Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063623 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #270 : 01.01.2008 23:29 »
tuhis Vieras Mjoo, sehän se. Enpä ollut aikaisemmin edes kokeillut, vaikka loogistahan se olisi tietysti ollut kun Krauserikin semmoinen manne on moransa kanssa ettei paremmasta väliä.

Seisoin paikallani ja alle puolessa minuutissa koko faitti ohi. Semmosta.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #271 : 01.01.2008 23:43 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Mjoo, sehän se. Enpä ollut aikaisemmin edes kokeillut, vaikka loogistahan se olisi tietysti ollut kun Krauserikin semmoinen manne on moransa kanssa ettei paremmasta väliä.

Seisoin paikallani ja alle puolessa minuutissa koko faitti ohi. Semmosta.

Juu, kyllä minäkin tuota Prolla muinoin manasin ja kauan, ennen kuin pääsin läpi kaikenmaailman singoilla ym. riehuen. Kuulin veitsestä sitten heti seuraavana päivänä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #272 : 02.01.2008 03:02 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Joululomalla tuli pelailtua varsin sekalaista joukkoa pelejä. Oltiin serkkujen kanssa eräässä vaiheessa joukolla koolla, ja pistettiin laitteet ja päät yhteen ja saatiinkin ihan muikeaa menoa aikaiseksi.

Aika paljolti tuli pelailtua Meleetä, taas pitkästä aikaa. Sheikkiä kokeilin ensimmäistä kertaa ja tykästyin kovasti, tulikin sitten pelattua vain sillä koko ajan. Mukavan erilainen kuitenkin Marthiin verrattuna, jolla olen lähes aina pelannut. Sen verran harvoin tulee peliä pelailtua, että pelissä kehittymisen kanssa on vähän niin ja näin, mutta tuntuu että tuli taas opittua jonkin verran uutta. Brawlia odotellessa...

Toinen peli mitä tuli aika paljon väännettyä oli Virtual Consolesta ostettu Bomberman '93, joka osoittautui positiiviseksi yllätykseksi. Aika mukava peli näin porukalla väännettynä ja tarjosi ihan kelpo hupia, katsoo jos itsellekin tuon ostaisi.  Pelistä löytyi myös sen verran mukavasti pelaajapaikkoja, että lähes kaikki saattoivat pelata yhtäaikaa.

Jonkinverran tuli myös pelailtua joululahjaksi saamaani Endless Oceania Wiille, joka osoittautui ihan mukavaksi tapaukseksi. Mukavan erilainen peli ja merenelävien katselu on kiinnostavaa puuhaa. Asiaa auttaa myös se että se oikeakin sukeltaminen ja luontodokkarit ovat sydäntä lähellä. Aika paljon eri kalojakin on tullut jo bongailtua ja suurin osa pelialueesta kartoitettuna. Myös pelin tarjoamaa rotkoa tuli tutkittua ja kyseinen syvänmerenalue erottuukin mukavasti pelin muusta ympäristöstä. Iloisena yllätyksenä pelissä on myös haita, vaikka mielestäni jostain olin lukenut kyseisten otusten puuttuvan. Onneksi eivät tunnu olevan kovinkaan aggressiivista sorttia  :)

Resident Evil 4:n uudelleenpeluu Wiillä alkoi myös edetä välipäivien aikana ja alkaa olemaan Pueblo takana päin kohtapuoliin. Ongelmia tuottaa tällä hetkellä puolet inventariosta täyttävä lääkintäkokoelmani. Leonille pistin puvuksi R.P.D. univormun, kun se gangsteripuku on niin korni. Ashleynkin uusi puku on ihan jees, mutta kerkesin jo kyllästymään akan kiljaisuihin ja yninään, ja tulihan niistä kommenttia jo vieressä istuneiltakin. Mitäs muuta, kaikki omistamani aseet: Blacktail, Broken Butterfly, Semi-Auto Rifle ja Striker on jo tuunattu tappiin ja tällä hetkellä säästelenkin Chigago Typewriteriä varten. Kolmasosa rahoista jo koossa!

Tuli myös ostettua Amazonin kautta Resident Evil GC:llä, mutta pelaamista olen vasta ehtinyt hieman kokeilla. Tuottaa vielä vähän ongelmia ajoittain tuo ohjaus, mutta enköhän tuohon pian totu. Jonkun alta puolisen tuntia kerkesin jo kartanoa kiertelemään, mutten viitsinyt savettaa kun ei niiden mustepatruunoiden riittävyydestä oikein ole tietoa.

Umbrella Chroniclesta tuli myös hieman räiskittyä co-oppina, mutta nyt lähinnä ihmetyttää joidenkin chapterien puuttuminen. En tiedä mistä johtuu, mutta jotkin chapterit eivät ota auetakseen. Käsittääkseni pelissä pitäisi päästä pelaamaan Adalla ja Hunkilla, mutta kyseisistä chaptereista ei ole havaintoa. Myöskään Weskerin viimeinen chapteri ei ole auennut vaikka Ivanit selätinkin. En sitten tiedä johtuuko siitä, että olen pärjännyt pelin mielestä vain B- ja C-tasoisesti  ;D Pitäisi vissiin petrata jotain osa-alueita...

Maanantaina tuli myös käytyä Kouvolassa, kun lähiseudulla tuli uutta vuotta vietettyä ja Anttilasta mukaan tarttui Devil May Cry 3 Special Edition 20 eurolla. Pelisarjaan ei ole tullut koskettua aikaisemmin, mutta nelosta odotan aivan törkeästi ja pitäisihän näitä edellisiäkin osia jonkin verran katsastaa. Hintakaan ei päätä huimannut.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #273 : 02.01.2008 13:32 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Mjoo, sehän se. Enpä ollut aikaisemmin edes kokeillut, vaikka loogistahan se olisi tietysti ollut kun Krauserikin semmoinen manne on moransa kanssa ettei paremmasta väliä.

Seisoin paikallani ja alle puolessa minuutissa koko faitti ohi. Semmosta.

Juu, kyllä minäkin tuota Prolla muinoin manasin ja kauan, ennen kuin pääsin läpi kaikenmaailman singoilla ym. riehuen. Kuulin veitsestä sitten heti seuraavana päivänä.

Blääh, tiesin tuon puukkokikan, mutta lähtee se ihan magnumillakin ilman sen suurempia vaikeuksia. Krauserin viimeisen muodon liikkeetkin on niin helppo väistää. En oikeastaan koskaan älynnyt, miksi pro:ta oli hypetetty niin paljon, sillä ei tuo eronnut loppuunsa normalista kovin paljoa, kunhan tietää mihin aseisiin panostaa. Luulin, että prolla peli olisi ollut enemmänkin "juokse ja selviä" meininkiä, mutta samalla tavalla ne kaikki zombit tuli teilattua ja salarit koluttua.

Mahtipeli, mutta mä olen henk koht pelannut sen jo niin monta kertaa läpi, että itkettää. Tosin kun se alku on niin vitun kova, niin saatan joskus vielä repsahtaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #274 : 02.01.2008 14:45 »
tuhis Vieras Kyllä tuota on tullut juu jauhettua ja täytyy sanoa, että tauollehan se oli mentävä kun eteen tuli tuo kohta jossa se helitsopperi auttelee. Jotenkin vain niin ylimalkaisen puuduttava sen jatkonsa kanssa siellä laskuseinän takana missä on pari tykkitornia lähietäisyyksillä. Saa nähdä millon jaksaa.

Silti kun tuossa kaverikin Wiin osti, niin tätähän se oli suositeltava. Ei voi muita suositella näin suorasukaisesti. Halpa, Wiimote toimii, hyvä peli ja ekstrasisältöä. Paremmaksi on vaikea panna kun hyllyssä on Mario ja kaivattiin rinnalle "jotain muuta".
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #275 : 02.01.2008 15:08 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili The Legend of Zelda: Phantom Hourglass

Peli päätyi kun päätyikin pelihyllyyni vielä vuonna 2007, sillä totesin jättäneeni DS:n pahemman kerran syrjityksi. Nyt pelejä konsolilta löytyy huimat 4 ja lisäksi vielä Metroid demo.

Mutta nyt kuitenkin itse peliin. Ostopäätökseeni vaikutti Zeldan uudet kontrollit, mikä samalla kiinnosti että pelotti, sillä pelkäsin pelin menneen pelkäksi sähläykseksi. Kuitenkin sain kokea taas raakstumisne yhtä peliä kohtaan, sillä tätä on vain niin hieno pelata. Nappeja ei tarvita eikä kaivata. Kaikki juuri sopivan tarkkaa ja ainoana häiritsevänä tekijänä välillä ruudun eteen tunkeva käsi kun edetään vaikkapa oikealta vasemmalle.

Spoilerrus aika

Pelin puzzletkin ovat yksinkertaisesti mahtavia, varsinkin ne, joita ei tehdä perinteiseen tapaan. Jostain syystä pidän siitä, että kynttilät puhalletaan oikeasti puhaltamalla, eikä vain nappia painamalla. Erään puzzlen kanssa olin jo valmis repiminään pelihuosut ja sukat vielä päälle, kunnes älysin ratkaisun olevan yksinkertainen, mutta silti niin ovela. DS:n kannet piti vain sulkea ja avata uudelleen ja homma oli siinä. En tiennyt pitikö itkeä vai nauraa, mutta ainakin nyt se tuntui hienolta idealta.

Tällä hetkellä pelissä olen onnistunut läpäisemään kolme temppeliä ja päässyt "pahamaineiseen" kummituslaivaan, mikä ainakin tällä hetkellä on tuntunut normaalilta temppeliltä, mitä nyt porukkaa pitää saattaa turvaan. Satun myös olemaan eräässä puzzlessa jumissa, mutta eiköhän se mene kohta, huomenna tai vuoden päästä läpi. Hyvä peli on kuitenkin kyseessä, joten sitkeästi yritän.

Se niistä pilaajista

Ratchet & Clank: Tools of Destruction

Toinen joululahjoistani, jonka tarinan läpäisin Unchartedin tapaan hieman vajaa viikko sitten. Odotin peliltä hieman huimempia bonuksia ja muuta, mutta kaikki aseet ja kaikki kultaiset pultit kolmea (vai oliko kahta) lukuunottamatta on onnistuttu saamaan. Onneksi pelissä on sentään vielä Challenge mode, jonka aloitin muutama päivä sitten, mutta ei mene varmaan ihan heti läpi Zeldan takia. Kuitenkin kyseinen moodi on hyvä olla olemassa, että on edes jotain pelaamista. Uusi (ja ruma) armorkin sekä loputton Groovitron ovat myös kiva olla olemassa.

Peli oli kuitenkin viihdyttävä niin kauan kuin se kestikin. Pelailin sitä aina hitusen enemmän kuin Unchartedia, sillä pelin rennohko meininki, kevyet tasoloikat ja hauskat aseet, joita pystyi vielä kehittää veivät mukanaan. Harmi vain, että puolessavälissä olin kuitenkin jo niin ylivoimainen vihollisiin nähden, että haastetta piti hakea omasta takaa, mutta ei se viihtyvyys siitä laskenut.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #276 : 02.01.2008 22:36 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Itse sain vihdoin läpäistyä tuon Resident Evil 4:n eilen PS2:lla (Vasta ensimmäistä kertaa, hävettää). Täytyy myöntää että aika perseen hyvä peli kyseessä. Alku oli jotain ennennäkemättömän siistiä mutta peli huononi huomattavasti puolesta välistä loppuun asti. Huonontuminen on ehkä hieman rankka sana koska RE4 oli joka tapauksessa mestariteos. Itsekään en tajunnut tuota puukkojuttua Krauseria vastaan, mutta kyllä sillä magnumilla pärjäsi erinomaisesti varsinkin kun oli normalilla. Joka tapauksessa tämä peli oli mukava yllätys (Vaikka onkin saanut erinomaisia arvosanoja) ja tulen mitä luultavammin pelaamaan tämän uudelleen läpi lähiaikoina. En malta odottaa RE5:sta (Vaikken omistakaan PS3:sta)

Ostin tuossa lauantaina ObsCure II:n PS2:lle. Etsin sitä Tiltistä, Anttilasta ja Stockmannilta, mutta missään niissä ei ollut kyseistä peliä. No päätin lähteä serkulle pelaamaan RE4:sta jonka otin mukaan siltä varalta jos OC2:sta ei löytyisi, ja muistin että matkan varrella on uusi GameStop. Suureksi onnekseni heillä oli viimeinen kappale OC2:sta ja ostin sen hintaan 32.90 €. Menin sitten sitä serkulle pelaskelemaan ja oltiin pelattu pari tuntia kun muistin että pelinhän voi palauttaa takaisin viikon kuluessa. No pelattiin sitten peli läpi kahdessa illassa ja kävin tänään palauttamassa. Hieman myyjä kyseli kaikkea mm. miksi halusin palauttaa, johon vastasin hätäisesti että ostin lahjaksi pikkubroidille mutta pelin ikäraja oli liian korkea. Myyjä oli että ''jaahas, no jos ostit lahjaksi niin sitten''. Kiitos MasterTK:lle että ilmoitti tuosta mahtavasta palautusoikeusjutusta toisessa ketjussa. Ilmaiseksi vedettiin läpi. Nhihhihhih...

Ainiin, itse peli oli aika paska.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #277 : 05.01.2008 15:19 »
tuhis Vieras On nyt ollut perse penkissä suurinpiirtein eilisestä asti tämän Jade Empiren vuoksi, jota nyt sitten viimein pääsin wuxia-leffojen ja Biowaren entisten KotOReitten ystävänä testailemaan. Silmiin sattuu, mutta ei se mitään. Kahvia koneeseen.

Jade Empire on kaikinpuolin simppelimpi ja suoraviivaisempi kuin Knights of the Old Republicit. Rungon roolipelisysteemi on jaettu kolmeen elementtiin hahmojen atribuuttien suhteen: Body (Health), Mind (Focus) ja Spirit (Chi), ja näiden erilaisista yhdisteistä saadaan kolme keskustelutekijää Charm, Intuition ja Intimidation. Body (Health) atribuutti viittaa energiaan, Spirit (Chi) taikavoimiin ja Mind (Focus) hahmon taistelukuntoisuuteen aseiden kanssa - aseitten käyttäminen väsyttää hahmoa ja mittari kuluu. Keskittymistä voi käyttää myös bullet time tilaan, mutten itse ole sitä kertaakaan käyttänyt. Roolipelaajana systeemiä voi pelkästään arvostaa, sillä se on ennen kaikkea looginen sisäistää ja looginen selittää.

Pelaajahahmo aloittaa seikkailut eräästä itsepuolustuskoulusta, jossa on koko koulun ihannoima (ja joittenkin kadehtima) johtotähti ja mestarin silmäterä. Tapahtumat lähtevät käyntiin kun selviää että (tietysti) ollaan jotain muuta kuin mitä on luultu ja mystinen taho sieppaa mestarin ja tuhoaa koulun oppilaineen päivineen. Pelastusmatkalle lähtee mukaan lapsuudenystävä ja koulutoveri, jonka lisäksi mukaan lyöttäytyy jos minkälaista porukkaa.

Pelin simppeliys on sekä hyvästä että pahasta. Keskustelut ovat jaettu jedimäisesti hyvän ja pahan välillä, tarjoten myöskin sitten sen "normaalin" vastausvaihtoehdon. Charm, Intuition ja Intimidation ominaisuuksia voidaan käyttää vain kriittisissä tilanteissa. Siinä missä vastausvaihtoehdot eivät kuitenkaan pääasiassa ole niin aivottomia kuin KotOReissa pahimmillaan, ovat ne aina selkeässä järjestyksessä, eikä ns. hyvää hahmoa pelaavan tarvitse lukea vastausvaihtoehtoja ylimpää vaihtoehtoa enempää. Se olisi tavallaan pelastanut paljon ja kenties imaissut enemmän mukaan jos vastausvaihtoehdot olisivat aina sekoiteltuna ja joutuisi lukemaan ja pohtimaan näitä, eikä se hyvä olisi aina ylhäällä ja paha aina se alimmainen.

Taistelut ovat ihan toimivia. Eivät mitenkään ylihyvin toteutettuja, muttei kyllä täysin kamaliakaan. Hahmo valitsee tyypillisesti kohteen ja tarjolla on kevyt hyökkäys ja vahvempi hyökkäys jolla voidaan murtaa puolustautuvan hahmon puolustus. Sitten on muita erikoisuuksia tietysti. Hahmolla on mukanaan kumppanihahmo joka on taisteluissa melko yhdentekevä eikä tunnu oikein saavan sen kummempia aikaan kuin että sitoo vähintään yhden vihollisen itseensä ja pois pelaajan hahmon jaloista - tuntuikin tavallisesti siltä että sitä piestiin tusina vihua ja käytiin sitten auttelemassa kaveria viimeistelemään oma ensimmäinen vihunsa.

Hahmo oppii erilaisia taistelutyylejä ja näitä voi vaihdella lennossa taistelussa sillä näillä on monilla hyvin erilaiset tarkoitukset ja roolit. Taistelutyyleissä parannutaan sijoittamalla pisteitä taistelutyylin erilaiseen osa-alueisiin jotka ovat tavallisesti teho, erikoishyökkäykset ja nopeus. Taistelutyylejä on melko monta tarjolla ja kannattaa mietiskellä minkälaista taistelijaa haluaa hahmostaan tehdä - nopean lähitaistelijan, pitkänmatkan taikuusvelhoilijan vai hitaan murskaimen, vaiko sitten jotain näitten väliltä. Jotta hahmon persoonallisuuteen voitaisiin vaikuttaa (jollain tasolla), on mukana myös ihan mittari joka heiluu ylös tai alas kriittisten valintojen ja vastailuitten mukaan. KotOReissa tämä oli Light ja Dark Side, ja tässä Way of the Open Palm tai Way of the Closed Fist. Tämä ei kuitenkaan tunnu vaikuttavan oikeastaan mihinkään. Mitenkään merkittävästi.



Ehkä asiaa voidaan selitellä sillä, että siinä missä Star Warsin vakaumusmittarit ovat totutusti ääripäitä - Dark Siden jamppa kun on oikeasti paha olento, niin tässä kysymys tuntuu lähinnä olevan siitä kuinka paljon hahmo on valmis tekemään toisten eteen. Ideologiaa. Paha hahmo tässä maailmassa ei ei ole suoranaisesti paha, mutta ei vain näe vaivaa toisten vuoksi ja asennoituu siten, että vaikeudet ja vastoinkäymiset vahvistavat heikompia. Filosofia on sinänsä erittäin mielenkiintoinen, sillä Open Palmin "hyviksetkään" eivät voi suoraan kieltää sitä, etteikö vastoinkäymiset vahvistaisi ja joskus on pelkästään hyvä antaa toisten taistella omat taistelunsa eikä olla heti auttelemassa takaisin pystyyn.

+ Wuxia jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
+ Visuaalisesti tunnelmallinen
+ Musiikissa on oikeanlaista fiilistä, muttei kuitenkaan mitään kovin ihmeellistä
+ Hahmodesigni yllättää paikoitellen
- Hahmon hyvyys/pahuus aika olemattomasti läsnä
- Pääjuoni ja sivujuonet melko heppoisia
- Pelimiljöö jokseenkin ponneton

tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #278 : 05.01.2008 15:36 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili ^ Itsekin hakkasin tämän pelin boxilla joku aika sitten läpi ja pidin siitä kovasti vaikka olisin toivonut sen kestävän pitempäänkin. Ja hieman turhan helpot bossit.

Mutta mikä ero on tuolla Special Editionilla ja Xboxin versiolla. Onko ero vain pakkauksessa vai onko pelissäkin jotain ekstra questeja tms. ???
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #279 : 05.01.2008 15:41 »
tuhis Vieras Changes from the Xbox version includes increased resolutions up to 1600x1200 (1920x1200 in Widescreen), new special effects and redrawn textures, two new martial styles named iron palm and viper, a new rhino demon transformation, new monsters, new high level weapons, an improved AI, with enemies able to take cover more often; a new "Jade Master" difficulty level, with ability to import save games; a new world map interface; and keyboard and hotkey support. It also contains a bonus art book and poster

Elikkäs

- Parempi resoluutio (uusia tekstuureja ja efektejä)
- Pari uutta taistelutyyliä
- Uusia monstereita ja aseita
- Parempi tekoäly (köh)
- Uusi vaikeustaso
- Uusi maailmankartta (?)

Sitten tuommoinen ohjekirjan kokoinen paksu arttiläpyskä ja vessapaperiksi kelpaava "juliste"

Ja tuo toisaalla hehkuttama rautakansi on tämmöinen www.steelbook.com
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #280 : 05.01.2008 15:52 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Jaahass... Ihan tiukalta setiltä vaikuttaa...

Silloin kun pelasin rupesi ärsyttämään joidenkin vihollisten "mamoilu". Elikkäs silloin kun hakkasi vihua se laittoi torjunnan päälle ettei peruslyönnit tehoa. Ja sitten kun itse rupesi tekemään tehokkaampaa iskua, joka murtaa suojauksen niin silloinhan se vihu lopettaa suojaamisen ja saa tehtyä omaan hahmoon ns. ilmaista damagea. Toivottavasti tuo parempi AI ei tarkoita sitä että viholliset käyttää tuota kikkaa enemmän.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #281 : 05.01.2008 21:09 »
tuhis Vieras Suurin ongelma taisteluissa on kamera. Joskus kun nimittäin tulee ajauduttua taistelualueen reunalle, niin taistelusta ei näe yhtään mitään kun kamera kääntyy maata vasten. Yritä siinä sitten tajuta minne suuntaan väistää jos on vastassa useampi vihollinen - monasti kun tilanne vaatii selkeästi semmoista etääntymistä jos on isompi taistelu ja vihollisia on niin paljon persuiksissa kiinni.

Juuri hakkasin tuommoista areenaeventtiä, jossa on toisiksi korkein vastus paikalla, joka on sitten aikaisemmat kovimmat vastustajat peräperää - ilmaantuvat jonkun aikavälin välein areenalle. Korpeaa kun tulee turpaan aina tuossa lopussa viimeisten kanssa nahistellessa ja pari kertaa ihan sen vuoksi kun on kamera kääntynyt päin hevonhelvettiä ja on väistänyt suoraan miekkahelvettiin jossa on laakista vainaa. On niin turhauttavaa kun muuten pystyy vetämään ilman osumia.

Ei tuo suojailu suuremmin ole haitannut. Tietysti vihut iskevät vastaan jos menet naaman eteen lataamaan jotain hidasta megaiskua, mutta kyllä nuo on suojista saatu houkuteltua tavalla tai toisella.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #282 : 05.01.2008 23:00 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Nyt on sitten tämä DS:n Zelda eli Phantom Hourglass saatu tahkottua tarinan puolesta läpi eikä hetkeäkään ostos kaduttanut, paitsi tietenkin nyt, kun se on ohi ja hieman liian nopeasti. Mielellään olisin jatkanut vielä seikkailuja, vaikkakin vielä yksi visiitti merikuninkaan temppeliin ja olisin raivon partaalla. Onneksi viimeinen visiitti oli jopa ihmeen nautinnollinen ja tuntui täysin erilaiselta kuin muut. Muutenkaan kiirettä ei pitänyt ollenkaan mistä kertoo se, että aikaa jäi vielä vajaat 16 minuuttia.

Peli piti alkujaan jo heti aamusta vetää läpi, mutta se sitten siirtyi myöhemmäksi, sillä innostuin tutkimaan paikkoja ja etsimään aarteita. Vaikka välillä kämäiset aarteet rasittavatkin oli ihan mukavaa hupia kaivella ties kenen ukkelin lanttumaata löytääkseen tämän säästöt, joista kuuli aina ties mistä. Tokihan myös merenpohjalta aarteiden noukkiminen oli mukavaa, mitä nyt välillä pitkähköt purhjehdusreissut rasittivat. Onneksi on kultaiset sammakot.

Loistava ja viihdyttävä peli oli todellakin kyseessä. Tätä tahkotaan vielä myöhemmin.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #283 : 06.01.2008 14:04 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ja sitten kun itse rupesi tekemään tehokkaampaa iskua, joka murtaa suojauksen niin silloinhan se vihu lopettaa suojaamisen ja saa tehtyä omaan hahmoon ns. ilmaista damagea. Toivottavasti tuo parempi AI ei tarkoita sitä että viholliset käyttää tuota kikkaa enemmän.

Itse olen aika usein tuohon törmännyt :rollaus:

Ja SE löytyy.
Pitäisi sitäkin tässä taas joskus jatkaa jäänyt (monien muiden tavoin) pahasti pölyyttymään.
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #284 : 08.01.2008 14:01 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili

Ouendan 2:sen läpäisin normal-vaikeustasolla. Viimeinen kenttä laittoi jo hieman rypistämään, mutta menihän sekin läpi usean uudelleenyrityksen jälkeen.  8)
Pelissä on loistava biisilista ja lähes jokaisen kentän kohdalla huomaa hyräilevänsä tarttuvia j-pop-melodioita.
Seuraavaksi hard-tason kimppuun. Muutaman kentän jo läpäisinkin ja meininki on huomattavasti haastavampaa verrattun normaliin. Kaikenkaikkiaan todella addiktiivinen ja hauska peli kyseessä!  :)


« Viimeksi muokattu: 08.01.2008 15:04 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #285 : 08.01.2008 16:31 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Wiin Resident Evil 4 tuli läpäistyä toista kertaa tuossa pari päivää sitten. On se kyllä vaan niin loistava peli, että oksat pois. Tällä kertaa meni hieman alle parikymmentä tuntia, joista muutama lienee pelkkää idlausta.

Pelasin peliä Normalilla ja voisin sanoa, ettei tämän toisen rundin aikana ei paljon hankaluuksia ollut. Alusta asti oli kolmanneksen laukusta täyttävä varasto First Aid Sprayta ja vastaavia, kaikki aseeni olivat jo päivitettynä tappiin, joten rahaakaan en saanut oikein kulumaan. Tavoitteena olikin säästää rahaa Chigago Typewriteriä (miljuuna) varten ja sainkin sen hieman ennen pelin puoliväliä. Tämän jälkeen peli tietysti helpottui aivan törkeästi, kun kaikki viholliset kaatuivat muutamasta laukauksesta ja bossejakin saattoi vain kurittaa loputtomilla ammuksilla. Loppujen lopuksi kun pääsin pelin läpi, oli  Leonin lompsaan ilmestynyt toinen miljoona pesetaa joten rahasta ei ainakaan ole puutetta, jos joskus tämän vielä normalilla pelaan läpi.

Suurin ongelma ja päävaivaa tuottanut asia matkan aikana olikin laukun pieni koko. Olin myynyt Strikerin ostaessani Typewriterin, mutta säästin kiväärin, Blacktailin ja Broken Butterflyn. Lisäksi osan matkaa mukana roikkui sinko. Tietysti olisin voinut myydä vaikka Blacktailin, mutten raaskinut - ainakaan vielä.

Seuraavaksi sitten pitäisikin aloitella sitä Professional modea.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #286 : 08.01.2008 16:53 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ouendan 2

Ihan kiva, mutta EBA oli melkein joka tavalla parempi (Ouendanissa nyt joitain ominaisuuksia enemmän). Japsimusiikkia ei tajuu, tarinoitakaan ei tajuu, mutta pelistä nyt jotain tajuaa. Vaan aika paha jos rytmipelissä on paskoja biisejä suurin osa, ei nääs paljoa käteen jää. Sen verran keimailin että kaikilla tasoilla vetelin läpi, rankkien hiominen ei yhtään innostanut juurikin kakanpuoleisen musiikin takia. Ja varma en ole, mutta äänenlaatukin kuulostaisi huonommalta kuin EBAssa..? :???:
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #287 : 08.01.2008 17:21 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Ihan kiva, mutta EBA oli melkein joka tavalla parempi (Ouendanissa nyt joitain ominaisuuksia enemmän). Japsimusiikkia ei tajuu, tarinoitakaan ei tajuu, mutta pelistä nyt jotain tajuaa.

Itselle nuo japsimusat kolahtivat todella hyvin, mikään biiseistä ei ärsyttänyt ja kenttiin voin palata pelkästään musiikin kuuntelemisen takia. Tarinat olivat myös mielestäni helpposelkoisia selkeän kuvakerronnan ansiosta. Tekstiä ei tietenkään ymmärrä, mutta joka tapauksessa ymmärtää missä mennään. Onnistuivat tarinat ainakin itseäni viihdyttämään ja naurattamaan.
En ole EBA:ta kokeillut, mutta biisilista ei ainakaan säväytä itseäni: Avril Lavigne, Ashlee Simpson, Destiny's Child ja Hoobastank tuntuvat hirveältä kuralta.  :(
Todennäköisesti peli tulee jossain vaiheessa kuitenkin hommattua, onhan peliä kehuttu paljon ja kun Ouendankin kolahti näin hyvin niin luulisi, että EBA:kin kolisee.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #288 : 08.01.2008 17:33 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili

En ole EBA:ta kokeillut, mutta biisilista ei ainakaan säväytä itseäni: Avril Lavigne, Ashlee Simpson, Destiny's Child ja Hoobastank tuntuvat hirveältä kuralta.  :(
Todennäköisesti peli tulee jossain vaiheessa kuitenkin hommattua, onhan peliä kehuttu paljon ja kun Ouendankin kolahti näin hyvin niin luulisi, että EBA:kin kolisee.

kuraa ne onkin ja kaiken lisäksi aivan umpi paskoja covereita.
minä en elite beat agentsia suosittele vaikka oundan kolahtaisikin, itse en ainakaan tykännyt tippaakaan.
oundania jaksoi tahkota ja biisit oli loistavia mutta eba oli niin paska kuin vaan olla voi.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #289 : 08.01.2008 19:26 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW EBA:ssa on kuitenkin September. Pari muutakin hyvää biisiä, mutta kuten sanottu, suurimmaksi osaksi paskaa.
Biisilistoiltaan se menee näin:
Ouendan > Ouendan 2 > EBA

Look it up.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #290 : 09.01.2008 15:01 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
EBA:ssa on kuitenkin September.
Lainattu painotusta varten.

Lisäksi siitä löytyy Canned Heat & Let's Dance. Funk on! Samaten lopun Jumpin' Jack Flash ja se sitä edeltänyt biisi ovat pirun tiukkoja, moni muukin biisi yllärihyviä ja nuo jo mainitut heikoimmat mainstream-kuraläikätkin toimivat useinmiten pelattuina hyvin, vaikkei niitä oikeasti kuuntelisikaan. Se eka biisi(Walkie Talkie Man?) on varmaan koko paketin ankein.

EBA on hjuva. Tietty eka Quendanikin on pakko hommata joskus, sen verran sitä on rummutettu, vaikka todennäköisesti japsilan musiikkianti ei aiheuta samanlaisia viboja kuin EBA parhaimmillaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #291 : 12.01.2008 22:56 »
tuhis Vieras Lauloin New Kids on the Blokkia Singstaarissa. Muistin biisin, joka aiheutti huoneessa hilpeyttä. Joskusmuinoin olin saanut joululahjaksi kasetin ja walkmänin. An elephant doesn't forget.

Buzzia ja GHIII:sta tuli myös kammettua.

Partypeleillä on kyllä hetkensä vaikka niitä tuleekin silloin tällöin manattua.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #292 : 14.01.2008 10:40 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jade Empiree. (ykkösboxilla) Taitaapa olla ensimmäinen länsimainen-ropetus Diablojen jälkeen.

Koukutus iski kyllä heti alkumetreillä. Pelin teema kiehtoo, taistelu on kivaa kun ukkoa saa liikuttaa ja hyppyyttää miten tahtoo eikä kustomaatiossakaan ole valittamista. Aloitin pelin sillä lohharitatskamiehellä, sillä pidän "nopeista" hahmoista. Thousand-cut tuntuu aika tehottomalta loppuunsa kun vaikkapa miekkailuun vertaa, mutta eipä noilla teräaseilla kummituksia tapeta. Heavenly Wave taasen on hauska, mutta loppuunsa turhan tuntuinen skilli, kun viholliset kyllä lakoavat ilmankin. Kuuden tunnin session jälkeen ehkä suurin ongelma pelissä onkin vihollisten tekoälyttömyys, mitä kuitenkin kompensoi se, että hahmoni kuolee noin kahdesta kombosta. Eli tarkkana pitää olla.

Followerit tunnustavat myös aika turhilta, eli meditoimaan mä ne laitoin. Jonkun kivan demoninkin ehdin saada kaveriksi ennenkuin savequittasin, mutta samanlainen nössö sekin oli. Taistelussa nimittäin ei pärjännyt edes yhdelle piraatille yksinään. Miinanpolkijoita.

Tarina näyttäisi olevan ihan mielenkiintoinen, mutta odotukset tältä osa-alueelta olivat kyllä niin naurettavan suuret, että eihän tässä voi kuin nauraa. Niin monta kertaa olen kuullut porukan dissaavan jotain Final Fantasyja verrattuna länsimaisiin ropetuksiin, mutta pakko kai se on pikkuhiljaa alettava uskomaan, että "länsimaiset roolipelit" tarkoittavat Planescape Tormentia. Eli siis Diablonörtit kuulkaa Final Fantasy on edelleen ykkös-sarja kun juonesta puhutaan. Angstikaan ei vedä sarjaa Jade Empiren tasolle.

Hyvä/paha mittari on meikäläisellä aikas ylhäällä, sillä vaikka yritin, en millään raaskinut vittuilla jokaiselle vastaantulijalle. Kyllä se pelin juoni ja asetelmat vähän menevät vituilleen kun änisee ja angstaa jokaiseen kysymykseen ja kommenttiin. Ehkä sitten KOTOR:issa voisin vetää Sithit, kun ei tässä pelissä onnistu. Toisaalta keskitie näyttäisi tarjoavan sen viihdyttävimmän stoorinkulun, kun nuo "hyvis"-vastaukset pistävät aina melkein nauramaan. Niinkuin Jeesuksella pelaisi kun jokaisen kerjäläisen huolet pitää käydä ratkomassa ja eihän siitä nyt kehtaa edes hopeaa ottaa vaivanpalkaksi  :rollaus:



Muttamutta hyvä peli näyttäisi olevan kaikinpuolin ja tässä sitä nyt odotellaan, että pääsisi kotia jatkamaan avoimen nyrkin tietä. Musaa kun olisi enemmän ja juoni hieman "jännempi" niin eipä olisi paljon valittamista.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #293 : 14.01.2008 17:58 »
Freeman Jäsen Viestejä: 10 Basaaripisteet: 0 Profiili Super Mario Galaxy

Melkein 20 tähteä kerättynä, eikä fiilis ole kovin korkealla, koska uiminen on ihan perseestä. ;D
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #294 : 16.01.2008 23:36 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili

Viime päivinä on tullut pelattua The Mark of Kritä PlayStation 2:lla. Peli on itse asiassa ollut ostoslistallani varmaankin jo viisi vuotta, mutta vasta tiistaina sattui käpäliin Asematunnelin GameStopista. Käytettyhän tuo oli, mutta ihan kelvollisessa kunnossa, mitä nyt pientä naarmuuntumista havaittavissa. Hintakin oli kipurajan alapuolella eli karvan alle 6€.

Ihan kaikki eivät varmaan ole pelistä kuulleetkaan (tai eivät ainakaan muista), kun aika pienellä jylinällä ilmestyi silloin vuonna 2003. Kyseessä on siis toimintaseikkailu, jossa ohjataan polynesialaisen näköistä soturia, Rau Utua ja yritetään pelastaa maailma pimeyden voimilta. Aseita löytyy miekasta, jousesta ja keihäästä aina julmetun isoon kirveeseen, jolla tulee jo todella pahaa jälkeä. Raun apuna toimii myös linnunhahmossa liikkuva henki, jonka avulla pystyy tähystelemään kulmien yli, noutamaan esineitä ja vaikka vääntämään vipua, joka olisi muuten sankarimme ulottumattomissa.

Erikoisen pelistä tekee sen graafinen tyyli, joka tuo mieleen lähinnä Disney-leffat ja vähän yli vedetty väkivaltaisuus, eli irtopäät sekä ruuminpalaset ja -puolikkaat lentelevät ympäriinsä. Pelin kentät eroavat myös reippaasti toisistaan, joten kyllästymään ei heti pääse. Välillä mennään lumenpeittämässä linnakkeessa kun taas välillä samotaan synkässä aarnimetsässä. Mukana on myös areena-taisteluita joissa pärjäämällä voi avata vaikka uusia vaatekertoja tai taidekuvia.

Itse lainasin pelin sen ilmestymisen aikoihin kaveriltani ja tykkäsin, joten tuo 6 euroa ei tuntunut kovinkaan pahalta varsinkin kun peli on jossain määrin harvinainen nykyään. Loppuratkaisun näkeminen myös houkuttaa, kun peli jäi aikoinaan kesken viimeiseen kenttään. Vikoineenkin kyseessä on varsin hyvä ja hieman erilainen toimintaseikkailu, jota kannattaisi kokeilla, jos jostain saa käpäliinsä.



« Viimeksi muokattu: 16.01.2008 23:44 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #295 : 17.01.2008 08:31 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tulihan tuota Mark of Kritä aikoinaan kokeiltua ja mukavasti se rullasi. Vihut "maalattiin" oikealla tatilla ja sitten mätkittiin päät pois. Jatko-osakin tälle julkaistiin, mutta se kai möi 5 kappaletta ?


Jade Empiressä olen nyt imperial-cityssä ja alkaa maistua jo puulta. Juoni on sanalla sanoen aika paska ja taistelut toistavat pahasti itseään. Kekkasin tosin hienon kombon, jolla viholliset saa tapettua yhdestä osumasta kunhan vähän zippailee.

Kyllä mä yritän tämän läpäistä ja mieli tekisi heittäytyä pahikseksi, mutta ei siinä taida tässä vaiheessa olla mitään järkeä. Hyvismittarikin on jo täysissä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #296 : 17.01.2008 09:04 »
tuhis Vieras Itsellä jumahti tuonne Impperial Cityyn Jade Empire. Ei ole oikein mitään syytä miksi vaivautuisi laittamaan levyn takaisin asemaan. Paloi kaikenlisäksi kunnolla käpy siellä areenassa - olikohan se toisiksiviimeinen mättö missä tulee syötöllä aikaisempia vastustajia peräperää.

Nyt on tullut taas ihmeteltyä tuolla Wowin puolella ja taas homma maistuu kun oli useamman kuukauden tauko. Saapahan farmata soiro suorana oravanhäntiä että saa romut kuntoon kun on kilta puskenut noihin "viimeisiin" paikkoihin ja itsellä on romut vaiheessa - tuplasti niin kun piti kaivella muinainen pappismies kun semmoiselle oli tarvetta.

En kyllä helvetissä tajua että keneltä se olisi pois jos joka vitun eläimellä nyt olisi sitten se saatanan sisäelin jota lähdetään jostain vitun syystä hakemaan. Ihan mieletöntä tuommoinen että kun pitää etsiä jotain karhuntaljoja tms niin sitten karhun ruhoa loottaillessa paljastuukin ettei karhulla ilmeisesti ole taljaa.

Nooh, paska on paskaa. Milläs muulla ne pelaamista venyttäisivät.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #297 : 17.01.2008 17:33 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili PC:n ilmaistarjontaa on tullut hypyytettyä tuossa jo jonkin aikaa Aquarian ohella. Knytt Stories on erinomainen; läpäisin sen yhdeltä istumalta kahdella eri vaikeustasolla. Mukavan rentouttava peli. Crayon Physics tarvitsisi lisää tasoja, mutta eiköhän Deluxe korjaa potin kotiin. Battleships Forever...noh, oli silkkaa kuolemaa.

Mutta takaisin maksullisiin eli Aquariaan. Peli ei tunnu osaavan päättää haluaako se olla haastava tasouiskentelu vai rentouttava seikkailu. Jo muutamaan otteeseen on tässä käynyt niin, että olen jäänyt ihan rehellisesti jumiin siten, etten tiedä mitä tehdä ja sulkenut pelin. Sitten jonkun ajan päästä jatketaan ja kappas, homma etenee taas kuin rasvattu. Tätä jumituskohtaa tietty edeltää iso kasa räiskettä ja mäiskettä, joten puzzlea ei oikeastaan edes tajua puzzleksi ennen kuin on lopettanut ja katsonut asiaa uusin silmin. Sen takia olen pystynyt pelaamaan peliä vain sellaisissa tunnin pätkissä. Mieluusti ton tosin jättäisi päälle taustalle, sen verran rentouttavia tilutuksia löytyy taustalta.

Itsellä jumahti tuonne Impperial Cityyn Jade Empire. Ei ole oikein mitään syytä miksi vaivautuisi laittamaan levyn takaisin asemaan. Paloi kaikenlisäksi kunnolla käpy siellä areenassa - olikohan se toisiksiviimeinen mättö missä tulee syötöllä aikaisempia vastustajia peräperää.


Öh, köh, täh? Miksi poltit, jos ei niitä ole pakko tehdä? Kaikki silverin jälkeen on vain ekstrarääkkäystä niille, jotka sitä haluavat. Koko areena on ekstraa, jos sattui valkkaamaan inkvisiittoripolun.

Mutta joo, mitäs mä Jade Empirestä sanoin. Olisitte vaan kuunnelleet.

Olishan mulla tuossa PS2, God of War ja pari muutakin tekelettä tuossa lainassa, mutta kattoo nyt.


« Viimeksi muokattu: 17.01.2008 17:54 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #298 : 17.01.2008 18:21 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Nyt on kerääntynyt jälleen kasa PS2-pelejä, jotka on läpäisemättä. God of War-putken aloitin viikko sitten, kun teki mieli pelata molemmat läpi pitkästä aikaa. Ykkösosasta vasta 1/4 pelattu. Scarfilta ostamani Onimusha: Dawn of Dreams on myös pahasti kesken; Aika alussa olen, jotain 4 tuntia takana. Loistava peli kuitenkin. GTA: Liberty City Storiesissa olen tokassa saaressa. Ei sitä oikein jaksa, Liberty City kun on jo melkoisen tuttu paikka eikä LCS tuo pelisarjaan mitään uutta, joten kyllästyminen iski tokassa saaressa. Kyllä minä tämän jossain vaiheessa pelaan läpi. Sitä ei nyt tällä hetkellä vaan jaksa. Kingdom Hearts II:sta jatkoin taas muutaman kuukauden tauon jälkeen. Olen kyllä siinäkin melkoisen alussa, nimittäin vasta Hercules-mestassa. Myös perinteinen Tekken 5-addiktio on iskenyt jälleen. Resident Evil 4:n aloitin heti uudestaan, mutta siinäkin olen vasta alussa ja Seperate Waysissa olen aivan loppusuoralla. RE4 on kyllä PS2:n yksi parhaista peleistä. GoW II ja T5 pääsevät lähelle. MGS3:sta kun en ole pelannut...

KH2 on kuitenkin tällä hetkellä kovimmassa käytössä.

Anteeksi nopeasti sutaistua tekstiä, on vähän kiire.

EDIT: Hups, tarkoitin siis että RE4 pääsee GOW II:n ja T5:n lähelle. Ei nyt mikää peli voi olla parempi kuin Tekken 5 paitsi ehkä kutonen.


« Viimeksi muokattu: 17.01.2008 23:34 kirjoittanut Dr. Scientist »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #299 : 17.01.2008 18:35 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili mass effect tuli vedettyä tänään loppuun neljännen kerran.
tällä kertaa insanity tasolla joka ei ollut sen kummempi kuin muutkaan kun lvl.60 hahmolla veti 8)

seuraavaksi tarttis jaksaa aloittaa vaikka soldierilla ja repiä sillä ne rynkky ja snipu saavutukset ja koittaa pari ally saavutusta saada myös.
ja onhan jossain vielä muutama sivu tehtäväkin jonka olen onnistunut missaamaan.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines