Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 ... 32
Tulostusversio
Aihe: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4)  (Luettu 212273 kertaa)
Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #360 : 04.02.2013 12:33 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Muut waretetaan.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #361 : 04.02.2013 12:48 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili En oo warettanu sitten mustanmäen torin piraattikopioiden jälkeen. Siitä on varmaan 15 vuotta :b
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #362 : 04.02.2013 12:53 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
En oo warettanu sitten mustanmäen torin piraattikopioiden jälkeen. Siitä on varmaan 15 vuotta :b
Waretin Borderlands 2 viimeksi. Testasin, että miten paskasti/hyvin se toimii iMacilla ja sen jälkeen ostin sen. Demoja saisivat julkaista kans.

Jottei ihan offtopiciksi mene, niin tällä hetkellä tuntuu PS4 paremmalta vaihtoehdolta. PS+, mahdollisesti paremmat multiplattari ja uusi ohjain vaikuttavat asiaan. Paljoa ei kuitenkaan tarvitse muuttua niin ollaan taas boxin puolella.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #363 : 04.02.2013 13:32 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jos eroja löytyy päivitysten manuaalisen/automaagisen lataamisen ja asentamisen saralla niin se ratkaisee oman valintani. Ellen sitten osta molempia. Riippuu ihan tuleeko hirveästi kotikonsolipelejä pelattua vielä vuosien päästä. Nyt on se on niin minimissä kuin voi vaan olla, kaiken pelaamisen harrastan DS'llä ja PC'llä. Ei sitä päivitysrumbaa jaksa erkkikään.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #364 : 04.02.2013 13:45 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW No Xboxilla päivitykset eivät ole olleet mikään ongelma. PS+:n hyviä puolia on nuo automaattipäivitykset. Mulla konsoli herää 4-6 välissä ja käy lataamassa ja asentamassa päivitykset konsoliin/peleihin. Vastaava systeemi saisi olla kyllä ihan vakio-ominaisuus kaikissa konsoleissa. PS+ oli taas vaihteeksi joulun aikoihin alennuksessa. Maksoinkohan mä vuoden jäsenyydestä hieman päälle 30€? Maksaa itsensä takaisin peleillä hyvin nopeasti. Ellet sitten ole sitä tyyppiä, joka ostaa kaikki pelit heti. Ja toimiihan sama jäsenyys Vitallakin. Mulla on nyt jo Vitan Uncharted, Gravity Rush ja Wipeout sekä muutama muu peli odottamassa PS3:n kovolla. Katsellaan miten se Vitan hinta alenee tänä vuonna.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #365 : 06.02.2013 14:15 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili The next Xbox: Always online, no second-hand games, 50GB Blu-ray discs and new Kinect

http://www.edge-online.com/news/the-next-xbox-always-online-no-second-hand-games-50gb-blu-ray-discs-and-new-kinect/

Mitähän helkkaria? Ei kai tämä oikeasti voi olla totta? Siis Edge ei yleensä postaa täyttä paskaa ja epämääräisiä huhuja Kotakun tapaan, joten siksi hämmästelen normaalia enemmän tätä uutista.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #366 : 06.02.2013 14:40 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Eikun peecee vaan ajan tasalle ja kiinni telkkariin. Uuden boxin voi kyllä suoraan skipata jos tuossa on mitään perää :)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #367 : 06.02.2013 14:42 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Ei kuulosta kuluttajan kannalta järin hyvältä. Nettiyhteyden vaatiminen on ihan perseestä ja jos pelejä ei pysty myymään eteenpäin, niin tulee varmaan tarkemmin mietittyä että mitä pelejä ostelee koska niistä ei pääse enään eroon. Sonylla olisi hyvä sauma erottua edukseen ja jättää moiset konstit pois laitteesta. Ja toi Kinectiin panostaminen osoittaa, että MS ei oikein tajua että ketään ei kiinnosta.

Saksassahan haastettiin juuri Steam oikeuteen siitä ettei pelejä voi myydä eteenpäin. Mitäköhän mieltä olisivat tästä..?
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #368 : 06.02.2013 15:04 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Itseäni huolestuttaa tuo jatkuva online tila. Mitä tämä tarkoittaa kun kone ei ole verkossa? Onko se täysin käyttökelvoton? Verkko on hyvä asia sinänsä, mutta jos laitteet ovat siitä täysin riippuvaisia, homma kusee. Tai ainakin tällä laadulla mitä palveluntarjoajat tuottaa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #369 : 06.02.2013 15:57 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Tuollaisia huhuja oli jo ennen PS3:n julkaisua, joten en ainakaan itse vielä ole asiasta huolissani.

Mutta jos uusi Xbox tosiaan vaatii jatkuvan nettiyhteyden, sekä kieltää käytetyt pelit (lainaamisen myös), niin jää kaupan hyllylle se laite. Vaikka julkaisussa tulisi kaikki maailman parhaat pelit, en siltikään ostaisi tuollaista paskakasaa.

Ensinnäkin, on ihan täysin varmaa, että vaikka pelien toimivuutta rajoitettaisiin rajusti, hinnat eivät varmasti laskisi tipankaan vertaa. Toisin sanoen jokaisen pelin kanssa pitäisi punnita helvetin tarkkaan ostopäätöstä, kun siitä ei enää pääsisi eroon.

Mitäs sitten, kun konsoli on antiikkista historiaa, ehkä jo hajonnut, ja pelit tekisi mieli myydä? Toimiiko pelit toisessa boksissa, jos kirjautuu kuitenkin omilla tunnuksilla vai onko pelit tosiaan rajoitettu siihen yhteen ainoaan boksiin? Paska tsäkä, jos ostat pelin ja menet kaverillesi sitä testaamaan. Sitten kotona tajuat, että hitto, eihän tämä täällä enää toimikaan. Ja jos MS joskus pelibisneksen lopettaa, kiinnostaako siinä vaiheessa enää vapauttaa näitä pelejä kahleista?

Toki käytetyt pelit ovat olleet jo vuosia kehittäjien, julkaisijoiden ja konsolivalmistajien hampaissa, mutta ei jumalauta, että tässä mennään kyllä nyt metsään, jos tuolle tielle lähdetään. Tämä voi pahimmillaan olla suoranainen pr-painajainen Microsoftille, joka taas kerran vesittää konsolin onnistumisen markkinoilla. Xbox 360:llä laitteen kestävyys lähes pilasi koko konsolin maineen. Nyt vissiin sitten halutaan ottaa tällainen lähestymistapa häviöön konsolimarkkinoilla.

En epäile hetkeäkään, etteikö tuo ihan vakavasti vaikeuttaisi konsolin markkinointia suurelle yleisölle. Eikä siinä mitään, tuollainen konsoli ansaitsisikin flopata pahemman kerran.

Edge on yleensä lähteidensä kanssa tarkkana, mutta on täysin mahdollista, ettei ominaisuus ole vielä kuin harkintapöydällä. Muutoksia tehdään ihan viime tinkaan asti, joten voi hyvin olla, että tämä asia ehtii muuttumaan vielä moneen kertaan, jos se ylipäänsä koskaan edes oli totta.

http://www.youtube.com/watch?v=rlL09nriFfk


« Viimeksi muokattu: 06.02.2013 16:11 kirjoittanut Solid Snake »
tallennettu
Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #370 : 06.02.2013 16:11 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Hoho, panokset kovenee! Sehän on varma, että Kinectiin siellä jostain syystä panostetaan, mutta verkkopakko ja pelien kertakäyttöisyys kuulostavat melkoiselta perseilyltä.

Vaan eihän se auta kuin odotella. Julkaisutilaisuudet tulevat olemaan aikalailla pakkoseurattavaa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #371 : 06.02.2013 16:16 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili
Mitäs sitten, kun konsoli on antiikkista historiaa, ehkä jo hajonnut, ja pelit tekisi mieli myydä? Toimiiko pelit toisessa boksissa, jos kirjautuu kuitenkin omilla tunnuksilla vai onko pelit tosiaan rajoitettu siihen yhteen ainoaan boksiin? Paska tsäkä, jos ostat pelin ja menet kaverillesi sitä testaamaan. Sitten kotona tajuat, että hitto, eihän tämä täällä enää toimikaan. Ja jos MS joskus pelibisneksen lopettaa, kiinnostaako siinä vaiheessa enää vapauttaa näitä pelejä kahleista?
On muuten erittäin hyvä pointti. Nykytrendi jos jatkuu, konsoli voi hyvinkin hajota käytössä. Ja jos hyllyssä useampi peli etkä voi pelata yhtäkään ilman että lähetät anomuskirjettä tms. M$:lle, touhu menee jo naurettavaksi.

Tosin en tuotakaa kyllä usko. Pikemmin kyseessä voisi olla Live tiliin tms. liitetty lukko. Kerran käynnistät pelin, tietyllä tilillä niin se sitten siinä. Tosin silloin ei lainailla pelejä tai käytetä edes eri tilejä samalla konsolilla, joka tuntuu taas aika naurettavalta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #372 : 06.02.2013 16:18 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Tämä voi pahimmillaan olla suoranainen pr-painajainen Microsoftille, joka taas kerran vesittää konsolin onnistumisen markkinoilla. Xbox 360:llä laitteen kestävyys lähes pilasi koko konsolin maineen. Nyt vissiin sitten halutaan ottaa tällainen lähestymistapa häviöön konsolimarkkinoilla.

Näin ainakin, jos Sony päättäisi olla implementoimatta tälläistä järjestelmää. Tosiaan jotain huhuahan oli joskus vuosi pari sitten, että PS3:ssakin PS4:ssakin olisi tälläinen, mutta viime aikoina ei vissiin ole ollut viitteitä mistään tälläisestä? Noh kohtahan se nähdään.

Se ainakin on varmaa, että jos tuo järjestelmä tulee, niin sen on pakko olla molemmissa koneissa. Olisi täysi kaupallinen itsemurha pistää tuollainen laitteeseen, jos kilpailijalla sitä ei ole...

On muuten erittäin hyvä pointti. Nykytrendi jos jatkuu, konsoli voi hyvinkin hajota käytössä. Ja jos hyllyssä useampi peli etkä voi pelata yhtäkään ilman että lähetät anomuskirjettä tms. M$:lle, touhu menee jo naurettavaksi.

Tuon olisi pakko olla kytketty käyttäjätunnukseen, eikä rautaan, koska muuten koko homma menisi ihan mahdottomammaksi.


« Viimeksi muokattu: 06.02.2013 16:39 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #373 : 06.02.2013 16:31 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
Näin ainakin, jos Sony päättäisi olla implementoimatta tälläistä järjestelmää. Tosiaan jotain huhuahan oli joskus vuosi pari sitten, että PS3:ssakin olisi tälläinen, mutta viime aikoina ei vissiin ole ollut viitteitä mistään tälläisestä? Noh kohtahan se nähdään.
PS3 julkaistiin 2006. Jos siinä sellainen olisi, se olisi varmaan jo huomattu ;)

Mutta siis ennen PS3:n julkaisua, siis silloin monta vuotta sitten, puhuttiin PS3:ssa olevan tällainen käytettyjen pelien esto.


Lainaus
Se ainakin on varmaa, että jos tuo järjestelmä tulee, niin sen on pakko olla molemmissa koneissa. Olisi täysi kaupallinen itsemurha pistää tuollainen laitteeseen, jos kilpailijalla sitä ei ole...
Sony ja Microsoft seuraavat tiukasti pelaajien mietteitä, muun muassa nettifoorumeilla. Epäilen, että vihaisen palautevyöryn alla sitä helposti taipuu isompikin yhtiö.

Lainaus
Tuon olisi pakko olla kytketty käyttäjätunnukseen, eikä rautaan, koska muuten koko homma menisi ihan mahdottomammaksi.
Eikös pc:llä ole juuri tämmöinen kikkailu Steamin kanssa? Peli toimii sen yhden Steam-tilin kanssa? Ei taida pc-pelaaminenkaan tässä siis tulla pelastamaan.

On se kumma, kun ensin pelätään, että nextgen on silkkaa liiketunnistuspaskaa. Tämä kupla puhkeaa, niin yhtiöt alkavat jo keksiä uusia tapoja, joilla pelaajat saadaan pysymään barrikadeilla.
tallennettu
Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #374 : 06.02.2013 16:39 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Näin ainakin, jos Sony päättäisi olla implementoimatta tälläistä järjestelmää. Tosiaan jotain huhuahan oli joskus vuosi pari sitten, että PS3:ssakin olisi tälläinen, mutta viime aikoina ei vissiin ole ollut viitteitä mistään tälläisestä? Noh kohtahan se nähdään.
PS3 julkaistiin 2006. Jos siinä sellainen olisi, se olisi varmaan jo huomattu ;)

Mutta siis ennen PS3:n julkaisua, siis silloin monta vuotta sitten, puhuttiin PS3:ssa olevan tällainen käytettyjen pelien esto.

Heh, aivopieru. Tarkoitin, että joskus vuosi pari sitten huhuttiin yhdessä vaiheessa, että PS4:ssa olisi tuollainen systeemi  ;)

Ainakin näin muistelisin. Mutta oli siis varmaan vain joku random internethuhu..
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #375 : 06.02.2013 16:57 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
On muuten erittäin hyvä pointti. Nykytrendi jos jatkuu, konsoli voi hyvinkin hajota käytössä. Ja jos hyllyssä useampi peli etkä voi pelata yhtäkään ilman että lähetät anomuskirjettä tms. M$:lle, touhu menee jo naurettavaksi.

Wii U'lla ladattavat pelit on liitetty konsoliin, eli jos hajoaa/myyt, niin menetät kaiken. Ainoastaan soitto nipalle voi pelastaa tilanteen hajoamisen kohdalla.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #376 : 06.02.2013 17:48 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Perseestä, jos kaikki on sidottu käyttäjätunnukseen. Hevonperseestä, jos kaikki on sidottu rautaan. Jotenkin en jaksa uskoa, että MS lukitsisi mitään rautaan. Se on vain todella tyhmää ja loppupeleissä heille tulee siitä paljon hommaa, kun laitteet hajoavat.

Always Online -pakko voi olla kyllä syy jättää Boxi ostamatta. Minulla oli pätkä, jolloin en jaksanut pitää 360 WLAN:ssa paskan reitittimen takia. Oli sillä silti kätevä pelailla, vaikka Livessä ei ollutkaan.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #377 : 06.02.2013 18:26 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili En usko, että mikkisofta ja sony ikinä lähtisivät mitään sitomaan rautaan. Onhan kaikki ollut tässäkin genissä käyttäjätunnuksessa kiinni.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #378 : 06.02.2013 18:47 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Tajusin itsekin juuri, että Wii U:llahan ladattavat pelit on sidottu rautaan. Eli jos konsolista ilmestyy pienempi malli, oma menee rikki tai mikä tahansa muu syy ilmaantuu vaihtaa laite, kaikki pelit täytyy ostaa uusiksi.

Nyt houkuttaa 69 euron hintainen ZombiU vieläkin vähemmän 49 euron hintaisen levyversion vierellä, jonka voi kuitenkin myydä uudelleen, pelata missä haluaa jne.

3DS:ssä sama. Periaatteessa kannettavassa konsolissa ladatut pelit olisivat niin helvetin käteviä, mutta eipä paljoa huvita, kun maksavat helvetisti ja on sidottu yhteen laitteeseen.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #379 : 06.02.2013 20:12 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ja toi Kinectiin panostaminen osoittaa, että MS ei oikein tajua että ketään ei kiinnosta.

Kuis? Eikö alkuperäinen Kinect ole ollut kuitenkin suuri menestys?

Sitäkään en oikein ymmärrä mikä ongelma jatkuvassa nettiyhteydessä on. Eikös meillä kaikilla ole vähintään yksi nettiliittymä.

Kaikkien pelien sitominen rautaan/tunnukseen onkin sitten jo pahemman luokan perseilyä. Se että ostettu peli käytännössä menettää jälleenmyyntiarvon kokonaan on deal breaker. Odotellaan nyt kuitenkin virallisia pressejä ja mitä Sonylla on sanottavaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #380 : 06.02.2013 20:22 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Ja toi Kinectiin panostaminen osoittaa, että MS ei oikein tajua että ketään ei kiinnosta.

Kuis? Eikö alkuperäinen Kinect ole ollut kuitenkin suuri menestys?

Sitäkään en oikein ymmärrä mikä ongelma jatkuvassa nettiyhteydessä on. Eikös meillä kaikilla ole vähintään yksi nettiliittymä.

Kaikkien pelien sitominen rautaan/tunnukseen onkin sitten jo pahemman luokan perseilyä. Se että ostettu peli käytännössä menettää jälleenmyyntiarvon kokonaan on deal breaker. Odotellaan nyt kuitenkin virallisia pressejä ja mitä Sonylla on sanottavaa.

Käsittääkseni ei se Kinect nyt ihan niin iso juttu ole ollut, kuin mitä MS on antanut ymmärtää. Ehkä se on jotain myynyt, mutta ei sitä kukaan ainakaan käytä. Snake taisi tästä jotain höpistä jossain välissä tässä ketjussa..

Nettiyhteyden vaatimisesta valittamisen nyt ymmärtää ihan hyvin. Nettiyhteydessä voi olla vikaa, jolloin et pelaa, tai sitten julkaisijan servereissä on vikaa jolloin et myöskään pelaa. Ihan tarpeeksi monta kertaa on nähty tämän sukupolven aikana se tilanne, että servut pettää ja kukaan ei pääse sitä uutta hienoa peliään pelaamaan. Tuosta ei ole pelaajan kannalta mitään hyötyä, vain potentiaalista haittaa..
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #381 : 06.02.2013 20:45 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Jep, ihan oikein muistit, Despo. Siis Microsoftilla oli hirveä paine saada Kinect suureksi hitiksi median silmissä, joten kaksi kuukautta julkaisun jälkeen sen ilmoitettiin myyneen 8 miljoonaa kappaletta. Tämä teki siis siitä iPadia, iPhonea ja mitä tahansa muuta elektroniikkalaitetta suositumman.

Lähes kaikki alalla kertoivat kuitenkin Microsoftin lasketelleen ihan lööperiä myyntilukujensa kanssa. Toisin sanoen MS olisi siis ilmoittanut myytyjen sijaan toimitetut laitteet ja suurennellut niitäkin lukuja runsaalla kädellä.

Tähän saatiin oikeastaan vahvistuskin. Vuosi myöhemmin MS kertoi myyneensä kymmenen miljoonaa Kinectiä. Siis kahdessa kuukaudessa myytiin 8 miljoonaa, mutta seuraavan vuoden sisällä saatiin laitteita kulkemaan vain kaksi miljoonaa. Joko innostus laitetta kohtaan romahti dramaattisesti tai sitä innostusta ei koskaan ollutkaan.

Eikä Kinectille ole juurikaan isoja hittejä. Kinect Sports toki on varmasti aika monella Kinectin omistajalla ja Dance Central myi muistaakseni millin, mutta suurin osa peleistä on jotain XBLA:ssa julkaistavaa tauhkaa, jonka myyntiluvuista en muista kuulleeni koskaan kehuja. Ja jos kehuja ei ole kuultu, tuskin on kehuttavaakaan ollut.

Ei Kinect tosiaankaan mikään pettymys ole ollut varmastikaan, mutta Microsoft on kyllä täysin varmasti liioitellut sen menestystä roimasti. Siksi ihmettelenkin, että seuraavassa sukupolvessa laitteeseen tunnutaan satsaavan melkoisen paljon. Minusta kun tuntuu, että liikkeentunnistuksen buumi on kaukana takanapäin. Mikäli Xbox 3:ssa on sisäänrakennettu Kinect, sanoisin sen olevan yhden konsolisukupolven myöhässä.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #382 : 06.02.2013 21:00 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Ongelmanahan Kinectissä oli se, ettei tekniikka ollut tarpeeksi kehittynyttä. Microsoft halusi hypätä Nintendon popularisoimaan liiketunnistus-kelkkaan, ja sitä kautta saada kasuaaleja ostamaan boksia. Harmi vain, että ratkaisu tähän oli Kinect 1.0. Tekniikka ei todellakaan ollut tarpeeksi kypsää sen julkaisemiseen ja järkevään implementointiin. Kinect 2.0:n pitäisi sisältää korkeampiresoluutioiset sensorit (eli "HD-tason" liikkeenkaappausta) ja tukea neljää yhtäaikaista pelaajaa. Yksittäisten sormien seuraaminen pitäisi myös onnistua ilman ongelmia. Eli siis jotain Leap Motionin tyyliin, mutta suuremmalla mittakaavalla. Kinect 2.0 tulee luultavasti olemaan sitä, mitä Kinect 1.0:n olisi alusta pitäen pitänyt olla.



Ymmärrettävästi tähän tekniikkaan on uponnut aimo kasa R&D dollareita. En yllättyisi jos Kinect 2.0 sensori tulisi jokaisen uuden Xboxin kylkiäisenä.


« Viimeksi muokattu: 06.02.2013 21:06 kirjoittanut Tan »
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #383 : 06.02.2013 21:59 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Niinno, emmä sanois että tuotteen täytyy olla suositumpi kuin iPad ollakseen kannattava. Toki MS on hypettänyt muiden lafkojen tapaan tuotteitaan, mutta eiköhän Kinect 2 julkaista vain koska se on hyvää bisnestä.

Nettiyhteyden vaatimisesta valittamisen nyt ymmärtää ihan hyvin.
Ok. Luin vaan tuon otsikon ja päättelin että kyse on aina nettiin yhteydessä olevasta konsolista, mutta artikkelissa itsessään tosiaan todetaan konsolin vaativan nettiyhteyden toimiakseen.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #384 : 06.02.2013 22:13 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili MS sai ihmiset ostamaan Kinectin ylimarkkinoimalla ja lupaamalla vaikka mitä. Siis mitähän tahansa saa kaupaksi jonkun aikaa, kun markkinointiin upottaa miljoonia. Joka paketin kyljessähän sitä tuputettiin väkisellä ja tuputetaan edelleen.

Vaikka Kinect olisi menestynytkin hyvin, niin ei varmaan ne kerran ostaneet erehdy uusiksi ostamaan sitä ellei siihen tule dramaattisia parannuksia. Huomaa hyvin kirppareilla vanhoja pelejä metsästäessä miten joka toisessa luukussa on aina Kinecti myytävänä vitosella.  Oikeasti maailman paskin tuote. :lol:

Mutta sen ymmärrän, että Ms ei taatusti halua luopua siitä vielä kun siihen on käytetty niin paljon rahaa.
tallennettu
Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #385 : 07.02.2013 15:17 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Ottamatta mihinkään sen enempää kantaa, niin pakko postata tännekin pari giffiä, mihin törmäsin GAFissa. Repesin suht pahasti, mutta ehkä olen vaan väsynyt..

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)


 :lol:
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #386 : 10.02.2013 14:21 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tajusin itsekin juuri, että Wii U:llahan ladattavat pelit on sidottu rautaan. Eli jos konsolista ilmestyy pienempi malli, oma menee rikki tai mikä tahansa muu syy ilmaantuu vaihtaa laite, kaikki pelit täytyy ostaa uusiksi.

http://dome.fi/pelit/ajankohtaista/nintendo-fani-menetti-400-dollarin-edesta-peleja
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #387 : 10.02.2013 14:59 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
Niinno, emmä sanois että tuotteen täytyy olla suositumpi kuin iPad ollakseen kannattava. Toki MS on hypettänyt muiden lafkojen tapaan tuotteitaan, mutta eiköhän Kinect 2 julkaista vain koska se on hyvää bisnestä.
Kinectillä ei ole hittejä ja laitteen myynnit ovat pudonneet, vaikka MS tunkeekin sitä Xboxien kylkeen ja markkinoi rajusti. Pointti on varmaan siinä, että siihen on upotettu helvetisti rahaa, joten siitä ei tulla luopumaan ihan äkkiä.

En sano, etteikö Kinect voisi kannattava olla, mutta jos seuraava Xbox on rakennettu Kinectin ympärille yhtä vahvasti kuin Wii oli rakennettu Wiimoten ympärille, MS tekee mielestäni suuren luokan mokan. Minusta tuntuu, että siellä ollaan nyt yhden sukupolven verran jäljessä ja pyritään Kinectillä toistamaan Wiin menestys, joka ei tietenkään tule onnistumaan. Se juna meni jo.

Toisaalta MS:n strategia on konsolibisneksessä ollut juuri tuollainen. Isketään miljardeja kiinni, jos ei tulosta tule, isketään lisää miljardeja kiinni ja toistetaan tätä niin kauan, että tuloksia tulee, hinnasta viis. Voisin tehdä rohkean väitöksen, että jos MS ei ala kääntämään konsolibisnestä ympäri seuraavassa sukupolvessa, koko homma joko lopetetaan tai ainakin muutetaan ihan täysin toisenlaiseksi.

Jos laatuongelmia ei lasketa, Xbox 360 on mielestäni ollut tämän sukupolven paras konsoli. Selvästi parhaat 3rd partyt, helvetin hyvä nettipalvelu, paras ohjain jne. Ja Xbox 360 oli myös tämän sukupolven vallankumous. Guide-näppäin, Live, ladattavat pelit, lisäosat ja demot, Achievementit... Siis asioita, jotka kopioitiin kilpailijoiden konsoleihin.

Seuraavassa sukupolvessa näyttää kuitenkin siltä, että Sony on asettumassa pelaajien ykkösvehkeeksi, ainakin jos huhut ovat totta. MS rakentaa Kinectin varaan, estää käytettyjen pelien toimimisen jne. Sony ei enää perseile, vaan on oppinut PS3:n virheistä.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #388 : 12.02.2013 17:20 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili 24 miljoonaa Kinectiä myyty.

http://www.joystiq.com/2013/02/11/microsoft-xbox-360-at-76m-sold-worldwide-kinect-at-24m/

Ihan hyvin lisäosalta.


Mutta onhan se persettäpaskaa, jos uusi Kinect naitetaan kiinteäksi osaksi seuraavaa Xboxia, plus se että laitteesta on vielä pakko maksaa konsolin yhteydessä. Toisaalta taitaa se Sonykin tuoda mukaan Nintendomaisia ainesosia, kun huhuissa toppuutellaan 'new playing options' -lausahduksilla kovimpien krafiikkahuarien toiveunia.

Mutta jospa me maltettaisiin odottaa valmistajien julkistuksia, ennen 'pelaajien ykkösvehje' -julkistuksia. Sony vilauttanee korttejaan jo viikon päästä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) « Vastaus #389 : 12.02.2013 17:30 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Myyty vai toimitettu? Olettaisin jälkimmäistä.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 ... 32
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines