Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063736 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #630 : 29.06.2008 18:36 »
tuhis Vieras

Kerrankin ihmisten koteihin tunkeutuessa löytyy pornokätköt

Suikoden II

Koskaan en lävitse pelannut kun pleiskari muinoin räjähti. Onhan tämä semmoista perustakkuista pelattavaa, suunnittelemattomine valikoineen ja ilman väli-ilmansuuntia liikkuessa. Suurin syy pelata peliä eteenpäin on Higashinon soundtrack. Se on aina ropelluksissa suuri hetki kun vastaan tulee hahmo jonka tietää saavansa itselleen, sillä hahmon mukana yleensä tulee tarinaa ja tapahtumia, sekä uusia asioita taisteluihin. En koskaan kuitenkaan ole pitänyt siitä että hahmoja on liikaa ellei niitten funktio ole muu kuin saada pelaaja pähkäilemään ryhmäkokoonpanoa. Suikodenien päälle 100 hahmon henkilökaarti on vähän pakkopullaa, enkä aio etsimällä etsiä hahmoja.

Plussat voidaan antaa puolivillaisesta politikoinnista - soundtrackin lisäksi siis (miinus vesitetty taistelumusiikki joka tuntuu olevan pelisarjan tunnusmerkki)

Itseasiassa muistikortissa oli 40 levelille pelattuna jokin talletus, mutta alustahan se piti aloittaa kun en mitään muistanut tapahtumista. Sattui tuossa semmoinenkin juttu, että olin tosiaan viskannut laatikossa olleen PS:n muistikortin roskapussiin kunnes sitten aloitin tämän ja tajusin ettei PS2-muistikortille voi tallettaa PS:n pelejä. Onneksi en vienyt roskia.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #631 : 30.06.2008 12:25 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Aloittelin hetken mielijohteesta Shadow of the Colossuksen hard modella. Ensin koetin metsästellä huvin vuoksi vanhassa savessa lisää liskoja, sillä se megakapuaminen jäi aikanaan suorittamatta, mitä oletettavammin vain muutaman liskon päähän. Parin kolmen tunnin ratsastelun ja kiipeilykikkailun jälkeen kyrpiinnyin kuitenkin siihen hommaan, kun rupesi niin perkeleesti tekemään mieli aitoa mörön kaatamista: peli oli siis jälleen päässyt pään sisään. Pakkohan se oli alkaa alusta. Kolme ensimmäistä kolossia kaatui eilen illalla, ja kolmannen kohdalla oli jo ilo huomata, että hardilla pelaaminen on sittenkin muuttunut vähän muutenkin kuin vain lisäkestävyytenä tai ylimääräisinä kriittisinä pisteinä. Kyllähän maistuu!

Tämän päivän taas aloitin hinkkaamalla biisejä Elite Beat Agentsin Sweatin' -tasolla. Yksi kummallinen rytmitys Bowien Let's Dancessa aiheutti päänvaivaa, joka tarkoitti pitkään viimeisen chapterin feilausta, vaikka biisin pääsi kyllä läpi, mutta kellistyi se lopulta puhtaastikin. Without A Fight(kingi biisi!) heilahti helposti, mutta Jumpin' Jack Flash vei tällä kertaa pidemmän korren. Muutaman yrityksen jälkeen sormien kasva hikisyys laski vauhdilla samassa suhteessa tarkkuutta, joten luovutin suosiolla. Ei se kuitenkaan kauas jäänyt.


Tänään ulkona tulee taas vaihteeksi vettä, joten taidan paeta kielletyille maille jumalolentojen seuraan. Agro!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #632 : 30.06.2008 14:07 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Zack & Wikiä aloittelin (vittu mikä nimi) ja en epäile Capgodia enää koskaan. Grafiikat, äänet, slapstick kaikki toimii eikä edes Wikin älinät päässeet häiritsemään. Itseasiassa melko harmiton kaveri mitä sidekickeihin tulee. Puzzlet ovat olleet suhteellisen helppoja, mutta kyllä jo alun perusteella huomaa, että niihin on pantu vähän ajatustakin. Välillä niitä saa ratkoa ihan rauhassa, mutta onneksi mukana on myös nopeutta vaativia ongelmia ja monissa kentissä on myös mahdollisuus kuolla. Ja monesti.

Huonoja juttuja ovat joka kerta ruutuun pärähtävä tutorial screeni kun jotain teet (skippaantuu napin painalluksella) ja noh... eipä muuta. Kuten sanottua peli näyttää jumalaiselta vaikka tekniikka onkin jostain vuosien takaa. Musiikki on yllättävän laadukasta ja koko pelin tyyli on kyllä helvetin hienoa tavaraa. Dialogillekin on saanut pari kertaa hörähtää, vaikka sitä onkin erittäin vähän. Hyvä niin.


No alku on aina ruusuista, mutta jos puzzlet pysyvät kiinnostavina loppuun asti niin yksi Wiin parhaita tekeleitä. Damn.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #633 : 01.07.2008 19:40 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Elite Beat Agentsiä tahkosin tuossa minäkin. Cruisin' -tasolla tuli hankittua viimeisiinkin kenttiin S-rankit ja kyllähän Jumpin' Jack Flash tarjosi haastetta jo tälläkin tasolla ainakin mulle. :b Sweatin':iä on tullut sen verran pelattua jo aiemmin että Survivor aukesi, mutta nyt saa jäädä kyllä EBA joksikin aikaa kesälaitumelle ja pitää palata noihin Sweatin' -tason biisien pariin tarkemmin sitten myöhemmin.
Kokoelma
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #634 : 01.07.2008 21:00 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Resident Evil: UC ammuskeltiin sitten läpi tyttöystävän kanssa. Aika lyhyehkö tuo oli, vaikkakin pitkähkö onrail -shootteriksi. Ihan hauska parin illan peli, ja ainakin minun kohdallani hintansa arvoinen. Toimii parhaiten kahdestaan.

Perseestä muuten ettei sivujuoni -tehtäviä voi pelata kahdestaan. Typerää rajoittamista.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #635 : 01.07.2008 21:02 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Perseestä muuten ettei sivujuoni -tehtäviä voi pelata kahdestaan. Typerää rajoittamista.

Kyllä niitä voi. Sun pitää vaan läpäistä muistaakseni pelin jokainen kenttä ensin. En ole enään ihan varma, miten se meni mutta tsekkaa GameFAQsista tai jostain. Sinänsä vähän hölmöä, että osa kentistä aukeaa vaikka tulisikin paskat pisteet edeltävästä mutta osa aukeaa vain tarpeeksi hyvillä pisteillä. Itsellä meni ainakin pari kenttää ohi ekalla kerralla, kunnes luin niistä jostain. Menin sitten vetämään vähän paremmat pisteet ja avasin varmaan viisi uutta kenttää.


Edit:
Tuolta löytyy infoa. Eli kun olet läpäissyt tuon Fourth Survivor -kentän, joka aukeaa läpäistyäsi Dark Legacy 2 -kentän (Weskerin vika kenttä), aukeaa moninpelimahdollisuus kaikkiin pelin kenttiin.


« Viimeksi muokattu: 01.07.2008 21:07 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #636 : 01.07.2008 21:06 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Perseestä muuten ettei sivujuoni -tehtäviä voi pelata kahdestaan. Typerää rajoittamista.

Kyllä niitä voi. Sun pitää vaan läpäistä muistaakseni pelin jokainen kenttä ensin. En ole enään ihan varma, miten se meni mutta tsekkaa GameFAQsista tai jostain.
No eipä tuokaan ihan paras ratkaisu ole. Fiilispohjalta kun tätäkin pelataan ja ei siinä fiilistä ole jos toinen tietää jo mistä ömmiäiset tulee. No, täytyy kuitenkin avata nuo joskus.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #637 : 01.07.2008 21:08 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Tottahan tuo. Minunkin mielestä oli vähän hölmöä, ettei kaikkia kenttiä voinut pelata suoraan läpi kaverin kanssa. Viehän se sitä iloa, jos itse tietää mitä tuleman pitää.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #638 : 01.07.2008 21:28 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Pääsin tänään vihdoinkin kokeilemaan Space Invander Extremeä. Ostos oli pieni riski, sillä tämän tyyliset pelit eivät ole yleensä iskeneet, mutta tällä kertaa kävi toisin. Pienen pelailun jälkeen peli tuntuu sopivan haastavalta ja palkitsevalta, eikä pelkäämääni kyllästymistä ole vielä tullut. Pitää pyhittää tälle hiukan enemmän aikaa, kun saa tuon FFV:n vedettyä läpitte.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #639 : 06.07.2008 11:15 »
BurnBlack Jäsen Viestejä: 62 Basaaripisteet: 0 Profiili Mashed : Fully Loaded (PS2)

Tämmöinen tuli mukaan napsastua.

Elikkäs peli-ideana on hieman takayläviistosta kuvattuna kaasutella kotteroilla menemään ja tarvittava määrä pisteitä kerätä. Pisteen saa kun muut saa karistettua kuvaruudusta ulos (MicroMachines) tulee joko pelkästään ajelemalla tai keinoja kaihtamatta kun radalta erinäistä aseistusta avukseen kerättyä saa.

Grafiikka on nykystandardeille melkoisen karun ja rujonoloista mutta so what ! Asenne ratkaisee tässä pelissä ja se jos mikä saa tämän pelin moninpelistä ratkiriemukasta puuhaa ! Suorastaan Hervotonta menoa kaveriporukalla  ;D

Hintakaan ei juuri päätä huimaa nykyisin joten sitäkään ei esteenä voitane pitää juuri minään.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #640 : 06.07.2008 20:01 »
Mixba Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili Civ Revolution ja Crisis Core.

Civ Rev on ihan ok kamaa, mutta suurin syy miksi pelin ostin oli halu hotseat, tai tässä tapauksessa hotsofa pelaamiselle, kun kompuutterilla hotseattaaminen ahdistaa, eikä verkkopelaaminen kiinnosta.
Kiitos kenenlie, ei Civ Revissä hotseat mahdollisuutta ole. Mistähän helvetin syystä? Oikeasti ehkä lievähkö tutus iski...

Crisis Core FFVII on kelpo kamaa. Mielenkiintoinen peli, jota suosittelen, mutta miten square onnistuu valkkaamaan päähenkilön ääninäyttelijäksi aina kaikkein ärsyttävimmän äänen koko castista? Ja hieman ehkä, ainakin toistaiseksi, kummastuttaa taisteluiden hack&slash meininki. Sekä taisteluiden alussa ja lopussa tuleva "ilmoitus" taistelun alkamisesta/päättymisestä...
Been there. Seen that. Got the scars
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #641 : 07.07.2008 07:52 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mashed : Fully Loaded (PS2)
Onnittelut! Järjettömän hyvää viihdettä juuri kaveriporukalla piiitkälle venyvissä illanistujaisissa. Omassa porukassa ehdottomaksi suosikiksi nousi radoista se jäinen ovaalirata, joka toimii niin aseilla tai jopa ilman. Sitä sitten ruuvattiin pitkälle yöhön ja ratkottiin kylmähermoisin kuski.  8)
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #642 : 09.07.2008 06:20 »
tuhis Vieras Suikoden II

Keskenhän tämä jää. Ei ole mitään hajua minne pitäisi mennä enkä netin ohjeista tyhmänä tajua sen enempää. Ei tee edes mieli etsiä mitään kun maailmankartalla kulun keskeyttää joku helvetin oravakaravaani joka helvetin askeleella ja näin liikkuminen kestää pienen ikuisuuden. Milloin tehdään roolipeli jossa viholliset tajuavat että kenties tuo 20 leveliä kovempi jamppa on liian iso pala purtavaksi... tai milloin tehdään roolipelejä jossa ensimmäiset viholliset eivät ole jotain jäniksiä puukkojen kanssa tai vastaavaa.

Varmaankin samasta syystä lopetin aikaisemmin. No, mikäpäs siinä, soundtrackin takia tätä pelattiinkin ja sen saa ostettua erikseen.

Jos kokeilisi tuota Saga Frontier II:ta. Ensimmäinen SF oli melkoista tuubaa kuitenkin.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #643 : 09.07.2008 09:10 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Milloin tehdään roolipeli jossa viholliset tajuavat että kenties tuo 20 leveliä kovempi jamppa on liian iso pala purtavaksi...

Earthbound, hyvät ihmiset! Earthbound!

En minä tuota peliä turhaan hehkuta!
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #644 : 10.07.2008 00:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Innostuin pistämään tukun demoja lataukseen PStoresta. Ensimmäisenä tahkosin läpi Hazen tarjoileman lyhyehkön makupalan.

Aika hirvittävää putkea oli tuo viidakkokenttä mikä demossa tarjolla on. Aistien tarkennus -systeemi oli aika kiva mielestäni ja toi fps-peleissä nykyään tarvittavan "koukun" mukaan. Nimittäin ainakaan minä en jaksa pelata sooloräiskintöjä jos ei mukana ole jotakin erikoisempaa. Olen tosin missannut todella suuren osan viime vuosien parhaimmista fps-peleistä.

Haze pitää näköjään välinäytöksissäkin keskiön tiukasti pelaajassa, mikä oli oikein onnistunut ratkaisu. Voisihan tuon parin kympin hintaan joskus läpi paukutella, mutta täyttä taksaa en kiltille pelikauppiaalle moisesta luovuttaisi. Ymmärtääkseni tätä taidettiin hypettääkin ihan kivasti - joskaan nyt ei niin paljoa kun Killzone 2:ta sentään.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #645 : 10.07.2008 00:15 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Nuo pelaajan silmistä kuvatut välikohtaukset eivät ole minkään arvoisia jos niihin pitää warppailla.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #646 : 10.07.2008 15:21 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Olen tosin missannut todella suuren osan viime vuosien parhaimmista fps-peleistä.

Joo, suosittelen kokeilemaan vaikka sitä Bioshockin demoa, kun se tulee PSN:n storeen.

Nimittäin Hazen voi summata hyvin kahdella sanalla: tylsä, geneerinen.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #647 : 13.07.2008 13:47 »
tuhis Vieras Ajattelin että minuahan ei paska lannista ja jatkoin Suikodenia.

Paska kuitenkin lannisti. Tuommoisten isompien taistelujen sarja ja juonilässynlässyä aika läjät, ja se kerta kun vahingossa painan vastaukseksi "menox sano lenox", enkä pääse tallettamaan, niin johan viimeisessä taistelussa peli kaatuu. Pitäisi tunnin verran askarrella samat asiat.

Hohhoijjaa.

EDIT:

Noh, tuli sitten alettua urakkaa uudestaan. Edessä olisi joku välikohtaaminen siis pelin ilmeisen pahiksen kanssa ja levuttelinpa kolme tiimiä, ostin rojut ja teroitin miekat tappelusta varten. Nyt ei ole penninpyörylää ja täytyy varmaan ruveta miettimään noita trade-mestoja, että jos veisi rojua toisesta paikasta toiseen kun on tuo teleporttausvaihtoehto käytettävissä.


« Viimeksi muokattu: 14.07.2008 07:05 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #648 : 14.07.2008 11:23 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili Ajattele positiivisesti. Et ainakaan törmännyt siihen bugiin, jossa pelin saa siihen tilaan ettei sitä voi päästä lävitse.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #649 : 15.07.2008 07:16 »
tuhis Vieras Asensin tuossa D2:n, mutta lopetin aika pian.

Niinkin paljon kun sitä tuli hakattua, niin oli se vaan jotenkin ylitsepääsemättömän tunkkainen nyt. Ainut kova juttu oli musiikit.

Heh mikä vitun signeeraus Rockyllä


« Viimeksi muokattu: 15.07.2008 07:34 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #650 : 15.07.2008 09:20 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Heh mikä vitun signeeraus Rockyllä

Mikäs siinä nyt niin naurattaa? ;)
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #651 : 15.07.2008 15:04 »
PetriP-TNT Jäsen Viestejä: 129 Basaaripisteet: 0 Profiili
Heh mikä vitun signeeraus Rockyllä

Mikäs siinä nyt niin naurattaa? ;)
Hahaha kenen suusta toi on?
Itse olen pelannut lähinnä Dragon Quest kasia (13h) ja niitä Mega Maneja (2-6)
Kokoelma
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #652 : 16.07.2008 21:47 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Olen nyt yrittänyt kirjoittaa Rhythm Tengokusta jotain neljä kertaa, mutta joka kerta postaus on muuttunut pitkäksi suruvirreksi videopeli-alasta yleensäkin, joten sanotaan nyt ihan yksinkertaisesti näin:

Rhythm Tengoku on hyvä videopeli.

Simppeliä suunnittelua, A-nappi ja d-pädi, värikästä 2D:tä ja kivaa musiikkia. Tarrojakin annettiin mukana.

Enempää en uskalla kirjoittaa, kun tulee kuitenkin vain paha mieli ja poistan koko viestin taas kerran :(
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #653 : 16.07.2008 23:44 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tätä alaa saa ja pitää haukkua.

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #654 : 17.07.2008 00:41 »
Mixba Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili Aiai pakko lisätä vielä aiempaan Crisis Core pätkään, että ei helvetti se on hyvä!
Oikeasti jokainen joka aikanaan diggas FFVII:tä niin ostakaa psp (ellei sitä jo ole) ja Crisis Core! Ihan tautisen hyvää kamaa kaikille niille, jotka aikanaan rakastui FFVII:hin. Taistelusysteemi voi aluksi tuntua hieman huteralta tai jopa huonolta, mutta itse ainakin hetken totuttelun jälkeen innostuin siitä valtaisasti.
Pelin juoni on hyvä ja dialogikin miellyttää, eikä se Zackin ääninäyttelijäkään ihan paska ole. Ajoittain vain ja harmillisesti eniten sitä pelin alkupuolella.
Välianimaatiot ovat kuvankauniita ja musiikki todella hyvää, vaikkakin hieman ohkaselta soundtrack ainakin toistaiseksi tuntuu.
Buy it and try it.
Been there. Seen that. Got the scars
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #655 : 17.07.2008 00:45 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Wait for it... wait for ii-it...
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #656 : 17.07.2008 10:54 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #657 : 17.07.2008 11:29 »
Pibe Jäsen Viestejä: 6 Basaaripisteet: 0 Profiili
Aiai pakko lisätä vielä aiempaan Crisis Core pätkään, että ei helvetti se on hyvä!
Pitää joskus yrittää Crisistä uudemman kerran, mutta ensimmäisellä aloituksella, noin 5 tunnin jälkeen iski totaalinen kyllästyminen. Peli ei muistuttanut tunnelmaltaan pätkääkän FFVII:a, dialogi oli aivan käsittämättömän huonoa kliseeskeidaa (normaalisti mulle menee mikä vaan JRPG, mutta tämä oli jo liikaa) ja arpanoppa mukaan taisteluihin ei tuntunut mukavalta. Harmillista kyllä, koska odotin peliä kuin kuuta nousevaa.

Voipi olla että peli paranee kun siinä pääsee pidemmälle. Pitää siis joskus aloittaa alusta ja koittaa jaksaa pelata pidemmälle.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #658 : 17.07.2008 11:42 »
tuhis Vieras


En tajua.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #659 : 17.07.2008 12:22 »
Mixba Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ymmärrän.
Been there. Seen that. Got the scars
tallennettu
Sivuja: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines