Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1073454 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #540 : 16.05.2008 10:17 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jumalakädessä pääsin jo kolmanteen kenttään. Vähän hävetti pieksää Elviksen toinen tuleminen kun sain hautakivestä tuplalämä-kortin, niin eihän siinä haastetta ollut. Tosin sitä haastetta kyllä on luvassa ja Elvistä edeltävät kolme veijaria pieksin sentään aika tyylikkäästi. Välillä huomaa ihan refleksinomaisesti väistelevänsä iskuja ja jakavansa kuolemaa monolla. Kolmannen kentän alussa tuli myös taas uusia liikkeitä varastoon ja samalla taas hyviä muistutuksia miksi peli on niin saatanan hyvä. Animaatiot ovat hulvattomia ihan perus-komboissakin ja aion jossain vaiheessa tehdä hahmostani "Drunken Masterin" ;)

Piti pelata yksi scene eteenpäin eilen illalla ja menikin sitten jonnekin puoli yhteen kun ohjainta ei vain saanut käsistä irti. Pari kaveriakin sai kokea pelin jumaluuden ja toinen ensimmäistä kertaa. Ensimmäinen kommentti oli, että "onko tästä tehty jotain animee...."

VITUT kun se ei voisi ikinä toistaa God Handin voimaa, ellei sitä itse tunne kanavoituvan tateista hermopäihin.


Tässä muuten video pelin ekasta kentästä HARD:illa osaavan pelaajan käsissä. Tuossa siis pelataan fresh Genellä, eli liikkeet ovat ne millä peli aloitetaan. Eli alle kymmenes-osa vasta lopullisesta kavalkaadista. On se vaan niin pyhä...
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #541 : 16.05.2008 10:25 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Parastahan God Handista on sen mainos, mikä hakkaa lähes minkä vain kilpailioistaan.

Tänään muuten pitäisi käydä kurkkimassa jos kyseinen peli löytyisi erään läheisen kaupan hyllyistä enää. Sen verran alkanut kiinnostus heräämään, että vähintään kokoelmiin on peli saatava.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #542 : 16.05.2008 10:31 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jos ei löydy niin mulla on yksi ylimääräinen. Tosin jos löytyy jollain vitosella niin osta kaupasta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #543 : 16.05.2008 10:32 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Jos ei löydy niin mulla on yksi ylimääräinen. Tosin jos löytyy jollain vitosella niin osta kaupasta.

Viime kurkkauksella oli kokonainen ylähylly täynnä, tosin hintaan 14.95 :rollaus: Kyllä sen kelvannee maksaa kun pääsee heti pelaamaan.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #544 : 16.05.2008 12:01 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Tässä muuten video pelin ekasta kentästä HARD:illa osaavan pelaajan käsissä.

Outoa miten hyvälle tuulelle tuo peli saa minut. Se järjetön vauhti millä Gene paiskoo vihollisia putken pätkällä ja lekalla, juoksuanimaatio, se pieni ping kun vihollinen lentää kauas taivaalle, se kun ensimmäinen läski vihollinen kompastuu. . .

God Hand on helposti vaikeimpia pelejä jota olen pelannut, mutta se on niitä hyvin harvoja pelejä joille en ole koskaan hermostunut tai suuttunut. Vaikka miten tulee köniin, niin aina tuon pelin parissa on hauskaa.

Se, että God Hand, peli joka tekee niin hyvin kaiken minkä DMC tai Ninja Gaiden tai muut vastaavat pelit haluaisivat tehdä, lakaistiin nopeasti maton alle ja yritettiin unohtaa arvostelijoiden toimesta on kamalan huolestuttavaa.

**

Pitäisi kai ottaa God Hand peluuseen, koska olen täysin jumahtanut GTAIV:n pelaamiseen. En edes tee pelissä mitään järkevää, koska tarina sai päätöksensä jo pari päivää sitten.
Nyt tarvitsisin kovasti jotain virkistävää pelattavaa, kun kaikki Space Invaders Extremet ja muut ovat jo kauan pelattu läpi. . . Onko lähiaikoina ilmestymässä mitään kiinnostavaa peliä?
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #545 : 16.05.2008 12:12 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
Se, että God Hand, peli joka tekee niin hyvin kaiken minkä DMC tai Ninja Gaiden tai muut vastaavat pelit haluaisivat tehdä, lakaistiin nopeasti maton alle ja yritettiin unohtaa arvostelijoiden toimesta on kamalan huolestuttavaa.

Kertoo vain karua kieltään nykytilanteesta ja ehkä siitäkin, että mitenköhän paljon sitä peliä on arvostelijoiden puolelta edes jaksettu pelata. Uskon, että monella se on jäänyt kokonaan kesken ja arvostelu onkin sen mukainen. Joskus taannoin oli NeoGAFfissa ehkä universumin legendaarisin hetki kun eräs käyttäjä alkoi lainailla IGN:n arvostelua ja itsekin lähdin leikkiin mukaan, sillä viesteihin katkottuna se arvostelu oli puhdasta trollausta. Kyllä siinä itse kullakin perse repesi kun tajusi, että tämä on palkkaa nauttivan ihmisen tekstiä...


Mutta oli siellä joukossa myös arvosteluja, joissa peliin oli paneuduttu ja muutamassa tekstissä pohdittiin, että peli saattaa hyvinkin kestää aikaa enemmän kuin 99% muista peleistä. Ja olihan se monilla "paras peli jota et ikinä pelannut" listoilla.

Mutta joo turhahan se on itkeä tällaisista asioista, mutta on se vain niin vitun hienoa, että peli-alalla pyörii Mikamin kaltaisia neroja jotka eivät nuole aamiaisella massojen palleja paahtoleipänsä ohella.




Niin ja eikun God Hand koneeseen. Multa saat käyttökelpoisia vinkkejä jos aloitat vaikka Hardilla (käyvät ne normaaliinkin).
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #546 : 16.05.2008 14:12 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Mitä kaikkia vaikeusasteita tuossa God Handissa on? Kiinnostaisi ostaa, mutta kun kerran olen niin helvetin paska pelaaja, niin pelkään että pelissä on liikaa haastetta meikälle.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #547 : 16.05.2008 14:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Mitä kaikkia vaikeusasteita tuossa God Handissa on? Kiinnostaisi ostaa, mutta kun kerran olen niin helvetin paska pelaaja, niin pelkään että pelissä on liikaa haastetta meikälle.

Easy, Normal ja Hard. Normalilla itse aloitin silloin joskus ja kuolemia kertyi satoja ja kiroilua tarpeeksi. Eli luulisin, että Easylla jokainen voi läpäistä pelin kunhan vain asennoituu niin, ettei vedä hernettä joka kuolemasta. Pelin rakenne ei myöskään rankaise kuolemasta muutenkuin heittämällä pelaajan kentän edelliseen checkpointtiin. Tavarat ja rahat säilyvät.

Kaikista pahimmat vastukset ja mobit on myös helppo hoidella pois pelin erikoisliikkeillä (roulette) ja käyttämällä God Handin lyhyttä kuolemattomuutta.

Mä voisin tässä joku hetki kirjoittaa pienen vinkkipaketin millä pääsee hyvin alkuun.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #548 : 16.05.2008 14:39 »
tuhis Vieras On se vaan semmonen juttu ettei Mario Karttia kyllä tee mieli pelata yhtään ilman tuttuja. Tuossakin ajattelin että kun kaffit keittelin ja jos vähän kattelisi taas, niin se vitun Mushroom George kentäksi ja pomppusienien kohdalla ekalla kierroksella joku isompi classi kiilaa ilmalennon aikana vittuun, toisella kierroksessa iskee ilmassa olessa salamat ja kolmannella sain vitun kutistuspilven joka antoi niin paljon vauhtia yhtäkkiä että lensin seuraavan pompun yli rotkoon. Joka vitun kierroksella samaan rotkoon. On se vähän liikaa kunon 90% itemeistä kiinni tuo touhu.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #549 : 16.05.2008 15:22 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
On se vaan semmonen juttu ettei Mario Karttia kyllä tee mieli pelata yhtään ilman tuttuja. Tuossakin ajattelin että kun kaffit keittelin ja jos vähän kattelisi taas, niin se vitun Mushroom George kentäksi ja pomppusienien kohdalla ekalla kierroksella joku isompi classi kiilaa ilmalennon aikana vittuun, toisella kierroksessa iskee ilmassa olessa salamat ja kolmannella sain vitun kutistuspilven joka antoi niin paljon vauhtia yhtäkkiä että lensin seuraavan pompun yli rotkoon. Joka vitun kierroksella samaan rotkoon. On se vähän liikaa kunon 90% itemeistä kiinni tuo touhu.
Niin sama.

t: MK: Wiitä viimeksi kolme viikkoa sitten
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #550 : 16.05.2008 15:37 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tässä fiilispohjalta vinkkejä God Handin aloittamiseen. En vastaa virheistä ja niistä aiheutuneista raivokohtauksista ja kaikki termit ja sensellaiset ovat juuri keksittyjä. Jos porukka alkaa tätä nyt pelaamaankin niin tehdään vaikka oma triidikin pelille. Mä spämmään sen yksinäänkin isommaksi kuin keskiverto keskustelut.


Elikkäs, pelin tappelusysteemi on melko uniikki, eli vaikka samassa genressä pelleillään kuin DMC ja NG ym, niin systeemi on ihan oma juttunsa. Geneä (päähahmo) liikutellaan vasemmalla tatilla ja mies liikkuu kankean varmasti eteenpäin ja kääntyy oikealle ja vasemmalle kuten Resident Evil nelosessa. Kaksi kertaa eteenpäin näpyttämällä mies lähtee kipittämään. Oikea tatti on pelin suola ja sillä tehdään väistöt. Väistö tapahtuu siihen suuntaan mihin tattia painaa ja eteenpäin painaessa Gene tekee nyrkkeilystä tuttuja yläruumiin heilautuksia. Molempien tattien yhdistelmällä Geneä siis voi liikuttaa todella monipuolisesti ja nopeasti.

Neliö=1 napilla käynnistetään valikosta muokattava iskusarja. Alussa siihen voi laittaa noin 6 liikettä Genen liikelistasta ja sarja toistuu alusta loppuun niin kauan kuin 1:stä rämpyttää. Esimerkiksi sarjassa voi olla vaikka [lyönti, lyönti, potku potku,lyönti, potku] ja kun painat kolmesti 1:stä niin sieltä tulee lyönti, lyönti ja potku ja niin edelleen. Sarja alkaa alusta kun animaatio loppuu eli voit tehdä pelkkää ensimmäistä ja toista lyöntiä pitämällä pienen tauon 1:sten välissä.

Kolmio ja X= 2 ja 3, napit on varattu yksittäisille liikkeille ja sinne kannattaa heittää jotain tehokkaita potkuja tai mäjäytyksiä, joita voi tarpeen tullen heittää iskusarjan väliin. Alas+1/2/3 komentoihin voi myös heittää liikkeitä ihan samaan tapaan ja pelin alussa esimerkiksi alas+1 taisi olla Guard Break joka onkin tärkeä osa peliä. Kaikki Guard Break liikkeet hajottavat vihollisen puolustuksen. Ne ovat normaalisti seisovaan viholliseen tehottomia joten niiden spämmäämisellä ei pääse mihinkään. Vihollisten suojaus-ajoitus onkin asia jota pitää jatkuvasti seurata ja onnistunut Guard Break pistää vihollisen vähäksi aikaa suojattomaksi. Yleensä Guard Breakin jälkeen vihollisen saa huonoon kuntoon ja se onkin hyvä hetki tappaa vastus. Vihollisilla on myös erikseen vielä tila "Stun" jolloin niiden päällä leijuu tähtiä. Tämä tila tulee kun tarpeeksi vain osuu viholliseen ja Guard Break on tehokas tapa saada stunni nopeasti aikaan. Stun-tilassa vihollinen on kuin Mortal Kombat vastustaja odottamassa Fatalityä, eli silloin saa ympyrällä=4 tehtyä niille jonkinlaisen heiton tai scriptatun kombon. Esim ympyrää näpyttämällä hakata ukkoja polvella naamaan ja piledriverilla munat turpeeseen. Stunnattu ukko myös yleensä lentää kaaressa kun siihen lyö jollain jabia kovemmalla iskulla. Eli 4-nappi on siis tilannekohtainen nappi, jolla napataan stunnatut viholliset otteeseen, nostetaan tavaraa maasta ja suoritetaan counter-liikkeitä (näistä joskus myöhemmin lisää).



Kaikki yllä-oleva on siis vain noista pelin perusliikkeistä joilla vihollisia kurmotetaan jatkuvasti. Jokaisen yllämainitun liikkeen voi canceloida väistöllä. Tämä on hyvin yksinkertainen operaatio, eli painat vain oikeaa tattia haluamaasi suuntaan kesken kombon tai liikkeen ja avot. Ei ollut vaikeaa. Tämä on tärkeää jos teet jotain hidasta liikettä ja se näyttää menevän ohi. Tällä voi myös poistaa joidenkin liikkeiden turhat loppu-animaatiot joissa Gene on haavoittuvainen.


Esimerkki vihollisen kohtaamisesta nro 1. Mies hyppii silmille joten alat naputtaa 1:stä. Lyöntejä satelee vastustajan naamaan ja eihän se parka saa mitään aikaan. No yhtäkkiä vihollinen torjuukin lyönnin ja ethän sinä paska kerkeä siihen reagoimaan ja lyöt vielä muutaman mäjäytyksen päin torjuntaa ja hups, Gene lennähtää taaksepäin ja vihollinen lyö munille... perkele. Tämä tilanne on helppo välttää. Esim lyöt kolme kertaa ja teet guard breakin. No eipä vihollinen torjunut joten väistät johonkin suuntaan ja lyöt lisää. Koitat arvailla mihin väliin vihollinen torjuu ja naps guard break osui!!! Nyt vihollinen on heikoilla ja voit hakata vaikka pari iskusarjaa sisään ilmaisella tai ladata kauhean uppercutin jolla vihollinen lentää taivaaseen. Tai vaikka ottaa vähän vauhtia ja tehdä hyppypotkun joka tehdään painamalla nappia 3 kun gene juoksee.






Jatkan tätä lisää myöhemmin ja teksti voi olla ehkä liian monimutkaista, sillä ei se pelaaminen vaadi noin paljoa ajattelua :) Kysykää ja korjatkaa heti jos siltä tuntuu.

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #551 : 16.05.2008 15:58 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Minusta tuolle God Handille kannattaisi tehdä oma triidi, jotta siellä voitaisiin kysellä ja laittaa muita vinkkejä jne. Peli kiinnostaa nyt sen verran että taidan huomenna mennä etsimään sitä pelikaupoista. Mistä saisi halvimmalla pääkaupungista? Anyone?
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #552 : 16.05.2008 16:03 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Minusta tuolle God Handille kannattaisi tehdä oma triidi, jotta siellä voitaisiin kysellä ja laittaa muita vinkkejä jne. Peli kiinnostaa nyt sen verran että taidan huomenna mennä etsimään sitä pelikaupoista. Mistä saisi halvimmalla pääkaupungista? Anyone?

Itse ostin juuri oman kipaleeni Jumbon Anttilasta hintaan 14.95.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #553 : 16.05.2008 16:25 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Mä teen sen triidin heti kun kerkeän.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #554 : 16.05.2008 16:32 »
Stavros Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 13 Profiili
Minusta tuolle God Handille kannattaisi tehdä oma triidi, jotta siellä voitaisiin kysellä ja laittaa muita vinkkejä jne. Peli kiinnostaa nyt sen verran että taidan huomenna mennä etsimään sitä pelikaupoista. Mistä saisi halvimmalla pääkaupungista? Anyone?

Itse ostin juuri oman kipaleeni Jumbon Anttilasta hintaan 14.95.

Asematunnelin Anttilan TopTen:stä noita saa 10 eurolla.
Elämä on kuin sardiinipurkki - kaikki me etsimme purkin avainta.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #555 : 16.05.2008 17:03 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Jooh God Hand-triidi ehdottomasti pystyyn! Saisi itsekin hieman motivaatiota pelin läpäisyyn.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #556 : 16.05.2008 21:57 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili

Tänään ei ollut mitään parempaakaan tekemistä tai pelattavaa, joten aloitin Metal Gear Solidin pelailun. Neljä tuntia myöhemmin huomasin ensimmäisen levyn loppuneen ja pelin pyytelevän toista, ja päätin lopettaa. Viime kerrasta taitaa olla aikaa reilu vuosi. Toissa jouluna taisin läpäistä tämän viimeksi. Twin Snakesin ostin ja pelasin joskus syksyllä, mutta sitä ei lasketa.

Mukava kyllä huomata, kuinka tätä peliä on aina yhtä hauska pelata ja kuinka se aina onnistuu pitämään otteessaan. Vuosienkin ja lukuisten läpäisyjen jälkeen. Tulee myös tätä pelatessa ikävän selväksi, miten vesittynyt versio se Twin Snakes oikeastaan onkaan. Ei siinä ole puoliakaan tämän pelin viehätyksestä, kun kaikki, mitä ei olisi pitänyt mennä sorkkimaan, piti mennä tekemään uudestaan. Eli lähinnä siis musiikki ja ääninäyttely. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan päätin myös luovuttaa kidutuskohtauksessa. Tämä siksi, että en edes muista milloin olisin viimeksi pelannut pelin huonon ja kaanoniin kuulumattoman lopun  -  ja halusin myös Stealth-puvun. Seuraavaksi pitää pelata oikea loppu, koska tämä on niin ikävä  :)

Yksi syy miksi aloitin pelaamaan tätä nyt, oli se että halusin nähdä miten tämä toimii PS3:llani. MGS4:n läpäisyn jälkeen olisi tarkoitus pelata kaikki sarjan pelit kronologisesti läpi, joten palaan tämän pariin seuraavan kerran silloin. Nyt pitäisi sitten varmaan hankkia jotain pelattavaa ihan PS3:llekin, rahaa ei vain ole  ;D

Edit:
No joo, pistin läpi kun en huomenna ehdi kuitenkaan pelata.


« Viimeksi muokattu: 17.05.2008 01:32 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #557 : 16.05.2008 23:16 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Itselläni on jo menossa MGS putki  ;) Menen kanssa järjestyksessä läpi MGS4:ää odotellessa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #558 : 17.05.2008 02:07 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili God Hand on tietenkin ollut päivän ehdottomasti kovin sana, eikä syyttä. En ole pitkään aikaan kohdannut peliä, joka johtaa tällaiseen innostukseen heti ensikosketuksesta lähtien. Ennakkoluulot peliä kohtaan olivat suuret, mutta kyllä tämä vain maittaa. Haastetta riittää juuri sopivasti, mikä varmistaa ettei pelaaminen mene silkaksi nappien hakkaukseksi, jota onkin tullut harrastettua aivan liikaa. Vielä kun päälle pistetään hahmon liikkeiden muokkaamisen sekä erikoisliikkeet, niin tämä on kyllä kumman viihdyttävää. Huumorikin on meikäläisen mieleen. Päälle 4 tuntia onkin nyt takana ja kolmas Stage meneillään.

Kuitenkaan pelkkään Jumalakäteen ei ole päivä mennyt, vaan latasin myös jenkkien PS Storesta päivällä Dragon Ball Z: Burst Limitin demon. En ole ollut kyseisen animesarjan fani aikoihin, mutta minun on silti myönnettävä, että pidän paljon siitä tehdyistä peleistä. Varsinki DBZ Budokai 3 iski aikoinaan kovaa, joten pitihän Limittiä vähintäänkin testata, ja kumman hyvältähän se tuntui.

Kyseessä on aikalailla B3:sta muistuttava peli muutamalla uudistuksella. Suurin muutos on tietenkin ulkoasussa, mikä näyttää lähes paremmalta kuin aikoinaan tullut anime, ja sekös kelpaa. Myös efektejä on tullut enemmän, esimerkiksi liikkeessä pientä illuusiota nopeudesta on luotu tekemällä taustasta hetkellisesti epäselvän. Kyseinen kikka häiritsi itseäni aluksi, mutta lopulta siihen tottui.

Taistelu hoituu aikalalla B3 tyylillä, tosin komboja oli paljon helpompi tehdä ja meno tuntui paljon nopeammalta, mikä saikin pelailun näyttämään aikamoiselta sähläykseltä. Samalla heräsi pieni pelko siitä, ettei taisteluista ehkä saada yhtä taktisia, kuin mitä ne olivat kolmannessa Budokaissa. Ainakin torjunta ja väistely tuntui paljon entistä hankalammalta. Kuitenkin demo viihdytti ja sai meikäläisen jopa miettimään pelin ostoa ihan tosissaan. Joskus jos siis rahaa on liikaa eikä mitään tärkeää ostettavaa ole, niin Burst Limit lienee oiva valinta.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #559 : 17.05.2008 02:13 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Tuli taannoisella Ruotsin matkalla löydettyä The Legend of Zelda: Collector's Edition käytettynä hintaan 20€. Huuto.netistä tuota ei löydy viittäkymppiä halvemmalla ja joku neropatti pyytää siitä 129,90€. :lol: Pääsin sitten vihdoin pelaamaan Majora's Maskiä, jota on tässä tullut hieman pelailtua.

Pitää kyllä sanoa, että kyseessä on hieno peli. Jokunen kameraongelma löytyy, mutta ei sitä kai parempaakaan voi odottaa tältä N64-peliltä. Tallennussysteemi hieman ärsyttää, mutta kai siihenkin vielä tottuu. Muutamat side-questit, jotka voi tehdä vain luolaston läpäistyä ärsyttävät myös hieman, kun ajan resetoitua pitäisi koko luolasto pelata uudelleen läpi. :/ Siitäkin huolimatta koukuttava peli.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #560 : 17.05.2008 09:14 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Muutamat side-questit, jotka voi tehdä vain luolaston läpäistyä ärsyttävät myös hieman, kun ajan resetoitua pitäisi koko luolasto pelata uudelleen läpi. :/ Siitäkin huolimatta koukuttava peli.

Mitä höpötät? Kun kerran on pelannut luolaston läpi, niin sen jälkeen voi suoraan teleportata vastustajalle ja hakata sen maahan, jos on tarvetta tehdä joku sidequest, jonka voi tehdä vain luolaston läpäisyn jälkeen.

Ja kannattaa opetella heti alussa se song, joka hidastaa ajan kulun.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #561 : 17.05.2008 10:30 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Bangai-O Spiritsiä olen hakannut reilut 100 kenttää. 

Kyseessähän on nopeatempoinen 2d-ohjusräiskintä, jossa pitää tuhota kentälle ripotellut kohteet, jotka ovat joko objekteja tai vihollisia.

Tehtävät ovat todella monipuolisia. On muutaman sekunnin pyrähdyksiä ja minuutteja kestävää selviytymistä isommissa kentissä, on puzzleja, sokkeloita ja flippereitä, on pomotaisteluita ja aikaa vastaan kiirehtimistä. Se mitä 160 kentästä ei löydy, voi sitten itse luoda kenttäeditorilla.

Peli näyttää myös hemmetin hyvältä - tuntuu, että peli tuplaisi DS:n pikselimäärän tai jotain. Yksityiskohtaisuus on hämmästyttävää, kuin myös se, miten kone jaksaa pyörittää kymmeniä ja kymmeniä hakeutuvia ohjuksia, kimpoilevia pommeja, vihollisten tekoälyä ja räjähdyksiä ilman suurempaa hidastelua.

Ainoa valituksen aihe tulee hieman epätarkasta liikkumisesta, kun pitäisi liikkua tarkasti ahtaissa tiloissa. Liian usein tulee jumitettua johonkin pelihahmon levyiseen sisäänkäyntiin samalla kun hahmo jauhaa oviaukon suussa vasemmalta oikealle pääsemättä eteenpäin.

Kaiken kaikkiaan loistopeli, josta löytyy varmasti jälleenpeluuarvoa tehtäväkohtaisten aika -ja pistetulosten ansiosta. Lisää pelaajia, niin saadan laudalle omat rankingit pystyyn.  :)
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #562 : 17.05.2008 17:25 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ei vittu demosin Metroid Prime 3:sta Faiskalle ja meinasi kallo murtua sen grafiikoiden edessä! Siis tämähän on yksi näyttävimmistä peleistä mitä on koskaan tehty? Enkä nyt katso peliä millään vitun Wii-laseilla kun kerran edelliset pelit mitä läpäisin olivat Uncharted ja DMC4. Todella pysäyttävä taidonnäyte ja osoitus jälleen siitä, mikä on tärkeää pelien visuaalisuuden kannalta.

Varmaan tulee vedettyä parilta istumalta läpi :lol:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #563 : 17.05.2008 19:32 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Mitä höpötät? Kun kerran on pelannut luolaston läpi, niin sen jälkeen voi suoraan teleportata vastustajalle ja hakata sen maahan, jos on tarvetta tehdä joku sidequest, jonka voi tehdä vain luolaston läpäisyn jälkeen.
Niinkö? Uutta tietoa, sillä en ole vielä palannut vetämään luolastoa uudestaan läpi. Kiitos vain tiedosta, niin ei enää tarvitse olla ettimässä kaikkea mahdollista heti luolaston päihittämisen jälkeen.

Ja ajanhidastuskappale on jo ollut hallinnassa alusta asti.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #564 : 17.05.2008 20:38 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Kaverin kanssa väännettiin ensin Mario Kart Wiitä ja sen jälkeen hikoiltiin Wii Sportsin parissa.

<°))KIINNOSTUSLAHNA)))><
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #565 : 19.05.2008 00:05 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Innostuin pelaamaan Super Paper Mariota puolen vuoden tauon jälkeen. Mitään syytä pelin kesken jäämiselle ei ollut, mutta se vain jäi, kuten moni muukin peli on viime aikoina jäänyt. Esimerkiksi Metroid Prime 3:stakin on tullut pelattua vain n. 3-4 tuntia.

Pelasin kolmannen maailman kokonaisuudessaan läpi, jonka jälkeen päätin huvikseni kokeilla kaupungista löytyvää sadan huoneen haastetta. Ideana siis tämä klassinen tapa viholliset ja etene. Ei kannata kumminkaan lukea eteenpäin, jos pelkää lieviä spoilereita tuon sisällöstä. Eihän tuo erityisen vaikea ole, vaikka hankalampia ja ärsyttävämpiäkin huoneita löytyy, mutta auta armias tuon viimeisen huoneen kanssa. Kysessä siis tismalleen sama vastus, mikä löytyy toisen maailman lopusta mutta tällä kertaa huomattavasti vaikeampana. Oli todella mukavaa huomata loharin spawnaavan pienempiä vihollisia huomattavasti ripeämmällä tahdilla. Eihän tuossakaan muuten olisi mitään ongelmaa ollut, mutta tällä kertaa nuo päättivät ampua, tehden suhteessa sairasta vahinkoa. Eipä paljoa tavaratkaan lopulta auttaneet, ja hymy oli herkässä game over -ruuta katsellessa kahden ja puolen tunnin aherruksen jälkeen. Perkele!
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #566 : 20.05.2008 10:46 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili
Haastedunkku

Tuon läpäisyn jälkeen luvassa on vielä toinen 100 huoneen luolasto! Pidä hauskaa ja hajoa niihin ninjoihin.
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #567 : 21.05.2008 23:30 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Uncharted: Drake's Fortune tuli ostettua eilen ja läpäistyä tuossa aiemmin tänään. 49 eurolla lähti mukaan Konsolinetistä. Uncharted on omasta mielestä PS3:n  tämän hetkisen pelitarjonnan kiinnostavin peli, joten pitihän se hankkia. Eikä tarvinnut pettyä, vaikka parantamisen varaakin tietyissä osa-alueissa olisi. Pelin grafiikka on kyllä todella upeaa, niin ympäristöt kuin hahmojenkin modelit. Myös pelin kolme päähahmoa ovat mielestäni poikkeuksellisen onnistuneita ja sydämellisiä tapauksia. Ampumista olisi puolestani voinut olla vähän vähemmänkin, mutta onneksi se ainakin toimi helvetin hyvin.

Läpäisyn jälkeen tuli myös vietettyä aika monta tuntia metsästellessä jäljelle jääneitä aarteita, sekä pelin "achievementtejä". Ensimmäisellä läpipeluulla haaviin tarttui 49 aarretta ja pienen uudelleensäntäilyn jälkeen saldo oli 61/60. Näistä pelin "achievementeista" puuttuu myös enään viisi kappaletta. Kolme näistä on tarpeeksi monen vastuksen tappaminen tietyillä aseilla ja loput kaksi tulevan pelin läpäisemisestä Hard- ja Crushing-vaikeustasoilla. Tälläistä lisätekemistä toivoisin kyllä lisää PS3:n peleihin, kun kerran Xboxin tutu Achieventitkin vielä puuttuvat laitteelta. Lisää kuitenkin kummasti uudelleenpeluu arvoa, kun näitä keräilemällä ja tekemällä pystyy unlockkaamaan kaikkea pientä kivaa.

Aloitinkin pelin pelaamisen äsken Hard-vaikeustasolla, jonka jälkeen tarkoituksena olisi läpäistä peli vielä Crushing-tasolla. Saisi sitten kaikki loputkin rewardit avattua.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #568 : 22.05.2008 06:22 »
tuhis Vieras No se peli ei kauaa ollut Uncharted.

50 euroa on pikkuisen liikaa yhden illan pelistä.

LostWindsin pelasin itse tuossa lävitse ja innolla jään odottamaan jatkoa. Loppari oli hieno.


« Viimeksi muokattu: 22.05.2008 10:00 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #569 : 22.05.2008 08:38 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Mutta se onkin täydellinen laina/vuokrapeli.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines