Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063564 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #660 : 17.07.2008 12:44 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Sun pitää Tuhis pelata sitä peliä ensin, että voisit tajuta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #661 : 17.07.2008 12:49 »
tuhis Vieras Jaa, se litty tuohon Crisis Coreen. Eipä sitten mittään.

Paitsi se, että ostin viis litraa herneitä.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #662 : 20.07.2008 00:32 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Kauan odottamani peli Soul Nomad on osoittautunut lieväksi pettymykseksi, mikä kyllä olikin hieman ennustettavissa. Hahmot eivät iske, tarina ei jaksa käynnistyä mielenkiintoisista pikkujutuistaan huolimatta sitten millään eikä taistelussa ole sitä imua mitä muun muuassa Disgaean kohdalla olen kokenut. Yksi syy jälkimmäiseen ovatkin pitkä kesto ja haastavuus. Alkupuolella peliä moisia ei huomioinut sitten millään, mutta nyt lähes jokaisessa taistelussa vihollinen pärskyttää päälle sellaisella ylivoimalla, ettei mitään rajaa. Toki tämä nostaa esiin sen SRPG-genren tärkeän osan eli taktikoinnin, jolle kuitenkin viimeistään pelin tekoäly näyttää kansainvälisiä käsimerkkejä. En voi yksinkertaisesti ymmärtää miksi omat sotilaani eivät joskus suostu hyökkäämään vastustajan joukkion Leaderia vastaan edes silloin, vaikka kyseinen henkilö olisi aivan eturivissä tarjolla. Itse vastustajaltahan tämä luontuu taas ongelmitta, mistä voikin arvata, että hermot ovat muutamaan otteeseen menneet. Grindauskin on pelissä vielä päätetty vääntää yllättävän vaivanloiseksi, joten ylihyviin hahmoihin saa nähdä totuttua enemmän vaivaa.

Mutta kummasti tätä on silti tullut pelattua jo lähemmälti 30 tuntia päähenkilön ollessa noin 33 levelinen. Loppukaan ei ilmeisesti ole vielä aivan hetimmiten tulossa, ellei NIS:ltä ole kadonnut taidot aivan täysin, mikä ei sekään mahdottomuus ole kun hahmoja katselee. No toivotaampi parasta, sillä muuten alan olemaan jopa hieman huolissani Disgaea 3:sta. Tiedä sitten pitäisikö, sillä jotenkin tuntuu ettei kolmas osa eroa kahdesta edellisestä juurikaan.


« Viimeksi muokattu: 20.07.2008 00:41 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #663 : 20.07.2008 14:11 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Metroid Fusion.

Samus saa parasiitista ja Power Suittia joudutaan leikkelemään. Vanhat kyvyt säilötään jonnekin ison avaruuskolonian uumeniin "talteen" ja Samuksen fyysinen olemuskin mutatoituu parasiitin takia. Parannus löytyy tietenkin Metroidin geeneistä ja Samuksesta tulee kylmälle herkkä köyryniska. No Parasiitit pääsevät karkuun tankeistaan ja tartuttavat kaikki kolonian testi-elukat ja tekevät niistä entistä vihamielisempiä. Samuksen tehtävänä on ottaa selko tapahtumista ja vältellä parasiittien kovinta edustajaa SA-X:ää joka on kopio Samuksesta täysillä tehoilla. Scary Shit!

No pelaaminen on tuttua Metroidia Superia pelanneille. Pomoja tappamalla Samuksen kyvyt palautuvat ja pomot noudattavat kyseessä olevan kyvyn toimintoja. Vihollisista irtoaa enkkuja ja ammuksia tosin tällä kertaa parasiittien muodossa, jotka Samus voi metroid-lääkkeen avulla imeä itseensä. Salareita on joka huoneessa eivätkä ne ole ihan läpihuutokamaa onneksi, vaan Superista tuttuja "ammu randomilla seinään" pakettejakin jopa löytyy. Kenttäsuunnittelu on tähän asti ollut mukavan sujuvaa, mutta ei mitään ihmeellistä. Se mikä Fusionin minusta erottaa muista Metroideista on lämän määrä, jota Samus vihollisista ottaa. Siis pienikin reissu uudelle alueelle vaatii tarkkaavaisuutta, sillä energiatankit hupenevat petollisen nopeasti. Pomoissakin olen aina saanut telottua itseni viimeiseen tankkiin. Pomomatsit ovat yhtä poikkeusta lukuunottamatta olleetkin melkoisen nautinnollisia, vaikkakin lyhyitä.

Peli on helvetin hienon näköinen ja mukavan kuuloinen. Tosin mitään erityisen tarttuvia melodioita ei ole vielä vastaan tullut. Nappien asetteluun kun tottui, niin pelaaminenkin on mukavan nopeaa. Samus osaa tarttua reunoihin ja hyppely sekä pallona pyöriminen toimivat juuri niinkuin pitääkin. Juontakin on peliin ängetty, mutta juuri niin vähän, ettei se pääse peliä hidastamaan sen kummemmin.


Tätä pelatessa herää vain yksi kysymys. Missä on DS:n 2D-Metroid  :???:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #664 : 20.07.2008 15:29 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili


Tätä pelatessa herää vain yksi kysymys. Missä on DS:n 2D-Metroid  :???:
Huhuttu 2(ja puoli-?)Dee Metroid Dread oli useammankin lähteen mukaan tulossa DS:lle vielä pari vuotta sitten, mutta sittemmin se on ollut jossain "peruttu tai vain jäähyllä" limbossa jo pidemmän aikaa, mikäli se nyt edes oli totta eikä vain muka-insaidereiden keksimää paskhaa.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #665 : 20.07.2008 18:52 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Dread taitaa olla nyt ihan virallisesti jäissä. Prime kolmoseen oli vielä jäänyt pieni tiiseri tulossa olevasta pelistä, mutta myöhemmin julkaistuun JP-versioon se viesti ei enään löytänyt.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #666 : 20.07.2008 19:03 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Menin Pasianssin läpi 270 sekunnissa.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #667 : 20.07.2008 19:24 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
Menin Pasianssin läpi 270 sekunnissa.

Miltä nyt tuntuu? :)
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #668 : 20.07.2008 19:25 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Menin Pasianssin läpi 270 sekunnissa.

Miltä nyt tuntuu? :)
Oloni on kuin HC-pelaajalla.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #669 : 20.07.2008 19:25 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
Huhuttu 2(ja puoli-?)Dee Metroid Dread oli useammankin lähteen mukaan tulossa DS:lle vielä pari vuotta sitten, mutta sittemmin se on ollut jossain "peruttu tai vain jäähyllä" limbossa jo pidemmän aikaa, mikäli se nyt edes oli totta eikä vain muka-insaidereiden keksimää paskhaa.

Siis Dread oli olemassa. Nintendo antoi vuonna 2005 monille pelilehdille virallisen E3 pelilistan, jossa peli mainittiin. Sitä ei tosin koskaan esitelty, vaikka kaikki muut listan pelit esiteltiinkin.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #670 : 20.07.2008 19:46 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Yhtä monista HL2:sen hyvistä moninpeli-modeista pelasin, Fisftul of Fragsia. Ehtaa länkkärimeininkiä, melko tiimivetoinen ja nopea peli. ''Ihan hyvä'', miinuksena vähäinen pelaajamäärä. Paljon aseita ja hauska notoerity systeemi, jolla aseita ostetaan. Eli mitä enemmän tiimipelaa sitä enemmän saa notoerityä. Tapoista notoerityä saa melko vähän. Asevalikoimassa mm. Peacemaker, Colt navy, Dynamiittipötkö, kolme kivääriä, Derringer ja muuta kivaa. Revolverit saa tietty tuplana.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #671 : 22.07.2008 01:47 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Ostinpahan Peter Jackson's King Kongin ja vedin kertarykäisyllä läpi. Kun ajatteleekin, miten paljon hukattua potentiaalia noissa New Yorkin loppukohtauksissa oli, itkettää. Hyvä peli, ei siinä mitään.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #672 : 22.07.2008 03:41 »
dzei Vieras Persona 3 PS2
Sai sitten kahlattua tämänkin läpi. Tähän meni se 93h josta grindausta 50% ja 25% latausruutujen katselemista. Uskomattoman tylsä peli välissä. ÄÄNINÄYTTELY  >:(

Final Fantasy XII - Revenant Wings DS
Jää melko varmasti kesken. 50% pelattu (10h+) ja tähän asti pääsi pelaamalla silleen, että komentaa kaikki joukot kerralla vihujen kimppuun sen kummemmin mitään "taktikoimatta". Ei vaan iske RTS. Juoni ei voisi vähempää kiinnostaa.

Sid Meier's Civilization Revolution DS
Vähän niin kuin orig. Civ mutta kannettavassa muodossa. Todella riisuttu versio Civ 4:sta mutta kyllä tätä tulee varmasti pelattua. Hyvät helpit ainakin jos ei ole koskaan aiemmin civilizationeja pelannut!

Super Mario Bros. 2. - NES
Iltapalaksi. Oli hyvä.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #673 : 22.07.2008 08:53 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Smash Bros. Brawl tuli eilen kotiin postiluukusta. Tunnelma on hiukan ristiriitainen. Pelailin eilen jonkin verran yksinpeli kamppanjaa, ja se on itseasiassa yllättävän onnistunut. Paljon pidempi mitä ajattelin ja esittelee hienosti kaikki hahmot. Ja nerokkuus on siinäkin että tällä tavalla hahmoja pääsee väkisinkin testaamaan heti alkuun. Minulla kun varsinkin tuntuu menevän niin että olen päättänyt jo etukäteen lempihahmoni (tässä tapauksessa Pit), ja pelailen sitten sillä enimmäkseen. Mutta nyt ne tulee mentyä (ilmeisesti) kaikki läpi.

Itse pelaaminen niin...tuntuuhan se loppujen lopuksi enemmän rämpyttämiseltä. Ajatus lähtee ihan hyvin liikkeelle ja kun alkaa mättämään on jonkinlainen suunnitelma takaraivossa, mutta lopulta huomaa että painaa vaan tiettyjä nappeja mahdollisimman nopeasti.
Tosin aloin kyllä miettimään että tämä voi johtua ohjaimestakin. Pelaan tällä hetkellä pelkällä WiiMotella. Ja jotenkin se ei vain tunnu minulle hyvältä. En tiedä miksi mutta sekoan yllättävän usein napeissakin. Ja se on todella hassua kun eihän niintä niin montaa ole käytössä :) TK tietää tähän varsin hyvän syyn varmasti, eli olen pidemmälti vain surkea pelaaja, mutta kyllä ne napit nyt sentään olen aina suhteellisen nopeasti oppinut :) Pitäisi varmaan se classic tilata jostain. Täytyy varmaan selailla play-asiaa ja play.comia tänään.

Lisäksi hiukan kyrsii se tarra juttu. Ihan kivahan se on ja mielenkiintoinen, mutta se että tarra häviää kun sen ottaa pois (vai käsitinkö nyt jotain väärin), antaa minulle kovan kopinan takaraivoon enkä siis laita niitä tarroja kellekkään :) Nyt ne on nätisti sielä valikossa käyttämättömänä kun en voi muutta mieltäni päätöksistäni :) Jotenkin aloin kyllä miettimään että jotain olen kyllä tajunnut väärin tässä...se vain tuntuu niin tyhmältä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #674 : 22.07.2008 10:35 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lisäksi hiukan kyrsii se tarra juttu. Ihan kivahan se on ja mielenkiintoinen, mutta se että tarra häviää kun sen ottaa pois (vai käsitinkö nyt jotain väärin), antaa minulle kovan kopinan takaraivoon enkä siis laita niitä tarroja kellekkään :) Nyt ne on nätisti sielä valikossa käyttämättömänä kun en voi muutta mieltäni päätöksistäni :) Jotenkin aloin kyllä miettimään että jotain olen kyllä tajunnut väärin tässä...se vain tuntuu niin tyhmältä.

Tarrat kyllä häviävät, mutteivät lopullisesti. Ne ovat siis sinun sticker albumissasi, muttet voi enään pistää sitä tarraa minkä jo otit pois joltain hahmolta, ellei sinulla ole samaa tarraa useampi kappale. Kyllä ne tarrat kannattaa laittaa, parantavat hyökkäystä, kestävyyttä jne. ainakin vähäisen.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #675 : 22.07.2008 12:13 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Mätin taas tuossa yksi ilta Elite Beat Agentsia. Jumpin' Jack Flashin kolmas osio oli ihan perkeleen vittumainen, mutta kellistyi vihdoin ja viimein. Voisi koittaa huvin vuoksi tämän Sweatin'-tason tuloksiakin hinkkailla huippuunsa tässä tämän viikon aikana, ja säästää diivailun ensi viikolle, kun pitää istua melkein vuorokauden ympäri lentokoneessa. Pelottaa jo nyt, että kuinka hirveäksi tuon viimeisen biisin pelaaminen äityy seuraavalla asteella.


Pitkästä aikaa koskin myös Guitar Heroon, ykköseen tällä kertaa. Damnation että siinä on hyviä biisejä! Ilo soittaa. Pitäisi koittaa tämä viikko hioa pahimmat ruosteet skilsseistä, sillä tuli kaverin kanssa lyötyä tuossa yksi känni-ilta(kuinkas muutenkaan...) GH-veto. Mä lainaan sille elokuun ajaksi skitan ja pelin, kun olen itse Yhdysvalloissa, ja syyskuussa katsotaan paras kolmesta, että kumpi on parempi. Ja - check this - häviäjältä värjätään hiukset punaiseksi. :lol: Nyt ammutaan selkeästi kovilla.

Vähän säälittää, sillä se ei ole pelannut ennen tätä GH:ta laisinkaan, mä taas melko paljon. Mitä se ei ehkä silloin vedonlyöntihetken kansalaisromanttisessa tilassaan tajunnut. Ikävä kyllä vedon speksit saneltiin tuona iltana videolle, todistajien läsnäollessa, joten perääntyminen ei onnistu. Eipä silti, mikäli kaveri vaan treenata jaksaa, niin kyllä mä kuukauden jälkeen voin ihan hyvin ottaa turpaanikin. Sen verran ollaan ruosteessa. Vaan nähtäväksi jää, syksyn the ultimate showdownissa.

Kuka väittää, ettei pelaaminen ole älykästä viihdettä? ;)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #676 : 22.07.2008 20:51 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Mätin taas tuossa yksi ilta Elite Beat Agentsia. Jumpin' Jack Flashin kolmas osio oli ihan perkeleen vittumainen, mutta kellistyi vihdoin ja viimein. Voisi koittaa huvin vuoksi tämän Sweatin'-tason tuloksiakin hinkkailla huippuunsa tässä tämän viikon aikana, ja säästää diivailun ensi viikolle, kun pitää istua melkein vuorokauden ympäri lentokoneessa. Pelottaa jo nyt, että kuinka hirveäksi tuon viimeisen biisin pelaaminen äityy seuraavalla asteella.

Oikeastaan se ei ole kovinkaan vaikea, kun se Hard ROCK -taso sisältää samat kentät kuin Sweatin' ylösalaisin ja sillä erotuksella, että osuttavat ympyrät ilmestyvät ja katoavat nopeammin. Erityisesti Jumpin' Jack Flash on sen takia helpompi, kun ruudulla ei koskaan ole kuin ehkä 4-5 ympyrää yhtä aikaa.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #677 : 23.07.2008 18:33 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Oikeastaan se ei ole kovinkaan vaikea, kun se Hard ROCK -taso sisältää samat kentät kuin Sweatin' ylösalaisin ja sillä erotuksella, että osuttavat ympyrät ilmestyvät ja katoavat nopeammin. Erityisesti Jumpin' Jack Flash on sen takia helpompi, kun ruudulla ei koskaan ole kuin ehkä 4-5 ympyrää yhtä aikaa.
Joo, sorruin eilen kokeilemaan pari ekaa biisiä ja totesin saman. Veikkaan, että mulle tuo luo kuitenkin ihan kiitettävästi haastetta biiseissä, jotka eivät tule täysin selkärangasta. Slaidiympyrät kusee helposti, kun stylus irtoaa näytöstä sekunnin murto-osaa ennen kuin näköhavainto rekisteröi palleron pidemmän keston.

Mutta se on kyllä ihan totta, että vaikeampia sarjoja(kuten JJF) voi olla jopa helpompi soittaa, kun näyttö ei kulje reaaliaikaa paljoa edellä. Virheet sattuvat noissa lähes poikkeuksetta siitä, että laajan osumaryppään läpi tekee jostain syystä mieli kulkea jotain muuta reittiä kuin mitä numerot näyttää.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #678 : 24.07.2008 01:17 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Phantom Hourglass tuli korkattua.

Jännä että en ole lukenut tai kuullut tästä mitään muuta kuin parin kaverin haukkuvat kommentit. Wind Wakerista pitäneenä en voi vihata Phantom Hourglassinkaan graafista ilmettä. Ja onhan tuo näyttänyt pirun hienolta DS-peliksi. :o Ohjaus oli alkuun melkoista hakemista, mutta nyt kun yksi temppeli on takana alkaa sekin jo ihan hyvin luonnistua.
Eikai tästä oikein muuta vielä osaa sanoa. Ihan hyvältä tuo vihreän tontun seikkailu maistuu näin kannettavassakin muodossa. Tykkään.
Kokoelma
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #679 : 24.07.2008 01:37 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili
Phantom Hourglass tuli korkattua.

Jännä että en ole lukenut tai kuullut tästä mitään muuta kuin parin kaverin haukkuvat kommentit. Wind Wakerista pitäneenä en voi vihata Phantom Hourglassinkaan graafista ilmettä. Ja onhan tuo näyttänyt pirun hienolta DS-peliksi. :o Ohjaus oli alkuun melkoista hakemista, mutta nyt kun yksi temppeli on takana alkaa sekin jo ihan hyvin luonnistua.
Eikai tästä oikein muuta vielä osaa sanoa. Ihan hyvältä tuo vihreän tontun seikkailu maistuu näin kannettavassakin muodossa. Tykkään.

Odotahan vain että pääset sinne temppeliin... Uudestaan ja uudestaan...  ;)
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #680 : 24.07.2008 09:55 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Pelasin ensimmäistä kertaa elämässäni Nesin Zeldan läpi. Ainoa virallinen Zelda jota en ollut vielä poraillut läpi, joten pitihän se pelata. Oli oikeastaan paljon parempi kuin odotin.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #681 : 24.07.2008 16:20 »
dzei Vieras Michigan: Report From Hell PS2
Original idea/plan: Suda51 kiinnosti. Arvostelun tynkää raapustelin tuonne.
https://www.pelaajalauta.fi/forum/pelikeskustelu/arvostele-pelisi/msg20544/#msg20544

Wario Land 3 GBC
Huvikseen tuli kokeiltua ja tämähän vei aivan mukanaan! Maanmainiota tasoloikkaa.

tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #682 : 25.07.2008 10:52 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Kävin paikallisessa Arcadessa testaamassa uutta Virtua Fighter 5 ÄRRÄÄ sekä Street Fighter 4:ää. Paha mitään syvällistä mennä sanomaan, kun niin vähän tuli pelattua. Sen verran voi sanoa, että VF5:n uusi hahmo vaikutti pätevältä. Taka Arashin olisi voinut jättää pelistä pois. Tulee vain Tekkenin paskat hahmot mieleen siitä.

SF4 pelasin pari matsia ja mitään en osannut. Koskaan en ole Street Fighteriä osannut pelata. Grafiikat oli sitä mitä odottikin. Itse mättö ei sinänsä iskenyt. Parin matsin perusteella on vaikea sanoa, mutta oli se sentään Tekkeniä parempi.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #683 : 26.07.2008 15:40 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Eilen yöllä iski kummallinen into mättää jatkuvasti enemmän ja enemmän Soul Nomadia. Tarina oli viimein ottamassa kunnon askeleita lopun lähestyessä, eikä niitä rasittavia, ylipitkiä ja tuurista kiinni olleita taisteluita tullut eteen muutenkaan enää yhtäkään. Itse asiassa oikeastaan jokainen matsi lopussa oli jollain tietyllä tapaa miellyttävä. Noin kolmen tunnin putki tulikin pelissä vedettyä kunnes lopputekstit paukahtivat ruutuun ja hymy meikäläisen huulille. Tunne oli erikoisen helpottunut, sillä muutamaan otteeseen kesken pelin tuli tosissaan mietittyä, että läpäisenköhän tätä koskaan. Nyt se on kuitenkin tehty ja elämä jatkuu hyvin mielin. Kuitenkaan Nomad ei tule jäämään hyllyyn pölyttymään, sillä Cycle 2:n tarjonta on pakko jossain välissä kurkistaa ja aloittaa muutenkin (vähien) bonusten etsintä.

Mutta kuten jo aiemmin tuli todettua, oli peli selkeä pettymys. Vuosi sitten katseltuani trailereita ja kuvia kuola valui oikein urakalla. Olikin sääli lopulta huomata, että pelin ehkäpä tärkein osa-alue, taistelu, alkoi tylsistyttämään itse asiassa hyvinkin nopeasti. Tarinakaan ei jaksanut pitää kyydissään, mutta onneksi se piristyi sentään loppua kohden, vaikka käänteet olivat hyvinkin ennalta-arvattavissa. Huono peli tämä ei kuitenkaan missään nimessä ollut ainakin minunlaiselleni NIS:n fanille, mutta eipä tätä kylläkään voisi oikein muille suositellakaan. Jos strategiset ropet innostavat, tutustukaa Disgaea-sarjaan ainakin aluksi. Ei Final Fantasy Tacticsitkaan hassumpia ole.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #684 : 01.08.2008 01:26 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Pelasin Football Manageria ja viimeinen liigamatsi päättyi ihan hyvin:


(psst.. mä oon tepsi)
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #685 : 01.08.2008 16:19 »
tuhis Vieras Oon sitä mieltä että nyt ollaan asian ytimessä. Jotain on wowista jäänyt kokematta ja sehän on tietysti naaraskääpiöt. En muista että ikinä olisin yhtäkään nähnyt, mutta nyt näkyy.





« Viimeksi muokattu: 02.08.2008 11:56 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #686 : 01.08.2008 16:31 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Miksei tätä ole DS:lle?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #687 : 01.08.2008 22:20 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Miksei tätä ole DS:lle?

FC
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #688 : 01.08.2008 23:52 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Ah niin tosiaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #689 : 03.08.2008 03:51 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Muutaman viime päivän aika on työn alla ollut Wario Land Shake/Shake It!/The Shake Dimension (miten sen ikinä haluaakaan sanoa). Seuraavassa suht lieviä spoilereita (joista tosin varmaan melkeinpä kaikki on tuttua, jos on videoita katsellut ja ennakoita lukenut), joten jos mitään ei halua tietää, pisteiden välissä olevan voi jättää lukematta.

...

Shake valitettavasti(?) jatkaa Nintendon tuttua linjaa eli peli on helppo. Itselläni ongelmia tuli vasta parin viimeisen vastuksen kanssa. Pelin aikana kuolin vain kerran, sekin viimeisessä vastuksessa (joskin kahden viimeisen vastuksen kaatamiseen tarvitsin ensimmäisellä kerralla kaiken elinvoiman palauttavan pullon apua). Pelin haastavuus tuleekin 100% läpipelaamisesta. Jokaisesta kentästä löytyy kolme aarretta ja vaihteleva määrä haasteita. Osa haasteista on läsnä miltei jokaisessa kentässä, osan ollessa uniikimpeja. Haasteena saattaa olla esimerkiksi tietyn pistemäärän saaminen kolikoita keräämällä.

Peli on myös kovin lyhytikäinen, jos vähääkään täydellisempi läpäisy ei kiinnosta, sillä maailmoja on viisi, joista jokaisesta löytyy 4 pakollista kenttää + vastus. Kun kaikki nämä on läpäisty, pääsee viimeiseen vastukseen. Kenttiä ahkerasti tutkimalla löytää vapaaehtoisia bonuskenttiä, jotka ovat haasteeltaan normaaleja vaikeampia. Pelimaailmat ostetaan karttoina kaupasta, mutta niiden ostamiseen vaadittavat rahat on erittäin helppo saada, kun jaksaa kenttiä vähän ahkerammin tutkia turbovauhdilla etenemisen sijaan.

Äänimaailma on loistava. Jokaiseen kenttään on musiikki, ja ne ovat pääosin erittäin hyviä. Ne eivät ehkä ole orkestroituja, mutta itse pidän niistä enemmän kuin vaikkapa Galaxyn vastaavista. Warion ääntelyä on myös mukavampi kuunnella kuin Marion. Jos seisot liian kauan paikallasi, alkaa Wario mutisemaan "C'mon, c'mon, pick it up and play!". Grafiikka ja animaatio ovat niin ikään nättiä nättiä katsottavaa.

Pelinhän olen siis mennyt jo läpi. Aikaa tähän kului arviolta noin kymmenen tuntia, ehkä hieman alle. Nytkin pelasin osan kentistä pariin kertaan uudelleen aarteita etsien ja haasteita läpäisten. Pari kolme tuntia nyt ainakin olisi saanut helposti tuosta vielä napsaistua pois, jos olisi vain juossut kentät läpi. 100% läpäisyyn on vielä itselläni matkaa. Sanoisin, että vähän hekilöstä ja pelitavasta riippuen täydelliseen läpäisyyn voi hyvinkin mennä sama aika tai enemmänkin, mitä pelkkien kenttien ja vastusten läpäisyyn kohtuullisella arkkujen löytämisellä ja haasteiden läpäisyillä. Uskoisin, että itselläni täydellinen läpipeluu yli tuplaa peliajan siihen verrattuna, että jättäisin pelin sikseen viimeisen vastuksen läpäisyn jälkeen. Läpäisy, läpäisy, läpäisy...

...

Suosittelen peliä melkolailla varauksetta kaikille 2D-tasoloikkien ystäville, ellei sitten kenttien tutkimista ja niihin paluuta vielä läpipeluunkin jälkeen vihaa. Itselleni peli on ehkäpä paras kyseisessä genressä sitten SNES-aikojen. Eikä näitä pelejä todellakaan liikaa enää nykyään julkaista. Niin, ja itsehän en ole vielä mitään maksanut, kun ajattelin kumminkin odotella ihan länkkäriversion julkaisua.;)
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines