Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Mirror's Edge -julkaisu: 14.11.2008
Sivuja: 1 [2] 3
Tulostusversio
Aihe: Mirror's Edge  (Luettu 15252 kertaa)
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #30 : 19.11.2008 23:37 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Omiin korviini nuo valitukset äkkikuolemista ja saman kohdan hieromisista muiden pelaajien suista ovat kuin sulosointuja. Kerrankin vaikea peli, jota joutuu oikeasti opettelemaan pelaamaan. Täydellistä time trial –kamaa. Lisäksi, ensimmäistä kertaa pelin lyhyt kesto (kuulemma alle 10 tuntia) ei tuota kärsimystä vaan tässä yhteydessä tukee täydellisesti time trialia. Esimerkiksi Trackmania Sunrisessa en ole vieläkään päässyt siihen aikojen hieromisvaiheeseen, koska niitä ratoja on niin mahdottoman monta. Innolla odotan sitä hetkeä, kun peli kolahtaa postilaatikkoon.
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #31 : 20.11.2008 00:52 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Peli on siis todella lyhyt. Vaatimukset Speedruneihin ovat huimat, peli täytyy vetää kokonaisuudessaan läpi tunnissa ja vartissa. Mikä tietysti innoitti minut asettamaan niiden kaikkien läpäisyn tavoitteeksi. Kaksi kymmenestä mennyt, en ole tosin enempää yrittänykään.
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #32 : 20.11.2008 02:58 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Paras peli tänä vuonna. Jos joku itkee tämän paskuutta, on vain paska pelaamaan.

Tarinapelitila on vasta alkua, sen jälkeen pääsee raivostumaan, vittuuntumaan ja itkemään time-trialeiden parissa. :) Niistä, joita olen yrittänyt ihan tosissani, kuudesta taitaa olla kolme tähteä, yksi yhden tähden läpäisy (ainut, jossa on, imo, ollut tähän mennessä paskaakin paskempaa kenttäsuunnittelua, joten ei jaksa yrittää parempaa suoritusta) ja muutamia parin tähden repäisyjä. Yhdellä tähdellä on läpäisty myös muutamia kenttiä yhdellä yrittämällä, että saisi auki kaikki TT:t.


Lainaus
En tiedä muista pelailijoista, mutta minulle ainakin peleissä ehkä yksi kaikkein ärsyttävimmistä piirteistä on, kun jotain kohtaa saa takoa kymmeniä kertoja sen takia, että kohdan läpäisy vaatii joko A: äärimmäistä onnea
Ei nyt kyllä heti tule mieleen pelistä yhtäkään kohtaa, joka vaatisi onnea. Pollareitakin vastaan taistelu on helppoa, kun sen osaa, etenkin siinä vaiheessa kun on se rauhanomaisempi pelikerta (ei ammu ketään) takana ja voi räiskiä mielensä mukaan. Ja vaikkei osaisikaan, niin sitten voi nysväillä piilossa jossain nurkassa ja napata ne yksi kerrallaan.

Lainaus
Mikä tietysti innoitti minut asettamaan niiden kaikkien läpäisyn tavoitteeksi. Kaksi kymmenestä mennyt, en ole tosin enempää yrittänykään.
En ole edes aloittanut vielä Speed runeja, mitä nyt sen prologin vedin, kun tuli pelattua demoa sen verran paljon, että tuo kenttä menisi alle vaaditun ajan silmät kiinni ja yhdellä kädellä pelattuna. Keskityn ensiksi time trialeihin ja opettelen kenttien nopeimpia reittejä sitä kautta. Sitten kun alkaa olla kentät hallussa, niin alan vääntää speed-runeja.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #33 : 21.11.2008 22:26 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt on hyvä fiilis! Peli läpi Normalilla ilman aseita. Tuottihan se välillä vähän ja joskus vähän enemmänkin tuskaa, mutta oli se fiilis siinä lopussa sen arvoinen... Test of faith todellakin. :D Ja viimeisen tason alussa musiikki ja fiilis muutenkin oli tosi mukava,
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Joka tapauksessa, oli kyllä mahtava peli, ja nyt Time Trialeja ja Speedruneja näpyttämään! :)
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #34 : 23.11.2008 02:24 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Mahtava peli! Story tosiaan hujahti läpi. Storyn aikana hiukan kyllä ärsytti, kun joka kentässä kyttien piti tulla jossain vaiheessa hiillostamaan. Mutta nyt kun olen speedrunnanut samoja kenttiä, niin jeparit tuskin näkevät minua koko aikana, mikä on varsin hauskaa. Hieno fiilis siinä tulee, kun kaikki menee putkeen ja suorastaan syöksyy kentän läpi musiikin vauhdittaessa menoa. Test of Faith –saavutus jäi saamatta ja jäi vähän potuttamaan, kun se meni pilalle viimeisessä kentässä, jossa käytin asetta niiden serverien tuhoamiseen. No ei auta kuin yrittää uudestaan hard–kierroksella.

Otetaanpa samalla speedrun (SR) ja time trial (TT) skaba. Otetaan vaikka kolme ensimmäistä SR–kenttää ja TT–kentät Edge, Arland ja Chase, jotka ovat pätkiä kolmesta ekasta chapterista, jotta TT:ssa tulee myös harjoitusta SR:ää varten. Aloitetaan minun vaatimattomilla ajoilla.


SR

Prologue
02:37:44 Joel-san


Chapter 1
05:24:06 Joel-san


Chapter 2


---------

TT

Edge
00:47:51 Joel-san


Arland
00:55:15 Joel-san


Chase

tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #35 : 23.11.2008 03:17 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Loistavaa! Järkätään sitten skabat muihinkin, että saa lisää motivaatiota niiden läpi tahkomiseen.
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #36 : 23.11.2008 14:56 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Parantelin TT-aikojani. Ch2:sta yritin kanssa speedrunnata, mutta tuli niin säälittäviä aikoja, ettei niitä nyt voi edes postata. On niin pitkä kenttä ja täytyy muistaa hemmetisti eri oikoreittejä. Ei auta kuin harjoitella.

----

SR

Prologue
02:37:44 Joel-san


Chapter 1
05:24:06 Joel-san


Chapter 2
10:58:33 Joel-san

---------

TT

Edge
00:46:91 Joel-san


Arland
00:48:61 Joel-san


Chase
01:13:42 Joel-san

----

EDIT: Chase-aikaa parannettu. Myös Ch2 meni läpi. Vähän jäi vituttamaan, kun olisi tullut ihan hullun hyvä aika, mutta kuolin matkalla kaksi kertaa, jonka seurauksena alitin vaaditun ajan vain vajaalla kahdella sekunnilla. Ilman kuolemia alitus olisi ollut lähes minuutin luokkaa.


« Viimeksi muokattu: 25.11.2008 15:11 kirjoittanut Joel-san »
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #37 : 25.11.2008 15:11 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Hyvä kuulla, että tuo toinenkin Chapteri on mahdollinen, mielestäni tuntui pirullisen pitkältä molemmilla läpipeluillani. Olen nyt kyllä hieman kiinni muissa peleissä, kun Gearssin nettimättö on kesken, SotN pitäisi pelata läpi ja GH: WT koukuttaa. Pitää jostain löytää rako tällekin. Käynpäs nyt ainakin katsomassa omat aikani.

----

SR

Prologue
02:23:22 kas

Chapter 1
05:20:72 kas

Chapter 2
-

---------

TT

Edge

00:51:81 kas

Arland
00:47:47 kas

Chase
-

-----

Prologuesta voin luultavasti viilata vielä viitisen sekuntia pois, Edgeä pitää hioa rajusti ja Arland oli helvetti. Loppuja pitääkin sitten alkaa opiskelemaan.


« Viimeksi muokattu: 25.11.2008 16:15 kirjoittanut kas »
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #38 : 25.11.2008 16:21 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Joo. Se on pitkä kenttä. Käytännössä uhrasin koko päivän sen hiomiseen. No nyt se menee ainakin ihan ulkomuistista. Mielestäni pahin kohta koko kentässä on se viemärikohta, jonka jälkeen avataan iso ovi sinne toiseen rööriin, josta pitää kiivetä ylös. Siinä tuli ensimmäistä kertaa oikeasti käyttöä bullet timelle, koska Faith liukuu aika nopeasti mäkeä alas ja liu’un aikana täytyy liikkua oikein, jotta siitä liu’usta pystyy suoraan siirtymään wall runiin (WR) ja WR:stä oikealla ajoituksella wall jump (WJ). Jos WJ epäonnistuu, tippuu sinne rotkoon. Jos taas WR epäonnistuu, liu’un jälkeen tulee hard landing, johon palaa kallista aikaa. Jos tuon kohdan mokaa kaksikin kertaa, täytyy pistää suosiolla restarttia. Alusta siihen kohtaan kestää about kuusi minuuttia.

Pakko sitten kehua peliä. Siis harvemmin oikeasti kiinnostun näin palavasti hieromaan aikoja. Tuo pelimekaniikka on vaan niin bueno ja oikeasti syvällinen. Suorituksissa riittää optimoitavaa todella paljon. Vaihtoehtoisia reittejä ei ole siinä merkityksessä, missä niitä itse tarkoitin, mutta kaikenlaisia oikoreittejä kyllä löytyy. Chase-mapissa sain nappiin menneellä suorituksella ja uudella oikoreitillä lähes yhdeksän sekuntia edellisestä ajasta pois.

Samalla, kun tuossa pelissä tulee paremmaksi, täytyy kyllä vaan koko ajan enemmän ihmetellä porukoiden napinaa jostain äkkikuolemista. Siis ei tässä pelissä voi äkkikuolla. Silloin ei vaan osaa. Jos liian aikaisen hypyn ja vauhdin puutteen takia tippuu rotkoon, ei voida puhua mistään äkkikuolemasta. Ei voida puhua myöskään mistään pikselintarkkuudesta, koska peruspenttikin pääsee pelin läpi, kunhan ajoitukset ja hypyt ovat edes sinne päin. Kuolemakin on armollinen, koska checkpointteja on tiuhasti. Sitten porukka kanssa valittaa story-moodin lyhyydestä ja ettei pelissä tehdä muuta kuin hypitä ja juosta. Paras läppä oli, kun joku jantteri toivoi ajokohtauksia peliin. Eikö se nyt ollut jo demosta päivän selvää, ettei Mirror’s Edge ole mikään FPS nro 207.
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #39 : 25.11.2008 16:29 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Juu. Välillä tulee ärsyttäviä kohtia, kun hyppää, ja sitten maassa onkin jokin kymmenen senttiä korkea tötterö, joka A: estää hypyn kokonaan tai B: jättää sen lyhyeksi.
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #40 : 25.11.2008 21:33 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili ----

SR

Prologue
02:20:91 Tzibo


Chapter 1
05:37:29 Tzibo


Chapter 2
-

---------

TT

Edge
00:49:09 Tzibo


Arland
00:58:22 Tzibo


Chase
01:25:90 Tzibo

----


Ch2:sta yritin kanssa speedrunnata, mutta tuli niin säälittäviä aikoja, ettei niitä nyt voi edes postata. On niin pitkä kenttä ja täytyy muistaa hemmetisti eri oikoreittejä. Ei auta kuin harjoitella.

Sama.

Prologueta hinkkasin demossa sen verran paljon, että se menee kohtuuhyvin, tosin tuo Edgen aika vähän huonompi kuin mitä ton Prologue-ajan perusteella voisi luulla, mutta se johtunee siitä että Edgessä pitää käydä niissä punaisissa välipaaluissa - ei pääse oikein samoja reittejä kuin mitä Prologuessa menin. Chapter 1 meni ihan hyvin mielestäni, tosin ärsyttää kun äsken kun olisi vihdoin tullut ehkä parempi aika niin kämmään sitten siinä liu'ussa sinne sillalle...

Arland on periaatteessa aika kiva kenttä, ainoa vaan että alussa joko se hyppy siitä tuuletinjutulta siihen talon katolle saattaa jumittaa pikkaisen siihen reunaan, joka tietenkin on ärsyttävää tai sitten osuu siihen sähköaitaan kun menen wallrun + hyppy -kombolla siitä yli.

Chase taasen oli aika hämärä maa - alussa reitit on kohtuunormeja, mutta sitten reitti poikkeaa jotenkin aivan täydellisesti Jacknife-reitiltä, välipaalu jossain ihan huitsin Nevadassa, jonne menin sinnekin aika omituista kautta, tuskin sitä parhainta kuitenkaan.

Joo, Jacknifea pitäisi alkaa vääntämään.
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #41 : 28.11.2008 22:49 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili SR

Prologue
02:18:20 Joel-san
02:20:91 Tzibo
02:23:22 kas


Chapter 1
05:02:27 Joel-san
05:20:72 kas
05:37:29 Tzibo


Chapter 2
10:29:25 Joel-san


Chapter 3


Chapter 4


---------

TT

Edge
00:46:91 Joel-san
00:49:09 Tzibo
00:51:81 kas


Arland
00:46:98 Joel-san
00:47:47 kas
00:58:22 Tzibo


Chase
01:12:41 Joel-san
01:25:90 Tzibo


Burfield


New Eden


----

Parantelin kevyesti omia aikojani ch1:ssä ja Arlandissa. Yhdistin samalla kaikki ajat samaan viestiin. Huomenna prologueta ja ch2:sta.

EDIT:

No nyt kun silver-luokan kansalaisetkin pääsee osallistumaan kisoihin ja näkemään leaderboardit, niin parantelin siinä samalla sitten aikoja. Kaikissa speedruneissa paransin. Etenkin tuosta chapter 1:n ajasta olen aika ylpeä (05:02:27). Sillä irtosi nähtävästi viides paikka leaderboardilla (gamertag Press SCART, jos kiinnostaa katsoa). Vois koittaa murjoa sen tuon maagisen viiden minutiin raja paremmalle puolelle. Ch2:ssa paransin noin puolella minuutilla. Meni muuten ihan hyvin, mutta feilasin taas viemärikohdassa. Kuolin myös kerran, joskin lähellä checkpointtia.

Prologuessa sain 02:18:20. Porukka näköjään takoo prologueta ihan hulluna, kun sijoitus 148. Varmaan johtunee siitä, kun demosta tuttu kenttä. Itsehän en demoa kokeillut. Arland meni rimaa hipoen läpi. Ajaksi tuli 00:46:98. Kaksi sadaosaa alle kolmen tähden aikarajoituksen. Hehe... Chase parani 1,01 sekunnilla.

Otetaas sitten lisää kenttiä kisaan mukaan. Lisäsin ne listaan eli ch3 ja ch4 ja niistä TT:t Burfield ja New Eden näin alkajaisiksi.
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #42 : 28.11.2008 23:03 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili ...Luovutan. Ei riitä innostus Mirror's Edgeen oikein enää, saati sitten hiomaan tuollaisia aikoja. Syvimmät onnitteluni, varsinkin Chapter 1:stä.
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #43 : 28.11.2008 23:12 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili No sehän harmi, että kiinnostus hiipuu. Itse olen pääsemässä vasta vauhtiin. Ehkä minä vaan olen pelannut niin paljon FPS:iä, että tajusin hyvin nopeasti pelimekaniikan salat, niksit vauhdin ylläpitämiseen ja keinot mahdollisimman pitkiin hyppyihin. Omalla kohdallani ei ole tarvinnut aivan järjettömästi harjoitella. Suunnilleen joka kerta, kun pelin ääreen asettuu, ajat paranevat kuin itsestään. Löytää uusia reittejä kentistä ja taidot noin muutenkin parantuneet.
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #44 : 29.11.2008 00:30 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Juu, ei minulla mitään ongelmia pelaamisen kanssa ollut, paitsi tietysti se pikku perfektionistin kipinä, joka käskee aina aloittamaan pienimmänkin mokan jälkeen alusta, jolloin aikaa ei tunnin session jälkeen ole syntynyt ollenkaan. Tähän päälle vielä se, että kolme muutakin peliä päällä, niin saadaan hyvä kyllästymissoppa.
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #45 : 30.11.2008 17:21 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili SR

Prologue
02:18:20 Joel-san
02:20:91 Tzibo
02:23:22 kas


Chapter 1
05:02:27 Joel-san
05:20:72 kas
05:37:29 Tzibo


Chapter 2
10:29:25 Joel-san


Chapter 3
06:53:13 Joel-san


Chapter 4


---------

TT

Edge
00:46:91 Joel-san
00:49:09 Tzibo
00:51:81 kas


Arland
00:44:77 Joel-san
00:47:47 kas
00:58:22 Tzibo


Chase
01:12:41 Joel-san
01:25:90 Tzibo


Burfield
00:59:99 Joel-san


New Eden


----

Tullut kovia aikoja nyt viikonloppuna. Sain murjottua Arlandin sieltä 47 sekunnin pinnasta 44,77 sekuntiin. Huima parannus ja lähes yksinomaan kahden paremman reitin ansiosta. Burfieldin sain aikaan 00:59:99. Hehe... Hauskoja nämä sadaosaa vaille olevat numerot.

Eniten tuli jauhettua ch3:sta. Varsinainen raja ch3:ssa on 8 minuuttia. Ensin tuli jotain 07:29:53 suuntaista, kun kuolin ja mokasin pari kertaa muutenkin loppusuoralla. Lisää harjoittelua ja kenttä alkoi sujua entistä paremmin. Aina siinä tuli sitten jossain mokattua ja restarttia kehiin. Sitten vihdoin, kun kenttä oli menossa sujuvasti läpi ja tuntui, että ihan OK juoksu, niin maaliviivalla sitten BÄM: 06:53:13 WORLD RECORD! Jea! Kieltämättä siinä hymyilytti ja hymyilyttää edelleen. Wuu!
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #46 : 30.11.2008 18:05 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Perhana, taas pitää onnitella.
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #47 : 30.11.2008 19:56 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Jätkä vetää aivan käsittämättömiä tuloksia. Onneksi olkoon.
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #48 : 01.12.2008 21:03 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Harharhar

Edge
46:31 :P

Arland
46:32 (kämmäsin yhessä kohtaa, stna, muuten oisin voinut ehkäpä voittaa Joelin ajan)

Chase
1:24:19 (tässä tietäisin kyllä, miten sais varmaan saman luokan ajan kuin mitä Joel-sanilla, mutta ei vaan riitä taito tai oikeestaan tahto vääntää sitä yhtä kohtaa, josko se joku kerta menis ekalla yrittämällä ja kenttä muutenkin putkeen)

Laitan nyt vielä muutamia, mitä Iso-J ei ole vielä listannut:

Playground 1
59:69

Playground 2
1:13:88

Playground 3
1:43:66 (paska aika, mutten oo vielä oikeen hiffannu, miten sais vedettyä paljoa tuota nopeampaa, kait jossain jääny jotain huomaamatta)
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #49 : 04.12.2008 21:01 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Joelia ja muita time trial-vetäjiä saattanee kiinnostaa, että ensi kuussa julkaistaan seitsemän uutta time trial-kenttää. Näyttävät aivan naurettavan siisteiltä!

El video de nuevos mapas para Mirro's Edge
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #50 : 04.12.2008 22:10 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Joelia ja muita time trial-vetäjiä saattanee kiinnostaa, että ensi kuussa julkaistaan seitsemän uutta time trial-kenttää. Näyttävät aivan naurettavan siisteiltä!

El video de nuevos mapas para Mirro's Edge

KonsoliFIN kertoo, että PS3-pelurit saavat nuo ilmaiseksi. Xboxaajat joutuvat maksamaan noista 800 pongoa.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #51 : 04.12.2008 22:16 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Ehdottoman siistiä, että lisämappeja tulee, mutten kyllä itse tykkää siitä, kun nuo mapit ovat Xen–tyyppisiä leijuvia alustoja. Jotenkin hengettömiä ja se suorittamisen maku ylikorostuu, kun ympäristössä ei ole muita elementtejä kuin ne välttämättömät blokit. Ei mitään katsottavaa, ei kulissia. Leijuvat alustat on kanssa aika monessa ilmaispelissä käytetty ”cheap way out”. Tykkään perhanasti nykyisistä mapeista, kun ne sijoittuvat oikeasti sinne kaupunkiin. Kuuluu kaikenlaisia kaupunkiääniä taustalla, taustalla näkyy pilvenpiirtäjiä, teitä, vettä, satamia, tehtaita ja savupiippuja, katon reunalta voi kurkata kadulla meneviä autoja ja ihmisiä. Inspiroiva, miellyttävä ja tunnelmallinen ympäristö, jossa touhuta.
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #52 : 04.12.2008 22:23 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Joelia ja muita time trial-vetäjiä saattanee kiinnostaa, että ensi kuussa julkaistaan seitsemän uutta time trial-kenttää. Näyttävät aivan naurettavan siisteiltä!

El video de nuevos mapas para Mirro's Edge

KonsoliFIN kertoo, että PS3-pelurit saavat nuo ilmaiseksi. Xboxaajat joutuvat maksamaan noista 800 pongoa.

Mirror's Edgen kotisivut ainakin sanovat kenttien maksavan 10 dollaria tai 800 MS-pistettä. Sen sijaan PS3-pelaajat saavat kaupan päälle vielä yhden ilmaisen kentän. KonsoliFINin Oliver siis lienee lukenut alkuperäisen uutisen huolimattomasti.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #53 : 04.12.2008 23:14 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Jaahas, pelinkehittäjien pelimekaniikkatestikenttiä värjättynä. No okei, onhan nuo ihan hienoja ja varmaan ihan mukaviakin, mutta kuten Joel sanoikin, kaupunki on tyylikkäämpi. Hienoa olisi voinut olla myös jonkinlainen parkour-tyylinen juoksurata kaduilla tai vaikkapa jossain muussa maisemassa. Huom. maisemassa.
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #54 : 04.12.2008 23:37 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Mirror's Edgen kotisivut ainakin sanovat kenttien maksavan 10 dollaria tai 800 MS-pistettä. Sen sijaan PS3-pelaajat saavat kaupan päälle vielä yhden ilmaisen kentän. KonsoliFINin Oliver siis lienee lukenut alkuperäisen uutisen huolimattomasti.

Juu. Nyt oli uutista muokattu finnissäkin.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #55 : 11.12.2008 22:03 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Kohta jatkuu kisat, hei. Pitää itse vaan naputtaa tarinamoodi kertaalleen läpi ja vähän noita ekoja TT– ja SR–kenttiä, että pääsee geimeihin mukaan. Menee ainakin nyt kaikki enkat leaderboardeille, which is nice.
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #56 : 20.12.2008 23:15 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili SR

Prologue
02:08:35 Joel-san
02:20:91 Tzibo
02:23:22 kas


Chapter 1
04:59:46 Joel-san
05:20:72 kas
05:37:29 Tzibo


Chapter 2
09:55:50 Joel-san


Chapter 3
06:53:13 Joel-san


Chapter 4
06:17:76 Joel-san

---------

TT

Playground 1
00:59:38 Joel-san
00:59:69 Azu


Playground 2
01:13:88 Azu


Playground 3
01:43:66 Azu


Edge
00:46:31 Azu
00:46:79 Joel-san
00:49:09 Tzibo
00:51:81 kas


Arland
00:44:77 Joel-san
00:46:32 Azu
00:47:47 kas
00:58:22 Tzibo


Chase
01:12:03 Joel-san
01:24:19 Azu
01:25:90 Tzibo


Burfield
00:59:41 Joel-san


New Eden


----

Viikonloppuna vetelin noita kenttiä uusiksi läpi uudella tagilla ja parantelin siinä samalla sitten aikoja. SR:ää tuli sitten ihan oikeasti hierottua, mutta TT:t vetäsin vain nopeasti läpi.

Edge parantui 12 sadasosaa ja lopputuloksena 00:46:79. Tätä kenttää täytyy oikeasti tutkia vähän enemmän, koska parhaat juoksut ovat useita sekunteja nopeampia. En pysty tuota aikaa nykyisellä reitillä hiomaan juuri yhtään pienemmäksi. Chasen vedin samaten samaa reittiä pitkin, aika parani 38 sadasosaa. Burfield puolestaan 00:59:99 tuloksesta 00:59:58. Playground 1:ssä aika on 00:59:38.

SR–rintamalla tapahtui suurempaa kehitystä. Prologue–aikani parani kymmennellä sekunnilla ja ch1:n ajan sain murjottua alle viiden minuutin (04:59:46). Ch2:ssa tuli oikein mainio aika, kun koko kenttä meni kerrankin putkeen. 09:55:50. Yli puoli minuuttia nopeammin kuin viimeksi (10:29:25). Ch3:ssa en yltänyt edes omaan enkkaani. Ilmeisesti olin vetänyt sen paremmin kuin luulinkaan. Ykkössijalta olen kuitenkin jo tippunut, kun joku kaveri on naputtanut kymmenen sekuntia nopeamman ajan. Huhhuh...

Chapter 4 oli ihan uusi SR–tuttavuus ja siinä keksin aika hyvänkin oikoreitin, joka siivitti maaliin ajassa 06:45:77. Löysin myöhemmin muualtakin oikomismahdollisuuksia, joten aika tulee todennäköisesti parantumaan vielä reilusti.

Lisäsin Azu sun ajat tuohon ylös myös.

EDIT: Ja bäm. Maailmanennätyksiä pukkaa taas. Ch4:ssa sain ajaksi 06:17:76. Kyseinen suoritus on 28,01 sekuntia nopeampi kuin edellinen oma 06:45:77 aika. Edellinen maailmanennätys oli 06:31:xx. Kova parannus. Puhuin reilusta parannusmahdollisuudesta, mutten osannut odottaa näin reilua.

Sen sijaan ch3:ssa oleva aikani alkaa näyttämään aika säälittävältä. Paras aika tällä hetkellä 06:01:xx eli lähes tulkoon alle kuuden minuutin, kun oma on taas 06:53:13. Tarttis varmaan tehdä asialle jotain.
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #57 : 07.01.2009 00:26 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Pistetäänpä muutama Time Trial -aika. Hirveän paljon en ole ehtinyt pelata, kun en ole kauaa peliä omistanut ja Story Modekin on vielä kesken, mutta muutamaa TT-kenttää on tullut kokeiltua.

Edge
00:48:49

Arland
00:49:33

Flight
01:00:48

Chase
01:22:83

Stormdrains One
01:20:93

Stormdrains Two
01:00:43

Burfield
01:09:54

Muita en edes kehtaa laittaa, enkä kyllä kaikkia ole vielä koittanutkaan. Edgestä ja Burfieldistä on molemmista kaksi tähteä plakkarissa, joten päätin laittaa nekin ajat tänne. Yhden tähden vetoja en viitsi laittaa ollenkaan. Stormdrains One meni heti toisella yrittämällä kolmeen tähteen.

Päivittelen listaa, kunhan tähtiä rapsahtaa kentistä enemmän kuin yksi.

EDIT: Menihän se Stormdrains Twokin kahdella tähdellä. Lähellä oltiin kolmatta.

EDIT2: Edgeen ja Arlandiin uudet henkilökohtaiset ennätykset.

EDIT3: Flight lisätty. Kohta nukkumaan. :\

EDIT4: Viimeinen muokkaus. Chase lisätty.


« Viimeksi muokattu: 07.01.2009 04:42 kirjoittanut Frank »
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #58 : 15.01.2009 19:29 »
Tush Hngg.. Jäsen Viestejä: 47 Basaaripisteet: 0 Profiili näin btw, lasketaanko tietokoneella tehdyt ajat? ;)

EDIT: reenaan nyt kuiten vielä hetken :)


« Viimeksi muokattu: 16.01.2009 13:18 kirjoittanut Tush »
tallennettu
Vs: Mirror's Edge « Vastaus #59 : 18.01.2009 19:46 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Pistä vaan. Ei kai se merkittävästi erilainen ole. Pitäisi ostaa itsekin PC:lle. Ihan mielenkiintoista tietää, miten peli skulaa hiirellä ja näppäimistöllä.

EDIT:

Pitkästä aikaa pääsi pelaamaan vähän enemmän. Tein joitakin uusia aikoja. Prologue 02:08:35 -> 02:07:12, ch3 parani reilusti löydettyäni uuden oikoreitin: 06:53:13 -> 06:34:93. Ch5:een täysin uusi aika.

TT:tä vedin vähäsen. Playground 2 01:14:55 ja Playground 3 01:31:01. Edgeen uusi aika: 00:45:12. Burfield parani lähes kahdella sekunnilla (00:59:41 -> 00:57:15). New Eden 00:50:53. New Edenissä on muuten yllättävän tiukka aikaraja kolmeen tähteen. Sai ryhtyä oikein kekseliääksi ennen kuin edes se ylittyi.

Lisäsin Frank sun ajat myös.

------

SR

Prologue
02:07:12 Joel-san
02:20:91 Tzibo
02:23:22 kas


Chapter 1
04:59:46 Joel-san
05:20:72 kas
05:37:29 Tzibo


Chapter 2
09:55:50 Joel-san


Chapter 3
06:34:93 Joel-san


Chapter 4
06:17:76 Joel-san


Chapter 5
07:36:02 Joel-san


---------

TT

Playground 1
00:59:38 Joel-san
00:59:69 Azu


Playground 2
01:13:88 Azu
01:14:55 Joel-san


Playground 3
01:31:01 Joel-san
01:43:66 Azu


Edge
00:45:12 Joel-san
00:46:31 Azu
00:48:49 Frank
00:49:09 Tzibo
00:51:81 kas


Arland
00:44:77 Joel-san
00:46:32 Azu
00:47:47 kas
00:49:33 Frank
00:58:22 Tzibo


Flight
00:59:33 Joel-san
01:00:48 Frank


Chase
01:12:03 Joel-san
01:22:83 Frank
01:24:19 Azu
01:25:90 Tzibo

Stormdrains One
01:20:93 Frank
01:21:17 Joel-san


Stormdrains Two
00:56:40 Joel-san
01:00:43 Frank


Burfield
00:57:15 Joel-san
01:09:54 Frank


New Eden
00:50:53 Joel-san

tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines