Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063385 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #240 : 09.12.2007 12:20 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Joomutta, ei se mikään tehosyöppö PC:llä ole, jos nyt ei satu konsolipelaaminen olemaan uskonto. Ymmärsin jotenkin, että halusit vaan Portal-hiekkalaatikon, väliäkös sillä on, millä koneella sitä pelaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #241 : 12.12.2007 00:22 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili CONTRA 4!


Täytyy kyllä sanoa, että on uskomattoman kova peli! En ole moneen tuntiin malttanut laskea DS:ääni käsistä, kun peli koukuttaa niin pahasti.
Shattered Soldier petti aikanaan, kun artwork ja grafiikkatyyli sekä musiikki poikkesi niin paljon vanhoista Contra-peleistä, peli ei vain tuntunut saman sarjan peliltä.  Contra 4 palaa taas juurilleen ja meininki on samanlaista kuin ensimmäisessä Contrassa ja Super Contrassa. Jo normal-vaikeustasolla eteneminen on hektistä ja hädin tuskin selvisin toiseen kenttään. Pelissä on myös paljon avattavia bonuksia, kuten
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Suosittelen lämpimästi jokaiselle DS:n omistajalle!
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #242 : 12.12.2007 20:26 »
tuhis Vieras


DEUS EX PC

En osaa sanoa minkä vuoksi ostin DE:n vuosia sitten, mutta olipahan hemmetin hyvä että ostin. Pelissä on sanalla sanoen sitä jotain. Käsikirjoitus oli oikeasti mielenkiintoinen ja henkilöhahmoja kliksutteli ihan erilaisella mielenkiinnolla kuin tavallisesti dialogin perässä. Peliä pelatessa ei voinut olla ajattelematta että tekisipä tämä tiimi Blade Runnerista pelin; synkkä visualinen ilme ja äärimmäisen osuva ja oivaltava ympäristöjä puhutteleva musiikki nostivat fiiliksen melkoiseksi.

On pelillä omat murheensa tietysti ja se on melko ikävää, että FPS-pelissä juuri taisteleminen on sen kaikkein heikoin osa-alue. Taisteluissa ei ollut minkäänlaista imua saatika intensiteettiä, ja jotenkin koko touhu tuntui pysyvän kasassa juuri ja juuri. Hahmot eivät tunnu olevan ollenkaan tietoisia ympäristöstä ja omakin suojaan meneminen tuntuu suoraan sanottuna turhalta ja on kaikkea muuta kuin hyödyllistä. AI:sta ei voida edes puhua, sillä viholliset tulevat niskaan sokeista kulmista kuten Megamäneissä ja tulittavat paikallaan kunnes yrittävät paskajäykkänä juosta viimoisilla hipareillaan karkuun. Tämä häiritsi helvetisti jo tuolloin ja oli jossain määrin vastuussa siitä että hahmonkehityksessä erikoistuin ns. aseistariisuntaan ja vihollisten kiertämiseen.



Harmittaa kun heitin muutossa ison pahvilaatikollisen pelien pahvikoteloita roskikseen. Askartelin DE:lle tuossa tuommoiset DVD-kannet ja alkuperäiskansista olisi saanut mutiloitua hyvää matskua.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #243 : 12.12.2007 20:29 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
DEUS EX PC
Voi kyllä!
Kaikkien FPS-seikkailupelien isä. Aivan tajuttoman syvä eepos, jota pelaaja voi ohjata omaan suuntaansa. Olen nyt pari kertaa pelin läpäissyt ja molemmilla kerroilla kokemus on ollut uskomaton. Pitääkin kaivaa peli taas tuolta naftaliinista...
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #244 : 13.12.2007 00:38 »
Shinta Playing to win Jäsen Viestejä: 67 Basaaripisteet: 0 Profiili Castlevania: Symphony of the Night

Pääsin tähän kehuttuun teokseen käsiksi joskus muinoin kesällä kun se USA:n PS Storeen ilmestyi ladattavaksi. Tämä on ensimmäinen pelaamani "Castleroid/Metrovania" (ja taitaa olla ihan ensimmäinen muutenkin) ja tykkäsin kovastikin. Pelailin pelin jo kerran läpi aikaisemmin mutta nyt viime päivinä aloitin uusintakierroksen (ja toisen ja kolmannenkin).

Peli on todella hyvä mutta muutama asia kaihertaa mieltä. Ensimmäinen läpäisykerta on ihan silkkaa juhlaa ja kaiken sälän löytyminen ja vihollisten kurittaminen aina vaan voimakkaammalla Alucardilla on todella mukavaa. Peli on kuitenkin kokonaisuutena melko lailla helppo vaikkei pahemmin sortuisi edes "grindaamaan" leveleitä. Inventaario täyttyy aina vain tehokkaimista aseista ja varsinkin kertakäyttöisistä esineistä, joilla ei ole mitään virkaa. Tämän lisäksi aseissa on piilotettuja ominaisuuksia ja tähän kun yhdistää parit megatemput niin viimeinenkin haaste pelistä katoaa (sanoinkin kaverilleni, että "nyt mulla on noin neljä miljardia tapaa tappaa Dracula sekunnissa") Pelistä pitäisi ehdottomasti löytyä New Game+ jossa pääsisi pieksemään alkupään monstereita ja varsinkin pomoja tehokkaammilla aseilla. Vaikeampi vaikeusaste olisi myös plussaa (DS:n Dawn of Sorrowissa ainakin on). Varsinaisia mokiakin pelissä on pari: inventaario on kömpelö ja täyttyy turhasta sälästä (sort-namiska, missä oot?), teleportteja käyttettäessä kohdetta ei voi valita suoraan vaan mestat täytyy kelata läpi yksitellen ja onnea vaan mikäli aiot kehittää leveleitä paljonkin yli kuudenkymmenen tai jos haluat kehittää Muramasan tappiin...

Haukuista huolimatta peli on silti selkeästi plussan puolella. Ensimmäinen pelikerta on ikimuistoinen, musiikit pääasiassa toimivat loistavasti ja kerättävää kamaa ja uusia ominaisuuksia tienaa kiitettävästi. Vapaahko eteneminen luo suuren seikkailun (tai no... tapporeissun) tuntua. Nyt minulla on, kuten mainitsinkin kolme, versiota Alucardista menossa: yksi on pelattu normaalisti, toinen "99 Luck-koodilla" ja kolmas on "alaston haaste" (ei aseita, suojia, taikoja eikä sub-weaponia. Nyrkeillä mennään ja kertakäyttöesineitä saa käyttää. Vielä en ole päättänyt pidänkö statusta boostaavat reliikit päällä ja sorrunko mahdollisesti käyttämään sub-weaponeita.

Tämä peli teki minusta kertaheitolla Castlevania-fanin ja loppukesästä tulikin sitten ostettua DS ja siihen GBA:n Castlevania Double Pack ja Dawn of Sorrow, joista olen kaikista pitänyt. Mistäpä sitä keksisi lisää vapaan etenemisen 2d-seikkailuja... taitavat Metroidit ja Castlevaniat olla tosiaan pitkälti oma genrensä ihan kahdestaan...
Ajanhukkaa ajatuksella - Shintan blogi
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #245 : 13.12.2007 01:00 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Tämä peli teki minusta kertaheitolla Castlevania-fanin ja loppukesästä tulikin sitten ostettua DS ja siihen GBA:n Castlevania Double Pack ja Dawn of Sorrow, joista olen kaikista pitänyt. Mistäpä sitä keksisi lisää vapaan etenemisen 2d-seikkailuja... taitavat Metroidit ja Castlevaniat olla tosiaan pitkälti oma genrensä ihan kahdestaan...
Kai sulla on myös Portrait of Ruins ostoslistalla? Nuo DS:n Castlevaniat on kyllä hieman pilattu animepaskalla, mutta pelimekaniikka ja idea on silti kohdallaan.
Jos lisää tämän tyyppisiä pelejä hakee, niin itsellä tuli ekana mieleen DS:n ja GBA:n Megamanit. Eivät kyllä ole mitenkään niin hyviä kuin Castlevaniat, mutta kuitenkin vähän saman tyylisiä. Megamaneissa on ainakin haastetta vähän enemmän.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #246 : 13.12.2007 20:27 »
tuhis Vieras DEUS EX PC

Peli kärsii selvästi aikakaudestaan ja tässä jos jossain olisi peli joka suorastaan huutaa uusintaversion tekemistä isolla taalarilla. En usko että peliä onnistuttaisiin pilaamaan jos annettaisiin käsikirjoitus ja suunnittelumateriaali mille tahansa pelipuljulle, sillä rehellisyyden nimissä on sanottava, että pelin miljööt ovat auttamattoman simppelit ja paikkojen design lapsenomaisen palikkamaista ja mielikuvituksetonta. Koko pelattavan osuuden voisi suunnitella surutta uudestaan. En muista että oliko tämän pelin isä joka totesi tuotettaan jälkikäteen tarkastellessa samansuuntaista kuin George Lucas omasta luomoksestaan - vain musiikki täytti ja ylitti odotukset.

tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #247 : 13.12.2007 21:43 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Burnout Paradisessa seiniä ja autoja päin ajaminen oli ihan kivaa, varsinkin kun pääsi ilmaiseksi pelaamaan. Ja onneksi oli kivaa, koska törmäilin jatkuvasti, lähinnä sen takia, että hieman isommilla nopeuksilla ruutu oli autoani lukuunottamatta pelkkää vilkettä ja vauhtiviivaa kunnes autoni oli palasina jossain tien vieressä.
Tekemistä tuntui löytyvän oudon vähän, onnistuin löytämään vain yhden ajotehtävän, mutta en yksinkertaisesti pystynyt samalla ajamaan ilman törmäämistä ja navigoimaan johonkin tiettyyn paikkaan. Jotain ihan peruskilpa-ajamista olisin tykännyt kovasti pelata, kai sellaisia demosta löytyy?

Tykkään kuitenkin Outrunista enemmän; vaikka ajaminen on melkein yhtä hauskaa kummassakin pelissä, on Burnoutissa liian paljon kaikkea oikoteistä kaikenlaisiin tolppiin ja häkkyröihin teillä ja muista autoilijoista. Outrunissa kun taas on pari ajajaa siellä täällä ja iso ajotie, jossa saa mennä hirmu kovaa.

Eilen tuli todistettua myös, että nykyään kaupoista saa muitakin kuin bilepelejä PS2:lle, kun Gamestopista onnistuin löytämään Parappa the Rapper 2:den (ei nyt sillä, että Parappa olisi mitenkään erikoisempi pelattavuudeltaan kuin joku Singstar tai Buzz. . .). Ilmeisesti jatko-osasta ei tykätty ollenkaan niin paljon kuin ensimmäistä Parappaasta, koska se ei tarjonnut paljonkaan uutta? Ykkösosaa en ole pelannut oikeastaan ollenkaan, joten Parappa 2 tuntuu mukavan pirteältä peliltä. Kaikki kappaleet tähän asti ovat olleet loistavia ja tarina aivan järjetön ja grafiikat melkein täydellistä, mahtavaa!


Doshin the Giantinkin onnistuin samasta Gamestopista löytämään, mutta sen taidan jättää loma-pelattavaksi. Onko kukaan sattunut tuota pelaamaan?
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #248 : 13.12.2007 22:04 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Tuossa Burnout Paradisessa voisi olla nuo kilpailut suljetulla radalla kyllä, hieman hankalaa tosiaankin kurkistella karttaan ja koittaa vältellä törmäyksiä liikenteen kanssa. Grafiikka on aika nättiä ja kolarit näyttävät hienoilta. Sisältöä olisi voinut enemmänkin olla, mutta ei tuohon koko versioon ole kuin päälle kuukausi aikaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #249 : 18.12.2007 22:44 »
tuhis Vieras Knights of the Old Republic II PC

Tämäkin peli on tullut aloitettua pariin otteeseen. Xboxilla touhu oli niin korostetun epäpelattavaa, että keskenhän tuo jäi. PC:llä tuli sitten myöhemmin pelailtua ja tarkoituksena oli rakentaa kunnon dark side jannu, mutta hitto vie... ei tuota voi pelata muutoin kuin pyhistä pyhimpänä kun "pahat" dialogivaihtoehdot ovat niin älyttömän vajaaälyisiä että itkettää.

Innocent child: "Please kind sir, could you help me out of this hole?"

1. Of course child [Use Jedi Levitation Powerz]
2. Hold on a minute, I'll go get some rope.
3. Muahahaha! Pitiful child. Ignorant fool. Tell me where you live so that I might steal your money to hire thugs to kill your parents and burn your home.

Se mikä tässä kusee on se, että vaikka Force olisikin mustavalkoinen sen suhteen että korjaako karmansa hyvässä vai pahassa, ovat valinnat aina aivan jotain muuta kuin yksiselkoisia.

Tykkään jedeistä. Valosapeli on muinaisia fallosveistoksiakin mahtavampi symbooli. SW:n ytimessä olevista juitsuista olen tykännyt aina, mutta porsaan näköiset rodut sun muut juosten kusemalla kyhätyt tekeleet saavat voihkaisemaan surkeasti. Kotoreissa on ollut semmoinen melko hyvä maturemainen tatsi touhussa juonen ja tarinan osalta, mutta teknisestihän nuo pelit tuntuvat pysyvän juuri ja juuri kasassa. Ympäristöissäkään ei ole ollut suuremmin hurraamista. Laatikkotaloja ja kalusteettomia huoneistoja. Kloonattuja kansalaisia ja about yksi ääninäyttelijä. Tässä kakkososassa on muutamia ihan mielenkiintoisia juttuja, mutta touhu on ykkösosaa huomattavasti puuduttavampaa askareineen ja miljöineen. Parasta mitä on vastaan tullut on alun tutoriaali jossa alus lipuu avaruudessa vaurioituneena, miehistö loukkaantuneena pitkin sisuksia ja pikkudroidina siinä täytyy sitten touhuilla korjaamassa alusta sisältä ja ulkoa, sekä tuikkaamalla vitamiineja lihasäkkien sisuksiin jotta selviävät hengissä.

Vaikeusaste on tavallisesti lähes olematon, mutta jotkut pomot pistävät niin hanttiin että on suosiolla pakko tiputtaa vaikeustasoa koska se itkeminen ja game of tsäänssi ei maksa vaivaansa. Tarinan takia tätä pelaa, ja kenties saavuttaakseen jonkun verran fiilistä. On kuitenkin kova houkutus katsastaa vain joku SW:n wikipedia ja lukea pelin stoori ja hahmojen salaisuudet.

Joitain kuvia



« Viimeksi muokattu: 18.12.2007 22:50 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #250 : 19.12.2007 03:23 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Täysi mustavalkoisuus potutti aikoinaan muakin. Mass Effectissä ollaan sentään onnistuttu jonkin verran vetelemään vähän enemmän harmaata noihin ns. pahiksenkin valintoihin.

Tein itselleni KotOR2:n kanssa sellaisen lupauksen, etten pelaa sitä toista kertaa ennen tämän pätsin ilmoille tuloa. Loppua spoilaamatta sen kummemmin pelin juoni töksähtää auttamattomasti kuin seinään. Fanit löysivät kuitenkin tuossa PC-julkaisun yhteydessä paljon peliin pääsemätöntä kässäriä ja alueita, jotka olivat viittä vaille valmiita. Pientä haksailua ja TSLRP oli syntynyt. Julkaisu tapahtuu luultavammin joskus ensi vuoden ihan alussa, kun projekti on nyt suunnilleen viittä vaille valmis.


« Viimeksi muokattu: 19.12.2007 03:46 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #251 : 19.12.2007 07:23 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Golden Sunia aloittelin hieman, pelasin noin tunnin alkua. Peli vaikuttaa oikein mukavalta ropelta ja juoni veti heti alussa mukanaan. Pelin suunnittelussa on otettu myös hienosti huomioon RPG-pelien perusongelmia ja peli tuntuu viimeistellyltä. Esimerkiksi taistelut kestävät parhaillaan muutaman sekunnin ja turhia latailuja ei tarvitse sietää. Pelissä on muitakin oivia peliteknisiä ratkaisuja, joiden olisi pitänyt olla yleistyneet RPG-genreen jo aikoja sitten.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #252 : 19.12.2007 09:19 »
tuhis Vieras
KotOR2

Täytynee koitaa muistaa tuo pätsi. Tuli tosiaan heivattua tuo installaatio jo kuuseen kun tällä pelikerralla kävin eri planeettoja kun aikaisemmalla "pahiksella", että jossain mielessä tuli nähtyä ihan tarpeeksi ja kokonaisvaltaisesti. Silmäilin tuon pääjuonen kuitenkin ja näiden planeettojen jälkeenhän varsinaiset tapahtumat taitavat alkaa, joka on sinänsä melko pöljää kun ajatellaan kuinka kauan joissain mestoissa tosiaan tulee pyörittyä ja kuinka puuduttavia ne ovat.

Saisivat tehdä oikeasti isolla pennillä uuden kotorin. Ovat sen velkaa. Näissä aikaisemmissa on niin surkeasti tasapainoitettu tuo tarina ja miljöö, sillä tässä joutuu puutumisongelman eteen mutta hieman eri vinkkelistä kuin totutusti: juonellista ja tarinankerronnallista sisältöä olisi, mutta pelimekaniikka ja tapahtumapaikat ovat täysin geneeristä scheissea joka saa mielenkiinnon loppumaan.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #253 : 19.12.2007 10:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Formula: One championship edition (PS3)

Kaikki pelaamista helpottavat vimpainet ja moodit OFF-asentoon, haaste kaikista kipakammalle ja hyppy keskikastin (tässä tapauksessa Toyotan) autoon. Ah, silkkaa nautintoa.

Sijat 17-22 ovat tulleet pelissä tutuksi. Olen ajanut 3 ensimmäistä GP-kilpailua ensimmäisestä kaudesta ja ne kaikki ovat päättyneet karuilla ja aidoilla tavoilla keskeytykseen.


Pelin mahtava visuaalisuus ja äänimaailma luo todella realistisen tunteen siitä, että itse ohjastaa oikeaa F1-autoa. Peli on myös täynnä TV:stä tuttuja tilanteita, joita voi jokaisessa F1-kisassa sattua.

- Australian GP:n lähdössä tihuttaa vettä, näkyvyys on heikko. Alonso taistelee kahden ensimmäisen mutkan ajan Kimin kanssa siinä määrin, että Espanjalainen paukauttaa Kimin kylkeen ja vie molemmat keskeytykseen. Itse tarkkailin tilannetta kaukana näiden kahden urhon takana eikä itselläni ollut osaa eikä arpaa tapahtumiin. Tarkkailin uusintojen avulla tapahtumaa kuola valuen. Muistoksi meni uusintagalleriaan tämäkin loistohetki!  Tässä on hyvä tekoäly, joka luo hienoja, arvaamattomia tilanteita. "Kisa elää" sanoisi JJ.

Lämmittelykierros, palkintopallijuhlat, loistavasti toteuttu säänvaihtelu, hienot vahingot. Mutta missä on turva-auto? Se on pelin ainoa pahempi puute.

Ajomallinnus on luistonesto nollille kammettuna ja helpotukset kuuseen viskattuna palkitseva ja hienon tuntuinen. Autoa voi viedä mutkiin snadeissa sivuluisuissa, ja niin tapahtuukin kun ajaa nopeaa aika-ajokierrosta äärirajoilla.


Nettipeliä kansoittavat Montoya-henkiset sikailijat. Se on ärsyttävää. Suomalaisessa, herrasmies-peliseurassa ajettu kisailu voisi olla herkkua. F1 ei ole romurallia, vaan taktista silmää vaativaa kurvailua, jossa nautinto tulee ihan muuta kuin Flatout-tyylisestä rynnimisestä!

Kerrankin onboard-camera on tehty konsoliformulaan täydellisesti. Siis hieman sivuun, ei suoraan kuljettajan pään yläpuolelle. Toki yläpuoli-vaihtoehtokin löytyy, joten valittamista ei tällä saralla ole. Uusinnan kuvakulmat ovat palkitsevia ja täysin  TV-lähetystä vastaavia. Niitä on suoranainen ilo tiirailla.






www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #254 : 22.12.2007 16:06 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Portal yhdeltä istumalta plesellä läpi. Hieno peli ja uskomaton tuo koko portaali-idea ja sen toteutus. Sanoisinpa, että yksi siisteimmistä ideoista ikinä. Tämä Halffis kolmoseen ja käsissä on maailman paras räiskintä.

Toki jotain rajoituksia pitää portal-guniin keksiä, ettei meno mene liian villiksi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #255 : 22.12.2007 19:39 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Muistin pari päivää sitten, etten ollut ostanut itselleni minkäänlaista joululahjaa, joten pitkän haahuilun jälkeen Gamestopissa, nappasin mukaani Wipeout Pulsen, joka on varsin mainio (en minä sitä nyt jouluun viitsinyt säästää!)

Wipeout taitaa olla salaa yksi suosikkipelisarjoistani, aina kun pelaan ihan mitä tahansa sarjan peliä (no, Fusion ja Wip3out ovat vielä pelaamatta) minulla on hauskaa. Ja vaikka F-Zerosta pidänkin, niin Wipeout tuntuu vain niin paljon paremmalta: F-Zero räjähtää pelaajan naamalle kasan aluksia ajamassa tuhatta ja miljardia, isoja kieppuraratoja, jotka menevät jokapuolelle ja ovat täynnä kaikenlaisia häkkyröitä ja värejä ja musiikki on kovaa rokkirämpytystä. Wipeout on paljon, paljon hillitympi, värimaailma on enemmän jossain pastellin puolella, musiikeissa on aina pieni ripaus ambienttia, alukset leijuvat ja kaarteilevat radoilla, joissa on paljon tiukkoja kurveja.

Pulse ei tuo kovinkaan paljon uutta sarjaan, paitsi sen tärkeimmän, joka on enemmän Wipeouttia.  Uusien ratojen lisäksi uutta on pari asetta Eliminatorissa, joka viimeksi nähtiin Wip3outissa sekä yksi uusi pelimuoto, Speed Lap. Ja nettipelikin löytyy, joka tuntuu ihan kivalta parin kisan jälkeen, joskin itse peliin pääsy on vähän hidasta.

Hieno peli, jossa on onneksi loistava soundtrack, vaikka muuta olin lukenut. Outoa kyllä, pelin huonoin kappale on Aphex Twin-biisi.

Tämä Halffis kolmoseen ja käsissä on maailman paras räiskintä.

Tuo ei ole ollenkaan kaukaa haettu idea. Episode 2:den loppupuolella kun sattui yksi varsin tutunnäköinen logo vilahtamaan. . .

under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #256 : 24.12.2007 00:24 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili No niin, joulu joululahjapeleineen saa tulla: Open Season on pelattu läpi.

Loppujen lopuksi kyseessä oli oikein pätevä lapsille suunnattu lisenssipeli, sen verran hyvin tehty että sen jaksoi pelata ja se toi huomattavasti uutta sisältöä itse leffaan, ei siis vain seurannut leffan kuvioita. Latausajat olivat ankeat ja sinänsä armelias ohjattavuus kaukana terävästä, mutta pelinä silti ok. Ja niille jotka kuvittelivat että kyseessä on yllätyksetön lällypeli, niin miettikää sitä, että yhdessä kentässä käytetään aseena moottorisahaa ja sahataan sillä metsästäjiä. o_O

Ja kyllä: skunkkeja meni savupiippuihin enemmän kuin laki salli.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #257 : 24.12.2007 13:20 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
...kyseessä oli oikein pätevä lapsille suunnattu lisenssipeli...

...yhdessä kentässä käytetään aseena moottorisahaa ja sahataan sillä metsästäjiä. o_O

Heh, lievä ristiriitaisuus.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #258 : 24.12.2007 14:19 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Heh, lievä ristiriitaisuus.
Ei suinkaan, pelissä ei ole lainkaan verta tai alastomia tissejä.

*Nyt takaisin jouluruuan valmisteluihin, tauko ohi!*
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #259 : 26.12.2007 15:03 »
tuhis Vieras


Baldur's Gate II

Ostin jokusen vuotta sitten tuommoiset paketit Baldureista ja Icewind Daleista. Halpoja olivat ja muinoin pelasin ensimmäiset osat noista lävitse, vaikka roolipelaajana AD&D onkin pääasiassa hevoisen persuiksista.

Nyt Baldur II:sta tekstailin ja onhan tuo auttamattoman epäpelattava monilta osa-alueiltaan. Lähinnä sana "kankea" tulee mieleen. Kakkosbaldurissa kuitenkin vaikuttaisi olevan tekemistä enemmän kuin laki sallii, mutta tokkopa tätä läpi tulee pelailtua. Turhan vaivalloista pelaamista kun joutuu säätämään hahmojen varusteet, spellit ja muut ruljanssit tasaisella syötöllä, eikä mikään hahmo kiinnosta sen ihmeempiä. AD&D miehet varmasti ovat olleet soiro ojossa kun on miljoona spelliä sun muuta mikromanagerointimahdollisuutta, mutta itse kasvoin roolipelaajana tuosta varusteitten tuijottelusta ja kiillottelusta jo kymmenen vuotta sitten ulos.

Naurattaa näissä peleissä tuo kun sattuu saamaan kriittisen osuman, niin vihollinen räjähtää kimpaleiksi ja palaset pomppivat ympäriinsä.

Tuli tuossa mieleen kuitenkin että mitenhän tuonkin seikan hoitaisi hyvin että kyläkaupassa kun on superroju X korkealla hinnalla, niin kuka hitto noitakaan ostelee kun ensimmäinen tiellä vastaan tuleva köpö pudottaa kovempaa roinaa. Ikinä oikein tuo kaupankäynti vaikuttanut järkevältä oikein missään ropeissa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #260 : 26.12.2007 15:19 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Final Fantasy Tacticsin hommasin sillä playn tarjouksella ja kannattipa jopa. Pelasin pelin läpi muinoin ps1:llä ja tykkäsin silloin kovasti. Nyt käsikonsolilla peli pelittää vielä mukavammin ja pari junamatkaakin meni ennätysvauhdilla.

Pelin suurimmat saavutukset ovat selkeät. Viihdyttävä, ripeällä kerronnalla ja sympaattisilla hahmoilla varustettu juoni, joka ei missään vaiheessa vituta, eikä mene pelaamisen edelle. Saavutus jo sinänsä nykypäivänä. Sitten tuleekin se tärkein eli HAASTE (kaikuu....). Suurella itsevarmuudella kapsahdin alkukohinoissa useasti kun arvelin, että ei se AI kuitenkaan älyä riskeerata läskien ohi maagien kimppuun, mutta kappas kun game overia heitti ruudulle. Vielä 11 tunnin kohdalla osa tehtävistä vaatii todella paljon keskittymistä, ettei varmasti kukaan hahmoisa makaile kentällä liian kauan ja häviä olemattomiin (niin tässä pelissä kuolleet pysyvät kuolleina, ellei niitä nopeasti animoi). Taistelusysteemi on yksinkertainen ja jobi-systeemi avoimuudessaan loistava. Jobeja voi myös tietyissä määrin yhdistellä, joten liian kankeaksikaan ei meno käy.

Eli siis käsissä on ropetus, jonka juoni ei aja hulluuden partaalle, joka on haastava ja jonka musiikki on jotain uskomattoman hienoa. Kysynpä siis itseltäni, että milloin viimeksi joku Nipponista saapunut roolituspelitys olisi nämä kriteerit täyttänyt. On siitä perkele aikaa...


Ja nyt mä sanon sen. Parempi kuin Final Fantasy XII. VITUN PELINKEHITTÄJÄT TUNKEKAA NE BUDJETTINNE PERSEESEENNE1
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #261 : 26.12.2007 16:11 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Tactics on kuningas. Olisivathan ne saaneet hieman sitä taistelua nopeuttaa (vaikka niitä taikojen latausanimaatioita...) mutta kyllä tuo silti aikaa kestää paremmin kuin juuri mikään muu peli.

Minä olen tahkonnut PSP:n Silent Hill Originssia. Taattua SH-tyyliähän se on, mutta siitä ei pääse yli eikä ympäri, että peli vaikuttaa tasan siltä, että joukko länsimaisia SH-faneja sai tehdä oman SH-pelin, ja siihen sitten ympättiin (tosin osittain oikein onnistuneesti) kaikkea SH-settiä, musaa, puzzleja ja vanhojen tarinoiden elementtejä. Musiikki on pääosin oikein kelpoa, mutta sitä on paikoin käytetty hyvin tökerösti - biisit alkavat ja loppuvat miten sattuu ynnä muuta sellaista. Grafiikka on jotain SH- ja SH2 -pelien välistä, vakuuttaa minut tarpeeksi.

SH on sikäli muuttunut, että pelaajalla on paljon suurempi hallinta ympäristöstään, ja nyt mukana on myös mustaa huumoria comedy relief -meiningillä. En voi väittää pitäväni tästä aivan yhtä paljon kuin edellisistä osista (joo joo, vaikka The Room on monen mielestä sarjan tuho, oli se kuitenkin rehellinen yritys uudistaa ja tehdä jotain erilaista). The Origins on vähän kuin Silent Hill for Dummies, toimii ja esittelee hyvin pelien tyylin, mutta oikeastaan tämän pelin pelaaminen on kuin ostaisi artistin kokoelmalevyn ja kuvittelisi sen kuunneltuaan tuntevansa koko tuotannon ja sen kehityksen.

Annan lopullinen tuomion hieman myöhemmin, siihen saakka ehdotan peliä sarjan faneille ja muillekin kiinnostuneille, mutta en anna täyttä hyväksyntääni.

Niin ja kovin pelottava tämä ei kyllä ole - vaikka hyvähän se on, ettei PSP lennä seinään jokaisessa kauhukohtauksessa.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #262 : 26.12.2007 16:20 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
The Origins on vähän kuin Silent Hill for Dummies, toimii ja esittelee hyvin pelien tyylin, mutta oikeastaan tämän pelin pelaaminen on kuin ostaisi artistin kokoelmalevyn ja kuvittelisi sen kuunneltuaan tuntevansa koko tuotannon ja sen kehityksen.

Ihan niinkuin kaikki muutkin psp:n "non-port" pelit!

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #263 : 27.12.2007 19:43 »
tuhis Vieras Joo-o! Sinne män Baldurit. Uninstallia mielenterveyden nimissä.

1. Saavut huoneeseen
2. Purat kymmenen ansaa
3. Tiirikoit arkut ja laatikot auki
4. Järjestelet puolituntia inventoryjä että roju mahtuu mukaan
5. Toistat saman linnan jokaisessa sadassa huoneessa

Oli se vaan kylmää muinoin kun sormus vie yhtäpaljon invitilaa kuin jokin jalkajousi tai levyhaarniska, ja ryhmäläiset eivät osaa kävellä kiertämättä metsäreittejä tai väistää oviaukon edestä jos jotkut toiset yrittävät kulkea siitä jne. Tyypillistä aikansa peliltä kai. Nyt kun tuommoista katselee niin on aika järkkyä ettei porukka ole pulttaillut enempi. Ehkä sitä vain ollaan oltu tyytyväisiä siitä kehityksestä mitä pikkuhiljaa tapahtui.

Jotkut vanhat pelit ovat yksinkertaisesti vain epäpelattavia.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #264 : 28.12.2007 16:23 »
tuhis Vieras


Gladius (GC) WII

Tämmöisiä pienemmän skaalan strategiapelejä tarvitaan lisää kasvottomien massiivirytkeitten rinnalle. Gladius on ihan hyvä peli; mitään ei varsinaisesti ole tehty väärin, muttei kyllä kovin erinomaisestikaan. Tarjolla on kaksi kampanjaa, barbaari Ursula (beginner vaikeusaste) ja imperiumin Valens (advanced vaikeusaste), joista jälkimmäistä kokeilin nyt Wiillä. Aikaisemmin Ursulalla pelaaminen tyssäsi Kuutiolla siihen että iskujen ajoittaminen ei enää oikein ottanut onnistuakseen - tuntui että peli jökki tai jotain, yksi sen parhaimmista ominaisuuksista sitten jäi kokonaan käytettyä kun oli parempi ottaa varmanpäälle ja saada aikaan edes jonkinlainen osuma ja suorittaa painalukset ennen aikajanan kriittisiä kohtia, jonne ajoittamalla ne kaikkein kovimmat iskut irtosivat. Peli siis hyödyntää melko vankasti nappien painelua - joko ajoittamista tai nopeita painelusarjoja, ja luonnollisesti mitä paremmin naputat niin sitä paremmin tapat.

Samaa ongelmaa on nyt ollut Wiin kanssa, enkä ihan heti lähtisi vaikeroimaan ettei laite jaksa edes Kuution pelejä pyörittää paremmin. Jotain omintakeista koodissa, tms. Muilta osin peli on aika kasvoton tapaus. Varusteilla taistellaan, sekä sitten skilleillä jotka ovat pääasiassa aika samat kaikille. En tykkää kyllä yhtään tästä että varusteet määrittävät tuon taistelutehon. Millä jeesusvoimilla joku on teroittanut massaltaan ja pituudeltaan samanlaisen aseen tuplasti paremmaksi jne, ja tässähän on sitten tuo itemirumbakin kun uusiin paikkoihin päästessä menee yksi pelisessio käytännössä siihen että ostetaan kaikille uudet rojut. Miksei tuollekaan ole voitu luoda jotain automaationappia kun kuitenkin aina tuo on tehtävä - muuten tulee turpaan.

Taistelukentillä ei mitään kovin ihmeellistä ole. Tolppia sun muita laatikoita joitten taakse pääsee heittoaseita piiloon, sekä korkeuseroja juuri sen verran että voi selkeästi sanoa lyövänsä ylempää tai alempaa. Hahmoille on tarjolla tasojen kasvaessa tuommoinen taitolista josta sitten voi lunastaa skillejä, joita kannattaa miettiä kunnolla kokonaiskuvaa silmälläpitäen. Kaikille tyypeille saa suurinpiirtein samat taidot, mutta paremmin touhun saa minmaksattua kun funtsii tyypeille tietyt roolit taistelukentillä - esimerkiksi eräs tietyntyyppinen soturi pystyy käskyttämään muut omat miehet hyökkäämään saman vihollisen kimppuun ekstratoimena jos ovat tämän ympärillä, elikkäs sen sijaan että lyötäisiin pelkästään itse, saa vihu mahdollisesti osumaa takaa ja sivuiltakin. Tämmöisiä taitoja on jonkun verran, muttei älyttömiä määriä. Lisäksi on sitten taikuusjudanssit joita käytellään (myös skillejä siis tällä menetelmällä) taistellessa täyttyvillä mittareilla. Taikajuitsut perustuu neljään elementtiin maa, vesi, tuli ja ilma, ja jotkut ovat heikkoja toisia kohtaan ja vahvoja toisia jne. Samanlaista kivipaperisakset-systeemiä käytellään näissä joukkotyypeissäkin, tarjolla kun on raskasta, keskiraskasta ja kevyttä osastoa, sekä muita tukiluokkia. Hommaa kuitenkin sekoittaa nuo varusteet eikä touhu ole aina niin ennaltamäärättyä. Hyvä fiskarssi leikkaa hyvin.

Tarinat on olemattomia. Ursulan juitsuja en kyllä edes muista, mutta Valens on jonkin edesmenneen suuruuden poika joka talsii ystävänsä ja opettajansa kanssa kisailemassa pitkinpoikin eri areenoilla, rakentaen isänsä taistelukoulua uudelleen. Samaa se oli Ursulalla. Tekosyytä en muista. Matsia matsin perään ja tuo rupeaakin puuduttelemaan. Olisi edes jonkinverran enemmän vaihtelua vihollisissa, tavoitteissa ja kentissä, sillä vaikka muuten ihan vankka kyhäelmä, niin tuommoinen merkityksettömyys painaa aika raskaasti niskassa.  Musiikki (se vähä mitä sitä on) on itseasiassa aika hyvää. Ääniefektit puolestaan raivostuttavia. Valikkoäänet lävistävät kallon ja sotiessa halkomakirveen isku kuulostaa siltä kun läpsäistäisiin märällä munalla poskeen. Monona tietysti. Jotain Hollywoodeja noitten päähenkilöitten ääninäyttelijät enkä toista nyt muista, mutta Valenssinä korisi aneemisesti Smallville sarjan Lex Luthoria näytelevä Michael Rosenbaum.

+ Ihan hyvä ja auttaa pahimpaan taktiikkarope-nälkään
+ Haastaa ja pieksee jos ei keskity
-  Laiha lohtu, mutta helvetisti mielekkäämpi kuin ruttoinen Fire Emblem


« Viimeksi muokattu: 28.12.2007 16:29 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #265 : 28.12.2007 17:14 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Sam & Max Season 1:stä, ensimmäisen episodin verran.

Koukuttaa heti alusta lähtien. Aivoton huumori, järjetön juonikulku, nokkelat, vaikkakin ainakin toistaiseksi melko yksinkertaiset ongelmat - I'm lovin' it. Kombinaatio toimii hyvin, kun älynrippeensä joutuu käyttämään ongelmanratkontaan eikä niitä siis jää paljoakaan arvioimaan heittojen älykkyystasoa.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että olisin jo hylkäämässä Phoenixin. Suosikin sija vaatii huumorin lisäksi tiettyä draamallista otetta maailmaan. ;)

Ja mikä toimisto ei muka kaipaisi kevyttä Jesse Jamesin kosketusta...?

Caffeine rush!



Peeäs. Huusin juuri itselleni Sam & Max Hit The Roadin. Jos kaikki menee hyvin, pääsen pian tarinan lähteille.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #266 : 28.12.2007 17:49 »
tuhis Vieras
Peeäs. Huusin juuri itselleni Sam & Max Hit The Roadin. Jos kaikki menee hyvin, pääsen pian tarinan lähteille.

Jos ei, niin CDON.COM tarjoilee myös peliä Lucas Lina Classic -versiona.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #267 : 01.01.2008 18:58 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili

Hieman Sharkien tyyliin pelasin uusia Sam and Maxeja. Season Twon ensimmäisen osan, Ice Station Santan, pelasin läpi Ikean tuoliin liimautuneena. Voi herranjumala kuinka hyvä! Selkeästi paras uusista S&M:stä ja heittää varteenotettavan haasteen Hit the Roadille jos muutkin toisen kauden osat yltävät samalle tasolle. Heti alun filosofioivasta ja popmusiikkilainauksia heittelevästä Maimatron 9000:sta private dick Flint Paperin paluuseen(!!!) ja COPS:n uuteen bisnekseen hirviätä huumoritykitystä. Kun robotti heitti keskustelun lomassa "When a problem comes along, you must whip it. Whip it good." repesin totaalisesti.

Totaalisesti maaliin osuvan huumorin lisäksi kakkoskaudelle itse peliin on tehty myös pari pientä muutosta. Heti kun pelin käynnisti, heitti se eteen setup-dialogin, josta pystyi COPS:ien avulla säätämään pelin itselleen sopivaksi ja tämän jälkeen se tarjosi tutorialia ensikertalaisille. Space-nappia painettaessa peli pausettuu, oli se missä kohdassa tahansa, ja dialogia pystyy ohittamaan oikeata hiiren nappia painamalla.

Ostakaa hyvät ihmiset tämä peli!
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #268 : 01.01.2008 19:20 »
tuhis Vieras RE4

Tulipahan muistettua miksi RE4 jäi tauvvolle. Krauseri pistää proolla hanttiin ikävästi. Vielä kun oli tilanne niin tyhmä, että continuepisteestä kuljettaessa oli hipareita vähän ja kaikki aseet tyhjiä, että ennen yrityksiä täytyi aina hoitaa tuommoinen lataustuokio ja yrtinpurenta. Eipähän tullut nytkään läpäistyä. Jonain päivänä vielä!
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #269 : 01.01.2008 19:21 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
RE4

Tulipahan muistettua miksi RE4 jäi tauvvolle. Krauseri pistää proolla hanttiin ikävästi. Vielä kun oli tilanne niin tyhmä, että continuepisteestä kuljettaessa oli hipareita vähän ja kaikki aseet tyhjiä, että ennen yrityksiä täytyi aina hoitaa tuommoinen lataustuokio ja yrtinpurenta. Eipähän tullut nytkään läpäistyä. Jonain päivänä vielä!

The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines