Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063601 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #390 : 03.03.2008 10:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Resident iivil vetelee viimeisiään ja olen aidosti yllättynyt kuinka tiivis tarina pelissä oikeasti olikaan. On tämä kevyesti paras Resident Evil ja pelatessa on todella hyvät seikkailuvibat. Ei tässä se räime ole pääosassa vaan kakkulapiolla leikattavan tiivis tunnelma ja kiehtovat puzzlet. Kartano on kenttäsuunnittelun aatelia ja eteneminen on kyllä tehty niin jouhevaksi kuin mahdollista.

Pelin laatu jokaisella osa-alueella kyllä ylitti kaikki odotukseni. Antaa vaan remakejen tulla vielä Wiillekin, jos se tarkoittaa uusia pelaajia ja lisämyyntejä tälle mestariteokselle.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #391 : 05.03.2008 19:27 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili En muista mainitsinko jo läpässeeni Blue Dragonia, joten mainitsen nyt: läpäisin Blue Dragonin. Peli huononi loppua kohden kokoajan, mutta missään vaiheessa ei tehnyt silti mieli lopettaa. Juoni jäi vähän liian taka-alalle ihan viimeisintä, kovin herttaista, mökkikohtausta (josta löytyi hassu pieni cameo Toriyamalta!). Eli kovasti olisin tykännyt enemmän kyliä ja hahmoja ja kaikkea. Nyt tälläisenään Blue Dragonin maailma tuntui kovin pikkuruiselta, vaikka tutkittavaa ja sellaista olikin ihan kiitettävästi.
Naurettavan helppo peli oli, en muista kuin yhden paikan, jossa tietty vihollislauma pisti kunnolla hanttiin. Muuten sai mennä oikeastaan mihin tahansa luolastoon vihellellen ja aina selvytyi voittajana.

Lost Odyssey taas on täysi vastakohta, jossa hyvin moni perusvihu talloo heti varpaille kun silmä välttää, joka ei ole ollenkaan kivaa. Jossain God Handin tapaisessa, suht lyhyessä pelissä korkea vaikeusaste on ihan siisti juttu, mutta en kaipaa kylmää hikeä tuottavaa taistelua pitkissä roolipeleissä.
Muutenkin Lost Odysseyn pelaaminen tuntuu vastahakoiselta, joka on sääli, koska tykkään pelin tarinasta ja maailmasta. No, vasta pari-kolme tuntia tässä ollaan pelattu, että ehkä se siitä paranee.

Space Invaders Extreme taas tuntuu täysin taivaalliselta, vaikka en ole sitäkään ehtinyt kuin pari kertaa kokeilla. Zuntatan musiikin ovat täydelliset, grafiikat tunkeutuvat syvälle aivoihin ja erilaiset perus- ja pomo-invadersit ovat käsittämättömän hauskoja ammuskeltavia. Tykkään!! Kunhan ehdin kunnolla opetelle pelin salat, niin tekisi mieli tehdä ihan oma ketju pelille. Sen nyt sanon ainakin, että jos PSP löytyy, niin pelin demo on ehdottoman pakollista ladattavaa!
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #392 : 06.03.2008 08:23 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili JRPG, jossa haastetta? Mulle! (oletko pelannut DQVIII:n läpi?)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #393 : 06.03.2008 09:32 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
(oletko pelannut DQVIII:n läpi?)

Loppupomo häämöttää hyvin lähellä, eli. . . melkein.
Enkä oikein tiedä onko DQVIII niin vaikea kun sanotaan (vai sanotaanko edes?) Helposti siinä henkensä menettää, jos ihan vaan lähtee haahuilemaan ties minne, mutta ihan perustallustelulla kylästä kylään ja luolasta luolaan saa kyllä tarpeeksi leveleitä, ettei pomot tai perusviholliset pääse ihan kovasti kiusaamaan. Lost Odysseyssä taas viholliset ilmeisesti voimistuvat sitä mukaan mitä pelaajakin.

Ehkä se haaste alkaa tuntumaan mukavammalta, kun vähitellen unohtaa Blue Dragonin karkkimaa-viholliset ja pääsee sisälle Lost Odysseyn maailmaan.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #394 : 06.03.2008 22:29 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Reipas päivä. Pistelin We <3 Katamarin pakettiin, ainakin noin virallisesti. Parannella ja fiilistellähän siinä voi aina ja ikuisesti, ja tulen sitä varmasti harrastamaan niinä päivinä, kun maailma nakkaa bashaa niskaan. Upea peli(nyt loppumetreillä irtosi faneiltakin jo lähes positiivista palautetta -> my day was made).

Samoin tein lopetin yhden käsittämättömän aikakauden elämässäni, ja jatkoin Okamia. Se on nyt ollut tauolla vajaan vuoden, noin 35 pelituntia alla ja savetus Oni Islandin "eteisessä". Maistuu aika pirun hyvältä taas. Siitäkin huolimatta etteivät saaren ankeahkot sisätilat vielä muistuta täydellä voimalla pelin kauneudesta, tai että parissa ekassa mätössä meinasi tulla heti samoin tein turpaan, kun ne hyödyllisimmät sutitekniikat ovat unohtuneet tyystin. Kyllä tästä kuitenkin vielä vauhtiin päästää.

Tätä tahtia ei enää olla kaukana siitä, että pääsen korkkaamaan God Handin. Siinäpä taatusti ikimuistoinen päivä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #395 : 06.03.2008 23:38 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tätä tahtia ei enää olla kaukana siitä, että pääsen korkkaamaan God Handin.
Ja tuohan aloitetaan heti Hard Modella. ;)
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #396 : 07.03.2008 15:54 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Rez HD.

Koitin jälleen direct assaultia, ja menihän se läpi. Yhden osuman otin koko runin aikana, ja sekin typerästi nelosen bossissa. On kyllä loistava peli ja mahtava HD-käännös, ei voi muuta sanoa.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #397 : 07.03.2008 23:54 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Meinasin pelata Pataponia, mutta akkua ei ollut tarpeeksi enkä saanut päivitettyä PSP:tä, joten pelasin Ridge Racer kakkosta. Ja JUMALAUTA kyllä se vaan niin on, että RR on kuningas. RR7:ssakin ajattelin, että koomista. että tätä peliä pelatessa tulee kylmät väreet. Ja jälleen, kylmät väreet menee, kun Move Me soi taustalla ja maisemat vaihtuu järjettömällä vauhdilla. Ei MGS, ei Halo eikä Zelda saa tällasta fiilistä aikaan.

Täydellinen graafinen tyyli + täydelliset musiikit + täydellinen pelattavuus + mahtava vauhti = Ridge Racer = kuningas.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #398 : 08.03.2008 00:17 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili It's Ridge Racer! Riiiiiiiiiiidge Racer!
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #399 : 09.03.2008 22:41 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään tuli Beautiful Katamari läpäistyä niin kuin sen nyt voi läpäistä, kaikki serkut ja lahjat löydetty. Achievementtejä ei silti saanut, koska niihin tarvitsisi sellaisia serkkuja jotka voi saada vain lataamalla maksullisia lisäkenttiä joita ei ainakaan toistaiseksi vielä voi ladata Euroopassa. Ottaa päähän ja paljon, olen vahvasti sitä mieltä että achievementit pitäisi aina saada itse pelistä, ja ladattavan sisällön achievementit pitäisi olla erikseen. (Ei sillä että tämä minua sikäli edes koskisi, kun lahjoitan pisteet kuitenkin aviomiehen tiliin eikä hänkään niiden perään taida itkeä...) Mutta haluan loputkin serkut!
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #400 : 10.03.2008 06:07 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili BK:n "lisä"sisältö on suurinta kusetusta tähän mennessä yhdessäkään (konsolin) nettipalvelussa. Kaikki ladattava lisämateriaali on jo levyllä mukana. Ne vain pitää aktivoida maksua vastaan. Namcolta kyllä aikamoinen pohjanoteeraus.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #401 : 10.03.2008 09:33 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Mitäs tässä. REmake viimein saatu nautinnolliseen loppuunsa ja olihan se yksi kovimmista kauhu/seikkailu peleistä ikinä. Valitus jostain vitun tankkiohjauksesta kertoo kaiken tarvittavan valittajasta. Ei tästä hiotumpaa pelikokemusta olekaan. 5/5 10+


Skies of Arcadiakin vetelee viimeisiään. Sunnuntain pyhitin kokonaan pelaamiselle enkä edes enää muista milloin viimeksi olisin kirjaimellisesti koko päivän pelannut jotain peliä. Mukavaa toimintaa. Peli alkoi puolivälissä jo vähän haukotuttaa, mutta oman laivan kapteenina homma rupesi taas maistumaan. FFVII:n kanssa tällä on naurettavan paljon noita samankaltaisuuksia, mutta kaipa jokainen RPG sen jälkeen on siitä jotain lainannut. Edelleenkään tämä ei häiritse, eikä mikään näytä liian räikeältä. Ajan hammas on peliä jo jonkinverran kuluttanut ainakin taistelusysteemin kohdalla ja satunnaistaisteluja on PALJON. Onneksi hyvä musa ja vanhojen pelaaja-lehtien selaaminen animaatioiden aikana pelastaa paljon. Tarinasta ei jaksa valittaa, vaikka se on aika kepeä, sillä hyväntuulisuus ja auttavaisuus ovat nykyään kortilla oli genre sitten mikä tahansa.

Vähän sekavat fiilikset pelistä on, sillä siinä on vittumaisia ominaisuuksia, mutta kummasti silti peliä jaksaa tahkota. Uskomaton kokemushan se olisi ilmestymisensä aikaan ollut ja joissain pelin kohtauksissa on SotC:maista skaalaa ja kokoa.


PS1 Final Fantasyihin huomaan kyllä automaattisesti vertaavani kaikkia pelaamiani RPG:itä ja kai ne olivat joku genren lakipiste johon ei enää päästä. Juonesta voi olla mitä mieltä tahansa, mutta niiden hiottu ja taipuva pelimekaniikka on vain puhdasta kultaa.

Niin ja tällaisia perinteisiä RPG:itä pitäisi kyllä pelata aina pitkissä pätkissä. Palvelee pelikokemusta paljon enemmän kuin muutama tunti sillointällöin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #402 : 10.03.2008 14:53 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ei helvetti jäin niin pahasti koukkuun Ridge Raceriin etten saa Pataponia alotettua lainkaan. :lol:

Move Me, Silver Stream, Pearl Blue Soul, Your Vibe, Naked Glow jne!
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #403 : 10.03.2008 18:20 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Doomia tuli vähän pelattua. On kyllä sellainen klassikko, että oksat pois.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #404 : 11.03.2008 09:47 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Patapon saapui ja lohharin ehdin kaataa. Hatunnoston arvoinen peli, sillä uusia ideoita ei nykyään liiaksi näe. Rummutuksella ohjattavat okulaari-soturit ovat siistejä ja pelin fiilis oli paljon "eeppisempi" kuin mitä odotin. Pikkusotilaat herjaavat vastustajia ja lohikäärmeen voitettuaan leikkasivat siltä pään irti :o

Tämä on juuri niitä pelejä joita psp:lle olisi pitänyt tulla jo ajat sitten.



Niin ja tuli taas pelattua sohvalla istuen psp yhdistettynä kajareihin :rollaus:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #405 : 11.03.2008 09:52 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
Patapon saapui ja lohharin ehdin kaataa. Hatunnoston arvoinen peli, sillä uusia ideoita ei nykyään liiaksi näe. Rummutuksella ohjattavat okulaari-soturit ovat siistejä ja pelin fiilis oli paljon "eeppisempi" kuin mitä odotin. Pikkusotilaat herjaavat vastustajia ja lohikäärmeen voitettuaan leikkasivat siltä pään irti :o

Tämä on juuri niitä pelejä joita psp:lle olisi pitänyt tulla jo ajat sitten.



Niin ja tuli taas pelattua sohvalla istuen psp yhdistettynä kajareihin :rollaus:

Juuri Pataponin takia tekisi mieli hankkia PSP taas uudestaan. Ja onhan niitä muitakin hyviä. Pitää katsella jos Slim malli tulisi jostain edullisesti vastaan.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #406 : 11.03.2008 18:04 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Arkanoid DS saapui tänään paddlen kanssa. Hassu vekotin:


(läski-DS näyttää aivan kamalan rumalta, mutta eipähän paddle sentään roikota GBA-kolosta kuin Litessä. . .)

Olisin ollut paljon tyytyväisempi, jos paddle olisi ollut hieman jäykempi. Tälläisenään se on hieman liian herkkä, joka on johtanut pariin turhaan mokaan Arkanoidissa, mutta eiköhän tuo ole ihan totuttelukysymys. Joku muu kuin valkoinen olisi ollut ihan kiva, mutta minkäs teet, kun tuossa Arkanoid DS-paddle-setissä ei muuta väriä taida saada.

Arkanoid DS taas on jumalallinen peli. Arkanoid-klooneja on miljardi ja itse Arkanoidin tekijänä Taito osaa hommansa. Paddle on oikeastaan pelin isoin juju, muuten pelistä ei löydy mitään turhia kikkailuja; poweruppeja on juuri tarpeeksi eivätkä ne ole turhan pröystäileviä (Arkanoid-aluksen isonnusta ja pienennystä, kaksi palloa lisää, tykit alukseen, pallon kiinnitys alukseen). Kentät ovat se missä peli loistaa, vaikkei tässäkään mennä turhaan hienosteluun.
Grafiikat ovat ihan nättejä, tosin taustat ovat alussa todella tönkköjä, mutta sitä varten on optionsista löytyy decoration-ostasto, jossa voi ostamillaan jutuilla tehdä jokaisesta kentästä juuri sellaisen kuin haluaa! Musiikit taas ovat ihan omaa luokkaansa. Taiton oma bändi, Zuntata on aivan käsittömättömässä vedossa ja biisejä löytyy jazzahtavasta kamasta ihan peruspoppiin ja tykkään niin paljon.


Space Invaders Extreme on saanut pari pelikertaa lisää ja mitä ihmettä? Tämähän on vaikea peli. Kokoajan napsahtaa laserista tai jostain pallukasta kun yrittää katsella chainin tilannetta. No, ehkä paddle auttaa asiaan, se kun SPE:ssa toimii!
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #407 : 12.03.2008 19:31 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Metal Gear Solid

Olen MGS-neitsyt, tai siis olin. Sarjan neljäs osa ilmestyy alkukesästä ja minä en ole läpäissyt ensimmäistäkään. Hankin sitten halvalla kokoelmiini huippukuntoisen (ei edes platinum) MGS1:n, kun tuo PS3:kin sitä pyörittää.

En oikeastaan koskaan jaksa innostua ikivanhoista peleistä. Grafiikka kun niin pahasti pistää silmään, varsinkin näin elokuvamaista menoa hakevassa pelissä sen luulisi haittaavan. Yllätyin, sillä olen tässä pari-kolme tuntia pelannut, ja peli todellakin on kova. Ei ole (ainakaan vielä) iskenyt turhatumista, joka yleensä tapahtuu jo vartin jälkeen. Voin vaan kuvitella miten tämä on aikoinaan iskenyt pelaajiin ympäri maailmaa, kun peli oli kaikinpuolin parasta mitä sai. Jotainhan tässä on tehty oikein, kun näinkin alkukantainen peli jaksaa kiinnostaa yhtä paljon - ellei enemmänkin - kuin nykyajan huippupelit. Vielä olisi kesään asti aikaa läpäistä sarjan toinen ja kolmas osa. Ei tule tapahtumaan, sillä myin PS2:ni syksyllä kun joku idiootti maksoi siitä 130€. Pelkästä konsolista ja muistarista siis. Pitää kesällä heti ekasta palkasta hankkia kone takas ja pelit hyllyyn.

Sen verran voisitte kertoa, että eihän pelissä ole mitään joka ei onnistu PS3:lla? Tyyliin siis joku "puzzle" tai jotain joka vaatii rumblea tms. Elkää kuitenkaan spoilatko.  ;)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #408 : 12.03.2008 19:38 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Sen verran voisitte kertoa, että eihän pelissä ole mitään joka ei onnistu PS3:lla? Tyyliin siis joku "puzzle" tai jotain joka vaatii rumblea tms. Elkää kuitenkaan spoilatko.  ;)

Itse pelin kymmeniä kertoja läpäisseenä en ainakaan muista mitään tuon suuntaista. Itsekin pelasin pelin lävitse viimeksi tuossa toissa jouluna ja onhan se yhä yksi kaikkien aikojen parhaimpia pelejä. Peli on vanhentunut arvokkaasti ja kaikki tärkeimmät asiat ovat yhä kunnossa ja peliä on edelleen yhtä hauska pelata kuin silloin. Omasta mielestäni PlayStationin paras peli.

Hyvä muuten, että hankit tuon alkuperäisen Metal Gear Solidin, sillä GC:n Twin Snakes häviää sille 6-0 tunnelmassa ja fiiliksessä, vaikka erittäin hyvä peli onkin.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #409 : 12.03.2008 19:55 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Hyvä muuten, että hankit tuon alkuperäisen Metal Gear Solidin, sillä GC:n Twin Snakes häviää sille 6-0 tunnelmassa ja fiiliksessä, vaikka erittäin hyvä peli onkin.

Joo olen kuullut, että välidemoja on vähän muunneltu, monen mielestä huonompaan suntaan. Muista eroista en tiedä. Pelataan tämä alkuperäinen nyt ensin läpi ja hommataan se TS joskus hyllyyn.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #410 : 12.03.2008 20:36 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Devil May Cryt on jänniä pelejä. Katsotaan ensin mitä paskaa niissä on.

- Juoni täyttä paskaa
- Musiikit suurimmaksi osaksi täyttä paskaa
- Kenttäsuunnittelu täyttä paskaa
- Vihollisten design täyttä paskaa
- Puzzlet niin täyttä paskaa, kuin olla ja voi

Oikeastaan kaikki, paitsi pelattavuus on täyttä paskaa.  Nyt on pelattu ensimmäisen kerran läpi. Seuraavana SSS-rank kaikkiin. >_>
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #411 : 12.03.2008 20:40 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Unohdit, että hahmot ovat täyttä paskaa.

Tuomioni: Pelaamatta paskaa
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #412 : 12.03.2008 20:51 »
Andy-O "Good morning" Jäsen Viestejä: 97 Basaaripisteet: 0 Profiili
Devil May Cryt on jänniä pelejä. Katsotaan ensin mitä paskaa niissä on.

- Juoni täyttä paskaa
- Musiikit suurimmaksi osaksi täyttä paskaa
- Kenttäsuunnittelu täyttä paskaa
- Vihollisten design täyttä paskaa
- Puzzlet niin täyttä paskaa, kuin olla ja voi

Oikeastaan kaikki, paitsi pelattavuus on täyttä paskaa.  Nyt on pelattu ensimmäisen kerran läpi. Seuraavana SSS-rank kaikkiin. >_>

Älä tuomitse kaikkia osia nelosen perusteella. Siinä tuo pelattavuuskin on jossei nyt paskaa niin ainakin helvetisti karsittua. Musiikit ovat aina toimineet muuten ok, mutta laulun voisi heivata jonnekkin.

Juoni ja välidemot ovat aina olleet kaikessa korniudessaan parhautta(et vain ymmärrä).

Kenttäsuunnittelu oli kolmosessa alun jälkeen aika jöötiä viimeisiin chaptereihin asti. Oli siellä pari aika helmeäkin silti seassa. Liian sekavat ja synkkät edestakasrunkutuskentät tuppaavat olemaan joku capcomin juttu.

Vihollisten design oli aivan mahtavaa aina neloseen asti. Nelosessakin vihujen design on ulkoisesti viihdyttävä mutta vihollisista on tehty aivan liian randomeja poistamalla äänivihjeet ym muuta shittiä jostain käsittämättömästä syystä. Pohjanoteeraus oli ne tavalliset rivivihut joille tungetaan joku kasvimikäliemölli turpaan ja sen jälkeen niistä tulee aivan randomisti huitovia sekopäitä.

Puzzlet on lähinnä "Etsi joku maaginen mötikkä ja tunge se tähän kehykseen" tyylistä paskaa.

Joka kerta kun alkaa miettimään DMC4n pelaamista alkaa vain vituttaa kun muistaa kuinka raiskattua sontaa se verrattuna DMC3een. Kolonen on puutteistaan huolimatta genrensä paras peli, ja helposti omassa top kympissäni.
"You must never hesitate!"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #413 : 12.03.2008 21:01 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Älä tuomitse kaikkia osia nelosen perusteella.

Sanoinko jossain vaiheessa, etten tykkäisi peleistä? Omistan ykkösen, kolmosen ja nelosen, joten en ole pelkästään minkään nelosen perusteella tuomitsemassa mitään. DMC:t ovat vain loistava esimerkki siitä, miten se pelattavuus on tärkeintä ja muuttaa pelin hyväksi, vaikka kaikki muut osa-alueet olisivatkin täyttä paskaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #414 : 12.03.2008 21:06 »
Atskuli The Corps is mother, the Corps is father. Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 1 Profiili
Hyvä muuten, että hankit tuon alkuperäisen Metal Gear Solidin, sillä GC:n Twin Snakes häviää sille 6-0 tunnelmassa ja fiiliksessä, vaikka erittäin hyvä peli onkin.

Joo olen kuullut, että välidemoja on vähän muunneltu, monen mielestä huonompaan suntaan. Muista eroista en tiedä. Pelataan tämä alkuperäinen nyt ensin läpi ja hommataan se TS joskus hyllyyn.

Twin Snakes on ainakin minulle paatoutuneena MGS fanina erinomainen ja muistoja herättävä kokemus pelata vanha peli uusilla grafiikoilla ja järkevämmällä 1st-person systeemillä uudestaan läpi. Kerran nuo esitykset nähneenä, olivat nuo vähän actionmaiset lisäykset ihan tervetullut lisä. Ja kaikki nämä Nintendo-viittaukset läpi pelin naurattivat kovasti. Mielestäni oikein varteenotettava remake, vaikka monet sitä paheksuvatkin.  Onhan siinä, ainakin omasta mielestäni, se vanha kunnon MGS meininki tallella =).
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #415 : 12.03.2008 21:19 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Siis Twin Snakes on todellakin erittäin hyvä peli ja myös hyvä remake, mutta jää se silti jokaisessa osa-alueessa (paitsi teknisesti) jälkeen alkuperäisestä.
Ymmärtäähän sen, että Silicon Knights halusi saada jotain omaa ilmettä peliin, mutta itseä ainakin ärsyttivät mm. nämä muutokset pelissä:

-Välidemoihin ängetty jotain typerää DMC/supermies-paskaa. Mistä lähtien Snake (tai kukaan muukaan ihminen) on onnistunut pomppimaan ohjusten päällä niiden lentäessä ilmassa. Olihan niissä demoissa tietysti hyviäkin juttuja, mutta nuo ns. normaalien ihmisten "supermiesliikkeet" olisivat voineet jäädä.

-Ääninäyttely on nauhoitettu uudestaan, eivätkä kaikki onnistuneet suorituksissaan yhtä hyvin kuin alkuperäisessä pelissä. Tiedä sitten miksi, oliko Kris Zimmerman tässä ääninäyttelyn ohjaajana? Esimerkkeinä Naomi sekä Mei Lingin ja Nastashan aksentin väljennys. Myös Ninjalle piti jostain syystä hankkia oma näyttelijä, vaikka Greg Eagles olisi vetänyt homman ihan hyvin. Mies kuitenkin uusi Andersonin roolin, joten miksei tätäkin? Uusi oli kuitenkin paskaa.

-Kaikki musiikki on tehty uudestaan, lukuun ottamatta lopputestien aikana pyörinyttä kappaletta. Eniten tässä lähinnä pisti silmään se, että monista codec-keskusteluista (mm. Naomin avautuminen), oli poistettu taustamusiikit kokonaan. Ei aivan yltänyt samaan tunnelmaan, kun taustalta puuttui se surullinen piano, Naomin kertoessa veljestään ja menneisyydestään.

Itse pelaan mieluiten alkuperäistä, kun se tuossa kuitenkin on.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #416 : 12.03.2008 21:25 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Devil May Cryt on jänniä pelejä. Katsotaan ensin mitä paskaa niissä on.

- Juoni täyttä paskaa
- Musiikit suurimmaksi osaksi täyttä paskaa
- Kenttäsuunnittelu täyttä paskaa
- Vihollisten design täyttä paskaa
- Puzzlet niin täyttä paskaa, kuin olla ja voi

Oikeastaan kaikki, paitsi pelattavuus on täyttä paskaa.  Nyt on pelattu ensimmäisen kerran läpi. Seuraavana SSS-rank kaikkiin. >_>

Totta turiset Topi. Tosiaan, kuten Blassu muistutti, hahmotkin ovat täyttä paskaa. Varsinkin Dante. Ei DMC4 kuitenkaan niin paska ole kuin monet muut paskat pelit, sillä jaksoin sen jopa Son of Spardalla pelata läpi.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #417 : 12.03.2008 23:39 »
Andy-O "Good morning" Jäsen Viestejä: 97 Basaaripisteet: 0 Profiili
Sanoinko jossain vaiheessa, etten tykkäisi peleistä? Omistan ykkösen, kolmosen ja nelosen, joten en ole pelkästään minkään nelosen perusteella tuomitsemassa mitään. DMC:t ovat vain loistava esimerkki siitä, miten se pelattavuus on tärkeintä ja muuttaa pelin hyväksi, vaikka kaikki muut osa-alueet olisivatkin täyttä paskaa.

Kun taas mun pointti oli se ettei ne kaikki muut osa-alueet ole paskaa.
"You must never hesitate!"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #418 : 13.03.2008 01:32 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Sanoinko jossain vaiheessa, etten tykkäisi peleistä? Omistan ykkösen, kolmosen ja nelosen, joten en ole pelkästään minkään nelosen perusteella tuomitsemassa mitään. DMC:t ovat vain loistava esimerkki siitä, miten se pelattavuus on tärkeintä ja muuttaa pelin hyväksi, vaikka kaikki muut osa-alueet olisivatkin täyttä paskaa.

Kun taas mun pointti oli se ettei ne kaikki muut osa-alueet ole paskaa.

Kyllä sun pointti tajuttiin. Olet vain väärässä.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #419 : 13.03.2008 09:25 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Skies of Arcadia läpi. Aika perus JRPG loppu ei herättänyt sen kummempia tunteita suuntaan tai toiseenkaan. Loppupuolen tapahtuman arvasi ennalta jo niiiiiiiiiin kaukaa.

Kiva peli, mutta myyntiin ja äkkiä ei tuota nyt toista kertaa pelaa erkkikään. Taistelusysteemikin oli aika broken kun viimeisen puoliskon loparit vaativat aina saman taktiikan ja ilmataisteluista lähti into siinä vaiheessa kun kehään astuivat itemit, joilla laivan enkut sai kerralla täyteen.

No nyt pääsee viimeinkin pureutumaan Persona 3:seen ja voisihan tuon Grimgrimoirenkin vetäistä samalla läpi.



Pataponissa pääsin nyt ensimmäisen linnan luo. Menettääkö tässä rahaa/materiaaleja kun Pataponit kuolevat? Nehän heräävät henkiin missionin jälkeen kun saa capin mukaansa. Ei jaksaisi ruveta grindaamaan jos noista kaatuneista pitää maksaakin. Viimeisin Patapon jonka kehitin oli sellainen sarvipäinen jousimies. Maksoi 900 rahaa...

Ja piru, että menee nopeasti tämä peli. 5 tuntia on nyt takana ja tuntuu, että vastahan tässä ollaan lämmitelty.


Lainaus
Vihollisten design oli aivan mahtavaa aina neloseen asti.

Oletko varma, että olet pelannut DMC3:sta?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines