Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063370 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #720 : 23.08.2008 16:42 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
En ole itse koskaan pelannut alkuperäistä NES:n versiota, joten en tiedä missä pelin kohdalla on menty ryssimään ja missä ei. . .

Ei kai alkuperäisen pelaamista tarvitse, että pystyy näkemään vikoja pelissä?



The Last Guy tosiaan on aika simppeli, mutta väittäisin pelin hassun surrealistisen kuorrutuksen (satelliittikuvat ja niissä juoksevat otukset ja ihmislaumat) pelastavan sen mikä ns. menetetään simppelissä pelimekaniikassa.

Ja power-upit ja, toivottavasti monet, erilaiset viholliset myös puuttuivat demosta.

Toivoisin vain, että ihmiset ja viholliset olisivat hieman kirkkaampia tai jotain, jotta ne näkyisivät paremmin kentissä.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #721 : 23.08.2008 16:50 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ei kai alkuperäisen pelaamista tarvitse, että pystyy näkemään vikoja pelissä?

Meinasin tuolla siis, etten pysty sanomaan onko Rearmedissa lähdetty menemään huonompaan vai parempaan suuntaan kuin NES-versiossa tai että onko kaikki samoin kuin vuosia sitten :rollaus:
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #722 : 23.08.2008 17:13 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Toivoisin vain, että ihmiset ja viholliset olisivat hieman kirkkaampia tai jotain, jotta ne näkyisivät paremmin kentissä.

Kokeilitkos painaa sitä X-nappulaa, jolloin pelastusta odottavat ihmiset loistavat kirkkaan vihreinä tummennettua taustaa vasten? Minulla ei ainakaan ollut pahemmin vaikeuksia ihmisten löytämisessä, kun tuota toimintoa käyttelin. Tosin, tuolloin ei näe zombeja joten koko aikaa sitä ei voi käyttää.

Ihan hauskalta pikku peliltä tämä The Last Guy kyllä vaikutti ja menee varmaan ostoon, jos hinta on sopiva  :)
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #723 : 23.08.2008 18:16 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Kokeilitkos painaa sitä X-nappulaa, jolloin pelastusta odottavat ihmiset loistavat kirkkaan vihreinä tummennettua taustaa vasten?

Toki, tulihan siitä iso teksti ruudulle demon alussa.

Monesti en huomannut käveleväni zombia kohti kuin vasta sitten, kun takanani roikkuvat ihmiset alkoivat huutamaan kauhuissaan. . .


Eihän kukaan ole mahdollisesti päässyt Quake Liven betaan? Toimiiko tuo edes Macissä?
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #724 : 23.08.2008 19:13 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Eihän kukaan ole mahdollisesti päässyt Quake Liven betaan? Toimiiko tuo edes Macissä?

Kyllä Quake Live aika lailla alustariippumaton peli. Eihän se ole kuin Quake 3, joka käynnistyy selaimessa. Ja Quake 3:n moottori löytyy käännettynä kaikelle mahdolliselle, eli pitäisi toimia.

Mitä tuota on nyt tullut testailtua, niin jos ei Q3A:ta ennen ole aktiivisesti pelannut, niin turpaan tulee niin että raikaa. Olen henk. koht. pelannut sitä jonkun verran ja silti saatan joutua matseihin, jossa vaivaisen kahden tapon saaminen on työn ja tuskan päässä.

Kutsuja oli yhdessä vaiheessa, mutta menivät tutuille.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #725 : 24.08.2008 20:14 »
tuhis Vieras GH Aerosmithissä riittää hardillakin haastetta, mutta en varmaan ole edes kahta tuntia yhteensä GH-pelejä vielä pelannut. Siihen nähden kai on oltava tyytyväinen edistymiseen, mutta jotkut soolot on ihan helvetin tuskasia ja halvaushan siinä vaan tulee kun miljoonat nuotit vyöryvät kohti. Peli on ilmeisesti keskimäärin helpompi kuin muut GH:t.

PC:llä on tullut kokeiltua Cate Archerin seikkailuita peleissä No One Lives Forever osat yksi ja kaksi. Ykkönen oli niin auttamattomasti aikansa hampaissa etten sitä kovin montaa tuntia viitsinyt, mutta kakkosessa onkin kaikki asiat kaikinpuolin paremmin. Jännää että tämmöinenkin pelisarja on ohi lipsahtanut kun on kuitenkin pisteitä kerännyt. Ihan lupsakkaa agenttitouhuilua Austin Powerss -väreissä.


« Viimeksi muokattu: 26.08.2008 22:42 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #726 : 27.08.2008 16:48 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Castle Crashersin trialin pelasin Livessä läpi. Vakuutti kovasti, ja osto on todella lähellä, vaikka 1200 pojoa onkin aika suuri hinta.
GTA IV:tä on myös jaksanut taas pitkästä aikaa pelata, ja pakko se on kyllä pelata nyt vihdoinkin läpi.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #727 : 27.08.2008 17:08 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili
GH Aerosmithissä riittää hardillakin haastetta, mutta en varmaan ole edes kahta tuntia yhteensä GH-pelejä vielä pelannut. Siihen nähden kai on oltava tyytyväinen edistymiseen, mutta jotkut soolot on ihan helvetin tuskasia ja halvaushan siinä vaan tulee kun miljoonat nuotit vyöryvät kohti. Peli on ilmeisesti keskimäärin helpompi kuin muut GH:t.

taitaa olla aika samaa tasoa kahden ekan heron kanssa.
kolmonen ainakin on vaikein ja kun sen pääsin hardilla läpi niin meni kakkosen ja rock the 80's:n pahimmat biisit(hangar 18, free bird ja play with me:n solo) heittämällä läpi vaikka ennen niitä oli pitänyt mahdottomana.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #728 : 27.08.2008 20:32 »
Jooans Jäsen Viestejä: 12 Basaaripisteet: 0 Profiili Heho.

Aloin pelaamaan Mass Effectiä toistamiseen läpi, tälläkertaa Hard Core vaikeus asteella, mies päähahmolla ja hyviksen roolissa. Täytyy sanoa, että Mass Effect on niitä harvoja pelejä jotka kestää useampia läpipeluukertoja muunkin kuin nostalgian puolesta. Toinen peluukerta on ollut täysin erilainen ja tulee samalla huomattua miten järjettömän paljon sisältöä jää ensimmäisellä kerralla käymättä läpi vaikka kuinka yrittää kaiken löytää.

GTA IV odottelee hyllyllä läpäisyä, mutta jostain syystä pelihaluni sitä kohtaan on täysin kadonnut. Mieluummin pelaan vaikka Mass Effectiä tai Brawlia.
Innovaation vastakohta on imitaatio.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #729 : 07.09.2008 12:43 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili AMO:lta sain vanhan demokäytössä olleen GBA SP:n ja siitä innostuneena jaksoin kuoria vuoden muoveissa olleen Fire Emblem: The Sacred Stonesin. Täytyy todeta että alun perusteella Fire Emblem rokkaa myös kannettavassa muodossa kuten se teki Cubella. Voisi tämän jälkeen kyllä vihdoin ja viimein panostaa myös Radiant Dawniin, sen verran pelisarjasta näköjään pidän.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #730 : 11.09.2008 23:25 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Sonic Rushia pelasin. Ensin hajosin(hyvällä tavalla) pelin juonelle, kun se pääsi kunnolla "vauhtiin", ja sitten hajosin(ei niin hyvällä tavalla) itse peliin, kun kokeilin ensi kertaa Blazea ja jumahdin heti ensimmäiseen(ehkä toiseen...) kenttään. Saatan olla vain huono, mutta ei siinä paljoa itku auta, kun se fakin trampoliini ei yksinkertaisesti ammu pelihahmoa vaadittavaan korkeuteen. Noh, onpahan syy tukea Sonicia.

Itse pelaamisessa on kyllä varsin rehellinen sinisiilimeininki. Bonuskentät on varmaan letkeintä pelattavaa aikoihin.


Sonicin vituttaessa olen rauhoitellut itseäni bit Generations -sarjan Boundish-pelin parissa. Pongin pohjalle rakennettuja pikkupelejä, eikä mitään muuta päämäärää kuin olla häviämättä omaksi iloksi. Toimii. Kulutan tätä vielä hetkisen, ja korkkaan sen jälkeen Digidriven.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #731 : 11.09.2008 23:30 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kulutan tätä vielä hetkisen, ja korkkaan sen jälkeen Digidriven.
Toi on hauska. Omasta hyllystä löytyy vain ne "parhaimmat" bitit: Soundvoyager, Digidrive ja Orbital, joita on kehuttu enemmänkin. Mukavaa pikkupelattavaa, vaikken vielä olekaan päässyt uppoutumaan Soundvoyageriin hirveän syvällisesti.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #732 : 11.09.2008 23:40 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Soundvoyager on mullakin aika alkutaipaleessa, siinä on kuitenkin melko monta reittiä mille pyrkiä. Vaatii parhaiden fiilisten saamiseksi pimeän huoneen ja myöhäisen ajankohdan. Silti oma feivori on ehdottomasti Orbital. Nyt en ole pelannut sitä pitkään aikaan, mutta aikanaan se vei mukanaan ihan täböllä. Kaunis ja nerokas ku mikä, ja yllättävän haastava. Viimeinen bonarikenttä taitaa edelleen olla valloittamatta.

Noiden lisäksi suosittelen harkitsemaan ainakin Dotstreamin ostoa, mikäli sattuu halvalla vastaan. Varsin kiva ajopelintynkä, ja tässäkin arvostan erityisesti tyylikästä ulkoasua. Muutkin ovat tietty kivoja, mutta kuitenkin enemmän kuriositeetteja.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #733 : 11.09.2008 23:44 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Noiden lisäksi suosittelen harkitsemaan ainakin Dotstreamin ostoa, mikäli sattuu halvalla vastaan. Varsin kiva ajopelintynkä, ja tässäkin arvostan erityisesti tyylikästä ulkoasua. Muutkin ovat tietty kivoja, mutta kuitenkin enemmän kuriositeetteja.
Eikun Dotstreamhan mulla olikin eikä Digidrive.  :P Muistin väärin tuon Digidriven olevan nimen perusteella se viiva-ajopeli, mutta sehän ei ollutkaan se, vaan juurikin Dotstream. Ja juuh, Orbital on munkin mielestä ollut tähän mennessä se paras bittigeneraatio-julkaisu.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #734 : 11.09.2008 23:51 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Eikun Dotstreamhan mulla olikin eikä Digidrive.
Hoh, no sitten olit ainakin oikeassa. Se nimittäin on hauska. ;)

Katsotaas onko Digidrivesta sitten mihinkään.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #735 : 13.09.2008 13:09 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Sacred Stones on nyt jäänyt sivuun kun sain viimein käsiini ensimmäisen God of Warin. Kakkososaa olin jo jokusen päivän kuolannut, mutta maltoin mieleni ja aloitin saagan ensimmäisestä osasta, vaikka tarinalla ei sinänsä ole merkitystä.

Olen aina pitänyt varmana sitä että God of War on peli josta pitäisin kovasti. Suoraviivaista ja ronskia toimintaa laadukkaasti ja tyylikkäästi toteutettuna. Melko monta vuotta sitä sitten vetkuteltiinkin kunnes sain aikaan ostaa PS2:n ja nämä pelit.

Ensimmäistä osaa on takana muutama tunti, joka ilmeisesti on lähes kolmannes pelin kestosta, riippuen tietenkin pelitavasta. Peli on tosiaan ollut odotusten veroinen ja ehkä jossain määrin jopa parempi. Grafiikka on kertakaikkisen uskomatonta. Voidaan helposti puhua Metroid Prime -tasosta. Pelistä huokuu, muutenkin kuin visuaalisuuden suhteen, tarkka suunnittelu ja tekijöiden omistuneisuus projektille. Pelistä on vaikea löytää mitään merkittäviä puutteita. Musiikki ja äänimaailma on saumattoman toimivaa ja tunnelmallista. Kontrollit ovat lähes täydelliset ja muutenkin omaan makuuni - perusmekaniikaltaan yksinkertaiset, mutta pelin edetessä niitä oppii hyödyntämään koko ajan paremmin.

Oikeastaan ainut napinan aihe on tissit. Tuntuu kuin tekijät olisivat lolloilla halunneet hakea lisää palstatilaa pelille tai ottaneet väkisin kaiken irti K18 -leimasta. Vastaan tulevista naikkosista lähes kaikilla on siis tissit paljaana, mutta eipä tuo peliä pilaa ja on loppujenlopuksi pieni kauneusvirhe muuten loistavassa pelissä. Nevertheless taistelu jatkukoon ja tässä tilanteessa on mukava tietää ettei jatko-osaa tarvitse odotella. :)

Saa nähdä joutuuko sitä tämän johdosta lähtemään myös PSP -ostoksille...

Edit: PS3 -ostoksista puhumattakaan...
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #736 : 13.09.2008 13:50 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Chains of Olympus kannattaa jättää väliin. Se on karsittu GoW kokemus kaikin tavoin ja oikeastaan ainoa häpeäpilkku sarjan loistossa.

Kakkonenkaan ei tunnu varmasti ykkösen jälkeen suorin tein mitenkään ihmeelliseltä, mutta loppujen lopuksi se on parempi peli. Olen läpäissyt sen kaikilla tasoilla ja varmaan jo kuusi kertaa eikä vieläkään kyllästytä. Sitä se hyvä pelisuunnittelu tekee.

EDIT: Muutama tunti ja kolmannes kestosta takana? Ei tod. Muistaakseni ykkönenkin oli yli kymmenen tunnin kokemus ja kakkonen vielä pidempi. Ellei sitten tosiaan yritä speedrunnata peliä läpi.

Ja minustakin GoW:it ovat oikeasti siellä klassikkojen hallissa ja tuskinpa vanhenevat ikinä kovin kriittisesti.


« Viimeksi muokattu: 13.09.2008 13:58 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #737 : 13.09.2008 14:05 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Olen täysin jumissa The Last Guy'n toiseksi viimeisessä kentässä. Kaikki pelastettavat on ripoteltu täysin eripuolille kenttää ja jokapuolella vilistää aivan liian nopeita zombie-skorpioneja, joita ei pysty millään väistelemään. Pelastusaluekin on ärsyttävästi piilotettuna kaukana kentän nurkassa.

DQIV taas etenee varsin nopeaa tahtia. Hieman liiankin nopeaa, ei tuota oikein malta pistää alas kun pelin aloittaa. Pelin kirjoitus on ihastuttavaa ja täynnä kivoja aksentteja. Juoni ja pelin maailma on täynnä kivoja juttuja, ja olen ehtinyt muun muassa paljastaa valekylän koiran avulla, saada luvan perustaa oman kauppani, pelästyttää pari keijua ja jonkun turnauksen taisin voittaa.
Jostain typerästä syystä pelissä ei ole valintaa puhua omalle partylleen, joka löytyi kyllä pelin japaniversiosta. . . Ei kai kaikkea voi aina saada.

Ja Sharkie, odotahan vaan kun kun pääset Sonic Rushin loppukenttiin jotka ovat täynnä äkkipudotuksia. Oujee!
(kiva peli se kyllä on. . .)
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #738 : 13.09.2008 14:13 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tykkäänkö DQIV:stä jos tykkäsin VIII:stä? Se artti on jo puolet kokemusta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #739 : 13.09.2008 14:27 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Tykkäänkö DQIV:stä jos tykkäsin VIII:stä? Se artti on jo puolet kokemusta.

Toki.

IV on tosin paljon. . . sanotaan nyt vaikka käsikonsolimaisempi kuin VIII. Maailma ei ole läheskään niin valtava kuin VIII, ihan jo siitäkin syystä, että VIII'n maailma oli täysin 3D-mallinnettu. Ja niin edelleen.
Kunhan otat huomioon, että kyseessä on periaatteessa NES-pelin DS-remake, niin tulet tykkäämään. Pelihän on nyt kuitenkin Dragon Quest ja jos tykkään yhdestä Dragon Questistä, niin pidät kaikista Dragon Questeista.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #740 : 13.09.2008 14:29 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Melko varmasti pidät siitä. Maailmankartta ny ei ole aivan yhtä hieno paikka kuin VIII:ssä (imo, se ainut mega-magee piirre DQVIII:ssa, muuten oli "moderniksi" peliksi liian ouldskuulia meikäläiselle), mutta muuten meno on samanlaista.

Ja kyllähän monet pitävät noita late-NES-SNES -ajan Dragon Questeja (IV-VI) parempina kuin saman ajan Final Fantasyjä (ja Dragon Quest VI:tä maailman parhaana JRPG:nä).
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #741 : 13.09.2008 14:51 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Chains of Olympus kannattaa jättää väliin. Se on karsittu GoW kokemus kaikin tavoin ja oikeastaan ainoa häpeäpilkku sarjan loistossa.
Vai näin on. Noh, katse siirtyy vain entistä vahvemmin tulevaan GoW3:een.

Lainaus
Kakkonenkaan ei tunnu varmasti ykkösen jälkeen suorin tein mitenkään ihmeelliseltä, mutta loppujen lopuksi se on parempi peli. Olen läpäissyt sen kaikilla tasoilla ja varmaan jo kuusi kertaa eikä vieläkään kyllästytä. Sitä se hyvä pelisuunnittelu tekee.
Juu odotukset sen suhteen ovatkin luokkaa lisää samaa herkkua.


Lainaus
EDIT: Muutama tunti ja kolmannes kestosta takana? Ei tod. Muistaakseni ykkönenkin oli yli kymmenen tunnin kokemus ja kakkonen vielä pidempi. Ellei sitten tosiaan yritä speedrunnata peliä läpi.
Muutamalla tarkoitin kolmea ja sanoin myös lähes. Ihan hyvä vain ettei sen pidempi ole.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #742 : 13.09.2008 15:21 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili
Ensimmäistä osaa on takana muutama tunti, joka ilmeisesti on lähes kolmannes pelin kestosta, riippuen

Itsellä taisi mennä molemmissa GoWeissa se ~14 tuntia.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #743 : 13.09.2008 20:03 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Pelasin Soul Caliburin neljättä osaa. Paskahan se on vaan kun ei ole parempaakaan. Hommasin myös Track and Fieldin PS1:lle. 105 jeniä kustansi. Sitä paremmin ei voisi 105 jeniä sijoittaa.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #744 : 13.09.2008 20:07 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Pelasin Soul Caliburin neljättä osaa. Paskahan se on vaan kun ei ole parempaakaan. Hommasin myös Track and Fieldin PS1:lle. 105 jeniä kustansi. Sitä paremmin ei voisi 105 jeniä sijoittaa.

Kyllähän tuolla hinnalla saa vaikka tikkarin. Paljon parempi tapa tuhlata rahojaan.


« Viimeksi muokattu: 15.09.2008 02:53 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #745 : 13.09.2008 20:47 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Oikeastaan ainut napinan aihe on tissit.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #746 : 15.09.2008 16:17 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Pelasin viimeksi (ylläri ylläri) Team Fortress 2:sta. Ihan vatun mahtava ajantappo peli. Ei tätä esim. kahta tuntia putkeen jaksa mutta kyl se yks tunti helposti menee sekoilessa. Pääasiassa pelaan joko pyrolla tai soldieril. Aluksi pidin eniten medicistä ja scoutista mutta kyl toi pyro on vaan niin hyvä, etenkin jos on kaikki aseet sillä.
Minut voi nähdä pääasissa tuolla Mofoluola servul tai Fragmasterssil nimellä Kokiri.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #747 : 15.09.2008 19:34 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Olen nyt viime päivinä pelannut The Legend of Zelda: Majora's Maskiä eteenpäin. Kesän ja Brawlin takia MM jäi kevään loputtua tauolle, joten on ollut virkistävää palata pelin pariin.

Tällä hetkellä koitan päästä Stone Tower Templeä läpi, joten pelistä on suurin osa jo takana. Millaista nannaa se on ollutkaan! Eri naamiot, soittomelodiat ja esineet ovat tehneet pelin pelaamisesta välillä hieman raivostuttavaa, välillä taas hauskaa. Etenkin Stone Towerin ylös kipuaminen toi hieman mieleen Ocarina of Timen Water Templen, joskin ärsyttävämpänä (OOT:n Water Temple ei ollut ainakaan minusta niin paha kuin mitä kaverilta kuulin), joskin siihen käytetty tekniikka oli omaperäisyydellään hauska kokemus.

Ainakin tähän mennessä pelaamani perusteella Majora's Mask nousee aika korkealle Zelda-pelien suosiojärjestyksessäni. Ihan ensimmäiseksi se ei kuitenkaan pääse, sillä sitä paikkaa pitää yhä A Link to the Past.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #748 : 15.09.2008 19:59 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Pelasin Wiin Smashia. Eipä ole ihmisille tarkoittu sitäkään peliä. Varsinkaan ilman cuben ohjainta. Paskaahan se luonnollisesti oli, kuten oli odotettavissa.

PS3:lla tuli jauhettua lisää Soul Caliburia. Paremman puutteessa se menee, mutta aika kauaksi ollaan menty SC:n ja SC2:n tasosta. Eniten siinä vituttaa ne pellehahmot, Darth Vaderit ja muut. Miksi ihmeessä Vaderin pitää olla vielä kansikuvassakin? Tuosta kansikuvasta tulee mieleen ennemmin joku Star Wars vs Soul Calibur kuin SC4. Sitten siinä on vielä ne Critical Finisherit. Onneksi niitä ei tarvitse kovin useasti nähdä, muuten lentäisi peli roskiin. Mitähän Mortal Kombattia ne on yrittäneet tehdä?

DS:llä olen pelaillut Lock's Questia ja N Plussaa. N+ on kyllä mahtava peli, vaikka välillä hermoja raastaakin. Lock's Quest on ihan ok. Pienillä muutoksilla voisi olla paljon parempi. Artwork on paskaa animekopiointia. Tarina on perseestä ja niitä turhia keskusteluja ei voi skipata. Lockin ohjaaminen voisi olla tarkempaa. Turhat minipelit pois. Maailmankartasta ja muusta tutkimisesta ei ole mitään iloa, jos se on vain pelkkä illuusio, jonka tarkoitus on peittää pelin täysin lineaarinen rakenne. Itse pelin idea on kuitenkin hyvä ja on sitä loppujen lopuksi mukava pelailla.

Olen myös pelaillut DS:n Blue Dragonia. Suht paskaltahan tuo vaikuttaa, mutta olen melko alussa. Ehkä se vielä siitä paranee, mutta pahalta vaikuttaa. Strategiapeliksiköhän tuo luokitellaan, kun ei tuossa ole vielä juuri mitään JRPG:n ominaisuuksia näkynyt. Tehtävää toisen perään ja tehtävien välissä paskanjauhanta cut-scenet. Taistelumekaniikka on suht keskinkertaista touhua. Pitäisi varmaan kokeilla pelailla Dragon Quest V mielummin.

Kesän aikana tuli pelailtua myös Space Invaders Extremeä, Ninja Gaiden DS ja Arkanoidia. Ninja Gaiden oli suht paska, mutta jaksoi sen läpi pelata. Space Invaders on mahtava ja Arkanoid melko hyvä. N+ vie kuitenkin voiton tämän vuoden DS-pelailuista. Kannattaa hommata.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #749 : 17.09.2008 16:53 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pelasin Wiin Smashia. Eipä ole ihmisille tarkoittu sitäkään peliä. Varsinkaan ilman cuben ohjainta. Paskaahan se luonnollisesti oli, kuten oli odotettavissa.

PS3:lla tuli jauhettua lisää Soul Caliburia. Paremman puutteessa se menee, mutta aika kauaksi ollaan menty SC:n ja SC2:n tasosta. Eniten siinä vituttaa ne pellehahmot, Darth Vaderit ja muut. Miksi ihmeessä Vaderin pitää olla vielä kansikuvassakin? Tuosta kansikuvasta tulee mieleen ennemmin joku Star Wars vs Soul Calibur kuin SC4. Sitten siinä on vielä ne Critical Finisherit. Onneksi niitä ei tarvitse kovin useasti nähdä, muuten lentäisi peli roskiin. Mitähän Mortal Kombattia ne on yrittäneet tehdä?

DS:llä olen pelaillut Lock's Questia ja N Plussaa. N+ on kyllä mahtava peli, vaikka välillä hermoja raastaakin. Lock's Quest on ihan ok. Pienillä muutoksilla voisi olla paljon parempi. Artwork on paskaa animekopiointia. Tarina on perseestä ja niitä turhia keskusteluja ei voi skipata. Lockin ohjaaminen voisi olla tarkempaa. Turhat minipelit pois. Maailmankartasta ja muusta tutkimisesta ei ole mitään iloa, jos se on vain pelkkä illuusio, jonka tarkoitus on peittää pelin täysin lineaarinen rakenne. Itse pelin idea on kuitenkin hyvä ja on sitä loppujen lopuksi mukava pelailla.

Olen myös pelaillut DS:n Blue Dragonia. Suht paskaltahan tuo vaikuttaa, mutta olen melko alussa. Ehkä se vielä siitä paranee, mutta pahalta vaikuttaa. Strategiapeliksiköhän tuo luokitellaan, kun ei tuossa ole vielä juuri mitään JRPG:n ominaisuuksia näkynyt. Tehtävää toisen perään ja tehtävien välissä paskanjauhanta cut-scenet. Taistelumekaniikka on suht keskinkertaista touhua. Pitäisi varmaan kokeilla pelailla Dragon Quest V mielummin.

Kesän aikana tuli pelailtua myös Space Invaders Extremeä, Ninja Gaiden DS ja Arkanoidia. Ninja Gaiden oli suht paska, mutta jaksoi sen läpi pelata. Space Invaders on mahtava ja Arkanoid melko hyvä. N+ vie kuitenkin voiton tämän vuoden DS-pelailuista. Kannattaa hommata.
Eikö olekin rasittavaa, kun kaikki on nykyään paskaa?
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Sivuja: 1 ... 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines