Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063427 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #750 : 17.09.2008 17:02 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Eikö olekin rasittavaa, kun kaikki on nykyään paskaa?


Space Invaders Extremen mahtavuuden jälkeen kaikki muu alkaa pakostikin näyttämään uskomattoman ankealta.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #751 : 18.09.2008 03:02 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Eikö olekin rasittavaa, kun kaikki on nykyään paskaa?
Oikeastaan ei. Eipähän tarvitse pelata niin paljoa. Riittää kun löytää pari hyvää peliä, kuten N Plus ja Space Invaders.

Sleepy kai sulla on se paddle-lisäpalikka DS:ään? Space Invadersia ja Arkanoidia varten?
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #752 : 18.09.2008 08:18 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Sleepy kai sulla on se paddle-lisäpalikka DS:ään? Space Invadersia ja Arkanoidia varten?

Juu. Arkanoidiin paddle on jumalallinen värkki ja ilman sitä peli olisi varmaan aika tylsä.
Mutta Space Invadersissa en paddlea jostain syystä yksinkertaisesti osaa käyttää, vaikka niin monet ovat sanoneet sen parantavan peliä hurjasti. Paddle on kai Space Invadersiin hieman liian herkkä tai jotain, enkä pysty puikkelehtimaan pelin ammusviidakoissa tarpeeksi tarkasti. Tulee aina käännettyä hieman liikaa ja kuoltua johonkin laaseriin.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #753 : 19.09.2008 05:08 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Alkukesästä myin boxin pois, tarkoitus oli syksyllä päivittää Eliteen. 60Gb mallin tullessa kauppaan ja hinnan laskettua päätin hakea moisen kotiin. Samalla ostin Rock Bandin ja on kyllä hyvä peli. Kaverin kanssa tuossa about 20.15 sovittiin, että hetki vielä ja sitten kauppaan hakemaan jotain syötävää. Klo 22.35 otettiin asia seuraavan kerran puheeksi. Ei millään tehnyt mieli lopettaa pelaamista.  :P Helvetin siistä kun vääntää volaa vähä ylös ja kaikki eläytyvät soittamiseen aivan täysillä. Mikkiin ei kukaan kyllä uskaltanut tarttua.  :P

Puolilta öin kaveri lähti himaan ja sovittiin, että mentäisiin vielä Liveen pelaamaan Halo 3:sta. Että kun teki gutaa pelata sitäkin välillä. Muutama peli ja se tuttu tatsi löytyi. Sniperin kudit löysivät vihujen päähän, stucki-naatit liimautuivat nätisti vastustajiin ja BR:n sarrrrjat osuivat tarkasti keskelle nuppia. Halo 3 täyttää vajaan parin viikon päästä vuoden, Bungiella pitäisi olla jonkin sortin yllätys meitä odottamassa. Innolla odotan.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #754 : 19.09.2008 07:12 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mikkiin ei kukaan kyllä uskaltanut tarttua.  :P
Oikeanlaiset virvokkeet mukaan, niin alkaa niitä laulajiakin löytymään.

Pitäisi hommata vielä mikkiständi tähän. Kaverin kanssa tehtiin patenttiratkaisu ja teipattiin mikki lampunjalkaan kiinni. Siinä sitten toinen soitteli rumpuja ja toinen kepitti ja lauloi. Oli lähes yhtä hauskaa kuin Wiillä pelaaminen, sillä erolla, että se oli hemmetin vaikeaa, kun piti keskittyä sanoihin ja kitaran nuotteihin samaan aikaan.

Rock Band 2:n rummut on nähtävästi kustu. Eli tarpeeksi kovaa lyödessä myös viereinen padi rekisteröi iskun. En tiedä sitten kuinka yleistä tuo on, mutta ainakin pari eri käyttäjän videota Youtubesta löytyi.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #755 : 19.09.2008 19:46 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Mikkiin ei kukaan kyllä uskaltanut tarttua.  :P
Oikeanlaiset virvokkeet mukaan, niin alkaa niitä laulajiakin löytymään.

Jep, huomenna olis tarkoitus pelailla virvokkeiden vahvistamana.  ;) Saa nährä kuka meistä lankeaa ekana laulamaan.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #756 : 20.09.2008 10:31 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Dragon Quest: The Chapters Of The Chosenia aloittelin hieman. Peli on on kyllä taattua Dragon Quest laatua: pelimaailma on värikäs, musiikit loistavia, Toriyaman artwork loistaa ja peli huokuu lämmintä tunnelmaa.

Taisteluita puhkeaa tiuhaan tahtiin, niinkuin ennen ropeissa oli tapana, mutta ne ovat helvetin nopeita varsinkin kun asettaa Battle Speedin nopeimmalle. Varmaankin nopeimmat taistelut , mitä on j-ropeissa tullut vastaan, mikä on tietenkin vain hyvä asia. Vihollisten taisteluanimaatiot ovat hienoa katseltavaa.

Peli ei merkittävästi eroa mekaniikaltaan DQ VIII:sta, vaan peli tuntuu samanlaiselta, ainoastaan pienemmässä mittakaavassa. Muutenkin jos DQ VIII kolahti, niin suosittelen lämpimästi myös Chapters Of The Chosenia.

Vielä on ainakin kolme sarjan peliä tulossa DS:lle, saas nähdä jaksaako ne kaikki tahkota läpi. Ainakin IX on pakko-ostos aikanaan. Sitten kun saadaan vielä Chrono Trigger ja uusi Suikoden DS:lle, niin laite on kyllä RPG-konsoli of the forever.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #757 : 20.09.2008 18:51 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Dragon Quest: The Chapters Of The Chosenia aloittelin hieman. Peli on on kyllä taattua Dragon Quest laatua: pelimaailma on värikäs, musiikit loistavia, Toriyaman artwork loistaa ja peli huokuu lämmintä tunnelmaa.

Taisteluita puhkeaa tiuhaan tahtiin, niinkuin ennen ropeissa oli tapana, mutta ne ovat helvetin nopeita varsinkin kun asettaa Battle Speedin nopeimmalle. Varmaankin nopeimmat taistelut , mitä on j-ropeissa tullut vastaan, mikä on tietenkin vain hyvä asia. Vihollisten taisteluanimaatiot ovat hienoa katseltavaa.

Muutenkin jos DQ VIII kolahti, niin suosittelen lämpimästi myös Chapters Of The Chosenia.
Vaikkei DQVIII kolahtaisikaan, niin CotC saattaa kolahtaa. Minulle DQVIII:n vanhahtava pelattavuus ja tietynlainen kömpelyys yhdistettynä teknisesti hienoon peliin ei vain toiminut. Kirkossa säästämässä käyminen oli hidasta (kiitos "pitkien" latausaikojen) ja muutenkin moderni ulkonäkö jotenkin vain alleviivasi kaikkia DQ-sarjan vanhanaikaisuuksia.

Chapters of the Chosen on toisaalta hyvinkin sulava pelikokemus. Latausajat ovat minimaaliset, kaupungit pieniä (= pääsee nopeasti säästämään, jos siltä tuntuu) ja taistelut nopeatempoisia. Vanhanaikaisuudet antaa helpommin anteeksi, koska kyseessä on kuitenkin vain porttaus NES-pelistä. DQVIII julkaistiin kuitenkin PS2:lle, jolla oli pelattavuudeltaan niin paljon mukavampia ja modernimpia tapauksia.

Jos nyt jostain pitäisi valittaa (ja ainahan sitä pitää), niin pelin jakaminen (ainakin?) viiteen eri chapteriin ärsyttää siinä mielessä, kun jokaisessa luvussa peli ikään kuin aloitetaan alusta (eri hahmoilla). Ei siinä muuten mitään, mutta kun on juuri päässyt kunnolla alkuun yhdellä poppoolla, luku vaihtuu ja peli heittää takaisin ykköslevelin hahmoilla pelaamaan. Rahaa ei tule paljoa paskaakaan, tait(/k)oja on ehkä yksi ja taisteluissa palataan kamppailemaan taas uudestaan sinisiä limapalloja vastaan.

En vielä osaa arvioida kuinka suuri miinus tuo on, koska olen vasta toisessa luvussa menossa, mutta jos tuo nollaus tapahtuu joka luvun alussa, niin kyllä se vähän kyrpii. Ei se peliä pilaa, mutta pelaaminen töksähtelee ikävästi aina chapterin alussa, koska on melkeinpä pakko jäädä grindaamaan hahmoja ja keräämään rahaa parempiin varusteisiin melko moneksikin hetkeksi, siinä missä ennen luvun vaihtumista eteneminen oli mukavan sulavaa, kun HP:ja oli enemmän kuin 14 ja varusteena kunnon miekkoja eikä vain jotain puukeppejä tai nyrkkejä.

Lainaus
Vielä on ainakin kolme sarjan peliä tulossa DS:lle, saas nähdä jaksaako ne kaikki tahkota läpi.
Jos alkaa epäilyttää jaksatko pelata kaikkia sarjan DS-pelejä läpi, suosittelisin jättämään puhtia Dragon Quest VI:n DS-remakeen. Siitä tuntuvat monet diggaavan aevan älyttömästi.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #758 : 20.09.2008 19:32 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
En vielä osaa arvioida kuinka suuri miinus tuo on, koska olen vasta toisessa luvussa menossa, mutta jos tuo nollaus tapahtuu joka luvun alussa, niin kyllä se vähän kyrpii.

Chapterit ykkösestä neljään ovat tavallaan pelin tutoriaaleja: jokaisessa esitellään jokin uusi pelimekaniikka ja ne ovat hyvin rajatulla alueella maailmassa sekä aika lyhyitä. Vitos-chapteri on sitten se ns. kunnon peli, kait.

Ja vitos-chapterissa alkaa tulla ikävä DQVIII:n maailmaa, jossa ihan pelkkä ympäriinsä haahuilu oli hauskaa. IV:n litteässä ja nopeasti aika pikkuruiselta tuntuvassa maailmankartalla seikkailu tuntuu vähän. . . vaatimattomalta.


Lainaus
Jos alkaa epäilyttää jaksatko pelata kaikkia sarjan DS-pelejä läpi, suosittelisin jättämään puhtia Dragon Quest VI:n DS-remakeen.

Hmm. . . minä olin käsittänyt, että VI olisi ollut se tämän trilogian heikoin osa. V kuulostaa paljon mielenkiintoisemmalta, varsinkin juonensa osalta, jossa seurataan päähahmon elämää monenkin vuoden osalta ja jotain naimisiinmenoakin löytyy ja muuta kivaa.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #759 : 20.09.2008 20:54 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Hmm. . . minä olin käsittänyt, että VI olisi ollut se tämän trilogian heikoin osa.
Riippuu tietenkin keneltä kysytään. Juonellisesti ei taida olla aivan yhtä vahva kuin V (tosin... VI on IV-VI trilogian päätösosa, joka tuo oman eeppisyytensä ja shokeeraavat paljastuksensa juoneen), mutta muuten se taitaa peppuraiskata aikaisemmat pelit melko taitavasti (hahmoluokat, suurin DQ-maailmankartta siihen astisista julkaisuista, hieman FFVI:n tapaan kaksi eri maailmaa, mutta hitusen paremmin toteutettuna (?) jne.).

Ja VI:ssä on kuulemma aivan pirusti sivutehtäviä, joilla on oikeasti melko paljonkin merkitystä pääjuonen kannalta eivätkä ne ole jonkin Mass Effectin sivutehtävien tapaan täysiä turhakkeita ja pääjuonen suhteen totaalisen merkityksetöntä paskaa.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #760 : 20.09.2008 22:36 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Pelasin tänään Majora's Maskin vihdoin loppuun asti keräten kaikki naamiot ja esineet. Muutama piece of heart jäi keräämättä, suurimmaksi osaksi sen Goronilla pelattavan Moon Child Hide and Seek -osion takia. Turhauduin noin 45 minuutin ja lukuisten yritysten jälkeen, joten päätin hieman oikaista. Fierce Deity -naamion sentään keräsin.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Peli oli kyllä loistava kokemus ja erinomainen lisä Zelda-sarjaan. Ei ehkä paras Zelda, mutta lähellä kärkeä kumminkin. Nyt sitten pitäisi pelata WindWaker toiseen kertaan läpi (vaikkei se peliä paljon muutakaan) ja sen jälkeen Ocarina of Time Master Quest, alkuperäisen Zeldan second quest sekä Four Swords ja FSA.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #761 : 21.09.2008 09:36 »
tuhis Vieras FFIV

Kerrassaan upea, joskin hieman paperinen uusi versio vanhasta pelistä. Tulipahan taas turpaan suoriltakäsin eikä ollut päässyt tallettelemaan viimeiseen puoleen tuntiin. Onhan se tietysti mielekästä että pomot eivät ole helppoja, mutta niitten vaikeustasoa ei jaksaisi käydä toteamassa tämmöisen kautta että ensin tutkitaan kaikki paikat tarkkaan ja otetaan sitten pataan ensimmäisestä iskusta melkein koko ryhmän kollektiivilla. En tämmöisen takia taida viitsiä tuota active battlea pitää päällä kun perseestähän se on juosta samat läänit aina kahteen kertaan, mutta muuten kyllä ihan ihan ehdotonta roolipeleissä.

Active battle tarvitsee ehdottomasti intuitiiviset valikot joita ei tarvitse selata jonkun esineen tai loitsun perään ja tuossakin matsissa ehti pomo tappaa sitten henkiin jääneet uudella samanlaisella läimäsyllä kun pläräsin että missä vitussa se henkiinherätystaika nyt on.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #762 : 21.09.2008 13:31 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Yöllä tuli jo myönnettyä irkin puolella, että pelasin Call of Duty 4:sta ja pidin siitä. Liityn siis Eemelin, Puhan ja kumppaneiden kelkkaan ja sanon, että CoD4 on paras FPS-peli.  :( Harmi että oma kone ei jaksa kyseistä peliä pyörittää, eikä XO:ta tai PS3:sta löydy. Toisaalta konsoleilla se on paskempi kun ei ole hiiri&näppäimistö-yhdistelmä käytössä. Toisaalta kyllä niillekin näppäimistöt saa.

Oli kyllä mukava ilta eilen. Vuorotellen pelattiin ja toiset meni saunomaan, niin itse jäin syömään pizzaa ja pelaamaan CoD:ia. Haluan pelata lisää. Nyt.

t: Pelaajalehti
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #763 : 21.09.2008 14:57 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Castle Crashers on aivan jäätävän hyvä kännipeli. Ainakin aluksi ihan sopivan yksinkertaista huitomista, sekä naurettavan typerää paskahuumoria ja muita hassunhauskoja tilanteita, massiivisen hyvän soundtrackin siivittämänä. Kavereiden kanssa pelatessa joutuu jopa murjomaan toiset maan rakoon saadakseen niiltä pakollisilta prinsessoilta römpsää. Aivan eeppistä, kuvaruudun molemmilla puolilla.

Noei mutta on tämä oikeastikin aika loistava peli. Pituutta on jopa hämmästyttävän paljon, sillä odotin lähinnä jotain Little Fighter 2:n tasoista kestoa, mutta tämähän on ihan (melkein) täyspitkä peli. Kestoa lisää myös yksinkertaiset roolipeli-elementit, sekä aseiden, apureiden ja hahmojen löytäminen ja ne pari minipeliä. Aivan saakelin hyvä peli, varsinkin minulle jolle on käynyt Zoukat, muttei ihan niin radikaalisti.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #764 : 22.09.2008 00:46 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Tein vähän aika sitten rahan tuhlaukseksi luokiteltavan kulttuuri teon. Ostin The Settlers II: 10th Anniversary -pelin. Rahan tuhlaukseksi tämän tekee se että omistan myös alkuperäisen :)

Mutta tänään (tai no, eilen kellon mukaan) sitä tuli pelailtua. Ja hieno pelihän se on. Se on vain niin nerokkaan yksinkertaisen koukuttava ja toimiva. Eihän se alkuperäisestä juurikaan eroa, muuten kuin grafiikaltaan, mutta kun alkuperäisen kanssa on aina saanut hiukan taistella että se toimii kunnolla, erityisesti musiikkien osalta, niin en kyllä voi katuakkaan ostoa. Musiikki tuo nimittäin hienon ja rauhoittavan tunnelman. En usko että menee taas kauaa kun huomaa että biisit soi taas päässä. Tunnelmallinen, viihdyttävä, rauhoittava, koukuttava ja todellinen klassikko. Jos tämän saa about 10€:lla (kuten minä) niin pakkohan tätä on suositella. Rahan tuhlausta tai ei.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #765 : 22.09.2008 20:37 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Final Fantasy IV:sta on tullut mätettyä hitaasti ja säästeliäästi, mutta siltikin menosta voi jo päätellä, että loppu alkaa jo näin 19 tunnin jälkeen häämöttää. Sinällään moinen on sääli, mutta samalla myös omalla tavallaan hyvä homma, sillä koko peliin ei välttämättä ehdi nyt edes pahemmin kyllästyä. Hieman yllättäen perinteinen japsiropemeininki on nimittäin viihdyttänyt todella hyvin paria pientä tympääntymistä huolimatta. Moiset fiiliksetkin tosin iskivät, kun pitkän tapahtumaketjun tai tutkiskelun jälkeen sattuukin kuolemaan vähän kovemman luokan pomovastukseen ilman, että välissä pääsi tallentamaan. Peli-ilo on kuitenkin palannut aina välillä jopa moninkertaisena, kun bossin saakin toisella yrittämällä nujerrettua.

Spoilereita tarinaan liittyen:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Olen myös pitkästä aikaa aloitellut Abe's Exodduksen pelaamista erään koulutyön saatua minut jälleen peliin koukkuun. Mitenkään kauheasti en ole vielä ehtinyt Oddworldissa seikkailla, mutta ainakin tähän asti pelaaminen on ollut hyvinkin viihdyttävää. Sellaisena pyrinkin sen pitämään, joten olen yrittänyt pelata peliä suht vähän kerrallaan ja mahdollisimman rennosti. Näin ollen esimerkiksi suuremmat päänvaivaamiset jätän suosiolla sivummalle. Tämä ei missään nimessä ole kuitenkaan tarkoittanut sitä, että mudokon-kaverit ohitettaisiin tai jyrättäisiin kylmästi. Suurinta osaa olenkin ainakin yrittänyt pelastaa, minkä johdosta vain viisi noin kuudestakymmenestä työläisestä on tällä hetkellä jäänyt taakse.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #766 : 22.09.2008 20:58 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Castle Crashers on aivan jäätävän hyvä kännipeli. Ainakin aluksi ihan sopivan yksinkertaista huitomista, sekä naurettavan typerää paskahuumoria ja muita hassunhauskoja tilanteita, massiivisen hyvän soundtrackin siivittämänä. Kavereiden kanssa pelatessa joutuu jopa murjomaan toiset maan rakoon saadakseen niiltä pakollisilta prinsessoilta römpsää. Aivan eeppistä, kuvaruudun molemmilla puolilla.

Noei mutta on tämä oikeastikin aika loistava peli. Pituutta on jopa hämmästyttävän paljon, sillä odotin lähinnä jotain Little Fighter 2:n tasoista kestoa, mutta tämähän on ihan (melkein) täyspitkä peli. Kestoa lisää myös yksinkertaiset roolipeli-elementit, sekä aseiden, apureiden ja hahmojen löytäminen ja ne pari minipeliä. Aivan saakelin hyvä peli, varsinkin minulle jolle on käynyt Zoukat, muttei ihan niin radikaalisti.
Onko kukaan muu laudalta ostanut Castle Crashersin, että voisi pelata täydellä neljän porukalla tuota?
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #767 : 23.09.2008 00:03 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Yakuza 2:sta olen tyypannut muutaman tunnin ja hyvältä vaikuttaa. Onhan tuossa edelleen ne samat "viat", jotka "vaivasivat" ekaa osaa, mutta ei siitä jaksa välittää kun juoni & hahmot ovat niin loistavia ja japanilaisten katujen tutkiminen ihan palkitsevaa. Tällä kertaa ovat vieläpä säilyttäneet japsiääninäyttelyn, joten ei tarvitse sietää enemmän sinne Sopranosin maailmaan kuuluvaa "fuck shit fuck fuck shit" läppää, joka vaivasi hieman ensimmäisen osan länsimaista julkaisua.

Ainut huono puoli on, että tuo näyttää melko hirveältä 42'':n HD-telkun ruudulla, vaikka laittais PS3:sta kaikki skaalaukset ja pehmennykset päälle.

Niin joo, propsit myös siitä, että alussa sai virkistää muistia ensimmäisen osan tapahtumista. En muistanut niitä aivan selvästi, joten kertaus oli tarpeen.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #768 : 28.09.2008 16:19 »
tuhis Vieras FFIV

Kääpiömaassa nukketappelu + Golbez. Pari kertaa tullut jo kokeiltua ja välissä revittyä pari leveliäkin kaikille. Osaa sitten olla vittumainen matsi ja taas tekis mieli ottaa pois päältä active battle kun Golbez ehtii tavallisesti kolkkaamaan taisteluun mukaan tulleen maagin suorilta kun ei paralla riitä levelit ottaa vastaan edes yhtä loitumaa. Perseestä tämmöset pomomatsit joitten välissä ei pääse säästämään kun ainut keino päästä niistä ilman vitutusta on hakata kaikille hahmoille leveliä sen verran että vetävät kaiken kerrasta mullan alle.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #769 : 28.09.2008 16:22 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
FFIV

Kääpiömaassa nukketappelu + Golbez. Pari kertaa tullut jo kokeiltua ja välissä revittyä pari leveliäkin kaikille. Osaa sitten olla vittumainen matsi ja taas tekis mieli ottaa pois päältä active battle kun Golbez ehtii tavallisesti kolkkaamaan taisteluun mukaan tulleen maagin suorilta kun ei paralla riitä levelit ottaa vastaan edes yhtä loitumaa. Perseestä tämmöset pomomatsit joitten välissä ei pääse säästämään kun ainut keino päästä niistä ilman vitutusta on hakata kaikille hahmoille leveliä sen verran että vetävät kaiken kerrasta mullan alle.

Taktista Phoenix Down + Cura yhdistelmää vain käyttöön, niin johan homma sujuu. Cecilin pistät sopivaan aikaan lataamaan taikaansa ja sitten vähän myöhemmin pistät sen toisen elossaolevan henkilön herättelemään porukkaa. Kun tämä onnistuu kerran tai kaksi, niin johan alkaa matsi sujumaan.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #770 : 28.09.2008 18:15 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Paska peli. Minkäs teet.

Itse pelasin äskön PSonen Valkyrie Profilea. Täytyy sanoa, että on ollut pelissä hyvät grafiikat aikoinaan. Pieksee monet Wiin pelit ulkoasullaan. Aika hitaasti pelaaminen vain eteni, kun japanin kielen versiota pelailen. Ei ollut onneksi hinnalla pilattu, noin 3 euroa kustansi, joten pakkohan se oli POISTAA.

Soul Calibur 4:ää pelasin myös vähän ja eipä siitä ole mieli muuttunut. Extra vitutuksena vielä PS3-version "ominaisuuksiin" kuuluvat ruudunpäivityksen dippaukset, joita ei mättöpelissä missään nimessä saisi olla.

DS:llä tuli testattua Civilizationia ja aloittelin Castlevania Portrait of Ruinin uudelleen. Civilization on yllättävän onnistuneesti saatu portattua DS:lle ja Castlevania on tietty aina mukavaa pelattavaa.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #771 : 28.09.2008 23:54 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili Viime päivinä on pelattu aika sekalaisesti eri pelejä. Vampire The Masquerade: Bloodlinesia intouduin pelaamaan taas yhden vittumaisen mättödungeonin päähän kunnes kuolema korjasi. Harmi miten alkupuolen juonipainotteisesta loistokkuudesta on vajottu niin aivottomaan toimintaan  :(

Halo 3:a ollaan tahkottu kaverin kanssa eka viidakkohässäkkä. On vielä niin alussa että paha tuosta on mennä mitään sanomaan. Meikäläisen Halo-neitsyys meni. Niin joo ja mitä sitä turhia aikaisempia osia pelaamaan, suoraan kolmosesta vaan!

Megaman 2:n tungin päivällä NESiin ja vetäisin läpi, eka kerta tämäkin. Onko tyypit maailman pelilehdistössä niin paskoja pelaamaan vai miksi näitä hehkutetaan vaikeiksi? Hyvää viihdettä joka tapauksessa, on kestänyt ajan hammasta. Loppucrediteissä oli ehkä kolme nimeä ja loput olikin sitten "special thanks" -osastoa  :lol: ...verrattuna esim GTAIV:n noin sataanviiteenkymmeneen nimeen.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #772 : 29.09.2008 06:30 »
tuhis Vieras
Vampire The Masquerade: Bloodlinesia

Ei tuossa pelissä ole mitään hyvää. Buginen paska joka tarjoilee tyhjääkin tyhjemmät kadut joilla sitten täytyisi tuntea olonsa yön elukaksi. Pelillä taitaa olla vielä nykyäänkin melko aktiivinen kannatusjoukko joka harrastajavoimin julkaisee bugeja tappavia päivityksiä, ja taitaapa koodista olla kaivettu esiin muutamia kohtauksia jotka eivät lopulliseen peliin koskaan päässeet.

Tulipahan kaverin kanssa kaivettua Mario Kartit hyllystä ja se oli ihan hauskaa pitkästä aikaa. Osasin jopa lopettaa ennen kuin volyymitaso nousi liikaa muitten pelaajien hyvän tuurin takia. Kasilta tänään katellaan jos sais muita kavereita kanssa mukaan, ja jos niistä lautalaisista joilla on friendittelyt meikäläisen kanssa tuntuu että vois kanssa tekstailla pitkästä aikaa niin mukaan vaan.


« Viimeksi muokattu: 29.09.2008 06:48 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #773 : 29.09.2008 11:18 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili
Ei tuossa pelissä ole mitään hyvää. Buginen paska joka tarjoilee tyhjääkin tyhjemmät kadut joilla sitten täytyisi tuntea olonsa yön elukaksi. Pelillä taitaa olla vielä nykyäänkin melko aktiivinen kannatusjoukko joka harrastajavoimin julkaisee bugeja tappavia päivityksiä, ja taitaapa koodista olla kaivettu esiin muutamia kohtauksia jotka eivät lopulliseen peliin koskaan päässeet.
Hankin pelin kuultuani että se on edesmenneen Troika Gamesin (joka on ex-Black Isle) tekele. Siihen päälle fanien tekemät päivitykset 5.6:n asti, ja se niistä bugeista. Ihan muut ongelmat tässä viiraavat kuin bugit ja kadut.

Peli on ollut aivan parhautta puoleen väliin saakka. Kummituskartanon tutkintaa, sarjamurhaajan jahtaamista, kadonneiden henkilöiden etsintää... sanoisin että peli piti minut vankinaan kokonaiset kaksi vuorokautta aamusta iltaan. Mutta kaiken tämän parhauden päätteeksi pimeys hiipi ilmoille toiseksi viimeisen kaupungin kohdalla ja pakotti minut tappamaan zombeja ja muuta ihmiskuonaa dungeoncrawler-tyyliin. Se paska ei ole vieläkään loppunut. Taistelu on Bloodlinesin huonoin puoli, joten tällä menolla en jaksa pelata mokomaa loppuun :(  Surullista.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #774 : 29.09.2008 12:22 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Vampire The Masquerade: Bloodlinesia

Ei tuossa pelissä ole mitään hyvää. Buginen paska joka tarjoilee tyhjääkin tyhjemmät kadut joilla sitten täytyisi tuntea olonsa yön elukaksi. Pelillä taitaa olla vielä nykyäänkin melko aktiivinen kannatusjoukko joka harrastajavoimin julkaisee bugeja tappavia päivityksiä, ja taitaapa koodista olla kaivettu esiin muutamia kohtauksia jotka eivät lopulliseen peliin koskaan päässeet.

Tulipahan kaverin kanssa kaivettua Mario Kartit hyllystä ja se oli ihan hauskaa pitkästä aikaa. Osasin jopa lopettaa ennen kuin volyymitaso nousi liikaa muitten pelaajien hyvän tuurin takia. Kasilta tänään katellaan jos sais muita kavereita kanssa mukaan, ja jos niistä lautalaisista joilla on friendittelyt meikäläisen kanssa tuntuu että vois kanssa tekstailla pitkästä aikaa niin mukaan vaan.
Metacritic 80.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #775 : 29.09.2008 15:37 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Vampire The Masquerade: Bloodlinesia

Ei tuossa pelissä ole mitään hyvää. Buginen paska joka tarjoilee tyhjääkin tyhjemmät kadut joilla sitten täytyisi tuntea olonsa yön elukaksi. Pelillä taitaa olla vielä nykyäänkin melko aktiivinen kannatusjoukko joka harrastajavoimin julkaisee bugeja tappavia päivityksiä, ja taitaapa koodista olla kaivettu esiin muutamia kohtauksia jotka eivät lopulliseen peliin koskaan päässeet.

Tulipahan kaverin kanssa kaivettua Mario Kartit hyllystä ja se oli ihan hauskaa pitkästä aikaa. Osasin jopa lopettaa ennen kuin volyymitaso nousi liikaa muitten pelaajien hyvän tuurin takia. Kasilta tänään katellaan jos sais muita kavereita kanssa mukaan, ja jos niistä lautalaisista joilla on friendittelyt meikäläisen kanssa tuntuu että vois kanssa tekstailla pitkästä aikaa niin mukaan vaan.
Metacritic 80.
Tähän väliin voisi heittää sen perinteisen sanonnan kärpäsistä ja ulosteista, mutta jätetään sanomatta, koska on minullekin välittynyt se kuva, että kyseessä on vähintäänkin asiallinen peli.

Itse olen nakutellut koko viikonlopun Rock Bandia. Rummuilla jo lämmittelynä easy tour läpi, ja aloittelen normalia. Laulua olen myös aloitellut mediumilla ja pirun hauskaa sekin. On pakko yrittää pitää vielä se neljän pelaajan Rock Band-ilta kavereiden kesken.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #776 : 29.09.2008 20:52 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Piti aloittaa Yakuza 2, mutta pelaaminen jäi ensimmäiseen chapteriin koska Dual Shock oli jostain syystä lahonnut tässä parin-kolmen kuukauden käyttämättömyyden aikana; L1- ja L2-napit sekä ristiohjaimen ylös-nappi eivät jostain syystä enää toimi.
Tuli nyt tuo ensimmäinen chapteri pelattua läpi tuolla slime-ohjaimella, jota ei ole näköjäänkään suunniteltu toimintapelit mielessä pitäen. . .
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #777 : 30.09.2008 10:57 »
tuhis Vieras FFIV

Tulipahan nuo pomotkin mätkittyä. Sain niin rattoisasti naamariin ensimmäisellä yrittämällä, että tulipahan sitten levuteltua partyä semmoinen kymmenisen leveliä. Kävin tällä ajalla kokeilemassa sitä pari kolme kertaa ja aina oli samat kuviot: pomo imaisee Cecililtä manat ja heittää loitumat perään. Ennen kun saan etheriä nassuun ja hiilattua, onkin apuun tullut hahmo jo vainaa. Yrittämällä jolla tuo sitten meni, menikin noita ethereitä semmonen kymmenisen kappaletta kun ajattelin että helevetti enää en jaksa katsoa samoja välianimaatioita ja jutusteluita tuhannetta kertaa. Vähän kirpaisi, mutta ei noita tule ikinä fantasyissä käyteltyä kun oon semmoinen hamsteri. Kyllähän tuo sitten siitä meni kun sai pystyyn toisen hahmon pysyvästi - herättelin kaikki muut ensin ja sitten vasta tuon mukaan tulleen auttajan joka onneton kuoli melkein yhdestä iskusta.

Vinkkiä Tower of Babiliin
Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 30.09.2008 11:03 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #778 : 30.09.2008 13:14 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tuli nyt tuo ensimmäinen chapteri pelattua läpi tuolla slime-ohjaimella, jota ei ole näköjäänkään suunniteltu toimintapelit mielessä pitäen. . .

Vaiti houkka! Slimeohjain sopii kaikkeen! Se on sekä ergonomiikan että käytännöllisyyden virstapylväs! :)
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #779 : 30.09.2008 14:16 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Vaiti houkka! Slimeohjain sopii kaikkeen! Se on sekä ergonomiikan että käytännöllisyyden virstapylväs! :)

Slime-ohjain on kooltaan sen verta iso, että käsien pitäisi olla ihan aikuisen kokoiset kun taas ohjaimen napit ovat suunniteltu enintään kaksivuotiasta varten. Jännä ohjain.

Ja vielä se, että pelatessa ohjaimen kasvot tuijottavat aikalailla suoraan pelaajan haaraväliin, lisää oman mielenkiintoisen vivahteen.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Sivuja: 1 ... 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines