Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1074142 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #600 : 08.06.2008 22:22 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Ihan snice tuo Bad Company. Tulee ihanalla tavalla mieleen eeppiset CoD: UO matsit, jossa pääpaino on ajoneuvoissa mutta joissa yksinäinen soturi, minä, otan sniperin kainaloon ja lähden lahtamaan porukkaa kerrostalojen kattohuoneistoista, peltojen huipuilta muurien suojista tai wherever. Like a ninja. Reconina siis spenailtiin Bad Companya olihan se pelaaminen itsessään ihan mahtavaa. Pientä lagia esiintyi joka toki hankaloitti Reconin uraa, eivätkä ympäristöt kovin kaksisesti ainakaan moninpelissä hajonnut. Hajoaminen ei ollut ollenkaan realistisen näköistä (aika samalla tavalla hajoaa paikat, ei kovin dynaamista) ja se tulee sekunnin jäljessä siitä, milloin sen oikeasti pitäisi hajota.

24:n pelaajan moninpeli on ehdottomasti yksi niistä jutuista, jonka takia tämä peli hommataan. Tykkään isommista taisteluista ja laajoista alueista, enkä ole Halossakaan pelannut muita kuin Big Team Socialeja. Löytyykös bögältä muita 24:n pelaajan moninpelejä (tai isompia?, vai onko tämä ainut laatuaan?
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #601 : 08.06.2008 22:30 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eikös Frontlinesissä ole tuki 50 pelaajan matseille? Muistaakseni näin oli..
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #602 : 09.06.2008 08:11 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
24:n pelaajan moninpeli on ehdottomasti yksi niistä jutuista, jonka takia tämä peli hommataan. Tykkään isommista taisteluista ja laajoista alueista, enkä ole Halossakaan pelannut muita kuin Big Team Socialeja. Löytyykös bögältä muita 24:n pelaajan moninpelejä (tai isompia?, vai onko tämä ainut laatuaan?

Itse taas olen totaalisesti näitä suurempia pelaajamääriä sisältäviä matseja vastaan. Mitä enemmän pelaajia, sitä enemmän yksilökohtainen taito vaikuttaa, sillä on aivan sama pelaako itse hyvin, jos muu tiimi kusee. Sellaisissa vaan yleinen sähellys lisääntyy, eikä kommunikointi mitenkään toimi järkevästi ja muutenkin täyttä paskaa tuollaiset. Maksimissaan neljä pelaajaa per tiimi, oli pelinä sitten mikä hyvänsä.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #603 : 09.06.2008 18:34 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili No sää ootkin justiinsa tommonen suorittajakilpailijahomostelija ja tiedän kyllä etteivät älyttömän monen pelaajan pelit/matsit ole noinniinkun sinun kaltaisen pelaajan näkökulmasta muuta kuin kakkelia, eikä siinä mitään. Ei minua vaan kiinnosta pelata millään pro-tasolla, mittailla mastertsiiffien terskojen hitboxeja, eikä muutenkaan nähdä sitä aikaa ja vaivaa jonka se sitten lopulta vaatisi. Räpellys ja kaoottisuus on mukavaa, en jaksa enää leikkiä hc-pelaajaa. Tosin enpä ole koskaan pelannut sellaista peliä, sellaista matsia, joissa muut pelaajat olisivat tuttuja ja kommunikointi toimisi ja YLEINEN TAKTISUUS olisi edes jollain tasolla. Varmaan ihan kivaa sekin, en sitä sano.

Quake Wars tuntui oudolta pelata ja näytti rumalta, joten en siitä jaksa välittää. Bäfää ->
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #604 : 09.06.2008 18:45 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Tosin enpä ole koskaan pelannut sellaista peliä, sellaista matsia, joissa muut pelaajat olisivat tuttuja ja kommunikointi toimisi ja YLEINEN TAKTISUUS olisi edes jollain tasolla. Varmaan ihan kivaa sekin, en sitä sano.

Ihan kivaa on liian lievää. Toimiva tiimipeli Haloissa on parhautta. Itse olen vääntänyt tuhansia BTB-matseja samalla ja toimivalla porukalla. Nannaa. Parhaimmillaan väännettiin varmaan 30 matsia putkeen tappiotta. Se on ihan kova saavutus kun levelit pyörivät kaikilla yli 30:n. Ei siinä niinkään se voitto ole tärkein. On vaan siistiä kun kaikilla on oma sovittu juttu ja taktiikat vielä toimivat. Se oli hienoa kun pystyi luottamaan kaveriin ja tiesi, että pian se sniperi pääsee asemiin ja tekee vihuista muusia. Tai kun pelattiin lipunryöstöä, niin autokuski tiesi tasan koska olla basen takaovella hakemassa lipunkantajaa. Oli oikeasti hienoa kun sai kaiken toimimaan.

E: Mutta ymmärrän kyllä jos ei kiinnosta. On harvinaista, että saadaan kasaan 8 pelaajan porukka, joka jaksaa vääntää yhdessä pidempäänkin.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #605 : 09.06.2008 21:28 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
No sää ootkin justiinsa tommonen suorittajakilpailijahomostelija ja tiedän kyllä etteivät älyttömän monen pelaajan pelit/matsit ole noinniinkun sinun kaltaisen pelaajan näkökulmasta muuta kuin kakkelia, eikä siinä mitään.

Ei ne ole kakkelia. Vaativat vaan huomattavasti enemmän klaaneilta, joten ovat tavallaan "epäkäytännöllisempiä" pelejä, mutta jos tarpeeksi paljon tietyn henkistä porukkaa vaan löytyy, pystyy noissa isoissa peleissä kilpailemaan aivan samalla tavalla ja uskoisin, että saattaa olla jopa hienompaa toteuttaa jonkun 15 tiimikaverin kanssa täydellisesti taktiikoita ja murskata vastustajat. Itse en kyllä jaksaisi jotain BF:n kaltaista peliä ja sen vaatimia strategioita alkaa miettimään klaanissa, minulla "kipuraja" menee siinä 8v8 tienoilla, jota esim. Socomissa harrastetaan.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #606 : 09.06.2008 22:14 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili
E: Mutta ymmärrän kyllä jos ei kiinnosta. On harvinaista, että saadaan kasaan 8 pelaajan porukka, joka jaksaa vääntää yhdessä pidempäänkin.

Tämäpä se. Minun tutuistani löytyy yksi tyyppi jolta 360:nen löytyy, eikä silläkään ole liveä. Yrittelen vaan pitää yksikseni kivaa.. :(
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #607 : 10.06.2008 10:38 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Half Life kakkosta taas aloittelin kun en ole koskaan pelannut sitä alusta loppuun. Ja täytyy sanoa, että onpa vanhentunut pahasti :(

Alku oli kivaa, mutta jokainen chapteri tuntuu aivan liian pitkitetyltä. Pako combinen kynsistä, propelliveneellä ajelu ja nyt Ravenholm... näistä kaikista olisi saanut helposti puolet pois, silti menettämättä oikeastaan mitään. Ehkä olen liian hemmoteltu RE4:sen IMO täydellisestä jaksotuksesta, mutta haukotus meinaa karata kun Halffikseen aina tarttuu. Asiaa ei myöskään auta se, että eihän tässä pelissä voi kuolla normalilla ellei jää jonkun oven väliin... viholliset saa vaikka sorkkaraudalla hakattua jos siltä tuntuu.

Minusta pelille on käynyt vain luonnollinen kuolema kun havocin ensi-ihastus on hävinnyt. HL2 luottaa liikaa tekniikkaan siinä missä eka HL viihdyttää vieläkin hyvällä kenttäsuunnittelullaan.

Niin ja FPS:t on paskin genre ikinä, eli plussa pisteitä pitää jakaa jokaiselle pelille jota yli tunnin jaksaa pelata.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #608 : 10.06.2008 11:04 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Minusta HL2:ssa ei ollut edes julkaisuaikoina mitään erikoista. Jotain paskaa gravity gun kikkailua, joka käy tylsäksi hetkessä. Muut aseet ovatkin sitten totaalisen munattomia ja osumamallinnus vihollisuus naurettavan huono. Parasta pelissä on tunnelma, mutta eihän sitä jaksa pelata, kun osuudet ovat ylipitkitettyjä ja tylsiä.

Mutta pitihän sitä PC-pelaajilla olla joku peli, mitä hehkutella konsolipelaajille ja kehuskella miksi PC on vaan niin paras. Yksi yliarvostetuimmista peleistä koskaan, tai ehkä pelin hienoudet tajuavat vain paatuneimmat PC-herrat.  :???:


« Viimeksi muokattu: 10.06.2008 11:09 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #609 : 10.06.2008 13:04 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Noniin, juuri tuollainenhan se peli on. En ole vieläkään jaksanut pelata paljon yhtään, mutta kaikki mitä olen nähnyt ja pelannut, on ollut juuri tuollaista. Järjetöntä pitkittämistä eli peli on rytmitetty TODELLA paskasti (ajoneuvo-osuudet, huhhuh!), itse räiskintä on todella alkeellista (pelin ainoa hienous gravity gun ei sekään ole oikeastaan millään tapaa hieno) jne.. Oikeasti ainoa hyvä asia koko pelissä on sen täydellinen äänimaailma ja sillä syntyvä tunnelma, mutta juuri kuten TK sanoi, ei se paljoa lohduta, kun kaikki on ylipitkitettyä ja tylsää paskaa. Ylihehkutetuin peli historiassa (GTA4:n kanssa).
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #610 : 10.06.2008 13:26 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Supistamisella oltaisiin suurin osa ongelmista vältetty. Ammuskelu on minusta ihan hauskaa, sillä aseet kuulostavat hyvältä eivätkä noudata mitään realismin lakeja. Juoni on myös kiintoisa ja gravity gun hauska. Mutta tuo pitkittäminen on jotain aivan älytöntä...
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #611 : 10.06.2008 16:08 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Suosittelen Zoukkaa pelaamaan sitä ekaa Half-Lifeä uudelleen. On siinäkin suht pitkiä (ja tylsiä) kohtauksia, joissa kammetaan ikuisuuksia jossain headcrabeja täynnä olevassa pimeässä rännissä. Ihan vain siksi, että saatiin peliin lisää pituutta. Ja Xen Nihilantheineen...öh...se oli sen luokan antikliimaksi, että lieneeköhän tarpeellista edes kommentoida?

Mutta pitihän sitä PC-pelaajilla olla joku peli, mitä hehkutella konsolipelaajille ja kehuskella miksi PC on vaan niin paras. Yksi yliarvostetuimmista peleistä koskaan, tai ehkä pelin hienoudet tajuavat vain paatuneimmat PC-herrat.  :???:

Koska HL2 oli myös alusta monille muille peleille? Koska HL-sarja on silti tarinankerronnallisesti parhaita räiskintöjä? Koska pelin fysiikat oli siihen aikaan oikeasti jotain uutta ja hienoa?

Toisaalta joku samana vuonna julkaistu San Andreas tai Riddick haiskahtaa yhtä vanhentuneelta. Testasin viime aikoina. San Andreas  haiskahti jo vähän liian kuluneelta, että sitä jaksoi pelata tuntia pidempään.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #612 : 10.06.2008 20:06 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Suosittelen Zoukkaa pelaamaan sitä ekaa Half-Lifeä uudelleen. On siinäkin suht pitkiä (ja tylsiä) kohtauksia, joissa kammetaan ikuisuuksia jossain headcrabeja täynnä olevassa pimeässä rännissä. Ihan vain siksi, että saatiin peliin lisää pituutta. Ja Xen Nihilantheineen...öh...se oli sen luokan antikliimaksi, että lieneeköhän tarpeellista edes kommentoida?

Ethän nyt kai sentään väitä, että aiemman osan virheet oikeuttavat tekemään samat virheet seuraavassa osassa?

Mutta en itse kokenut HL2:ssa tai sen episodeissa sen pahemmin minkäänlaista turhaa pitkittämistä olevan, ainakaan siihen asti, että se olisi alkanut vaivaamaan. Jaksotus oli sen verta vaihtelevaa ryminän ja hiljaisuuden välillä ja aina löytyi jotain kiinnostavaa katseltavaa. Ei nyt ehkä aina mitään hyödyllistä, mutta jotain pikkukivaa, ihan vaikka yksi medkitti jossain hassussa piilossa tai vaikka joku pikkuinen talo matkan varrella.



Tuota uuden Battlefieldin demoa kokeilin pari kertaa ja äh. Kunpa joku tekisi joskus pelin, joka olisi yksi iso taistelutanner joka olisi jatkuvasti liikkeessä. Pelaaja olisi yksi pienenpieni osa koko juttua ja peli ei millään tavalla pyörisi sen kummemin pelaajan ympärillä. Jos pelaaja haluaisi vaikuttaa pelin kulkuun, voisi hän niin tehdä, mutta muuten voisi ihan vaikka kyykkiä kuopassa kunnes sota olisi ohitse. Jokapuolella menisi omia ja vihollisen joukkoja ja kaikkea voisi tehdä jos huvittaisi.

Operation Flashpointin ajattelin tälläisen pelin olevan, mutta ei ihan. . . STALKER ehkä saattaa olla, mutta ei sitä Macillä pelata :(

Ja miksi ihmeessä tuossa Battlefieldin demon moninpelissä on pelkästään se aavikkokenttä? Betassa oli se kiva kylä-mappi, jossa jopa pysyi hengissä ilman ajoneuvoa.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #613 : 10.06.2008 22:01 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Ethän nyt kai sentään väitä, että aiemman osan virheet oikeuttavat tekemään samat virheet seuraavassa osassa?

Kunhan vain kritisoin sitä ajatusta, että ekassa Half-Lifessä olisi jotenkin niin paljon paremmin suunnitellut kentät kuin kakkosessa. Oikeastaan mielestäni HL2:ssa jaksotus oli juuri sopivaa, kun taas episodit ovat niin turboahdettua mättöä, ettei siinä ehdi missään kohtaa levähtämään. Semmoiset kivat hiljaiset kohdat, kuten HL2:n alun kaupunkiin ja lopun torniin saapuminen ja käppäily Black Mesa Eastissä tuntuivat uupuvan kokonaan episodeista.

Ja onko Bad Companyn demossa kranuilla splash damagea? Ainakaan betassa ei tuntunut olevan.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #614 : 11.06.2008 07:59 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Onhan se aika voinut kullata muistot, mutta muistan kyllä läpäisseeni PS2-version (heh) useita kertoja ihan vain siksi kun se oli kivaa. Siitä co-opista nyt puhumattakaan.

Lainaus
Ja onko Bad Companyn demossa kranuilla splash damagea? Ainakaan betassa ei tuntunut olevan.

Meinaatko, että olisi kranuissa "joko tai" damaget? Kyllä mä olen ainakin muistaakseni menettänyt vähän helaa kun kranu on räjähtänyt vieressä. Ei tosin ole tullut itse kauheasti niitä käytettyä...


Avasin Specialistille nuo räjähteet ja siitä tuli heti suosikki classini. Mahdollisuudet jallituksiin ovat mahtavat kun voit vaikka räjäyttää sillat paskaksi jos siltä tuntuu tai miinoittaa ne gold cratet ja mennä puskaan odottamaan, että vihut rushivat planttaamaan. Ajoneuvojen merkkaaminen on myös kivaa puuhaa sillä ei sitä näytä kukaan muu tekevän.

Helvetin hauska peli edelleen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #615 : 13.06.2008 09:19 »
tuhis Vieras Ensimmäisen Metroidin pelasin lävitse tässä aamupuuhasteena ja tuli tehtyä kutakuinkin identtinen kartasto ruutupaperille pelin paikoista esineineen ja salareiteineen kuin mitä muinoin pikkupoikina kaveriporukalla. Ilman tuota karttaa ei pelaamisesta olisi tullut mitään sillä meikäläisellä on pohjattoman huono muisti nauhottamaan pikaisia asioita kuten pelin labyrinttimainen kenttäsuunnittelu. Aluksi yritin ilman kartantekoa, mutta pelkkää haperoahan siitä tuli kun samoihin paikkoihin eksyttiin ja mietittiin että enkös juuri tuon tolpan yli mennyt - tosin muistamista ja hahmottamista hankaloitti osaltaan sekin, että suuri osa huoneista on enemmän tai vähemmän identtisiä ja vaikka olit varma että olit täysin eri suunnassa kuin aikaisemmin kulkiessasi samannäköisen paikan läpi, niin hienoiselta hämääntymiseltä en itse ainakaan onnistunut kokonaan välttymään.

Siitä oli varmaan tuommoinen reippaanlainen 10 vuotta kun tätä viimeksi olin enempi pelannut. Taisin emulaattorilla kokeilla kun semmoisten olemassaolo tajuttiin tms ja varsinaisnintendot olivat tosiaan kiertämässä suvussa nuoremmilla pelaajilla ensivärkkeinä. Kyllähän tämä ihan toimiva tapaus on edelleen jos on onnistunut ilman jomotuksia saamaan itsensä alkujaankaan siihen Metroid-mielentilaan (laittamalla metroidin päähän), että jos vaikka esimerkiksi seinä näyttää ehjältä seinältä, sen läpi saattaa kuitenkin voida mennä eikä laava tai juoksuhiekkakaan aina tapa vaan niitten alla on kulkureitti. Tyypillistä kokeilua ja kokeilua ja kokeilua; hieman kuten Lucasartsin seikkailut joissa kokeillaan kaikkea mukana olevaa johonkin vastaantulevaan esineeseen. Vaikeustasoakin pelistä löytyi sillä siinä oli tosiaan muutamia käytäviä joissa vihollista tuli suurinpiirtein jokaisesta ilmansuunnasta ja näissä lähtikin henki jos ei ollut energiavarannot tapissa ja suorittaminen kuumimmillaan - vaikeampia kuin pomot.

Samoin kuin tuon aikaisemmin askarrellun Mega Manin kanssa, se oli aika jännää kuinka sitä kuitenkin muistaa jotain asioita vuosien takaa siten että ne tekee pelissä ennen kuin edes tajuaa tehneensä niin. Monissa kohti salaisuudet muisti jo etukäteen, mutta muutaman kerran vasta kun oli ns. huulilla ja täytyi sitten luovia pelimaailman lävitse hakemaan erilainen tussari kantoon - aseen panostyypit kun kumoavat toisensa ja ne täytyi vaihtaa tiettyihin tilanteisiin.

Erikoisesti yksi asia mitä erityisesti peliä alkaessa pelaamaan odotin oli se ääni mikä tulee kun ampuu niitä lentäviä käpyjä - jotain kuoriaistortilloja joihin ei tavalliset paukut tehoa ja joita pikkupoikina kävyiksi sanottiin. Ihana ääni edelleen :)

Typistetty versiointi pelottavimmasta title musiikista evö


« Viimeksi muokattu: 15.06.2008 15:30 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #616 : 16.06.2008 14:19 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Pleselle latailin demoja yömyöhään ja kaksi osui. Ninja Gaiden Sigma ensimmäisenä. Alkuperäistä olen pelannut joskus vuonna keppi ja tiesin kyllä miten hyvä pelin on kyseessä, mutta pääsi se silti yllättämään. Ei tämä mikään God Hand ole, mutta hankintaan meni. Olisi toki mennyt ilman demoakin ennemmin tai myöhemmin.

Toinen peli olikin todella iloinen yllätys eli siis hurrien The Darkness. Paskoja arvosteluja kerännyt, mutta who cares! Näytti kivalta, kuulosti mahtavalta kiitos Pattonin ja vihujen avuttomuus Jackien edessä oli huvittavinta paskaa ikinä :lol:

The place always made me feel like kicking a dog... or something.

Vitun loistavaa. Bionic Commandokin pitää ostaa jo pelkästään Pattonin takia.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #617 : 16.06.2008 14:38 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili


Toinen peli olikin todella iloinen yllätys eli siis hurrien The Darkness. Paskoja arvosteluja kerännyt, mutta who cares! Näytti kivalta, kuulosti mahtavalta kiitos Pattonin ja vihujen avuttomuus Jackien edessä oli huvittavinta paskaa ikinä :lol:

The place always made me feel like kicking a dog... or something.


osta jo.
http://www.videogamesplus.ca/product_info.php?products_id=12701

12.45e plus 5e postit.
todellakin hintansa arvoinen.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #618 : 16.06.2008 17:44 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Ei tämä mikään God Hand ole, mutta hankintaan meni.

Ei niin, paljon parempi.

Tuosta demosta täytyy sen verran mainita, että se antaa pelistä paremman kuvan, kuin ehkä pitäisi. Itsekin huusin hoosiannaa, kun Sigman demoa pelailin, mutta pettymys oli karvas, kun kokoversio sitten latailikin kesken kenttien ja screen-tearing repi ruudun palasiksi.

Nämä ovat toki pikkujuttuja, jos ei ole Xbox-versioita nysväillyt.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #619 : 16.06.2008 19:20 »
tuhis Vieras Spore olisi pitänyt saada ehdottomasti Wiille julkaisussa. Ihan käsittämätön hitti olisi ollut tämä kombo. Onneksi Will Wright on sanonut että Wii on suosikkipelialusta ja olisi hauska tehdä jotain sille. Toivoa on vielä Wii Sporelle.



Aika tyypillinen mötkylä johon vaan suita lappasin. Vähän hankalan tuntuinen tuo kontrolli noihin möhkylöihin näin aluksi ainakin.

Brian Enon musiikit pelissä. Soundtrack tänne ja heti.

Pelissä saa näköjään suoraan Youtubeen upittua videoita ja pari testasin

http://www.youtube.com/profile_videos?user=smyyler&p=r


« Viimeksi muokattu: 17.06.2008 19:53 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #620 : 16.06.2008 20:33 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Vitun loistavaa. Bionic Commandokin pitää ostaa jo pelkästään Pattonin takia.

Näin pienenä offarina.. Bionic Commandossa on ainesta aika mahtavaksi peliksi, jos räiskintä saadaan järkevämmän oloiseksi kuin mitä se tällä hetkellä on videoiden perusteella. Saattaisi hyvällä kenttäsuunnittelulla olla jopa mullistavin nettiräiskintä vähään aikaan.

Eikä se Darkness mitään superpaskoja arvosteluja ole kerännyt, tuntuu vaan siltä tänä 10/10-aikakautena. ;)
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #621 : 18.06.2008 22:55 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #622 : 19.06.2008 20:34 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili GTA:ta tullut mätettyä oikein urakalla viimeiset 2 vuorokautta.

Gta:sta on edelleen todella positiiviset fiilikset. Ampuminen on hauskaa ja tunnelmaa riittää, suojasta räsikiminen on todella viihdyttävää ja vaatii kärsivällisyyttä. Terminaattorina on siis mahdotonta suorittaa tehtäviä, jotka sisältävät tulitaisteluita. Pumppuhaulikko on aseista ehkä munakkain, toisena tietysti AK 47. Ajaminen on edelleen miellyttävää ja vaatii myös kärsivällisyyttä jos pyrkii jatkossakin ajelemaan ehjällä kärryllä. Autot näyttävät naurettavan hyviltä ja niiden ohjattavuudessa on eroja, raskaat SUV:t kääntyvät hitaasti kun taas ketterällä Cometilla pääsee vaivattomasti kruisailemaan Brokerin ahtailla kaduilla.

Kaupunki onkin ollut se toinen ihastelun kohde. Täytyy kyllä sanoa, että en ole koskaan pelannut peliä, jonka maailma olisi ollut yhtä vaikuttava. Liberty City vain näyttää ja tuntuu niin elävältä ja loistava ulkoasu hivelee näköhermoja.

Tarinaa olen vakaaseen tahtiin pelannut eteenpäin ja nyt olen toisella saarella, joka muuten saa erikoismaininnan vaikuttavuudestaan. Juoni on ollut taattua laatua mutta muutama todella yllättäväkin käänne on tullut vastaan. Tehtäviä on tehtävänä hämmästyttävä määrä ja itselle ainakin tuottaa ajoittain vaikeuksia valita mitä tekisi seuraavaksi. Usein vain jään kruisailemaan ympäri kaupunkia. Tehtävät eivät ainakaan toistaiseksi ole käyneet liikaa hermoille vaikka jonkinlainen skippaus mahdollisuus olisi mukava saada ainakin pitkille ajo-osuuksille, jotka aloittavat lähes jokaisen tehtävän. Onneksi taksilla pääsee todella kätevästi paikasta toiseen.

Toistaiseksi GTA on vastannut ja ylittänyt odotukseni vaikka jengi siitä keksikin valituksen aiheita enemmän kuin tarpeeksi. Itseltäni ei ainakaan yksikään asia ole vielä peli-iloa riistänyt, päinvastoin.

tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #623 : 19.06.2008 20:49 »
tuhis Vieras Kaveri teki TROGDORIN! :)

Super Metroidia tullut jauhettua tuon NES Metroidin jälkeen ja onhan tämä sitä itteään edelleen. Parhautta. Ilman Super Metroidin peluuta plakkarissa on turha tulla mussuttamaan mistään pelistä.

Walljumppa edelleen universumin vammaisinta ja tuo tyrkkiminen vahingon tapahtuessa on sekin suht kaakelia.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #624 : 20.06.2008 08:29 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Bad Companyn demoa testailin ja kyllähän se yllätti positiivisesti, vaikka sukkasinkin melko tehokkaasti sen pelaamisessa. Jos olisi ylimääräistä rahaa eikä MGS4:sta oltaisi julkaistu viikko sitten, olisin ehkä jopa ostanut tämän hetimmiten, mutta nyt se saa jäädä mahdollisesti hamaan tulevaisuuteen.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #625 : 21.06.2008 12:26 »
spike Jäsen Viestejä: 5 Basaaripisteet: 0 Profiili Alone in the dark ei helkutti mitä paskaa. saas nähä mitä Atarille käy kun tämäkin peli on kauhea floppi.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #626 : 23.06.2008 08:47 »
tuhis Vieras Lost Odyssey vaikutti ihan hyvältä. Ensimmäisenä täytyy antaa siitä plussaa mistä kaverikin heti huusi, että pelissä ei näkynyt yhtäkään suoranaista angstiteinikaunisposkea ja viimeistään se hinteimmästä päästä oleva Heihachin näköinen huutaja veti sen pystyviivan siihen tuloillaan olevaan plussaan. Hahmodesignista ja päämelodiasta tulee erittäin vahvasti mieleen korea ja mongolisoturit. Tiedä sitten mistä inspiksiä on haettu. Peli näytti hyvältä vaikka ei saatukaan ns. vierastelkkarista HD:tä ulos vaikka HD-redi se oli. Tämän takia piti pitää enkkupuheita kun silmät tuntuivat räjähtelevän pientä printtiä lueskellessa - ja mikä ihmeellisintä, ei vastaan tullut vielä mitään kovin surkeata äänisuorittajaa.

Suurin miinustus mitä tuossa kymmenen tunnin aikana osui eteen oli se, että peli on tosiaan niin perinteinen kuin olla ja voi. Skillejä opetellessa valikkojumppa turhautti kun sitä sai olla tuon tuosta säätämässä kun skillejä on miljoona ja kaikki hahmot oppivat aikaisemmin asetellut skillit tappelussa tai parissa. Tappeluksetkin alkoivat jo puuduttaa. Silloin on jotain jo väärin jos ne latausanimaatiot plus muut hahmojen uhoamiset kestää kauempaan kuin itse taistelu - ja koska bossit tosiaan tuntuisivat pistävän vastaan, joutuu sitä grindaamaan leveliä tappamalla jotain perskärpäsiä tunnin tai pari. Totaalisen anaalista.

Eikä minusta oikein steal-skillille ole sijaa taistelutoimintona tänäpäivänä. Se on niin turhan teennäistä pitkitystä ja ylimääräistä kun mitä hittoa vihuilla muka voisi taistelun aikana olla mitä heillä ei kuollessaan olisi. Vääränlaista pelimäisyyttä. Vituttaa kun hahmot epäonnistuvat varastamaan monta kierrosta putkeen. Ihan kuin WoWin karhut joita saa tappaa monta metsällistä että saa kymmenen karhunnahkaa kerättyä. Turhaa paskaa.

FFXII:n taistelusysteemi on askel oikeaan suuntaan, vaikka monta askelta on vielä kuljettavana.

Kovin juttu pelissä oli kuitenkin soundtrack. Uematsun tatsi on onnahdellut viimevuosina, mutta peli tarjosi oikeasti semmoisia Uematsu-hetkiä että kavereitten kanssa katsahdettiin kaikki toisiimme ja virnisteltiin että oho oho, Uematsu on löytänyt urkunsa. Tekisi mieli tilata soundtrack, mutta se rikkoisi sen kaavan että peli ennen musiikkia. Toisaalta ei viitsisi ostaa XO:ta pelkästään jonkun pelin soundtrackin takia.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #627 : 23.06.2008 22:39 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Everyday Shooter on ehdottomasti PS3:sen huippuhetki minulle.

Kovasti tästä Jonathan Makin pelistä tulee mieleen Cave Story: kummallakin pelillä on syvät juuret omiin genreihinsä, joihin ne nojaavat, mutta se mikä kummastakin pelistä tekee loistavan on luojiensa vahva persoonallinen ote. Everyday Shooter tuntuu, että sen on tehnyt yksi kehittäjä juuri omanlaisekseen ja Cave Story tuntuu Pixelin teokselta.

Everyday Shooterista tulee myös mieleen REZ. Kummatkin tekevät hyvin samanlaista omalle pienelle shooter-alalajilleen: pistävät hurjasti painoa äänimaailmaan, käyttävät abstraktia peli- ja värimaailmaa ja kummassakin on omia pieniä combo- ja pisteenkeruusystemejään.

Äänimaailma on kyllä aivan käsittämätön Everyday Shooterissa. REZissä vihollisten esiintyminen on tarkasti mietytty, jotta pelaajan teot musiikin kanssa ei pääse kehittäytymään äänien sekameteliksi, mutta Everyday Shooterissa viholliset tulevat joka pelikerralla aina hieman erilailla ja varsinkin kenttien loppupuolella ruutu on täynnä vihollisia ja räjähdyksiä joista tulee miljoonia ääniä, mutta silti kaikki pelaajan aiheuttamat äänet tuntuvat sopivan täydellisesti musiikkiin.

Nyt en millään malta odottaa Makin uutta peliä, koska hän on ilmeisesti tekemässä jotain I am Robot and Proudin kanssa, joka tuntuu olevan täydellinen yhdistelmä!
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #628 : 24.06.2008 04:07 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Huhheijaa, enpä muista milloin olisin viimeeksi pelannut jonkin yksinpelin alusta loppuun yhdeltä istumalta kyllästymättä kertaakaan pienimmässäkään määrin. Pelasin siis Super Metroidin ensimmäistä kertaa läpi. Tiedän, nyt vasta...

Aikaa kului vajaat kymmenen tuntia sen kummempia hoppuilematta. Pelikello näytti ajaksi 6:48 ja tavaroista sain kerättyä 77%. Mitenkään erityisen vaikeaksi ei peliä voi kutsua. Muutaman kerran onnistuin kuolemaan, ja niistäkin suurin osa johtui omasta sähläämisestä. Vain kolmatta pääpomoa jouduin yrittämään uudemman kerran, mutta kun idea oli selvillä, niin helpostihan sekin läpi meni. Ridley ja viimeinen vastus sen sijaan olivat luvattoman helppoja.

Vaikea tästä on mitään sanoa, mitä kaikki eivät jo tietäisi. Pelattavuus ja äänimaailma ovat timanttia, ja kaikki vaan toimii. Uusien salareiden, ja sitä myöten tavaroiden, löytämisestä tulee aina todella hyvä fiilis. Yhtäkään konkreettista negatiivista asiaa en tähän hätään keksi. Menee heittämällä top kymppiini, ja on ehkäpä Primen ohella ainut peli, joka omissa kirjoissani sanan täydellinen kohdalla. Jännän seikkana kumpaisenkin olen kumminkin pelannut vain kerran läpi (ja molemmat lisäksi noin puoleenväliin).

Nyt kun tämän on pelannut, niin pitäisi varmaan hankkia tämä jollakin tapaa konkreettisempanakin. Voisi varmaankin SNES:lle hankkia, kun siinä on kumminkin Virtual Consolea enemmän fiilistä. Pelottaa myös, suostuisiko Nintendo siirtämään Super Metroidin (ja muut tallennukset ja Nintendon verkkokaupasta ostetun tuotteet) uuteen konsoliin, jos vanha sattuisi laukeamaan. Vähän mietityttää heidän suhtautumisensa konsolin modaamiseen näet. Nythän pelasin tietokoneella emulaattorilla, koska en peliä vielä oikeasti omista. Padi ja emulaattorin mahdollistaman quicksave huorauksen käyttämättä jättäminen kumminkin pelasti paljon.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #629 : 24.06.2008 21:41 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili


Drakes Fortunen demon pelasin läpi äskettäin. Ihan hauskaa toimintaahan se oli, tulitaistelut olivat positiivinen yllätys tosin niiden laatu laski ehkä hieman määrän kasvaessa. Draken liikkeet olivat ehkä hieman odotettua tönkömmät mutta toimivat kontrollit pelastavat paljon. Peli näyttää mainiolta, varsinkin kun pelihahmon vaatteet ovat märät :) Melko lailla sitä mitä odotinkin tältä demolta, tarinasta en osaa vielä sanoa mitään muuta kuin vaikuttaa mukavan yksinkertaiselta aarteenmetsästysspektaakkelilta.

En tätä täysihintaisena ostaisi mutta kyllä tämä mukavaan alelaarihintaan mukaan lähtee jos joskus sattuu eteen tulemaan.


« Viimeksi muokattu: 24.06.2008 21:50 kirjoittanut JasuPoju »
tallennettu
Sivuja: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines