Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063622 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #330 : 01.02.2008 20:26 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Äkspoksilla tuli aina possautettua jokaista omista kerran shotilla tai pistoolilla nassuun, koska noin 30-40% tyypeistä pelasi Spylla. Pitäisi muuten pelailla taas, CoD4 vaan tuppaa viemään kaiken aikani.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #331 : 01.02.2008 23:08 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
TF2:sta tuli samalla taas mätettyä ja huomattua susipaska pelaajien taso. Miten tuossa voi etsiä parempia servuja? (PS3)

Yhdessäkin matsissa tapoin spylla noin kolme kertaa koko vihollisen tiimin kun ne puolusti omaa noodia. Joku 20 tappoa ilman kuolemaa. Aina puukolla selkään, cloakki päälle ja piiloon -> takaisin noodin lähelle eri vale-asussa. Spylla on muutenkin niin helppo pelata kun muistaa aina edetä vihollistukkariin päin takaperin kävellen. Ei kukaan epäile mitään.

Sitten on tosin joskus niitä homoja jotka pelaavat pyrolla ja jatkuvasti tykittävät omia paljastaakseen spyt.
Njoo, puuceellä toi pelaajien taso on hiukan parempi sentään (tai sit mä vaan sukkaan), eikä sillä spyllä niin helposti omistele. Pyrot on kyllä yleensä aika valppaina paljastamaan spyt, mikä alkaa nopeasti vituttamaan ;D
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #332 : 03.02.2008 19:22 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Ostin tuossa Fablen heräteostoksena ihan levyllä, vaikka olisi saanut Live Marketplacestakin. On se vaan mukavampi saada kotelo ja muut, kun ei vissiin latausajoissa mitään tappavia eroja ole? Pari tuntia tullut pelailtua.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #333 : 04.02.2008 10:27 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Splinter Cell: Chaos Theorya.

Jade Empiren ja Jet-Set-Radio Futuren jälkeen xbox sivistäminen jatkuu Kalastaja Sampan seikkailuilla. Juuri läpäisin kakkoskentän ja kivaahan pelaaminen on. Juonikuviot skippaan automaagisesti, mutta pelattavuus on kohdillaan. Samppa tottelee tatteja ja vaikka kaikenlaisia vempaimia ja liikkeitä löytyy, oppi ohjauksen hetkessä. Kamerakin tottelee mikä on ihme näinkin ahtaissa tiloissa mitä pelistä löytyy.

Hardilla aloitin ja hyvä niin, Samppa kuolee osumasta tai kahdesta, joten pelin saa huoleta pelata "ei hälyjä" taktiikalla niinkuin pitääkin. Vartijoiden jallittamisessa olen vähän nubu, eli yleensä kenttään menee kaikki airfoil (mik vit) ja sticky shocker ammukset. Loput hoidetaan sitten otteella unten maille.

Miinuksina lähinnä bugittavat äänet ja tyhmät- tai vaihtoehtoisesti terminaattorin aisteilla varustetut viholliset. Tosin heittävät monesti ihan hauskaa läppää. Ei niitä halua tappaa ;) Plussana ainakin hieno grafiikka ja varsinkin eri suodattimilla pelin visuaalinen anti loistaa.

Hyvä peli ei siinä mitään. Ja Sampalla on vieläpä härski ääninäyttelijäkin!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #334 : 04.02.2008 10:53 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Pyrot on kyllä yleensä aika valppaina paljastamaan spyt, mikä alkaa nopeasti vituttamaan ;D

Musta toi pyrojen riehuminen on friendly firen poiston yksi ärsyttävimpiä piirteitä. Mutta minkäs teet, kun se vaihtoehtokin poistettiin.

Poistaa vaan spynä olon parhaimman puolen eli sen totaalisen vainoharhan. Parhaat TFC-hetket liittyivät juuri tapoihin, joilla sai vastapuolen tiimin jannut tappamaan vainoharhaisina toisiaan.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #335 : 04.02.2008 14:11 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Ostin viimein yhden niistä ikuisuusprojekteista, elikkäs We <3 Katamarin. Ja on pakko sanoa, että tämä on aika ihana. Pyörittely on paljolti rentouttavaa puuhaa, ja varsinkin kun katamariinsa saa vähän kokoa ja momentumia, on helppoa tuntea olevansa vähintäänkin Cosmoksen prinssi. Graffojen laatikkomaisuutta ei edes ajattele, niin tarkoituksenmukaista se on, ja värien paljous korvaa kaiken. Niin ja välidemojen sun muiden graafinen ilme ja design ovat vertaansa vailla. Musiikkipuolella oli ikävä kyllä joitain ihan hirveitä biisejä, ja vähän mitäänsanomatontakin matskua löytyy. Onneksi jo pelkkä Katamari On The Swing riittäisi.

Se minua kans vähän harmittaa, että miksi tällaisessa hyvän mielen pelissä pitää niiden fanien olla niin pirun nihkeitä. "Yhyy, onpas se pieni, vähän niinkuin prinssin pallit..." Hei, katsotaan vieläkö rassaa kun pyörittelen tuon liekehtivät katamarin sulle perseeseen ja viskaan koko paskan Cosmoksen syvyyteen! >:(


...mutta tuota, muuten tosi kiva peli. :)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #336 : 04.02.2008 14:19 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Vika tehtävä We <3 Katamarissa on kyllä ihan älyttömän rento, vaikkaakaan yksityiskohtien karsiutuessa se ei tunnukaan siltä, että
Spoileri (osoita katsoaksesi)
;D

Muttamutta, oli se kaikesta huolimatta ihan sikakiva kokemus. Ja tätä nykyä lähtee halvalla mistä tahansa. Niin, onkos kukaan muuten penaillut Beautiful Katamaria?
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #337 : 04.02.2008 14:37 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili
Niin, onkos kukaan muuten penaillut Beautiful Katamaria?

Demoa penailin ja näytti, tuntui ja kuulosti aivan samalta peliltä kuin We <3 Katamari. Tai sitten muisti pätkii.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #338 : 04.02.2008 23:34 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tuli viikonloppuna pelattua mm. kolminpelinä Mario Strikersia. Siis ihan vitun hyvä peli kolmestaan samalla puolella konetta vastaan. Pelattavuus on silkkaa nautintoa, hahmot on animoitu ihan mahtavasti (myyrä jyrää ja sen taivaalle osottelut on ihan ykkösiä matsin alussa :D) ja musiikit rokkaa. Extreme-tasolla peli tarjoaa myös helvetin kovan vastuksen ainakin näin parin päivän pelailulla.

Muita pelejä oli Sonic&Mario olympics (itse asiassa aika helvetin viihdyttävä ja myös oikeasti rankka suorituspeli), Calling All Cars neljästään split-screeninä (ihan uskomattoman hulvatonta menoa), Tekken 5: DR (pääsi pelaamaan oikeasti hyvää pelaajaa vastaan, todella hyvää reeniä) ja FIFA 08 samalla puolella konetta vastaan Suomella (legendary-vaikeusaste on mahdoton).

Kunnon mättöä oli viikonloppu ja tuli ainakin yksi peli (tai sen jatko-osa) lisää ostettavien Wii-pelien joukkoon eli siis Mario Strikers. Kunhan vaan itse joskus koneen hankin.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #339 : 04.02.2008 23:43 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Cyrus olet idolini. Mitä minä nyt muistelen postauksiasi, niin sinun mielestäsi varmaan jokainen maailman peli on vähintään ihan vitun hyvä. Anna minulle osa tuosta innosta. :lol:
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #340 : 04.02.2008 23:49 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mä pelaan vaan maailman parhaita pelejä. :p
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #341 : 05.02.2008 13:21 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Rez HD:ta.

Meni kaikki kentät Lost Area mukaanlukien läpi hulahtamalla, minkä lisäksi kaikissa kentissä vitosta lukuunottamatta on yli 95% vastustajista ammuttu alas.

T: Yhyääh, ekan kentän score attackin listauksissa mulla on 100% kaikesta, mutta sleepy on pisteissä siltikin edellä.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #342 : 05.02.2008 14:15 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
T: Yhyääh, ekan kentän score attackin listauksissa mulla on 100% kaikesta, mutta sleepy on pisteissä siltikin edellä.

Vau, en edes muistanut, että olin ehtinyt kokeilla Score Attackia!
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #343 : 05.02.2008 23:03 »
tuhis Vieras

Wowia wowia. Lienenkö ainut lautalainen joka pelaa? Tai tunnustaa pelaavansa.

Ihan hyvällä mallilla kilta. Ystäväporukan kanssa perustettiin kun peli tuli ulos vuosia sitten ja vieläkin pystyssä. Samoista ihmisistä valtaosa vieläkin pelailee. Nykyinen pelisisältö on käytännössä tosiaan läpitte vedelty ja pointti onkin gearata ukkoja seuraavaa lisäosaa varten, jotta päästään gearaamaan uudelleen...

Ihmisten takiahan tätä pelataan. Tuota täytyy toistella ihtelle. Ajoittain tulee mitta täyteen, mutta joskus sitten alkaa moninpeluun hammasta kolottamaan eikä parempaa onlineä ole vastaan kävellyt. Warhammeria täytyy ihan kokeilun vuoksi testata, mutta se on sitten joskus. Wowi tuskin kuolee ikinä, vaikka eläin onkin monesta kohtaa vammanen, mutta miksi hienosäätää kun maksavia ihmisiä tulee enemmän kuin vanhoja pelaajia lopettaa.

Ennen seuraavaa lisäosaa tuleva uutuudenkiiltävä raidimesta Sunwell kiinnostaa kovasti siinä mielessä että monensiako ollaan realmilla kun päästään tuo läpitte. Varmaankaan ei ole jakoja noita oikeita no-life kiltoja vastaan, jotka ruoskivat väkeä ties mimmosilla nutipääsäännöillä, mutta taitojen puolesta täytyy kyllä haisevalla omakehulla sanoa, että varmasti aivan kärkeä ollaan, joten eipä sitä koskaan tiedä kuinka nopeasti tuollakin tulee sitten edettyä. Voi olla että tulee turpaankin, mutta eipä tässä varsinaisesti voi sanoa että koskaan on joutunut minkään bossin kanssa hieromaan yhtä tai kahta iltaa enempää, siinä missä joiltain menee viikkoja.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #344 : 05.02.2008 23:21 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili


Wowia wowia. Lienenkö ainut lautalainen joka pelaa? Tai tunnustaa pelaavansa.

Ihan hyvällä mallilla kilta. Ystäväporukan kanssa perustettiin kun peli tuli ulos vuosia sitten ja vieläkin pystyssä. Samoista ihmisistä valtaosa vieläkin pelailee. Nykyinen pelisisältö on käytännössä tosiaan läpitte vedelty ja pointti onkin gearata ukkoja seuraavaa lisäosaa varten, jotta päästään gearaamaan uudelleen...

Ihmisten takiahan tätä pelataan. Tuota täytyy toistella ihtelle. Ajoittain tulee mitta täyteen, mutta joskus sitten alkaa moninpeluun hammasta kolottamaan eikä parempaa onlineä ole vastaan kävellyt. Warhammeria täytyy ihan kokeilun vuoksi testata, mutta se on sitten joskus. Wowi tuskin kuolee ikinä, vaikka eläin onkin monesta kohtaa vammanen, mutta miksi hienosäätää kun maksavia ihmisiä tulee enemmän kuin vanhoja pelaajia lopettaa.

Ennen seuraavaa lisäosaa tuleva uutuudenkiiltävä raidimesta Sunwell kiinnostaa kovasti siinä mielessä että monensiako ollaan realmilla kun päästään tuo läpitte. Varmaankaan ei ole jakoja noita oikeita no-life kiltoja vastaan, jotka ruoskivat väkeä ties mimmosilla nutipääsäännöillä, mutta taitojen puolesta täytyy kyllä haisevalla omakehulla sanoa, että varmasti aivan kärkeä ollaan, joten eipä sitä koskaan tiedä kuinka nopeasti tuollakin tulee sitten edettyä. Voi olla että tulee turpaankin, mutta eipä tässä varsinaisesti voi sanoa että koskaan on joutunut minkään bossin kanssa hieromaan yhtä tai kahta iltaa enempää, siinä missä joiltain menee viikkoja.

Kyllähän sitä itsekin tullut pelattua jo jonkin aikaa. Illidan ollu nyt farmilla jo nyt muutaman kuukauden ja ihme kyllä ei siihen niin helposti tylsisty. Epicciä on mukavaa saada. Alttiraideillakin jo Kael kaatunut! :D

Muutama 70:kin löytyy, protection warrior ja balance druid. Healearihän se tästä vielä puuttuu. Paladin jossain levelin 36 paikkeilla, saa nähdä jaksaako vielä joskus vetää 70.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #345 : 05.02.2008 23:57 »
Lorenzo Vieras
Kyllähän sitä itsekin tullut pelattua jo jonkin aikaa. Illidan ollu nyt farmilla jo nyt muutaman kuukauden ja ihme kyllä ei siihen niin helposti tylsisty. Epicciä on mukavaa saada. Alttiraideillakin jo Kael kaatunut! :D

Muutama 70:kin löytyy, protection warrior ja balance druid. Healearihän se tästä vielä puuttuu. Paladin jossain levelin 36 paikkeilla, saa nähdä jaksaako vielä joskus vetää 70.

Jos tämä ei ole hepreaa, niin mikä sitten!
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #346 : 06.02.2008 07:09 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jos tämä ei ole hepreaa, niin mikä sitten!
Tämä.  :rollaus:
עבדאללה השני מלך ירדן השתתף בפרק בסדרת הטלוויזיה מסע בין כוכבים בשנת 1995, כשעוד היה נסיך. המלך, מעריץ ידוע של הסדרה, השתתף בתפקיד אורח, ללא מלל, בפרק בעונה השנייה.

Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #347 : 06.02.2008 08:29 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Mutta näillä näkymin jää kauaksi ykkösosan kaltaisesta kokonaisuudesta, jonka jaksoi aina pelata alusta loppuun.

No sehän oli selvää. En tiedä riehaantuivatko porukat HD-graffoista vai mistä, mutta samaa paskaahan tämä on kuin kolmonen. Hitusen hienompana ja monipuolisempana. Eli siis HD-koneiden tämän hetken kiinnostavin peli ;)

Oletko jo masteroinut IR:ää?


Itse olen varmaan jo yli puolenvälin Chaos Theorya ja vielä jaksaa. Juonen haukkuminen jossain Ubin pelissä on naurettavaa, mutta paskan tarinan kirjoittaminen on kyllä taitolaji, jonka se pulju osaa. Siis on ihan sama mitä pelissä tapahtuu, niin hahmojen äänensävy on sama ja Sampan vastaukset kans. Itsekin huomaa aina reagoivansa pelin uutisiin samalla tapaa...

sam, terroristit ottivat naisen panttivangiksi!
-mmhm
sam, he uhkaavat tappaa panttivankinsa!
-mhmh
sam, he tappoivat panttivangin! Epäonnistuit...
-mhmh
sam ydinohjus räjähti juuri New Yorkin keskustassa...
-ZZzzzz


Jees peli, mutta mielenkiinto kieltämättä laskee aina uuden tehtävän kohdalla.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #348 : 06.02.2008 13:14 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Katamarit sen kun pyörii. Jännää miten se pirulainen kasvaa usein ihan huomaamatta, ja totuuteen herää siinä vaiheessa kun katamariinsa pyöräyttää ensimmäisen lapsen. Tai kun sattuu ajattelemaan, että missäs se pelihahmo on, ja sellainen piiiiieni kärpäsenmälli kipittelee siinä perässä. Viime tehtävässä menikin sitten jo taloja ja muuta bashaa. Se on sitä voimaa.

Fanit hajottaa edelleen, mutta koitan olla välittämättä. Keräillään planeettoja ja pyöritellään aurinkokin, jonain näistä päivistä.

-----

Paskareissuilla taas olen tökkinyt Quendania, ja yllätyin positiivisesti. Tässähän on ihan oikeasti kivoja biisejä! Pari kamalaakin joukossa joo, mutta suurin osa on viihdyttävää matskua. Stoorit olisivat varmasti kivoja, jos niistä ymmärtäisi hevon lerssiä. Graafinen ulkoasu on varsin samanlainen kuin EBA:ssa, eli sen käännöstyö on tehty onnistuneesti Quendanin hengessä. Joistain piirteistä pidän kuitenkin tässä jopa Eliteä enemmän. Piirroksissa on sitä jotain extra-fleivaa. Toisaalta taas pelimekaniikassa, eli lähinnä valikoissa ja muissa, on EBA:ssa uusia ideoita, jotka parantavat peliä. Jälleen tietenkin auttaisi, jos Quendanissa osaisi tehdä muutakin kuin valita yksin- ja moninpelin väliltä ja suorittaa itse pelaamisen. Jos feilaa biisin, pitää joka kerta heittää pitkäveto, että kumpi nappi se jatkaminen taas olikaan. Vasemmallahan se.

Quendan tuntuu muuten myös olevan rutosti helpompi kuin läntinen serkkunsa. Biisejä läpäistynä reilu tusina, ja feilasin vissiin kahdesti. Suurin osa biiseistä A:lle, heti, eikä B:tä huonompaa tunnu voivan saada, vaikka kuinka humalassa pelaisi. Näistä kahdesta pelistä olisi kiva koostaa sellainen Ultimate Musical Poking Experience, jossa yhdistyisivät molempien osien helmeimmät biisit, Elite Beat Agentsin valikkorakenne kaikkine ominaisuuksineen sekä tietysti englannin kieli, ja Quendanin taiteellinen silmä. Se olisi hitti!

Tällaisenaan Quendan kuitenkin jää aavistuksen EBA:in varjoon. Piirun verran heikompi biisivalikoima ja se japania koitui kohtaloksi. Vaan loistopeli tämä silti on.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #349 : 06.02.2008 21:54 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Blue Dragon on alkanut menettämään otettaan loppupuolella. Monet arvostelut ja sellaiset ovat sanoneet, että pelin ja sen juonen pitäisi parantua ensimmäisen levyn jälkeen, mutta olen vankasti sitä mieltä, että tilanne on juuri toisinpäin.
Ensimmäisen levyn aikana juoni meni kokoajan eteenpäin ja uusia paikkoja oli jokaisen nurkan takana ja pelin maailma tuntui aika isolta.
Kakkos- ja kolmoslevyt ovat taas tuntuneet kovin vaisuilta. Isoja juonikohtia on tullut aika paljon, mutta jokaisen välillä on kamalasti haahuilua ilman, että pelaaja varsinaisesti tietää minne mennä tai miksi. Ja nyt (yllättävän myöhään) maailmankartan auettua kokonaan, selvisi miten pikkuruinen Blue Dragonin maailma on. Viimeisin RPG:ni oli Dragon Quest VIII, jonka jälkeen Blue Dragonin "yksi kohtuu iso kaupunki, kourallinen pikkuisia"-läntti tuntuu aika tylsältä. . .

Silti itse pelaaminen on yhä kivaa ja vaikkei se kovin älykäs olekaan, niin pidän pelin herttaisesta tarinasta.


Ja olen päässyt pelaamaan REZ HD:tä niinkuin sitä pitääkin pelata, eli HD:nä. Kovin sanattomaksi vetää, Direct Assaultin eri versiot kentistä ovat käsittämättömiä!

Katamarit sen kun pyörii.

Se kilparata-kenttä on aivan mahtava! Ja We Love Katamarissa on helposti viime sukupolven ohjekirjanen! Olisivat tosin saaneet tuoda ensimmäisenkin pelin tänne!
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #350 : 07.02.2008 10:04 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Disgaea 2:sta. N. 8 tuntia peliä vasta takana ja jo nyt voi sanoa, että ykkösen mahtavuuteen ei pelissä päästä. Päähahmo Adell on kuiva kaveri ykkösen Laharlin jälkeen ja juoni ei ole napannut otteeseensa samalla tavalla. Huumoria pelissä tosin kyllä riittää yhtä paljon kuin ensimmäisessä osassa.
Pelimekaniikka on kuitenkin pysynyt loistavana ja sitä on kehitetty eteenpäin hieman ykkösestä. Item-worldiäkin on parannettu ja nyt siellä tapahtuu enemmän asioita, uusia asioita ovat mm. aarrearkut, mystical portalit ja piraatit.
Kyllähän nämä Nippon Ichin ropetukset pahasti aina koukuttavat ja laatu on pysynyt tasaisen varmana. Saas nähdä saako tähänkin osaan kulutettua se ykkösen imaisemat sata pelituntia.  :)
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #351 : 07.02.2008 15:49 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Katamarit sen kun pyörii.

Se kilparata-kenttä on aivan mahtava! Ja We Love Katamarissa on helposti viime sukupolven ohjekirjanen! Olisivat tosin saaneet tuoda ensimmäisenkin pelin tänne!

Kilparadalla oli kyllä melkoista vauhdin hurmaa. Eniten bookletissa tykkäsin siitä alun selityksestä, että ei tässä muuta tehdä kuin pyöritellään, ja silti kaikki rakastaa peliä. Weird, isn't it? Niin ja screenshoteista, jotka oli itse asiassa piirretty, kuten kaikki muukin kirjasessa. Dope.


Naaa-na-na-na-na-na-na-naaa Katamari Damacyyyy....
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #352 : 07.02.2008 17:38 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW DMC4:ää on puolitoista tuntia nyt takana. Aloitin heti sillä vaikeammalla Devil Hunter -tasolla (tjsp), vaikka ei hirveästi ole kokemusta aiemmista osista. Toivottavasti ei liian vaikeaksi mene. Tähän mennessä ei ole mitään liian pahaa tullut vastaan. Toiminnan puolesta on kyllä kelvannut, mutta käytävillä harhailu ja koukkukädellä heiluminen on vähän perseestä. Välipätkien toimintakohtaukset ovat aika tyylikkäitä, mutta kaikki tähän mennessä esitellyistä hahmoista on epäparhautta (Nero, Dante, Gloria, Neron GF jne.). Jopa Nintendokin pystyy parempaan hahmosuunnitteluun... no ehkei nyt sentään.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #353 : 07.02.2008 17:45 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW


Warion sydän sykkii Rockyn provoille!
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #354 : 07.02.2008 17:49 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Warion sydän sykkii Rockyn provoille!
Mutta missä on Nintendon neronleimaus Waluigi?
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #355 : 07.02.2008 17:49 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä mä olen ainakin valmis myöntämään että Nintendon hahmosuunnittelu on aika huonoa. Ei tota Warion kuosiakaan oikein voi ymmärtää. Hahmot voi tehdä hyvin tai huonosti. Jos ne tekee huonosti niin ne kannattaa tehdä sitten ihan happohuonosti.
N
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #356 : 07.02.2008 18:02 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Jos ne tekee huonosti niin ne kannattaa tehdä sitten ihan happohuonosti.

Mitäs tuo Wario sitten on ellei sitä? Ja et ilmeisesti ole pelannut Wario Waren "tarina"moodeja? Suosittelen dippaamaan aivot siihen soosiin, et pety.

Ja jotkut Smash Brosin pieruhyökkäykset ovat niin idioottimaisia että ne ovat suorastaan täydellisiä, ja todellakin ovat olleet tietoinen valinta suunnittelijoilta. Siis ihan tietoisen tietoinen.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #357 : 07.02.2008 22:10 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
jos ne tekee huonosti niin ne kannattaa tehdä sitten ihan happohuonosti.

Eli näinkö?
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #358 : 08.02.2008 02:25 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Lost Odyssey.

Kyllä tuntuu niin hyvältä kun tämä ei osottautunutkaan pettymykseksi. Eipä tule mieleen milloin viimeksi viihtynyt JRPG:n parissa näin... Final Fantasy X maybe? Sielu peliltä löytyy.

Hienoja hetkiä juonenkulun parissa on ~10 tunnin pelaamisen jälkeen tullut useita, joista osa ollut yllättävänkin voimakkaita. Uni-osuudet ovatkin loistavia. Kertaakaan ei ole käynyt skippaaminen mielessä niiden aikana. Hahmot ja tarina = hyvää kamaa. Comic reliefikin osaa olla puolet ajasta ärsyttämättä (kontrasti juonen haikeuteen auttaa).

Satunnaistaisteluruutu ei ole syönyt hermoja kertaakaan ja kaikki toimii kahakassa niin simppelisti kuin pitääkin. Pääosin peli on erittäin kaunista katseltavaa ja Unreal kolmosen probleemat pidetty melkolailla minimissään. Musiikkeja on varmaan turha mainitakkaan. Karvat nousi pystyyn kun ekaa kertaa pärähti se maailmankartan sähkökitara soimaan.

Eihän tässä kaikki ole täydellistä, mutta niistä ei tässä vaiheessa saa vielä valittaa. Nyt pitää keskittyä nauttimaan tästä täysillä. Ei näitä joka vuosi ilmesty. Nykyään tykkään kyllä melkein kaikesta peli-innon ollessa kovempi kuin vuosiin, mutta tämä peli on varmasti Mass Effectin kanssa niitä jotka selviävät tulevasta laskukaudestakin.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #359 : 08.02.2008 12:37 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili HL2 meni X360:lla läpi. Ihan hyvin tuli achievementtejä, mutta pari taisi jäädä puuttumaan. Paljonhan tuossa pelissä olisi parannettavaa, mutta sai kuitenkin tahkottua läpi.

Nyt on episode 1 kesken ja yritän päästä sitä pelkällä gravity gunilla. Tietenkin pitää ampua se yks panos. Reilu tunti on peliä takana eikä ainakaan vielä ole ollut kovin vaikeaa, mutta tuleehan siellä myöhemmin varmasti pikkasen turhauttavampaa kohtaa. Jos tuon achievementin saa niin sitten pitää varmaan vielä käydä jauhamassa mahdolliset loput saavutukset jos enää on yhtään motivaatiota. Aika väkinäiseltä tuntui pelata taas läpi tuota alkuperäistä hl2:ta ja episode ykköstä.

Episode kakkosta en ole vielä ollenkaan aikaisemmin pelannutkaan, joten sitä tässä eniten onkin odottanut. Toisaalta pelimekaniikka on sitä samaa vanhaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines