Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 ... 141
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1087469 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1740 : 04.11.2011 21:41 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Heavy Rain tuli pelattua uudestaan kun edellisestä pelikerrasta oli jo yli vuosi. Tällä kertaa ei esiintynyt lainkaan hyytymisiä tai bugeja eli näyttää siltä että se move-tuen tuova patch hoiti tehtävänsä. Mainio peli, kaikki meni nyt paremmin kuin odotin.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1741 : 08.11.2011 19:03 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Aloitin MW3 kampanjan ja moninpelin tänään. Tämä pelisarja se jaksaa yllättää. Erittäin huonon väliosan (Black Ops) jälkeen MW3 on sitä samaa kultaista FPS toimintaa mitä IW:ltä joka toinen vuosi saa odottaa. Kampanja on todella viihdyttävä ja moninpeli on pienillä uudistuksilla tehty paljon tiukemmaksi kuin aiemmin. Tätä tullaan paljon pelaamaan.

ps. Kuuntelin myös tänään Nightwishin uuden kipaleen Storytimen ensimmäistä kertaa. Tämä MW3:sen kanssa tekee tästä päivästä ihan v*tun jepan! :)
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1742 : 08.11.2011 19:36 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili
Aloitin MW3 kampanjan ja moninpelin tänään. Tämä pelisarja se jaksaa yllättää. Erittäin huonon väliosan (Black Ops) jälkeen MW3 on sitä samaa kultaista FPS toimintaa mitä IW:ltä joka toinen vuosi saa odottaa. Kampanja on todella viihdyttävä ja moninpeli on pienillä uudistuksilla tehty paljon tiukemmaksi kuin aiemmin. Tätä tullaan paljon pelaamaan.



Ja paskat. MW2 oli totaalista säheltämistä ja varmaan epätasapainoisin fps-peli koskaan. Käytännössä Mario Karttia aseilla. Kill streakeilla sai kerättyä lisää streakkeja ja missään ei ollut mitään järkeä. Yksinpeli oli ehkä huonoin koskaan fps-peleissä, eikä kolmosessakaan näyttäis olevan yhtään sen parempi. Tästä pelisarjasta on yllätykset kaukana.

Meinasin jättää Black opsin ostamatta, mutta onneksi ostin sen vuosi julkaisun jälkeen kun halvalla sai. Oli nimittäin reippaasti parempi ja tasapainoisempi peli lähes kaikilla osa-alueilla ja ehdin pelaamaan sitä lähes 200h. Black Opsin paskuudesta itkevät lähinnä juuri ne huonoimmat pelaajat, joilla ei ollut pelissä mitään mahdollisuuksia, koska siinä on pullalla ja aivottamalla juoksemisella huomattavasti vaikeampi pärjätä. Treyarch sentään kuunteli pelaajia ja korjasi peliä jatkuvasti julkaisun jälkeen, toisin kuin IW joka jätti Mw2:n mätänemään samanlaiseen sontaan kuin se oli julkaisussa.

Tänä yönä ois tarkoitus perehtyä Mw3:een tarkemmin. Nyt on muutama kymmenen matsia vasta takana, joten vielä paha sanoa mitään.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1743 : 08.11.2011 19:42 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 576 Basaaripisteet: 4 Profiili Ovatko PS3- ja X360-versio yhtä hyviä? Xboxin padilla haluaisin pelata mutta Livestä en jaksaisi maksaa.

Ja tosiaan MW2 oli paskaa. CoD4 oli parhaimpia fps-nettipelejä koskaan, kun taas MW2:sta ei jaksanut edes kymmentä tuntia pelata.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1744 : 08.11.2011 20:07 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Itse ainakin pelailin Black Opsin moninpeliä ihan mielelläni, mukavan puhdasta ja reilua räiskintää codiksi. Ei perkkejä/aseita jne jotka saisivat raivon partaalle, varsin tasapainoinen peli.

Battlefield 3:n (pc-version) yksinpeli sen sijaan oli aika onneton kokemus. Tylsä, katkonainen juoni, putkijuoksua koko peli ja typerä tekoäly. Ei suurta hinkua pelata uudelleen. Moninpeli taasen tuntuu varsin lupaavalta, mukava pelata isoilla kartoilla codien jälkeen. Pelaajakuntaan on tosin eksynyt näitä K/D-ration perässä juoksevia sankareita jotka eivät tehtävästä välitä, mutta sopivan serverin kun löytää niin mielellään tuota pelaa.

Ja se pelin äänimaailma on vaan jotain niin uskomatonta. Alkoi kotiteatterisarja himottamaan kummasti.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1745 : 08.11.2011 21:13 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Olen omasta mielestäni ihan hyvä pelaaja MW2:ssa ja Black Opsissa. MW2 olen 150 tuntia pelannut ja Black Opsia joku 30-40 tuntia. En ikinä ymmärtänyt sitä älytöntä MW2 kritiikkiä. MW- pelit eivät ikinä ole olleet mitään realistisia fps-pelejä. Ihan turha niitä on mennä ostelemaan jos ei tykkää arcade maisesta räiskimisestä. MW2 vihaajat olivat yleensä pelaajia, jotka eivät vain osanneet/halunneet taistella esim. puukko/haulikko juoksijoita vastaan. Kuulin aina vain valitusta kun joku kuoli edellä mainitun pelaajan toimesta. Voivoi. Myönnän, että pelissä oli vittumaisia tapoja tappaa, mutta ei niitä muutamaa enemmän ollut (esim. x2 tube). Black Ops ei vaan ollut yhtä hauska. Thats it.
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1746 : 09.11.2011 09:28 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili No en nyt mitään realistista räiskintään Codeilta odotakaan. Mikä sellainen se sellainen realistinen räiskintä edes on? Halo? Ja kyllä se Mw2 on sontaa, eikä se mistään osaamisen puutteesta tai puukko/haulikko -juoksijoista johtunut. Pelaajien taso on 99% niin uskomattoman huonoa Codeissa, että häviäminen edes yhden tutut kaverin kanssa pelatessa on lähes mahdotonta ja jotkut 20+ k/d-matsit ovat pikemminkin sääntö kuin poikkeus.

Toisaalta viime yön pelisessioiden jälkeen voin sanoa Mw2:n puolesta sen, ettei siinä nyt niin huonot kentät olleetkaan, sillä Mw3:n jälkeen ne alkavat tuntua jopa hyviltä. IW:llä ei ole selvästi pienintäkään käsitystä miten kenttiä tehdään. Muutama hyvä kenttä löytyy, mutta ärsyttää pelata, kun niiden välissä tulee aina kymmenen täysin samannäköistä ränsistynyttä kaupunkikenttää, joissa taloja ja romuja on ripoteltu sinne tänne. Lisäksi spawnit ovat huonommat kuin koskaan ennen. Jatkuvasti spawnaa suoraan jonkun vihollisen eteen tai selän taakse. Pelimuodoissa joissa friendly fire on päällä, omien tapoista saa jälleen kuolemia. Black Opsissa homma oli korjattu kuntoon, eikä siitä tullut kuolemaa. Ampuja sai miinusta ja kolmesta oman taposta potkut pelistä. Onhan se mukavaa kun itsellä on vaikka 15 tapon suora ilman kuolemia, niin omat alkavat tulitella kymmenen kertaa putkeen kuoliaaksi, ellei pelaa täydessä kaveriporukassa.

Parempi silti kuin Mw2, joten pitää silti jatkaa pelaamista jonkin verran, koska vielä muutaman tunnin pelaamisen jälkeen en ala viimeistä tuomiota heittämään. Tässä Skyrimia odotellessa.


Ovatko PS3- ja X360-versio yhtä hyviä? Xboxin padilla haluaisin pelata mutta Livestä en jaksaisi maksaa.

Ps3 versiossa on kuulema teknisiä ongelmia jonkin verran enemmän, mutta en osaa tarkemmin sanoa. Dualshock on varmaan suurempi miinus, mutta ei kannata livestä rueta maksamaaan pelkästään tämän pelin takia. Pelaajistakaan ei ainakaan hirveästi ole puutetta. Eilen oli yli 1 200 000 pelaajaa multiplayerissa.


« Viimeksi muokattu: 09.11.2011 09:34 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1747 : 09.11.2011 09:53 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nelosessahan oli vielä hyviä mappeja. Olisiko karttasuunnittelija vaihtunut matkan varrella..
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1748 : 09.11.2011 19:38 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili
Nelosessahan oli vielä hyviä mappeja. Olisiko karttasuunnittelija vaihtunut matkan varrella..

Niin oli, mutta en tiedä mitä tapahtunut. Mw3 lähti just myyntiin huuto.netiin. Jos joku haluaa ostaa tuon paskakasan, niin voi ilmoitella.

Peli on suurinta rahastuspaskaa mitä koskaan on tehty ja sarjan huonoin osa. Viimeinen IW:n peli, minkä koskaan ostan, koska eivät selvästikään osaa tehdä pelejä. Nelosen kanssa onnistuivat varmaan vahingossa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1749 : 09.11.2011 20:55 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Peli on suurinta rahastuspaskaa mitä koskaan on tehty ja sarjan huonoin osa. Viimeinen IW:n peli, minkä koskaan ostan, koska eivät selvästikään osaa tehdä pelejä. Nelosen kanssa onnistuivat varmaan vahingossa.

Eikös Infinity Wardin poppoo kumminkin vaihtunut aika radikaalisti MW2:n jälkeen? Ei niin, että ketään olisin puolustelemassa. MW2:sta en ole kumminkaan itse pelannut, mutta paljon negatiivista kuullut. Milloinkohan ihmiset tajuavat lopettaa mokomien ostamisen? Onhan se selvä, ettei tuollaisella julkaisutahdilla pystytä peliä tarpeeksi uudistamaan.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1750 : 09.11.2011 21:06 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Nelosessahan oli vielä hyviä mappeja. Olisiko karttasuunnittelija vaihtunut matkan varrella..

Niin oli, mutta en tiedä mitä tapahtunut.

Jep. Kuten Lanttu sanoi, suurin osa Infinity Wardista häippäsi viime vuonna EA:n kelkkaan. Nykyisellä IW:llä ei ole oikeastaan muuta yhteistä kuin nimi.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1751 : 09.11.2011 21:32 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili No, eipä tuota ainakaan kauan tarvinnut kaupitella. Meni alle 10 minuutissa huuto.netissä ja ehti tulemaan vielä muutama vaihtotarjouskin ennen sitä.  :lol:
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1752 : 10.11.2011 00:46 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 167 Basaaripisteet: 0 Profiili
Nelosessahan oli vielä hyviä mappeja. Olisiko karttasuunnittelija vaihtunut matkan varrella..

Niin oli, mutta en tiedä mitä tapahtunut.

Eikös se niin mennyt MW3:n kohdalla, että IW teki yksinpelin, sledgehammer games spec-opsin ja raven multiplayerin. Tai sitten nuo kaksi viimistä oli toisinpäin.  Siinä se selitys.


« Viimeksi muokattu: 10.11.2011 02:39 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1753 : 18.11.2011 16:06 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Arkham Asylum lähti ikään kuin vahingossa toiselle läpipeluukerralleen, tällä kertaa Hardilla, ja heti ensimmäinen istunto oli lähemmäs neljä tuntia. Pitkään aikaan en ole pelannut mitään kotikonsolipeliä toista kertaa tällä innolla. Juonen kerran läpipelanneena ja paikat ennestään tuntevana huomaa pieniä yksityiskohtia ihan eri tavalla, eikä voi kuin ihastella miten hyvin AA:n miljöö ja juonenkuljetus on rakennettu. Samaten kontrollit tekevät maisemien läpi samoilusta todella miellyttävää. Vaikeustason nostoa ei juurikaan huomaa muussa kuin siinä, ettei vihollisten hyökkäysaikeista enää ilmoiteta graafisesti, vaikka olettaisin kyllä, että bättis ottaa vähän isommin hittiäkin.

Viime päivinä, ennen uuden pelin aloitusta, olen myös viettänyt pitkiä aikoja Riddlerin haasteita ja muita ekstroja metsästellen, eikä niitä ole enää löytämättä kuin muutama. Challenge mode sen sijaan on vielä ihan koskemattoma, enkä kyllä nytkään malta pelata sitä, kun tuo stoori vie taas mennessään. Katsotaan lopputekstien jälkeen. Ja ensi kuussa sopivana jatkumona lohkaisen sitten palkoistani Arkham Cityn. En malttaisi odottaa!

Ehdottomasti yksi lempipeleistäni kautta aikojen.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1754 : 19.11.2011 21:08 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Tässä on oikeasti ollut semmoinen kasa pelattavaa, ettei ole edes ehtinyt postailemaan. Skyrim nyt päällimmäisenä, sitten ikivihreinä SSF4/Third Strike ja onpa sitä päässyt pelaamaan Killing Flooriakin.

Skyrim on kuin onkin ollut toistaiseksi paljon parempi kuin mitä uskalsin odottaa. Suurin osa Morrowindin ja Oblivionin isoista ammottavista ongelmista on korjattu. Vieläkin kaipaisi vaihtelua tehtävätyyppeihin ja pasifistihippeily ei vieläkään oikein kannata, mutta noin muuten yllätyin pelistä sikäli, kun en Morrowindista enkä Oblivionista oikein välittänyt.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1755 : 21.11.2011 13:42 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili On ollut masentavaa nähdä kuinka kaikkien näiden sekunda-shovelwarejen - kaikkien unchartedejen, skyrimmien, skywardswordien sekä muiden - alle on hautautunut koko vuoden pelihelmi. Kyse on tietysti Saints Row The Thirdistä.



Game of the Year Every Year.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1756 : 21.11.2011 15:08 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 948 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW SR3 vaikuttaa kyllä aika parhaudelta. 1 ja 2 olivat myös parhipelejä. Kolmonen näyttää pistävän vielä paremmaksi. Harmi vain kun ei Skyrimiltä riitä aikaa muihin pelehin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1757 : 22.11.2011 17:52 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili GTA IV meni viime viikolla väkisin läpi. Kuten olen jo useamman kerran aikaisemmin sanonut, niin paska pelihän se on. Päätinpä siis siirtyä nyt Red Dead Redemptioniin, joka jostain syystä jäi viime vuonna kesken. En edes tiedä miksi, koska olen aina tästä pelistä tykännyt. Ehkä pelit vaan kyllästytti silloin niin paljon, kuten ne kyllästyttää nytkin, mutta yritetään silti mennä tämäkin läpi.

N. puoli tuntia pelasin, kunnes jostain syystä peli tilttasi. On tämä kyllä edelleen siisti peli. Joka osa-alueella paljon parempi kuin GTA IV. Pakko jatkaa vielä tänä iltana.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1758 : 22.11.2011 22:11 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Olen yllättynyt. Pelaan Resistance 3:sta padilla ja...palasin pelin pariin toistamiseen ja ajattelin palata tämänkin jälkeen. Casualillahan tuota tulee pelattua ja siltikin tulee paikoitellen pataan, mutta jaksan kuitenkin pelata peliä. Erittäin yllättävää. Jostain syystä olen pystynyt heittämään perinteisen suoritusmotivaation pois ja yritän vain päästä eteenpäin ja seuraan juonta. Tästä onkin aikaa kun on viimeksi tullut pelattua näin rennolla fiiliksellä. Yksi helvetin hieno juttu pelissä kyllä on minkä myönnän: Putki. Ei tarvi paljon harhailla kun reitti on aivan selvä koko ajan. Voi keskittyä olennaiseen, eli juoneen ja räiskimiseen.

Eihän peli mikään goty ole, mutta varsin "leppoisaa" menoa. Ja olen vieläkin sitä mieltä että padi fps on onneton laji, mutta kun ei löydy motivaatiota 70-90€:n move pakettiin, niin sitten leikitään näin.


« Viimeksi muokattu: 23.11.2011 10:16 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1759 : 23.11.2011 17:24 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Assassin's Creediä (revelations) tässä on tullut jauhettua. Kompastelevan alun jälkeen peli on ollut sitä taattua AC-sarjaa tuttuine koukkuineen ja virheineen. Harhahyppyjä sattuu silloin tällöin ja taistelu isompaa joukkoa vastaan on edelleen mitä on, mutta hyvinpä tuo silti taas koukutti. Pommien virittelystä ja tornien puolustelusta en ole oikein innostunut, mutta perinteisempi AC-meno toimii edelleen.

Ärsyttävää kun (tähänastisen) pelin ulkoisesti komeimpaan tehtävään on laitettu 100% sync-ehdoksi 6 minuutin aikaraja.

Lisää mietteitä sitten kun on peli läpäisty.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1760 : 24.11.2011 16:21 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili Ostin jostain helkkarin syystä 3DS:lle sen uuden Marion, vaikka muutenkin liikaa pelejä kesken. Eipä silti kaduta, sillä ehkä vuoden suurin yllätys ja paras Mario peli varmaan viimeiseen 15 vuoteen. Siis näin se Mario pitää tehdä! Mario Galaxyt ovat hyviä, mutta aivan liian turhaa kikkailua täynnä minun makuuni. Haluan rehellistä tasoloikkaa, enkä mitään ampiaispuvulla lentelyä ja muuta säätämistä. En ole Snesin Mario Worldin jälkeen ollut kovinkaan kiinnostunut Marioista, mutta nyt nappasi kunnolla.

Kentät ovat mukavan lyhyitä, niihin voi vetää time trialeja ja kerättävääkin on piilotettu. Pelin simppeli graafinen tyyli on 3D:na kuin nyrkki silmään.. Se vaan toimii. Painukaa ostamaan.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1761 : 24.11.2011 20:40 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Ostin Portal 2:n Steamista kun kympillä irtos. En ehtinyt single playeriä pelata kuin pari chapteria, kun aloin pelaa kaverin kaa co-opia. Single player vaikutti oikein toimivalta ainakin tähän mennessä. Sen sijaan "bonuksena" oleva co-op on ylivoimaisesti parasta yhteistyöpeliä, mitä olen eläessäni kokenut. Esimerkiksi Gears of Warin co-op on tämän rinnalla pelkkä vitsi.

Jos joku pelin omistava ei ole moninpeliin koskenut, niin suosittelen ehdottomasti etsimään jonkun jonka kanssa sitä pelata. Tuntuu vaan hyvälle.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1762 : 24.11.2011 21:02 »
Lapinpoika Kulje kautta Kittilän! Jäsen Viestejä: 126 Basaaripisteet: 0 Profiili Microsoftin flight simulator x oli lojunut vaikka kuinka kauan hyllyllä, mutta päätimpä vetää vähän free flighttiä ajan kuluksi. Kokeilin b737 hätälaskua, että nousen ilmaan, ja sammutan molemmat moottorit ja koitan laskeutua. No, tämä b737 päätyi Lontoon reunamille, mutta hauskaa oli!
Nokia E7-00     Playstation 3 320GB
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1763 : 29.11.2011 15:20 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili Peruskentät Mario 3d Landista porattu nyt läpi ja aika siirtyä pelin parhaaseen osaan, eli special-kenttiin joissa vaikeustaso nousee aika reippaasti. Skyrim ja Zelda ovat molemmat saaneet siirtyä syrjään odottamaan tämän tieltä, sillä on tämä vaan niin hyvä. Puhdasta peli-iloa parhaimmillaan.

Vieressä odottavat myös Cave Story 3D ja Tales of Abyss 3DS vuoroaan, eikä Mario Kart 7:n julkaisu ole myöskään kaukana. Yhtäkkiä 3DS jatkuvassa käytössä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1764 : 29.11.2011 19:38 »
SuoBBis Jäsen Viestejä: 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli hommattua Storesta DC Universe Online, kun oli muuttunut ilmaiseksi. Nimensä mukaisesti peli keskittyy DC-supersankareiden maailmaan, kuten Bathäiskä, Supermies jne. Peli on Pleikkarille (ja vissiin PC:lle) tehty verkkoroolipeli, jossa kehitellään omaa supersankaria. Armottomman Hack'n Slash- tappeluiden jälkeen peli kyllä jaksaa koukuttaa...
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1765 : 29.11.2011 20:38 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Mistä tuossa sitten maksetaan? Mitä kaikkea saa tehdä ilmaiseksi?
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1766 : 29.11.2011 22:17 »
SuoBBis Jäsen Viestejä: 173 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mistä tuossa sitten maksetaan? Mitä kaikkea saa tehdä ilmaiseksi?

Maksajat saavat tehdä enemmän hahmoja jne. Mistään en ole löytänyt sitä "koko sisältöä  ;)" Peliin voi ostaa viidellä dollarilla Premium-jäsenyyden, joka tuo jotain sisältöä mukaan. Legendary-tason voi ostaa ryöstökuukausimaksuilla.

E: Tuossa pieni tietopommi, jos lontoo sujuu.

http://au.ps3.ign.com/articles/119/1195161p1.html
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1767 : 01.12.2011 00:35 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Peruskentät Mario 3d Landista porattu nyt läpi ja aika siirtyä pelin parhaaseen osaan, eli special-kenttiin joissa vaikeustaso nousee aika reippaasti. Skyrim ja Zelda ovat molemmat saaneet siirtyä syrjään odottamaan tämän tieltä, sillä on tämä vaan niin hyvä. Puhdasta peli-iloa parhaimmillaan.

Vieressä odottavat myös Cave Story 3D ja Tales of Abyss 3DS vuoroaan, eikä Mario Kart 7:n julkaisu ole myöskään kaukana. Yhtäkkiä 3DS jatkuvassa käytössä.
Uskallatko ihan oikeasti kokeilla MK7:aa vielä tuon Mario Kart Wiin jälkeen?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1768 : 01.12.2011 11:45 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili
Peruskentät Mario 3d Landista porattu nyt läpi ja aika siirtyä pelin parhaaseen osaan, eli special-kenttiin joissa vaikeustaso nousee aika reippaasti. Skyrim ja Zelda ovat molemmat saaneet siirtyä syrjään odottamaan tämän tieltä, sillä on tämä vaan niin hyvä. Puhdasta peli-iloa parhaimmillaan.

Vieressä odottavat myös Cave Story 3D ja Tales of Abyss 3DS vuoroaan, eikä Mario Kart 7:n julkaisu ole myöskään kaukana. Yhtäkkiä 3DS jatkuvassa käytössä.
Uskallatko ihan oikeasti kokeilla MK7:aa vielä tuon Mario Kart Wiin jälkeen?

No, kaikki Nintendon pelisarjat menivät vain paskempaan suuntaan Wiillä.

Mario Kart DS sen sijaan oli aivan loistava ja jos kommentteihin on uskomista, niin MK7:n pitäisi olla taas paluu oikeaan suuntaan, ellei jopa sarjan paras osa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1769 : 04.12.2011 19:46 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Otin viime viikon lopussa tehtäväkseni pelata viimein Ocarina of Timen sataprosenttisesti ja nyt olisi enää n. puolet skulltulista kerättävänä. Sitten voisikin pelata uudestaan Skyward Swordin ja suorittaa myös siitä kaiken täydellisesti. :) Uskomatonta miten vielä tämän ikäisenä tulee sellainen lapsekas "jes, nyt on kaikki!" -tunne kun löytää Zeldassa viimeisen sydämenpalasen.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Sivuja: 1 ... 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 ... 141
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines