Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Mitä pelejä vuonna 2009 tulee?  (Luettu 2516 kertaa)
Mitä pelejä vuonna 2009 tulee? « : 23.04.2009 22:03 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Olen pudonnut täysin kärryiltä siitä, mitä pelejä vuonna 2009 sopii odottaa. Varmaan olen myös missannut alkuvuoden helmet ihan tyystin. Tänä vuonna olen ostanut vain kaksi peliä: Resident Evil 5:n ja Mirror’s Edgen PC–version. Pistäkääs nyt listauksia niin isoista AAA–peleistä kuin myös pienemmistä tuotoksista. Lähiaikoina olen innostunut testailemaan vanhoja pelejä, jotka eivät välttämättä ole niin hyviä, mutta joilla on jotain kuriositeettiarvoa. Esimerkiksi jokin kunnianhimoinen pelimekaaninen innovaatio, joka ei sitten lopulta kantanutkaan. Tällaisia ”jänniä” pelejä toivoisin suositeltavan kanssa.
tallennettu
Vs: Mitä pelejä vuonna 2009 tulee? « Vastaus #1 : 23.04.2009 23:18 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili No Joelia saattaisi Bioshock 2 ehkä mahdollisesti kiinnostaa? Käsittääkseni peli tämän vuoden puolella ilmestyy.

Bionic Commando ja Ghostbusters ilmestyvät ihan parin kuukauden sisällä! Rearmedin parhain puoli oli luonnollisesti se köydellä heiluminen ja sen saaminen 3D-ympäristöön näyttää älyttömän hauskalta, demoakin pitäisi ensi viikolla kai tulla kun täksi kuuksi sitä lupailivat.
Ghostbusters taas on Ghostbusters, ei kai muuta selitystä vaadi, Bill Murray Peter Venkmanina oujee!

En ole kuvaakaan nähnyt, mutta Operation Flashpoint 2 saattaa olla ihan kiva. . . tykkäsin ensimmäisestä pelistä paljon siihen asti kunnes pelaajalle annetaan kasa käskytettäviä ja tankkeja ja muuta härveliä. Oli paljon kivempaa olla osa ryhmää tai sitten yksikseen haahuilla puskissa tai ryömiä ojissa kun joku sattui ampumaan jalat tohjoksi.

Red Faction tulee varmaan ostettua jos jossain alehintaan sattuu löytymään. Kovasti tuli viime vuoden aliarvostettu Viking.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Mitä pelejä vuonna 2009 tulee? « Vastaus #2 : 24.04.2009 01:26 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili
Bionic Commando ja Ghostbusters ilmestyvät ihan parin kuukauden sisällä! Rearmedin parhain puoli oli luonnollisesti se köydellä heiluminen ja sen saaminen 3D-ympäristöön näyttää älyttömän hauskalta, demoakin pitäisi ensi viikolla kai tulla kun täksi kuuksi sitä lupailivat.
Ei saa unohtaa uutta Batmania!
tallennettu
Vs: Mitä pelejä vuonna 2009 tulee? « Vastaus #3 : 24.04.2009 09:36 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Bionic Commandossa on Mike Patton.

Muuten peli ei kyllä näytä mitenkään erityisen kiehtovalta. Taistelusta puuttuu kaikki jännyys.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä pelejä vuonna 2009 tulee? « Vastaus #4 : 24.04.2009 17:00 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Bionic Commandossa on Mike Patton.

Muuten peli ei kyllä näytä mitenkään erityisen kiehtovalta. Taistelusta puuttuu kaikki jännyys.


Höh.

Bionic-kätösellä, kivoilla vihollisilla ja kivalla ympäristöllähän saa ties mitä hienoa aikaan.

Köydellä voi viskoa autoja ja lootia, jos viholliset ovat enemmänkin vaikeita ja kestäviä niin köydellä liikkuminen on elintärkeää, pomotaistelutkin voivat olla ties miten kivoja jos ne vaikka sattuisivat olemaan Rearmedin tapaan köyden ominaisuuksia vaativia pelkän räiskimisen sijaan.
Jo pelkkä kentissä liikkuminen näyttää hauskalta.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Mitä pelejä vuonna 2009 tulee? « Vastaus #5 : 25.04.2009 11:00 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Liikkuminen näyttää kyllä mukavalta ja se onkin pelin vetonaula. Taistelu ei siltikään ole yhdessäkään videossa vakuuttanut kun autojen ja vihujen heittely näyttää liian automaagiselta. Yhden pomomatsinkin katsoin ja eipä siinä kädellä mitään tehty kun singolla paukuteltiin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä pelejä vuonna 2009 tulee? « Vastaus #6 : 25.04.2009 11:36 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Eipä ole vuodelle 09 mitään yhtä peliä mitä odottaisin ylitse muiden. Wiille on joitakin pelejä, joista pitää varmistua vielä arvosteluiden muodossa. Esimerkiksi The Conduit on paperilla lupaava tapaus, mutta pelin taiteellinen taso epäilyttää suuresti. Wii Motion plus herättää osaltani casuaalin Wii -pelaamisen henkiin. Wii Sport Resort on luonnollisesti odotuksen alla, mutta EA:n Grand Slam Tennis vaikuttaa erittäin lupaavalta ja ulkoasukin on pirteä.

360:lle ei juurikaan tule exlusiivejä mieleen mitkä olisi ihan pakkohankintoja. Modern Warfare 2 tulee kuitenkin loppuvuodesta hankittua, kun tuo aikaisempi osa on niin koukuttava moninpeli. Batman vaikuttaa myös siistiltä. Toivottavasti tulisi tuosta demo niin voisi varmistua onko peli mieleen.

PS3:a ei vielä ole, mutta tänä vuonna tulee varmaan hommattua. GoW3 vaikuttaa aika herkulta, vaikka näyttäisikin olevan vain sitä samaa suurempana ja kauniimpana. Täytyy tosin vielä tuo kakkonen rynniä läpi ennen sitä. Sitten olen sivusilmällä tarkkaillut tuota MAG:ia. Mielenkiintoinen konsepti. Harmi vain kun ohjain on niin epäkelpo fps -peleihin.

Eli mukamas hiljainen vuosi, mutta silti peli per kuukausi on varmasti taas todellisuutta. Tiedä sitten tuoko E3 jotain lisäodotettavaa tälle vuodelle.

Edit: Niin ja tuleehan sitä ostettua vielä ainakin Excite Bots, Punch Out!! ja GH: Metallica.


« Viimeksi muokattu: 25.04.2009 11:58 kirjoittanut migge »
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä pelejä vuonna 2009 tulee? « Vastaus #7 : 25.04.2009 11:43 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Onko DS:lle tulossa mitään messiaspeliä? Tuntuu, että tuo möhkäle saa maata tyhjänpanttina kaiket päivät. Muistaakseni vuosi sitten viimeksi käynnistetty.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä pelejä vuonna 2009 tulee? « Vastaus #8 : 25.04.2009 14:01 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Omalta listalta löytynee:

- Fez (PC) [video, toinen video]
- Hearts of Iron 3 (PC)
- GTA: Chinatown Wars (DS. Jo julkaistu, mutta hankkimatta.)
- Sam & Max Season 3

Sivusilmällä seurailtu Zeno Clashia (jo julkaistu), Majesty 2:sta ja Borderlandsia. Viimeinen saattaa olla joko hulppea Diablon ja räiskinnän yhdistelmä tai uusi Hellgate.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä pelejä vuonna 2009 tulee? « Vastaus #9 : 25.04.2009 14:39 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Tämän hetken ainoa varma ostos on Halo 3: ODST, melko varmasti myös Modern Warfare 2. Muitakin kiinnostavia pelejä on, kuten Dead Rising 2, Alan Wake ja Forza 3, mutta näiden julkaisuaikaa voi vain arvailla. Forza 3:ta ei ole vielä julkistettu mutta huhut sen ensiesiintymisestä E3-messuilla ovat aika vahvoja. Pleikkarilta Heavy Rain ja MAG ovat kovimman seurannan alla. Uncharted on ihan kiva peli, mutta jatko-osa ei ole mikään day one ostos. Intti syö nyt ihan kivasti peliaikaa ja peleihin käytettävää rahaa. Ostoslistalla keikkuvat edelleen mm. Left 4 Dead, Ressa 5 ja Halo Wars. Eiköhän lokakuun kotiutumisen jälkeen ole taas ihan kiva pino pelejä odottamassa hankintaa ja/tai pelaamista,
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines