tulee peli kestämään kulutusta pitkään.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #70 : 15.07.2007 20:45 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Hieno homma että osaat arvostaa peliä. Otan sitten haasteita vastaan miitissä. Harmi kun kaksinpeli on hidas.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #71 : 19.07.2007 22:21 »
BurnBlack Jäsen Viestejä: 62 Basaaripisteet: 0 Profiili Tasty Planet http://www.dingogames.com/tastyplanet/

Pelihän kopioi ideansa käytännössä suoraan Katamary Damacystä, tosin peli on suoraan ylhäätäpäin kuvattuna joten pientä eroa sentään. Musiikitkaan eivät ole yhtä ”kahjoja” mutta ihan suht mukaansatempaavia, tosin alkavat toistaa itseään turhan nopeasti.

Leppoisaan pelailuun pieninä annoksina ja hiirikäden heilutteluun suht mukavaa pikkupelattavaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #72 : 19.07.2007 23:22 »
FindRb Jäsen Viestejä: 85 Basaaripisteet: 0 Profiili Tulipa taas hakattua toi Majora's Mask läpi.

Oli kyllä paljon vaikeampi mitä muistinkaan, varsinki kun on tullu tota Twilight Princessiä pelattua, niin sen vaikeustason eron oikein "tunsi".
Mutta tosiaan vipaa pomoakin sai hakata varmaan sen 5 kertaa, ennen ku se kuoli.

Mutta hyvä peli joo, ei kai tohon nyt muuta oo sanottavaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #73 : 20.07.2007 13:24 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili Unlockasin Handcannonin RE4Wiille! Uujaah, olen mestari. Alkoikin jo ottaa hermoon tuo Leon, kaverin varustushan on surkeinta verrattuna muihin merkkuihin.

On kyllä rutosti tasoeroa Mercenariesin hahmojen välillä. Krauserilla saa ekalla yrittämällä kaikista kentistä viisi tähteä, mutta Leonilla taas meinaa kapula välillä lentää. Onneksi on rannehihna. :rollaus:
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #74 : 20.07.2007 17:58 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Twilight Princessiä ja Excite Truckia tullut viime päivät pelailtua. Excite Truckissa kaikki kentät läpäisty, nyt sitten vielä pitäisi saada kaikki loputkin sinne S-tasolle niin saisi Super Excite-moodin auki. Parit autot uupuu vielä mutta katsoo jos ensi viikolla ehtisi hieman pidemmälle. Loistava peli kyllä kyseessä. Ensimmäisen Cupin aikana olin hieman pettynyt peliin, mutta loppua myöten innostus nousi osaamisen kasvaessa. Viimeiset kentät ovat aivan mahtavia.

Enemmän onkin tullut pelattua TP:tä, jossa hain juuri Master Swordin. Aivan loistava peli tunnelmaltaan ja pelattavuudeltaan. 20h on nyt takana ja vielä paljon edessäpäin.


« Viimeksi muokattu: 20.07.2007 18:08 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #75 : 20.07.2007 18:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Desp, Excite Truckilla on kyllä hihassaan vielä yllätys pari...  ;)


Mutta damn, että se osaa olla loistava peli. Jos ottaa huomioon että Zelda: TP on julkaistu Cubellakin, pidän Excite Truckia toistaiseksi parhaimpana Wii only -pelinä. Ihan oikeasti.  Ruutukuvien ja videoiden tölläämisen perusteella en olisi ikinä uskonut sanovani näin.

Paras Arcade-ajopeli PITKIIIIIIN aikoihin. Meininki on hektistä jatkuvasti eikä suvantokohtia ole. Pelaaja saa adrenaliinitykitystä sekunti toisensa jälkeen, sitä pelissä rakastan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #76 : 22.07.2007 18:02 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili

Psyvariaria pelailin.

  Erittäin hyvä peli on kyllä, Gradius V:n jälkeen paras shmuppi pleikalle. Vielä on aika kaukana 1CC helpoimmallakin reitillä ja vaikeimpia tasoja en ole päässyt vielä kokeilemaankaan. BUZZ on systeeminä erittäin toimiva ja riskinotto on aivan eri tasolla kuin muissa pelaamissani shmupeissa. Grafiikka on pelissä hienoa ja musiikki on erittäin hyvää. Kunnon Manic Shooter-tunnelmakin löytyy vaikeimmissa bosseissa  ;)
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #77 : 22.07.2007 18:48 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Metroid Primeä olen viime viikot jynkännyt ja kyllähän tämä peli on ollut kaiken hehkutuksen arvoinen, mitä olen siitä kuullut. Tosiaan pääsin vasta nyt Wiin oston myötä nauttimaan GameCuben huippupeleistä, sillä konsolipelaaminen unohtui aikalailla 2000-luvun alkaessa.

Hitto, että on komea peli. Mietin, että onko tämä todellakin viitisen vuotta sitten julkaistu peli. Alussa pelasin sellaisissa tunnin jaksoissa, mutta nyt kun reilun 12 tunnin pelaamisen jälkeen olen jo saanut ison osan power upeista, koukuttaa peli entistä enemmän. Tänäänkin ajan tajuni katosi kokonaan ja pienessä pelipöhnässä huomasinkin, että pelasin Primeä 3 tuntia ilman taukoja. Samoin kävi eilen.

Hämmästyttävää on myös se, miten hyvin Metroidien tunnelma on säilytetty 3D-teoksessa. Ja nimenomaan teoksessa, sillä tämä peli on taidetta. Mestarillista! Pitääpä kohta varmaan jatkaa.

Ai niin, ja soundtrack. Suloisen makeaa hunajaa korville.


« Viimeksi muokattu: 22.07.2007 18:56 kirjoittanut Turilas »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #78 : 22.07.2007 19:11 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili jeps. eka prime todellakin on taidetta.
harmi että kakkonen vajosikin sitten syvälle keskinkertaisuuden suohon.
toivottavasti kolmonen palauttaa sarjan loiston.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #79 : 23.07.2007 00:20 »
Andy-O "Good morning" Jäsen Viestejä: 97 Basaaripisteet: 0 Profiili The Darknessia on muutaman päivän ajan tässä tullut pelailtua. Ihan hyvää täytepelaamista näihin hiljaisiin kesäviikkoihin muttei lähelläkään mitään jeesuspelejä. Pimeyden käyttäminen ja Darkness voimat ovat raikkaita elementtejä, vaikka peli on muuten niin perusräiskintää kuin mahdollista. Aseet ovat sitä peruskauraa. Suurin osa tuntuu käteviltä eikä mikään ole täysin hyödytön, vaikkei tuttuun tapaan shotgunilla tee mitään yli kolmen metrin etäisyydeltä.

Rasittavia pikkujuttuja löytyy hiukan sieltä sun täältä. Vihuilla on tapana tehdä jotain ihme feikkikuolema-animaatioita. Ja nousta heti ylös kun pelaaja on ehtinyt selkänsä kääntää. Checkpointit on melkein aina päin persettä jos kuolema sattuu korjaamaan. Se että onko pelaaja nyt pimeässä vai valoisassa alueessa jää usein epäselväksi(Jackie kuolee valoisalla alueella huomattavasti nopeammin). Ja tietty nyt räiskintäpelissä pitää yksi kuolematon Helikopterikin olla.

Tunnelma taas on kohdillaan. Aidosti synkkä ja maaninen. Pelin alkupuoliskolla
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Ja angstilookistaan huolimatta jackie vaikuttaa muutenkin olevan aika "fucked up". Darklingit tuovat jollain synkällä tavalla hiukan huumoria mukaan peliin.

Pähkinänkuoressa: Sellanen ihan ok tähän asti.
"You must never hesitate!"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #80 : 23.07.2007 20:50 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Yakuza ei olekaan yhtään hullumpi tekele. Tuntuu oudolta miten vähän siitä puhutaan yhtään missään (NeoGAF). Tarina nappaa mukaansa ihan kiitettävästi kaikkine kidnappauksineen ja ryöstöineen, mutta se ei tunnu olevan nyt tällä hetkellä pääosassa. Eikä edes taistelu. No mikä sitten? "Vapaus." On totta ettei tämä mikään GTA-klooni ole, tai yritä edes olla, mutta siellä kaupungissa räpeltäminen on kummallisen hauskaa. Pikkuinen kaupunki tuntuu ehkä elävimmältä missään pelissä mitä olen pelannut, puolisatunnaistaistelut eivät ärsytä ja kaikki muu toimii. Eilenkin vastaan tuli humalainen mies joka ahdisteli kaunista naista ja sain valita puutunko asiaan, vai jätänkö naisen oman onnensa nojaan. Pitihän minun sitten pelastaa neito pulasta, jonka jälkeen tulikin kutsu drinkille. Irresistable. Jälleen oli aika valita ja tällä kertaa kyseessä oli drinkkien lukumäärä. Herrasmiehenä en voinut jättää naista juomaan yksin, vaan join niin paljon kuin baarimikko eteeni kantoi. Lopuksi löysinkin itseni kadulta 40,000 yeniä köyhempänä. :P

Olen vasta pelannut aika vähän, jonka takia tuntuukin että kaupungista löytyy paljon tekemistä ja random eventtejä. Mutta ainakin toistaiseksi toimii. Taistelusta ei paljoa sanottavaa ole. Löytyy perusiskua, vähän tehokkaampaa sorttiä, väistöä, blokkia ja heittoa, sekä tietysti suuri läjä irtaimistoa jota käyttää aseena. Syvyyttä ei juurikaan löydy (ei mikään GoW), mutta ei tarvikaan sillä mättö on silti hauskaa. Tarina, taistelu ja se kaikki muu on pyritty selvästi pitämään tasapainossa, eikä yksi yritäkään olla parempi kuin toinen. Enkä sano että jotain on tahallisesti huononnettu toisen elementin takia, mutta u nou whad ai miin. ;D

Ja vielä sananen Kazumasta... vittu häähän on KOVA ÄIJÄ! Miksen ole nähnyt hänen nimeään missään top badasses ever -listauksissa?! Juuro sopiva sekoitus kylmähermoista tappajaa ja wanhaa kunnon ritaria. Ja isoja lihaksia. Ja sen ääni on kiva.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #81 : 23.07.2007 20:57 »
jufo Jäsen Viestejä: 17 Basaaripisteet: 0 Profiili Viimeksi tuli hakattua Tales of Phantasia GBA versiota. Pääsin 1 bossin ja tällä hetkellä olen 2x Golem vastuksessa. Kehitystä vain kehiin. Tarina on minulle hyvä ja tarpeeksi selkeä. Grafiikat ovat hyvät GBA peliksi. Kontrolleissa olisi omasta mielestä pientä satsattavan varaa, mutta varmaan uusimmissa Talesseissa on sekin korjattu.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #82 : 24.07.2007 17:26 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili SSX Touria olen tässä tahkonnut tänään. Kylläpäs voikin olla hauskaa. Lumilaudalla tietenkin vetelen, kylläpä voi tehdä kaikkea kivaa. Aika kovaa ja hienoa vauhdin hurmaa tuo peli kyllä tarjoaa. Ensivaikutelma ainakin on aivan loistava.
030906 | 190308
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #83 : 24.07.2007 18:01 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Tuntuu oudolta miten vähän siitä puhutaan yhtään missään (NeoGAF).

Yksi syy taitaa olla se, että oikein kukaan ei ostanut peliä.

Mutta Yakuza on oikeasti hyvä peli. Koko peli on mukavan räjähtävä ja brutaali. Harmi vaan, että Sega tuhlasi turhaan rahaa dubbaukseen, johon lätkittiin kasa kohtuu isoja tähtiä. Halvemmalla ja paremmalla tuloksella olisi päästy ihan vain pelkällä tekstityksellä ja originaalilla ääninäyttelyllä.

Jatko-osaakin olisi ihan kiva päästä joskus kokeilemaan, vaikkei se kuulemma kovin ihmeellinen olekaan.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #84 : 24.07.2007 18:11 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Upo uutta, RE4 WE:tä olen nyt viimeiset ~2h tahkonut. Päihitin juuri Del "Helvetillinen järvimonsteri" Lagon. Tuo pomotaistelu on kyllä yksi hienoimpia KOSKAAN. Tunnelma vain ei voisi olla parempi kun huikea merihirviö syöksyy pelaajaa kohti veden alta huimaavalla vauhdilla. Toki olen pelannut saman pomon läpi myös GC-versiossa mutta Wiillä siinä on jotain tiettyä hohtoa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #85 : 24.07.2007 21:43 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli Parasite Eve 2 tänään kokeiltua pitkästä aikaa ja hetihän se piti kokeilla, vieläkö ne loppuörmelöt voittaa, kun siellä tallennus on lähettyvillä, ja eihän siitä mitään tullut. Peli tyssäsi heti siihen isoon örmöön ja piti kait se uskoa, että parempi aloittaa alusta ja opetella taas perusasiat kuntoon. Vaan eipä tuo sinällään haittaa, kun ei enää niin paljoa pelin tarinasta muista, tuleepahan kerrattua sekin.
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #86 : 26.07.2007 10:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Excite Truckista ajoin kaikki super excite -tason koitoksetkin S-arvosanalla läpi.  Se viimeinen Crystal-rata on niin makee. Kehittäjätiimin olisi kannattanut tehdä peliin enemmän fantasia-ratoja. Vaikka joku laavarata, jossa tulimeret olisivat virranneet taustalla ja niin edelleen. Jos pelissä olisi ollut sama määrä fantasiakenttiä kuin oikeisiin maihin perustuvia niin pyhä jysäys... Toivottavasti jatko-osa tulee.

Mirror-mode on nyt auki ja challenge-puolella riittää kyllä haastetta. Kaikkiin autoihin vaihtoehtoinen maalipintakin on tietty saatava auki.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #87 : 27.07.2007 09:44 »
BurnBlack Jäsen Viestejä: 62 Basaaripisteet: 0 Profiili Onkos joku pelaillut tuota Athens 2004 peliä ? Jos on niin oliskos vinkkejä miten kiekonheitossa saa varmasti onnistuneen kunnon vauhdinoton, yleensä aine menee aivan pieleen se vauhdin ottaminen, joskus harvoin sitten saa edes jonkin tasoisen heiton lähtemään  :lol:

Aitajuoksu on melkoisen hupaisa laji kun pädillä kun koettaa naputtaa vauhtia epätoivon vimmalla hirveetä vauhtia ja pitäis vielä keritä hyppimäänkin väliin  ;D Onkos joku päässyt testaamaan tuota aitajuoksua tuolla tanssimatolla pelaten ? taitaa jokin muukin laji lisäksi mattoa tukea.

Noista yleisurheilupeleistä aikonaan todella mainio peli oli MSX:lle toi Track and Field II ja sitä tuli urakalla väännettyä samoin Hyper Sports 3 jossa oli mm. curlig lajina jo kauan kauan sitten  :) Tietenkään väheksymättä KuusNepan varsin legendaarista Decathlohia !
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #88 : 27.07.2007 11:02 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
Onkos joku pelaillut tuota Athens 2004 peliä ? Jos on niin oliskos vinkkejä miten kiekonheitossa saa varmasti onnistuneen kunnon vauhdinoton, yleensä aine menee aivan pieleen se vauhdin ottaminen, joskus harvoin sitten saa edes jonkin tasoisen heiton lähtemään  :lol:

Olen pelannut melkoisesti, mutta siitä on jo yli vuosi aikaa. Muistaakseni kiekonheitossa pitää pyörittää analogitattia niin vimmatusti. Kunnon pyörityksellä lähtee ME-kaaret melko helposti. Pitää tässä lähipäivinä testailla tuota ja raportoida sitten lisää...
Nice beaver!
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #89 : 27.07.2007 13:11 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili S.T.A.L.K.E.R:ia tuli taasen hieman pelattua. Hyvä peli vaikka teknisesti hieman väljähtänyt onkin, niin tunnelmaa piisaa ja haastetta löytyy ja miljöö on kertaluokkaa parempi kuin monissa saman genren peleissä. 8)
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines