Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063574 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #420 : 13.03.2008 18:43 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Sain Crackdownin läpäistyä vihdoinkin ja yhdentekevä juonikin sai ihan kivan käänteen lopussa jättäen kivan jälkimaun. Saas nähdä jaksaako vielä tämän jälkeen käydä vierailemassa Pacific Cityssä keräämässä loput Agility ja Secret Orbit sekä ajamassa loput autokisat. Loppuarvosanana pelille antaisin 9+. Vaikka tietyt osa-alueet pelissä ärsyttivätkin hieman, on muun muassa pilvenpiirtäjien kiipeily ja autojen potkiminen aivan liian hauskaa. Kannattaa ostaa jos jossain näkee halvalla.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #421 : 13.03.2008 21:06 »
Andy-O "Good morning" Jäsen Viestejä: 97 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lainaus
Vihollisten design oli aivan mahtavaa aina neloseen asti.

Oletko varma, että olet pelannut DMC3:sta?

Olen.

DMC3n vihut eivät ole ehkä visuaaliselta designiltaan mitenkään näyttäviä. Ne ovat kuitenkin parhaiten toimivia nyrkkeilysäkkejä missään action pelissä.
"You must never hesitate!"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #422 : 13.03.2008 21:41 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili
Sen verran voisitte kertoa, että eihän pelissä ole mitään joka ei onnistu PS3:lla? Tyyliin siis joku "puzzle" tai jotain joka vaatii rumblea tms. Elkää kuitenkaan spoilatko.  ;)

Et ole tainnut vielä tavata psycho mantista...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #423 : 13.03.2008 21:43 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Sen verran voisitte kertoa, että eihän pelissä ole mitään joka ei onnistu PS3:lla? Tyyliin siis joku "puzzle" tai jotain joka vaatii rumblea tms. Elkää kuitenkaan spoilatko.  ;)

Et ole tainnut vielä tavata psycho mantista...

Niin, miten lienee Psycho Mantiksen kanssa. Saa nähdä miten luonnistuu, kun ei voi oikein käyttää sitä kuuluisaa kikkaa... Kyllähän sen ehkä ilmankin vetää, mutta voi olla kohtuu hankala tapaus.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #424 : 13.03.2008 21:48 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Onnistuu PS Buttonin kautta "se" kikka.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #425 : 13.03.2008 22:01 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Onnistuu myös
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #426 : 13.03.2008 22:10 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Joo tuosta jutusta kyllä tiesin. Oli vielä muistissa kun kaverit hehkuttivat sitä vuosia sitten. Oli muuten huvittavaa kun Mantis käski laittamaan ohjaimen lattialle. Hän halusi näyttää voimiaan. Ilmeisesti ohjain olisi liikkunut tärinän avulla, jota ei Sixaxiksessa ole  :rollaus:

Atm olen jossain towerissa. Liquid kiusaa minua kopterillaan.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #427 : 14.03.2008 11:51 »
tuhis Vieras Tuumasinpa Wowissa kokkeilla PvP:tä

Jos joku täällä on kova lätkäfani ja seuraa Suomen mestaruusotteluita, niin tilanne Alliancen ja Horden välillä on kutakuinkin sama kuin lätkämatsissa jossa Suomi on voitolla 10-0, mutta häviää lopulta ottelun 100-9. Oikein hyvät fiilikset. Juu, tiedossahan allianssin paskuus oli, mutta on se silti aika typerryttävää todeta kerta kerran jälkeen.

Allianssilla ei ole niin minkäänlaista järkeä yrittää PvP:tä ellei ole perse homeessa jaksanut häviämällä kerätä honoria jolla lunastaa rojunsa. Allianssia vaivaavan ikäkysymyksen vuoksi homma kaatuu koordinaation ja suunnitelman puutteeseen. Battlegroundseilla on hyvin simppelit tarvoitteet, mutta niihin pääsyä hankaloittaa se että jengi:

a) Eivät osaa englantia
b) Eivät välitä käskyistä vaikka osaisivatkin
c) Luulevat tietävänsä aina paremmin kuin muut
d) Kaikki yllämainittu plus muuta

Horden PvP:ssä rojut saa kerättyä arviolta seitsemänkymmentä kertaa nopeammin. Se on paljon se, eikä ole mikään ihme että kaikki rollaa hordet PvP:tä varten. Voisi tehdä melkein itsekin.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #428 : 14.03.2008 12:50 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Riippuu kyllä aika pitkälti serveristäkin. Itse kun veivasin Hordella Battlegroundsia, niin samat ongelmat vaivasivat pitkälti sielläkin. Ja Alliancen pojat voitti liki aina.

Hauskintahan tässä oli se, että ne kaikki idiooteimmat olivat melkein aina suomalaisia. Ai, mistä tiedän? No, jos killan nimenäkin on joku "Kodo jäätelö OY", niin...
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #429 : 14.03.2008 15:14 »
tuhis Vieras Eihän tuo enää ole serveririippuvaista kun ovat ns. crossrealmeja. 85% vastassa on horden premade tiimejä, ja ilman premadejakin perustajuaminen ja osaaminen tuntuu olevan täysin toisella tasolla  noin yleisesti. Järjestäähän Allianssikin tietysti premadeja, mutta tavallisin vaatimus on että resiliencen on oltava tietyllä tasolla - tasolla, johon nollaresilienssiläisiltä vaaditaan päiväkaupalla häviömatseja jotta saadaan vaadittavat honorit.

Jäi semmoinen oleellisuus sanomatta, että eipä nuo horden tuhatkertaisella nopeudella kerätyt resilenceromutkaan auta jos kiltajengillä pääsee rellestämään kun on teamspeakit sun muut maalaisjärjet käytössä.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #430 : 15.03.2008 12:40 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Heräsin aikaisin tänään joten aamutokkurassa päätin lahdata ihmisiä Halo 3:ssa:


Tosin. . .


Usein. . .


Se lahdattava. . .


Olin. . .


Minä.



Välillä tosin minä olin se, joka pysyi pystyssä taistelun päätteeksi!


Mutta se ei kauaa kestänyt.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #431 : 21.03.2008 20:33 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Professor Layton & The Curious Village

Tämäkin tuli tosiaan importattua tualta Atlantin kuuluisalta toiselta puolen.

Mikäs siinä, ihan kivaa puzzlenratkontaa kevyellä juonella höystettynä. Eri ongelmien ollessa niin irtonaisia, en voi sanoa pitäväni tästä yhtä paljon kuin Ace Attorney -sarjan peleistä, vaikka ne ovat sinänsä molemmat murhamysteereillä höystettyjä seikkailupelejä. AA:n ote uppoaa minuun paremmin kuin Laytonin irtonaisempi meininki. Tässä tosin toimii se "vielä yksi" toimintamalli melko tehokkaasti, joten kyllä jotain on tehty oikein. Aina sen yhden puzzlen jälkeen tulee etsittyä & ratkaistua vielä yksi, ja sitten vielä yksi, miksei vielä toinenkin jossei kolmaskin, kunnes tulee vastaan niin vittumainen puzzle, että täytyy antaa aivojen lepuuttaa hetken.

Ainut hieman ärsyttävä piirre joissain puzzleissa on näin suomalaisena se, kun peli esim. etsii jotain tiettyä sanaa, joka pitäisi tajuta vihjeistä. Joskus saattaa tietää mitä sanaa haetaan, muttei esineen/asian englanninkielistä nimeä. Yritä siinä sitten muistaa kaukana sanakirjoista ja tietokoneista, mikä on esimerkiksi

Spoileri (osoita katsoaksesi)

englanniksi, kun ei tuollaista sanaa tule juurikaan käytettyä... ikinä. Vielä hölmömmältä tietysti tuntuu, kun se onkin niin helppo sana kuin

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Eipä sitä ole ikinä tullut ajatelleeksi, että tuo sana tarkoittaa myös Spoileri #1:stä. Ei tuo silti ole ollut tähän mennessä kovin suuri ongelma, kun tuollaisia puzzleja ei ole sattunut eteen hirveästi.


ps. kaikki ne 9x9 puzzlet ovat aina olleet perseestä, olipa pelin nimi Resident Evil 4, Geneerinen Puzzle Peli #3000 tai Professor Layton, se ei asianlaitaa muuta.

pps. Ovat muuten plagioineet sormenosoitteluposeeraukset melkein kuin suoraan Ace Attorney peleistä. ;) Kuvakulma on vain hieman eri.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #432 : 21.03.2008 20:43 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Tuli vaan se huomattua, että valitettavan monet Laytonin puzzleista voi ihan rehellisesti bruteforcettaa. Jos puzzlessa vaihtoehtoja on 8 eikä viitsi ajatella, niin mielummin käy ne kaikki läpi kuin alkaa kuluttamaan vihjekolikoita.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #433 : 21.03.2008 20:57 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tuli vaan se huomattua, että valitettavan monet Laytonin puzzleista voi ihan rehellisesti bruteforcettaa. Jos puzzlessa vaihtoehtoja on 8 eikä viitsi ajatella, niin mielummin käy ne kaikki läpi kuin alkaa kuluttamaan vihjekolikoita.
Nojaah, henk. koht. otan mieluummin täydet pisteet puzzlesta (vaikken vielä oikein käsitäkään mitä niistä on hyötyä?) ja koen sen ratkaisemisen "riemun" kuin tuolla tavalla huijaan. Jos sitten tuntuu siltä, ettei jaksa ajatella niin sitten laitan mieluummin DS:n kiinni ja jatkan pelaamista sitten kun tekee mieli ajatella. :p

Oikeastaan suurempi ongelma tuntuu olevan ns. kompa-puzzlejen (miten hemmetissä tuo taivutetaan?) suhteen. Kun niitä on ratkaissut yhden tai kaksi, loputkin oppii ratkaisemaan suht kivuttomasti.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Alussa niitä tuntui tulevan vastaan vähän joka välissä, nyt ovat jo hellittäneet vaativampien ongelmien saadessa enemmän jalansijaa.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #434 : 22.03.2008 14:31 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Kaverit pelailivat Skatea ja Own the Jamissa yritin kerran jotain temppua huonolla menestyksellä. Vaikka en osannut, niin kiinnostuin kyllä pelistä. Harmi, että ei ole esimerkiksi Wiille peliä. Älkää ostako Nintendon pelikoneita.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #435 : 22.03.2008 18:12 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Army of Two läpäistiin kaverin kanssa mediumilla. Aivan mahtava co-op-peli, ainakin aika tiheiden kaljalasien läpi kiikaroituna. Kestoa nyt olisi voinut olla lisää, mutta pelin asenteen takia senkin pystyy antamaan anteeksi. Paikoitellen kentätkin olivat todella tiheätunnelmaisia edellyttäen tiukkaa suunnittelua ja toteutusta. Päälimmäiseksi jäi mieleen pelin loppupuolen lentokentän terminaali, jonka penkkirivit antoivat hyvän suojan ikkunoista jatkuvasti pursuaville vihollisille. Eli ehdottomasti mielestäni parempi(co-opina) kuin Metacriticin 72-pisteen arvosana antaisi odottaa.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #436 : 28.03.2008 12:28 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili gt hd:Ta tuli äsken väännettyä krapula päissään.
skylinellä vedin driftiä 9385 pistettä ja ranking listalla sija 9.
not bad.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #437 : 29.03.2008 02:12 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili MGS3: Subsistencea on tässä tullut tahkottua parisen viikkoa säännöllisen epäsäännöllisesti, ensimmäistä kertaa. Tein pienen valan itselleni etten siirry seuraavaan generaatioon ennen kuin vanhan pakolliset nimikkeet on tahkottu läpi. Lainailin kaverilta pari vuotta sitten Snake Eaterin jota pelasin The Feariin asti, johon se sitten lopahti jostain syystä. Nyt kuitenkin erhettä korjaillaan paraikaa, pelikellon näyttäessä 20 h ja risat. Groznyj Gradiin johtavaan tunneliin savetin ja lopetin äsken session.

Tällainen pieni Metal Gear-kausi on ollut käynnissä jo vähän pitemmän aikaa, tätä ennen tuli läpäistyä Twin Snakes ja SoL. Ne on tietty pelattu ennenkin.

Kolmannen persoonan kamerakulma helpottaa kyllä huomattavasti pelaamista ja nopeuttaa sen tempoa, se on tullut huomattua. Juonipätkät ovat Sons of Libertyyn nähden huomattavasti paremmin tasapainotettu itse pelaamisen kanssa, eikä juonelle pakollista radiokeskusteluakaan ole lähimainkaan yhtä paljon kuin ärsyttävyyksiin asti päässeessä SoL:issa (Let's switch to nano-communication so they can't hear us! <- Animaattorit piti päästää helpommalla). Läppää riittää kaikilla tiimin jäsenillä juuri sen verran mitä sitä itse jaksaa kuunnella, joka on erittäin onnistunut veto. Toisaalta tarina onkin ollut huomattavasti suoraviivaisempaa kamaa ja aika vaisua tähän asti. Toivottavasti loppua kohden sitä sitten saadaan kunnon kauhalla.

Itse viidakossa möyriminen on tosin äärimmäisen viihdyttävää kamaa, ettei tarinaa usein muista edes kaivata. Vaikka kyseessä on MGS.

It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #438 : 29.03.2008 19:24 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Viimeksi pelailin Mortal Kombat II:sta kaverin kanssa MK-1601:llä.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #439 : 29.03.2008 22:33 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Tuli juuri vedettyä Yakuza läpi. Reilusti yli 20h siinä hujahti, mutta olipahan loistavat 20 tuntia. Nautin koko pelistä suunnattomasti. Perjantainahan tuo saapui postissa ja siitä lähtien onkin tullut pelattua tuota suurin osa ajasta.

Pidin pelin tarinasta todella paljon ja hahmot olivat myös hyviä. Kazuma on yksi kovimmista äijistä koskaan.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Oikeastaan ainoat valittamisen aiheet ovat ajoittain todella paska kamera sekä se, että joskus taisteluissa Kazuma ei osaa lukittua kohteeseen ja puolet iskuista menevät tällöin ohitse. Siedän kuitenkin hyvin paskaa kameraa, eikä tuo nyt niin usein haitannut, lähinnä sisätiloissa. Suurin osa taisteluista käydään kuitenkin ulkona, aukeallla paikalla. Yksi juttu myös, joka rupesi lähinnä loppupuolella ärsyttämään ovat randomtaistelut, joihin aina välillä joutuu. Juttu menee niin, että kaikki heput (yakuzat ja muut hömöt) eivät pidä naamastasi ja tulevat haistamaan riitaa. Sitten seuraa lataustauko ja tappelu, josta palkitaan expalla ja rahalla. Loppupuolella nämä rupeavat vähän kyrsimään siksi, että expaa ei enään tarvita ja rahaa on niin ettei paskalle taivu. Nämä on onneksi helppo ohittaa, jos vain hoksaa tarpeekis ajoissa ne kovikset, jotka lähtevät perään.

Kaikenlaisia ylimääräisiä tehtäviä on myös runsaasti pääjuonen lisäksi, ja yritinkin tehdä kaikki. Harmillisesti vain jäi kolme tekemättä, täytyy yrittää saada kaikki ensi kerralla. Yksi mielenkiintoinen juttu on myös pelistä löytyvät hostess-baarit, joihin mentäessä saa sitten valitsemansa pimun seuraksi talon puolesta. Huono juttu näissä on se, että mikäli hommat aikoo viedä loppuun asti, maksaa se aivan saatanasti eikä siitä loppujen lopuksi oikeastaan mitään saa  -  expaa korkeintaan. Halusin kuitenkin nähdä, mitä missäkin tapahtuu joten läpäisin kaikki.

Nojoo, aivan loistava peli silti. Toivottavasti se jatko-osa nyt sitten julkaistaan täällä vielä kevään aikana...


« Viimeksi muokattu: 30.03.2008 01:14 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #440 : 30.03.2008 00:43 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Siis mitä helvettiä, päätit sitten heittää kevyen spoilerin Yakuzasta? Kiitos vaan. :D
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #441 : 30.03.2008 01:14 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Voi nyt helvetti, luulin pistäneeni spoilertagit. Nyt korjattu, mutta anteeksi jos spoilaantui sulle...   :(
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #442 : 01.04.2008 13:39 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili God of War COO:n viimeisiä viedään ja rahastustahan tuo paska oli alusta loppuun. Tavallaan pelissä ei ole mitään vikaa varsinkaan käsikonsolipeliksi, mutta ei tuosta nyt voi hyvällä omalla tunnolla pitää.

Kenttäsuunnittelu on käytävä > areena > käytävä > areena... ja niin edelleen. Ei puzzleja, ei tasoloikkaa eikä minkäännäköistä vaihtelua. Vanhat viholliset haukotuttavat ja uudet eivät ole kovin hääppöisiä. Pelin uusi asekin on naurettavan hajalla. Jotkut viholliset kirjaimellisesti kuolevat yhden napin rämpytyksellä. Juonikin tuntuu niin väkinäiseltä, että itkettää.

Ymmärrän kyllä, että tästäkin voi pienissä pätkissä nauttia, mutta tällaiselle GoW-parralle ja fanille peli on sylkäisy päin kasvoja.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #443 : 01.04.2008 16:14 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Gears of Waria Insanella pelasin eteenpäin.

Olen nyt vakuuttunut, että tällä vaikeusasteella tätä peliä pitääkin pelata. (mielestäni)Loistava suojautumismekaniikka nousee vasta nyt omaan arvoonsa, kun päätä ei pysty pitämään pihalla todellakaan paria sekuntia enempää. Tähän kun vielä lisää sen, että vasta insanella haulikoilla varustetut Locustit ovat sisäistäneet sen oman roolinsa, eli lähtevät armotta lanaamaan samaan suojaan juuttunutta pelaajaa muiden tovereiden antaessa suojatulta. Omien aseiden vahingotkin ovat jotenkin järkevämpiä, koska Lancer ei ole enää se joka paikan absoluuttinen höylä. Olen huomannut, että tähän asti pelissä olen vaihtanut aseita täysin ympäristön mukaan, avariin tiloihin ja pitkiin etäisyyksiin Lancer ja sisätiloihin haulikko. Naatiskellen mennään eteenpäin, viimeksi sain läpäistyä Act 3:n.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #444 : 04.04.2008 13:48 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Ocarina of Timeä. Water Temple vihdoinkin läpi. Ei mennytkään kun joku vuosi tuon projektin kanssa. Melkosta paskaa. Nyt taas arvailemaan mitä sitä seuraavaksi pitäisi tehdä.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #445 : 05.04.2008 11:38 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Sain eilen Segan julkaiseman Vikingin ja tykkään pelis-

Ai, mitä? 1up antoi pelille arvosanaksi D+?

splatt

Kuten olin sanom- . . .IGN antoi pelille 6.5?

kerplonk

Mutta, Viking tosiaan on hy- jaahas, Gamespot. 5.0 vai?

zgruppp!

Noniin. Viking: Battle of Asgard on Segan julkaisema ja Creative Assemblyn tekemä peli, joka ainakin minulle tarjosi juuri sitä mitä halusin: isolla viikinki-jäbällä örkkien ja muiden otusten palasiksi hakkaamista.
Mätkiminen Vikingissa ei ole millään tavalla parhainta mitä videopeleissä ollaan nähty: A-napilla survaistaan örkkiä vatsaan miekalla ja X-napilla tökätään kirves samaisen örkin naamaan. Lisäksi löytyy blokkia ja jotain uusia liikkeitä ja heiteltäväksi tarkoitettuja pikkukirveitä saa osteltua erikseen. Mitään kovin monimutkaista peli ei tarjoa, mutta ei kai tarvitsekaan; näillä saa oikein mukavasti pistettyä vihollista kappaleiksi ja niin saavat nekin pelaajan, jos ei käytä liikkeitä edes jotenkin järkevästi. Minut tosiaankin tapettiin heti ensimmäisessä tappelussa johon satuin eksymään, koska en tiennyt mitä olin tekemässä.

Satuin eksymään? Viking on, tosin kuin God of Warit ja sellaiset, sandbox-peli. Pelialue ei tosin ole yksi iso overworld, vaan peli on jaettu eri kokoisiin saariin, joissa saa vaellella vapaasti.
Ainakin ensimmäinen saari tuntui melkein täydelliseltä: saari ei ollut liian iso, etteikö sitä olisi jaksanut tutkia, eikä se ollut liian pienikään. Jokaisella vaellusretkellä löytyi joku pieni vihollispartio tai luola, josta sai lisää joukkoja ja rahaa. Mutta löydettävääkään ei ollut liikaa, jokainen löytämäni pieni taistelu oli saaren läpäisyä varten välttämätön, mutta en missään vaiheessa tuntenut olevani millään tavalla johdettuna, vaan satuin löytämään kaiken itse. Joka on hyvän sandbox-pelin merkki.

Se, että Viking on sandbox-peli, poistaa siitä myös God of War-tyylisten pelien pelityylin, jossa kävellään eteenpäin ja mätetään kaikki liikkuva. Ei tämä mikään MGS ole, mutta varjoissa ja suojassa hiljaa liikkuminen on välillä tarpeen. Sen ensimmäisen tapettavan valitseminen ja oikealla hetkellä iskeminen on mukavaa vaihtelua sille tehtävän lopussa olevalle isolle hyökkäykselle. Ja kun hyökkäykset ovat isoja, ne todellakin ovat isoja: ensimmäisen saaren viimeisessä hyökkäyksessä minulla oli mukana satapäinen viikinkilauma ja yksi lohikäärme(!!) apunani. Minä mätkin isoa vihollislauman johtajaa kun ympärilläni viikingit mätkivät pikkuroistoja ja ilmasta lenteli tulipalloja. Miten tuon jälkeen pelille ei voi antaa hyviä pisteitä, en tiedä.

Ei Viking mikään täydellinen peli tosin ole. Creative Assembly ei ole kovin suuri tai nimekäs studio, joten aika ja raha ovat varmastikin olleet käsillä, joten pikkuvirheitä pelistä löytyy. Pelin ensimmäisessä kylässä kokki, jolle puhuin, jumahteli hassusti maasta pari senttiä ilmaan aina parin sekunnin välein ja puhuessani kylän päällikölle, joku random-kyläläinen näki parhaakseen tulla törmäilemään nolosti minun ja päällikön väliin. Äänet ovat tosin iso harmi. . . jopa pienissäkin taisteluissa musiikki ja itse taistelun äänet sotkeutuvat toisiinsa ja mikään ei pääse varsinaisti esille, joten tuloksena on monen eri äänen puuroutuma. Varsinkin isoissa taisteluissa tämä on sääli, koska hieno musiikki, jonka takaa kuuluisi miekan ja kilpien kolinat ja örkkien kuolonkorinat olisi ollut varsin eeppistä.

Hieno peli silti ja vain jotain 45 euroa blahdvd.comissa ja kaiketi vielä halvemmalla asia-versiona play-asiassa. Ostakaa!

under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #446 : 05.04.2008 11:46 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Ostakaa!

Joopa joo, täyttä roskaa koko peli. 2/10
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #447 : 05.04.2008 11:58 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Joopa joo, täyttä roskaa koko peli. 2/10


CHOP!
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #448 : 07.04.2008 14:05 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ja taas on tullut porattua vähän pelejä. Pikainen infotus:

Final Fantasy VII Crisis Core:
Täysin keskinkertaista hömppää, jolla vain revitään ff7-fanipoppelipoijjilta viimeisetkin pennit pois. Onneksi waretin. >_>
Musiikeista tosin plussaa paljon, joten ostakaa mieluummin soundtrack suoraan ja jättäkää peli suosiolla hyllyyn.

Lost Odyssey:
Astetta parempi jrpg, mutta ei mitään maata järisyttävää. Typerää pakata kaikki sidequestit vasta neljännelle levylle ja sitä aiemmat vain suoraviivaista menoa. Ne uniosuudet olivat parasta.

Uncharted:
En tiedä olenko vain nykyään vähän liian kriittinen, mutta Naughty Dogilta ei oikeastaan ole tullut yhtään erikoista peliä ikinä, eikä tämäkään ole todellakaan sellainen. Kerran pelaa läpi pikaisesti ja myyntiin.

Motorstorm:
 :lol:



Sais äkkiä tulla Mgs4 ja Fallout 3. Muita odottamisen arvoisia pelejä ei olekaan tulossa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #449 : 07.04.2008 15:38 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
Final Fantasy VII Crisis Core:

THE PAIN! (no kyllä mä sen tiesin)

Lainaus
Uncharted:

Demo kertoi jo kaiken tarvittavan.

Lainaus
Motorstorm:
 :lol:


Allekirjoitan. Nimittäin juuri eilen vetäisin semmoiset neljän tunnin Excite Truck putket ja onhan se kiva peli. Isommalla budjetilla ja paremmalla soundtrackilla tässä olisi haastaja Wipeouteille, F-Zeroille ja Marti Karteille...



"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines