Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32
Tulostusversio
Aihe: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4)  (Luettu 212206 kertaa)
Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #780 : 08.08.2013 17:44 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Tavallaan tosiaan yhdentekevää mitä kuuluu maksulliseen palveluun ja mitä ei, kun jäsenyys pitää jokatapauksessa hankkia, jos aikoo täyspainoisesti nauttia konsolistaan. Boxikin olisi voinut olla halvempi kun molemmat pelikonsolit alkavat perustua subscription -malliin.

Mikä nyt on täysipainoista käyttöä kenellekin. Joillekin on itsestäänselvyys maksaa, koska aikovat kuitenkin pelata netissä. Tuolloin ei tietenkään haittaa, että muutkin palvelut ovat maksumuurin takana. Moni ei kuitenkaan juurikaan nettipelejä pelaa. Itse voin laskea varmaan yhden käden sormilla ne kerrat, kun olen jotain perinteistä nettipeliä vääntänyt viime vuosina. Onhan se sitten ihan hyvä, että nämä ihmiset voivat nauttia konsoleistaan "täysipainoisesti", mm. käyttämällä Netflixiä tai striimauspalveluita, ihan ilmaiseksi. Onhan tuo MS:n politiikka tämän suhteen ihan perseestä, mutta onpa sama homma ollut 360:lläkin. Täällä toki moni pelaa CoD:ia yms. sen verran paljon, että omassa käytössä ei aiheuta mitään ongelmia mutta kyllä mua vituttaisi maksaa jostain Netflixin käytöstä isot rahat MS:lle, kun homma voisi toimia ilmaiseksikin.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #781 : 08.08.2013 18:17 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Joo eipä tulisi kyllä mieleenkään maksaa Livestä vain Netflixin ja vastaavien vuoksi. PS3-versio Netflixistä on vieläpä 100 kertaa parempi kuin 360:n vastaava, joten peli on ollut aika selvä. Tulevilla konsoleiden toteutuksesta ei tietysti ole vielä tietoa. Pleikan nettipelaamisen siirtyminen maksumuurin taakse ei haittaa. PS+:sta tulee todennäköisesti maksettua edelleen niiden "ilmaisten" pelien vuoksi. Liven kanssa on vielä vähän niin ja näin. E3:n aikoihin oli selvää, että PS4 tulisi olemaan se ykköskonsoli. MS on kuitenkin tehnyt niin hyviä muutoksia, että enää en ole niin varma. Tärkeintä mulle on kuitenkin se peliseura. Moninpelialustaksi nousee siis se konsoli, jolla kaveritkin pelaavat.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #782 : 13.08.2013 11:54 »
PleaseHurtMe Jäsen Viestejä: 22 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt et enää tarvitse Kinectiä voidaksesi käyttää Xbox Onea, vaan kameran pystyy huoletta irroittamaan konsolista ilman ongelmia:

http://www.ign.com/articles/2013/08/12/xbox-one-no-longer-requires-kinect-to-function

Uutisesta poimittu:
In addition to reversing its used game DRM policies for Xbox One, Microsoft has revealed that the console will no longer require Kinect to function. In our latest Ask Microsoft Anything, Xbox Corporate Vice President Marc Whitten revealed that Xbox One owners will be able to use all of the console's core functions regardless of whether the new Kinect sensor is connected. Naturally, many of the tentpole features of the new Kinect, such as player identification, voice commands, etc., will be disabled as a result, but players will still be able to play games and access entertainment content.
"Nainen on kuin kaikki maailman ongelmat parantava timantti, joka leijuu puoli senttimetriä etäämpänä valtavan mustan aukon vetovoimakentästä. Yksikin minimaalinen virhe ja kaikki toivo on menetetty."

[Tuntematon epäonnekas sielu]
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #783 : 13.08.2013 11:59 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Alkaa näyttämään päivä päivältä enemmän siltä, että Microsoftin ja Sonyn uudet konsolit ovat taas kerran turhankin samanlaisia toisiinsa nähden. Olisi kyllä ollut mielenkiintoista nähdä se alkuperäisen suunnitelman mukainen Xbox One, eihän sitä tiedä vaikka olisikin myynyt ihan hyvin.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #784 : 13.08.2013 12:08 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Ei siis ole pakollinen, mutta laittavat sen kuitenkin sinne pakettiin hintaa nostamaan..  :rollaus:
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #785 : 13.08.2013 13:38 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Ihme jos M$ ei tuo X1 -pakettia missä ei ole Kinectiä. Ja tähän vielä 349$ tms. hintalappu. Kulutus kuitenkin tuntuu laskevan vähän joka puolella maailmaa, niin hinta voi tulla hyvinkin korkeaksi ostokriteeriksi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #786 : 13.08.2013 16:07 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Ei siis ole pakollinen, mutta laittavat sen kuitenkin sinne pakettiin hintaa nostamaan..  :rollaus:

Vähän niinko bluray nykyisessä pleikkarissa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #787 : 13.08.2013 16:35 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ei siis ole pakollinen, mutta laittavat sen kuitenkin sinne pakettiin hintaa nostamaan..  :rollaus:

Vähän niinko bluray nykyisessä pleikkarissa.

Ehkä kuitenkin pykälää hyödyllisempi kuin Kinect.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #788 : 13.08.2013 18:48 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Ei siis ole pakollinen, mutta laittavat sen kuitenkin sinne pakettiin hintaa nostamaan..  :rollaus:

Vähän niinko bluray nykyisessä pleikkarissa.

Ehkä huonoin vertaus ikinä.


« Viimeksi muokattu: 13.08.2013 18:54 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #789 : 13.08.2013 21:45 »
PleaseHurtMe Jäsen Viestejä: 22 Basaaripisteet: 0 Profiili Xbox Oneen on sisällytetty ylikuumenemisesta varoittava järjestelmä, joka alkaa *älämölöämään* pelaajalle, mikäli tämä kohtelee konsoliansa epäasiallisesti. Esim. Jättämällä laitteen päälle lojumaan pahvikoteloon sisällytetyn tulikuuman pizzalähetyksen. Lyhyesti tiivistettynä: Failsafe for idiots.

http://gizmodo.com/the-xbox-one-can-tell-when-its-overheating-and-power-1122442616

Miinus puolena tuossa on toki sitten se, että jos Xbox One kosahtaa ihan muuten vain, voi Microsoft syyttää kuluttajaa, että tämä teki jotain väärin ja siksi masiina muuttui toimintakyvyttömäksi rautaromuksi. Epätodennäköinen skenaario(varsinkin suomessa), mutta tulipahan mieleen.


« Viimeksi muokattu: 13.08.2013 22:10 kirjoittanut PleaseHurtMe »
"Nainen on kuin kaikki maailman ongelmat parantava timantti, joka leijuu puoli senttimetriä etäämpänä valtavan mustan aukon vetovoimakentästä. Yksikin minimaalinen virhe ja kaikki toivo on menetetty."

[Tuntematon epäonnekas sielu]
tallennettu
Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #790 : 14.08.2013 09:02 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili PS4:n julkkari mahdollisesti ehkä kenties 21. lokakuuta.

Olisi ihan kiva, jos saataisiin uudet koneet hyvissä ajoin. Ei tässä mihinkään joulukuun alkuun jaksa odottaa..
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #791 : 14.08.2013 11:35 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Oishan se kiva päästä näpräilemään jo noin pian, mutta toisaalta ei varmaan hirveästi menetä vaikka jättäisi ostamisen ensi vuoteen, kun julkaisupelit ovat mitä ovat. Cod on parasta ostaa vanhalle Boxille peliseuran takia ja Killzone on Killzone. Tosin kyllähän sitä hetken hienoja grafiikoita pällistelisi.

En nyt ole hirveästi seurannut menoa viime aikoina, mutta oliko seuraavan aallon peleille jo asetettu jotain julkaisupäiviä?
tallennettu
Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #792 : 14.08.2013 12:17 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Ei niille kai mitään julkaisupäiviä ole annettu.

Julkkarivalikoima on tosiaan pelien suhteen vähän kehno. Kummallekaan koneelle ei löydy oikeastaan mitään must have-kamaa tänä vuonna. Killzone lienee se ainoa oikea next gen -peli, joka ehkä tulee hankittua, vaikka en mikään sarjan suurin ystävä olekaan. Tämä näyttää kuitenkin menevän tyylillisesti vähän eri suuntaan, joten ehkä siitä on johonkin. Paha sanoa vielä tässä vaiheessa..

Konsolin ostamista en aio kuitenkaan siirtää ensi vuoteen, koska sillä ei oikeastaan saavuta mitään. Hinta ei kuitenkaan ole putoamassa, joten siinä mielessä on ihan sama ostaa kone pois. Syksyllä julkaistaan kuitenkin jokunen kiinnostava cross gen -peli, joista mieluummin otan sitten sen seuraavan sukupolven version. Lisäksi joistain tämän sukupolven peleistä saatetaan julkaista porttaukset (huhujen mukaan) ja ehkä Metro: Last Light ehtii myös tämän vuoden puolella ulos. Lisäksi Gamescom alkaa ensi tiistaina ja siellä pitäisi tulla lisää julkistuksia. Toivottavasti julkaisupäivä sekä lisää (julkkari)pelejä.
tallennettu
Vs: Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #793 : 14.08.2013 12:51 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Konsolin ostamista en aio kuitenkaan siirtää ensi vuoteen, koska sillä ei oikeastaan saavuta mitään. Hinta ei kuitenkaan ole putoamassa, joten siinä mielessä on ihan sama ostaa kone pois.

Tämä on hyvä pointti kyllä ja ihan samapa se on vaikka muutaman euron tippuisikin. Pitää katsoa tuleeko laite ostettua, mikäli vehjettä nyt ylipäätänsä saa edes enää ellei ole ennakkotilannut. Tosin Suomessa on kaikki mahdollista.
tallennettu
Vs: Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #794 : 14.08.2013 18:29 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Ei siis ole pakollinen, mutta laittavat sen kuitenkin sinne pakettiin hintaa nostamaan..  :rollaus:

Vähän niinko bluray nykyisessä pleikkarissa.

Ehkä huonoin vertaus ikinä.

Jaa mitä hyötyä siitä oli ihmisille, jotka eivät bluray elokuvia laitteen elinkaaren aikana hankkineet? Hieman nimittäin toi lisähintaa konsoliin verrattuna kinectiin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #795 : 14.08.2013 18:37 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Ei siis ole pakollinen, mutta laittavat sen kuitenkin sinne pakettiin hintaa nostamaan..  :rollaus:

Vähän niinko bluray nykyisessä pleikkarissa.

Ehkä huonoin vertaus ikinä.

Jaa mitä hyötyä siitä oli ihmisille, jotka eivät bluray elokuvia laitteen elinkaaren aikana hankkineet? Hieman nimittäin toi lisähintaa konsoliin verrattuna kinectiin.

Mitäköhän hyötyä suuremmasta levykapasiteetista nyt voisi ikinä olla?

Toisekseen PS3:n hinta on ollut vuosia suht lähellä 360:n hintaa. Turha itkeä alun törkeästä hintatasosta, jos ei konetta silloin ostanut.


« Viimeksi muokattu: 14.08.2013 18:43 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #796 : 14.08.2013 18:42 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Mitäköhän hyötyä suuremmasta levykapasiteetista nyt voisi ikinä olla?

Niin se oli se juttu, jolla koko paska pelaajille myytiin. Käytännön hyödyt jäivätkin sitten muutaman pelin kohdalla siihen, ettei tarvinnut vaihtaa levyä pelin puolivälissä ja jotkut pelit olivatkin sitten rampautettuja bluray aseman hitaan lukunopeuden takia (MGS4).
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #797 : 14.08.2013 18:44 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Taitaapi myös PS3-peleissä olla keskimäärin kaikissa vähemmän pakattu ääniraita, kuin 360-versioissa. Tiedä sitten, miten paljon käytännön eroa tuossa on. Lisäksi ainakin FF13:n kohdalla boksin välidemot olivat aika rankasti pakattu, kun 32 gigaa CGI:tä piti tunkea kolmelle DVD:lle pelidatan lisäksi. Ei sillä että olisin itse pelannut koko peliä..
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #798 : 14.08.2013 18:51 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Niin en näe miten alkuperäinen pointtini olisi mitenkään erityisen kiistanalainen. Perus pelaamiseen bluray ei vielä viime polvessa tuonut mitään merkityksellistä lisäsisältöä. Seuraava geni on varmasti jo ihan eri juttu.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #799 : 14.08.2013 20:45 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Haha. XB One julkaistaan Suomessa vasta ensivuonna. http://kotaku.com/sorry-russia-xbox-one-will-launch-in-only-13-countrie-1137660840
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #800 : 14.08.2013 20:52 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Lainaus
If you do live in one of the left-out countries, you'll be able to get a free game with your Xbox One purchase. More details to come in the future, Microsoft says.

Jee? Onpa aika. . . hitsi, en olisi tälläistä uskonut enää tapahtuvan.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #801 : 14.08.2013 20:54 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Eli prosessorin valmistuksessa on ollut huhutunlaisia ongelmia. Yield-prosentin pitää olla aika surkea, että tämä oli tulema.
tallennettu
Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #802 : 14.08.2013 21:07 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Ei luoja. Tästä oli tänään huhua GAFin puolella ja olin tunti sitten postaamassa siitä, mutten viitsinyt kun oli niin epävarmalla pohjalla. No eipä ole enään.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #803 : 14.08.2013 21:11 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Minusta tämä on aika no brainer. Tällä tavalla saadaan todennäköisesti suurempi määrä konsoleita kyseisiin maihin jotka oikeasti merkitsee ja hyvällä tuurilla voivat saada merkitsevissä maissa jopa X1:stä enemmän kaupaksi kuin Sony PS4:sta. Se PR arvo olisi huima jos saisivat heti julkaisussa Jenkeissä tai Briteissäkin otsikkoja "Xbox One number One!", tai "Xbox One outsells PS4!". Se kun on kuitenkin suht varmaa että molemmat konsolit revitään käsistä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #804 : 14.08.2013 21:12 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Ei tuo tosiaan mikään ihme ole ja tässä tilanteessa varmaan ihan järkevä päätös. Aika perseestä vaan ennakkotilaajia kohtaan..

Saa sitten nähdä, että milloin tuo julkaisu tulee olemaan. Jos tuotanto-ongelmat jatkuu, niin voi olla ettei konetta nähdä tammikuussakaan vielä.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #805 : 14.08.2013 21:18 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Eiköhän MS ole tullut tähän tulokseen pakosta. Tottakai Microsoft haluaisi tulla jytinällä koko maailman markkinoille. Itse veikkaan samaa kuin Tan, että prosessorivalmistuksessa on ollut ongelmia.


CoD Ghostin moninpeliä demotaan livenä Xbox Livessä. Vaikuttaa kyllä aika hyvältä, pelinä. Voi olla että valitsen tämän BF4:n sijaan PS4:n julkaisussa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #806 : 15.08.2013 09:20 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Cod näyttää lähes identtiseltä aikaisempiin, mikä ei varsinaisesti yllätä. Rehellisesti sanottuna en haluaisi sen muuttuvankaan kuin korkeintaan graafisesti, koska jos haluan pelata jotain muuta, niin pelaan jotain muuta. Poistaisivat vaan peleistä sen kaiken turhan paskan pois, mitä tungetaan joka kerta lisää enemmän ja enemmän.

Ja moninpelin hyvyyttä on mahdotonta sanoa ennen kuin itse pääsee testailemaan. Kaikki on kiinni niin pienistä asioista, kuten lagisuudesta, spawneista, kenttäsuunnittelusta, typeristä kill- ja varsinkin deathstreakeista (ehkä maailman paskin idea mitä peleissä on nähty). Nyt kun tekemässä on taas kerran Infinity Ward, niin se ei tiedä hyvää.

Kyllähän tuota silti pelaa mieluummin kuin Battlefieldiä, joka on käytännössä pelikelvoton yksinpelatessa.


« Viimeksi muokattu: 15.08.2013 09:28 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #807 : 15.08.2013 09:54 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili BF4 olisi vain siinä mielessä kiva day-one -peli PS4:lle kun siinä alkaa olemaan visuaalisuus 'nextgen' -tasoa. Uskoisin silti että CoD:ia tulee pelattua mielummin. CoD:ien perusrakennehan ei ole muuttunut kymmeneen vuoteen, joten pelattavuuden, ruudunpäivityksen, jne osalta voidaan ainakin odottaa samaa tasaista laatua. Niin, ja ainakin deathstreakeista on IW:kin nyt luopunut.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #808 : 18.08.2013 14:34 »
PleaseHurtMe Jäsen Viestejä: 22 Basaaripisteet: 0 Profiili Playstation neljä näyttäisi saavan uudenlaisen tv -palvelun:

http://www.joystiq.com/2013/08/15/report-sony-to-launch-online-tv-service-on-ps4-by-end-of-year/
"Nainen on kuin kaikki maailman ongelmat parantava timantti, joka leijuu puoli senttimetriä etäämpänä valtavan mustan aukon vetovoimakentästä. Yksikin minimaalinen virhe ja kaikki toivo on menetetty."

[Tuntematon epäonnekas sielu]
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) « Vastaus #809 : 18.08.2013 20:37 »
miikaantti Jäsen Viestejä: 87 Basaaripisteet: 0 Profiili Tiistaina Sony aikoo ilmeisesti ilmoitaa PS4:n julkaisusuunnitelman, Sonyn pitämässä pressi tilaisuudessa, joka alkaa suomen aikaa noin kello 20.00

Tässä aiheesta pieni otsikko: http://www.gamereactor.fi/uutiset/160144/Playstation+4%3An+julkaisusuunnitelmat+paljastuvat+tiistaina/?sid=9cd74a2acf10954e5ffcdd1af7898f56

Myös huhu on myös liikkunut mahdollisesta julkaisupäivästä, nimittäin PlayStation Saudi-Arabia on lisännyt videon, jonka lopussa näkyy tekäläisen kirjaimin: Ready For October.


Tässä kyseinen video: http://www.youtube.com/watch?v=nQPCYaafTBA
tallennettu
Sivuja: 1 ... 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines