Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063384 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #690 : 03.08.2008 11:14 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Shake Dimension pitää ostaa jo ihan kannatuksen vuoksi. Harvemmin sitä nykyään enää julkaistaan kaksiulotteisia tasoloikkia, ja ihan levykkeellä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #691 : 03.08.2008 13:53 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
Shake valitettavasti(?) jatkaa Nintendon tuttua linjaa eli peli on helppo.

Ensimmäisen Wario Landin jälkeen pelisarjassa ei ole voinut lainkaan kuolla. Joten linja näyttäisi olevan aika pitkälle sama kuin 14 vuotta sittenkin. :)
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #692 : 03.08.2008 14:07 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Onko se jumalauta liikaa pyydetty, että laittaisivat Nipalla näihin pelihin jonkun HARD-moden heti alkuun? Metroid varmaan ainoa joka sen älysi, tosin se Veteran tuntui kyllä edellisten osien normalilta. Metroid Fusion oli aivan mahtava vaikeustasonsa osalta. Jo normalilla sai turpaan jos ei keskittynyt.

Mutta kyllä Bionic Commandon, Megiksen ja Warion kanssa kelpaa kieltämättä. Vielä se Iga retro-junaan mukaan niin johan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #693 : 03.08.2008 15:56 »
tuhis Vieras Toisaalta kamalan vaikeat pelit laittaa vituttamaan, ja jos peli on oikeasti liian vaikea, rupeaa sitä miettimään että mitäs syitä tässä olikaan että jaksan enää yrittää? Peleissä kun harvoissa on juonta tai muuta sen vertaa, että niiden takia oikeasti jaksaisi kokeilla jotain pomoa pariakymmentä kertaa. Näin ainakin itse allekirjoitan tuota, ettei massojen pelit saa olla liian vaikeita. Harva kuitenkaan pelaa pelejä montaa tuntia putkeen - paitsi pelaajat, jotka sitten nurkuvat asiasta.

Mario Galaxyyn en olisi vaatinut lisää vaikeustasoa mikäli sisältö olisi silti ollut sama. Pikemminkin kaipasin vaihtelevuutta ja jotain sivusuuntia joihin pakettia olisi voinut laajentaa jotta olisi saatu haasteita. Ei ylivoimaisen vaikea tasohypintä olisi jaksanut oikeastaan kiinnostaa, niissä kun pitää pystyä tarkkuuteen ja wiimote on kaikkea muuta kuin. Ei semmoisessa toimi analogiikka sun muu arvauspohjainen ohjaus, vielä kun huomioi että kameramieskin on vihollisen palveluksessa.

Nyt kun tuota wowia on taas tullut lämmiteltyä asianmukaisen tauon jälkeen, on vaikeusasteista puhuminen aika akuuttia kun tuossa pelissä jos missä on haastetta. Pomotaktiikat ovat monta sivua pitkiä kun jokaisen classin täytyy tehdä eri asioita pomotaistelujen eri vaiheissa, ja yleensä jos yksi (25:stä) kusee kriittisimillä hetkillä (käytännössä matsin missään vaiheessa), kusee koko homma ja uudestaan alusta. Täytyy ihmetellä tätä ihmisluontoa, että kuinka helvetissä sitä jaksaa monta tuntia joka ilta hieroa jotain pomomatsia johon kuuluu paskimmillaan sitä että juostaan hautuumaalta takaisin mestoille, vedetään buffisapuskat ja muut paskat naamaan ja varmistellaan että kaikki on valmiina uuteen yritykseen. Touhu venyy jos ihmiset menevät tupakalle, odotuttavat puhelimessa tai muuta.

On kyllä suht paska peli. Vittu tuotakin että jos tehtävänä on ehtiä ne kymmenen karhuntaljaa, niin joutuu lahtaamaan kymmenen tuhatta karhua että ne löytyy. Ihan saatanan vajaaälyistä ja laiskaa sisältösuunnittelua.

Johan tässä viikko tulikin pelattua ennen kuin muisti taas että kuinka paska tää on.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #694 : 03.08.2008 17:19 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili "Liian vaikea"? Siksi ehdotinkin "hard vaikeustasoa heti alussa valittavaksi".

Lainaus
Ei ylivoimaisen vaikea tasohypintä olisi jaksanut oikeastaan kiinnostaa, niissä kun pitää pystyä tarkkuuteen ja wiimote on kaikkea muuta kuin.

Mariota ohjattiin muistaakseni tatilla.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #695 : 03.08.2008 18:59 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Toisaalta kamalan vaikeat pelit laittaa vituttamaan, ja jos peli on oikeasti liian vaikea, rupeaa sitä miettimään että mitäs syitä tässä olikaan että jaksan enää yrittää? Peleissä kun harvoissa on juonta tai muuta sen vertaa, että niiden takia oikeasti jaksaisi kokeilla jotain pomoa pariakymmentä kertaa.

Tämä on se toinen ääripää. Läpijuoksun ja tiiliseinän välillä on kaikenlaisia vaihtoehtoja ja lopulta haasteen kannattaisi olla sellaista, että joutuu oikeasti pohtimaan miten ongelmaa lähestytään. On siinäkin jonkinlainen ongelma käsillä, jos viiden tonnin lekaa heiluttava mörkö saa lyödä sankaria kymmenen kertaa ennen kuin ollaan kanveesissa.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #696 : 03.08.2008 20:07 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Siren on ollut ihan hauskaa pelattavaa, eikä ollenkaan liian pelottava. Oikeastaan tuntuu, että tämä on kuin Metal Gear Solid, jossa vartijat ovat vaihdettu zombeiksi, eikä kun siis shibitoiksi, ja pelimaailma rähjäiseksi Japanilaiskyläksi. Hiippailua tulee siis harrastettua ja tutkan tilalla toimii sight-jacking jonka avulla pääsee näkemään maailman vihollisten silmistä, joka on varsin tehokas kun joku otus huomaa pelaajan ja pelaaja itse näkee kuinka otus juoksee pelaajaa kohti.
Vihollisista tosin lähtee kaikenlainen kauhu pois heti kun jostain löytyy jotain nokkahuilua tehokkaampaa huitomisvälinettä, koska jos zombeilla ei ole mitään pistoolia, ne kaatuvat varsin helposti. Zombejahan otukset tosin ovat, eli ne nousevat pystyyn hetken päästä, sama se millä ne saat maahan, mutta yhtä helposti ne saa uudelleen mätkittyä. Tähän asti ne ehdottomasti parhaimmat ja jännittävimmät kohdat ovatkin olleet ne pari episodia jossa mennään ilman minkäänlaisia aseita.

Episodimaisuutta on käytetty kivasti jakamalla peli sopivan lyhyisiin pätkiin joissa vaihdetaan pelihahmoa (usein) ja ympäristöä (ei niin usein), mutta vähän tuhlatulta ominaisuudelta tämä hieman tuntuu kun peli nyt satuttiin julkaisemaan kokonaan heti.


Shiren the Wanderer on sitten taas siirtänyt Picrossin ja Dr. Warion syrjään ja on tällä hetkellä peli jota pelaan samalla kun podcasteja kuuntelen.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #697 : 03.08.2008 21:01 »
tuhis Vieras
"Liian vaikea"? Siksi ehdotinkin "hard vaikeustasoa heti alussa valittavaksi".

Lainaus
Ei ylivoimaisen vaikea tasohypintä olisi jaksanut oikeastaan kiinnostaa, niissä kun pitää pystyä tarkkuuteen ja wiimote on kaikkea muuta kuin.

Mariota ohjattiin muistaakseni tatilla.

Jep, eli se on se analogisuus, jos puhuttaisiin tasohyppelyistä jotka olisivat oikeasti vaikeita. Wiimotea ei oikeastaan tarvittu mihkään. Turhan päälleliimattua eikä sitä hauskaa kuulan päällä kallisteluakaan ollu pelissä kuin kerran tai kaksi.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #698 : 03.08.2008 21:16 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jep, eli se on se analogisuus, jos puhuttaisiin tasohyppelyistä jotka olisivat oikeasti vaikeita. 

Se analogisuus ei le ollut mikään ongelma minulle. Itse pääsen Cubeohjaimella Metal Slugin neljännen tason puoliväliin kuolematta, ja Mega Man X Collectionissakin kaikki pelit lävitse. PS2-padilla tilanne onkin jo sitten toinen, kun tikuissa ei ole noita lokosia.

Wiimotea ei oikeastaan tarvittu mihkään.

Galaxy olisi kyllä tuntunut yllättävän erilaiselta peliltä, jollei niitä tähdenpalasia olisi voinut sillä tavalla napata ja ammuskella.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #699 : 03.08.2008 23:56 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Shake Dimension pitää ostaa jo ihan kannatuksen vuoksi. Harvemmin sitä nykyään enää julkaistaan kaksiulotteisia tasoloikkia, ja ihan levykkeellä.

Aivan liian totta, valitettavasti. Etenkään kotikonsoleille ei tule käytännössä mitään. Netistä ladattavat pelit eivät kumminkaan ole aivan sama asia. Toivottavasti myy hyvin, jotta näitä nähtäisiin enemmänkin. Vielä kun kyseessä on yksi Wiin parhaista peleistä.

Shake valitettavasti(?) jatkaa Nintendon tuttua linjaa eli peli on helppo.

Ensimmäisen Wario Landin jälkeen pelisarjassa ei ole voinut lainkaan kuolla. Joten linja näyttäisi olevan aika pitkälle sama kuin 14 vuotta sittenkin. :)

Jotain tämän kaltaista olen lukenutkin. Itsehän en ole pelannut tätä ennen kuin Wario Land 4:n läpi, ja siitäkin on niin kauan aikaa, ettei muistikuvia siitä juuri ole. Tässähän kentissä on käytännössä mahdotonta kuolla, ellei ole aivan täysi käsi. Osa pomoista on sentään vähän haastavampia ensimmäisellä kerralla.

Onko se jumalauta liikaa pyydetty, että laittaisivat Nipalla näihin pelihin jonkun HARD-moden heti alkuun? Metroid varmaan ainoa joka sen älysi, tosin se Veteran tuntui kyllä edellisten osien normalilta. Metroid Fusion oli aivan mahtava vaikeustasonsa osalta. Jo normalilla sai turpaan jos ei keskittynyt.

Eipä tässä mitään muita "järkeviä" keinoja olisi peliä vaikeuttaa kuin lisävahinko vihollisista tai vahingonotto, mikäli niihin törmää (osahan on tällä hetkellä täysin harmittomia). Muilla tavoilla kenttiä joutuisi muuttamaan osin melko radikaalistikin. Mutta yhäkin, kaikki pelin haaste tulee vapaaehtoisesti suoritettavista asioista, sillä pelkkänä läpijuoksuna peli on äärettömän helppo.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #700 : 04.08.2008 19:56 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Tässä innostunut pelailemaan Condemend 2, kun viikko sitten tuon ykkösen hakkasin läpi. Loistava peli, mutta nyt kun on jo pidemmälle pelannut niin yksi asia pistänyt vähän häiritsemään..

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tossa äsken sitten peli tilttasi kun saavuin checkpointille ja koko helvetin tallennus katosi. Nyt sitten pitäisi alusta alottaa koko peli, ei paljoa innosta. Vai voiko tuota korjata jotenkin?
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #701 : 05.08.2008 16:52 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Uncharted kun viimein sai pokaalituen niin innostus peliin kasvoi jälleen kummasti, vaikkakin pokaalien haaliminen vaatiikin pelin aloittamista täysin alusta. Turha moisesta on kuitenkaan itkeä, sillä nyt on jälleen jotain saavutettavaa, ja kun peliä ei muutenkaan ole vähään aikaan pelannut niin on hyvä aloittaa kokonaan puhtaalta pöydältä.

Jälleen kerran on kuitenkin pakko valittaa pelin pituudesta, minkä johdosta samoja kohtia saa takoa ja takoa jos pokaaleja haalia tahtoo. Äskenkin pelattuani 40 minuuttia sain huomata, että pelistä onkin läpäisty jo 20%, kun taas pokaaleja on vain 4. Kaikkia ei siis varmastikaan tule ihan heti kerättyä, sillä toisella läpipeluukerralla peli-ilo ja -into voi laskea pahasti, jolloin ei tietenkään ole mitään järkeä pelata. No ainakin jää puuhaa joskus tulevaisuuteen.

Toki myös jonkin aikaa sitten ostamani The World Ends With You on ollut kovassa käytössä ja "loppukin" alkaa häämöttämään. Noin 22 pelitunnin ajan eniten ehkä olen grindaillut niin hahmo(j)a kuin pinssejäkin, mutta nyt viimein ajattelin lähes juosta tarinaa eteenpäin, jotta pääsisin lopulta itse pelin bonuksiin käsiksi. Itse salaisten raporttien sisältö ei niinkään ainakaan vielä kuitenkaan innosta, mutta jotenkin se saavuttamisen tunne erinäisten tavoitteiden kautta kuulostaa minusta vetävältä. Ei myöskään sovi unohtaa, että raportteja metsästäessä pelaamiseen tulee hieman enempi vapautta kuin mitä nyt on. Kuulostaa siis lupaavalta :)
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #702 : 06.08.2008 15:53 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili
Jälleen kerran on kuitenkin pakko valittaa pelin pituudesta, minkä johdosta samoja kohtia saa takoa ja takoa jos pokaaleja haalia tahtoo. Äskenkin pelattuani 40 minuuttia sain huomata, että pelistä onkin läpäisty jo 20%, kun taas pokaaleja on vain 4. Kaikkia ei siis varmastikaan tule ihan heti kerättyä, sillä toisella läpipeluukerralla peli-ilo ja -into voi laskea pahasti, jolloin ei tietenkään ole mitään järkeä pelata. No ainakin jää puuhaa joskus tulevaisuuteen.
Millä vaikeustasolla pelaat? Meinaan kun noilla vaikeammilla tasoilla kuolee salettiin pariin kertaan niin tulee pelattua joitakin kohtia uudestaan :D. Aloitin itsekin toissapäivänä tämän pelin alusta Hard-vaikeustasolla noiden trophyjen takia. Ajattelin että jos Hardin jälkeen vielä on jotain saamatta niin voisi vielä kertaalleen pelata Crushingilla läpi kun saa sen unlockattua. On tolla Hardillakin tullut jo yksi kohta (viemäreissä se iso huone joka on täynnä pylväitä) jossa kuolin varmaan viisi kertaa kun Natea ammuttiin joka suunnasta. Odotan kauhulla niitä vesiskootterikohtauksia.
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #703 : 06.08.2008 16:03 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Jälleen kerran on kuitenkin pakko valittaa pelin pituudesta, minkä johdosta samoja kohtia saa takoa ja takoa jos pokaaleja haalia tahtoo. Äskenkin pelattuani 40 minuuttia sain huomata, että pelistä onkin läpäisty jo 20%, kun taas pokaaleja on vain 4. Kaikkia ei siis varmastikaan tule ihan heti kerättyä, sillä toisella läpipeluukerralla peli-ilo ja -into voi laskea pahasti, jolloin ei tietenkään ole mitään järkeä pelata. No ainakin jää puuhaa joskus tulevaisuuteen.
Millä vaikeustasolla pelaat? Meinaan kun noilla vaikeammilla tasoilla kuolee salettiin pariin kertaan niin tulee pelattua joitakin kohtia uudestaan :D. Aloitin itsekin toissapäivänä tämän pelin alusta Hard-vaikeustasolla noiden trophyjen takia. Ajattelin että jos Hardin jälkeen vielä on jotain saamatta niin voisi vielä kertaalleen pelata Crushingilla läpi kun saa sen unlockattua. On tolla Hardillakin tullut jo yksi kohta (viemäreissä se iso huone joka on täynnä pylväitä) jossa kuolin varmaan viisi kertaa kun Natea ammuttiin joka suunnasta. Odotan kauhulla niitä vesiskootterikohtauksia.

Hardilla menen ja sillä peli on myös aiemmin läpäistykin, joten kokemusta vihujen puuhista on jo, vaikkakin ainut ero normaliin on mielestäni ollut oikeastaan vain heikompi kestävyys. Mutta kun kentät ja niiden hyvät suojapaikat ovat hanskassa sekä tietää vihollisten sijainin suurinpiirtein niin ei tämän kanssa kyllä kauaa ehdi nokka tuhista. Toivoa siis sopii, että pokaalien keruussa riittää intoa vielä vähän pidemmän aikaa.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #704 : 07.08.2008 23:42 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Onhan se Geometry Wars 2 aika paljon edeltäjäänsä parempi.

Ykkösessä kyllä pidin sen kompaktiudesta. Minulle se sisälsi vain yhden pelimuodon, evolvedin, sillä retro tuntui siihen verrattuna niin käsittämättömän... retrolta. Ohjain kouraan, muutama hektinen minuutti tulitusta, game over ja uudestaan. Täydellinen pick 'n' play peli. Kakkonen tuntuukin näin arcadeluontoiseen ja "lyhytkestoiseen" peliin ihan täydeltä peliltä. Pelimuotoja on kuusi ja vaihtelua on sen verran hyvin, ettei yksikään suuremmin jää toisen jalkoihin. Oma suosikkikin vaihtelee jatkuvasti.

Eikä tämä luojan kiitos ole niin stressaava pelata, kuin ensimmäinen GW. Kerroin menee nopeasti ylös geomien ansiosta eikä se sentään putoa yhtä vituttavanlaisesti, kuin ykkösessä. Power-uppejakaan ei menetä, sillä tässä pyssy ei parane. Pelimuodot myös omalta osaltaan vähentävät turhaa stressiä, kyllähän vaihtelu virkistää. Kolikon kääntöpuolella sydänkohtausta metsästävät HC-pelaajat tulevat ehkä helpotuksiin pettymään, mutta itse en valita.

Moninpelinkin voin kuvitella hauskaksi, jos vieressä ei ole sieraimillaan pelaava sika (nimim. kokemusta on). Sitäkin voi pelata vastakkain, yhdessä tai niin, että toinen ohjaa ja toinen tulittaa. Wow.

All in all, kannattaahan tuohon kolikkonsa tunkea vaikka vanhasta olisi kokemusta ja vaikka sitä vihaisi. Täysin uudistettu peli se on ja hinta on suorastaan pieni sisältöön nähden.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #705 : 08.08.2008 20:29 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Tulihan jo viimeinkin haettua postista tuo FFIV:sen remake versio DS:lle ja kerkesinhän sitä jo pari tuntia pelatakin. Peli vaikuttaa hyvältä, mutta mitään suuria muutoksia ei peliin ole grafiikan ja ääninäyttelyn lisäksi tullut. Pelimekaniikka oikeastaan samanlainen kuin GBA:n versiossa, mutta satunnaistaisteluja on selvästi vähemmän ja hienoja välianimaatioita on lisätty peliiin jonkin verran. Musiikitkin ovat tottakai samat kuin alkuperäisessä, jotka omasta mielestäni ovat aika huonoja paria kappaletta lukuunottamatta. Pitää nyt jaksaa pelata lisää, kun mainio teos on kyseessä.

« Viimeksi muokattu: 08.08.2008 20:42 kirjoittanut Taist0 »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #706 : 08.08.2008 23:33 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mitäs tässä onkaan viime aikoina tullut pelattua..

Dark Sector

Parempi kuin etukäteen odotin. Vaikeusasteen valinta olisi ollut ehdoton, pelissä olisi vaikeampana voinut olla muutamia melkosen hyviä kauhukohtauksia. Nyt normalilla liian helppo eikä ollut vaaran tunnetta. Vaikea vaikeusaste aukesi vasta läpipeluun jälkeen. Glaiven käyttö ihan jees ja sillä aseiden pölliminen vihulaisilta hyvä idea. Ympäristöt toistivat aivan liikaa itseään. Äänet mitäänsanomattomat. Muutama hyvä bossi, etenkin yksi melko paljon kuulon avulla pelattava oli hieno. Ihan jees peli toisin kuin ennakkoon odotin, kyllä sen läpi pelasi.

Top Spin 3

Pelin hienoudesta voisi jauhaa loputtomiin, mutta en jaksa muuta kuin heittää muutaman hehkutusrivin. Sanon vain, että kyseessä on mielestäni paras urheilupeli koskaan ja jos yhtään vähääkään kiinnostaa tennis, niin tämä peli pitää omistaa. Uskomattoman hienosti kaapattu kaikki tärkeät elementit tenniksestä. Lyöntimekaniikka on hiottu niin täydelliseksi ettei sitä voi muuta kuin ihmetellä. Pelattavuus on tällä kertaa oikeasti realismia todella paljon hakeva ja peliä aloittaessa voisi melkein luvata, että palautukset lähtevät heikkoina ja epätarkkoina, epätasapainoisina humautuksina. Sijoittuminen ja ajoitus ovat tällä kertaa oikeasti kaikki kaikessa ja oikeanlaista liikkumista joutuu opettelemaan ihan tosissaan. Pelityylejä on yhtä paljon kuin oikeasti ja kenttien eri pinnat vaikuttavat kuten oikeasti. Pelin mahtavat animaatiot ja hyvät pienet yksityiskohdat pelaajien hikoilusta lepattaviin vaatteisiin ja täydellisesti teksturoituihin kentän pintoihin ja niihin jääviin jälkiin sekä muuttuviin sääoloihin saavat toiminnan näyttämään täysin oikealta tennis-ottelulta. Tiedän, kuulostaa niin mainokselta kuin voi, mutta peli vaan perkele on aivan järjetön taidonnäyte kehittäjiltään.

Itse olen aivan käsi edelleen pelissä, mutta olen silti kehittynyt alkuajoista aika paljonkin. Vielä en ole onlinen puolella käynyt pelaamassa matseja lainkaan, mutta siellä tulee varmasti aikanaan todettua kuinka pitkän matkan pelissä voikaan kehittyä ja mihin kaikkeen se venyy parhaiden pelaajien käsittelyssä. Peli on jatkuvaa oppimista, sitä ei hallita päivässä eikä kahdessa.

Uskomaton saavutus 2K Sportsilta ja vielä uskomattomampi saavutus pelin arvostelijoilta on pelin häpeällisen alhainen keskiarvo gamerankingsissa.


PixelJunk Eden


Suosittelen.


« Viimeksi muokattu: 08.08.2008 23:38 kirjoittanut Cyrus »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #707 : 09.08.2008 09:19 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Super Stardust HD Splitscreen Coop -> Top 10: #10.  8)
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #708 : 09.08.2008 11:02 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Animal Crossing: Wild Worldiä on tullut viimeaikoina hakattua. Leppoisaa touhua kun pelissä ei ole mitään tavoitteita mihin pitäisi yltää, voi vain chillailla rauhassa maailmassa.

Intin takia pelaaminen on tosin jäänyt erittäin vähälle :/


« Viimeksi muokattu: 09.08.2008 12:27 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #709 : 10.08.2008 23:28 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Jälleen on yksi peli on saatu ainakin osittain koettua. The World Ends with Youn lopputekstit pärähtivät nimittäin eilen yöllä DS:n näytöille 29 tunnin sekä pienten ongelmien jälkeen. Olin jo pari päivää aiemmin päässyt pelin loppuun asti, mutta tuolloin viimeisestä taistelusta ei oikein meinannut tulla yhtikäs mitään, sillä olin aliarvoinut "lopparin" pahasti. Olin tähän asti pelannut peliä pelkästään ollessani yksi levelinen, joten viimeisen taisteluunkin lähdettiin samalla asenteella. Kuitenkin TWEWY päätti tehdä lopulta sen ainoan hypyn vaikeustasonsa osalta ja heitti ruudulle älyttömän määrän iskuja väisteltäväksi, joista osa teki vielä oikeasti pahaa jälkeä. Kolme pitkää yritystä siinä tulikin kokeiltua kunnes hermot menivät. Samalla on kuitenkin kiitettävä siitä, että viimeisestä taistelusta on tehty oikeasti haastava niin kuin oikeastaan aina pitäisi ollakin.

Hetken rentoutumistauon jälkeen oli kuitenkin pakko lopulta yrittää uudelleen, onhan kyseessä sentään todella kova peli. Nyt kun vielä viimein oli tiedossa mitä tuleman pitää, hoidin valmistelut paremmin. Leveli tulikin heitettyä omaan maksimiini (72) ja pinssien kanssa piti myös hieman säädellä. Jälkimmäinen ratkaisu osoittautuikin kannattavaksi, sillä yhden pinssin avulla löysinkin jopa taktiikan, jolla bossi olisi kaatunut kevyesti reilusti huonommillakin leveleillä. Nyt homma olikin sitäkin helpompaa eikä aikaakaan kun peli jo onnitteli läpäisystä.

Hienoin juttuhan tässä on kuitenkin se, ettei pelaaminen todellakaan lopu vielä vaan käyttöön avautui mahdollisuus pelata haluamansa päivät uudelleen samalla metsästäen niin bonusitemeitä kuin Secret Reportteja, joista yhden olen peräti jo hommannut. Loistavaa, että lisää halajaville on vielä jotain uutta tarjolla ja vieläpä paljon.


« Viimeksi muokattu: 11.08.2008 00:36 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #710 : 11.08.2008 21:56 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Planescape Torment tuli alotettua ja pirun hyvältähän tuo vaikuttaapi. Taistelu on melko nihkeää, mutta se annettakoon anteeksi kun juoni, pelin maailma ja dialogi on niiiiin hyvää. Jos sitä vaikka saisi ihan läpi asti tämän pelattua, yleensä roolipelit jäänyt kesken, jossain vaiheessa vaan kyllästyy aina niin totaalisesti ettei tee mieli palata pelin pariin. Mutta erittäin lupaavalta vaikuttaa. Morte on paras sidekick ikinä.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #711 : 13.08.2008 13:40 »
tuhis Vieras F-Secure ynisi Wowin wow.exessä troijalaisesta, hävitti sitten tiedoston. Pelissä on repair.exe, joka korjaa kaiken teoriassa. Jurskutti tuota 10 gigan asennuskansiota iät ja ajat ja viimeisimpiä päivityksiä asennellessa uusiksi pelin Credits.html keskeytti asennuksen.

Tiedosto oli ~10 kb eri kokoinen kuin piti.

Nauruksihan se sitten meni.

No, täytyy jonkun kaverin pyytää sendiä tuo vitun creditsitiedosto.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #712 : 13.08.2008 14:24 »
dzei Vieras Arx Fatalis tuli läpäistyä vasta. Ihan hyvä tunnelma, aluksi. Loppua kohti ilmeisesti tekijöillä loppunut into? Niinpä minultakin loppui hieman into ja Arxin maailma alkoi tuntua yhtäkkiä kovin pieneltä ja elottomalta (1 Taverna + 1 kaupunki). Juoksinkin melko suoraan loppuvastukseen ja jätin yli puolet sidequesteistä tekemättä. Jossain vaiheessa voisi ottaa UUW:t työn alle.

Nytpä pelaankin HOMM 5:sta uutta HOMM Kingdomsia odotellessa. HOMM 5 Gold -versio irtosi 25€lla.

Välipalana Tetris Grand Master 3: Terror Instict DS:llä menossa. On melkoisen eri peli verrattuna alkup. Tetrikseen. Tässähän tarvii jopa taitoa!
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #713 : 16.08.2008 17:04 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili


Lomilla on tullut Korg DS-10-syntetisaattorilla kikkailtua. Hiton monipuolinen vehje vaikuttaisi olevan ja laitteella saa erittäin päräyttäviä soundeja aikaiseksi. Käyttöliittymä on selkeä ja styluksella on helppo ohjailla toimintoja. Kuulokkeilla kuunneltuna soundit ovat varsin muhkeat.

Taskuun mahtuva syntetisaattori on kyllä parhautta.

Hieman maistiaisia: http://www.youtube.com/watch?v=XK1K_jJ08Rc
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #714 : 19.08.2008 04:27 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Korgista vois kyllä vaikka innostuakin. Tuubapätkä oli perkeleen douppi. Tuolla sais suloisia deep house -säveliä kehiteltyä. Ja sitten hajotaan siihen kun kukaan ei ollut todistamassa vuosisadan mestariteosta... ;)

Ikävän kallis tosin näytti ainakin Play-Asiassa olevan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #715 : 21.08.2008 20:59 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Seuraava teksti sisältää spoilereita liittyen The Legend of Zelda: Twilight Princessiin

Zant tuli sitten eilen syöstyä valtaistuimelta ja Ganondorf sai taas tänään puolestaan osansa. Twilight Princess on siis nyt juonensa osalta läpäisty ja oikeastaan loppu tuli nähtyä aikas hyvään aikaan. 42 tuntia peliä tuli nimittäin mätettyä ja lievä toiston tunne alkoi pikkuhiljaa levitä ilmoille aina vain voimakkaampana.

Älkää kuitenkaan käsittäkö väärin, TP oli nimittäin lopputeksteihinsä asti kuitenkin todella hieno kokemus. Olen jo aiemmin todennut nauttivani Zelda-sarjan tavasta yhdistää seikkailua, kevyttä toimintaa sekä hankalahkoja puzzleja, ja toimihan tämä systeemmi tälläkin kertaa. Kuitenkin pientä tilitystäkin on annettava pelin susiosuuksista, jotka ensimmäisen kerran jälkeen alkoivat tuntua järkyttävältä pakkopullalta. Kuolleessa maailmassa ötököiden perässä juokseminen ei vain jaksa kiinnostaa useampaa kertaa, varsinkin kun tietää, että peli pystyy oikeasti paljon parempaan. Onneksi sentään sutta alettiinkin hyödyntämään todella paljon paremmin Master Swordin saannin jälkeen, jolloin ainakin omasta mielestäni peli alkoi viimein näyttämään parastaan. Siitä lähtien tosin se toistokin alkoi pikkuhiljaa tuntumaan.

Se spoilereista

Mutta tästä kuitenkin selvittiin hymyssä suin ja hyvä niin, mutta en voi silti olla miettimättä tulevaa ja sitä seuraavaa Zeldaa. Tätä samaa kun on lopulta nähty nyt muutaman osan verran ja ainakin omasta mielestäni kaavaa saisi viimein alkaa muuttamaan hieman enemmän. Nämä "true-fanit" tuskin innostuvat asiasta, mutta voin kyllä lähes taata, että jos seuraava Zeldan legenda jatkaa aivan samaa rataa, taitaa peli jäädä suosiolla hyllyyn. Eihän se Nintendon kukkarossa kyllä tule tuntumaan, mutta tulipahan se kuitenkin sanottua.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #716 : 21.08.2008 21:19 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili condemned 2 tuli hubihubilta tänään ja tuli kerralla vedettyä läpi.

ihan ok paketti ja jatko-osa loistavalle ekalle osalle.
olisivat vaan saaneet jättää tuon taistelun kombotuksen pois vaikka ei niitä mikään pakko opiskella olekkaan.
vapaampi tutkiminen oli kyllä kivaa ja sitä olisi saanut olla enemmänkin sen mättämisen ohessa luomassa vaihtelua.
monia on se pieni yliluonnollisuus häirinnyt, mutta minä tykkäsin.
tosin tykkäsin konsoli far cryn mutantti voimistakin.
sitten vaan odottamaan kolmatta osaa ja toivotaan että se palaa enemmän juurille taistelu systeemin osalta.

huomenna vaan taas peli postiin ja odottelemaan inkkari jonesia.
ne varmaan luulee pian että kopioin nuo pelit jotenkin kun aina tulee kahden päivän päästä peli takaisin:D
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #717 : 23.08.2008 13:46 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Team Fortress 2:ssa on Heavy-päivityksen ansiosta jälleen kerran ilmainen viikonloppu, joten totta kai tämä tilaisuus on hyödynnettävä. TF2 kun sattuu olemaan yksi kovimpia moninpelejä, joihin olen jaksanut tutustua.

Kuitenkin koska kokemusta löytyy sellaiset viitisen pelikertaa, ei pelaamisesta nytkään tullut oikein mitään. Parhaat esitykset tuli tehtyä tylsän puoleiselle Medicillä, mutta toki Spytakin käyttäessä sählingin seassa tuli muutamat backstabitkin hommattua. Muilla ryhmillä pelatessa hommasta ei sitten tullut yhtikäs mitään, vaikka yksi saavutuskin tuli jossain välissä kerättyä. Tänään sitten uutta yritystä.

TF:n peluun lisäksi myös demojakin on tullut jälleen hieman latailtua. Force Unelashedista ehdinkin jo ilmaista mielipiteeni, mutta myös eräs toinen varmasti keskustelua herättänyt tekele, The Last Guy, tuli myös viimein testattua.

Jos joku ei vielä tiennyt, kyseessä on oikeita satelliittikuvia hyödyntävä ylhäältä kuvattu pienpeli, jossa yksinkertaisena tavoitteena on pelastaa kaupungeissa lymyävät ihmiset näitä vainoavilta zombeilta niin kuin muilta hirveyksiltä ja viedä nämä sitten valtaisalle pelastusalueelle turvaan. Kuulostaa simppeliltä, eikä se muuta yritäkään olla, sillä pelaamiseen vaatii analogitikun lisäksi oikeastaan vain paria muuta nappia, eikä niidenkään käyttö ole välttämätöntä.

Yksinkertaisuus onkin joskus paras tapa edetä, ja se on moneen otteeseen todettu aivan järisyttävän hauskaksi ja loistavaksi vedoksi, mutta The Last Guy ei kyllä ainakaan meikäläistä säväytä. Se on nimittäin aivan liiankin yksinkertainen ja pahimmillaan mieleeni tulikin fiilis siitä, että pelaisin jonkinlaista "ihan kivaa" pienenluokan selainpeliä, joka korkeintaan pelastaa päivän hetkellisesti koulussa tai töissä.

Tietenkin tämä on täysin oma mielipiteeni, ja esimerkiksi ihmiset, jotka ovat valmiina hiomaan ennätyksiään aina vain paremmaksi, voivatkin innostua ajatuksesta pelastaa aina vain enemmän ja enemmän ihmisiä. Omalla kohdallani itse demo lähti kuitenkin heti poistoon, kun sen ainut kenttä oli saatu läpäistyksi.

Demoilla leikkiminen ei kuitenkaan loppunut vielä tähän, vaan koin vielä suorastaan pakolliseksi testata Bionic Commando Rearmedin sekä 1942: Joint Striken tarjontaa. Näistä jälkimmäinen osoittautui pienehköksi pettymykseksi. Toki Shoot em' upit ovat lähes tulkoon aina hauskaa pelattavaa, mutta jotenki 1942:n kohdalla lentelystä ja räiskinnästä tulee asteenverran tylsempää koneen health-mittarin takia. Vielä tämän lisäksi kun demossa ollut kenttä ei tarjonnut tiukkaa eikä tarkkaa  ammusten, ohjusten taikka edes oikein viholliskoneiden väistelyä, osoittautui meininki vähän liiankin letkeäksi vaikeimmallakin vaikeustasolla. No, kaipa pelin edetessä se haastekin kasvaa. Itse kuitenkaan en ole valmis hommaamaan peliä demon antaman fiiliksen jälkeen.

Sen sijaan Bionic Commandon uusioversion demo antoi todella hienon ensivaikutelman. En ole itse koskaan pelannut alkuperäistä NES:n versiota, joten en tiedä missä pelin kohdalla on menty ryssimään ja missä ei, mutta ainakin ensikertalaisen silmin Rearmed tarjoaa todella hienoa tasoloikkaa sekä räiskintää. Onkin hieman sääli miten lyhyt demo lopulta on, sillä nyt halu ostaa kokoversio kasvaa kasvamistaan, vaikkei rahaa näinkään pieneen sijoitukseen ole ainakaan vielä. Ehkä sitten joskus tulevaisuudessa...
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #718 : 23.08.2008 15:19 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Team Fortress 2:ssa on Heavy-päivityksen ansiosta jälleen kerran ilmainen viikonloppu, joten totta kai tämä tilaisuus on hyödynnettävä. TF2 kun sattuu olemaan yksi kovimpia moninpelejä, joihin olen jaksanut tutustua.

Kuitenkin koska kokemusta löytyy sellaiset viitisen pelikertaa, ei pelaamisesta nytkään tullut oikein mitään. Parhaat esitykset tuli tehtyä tylsän puoleiselle Medicillä, mutta toki Spytakin käyttäessä sählingin seassa tuli muutamat backstabitkin hommattua. Muilla ryhmillä pelatessa hommasta ei sitten tullut yhtikäs mitään, vaikka yksi saavutuskin tuli jossain välissä kerättyä. Tänään sitten uutta yritystä.

Jos TF2:sta pidät, niin kannattaa ehdottomasti ostaa vaikkapa Steamista. Nykykursseilla hintaa ei kovin kalliiksi voi sanoa, vaikka tuohon 20 dollariin verot vielä päälle tulevatkin. Etenkin, kun nuo ilmaisviikonloput näyttävät tulevan aina isomman päivityksen perästä, joka ei rehellisesti sanottuna ole välttämättä se paras hetki uuden pelaajan peliä testata. Tuppaavat vähän nuo class-määrät poikkeamaan normaalista, kun serverillä juoksentelee 10+ heavya nyrkit tanassa achievementejen perässä.:lol:

Jos kiinnostaa peliä testata esim. parin viikon päästä uudestaan, kun tilanne on hieman normalisoitunut, niin voin heittää kolmen päivän pituisen quest passin (expiration date 22.9.) tuolloin.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #719 : 23.08.2008 15:59 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Jos kiinnostaa peliä testata esim. parin viikon päästä uudestaan, kun tilanne on hieman normalisoitunut, niin voin heittää kolmen päivän pituisen quest passin (expiration date 22.9.) tuolloin.

Kaveri lupali antavansa tuollaisen kolmen päivän passin, joten sun ei tarvitse vaivautu ;D Ihmeen vähän nuo saavutusjahtaajat ovat minua ylipäätänsä edes häirinneet. Eilenkin pelatessa serverillä tuli vastaan oikeastaan vain pari heavya, mikä tuntui aika paljon vähemmältä kuin mitä muilla pelikerroilla.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Sivuja: 1 ... 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines