Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Mitä hankinnan arvoisia pelejä tulossa alkuvuodesta?  (Luettu 3627 kertaa)
Mitä hankinnan arvoisia pelejä tulossa alkuvuodesta? « : 31.12.2007 00:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jos nyt otetaan alkuvuoden määritteeksi tammi,helmi ja maaliskuu.  Siis itseä kiinnostavat pelijulkaisut, jotka tulee todennäköisesti hankittua aika haipakkaa.


Burnout Paradisen demoa olen tyyppäillyt siinä määrin, että 24.1 ilmestyvän kokoversion hankinta on suunnitelmissa. En ole sarjan suurin fani, mutta tuo laaja kaupunki on vain Burnoutiin niin makee juttu.

Lostin virallinen peli ilmestyy 28.2. En ehkä osta, vaan lainaan ja pelaan läpi. Ei se varmastikaan pelinä mikään hyvä ole, mutta Lost-mytologian takia se tulee varmasti läpäistyä. Aivan niinkuin aikoinaan 24: the Game ja X-Files. Enkä pettynyt niihin, koska lähdin hakemaan niistä vain tarinaa.

GT5: Prologuen päivämääräksi on listattu 31.3, en tiedä pitääkö se paikkansa. Oli miten oli, nettipelistä olen nähnyt jo makoisia haavekuvia.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä hankinnan arvoisia pelejä tulossa alkuvuodesta? « Vastaus #1 : 31.12.2007 00:55 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili 25.1.    Zack & Wiki: Quest for Barbados` Treasure

Todella kehuttu, IGN:kin muistaakseni oikein ylisti peliä järjestämällä jonkilaisen Buy Zack & Wiki - kamppanjan. Haastavat puzzlet, omissa silmissäni mieluinen grafiikka, piraatit ja huumoria. Odotukset ovat suuret.

7.2.    Medal of Honor: Heroes 2

Pakko myöntää, WWII sijoittuvat sotapelit normaalisti eivät vähempää voisi kiinnostaa, mutta kun kerran ohjausta kehutaan paremmaksi kuin MP3 ja laaja moninpelikin löytyy niin onhan tämä pakko kokea. Vielä kun jonkinlaisen voice chatin saisi Wiille niin alkaisi asiat olla jo hyvin.

Enpä enempää kehtaa pistää kun en itsekään jaksa uskoa joihinkin pelien julkaisupvm mitä olen lukenut (esim. Nintendo Suomen sivuilla No More Heroesin julkaisupäiväksi oltiin pistetty  29.02.2008. Eihän tätä kai ole julkaistu vielä edes USA:ssa joten tuskin niin pian Eurooppaankaan on tulossa)
tallennettu
Re: Mitä hankinnan arvoisia pelejä tulossa alkuvuodesta? « Vastaus #2 : 31.12.2007 01:36 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Eipä noita kummempia ole, lähinnä Zack & Wiki, joka on varattuna Gamestopista. Mitään sen kummempia odotuksia ei totuttuun tapaan ole. Tällä tapaa äärettömän pahoja pettymyksiä ei yleensä tule vastaan, ja toisaalta usein tulee yllätyttyä todella positiivisesti.;)

Super Smash Bros Brawlin julkaisun jälkeen tosin etsitään haukkana tietoa, millä tapaa sitä olisi mahdollista pelata omalla PAL-Wiillä. Jos jokin modpiiri tämän mahdollistaa, niin se on no go. Maksoi mitä maksoi, Brawlia on pakko päästä pelaamaan ennen eurojulkaisua, jos se tosiaan meinaa venyä kolmannelle tai neljännelle vuosineljännekselle.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Mitä hankinnan arvoisia pelejä tulossa alkuvuodesta? « Vastaus #3 : 31.12.2007 07:11 »
tuhis Vieras Devil May Cry 4 Xpoks/Peeäs Helmikuussa
tallennettu
Re: Mitä hankinnan arvoisia pelejä tulossa alkuvuodesta? « Vastaus #4 : 31.12.2007 10:26 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Burnout Paradise, Devil May Cry 4 ja Rock Band tulee ensimmäisenä mieleen.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Re: Mitä hankinnan arvoisia pelejä tulossa alkuvuodesta? « Vastaus #5 : 31.12.2007 13:06 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Rock Band on sellainen tapaus, joka täytyy kyllä kokea jossain ja jotenkin. Olen aina halunnut rumpaliksi - u know, kitarafeimi on jo koettu. :)

Muuten vellon varmaankin paljolti vanhemmassa matskussa. Sam & Maxin niin uudet kuin vanhat seikkailut(niinnojoo, pitäähän se Season 2 väijyä), Phantom Hourglass, muoveissa edelleen lojuva God Hand, Guitar Hero 3, MGS-kombo Subsistence + Portable Ops, Gitaroo Man Lives!, R&C: Size matters(uutta PSP:tä katsellaan siis edelleen), Abe's Oddysee & Exoddus sekä Orange Box ovat niitä muutamia kesken olevia tahi aloittamattomia peliproggiksia, jotka täytyy kokea.

Ei tässä siis ihan hirveästi uudelle pelattavalle ole muutamaan kuukauteen tarvetta. Vaikka en minä sano ei, jos joku helmi tapaus yllättäisi nurkan takaa tänäkin vuonna.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä hankinnan arvoisia pelejä tulossa alkuvuodesta? « Vastaus #6 : 31.12.2007 13:25 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili "So, Kiyoshi Shigematsu is a very famous writer in Japan, and writes short stories that have special human touch elements in them. And those are the things we haven't seen in games, and those elements haven't really fit into games, but I wanted to put that kind of element into the storyline."

Noin tokaisi Sakaguchi Lost Odysseystä. Ja en oikeastaan toivo Lost Odysseyltä muuta kuin hyvää. . . tai edes kivaa tarinaa, koska pelillisesti siitä ei kai löydy mitään hurjan jännää tai "innovatiivista": siinä on hahmoja jotka muistuttavat kovasti FFIV:n hahmoja, siinä random-taisteluita perus-taistelusysteemillä jossa on se yksi perusjippo (joka tosin vaikuttaa ihan näpsäkältä) ja tuota. . . no, ilmeisesti yksi pelin pomoista on juna, eikä tuon enempää perus-japaniropea taida päästä.

Mutta silti se voi olla hyvä, jos osaa asennoitua oikein. Se on nätti ja hahmosuunnittelu on mukavan erilaista muihin peleihin verrattuna, josta kuuluu kiitos Takehiko Inouelle. Musiikissa on kiva puinen ääni ja viuluja soitetaan juuri niin paljon kuin niiden jouset kestävät ja mukana on jotain naiskuoroja ja joku pop-laulajakin kai.
Silti se tekstipuoli on se juttu, joka kiinnostaa kovasti; en ole lukenut yhtään mitään mitä Shigematsu on kirjoittanut, koska mitään hänen kirjoittamaansa ei ole kai julkaistu englanniksi, mutta jo pelkästään se, että tarinan on kirjoittanut ihan oikea kirjoittaja on aina hienoa. Ja ehkä kaikkein hienoa on se, että pelin jonkinlaisen taustatarinan, The 1000 Year Dream-lyhyttarinat, on kääntänyt englanniksi Haruki Murakamin hovikääntäjä Jay Rubin!
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä hankinnan arvoisia pelejä tulossa alkuvuodesta? « Vastaus #7 : 31.12.2007 14:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Alkuvuosi tuntuu olevan tosiaan suvantoa ennen Grand Theft Auto IV:ää...
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä hankinnan arvoisia pelejä tulossa alkuvuodesta? « Vastaus #8 : 31.12.2007 16:58 »
tuhis Vieras
Alkuvuosi tuntuu olevan tosiaan suvantoa ennen Grand Theft Auto IV:ää...

Nooh, ehditään hengittelemään pelivuodesta 2007. Eiköhän tuo tahti kiristy kunhan pääsee 2008 kunnolla käyntiin. Oma lonpsa on ainakin ollut melko tyytyväinen - ja onhan noita ohi päässeitä klassikoita varmasti tarjolla itse kullekin.

Toisaalta sitä toivoisi kunnon kavalkaadia. Uhkaavasti erehdyin käymään WoWin foorumeillakin, vaikka syksyllä oli tarkoitus lopettaa aikuisten oikeasti :P
tallennettu
Re: Mitä hankinnan arvoisia pelejä tulossa alkuvuodesta? « Vastaus #9 : 31.12.2007 18:19 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
GT5: Prologuen päivämääräksi on listattu 31.3, en tiedä pitääkö se paikkansa. Oli miten oli, nettipelistä olen nähnyt jo makoisia haavekuvia.
Haavekuvat muuttuvat äkkiä karmeaksi painajaiseksi.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Mitä hankinnan arvoisia pelejä tulossa alkuvuodesta? « Vastaus #10 : 31.12.2007 18:35 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili
GT5: Prologuen päivämääräksi on listattu 31.3, en tiedä pitääkö se paikkansa. Oli miten oli, nettipelistä olen nähnyt jo makoisia haavekuvia.
Haavekuvat muuttuvat äkkiä karmeaksi painajaiseksi.

Ja pingiä oli...?

Pakollisia hankintoja on ainakin Zack & Wiki: Quest for Barbados` Treasure, kun nyt löytyy tuo Wiikin. Ja DMC 4 jos siihenb mennessä jo masiina löytyy.

Wiin hankinnan myötä on kyllä niin monta Nintendo-peliä rästissä että saa nähdä milloin sitä ehtii uudempia testaamaan.
tallennettu
Re: Mitä hankinnan arvoisia pelejä tulossa alkuvuodesta? « Vastaus #11 : 31.12.2007 19:40 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW GT5:Prologue
DMC4
Rock Band
Zack & Wiki
Wipeout HD
EchoChrome
Unreal Tournament 3
Lost Odyssey
Burnout Paradise

Noi nyt nopeasti tulee mieleen ihan alkuvuoden mahdollisista hankinnoista.
tallennettu
Re: Mitä hankinnan arvoisia pelejä tulossa alkuvuodesta? « Vastaus #12 : 07.01.2008 19:46 »
tuhis Vieras Wiille on tosiaan tulossa Bullystä versio. Lupailtu kaikenlaista lisämatskua ja täytyy vaan taas kirota, että antakaa saatana uusia pelejä. PS2:n ostin tuossa joskus reilu vuosi sitten tms ihan sitä varten kun oli pari herkkua tulossa vielä sille ja monia herkkuja mennyt ohi. Ei olisi helvetti kannattanut, vaikken itse laitteesta koskaan joutunutkaan mitään maksamaan, niin kyrpii samojen pelien ostaminen jo ajatuksena.

Vielä Wiille Shadow of the Colossus, Fahrenheit, DMC3, MGS3 ja FFXII niin lähtisin kirvestalkoisiin Japaniin.
tallennettu
Re: Mitä hankinnan arvoisia pelejä tulossa alkuvuodesta? « Vastaus #13 : 07.01.2008 20:05 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Alkuvuosi tulee olemaan poikkeuksellisen kiireellinen. 18. tammikuuta julkaistava Zack & Wiki on alkanut kiinnostamaan sen verran että visan vingahtaminen on hyvin lähellä. Advance Wars: Dark Conflict on kohdallani sellainen tapaus, jota ei vain voi yksinkertaisesti jättää väliin. DS:n parhaimmistoa. Nyt kun Medal of Honor: Heroes 2 saadaan vihdoin tänne Eurooppaankin niin täytyy se heti julkaisupäivänä poistaa. Nyt ajateltuna on ihan hyvä että tuli vasta nyt, kun Mariot ja Metroidit pelittivät kivasti syksyllä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mitä hankinnan arvoisia pelejä tulossa alkuvuodesta? « Vastaus #14 : 10.01.2008 00:28 »
Meretseger Jäsen Viestejä: 10 Basaaripisteet: 0 Profiili DMC4. Todennäköisesti PS3:lle, koska 360:n ohjain ei vaan sovi omaan käteen. Molemmat tosin kammottavia rotiskoja, eikä tekisi mieli laittaa rahaa niihin. Uusi tv olisi sitten vielä hankintalistalla, koska nättiä peliä ei raaski pelata vanhalla romulla. Nykyisestä poksahti ääni yli vuosi sitten ja RE4:ssa tuli otettua turpaan ties millaisilta örkeiltä, koska ei vaan nähnyt liikkuuko pimeässä mitään vai ei. Nykyisellään siitä olisi iloa korkeintaan kuurosokealle. Kieltämättä hehkeä ajatus upottaa 1600 e yhteen peliin, mutta harrastuksiin meneviä rahoja ei lasketa.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines