Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Äänestys
Kysymys: Minkä seuraavan sukupolven konsolin/konsolit aiot hankkia?
PS4 - 11 (40.7%)
Xbox One - 0 (0%)
Wii U - 2 (7.4%)
PS4 + Xbox One - 1 (3.7%)
PS4 + Wii U - 7 (25.9%)
Xbox One + Wii U - 1 (3.7%)
PS4 + Xbox One + Wii U - 5 (18.5%)
En mitään - 0 (0%)
Äänestäjiä yhteensä: 27

Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa?  (Luettu 11484 kertaa)
Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « : 14.06.2013 09:49 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Eli katsotaanpas, mitä koneita Lautalaiset suunnittelevat ostavansa ns. next gen -koneista.

Mukaan lasketaan PS4:n, Xbox Onen lisäksi tietysti Wii U. Rajataan niin, että puhutaan vaikka ajanjaksosta seuraavan kahden vuoden sisällä. Eli ei mitään "ehkä sitten kun saa satasella" -vastauksia mielellään. Perusteluita saa kirjoittaa jos tahtoo. Wii U on jo julkaistu eli ostetut koneet lasketaan tietysti mukaan. Suunnitelmat ostamisesta lasketaan myös, eli käy vaikka ei ihan satavarma vielä olisikaan.

Kaikki mahdolliset vaihtoehdot pitäisi kai löytyä, mutta möliskää jos näin ei ole.
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #1 : 14.06.2013 09:52 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Veikkaan että enemmistö vastaa PS4 tai PS4 + Wii U (niin kuin minä). Xbox Onen hankkivat keräilijät ja ne joita ei haittaa kyseisen konsolin ominaisuudet.

Pitäisiköhän laittaa käsikonsolitkin mukaan? Itse kelailen vieläkin josko hankkisi tuon Vitan, vaikka sille on tällä hetkellä vain kolme minua kiinnostavaa peliä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #2 : 14.06.2013 09:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW PS4 + Wii U

Toisen näistä ostan todennäköisesti ihan vuoden lopussa ja toisen ensi kevään aikana. Wii U voi hyvinkin jäädä ensi vuoteen. Premium kun laskisi 250 euron tuntumaan...
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #3 : 14.06.2013 09:59 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Käsikonsolit voisi laittaa mukaan, mutta alkaa sitten vaan menemään mahdollisten koneyhdistelmien määrä niin suureksi, että joku muu saa kyllä miettiä ne  ;D

Itse laitoin PS4 + Wii U -kombon. PS4 on aivan varma (Day 1) ja Wii U mahdollisesti ensi vuonna, kun saadaan jotain pelejäkin, ja kun hinta putoaa. Tällä hetkellä eniten kiinnostaa Zombi U ja X, mutta vähän lisää kaivataan.
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #4 : 14.06.2013 10:52 »
Bugista OK desu ka? Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 0 Profiili PS4 + Wii U

Wii Uun ostin jo julkaisussa ja PS4:n kanssa pitänee vielä mutustella ostanko ihan julkaisussa vai meneekö ensi vuoden puolelle, kun koneen kiinnostavimmat pelit, Destiny etunenässä, ilmaantuu vasta vuoden 2014 puolella. Katotaan, jos julkaisuun tulisi joku pakkohankinta...
tallennettu
Re: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #5 : 14.06.2013 11:43 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Varmaankin PS4 tulee ostettua ellei jotain aivan radikaalia tapahdu. Viime genin koneisiin en enää panosta, joten Wii U jää hyllyyn.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #6 : 14.06.2013 12:30 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Eiköhän se PS4 + WiiU ole. X1 nyt ei ole vain ole vaihtoehto nykylinjalla ja PS4:lle ne pelit sitten tulevat. WiiU nyt pitää tietty hankkia Bayonetta 2:n ja Nintendon pelien vuoksi. Ja voisin veikata että poikakin alkaa pelaamaan 5 vuoden sisään jos se kiinnostaa, joten WiiU:n ohjain on hyvä lyödä siinä vaiheessa käteen.

Voi kyllä olla lopulta päädyn vain toiseen. Nykysukupolvi on siinä mielessä takaperäinen omalta kohdalta, että ensimmäistä kertaa ostin sukupolven kaikki konsolit, mutta pelaaminen ei ole ollut varmaan ikinä näin vähäistä kuin tässä sukupolvessa. Tosin laitan osan tästä syystä Wiin piikkiin. Ostin sen kovalla innolla täynnä hypeä, mutta lopulta Wiin pelejä ei jaksanut ikinä pelata, joten passivoiduin lähes täysin pelaamisen suhteen. Voisi melkein viedä kaikki tämän sukupolven konsolit vaihtoon kun ostan seuraavan ja aloittaa peli ura tyhjältä pöydältä. Ei kummittelisi ne pelaamattomat pelitkään laatikossa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #7 : 14.06.2013 13:52 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili PS4 on kyllä selvästi paras vaihtoehto nyt. WiiU ei kiinnosta pätkääkään. Pitää vielä seurata miten tuo Onen tilanne kehittyy ja mitä yksinoikeuspelejä tulee.  Todennäköisesti ei tule kuitenkaan ostettua PS4:n lisäksi mitään ihan heti.
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #8 : 14.06.2013 14:16 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW PS4 + Wii U. En mä nyt kokonaan ole Xbox Onen ostopäätöstä hylännyt, mutta parin vuoden sisällä tuskin ostan. PS4:nkin vasta ehkä 2014 jouluksi. Liikaa nykygenin pelejä pelaamatta.  :P
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #9 : 14.06.2013 14:46 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili Tulin tänne poikkeamaan hieman linjasta. WiiU kiinnostaisi paljon, tai no, perinteiset Mariot ja Zeldat sieltä kiinnostaisi ja rahaa ei ole vain niiden takia nyt ainakaan konsolia ostaa, joten sen ostaminen jää sitten mahdollisten tarjousten varalle.
Xbox Onen ja PS4:n kamppailua on hieman tullut seurailtua ja oikeastaan kummallekaan ei ole ainakaan vielä yksinoikeuspelejä sen vertaa, että se päätöstäni muuttaisi. Satasen hintaerolla ei nyt väliä ole, jos otetaan huomioon että konsoli pysyy taas käytössä seuraavat kahdeksan vuotta. DRM-kiistat ovat olleet suuressa roolissa tässä kamppailussa yleisesti ja en vielä ihan varma olekaan onko ne Microsoftin vai isojen julkaisijoiden idea - jos jälkimmäinen vaihtoehto on oikea vastaus, nähdään rajoituksia varmasti PS4:lläkin.
Online-pakko ei kaada ostopäätöstäni, nykynenkin boxi ollut kokoajan netissä kiinni. Tärkein asia itselleni on nettiominaisuuksien toimivuus ja kätevyys, joissa viime sukupolvessa minun silmissäni xbox vei täysin - kätevä party chattaily ja yhdessä pelaaminen eivät oikein takkuilleet. Nyt ei oikein ole kuvaa, miten kumpikaan konsoli nettihommat hoitaa, se on se suurin vaa'an kallistaja minulle. Ohjaimessa näyttää xbox edelleen vievän ja tällä hetkellä luotan kuitenkin Xbox Onen toimivuuteen ja ehkäpä sen ostankin kohuista huolimatta. Tietenkin asia on vielä täysin auki, sillä käyttöliittymistä ei ole tullut mitään julki.
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #10 : 14.06.2013 15:29 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili En osta mitään, koska minulla ei ole varaa, eivätkä pelikoneet nykyisin hirveästi kiinnosta - varsinkaan nämä uudet.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #11 : 14.06.2013 17:51 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili PS4:n on varma hankinta. Tuttua ja turvallista. Haluan normaalin ohjaimen ja normaalit pelit. WiiU löytyy sitten näitä hassutteluja varten. Xboxia tuskin tulee ostettua, jos ja kun pelleilevät noilla suojauksilla. Liikkentunnistus ei myöskään vielä kiinnosta. Hyvä silti, että eri valmistajat yrittävät kilpailla eri ratkaisuilla. Tylsää olisi, jos kaikki kolme valmistajaa tyytyisivät samaan ratkaisuun.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #12 : 14.06.2013 18:21 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili PS4 ja PC riittävät ihan hyvin. X1 on korkeintaan jenkkijunteille suunnattu NFL katselulaite.
tallennettu
Re: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #13 : 14.06.2013 23:23 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili PS4 vastasin, kun se on ainoa varma. Boksiin nyt ei tarvitse koskea pitkällä tikullakaan, ja vaikka WiiU - kunhan sille pelejä alkaa tippumaan - olisi varmasti ostamisen arvoinen konsoli, en aiemminkaan ole useampaa konsolia per generaatio ostanut. Yhdelläkin on aina ollut liikaa pelattavaa. Plus toki käsikonsolit, jotka ovat aina kovassa käytössä.

Sitä olen kyllä kovasti haistellut, että ensimmäistä kertaa voisi pistää konsolin heti julkaisussa ostoon. Sonyn hyvien linjojen tukemisen lisäksi syynä on se, että nykyisen PS3:n sinilaaseri alkaa jo vähän piiputtaa. Jos sillä suinkin selviää vuoden loppuun, voi hyvinkin olla aika ostaa uutta rautaa vierelle ja keskittää moderni pelaaminen enemmän neloseen.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #14 : 14.06.2013 23:44 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili WiiU:n osto on ollut puheissa emännän kanssa viime päivinä, joten voi olla että loppukesästä sellainen hankitaan. Näen Nintendon konsoleissa paskimmillaankin jonkinlaista pelaamis- ja omistamisarvoa. Wonderful 101 (?) näyttää viimeistään siltä peliltä joka on vain saatava.

360 on ollut vähän ristiriitainen kokemus - toisaalta pelattavaa on ollut paljon ja varsinkin sohva-coop on ollut maittavaa sen kautta, mutta muuten sieltä ei löydy mitään niin hirveän mieleenpainuvaa tai poikkeavaa. Ammuskelupelejä laatikko täynnä. Hyvin vähän yksinoikeuksia. Enkä usko että kovinkaan moni niistä peleistä kiinnostaa minua vielä vuosienkin jälkeen ja olen miettinyt useimpien myymistä.

Näiden syiden ja Microsoftin viimeaikaisten julkistusten perusteella PS4 vaikuttaa kiinnostavammalta, mutta en ole kiveenhakannut mitään. Voi olla etten osta kumpaakaan.
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #15 : 15.06.2013 23:50 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Missä tyhjä arpa? Jos käsikonsoleita ei oteta huomioon, taitaa viimeisin konsolipeliostokseni olla niinkin kaukaa kuin viiden vuoden takaa. Ainut kotoa löytyvä nykykonsoli on Wii. Kun otetaan tämä ja rahatilanteeni huomioon, on hyvin epätodennäköistä, että tulisin yhtäkään uusista konsoleista seuraavan kahden vuoden aikana ostamaan. Lisäksi PC on monilta osin ylivertainen alusta, ja pelit ovat huomattavasti halvempia.

Jos jonkun konsoleista päädyn joskus ostamaan, on Wii U todennäköisin valinta Nintendon omien pelien takia. Playstation 4 tulee hyvänä kakkosena, mutta todennäköisyys sille tulevien mielenkiintoisten pelien PC-porttauksille on huomattavasti Wii U:ta suurempi (Mario tai Zelda PC:llä? Never :lol:). Xbonen ostoa voisin harkita siinä tilanteessa, että jäisin sen jälleenmyymällä 100% varmuudella voitolle.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #16 : 16.06.2013 00:29 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Kaikki kolme jos vaan pelejä tulee. PS4 ekana. Boxi tulee ostettua sitten joskus jo pelkästään halojen takia. WiiU on se suurin mysteeri. Nyt kiinnostaa vain bayonetta 2, zombi U ja lego city undercover ja siinä ei ole tarpeeksi jotta tuon viitsisi ostaa.
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #17 : 16.06.2013 11:01 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Todennäköisesti päädyn hankkimaan pelkästään WiiU:n. Oikeastaan ihan niillä perusteilla, että boikotoin Xonea loppuun asti sillä toivon sen floppaavan myynnin mahdollisimman pahoin. Muuten piilee vaara että koko peliteollisuus lähtisi tähän petolliseen suuntaan.

WiiU > PS4 omalla kohdalla oikeastaan niistä syistä, että oon aina ollut ensisijaisesti Nintendo-pelaaja ja Nintendon pelit ovat itselleni kaikista miellyttävimpiä. Myös tarjonta uuden Smashin, Mario Kartin ja DKC:n kera kiehtoo tällä hetkellä kaikista eniten. Playstationinkin varmaan hankkisin hyllyyn, jos tietäisin että edes joskus pelailisin sillä. Aikaa ja intoa ei vaan riitä niin laajalle ja muutenkin päähäni on pinttynyt kuva siitä, että konsolista saa kaiken irti vain online pelaamisen kautta. Itse kun en sitä harrasta vaan ainoastaan sitä vanhan ajan kaltaista saman katon alle viritettyä pelaamisen riemua. WiiU siis sopii itselleni kaikista parhaiten.
tallennettu
Re: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #18 : 16.06.2013 20:52 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Näyttää aika paljon tosiaan painottuvan PS4:n suuntaan mielipiteet täällä, kuten oli arvattavaa. Muutama on ilmoittanut ostavansa vain Xbox Onen, mutta kukaan ei ole vissiin kehdannut myöntää julkisesti?  ;)


Maailmalla on muutama taho hieman selvittänyt asiakkailtaan mielipiteitä ja näyttää olevan aika samaa suuntaan ihmisten mielipiteet tällä hetkellä:


Amazon.com järjesti gallupin, johon otti osaa yli 41 000 ihmistä.

95% (38984) vastasi olevansa kiinnostuneempia PS4:sta, kuin Microsoftin koneesta kiinnostuneita oli vain 5% (2162).

Lähde: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=592281


The Sun, eli Brittien iltalehti, järjesti oman galluppinsa ja siihen otti osaa 36204 ihmistä.

79% vastasi ostavansa PS4:n Xboxin sijaan.

Lähde: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=592211


Eipä tuolla vielä mitään hirveää paino-arvoa ole, mutta aika karut lukemat silti.
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #19 : 16.06.2013 22:17 »
LeFwee Jäsen Viestejä: 160 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse ostan PS4:n, tuskin sitäkään julkaisussa.

Eipä tuolla vielä mitään hirveää paino-arvoa ole, mutta aika karut lukemat silti.

Väittäisin, että esim. tuo Sunin galluppi voi antaa hyvinkin oikeanlaisen kuvan konsolien tämänhetkisistä voimasuhteista Briteissä. Tuo otanta on suht laaja ja The Sun on ainakin sellainen lehti, jota lukee myöskin ne Codia ja Fifaa ostavat kasuaalit.

Eiköhän kasuaaleille DRM:ää, internettarkistuksia merkittävämpi tekijä ole konsolia ostettaessa kuitenkin se hinta. Jos Microsoftin konsoli olisi se satasen halvempi kone, niin tuossakin voisi olla prosentit toisin päin. Hyvä Sonyn kannalta, että PS4 on se halvempi konsoli.
tallennettu
Re: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #20 : 17.06.2013 07:42 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Missä tyhjä arpa?

Lisätty "En osta mitään" -vaihtoehto.
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #21 : 17.06.2013 09:55 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
PS4 ja PC riittävät ihan hyvin. X1 on korkeintaan jenkkijunteille suunnattu NFL katselulaite.
Jenkit on läskejä ja tyhmiä ja punaniskoja.

PS4 ehdottomasti. Kuulostaa kaikin puolin parhaalta pelikoneelta, varsinkin kun suurin osa uuden Xboxin ominaisuuksista ei ole tulossa ollenkaan Eurooppaan. Sonyn 1st party pelituki ja maine indie-devien keskuudessa houkuttelevat myös puoleensa.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #22 : 17.06.2013 10:33 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili PS4 tulee kyllä ehdottomasti hommattua. Kyllähän tuo Wii U kiinnostaisi myös, mutta ainakin nyt ensi alkuun PS4. Kesälomareissujen jälkeen alkaakin säästäminen siihen.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #23 : 18.06.2013 22:32 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Vastasin PS4 + Wii U, vaikka olisi pitänyt vastata että ostan kaikki, koska kaikki konsolit tulee kuitenkin jossain vaiheessa hommattua. Ehkä Xbox One tulee hommattua sitten vasta hinnanalennuksen tai slim -mallin julkistuksen jälkeen.

Microsoftin ratkaisut ovat kyllä käsittämättömiä, mutta pelit ja niiden pelaaminen (ei omistaminen) on kuitenkin se mikä loppupeleissä ratkaisee. Onelle tulee varmasti lukuisia laatujulkaisuja, kuten tuli 360:lle. Laudan viimeaikaisista keskusteluista paistaa tällä hetkellä pleikkarifanien imelä omahyväisyys ja DRM -ominaisuuksien ylimalkainen korostaminen. Tässä ihan asiallisia pointteja: http://kotaku.com/xbox-ones-awful-drm-drowned-out-some-really-cool-games-514034703

PS4 on kiva hommata heti julkaisussa - ja tavallaan siinä tulee äänestettyä lompakolla sitä perinteisempää pelikonsolimallia.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #24 : 18.06.2013 23:08 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Sehän on selvää että plesefanit ottavat asiata ilon irti. Kun katsoo Despon viime kuukauden postaushistoriaa, niin voisi luulla että kyseessä Ken Kutaragin palkkaama Sony-agentti.  :lol:

Ja Xbox Onen pelivalkoimahan vaikuttaa tällä hetkellä paremmalta kuin Ps4:n, eli ihan oikeassa tuo artikkeli on. Ps4:lle tulossa paljon paskempi julkaisu kuin jopa Wii U:lle pelien suhteen. Käytännössä ei mitään järkevää, mutta hienot grafiikat auttavat pelien myynnissä, oli ne millaista kuraa tahansa. Huvittavaa sinänsä lukea porukoiden selittelevät miten ostavan Wii U:n kun sen hinta laskee / pelejä tulee, mutta ovat ennakkotilaamassa tuplasti kalliimman konsolin jolle on vielä vähemmän pelejä.

Mutta kyllä se seuraava Boxi on silti kaiken paskan ja haukkumisen arvoinen. MS tehnyt kaiken niin päin helvettiä kuin voi vain tehdä ja vaikka kuinka ei olisi rahasta kiinni ja Boxin pelivalikoima parempi, niin siltikin tuollaista paskaa pitää vastustaa viimeiseen hengenvetoon. Tunnen useita tyyppejä jotka käytänössä kumartivat vielä pari kuukautta sitten aamusiin MS:n suuntaan, mutta ovat silti ostamassa Plesen sen sijaan.
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #25 : 18.06.2013 23:44 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ehkä kyse voi vähän olla myös pelimausta. Toiselle Dead Rising on system seller, toiselle se on kasa paskaa. Sama pätee vaikka inFamoukseen tai mihin tahansa peliin.
tallennettu
Re: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #26 : 18.06.2013 23:52 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Kun katsoo Despon viime kuukauden postaushistoriaa, niin voisi luulla että kyseessä Ken Kutaragin palkkaama Sony-agentti.  :lol:

Hei mulla ei ole ollut töissä mitään muuta tekemistä, kuin selailla GAFia ja lueskella näitä juttuja. Pitäähän sitä tännekin uutisia/huhuja postailla, niin pysyy keskustelu yllä. Varsinkin näin E3:n aikoihin  ;)

Eipä täällä kuitenkaan kukaan ole sortunut mielestäni mihinkään perus konsolisotailuun. Faktat koneista pöytään ja lähdetään siitä. Kerrankin harvinaisen helppoa, kun asiat ovat suhteellisen selviä tällä kertaa. Tarkat speksit on tiedossa ja koneiden/pelien vertailu on suht helppoa yms. kun vertaa esim. nykyiseen geniin.

Kotakun artikkeli on ihan oikeassa. Ihan hyviä pelejähän siellä oli, sääli sinänsä että hukkuvat kaiken DRM-uutisoinnin alle. Toisaalta MS saa nyt juuri sitä mitä tilasi.


Silti toivoisi kaikkien miettivän näin murroksen aikoina tarkkaan, mistä on valmis luopumaan ja minkänäköistä peliharrastusta haluaa oikeasti tukea.

Tästähän tässä on juurikin kyse.


« Viimeksi muokattu: 19.06.2013 00:02 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #27 : 18.06.2013 23:58 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
MS tehnyt kaiken niin päin helvettiä kuin voi vain tehdä ja vaikka kuinka ei olisi rahasta kiinni ja Boxin pelivalikoima parempi, niin siltikin tuollaista paskaa pitää vastustaa viimeiseen hengenvetoon.

Tämä. Olkootkin tuulimyllyjä vastaan painimista ja peliala menossa päin hanuria joka tapauksessa, niin itse en kyllä pystyisi tukemaan rahoillani sitä suuntaa, mihin X1 on kulkemassa(toim. huom. näillä näkymin, voivathan nuo vielä paskamyrskyn keskellä pehmentää nurkkia entisestään). Toki homma on omalla kohdalla helpompaa kuin joillekin, kun tuolla yhden kotikonsolin genitahdilla on oikeastaan aina tullut potkuteltua oikein tyytyväisenä. Ja paljolti vielä viime vuosina (gasp) Sonyn konsoleilla. Silti toivoisi kaikkien miettivän näin murroksen aikoina tarkkaan, mistä on valmis luopumaan ja minkänäköistä peliharrastusta haluaa oikeasti tukea.

Niitäkin tyyppejä varmasti on, joista X1:n ominaisuudet oikeasti tuntuvat siisteiltä ja jotka eivät tunne menettävänsä in translation mitään. Ja se on ihan okei. Kunhan oikeasti sitten tietää, mitä ostaa(lue. äänestää).
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #28 : 19.06.2013 00:21 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Microsoft olisi päässyt koko hommasta täysin kunnialla läpi julkistamalla koneen ilman levyasemaa, pelkkä download only. Sitten kukaan ei olisi valittanut nettipakosta ja kukaan ei olisi olettanutkaan pelejä voitavan myydä eteenpäin. Toki nurisijoita olisi ollut, minä mukaanlukien, mutta se olisi sentään ollut rohkea veto sanoa, että tässä on tulevaisuus. Nyt MS teki välimallin, jossa on ladattavien ja fyysisten pelien huonot puolet yhdessä.

Nettipakko ei oikeastaan minua haittaa, mutta on tosiaan melkoinen keskisormi monia alueita, maita ja ihmisryhmiä kohtaan. Kinect-vakoilukin oli melkoista salaliittoteoriaa, tosin sitten tuli se NSA-vuotaja joka kertoi Microsoftinkin olevan mukana touhussa... Se laite OIKEASTI saattaa toimittaa sinusta kuvaa ja ääntä jonnekin. No, ei tämäkään minua haittaa, koska en tee mitään rikoksia kotonani.


Paskinta on pelit. Se, että voit antaa pelin yhden kerran vähintään 30 päivää vanhalle kaverillesi, on kehitetty vain sen takia, että MS voisi TEORIASSA sanoa käytettyjen pelien eteenpäin antamisen/myymisen toimivan. Ja siitä ne tykkävät muistuttaa aina joka välissä. Tosiasissa se tappaa kaiken käytettyjen myynnin eBayssa, kirppiksillä, pienissä pelikaupoissa... Todella surullista, rajoittaa merkittävästi ihmisten mahdollisuuksia saada pelejä halvalla. Vain GameStopit ja muut isot paikat voivat ottaa pelejä vaihdossa -> vaihtohyvitykset pienenevät. Vain GameStopit ja muut isot paikat voivat myydä vaihtopelejä -> hinnat nousevat.

Mutta vaikka kaikki muu olisi kunnossa, ylivoimaisesti isoin juttu on pelien toimivuus 10 vuoden päästä. Kun Xbox One ei tuota enää rahaa, serverit sammutetaan. Mitä tapahtuu nettitsekkaukselle? Tämän hetken tiedon mukaan kaikki pelit muuttuvat pelikelvottomiksi. Jotta voin edes harkita Xbox Oneen sijoittamista, Microsoftin pitää luvata, että tämä rajoitus poistetaan silloin kun Xbox One poistuu markkinoilta. Tosin silti on ne pilvipalvelut, mitä kaikkea siellä sitten tehdääkään. Niitäkään servereitä ei pidetä pystyssä sekuntiakaan liian kauan, ja pilvessä laskettavat asiat jäävät offline-peleistä pois varmasti. Tämän hetken tiedon mukaan kaikki Xbox Onen eksklusiivit pelit lakkaavat siis olemasta vuosikymmenen vaihteessa, se on todellinen rikos tätä harrastusta kohtaan.
tallennettu
Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? « Vastaus #29 : 21.06.2013 02:56 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Uusi äänestys kehiin, ei pysty enää muokkaamaan vastausta. Nyt kun Microsoft tuli järkiinsä, niin ostan varmaan ensin boxin ja sitten PS4:n jos se vielä nappaa. Boxilla tulee kumminkin olemaan fiksumpi ohjain normipeleihin.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines