Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Metroid Prime 3: Corruption -julkaisu: 26.10.2007
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6
Tulostusversio
Aihe: Metroid Prime 3: Corruption  (Luettu 32711 kertaa)
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #120 : 29.10.2007 20:36 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Pelikellon mukaan parisen tuntia takana, ja Meta Ridley juuri päihitetty. Tässä vaiheessa peli ei ole vielä imaissut mukaansa, kuten valtaosaa (vaiko peräti kaikkia?) muita täällä. Mutta eiköhän se siitä kumminkin vielä, kunhan päästään alun umpitylsistä maisemista pois.

Jos ihan alun perusteella pitäisi arvioida, on tämä uusin yleisen fiiliksen osalta trilogian kolmesta osasta vähiten loistava. En rehellisesti sanoen ole edes varma, pidänkö uudesta ohjauksesta enemmän kuin vanhasta. Alun perusteella en, sillä rakastan vanhaa, ja Wiin ohjaus asettaa omat tiukahkotkin rajoituksensa pelaamisasennon suhteen. Välillä on esimerkiksi vain mukava maata sängyssä ja uppoutua pelin maailmaan, mutta Corrputionissa tämä on mahdotonta. Toisaalta sama pitkä miinus on lähes jokaisen Wii-pelin kanssa.:(

En myöskään pidä ääninäyttelyn ja muiden ihmisten ja bountyhunttereiden lisäämisestä. Oma toivomukseni onkin, että näiden osuus tippuisi radikaalisti alun jälkeen.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #121 : 29.10.2007 22:40 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Pelikellon mukaan noin 12 tuntia takana ja huoneistakin jotain 85% "tutkittuna." Nyt ajattelinkin sitten hetken etsiä puuttuvaa kolmea lisäenergiaa ja Energy Celliä, niin pääsen Valhallankin käytyä läpi. Myöskin kaikki Missile Upgradet voisi hankkia ennen etenemistä ja tietysti pyöriä kaikki vanhat planeetat uudestaan läpi kun aina löytyy jotain uutta.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Sain myös muutaman Friend Creditin ja meninkin sitten tuhlaamaan kaikki: ostin tarroja alukseen ja Mii Bobbleheadin aluksen kojelaudalle. Tarrat ovat ihan siistit, jos otettaisiin pois WiiSports-tarra ja cockpitin alapuolella oleva MP3: Corruption- tarra. Cockpitin yläpuolella on Zeldaan viittaava Triforce/lintu- tarra ja sivuilla pienehköt Retro Studios-tarrat. Ihan jees silti, kun nuo huonoimmat tarrat eivät kuitenkaan juuri näy.

Mii Bobblehead on myös aika hauska. Tykkään muutenkin sorkkia ympäri ohjaamoa ja tuon nuken tökkiminen on aika hauskaa. Kyseessä on siis nukke, jonka päänä on oman Mii-hahmon pää ja vartalona Varia Suit. Päätä tökkimällä se sitten heiluu  :lol:

Onko moni muuten hiplannut sitä ohjaamosta avautuvaa laitetta, jolla syötettiin alussa se Samuksen tunnusluku Federationin tyypeille? Menin joskus Norionilla pyöriessäni näpyttelemään koodin huvikseni uudestaan ja peli soitti ääniviestin itseltään Satoru Iwatalta - japaniksi tosin, joten meni suuremmalti osin ohi  :(
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #122 : 30.10.2007 11:06 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onko moni muuten hiplannut sitä ohjaamosta avautuvaa laitetta, jolla syötettiin alussa se Samuksen tunnusluku Federationin tyypeille? Menin joskus Norionilla pyöriessäni näpyttelemään koodin huvikseni uudestaan ja peli soitti ääniviestin itseltään Satoru Iwatalta - japaniksi tosin, joten meni suuremmalti osin ohi  :(

Noita salaviestejä on ainakin neljältä tyypiltä, kunhan vain pukkaa koodin oikein. Kaikki japaniksi, tosin.

Lainaus
Tarrat ja bobblehead

Kun vielä karvanopatkin saisi... :rollaus:

Kuulinko väärin, vai oliko
Spoileri (osoita katsoaksesi)
:o
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #123 : 30.10.2007 20:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 29% mittarissa ja peliä pelattu nyt n. 6,5 tuntia. Tämähän tosiaankin vain paranee mitä pidemmälle mennään. Ihan huikea peli.

Sky Townista ja Ghorista:

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Corruption on tuntunut jostain syystä paljon enemmän putkelta kuin edeltäjät. Prime 1 varsinkin loi onnistuneen illuusion siitä, että nyt tutkittiin valtavan kokoista pelimaailmaa jossa etenemisreittejä oli jatkuvasti enemmän kuin vain yksi. Tavallaan, että jos yksi tie nousisi pystyyn, aina olisi varaa kokeilla myös toisia. Toki pelikertojen karttuessa ja Tallon IV:n tullessa tutuksi tältä illuusiolta putosi aikalailla pohja. Mutta ensimmäisellä pelikerralla se fiilis oli aika vaikuttava. Metroid Prime 3:ssa sekä Bryyo että Sky Town ovat olleet tosi suoraviivaisia eikä ole tarvinnut vielä miettiä yhtään minne sitä seuraavaksi suunnistaisi. Toki Retro Studios kertoi, että kolmosessa vanhojen paikkojen kiertämisestä on tehty järkevämpää.  Näin kolmasosan jälkeen vaikuttaisi siltä, että se tarkoittaa sitä että itse pelin läpäiseminen ei vaadi niin suurta määrää edestakaisin juoksua kuin edeltäjissä, mutta jos haluaa keräillä kaikki ohjuspäivitykset ynnä vastaavat, niin silloin asia on toinen.  Onkohan tässä edes edellisten Prime-pelien keräilyvaihetta? Siis sitä, että keräillään kymmenkunta "jotain esinettä" epämääräisten vinkkien turvin saadaakseen pelissä jotain tapahtumaan. Pitkitysvaihetta tarkoitan.

Nyt yli puolenkymmenen pelitunnin jälkeen kontrolleista nauttii siinä määrin, että se on melkein jo rikollista. Tulee olemaan outoa palata MP1:n ääreen tämän jälkeen. Tokihan moinen legenda täytyy aina silloin tällöin läpi kahlata kuitenkin. No, Corruptionin kontrollit ovat kuitenkin todella palkitsevan tuntuiset.  Hyvää Wiin FPS-tulevaisuudelle lupaa se, että Matt C. kirjoittaa uusimmassa blogissaan, että EA:n tuleva Medal of Honor Heroes 2 ylittää MP3:n kontrollit kaikin mahdollisin tavoin ja on siten uusi virtanpylväs FPS-kontrollien suhteen Wiillä. Ja siinä on se 32-pelaajan nettipeli.  Että elämme mielenkiintoisia aikoja...

Mutta nyt taas tältä päivältä pillit pussiin ja huomenna palataan Samuksen kypärän taakse hengittämään Bryyon ilmaa.



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #124 : 30.10.2007 20:09 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
Mutta nyt taas tältä päivältä pillit pussiin ja huomenna palataan Samuksen kypärän taakse hengittämään Bryyon ilmaa.

Tarkoitat kai Samuksen happivarastoja.

Tämä peli on kyllä tällä hetkellä prioriteetti numero uno. Pitää kai mukiloida joku, että saapi rahat kerättyä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #125 : 30.10.2007 20:50 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Olen jotakuinkin samassa kohdassa nyt kuin Epi. Tunteja on tosin puoli vähemmän. Plasma on kyl äijä.

Kuulun joukkoon joka pitää alkuperäisen Primen kontrolleja varsin sopivana pelille. Vertailu on mielestäni hieman epäreilua. Primen kontrollit toimivat mielestäni omalla tavallaan ja nyt kun Corruptionissa on enemmän FPS-kontrollit, niin muuttaa se jo pelityyppiä eri suuntaan. Kentien jengin raportoinnit toiminnan lisäyksestä johtuu puhtaasti nopeammasta ja intensiivisemmästä ohjauksesta, kun ei niitä vihollisia kuitenkaan niin paljoa enempää ole kuin aikaisemmissa peleissä.

Nautin siis muiden tapaan huomattavasti Corruptionin ohjauksesta, mutta samalla se muutti pelisarjan tyyliä toiminnallisempaan suuntaan. Eikä sekään välttämättä ole huono asia.

Putkikaan tämä ei ole sen enempää kuin aikaisemmat Primet. Nyt reitti on vain entistä selkeämpi ja pahimmilta haahuiluilta pitäisi kaikkien välttyä. Vieläkin on tosin paljon semmoista että pitää miettiä mihin Samuksen uutta ominaisuutta voisi käyttää, nämä pähkäilyt eivät aina tosin ole edellytys pelin läpäisyyn.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #126 : 30.10.2007 21:00 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onkohan tässä edes edellisten Prime-pelien keräilyvaihetta?
Kyllä tässä edelleenkin fetch quest löytyy, mutta olen huomannut, että se edellisten alueiden ramppaamisen järkeistäminen tarkoittaa muun muassa sitä, että ne keräiltävät esineet löytyvät useimmiten aivan uusista paikoista. Pari löytää ihan pääseikkailun matkan varreltakin, kunhan vain nuuskii. Edellisissä Primeissä hommahan oli vain niin, että mennään johonkin vihjeen osoittamaan, aikaisemmin tutkittuun huoneeseen, ja käytetään uutta voimaa/taitoa/esinettä, ja poimitaan avainesine. Kolmosen tapauksessa siis mennään vain aikaisemmin läpipääsemättömästä ovesta sisään, jonka takana odottaa uusi alue. Ja vaikka jos avainesine löytyisikin loppujen lopuksi jo tutkitusta huoneesta, se voidaan saada vain aikamoisen mutkan kautta, tuntemattoman alueen läpi.  8)

Sitten on vielä sellanen yks hieno juttu, että tällä kertaa kaikkia avainesineitä ei vain heivatakaan yhteen paikkaan, vaan pelissä on eräs alue, jossa pääsee eteenpäin sitä mukaa kun avainesineitä löytyy. Tästä iso plussa, vaikkei se alue nyt mitenkään suuri ole. Sanon vain, että paikassa on aivan uskomaton tunnelma! Epi varautukoot, vaikka olet paikan kuistilla jo varmaankin käynyt.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tässä pelissä on kyllä oikea ohjuspakkausten inflaatio. Mitä pirua teen yli kahdellasadalla heikolla raketilla? Eiväthän ne edes jäädytä kunnolla. Edellisissä osissa ohjukset vähän niinkuin toimivat beam combojen käyttövoimana, mutta kun beam comboja ei ole, ohjukset oleskelevat vähän toimettomana, mitä nyt parissa puzzlessa pitää jotain räjäyttää. Ohjuspakkauksen löytymistä voi kyllä jo verrata sydämenpalasen löytymiseen. Kummallakaan ei tee juurikaan mitään.

Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #127 : 30.10.2007 21:17 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Missä superohjus! Se oli mukava tiukkojen tapausten nokittaja noissa vanhoissa primeissä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #128 : 30.10.2007 21:22 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili
Missä superohjus! Se oli mukava tiukkojen tapausten nokittaja noissa vanhoissa primeissä.
Kyllähän aina hyper missile löytyy, jota voi käyttää vain- yllätys yllätys- jokaisen väkivaltakohtauksen raitkaisijassa, hypertilassa!

Se nyt vain kuluttaa yhden ohjuksen ja kolmasosan phazon-tankista, joten pakkauksilla ei edelleenkään tee mitään.

Onkos kukaan muuten kuollut korruptioon? Tuli haaveri, kun piraattikommando pommitti phazon-kranulla, ja muutama muu tykitti samalla phazon-tykeillään. Siinä tulee meinaan aika kiire mätkiä tykitysnappulaa, kun phazon-kranun osumasta Samus siirtyy heti korruptoituneeseen hypertilaan tankki täynnä. Siinä ei ole kuin pari sekuntia aikaa tyhjentää liika phazon. Näyttää aika kivalta, kun visiirin peittää siniset lonkerot ja sininen home.
Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 30.10.2007 21:28 kirjoittanut Rignel »
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #129 : 31.10.2007 20:10 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Aaaah, yhä jännemmäksi ja jännemmäksi peli kokoajan muuttuu. Pelitunneissa kahdeksan takana, äsken maltoin tallentaa pelin ja laskea Wiimoten rahille. Mutta yhä vaikempaa on lopettaa pelin pelaamista mitä edemmäksi tässä pääsee!

Pääsin jo tutustamaan tähän "ilmapiiriltään huikeaan paikkaan". Eivät kyllä Rignelin hehkutukset yhtään yliammuttuja olleet. Sitä koskien:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Olen siis siinä kohtaa missä niitä pommin osia täytyy keräillä SkyTownissa. Sain Seeker Missilen juuri ennen tallennuspisteelle kävelyä. Sitä edeltäneet hetket olivat aika siistejä:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Melkoisen hienoa, että vaikka alueet vaikuttavat ensivaikutelmalta aika pieniltä, ne kuitenkin laajenevat myöhemmin ja uusia paikkoja paljastuu. Lopulta varmasti voi todeta kokonaisuuden, kaikki planeetat ja locationit yhteen summattuna, Corruptionin olevan aika ison kokoinen peli.

Jostain syystä muuten haluni nähdä 100& itemeillä saatava loppu on kovempi kuin koskaan aiemmin...

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #130 : 31.10.2007 20:18 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Onkohan tässä jotain mahdollisesti kustavia skanneja ja itemejä kuten muistaakseni ykkösessä oli siellä avaruusasemalla ? En tosin mene sitäkään vannomaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #131 : 31.10.2007 20:23 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onkohan tässä jotain mahdollisesti kustavia skanneja ja itemejä kuten muistaakseni ykkösessä oli siellä avaruusasemalla ? En tosin mene sitäkään vannomaan.
On varmasti. Ainakin kaikki kerran tai pari ilmestyvät viholliset. Joitakin vihollisia on kaikenlisäksi vielä hankala skannata. Esim laavassa pomppiva kala, joka on esillä puoli sekuntia joka toinen minuutti.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #132 : 31.10.2007 22:12 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Scannit eivät tosin vaikuta 100% lopun saamiseen, siihen tarvitsee "vain" kaikki pickupit eli missile expat sun muut, scanneista saa tokeneita extroihin. : )
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #133 : 01.11.2007 13:02 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onkohan tässä jotain mahdollisesti kustavia skanneja ja itemejä kuten muistaakseni ykkösessä oli siellä avaruusasemalla ? En tosin mene sitäkään vannomaan.
On varmasti. Ainakin kaikki kerran tai pari ilmestyvät viholliset. Joitakin vihollisia on kaikenlisäksi vielä hankala skannata. Esim laavassa pomppiva kala, joka on esillä puoli sekuntia joka toinen minuutti.
Niin, ja tässä taitaa olla kaikkein eniten missattavia skanneja tässä sarjassa.

Osa krediiteistä ja friend vouchereistakin ovat missattavia, mutta onneksi kaikki säilyy seuraavaan pelikertaan.
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #134 : 01.11.2007 19:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW - Kuuleppas nyt, mikä se tuollai saa kirjoittamaan joka päivä fiiliksiä tollei päiväkirjatyyliin?

- Hmmm.. No, tosi hyvä peli tekee niin.

- No aijaa.

- Ja pojat, Prime 3 on hyvä peli!



Öh, ehkä noloin viestin aloitus koskaan. No, nyt lopetetaan P-kirjaimen jauhaminen ja siirrytään itse asiaan. Jos nyt minun viesteissäni sellaista koskaan onkaan. Eli tänään tuli pelattua MP3 prosenttitasolle 45, peliajan ollessa n. 9,5 tuntia. Tämänkin päivän varrelle mahtui niin makeita tapahtumia että... Puhuin eilen että olin kohdassa, jossa piti koota pommin osia. Seuraava spoiler-tagien taakse koottu kommentointi koskee mitä tapahtuu sen jälkeen.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Sky Townin bossi olikin sitten aikalailla helppoa kauraa, se meni todella vaivattomasti läpi ensimmäisellä kerralla. Samanlaista päänvaivaa ei siis aiheuttanut kuin Bryyon bossi minulle.


Sky Townin bossin jälkeen...

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Seivasin aika pian vanhan kunnon X-Ray Visorin saamisen jälkeen. Olihan tämä kyseinen visiiri tehty vaikuttavasti jo kahdessa edellisessä Prime-pelissä, mutta vasta tässä kolmosessa voidaan käyttää termiä "häkellyttävän upea". Ihastelin maailmaa X-Rayn takaa monta minuuttia ja olin häkeltyä miten hyvin pelimaailman yksityiskohdat siinä näkyivät.

Jaa-a, ikävästi se vain loppupuolta kohti tämäkin mestariteos taas taittuu. Kyllä tämä varmaan haikeaksi vetää kun loppuu, Retrokin meinaa pitää Metroidista lomaa ja tiedä sitten millaisessa muodossa Samus paluunsa tekee. Mutta eipä surra vielä. Sehän olisi sama, jos kylään tulisi vanha koulukaveri vuosien takaa ja aikoisi olla keskittävänä kokonaisena viikon, ja alkaisin suremaan tämän tulevaa lähtöä jo kaverin saapumispäivänä. Eli nautitaan kun voidaan ja muistellaan haikeana kun sen aika tulee.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #135 : 01.11.2007 22:06 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Pitääkin kysyä tätä. Yksi syy sille, miksei ensimmäinen Prime ole oikein napannut, on skannaaminen. En tiedä miksi, mutta jostain syystä se on tuntunut siinä lähes pakonomaiselta. Missä suhteessa tämä on Corruptionissa? Pelaako skannaus merkittävääkin roolia, vai toimiiko peli ilman sitä?
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #136 : 01.11.2007 22:34 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pitääkin kysyä tätä. Yksi syy sille, miksei ensimmäinen Prime ole oikein napannut, on skannaaminen. En tiedä miksi, mutta jostain syystä se on tuntunut siinä lähes pakonomaiselta. Missä suhteessa tämä on Corruptionissa? Pelaako skannaus merkittävääkin roolia, vai toimiiko peli ilman sitä?
No, ekan Primen osittaisena ideana oli, että skannaillaan ympäristöä ja selvitetään, että mitäs tänne maailmankolkkaan kuuluu. Muuten taustatarinasta ei tajua mitään.

Jei, läpi eilen, mutta ajattelin odotella muita, että pääsee puimaan. Sanonpahan kuiteskin etukäteen, että loppuvastus oli vaisu muihin Primeihin verrattuna, samoin myös ending. Tosin, jatkoa taitaa olla luvassa, ei tosin välttämättä Prime-nimen alla.
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #137 : 01.11.2007 22:59 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Spiderball saatu ja Skytownin magneettiraileja metsästellään, loppu häämöttää mutta vielä on reilusti expansioneja ja lorescanneja löytämättä. Perkeleen Retro kun menivät "vahingossa" laittamaan sen viittauksen Metroid Dreadiin yhteen scanniin, tuli se luettua mieleen heti että millonkas tää tulee, ja sitten muistinkin että koko tease oli huijausta.

Perkeleen wlan-purkki on mennyt mäsäksi niin ei saa Wiitä nettiin, vouchereita ois kiva saada ja jaella. :(
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #138 : 01.11.2007 23:06 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Tänään jatkoin parin tunnin verran pelaamista, ja tallennus näyttää jopa huimat 10% (pelikellossa 3 h). Kummasti sitä saakin aikaa kulumaan, kun pari kertaa jää aivan typerällä tavalla harhailemaan, että mitäs nyt.

Tämän toisen pelisession aikana alkoi peli tuntua, vähemmän yllättäen, huomattavasti paremmalta, mutta kyllä tässä joitakin miinuksia on. Ensinnäkin tavaroiden turhan nopea ja aikainen saanti vie mielestäni hieman taikaa pois, edellisiin osiin nähden. Kyllähän se kieltämättä ensimmäisessä ja toisessa osassa aina välillä turhautti, kun kovinkaan moneen paikkaan ei aivan aluksi päässyt, mutta olihan siinä paljon enemmän fiilistäkin, kun vihdoin pääsi koluamaan vanhoja paikkoja uusien pukupäivityksien kanssa. Corruptionissa ei ainakaan tähän mennessä ole ollut tällaista lainkaan, vaan lähes kaikkialle on päässyt heti suoraan, ja ehkä yhtä missile upgradea lukuun ottamatta kaikki tavarat ovat löytyneet suoraan reitin varrelta, ilman minkäänlaista etsimistä tai löytämisen iloa. Eiköhän tilanne tämän osalta kumminkin parane alkutuntien jälkeen.

En tiedä olenko ainoa, mutta mielestäni bloomia on ajottain käytetty aivan liikaa. Paljon vähempikin olisi riittänyt, vaikka omasta puolestani tuon olisi saanut heittää vaikka kokonaan poiskin. Muuten grafiikka on hyvää, vaikka alun avaruusalus ja ensimmäinen planeetta olivatkin yleisilmeeltään erittäin tylsistyttäviä.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #139 : 02.11.2007 16:57 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
En tiedä olenko ainoa, mutta mielestäni bloomia on ajottain käytetty aivan liikaa. Paljon vähempikin olisi riittänyt, vaikka omasta puolestani tuon olisi saanut heittää vaikka kokonaan poiskin. Muuten grafiikka on hyvää, vaikka alun avaruusalus ja ensimmäinen planeetta olivatkin yleisilmeeltään erittäin tylsistyttäviä.

Se bloomi räjähti yhtäkkiä vuosi pari sitten. Okamit, GoW:it ja muut TP:t Wiillä ja PS2:lla ovat täynnä tätä efektiä. Mutta kyllä se toimiikin tietyissä tilanteissa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #140 : 02.11.2007 17:16 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse en ole edes pahemmin kiinnittänyt huomiota tässä pelissä efektiin. Kun TP:ssä sitä on siedettävyyden äärirajoihin asti, niin tässä sitä huomaa ehkäpä vain paikoista joihin se oikeasti kuuluu.

Olen nyt juuri saanut pudotettua Sky Townin pommin. Fiilikset voi kerrata tuosta Epin postauksesta.

Tänään pistän vielä paikan pomoa kuonoon ja lähden vähän tutkimaan uusia paikkoja. Hienolta tämä on tuntunut. En nyt lopullista tuomiota halua vielä antaa, mutta voin jo hyvillä mielin sanoa että kyllä tämä ainakin Echoesin voittaa miten päin tahansa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #141 : 02.11.2007 18:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Sanonpahan kuiteskin etukäteen, että loppuvastus oli vaisu muihin Primeihin verrattuna, samoin myös ending.
Näitkö sataprosenttisen lopun?



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #142 : 02.11.2007 21:29 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili
Sanonpahan kuiteskin etukäteen, että loppuvastus oli vaisu muihin Primeihin verrattuna, samoin myös ending.
Näitkö sataprosenttisen lopun?



Joo. Meinaatko että kerron?

Spoileri (osoita katsoaksesi)
:o :rollaus:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Aika vaisu kummiskin siis.


« Viimeksi muokattu: 02.11.2007 21:35 kirjoittanut Rignel »
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #143 : 02.11.2007 23:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tämänpäiväinen Metroid-seikkailu käsitti ainakin yhden tosi makean bossimatsin, pimeälle puolelle kääntynyttä palkkionmetsästäjää vastaan. Aiemmat väännöt Rundasia ja Ghoria vastaan olivat varsin mukavia, mutta kyllä tämä kolmas matsi oli vielä niitäkin parempi. Siinä oli ennenkaikkea fiilistä paljon! Spoiler-tageihin...

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Energiatankkeja alkaa muuten olemaan jo aika kiva määrä, 5 taitaa puuttua enää.



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #144 : 03.11.2007 22:38 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Testasin tätä tänään DigiExpoilla, ja ohjaus tuntui todella hyvälle. Peli jopa kiinnosti paljon enemmän kuin ensimmäinen Prime (jossa en edelleenkään ole pelannut ensimmäisen kentän jälkeen paljon mitään), joten saatan hyvinkin ostaa pelin. Jonkin omituisen lentävän liskon tapoin juuri ja juuri ilmatunnellissa, kunnes aikani päättyi. Todella hauskan tuntuista, ja sitä edeltävä kentän alun ovipulma oli aika mukava.

Hiukan kyllä harmitti, kun kysyin esittelijältä pelikokeilun jälkeen, miten suuressa osassa skannaaminen on. Hän kertoi sen olevan samassa osassa kuin ensimmäisessä Primessä, joka harmitti todella paljon, sillä minua ei voisi vähempää kiinnostaa se. Ovien avaamisessa se toimii, mutta en jaksa lukea tietoa fantasia-maailmasta. Todistakaa ennakkoluuloni ja pelkoni vääräksi, niin saatan ostaakin pelin.

Hiukan kyllä kyrsi se, kun minua ennen pelasi joku, joka selvästi oli pelannut peliä jo kotonaan. Jannu osasi kontrollit täydellisesti, eikä hänellä mennyt mikään pieleen. Teki mieli sanoa, että "lähepä poika kotiin pelaamaan Corruptionia, ja anna sitä kokeilemattomille mahdollisuus testata".
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #145 : 03.11.2007 22:58 »
Pyramidhead Vieras
Todistakaa ennakkoluuloni ja pelkoni vääräksi, niin saatan ostaakin pelin.

Kyllä se skannaaminen samassa asemassa on kuin ennenkin. Se täytyy kyllä sanoa, että tuo on aina ollut Primeissa yksi parhaista ominaisuuksista. Kannattaa kokeilla peliä pidemmältikin. Saatat yllättyä ja pitääkin skannaamisesta. Jos ei muuten niin on uskomattoman tyydyttävää saada skannattua kaikki mahdollinen. Tietenkin skannien sisältö on silti paras syy tuohon. Täyttä kokemusta pelistä ei varmasti saa irti ilman skannausta ja muutenkin pelaaminen ilman sitä on melko vaikeaa, koska koskaan ei tiedä mikä on tärkeää skannattavaa ja mikä ei.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #146 : 03.11.2007 23:16 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Menihän se sitten viidessä päivässä läpi, noin 17h ja 100% itemeistä. Tylsä loppu, ei voi muuta sanoa. Ja Retro kusi Samusin kasvot täysin, lafkan taidot ovat selvästi muualla kuin hahmomalleissa. Oisivat voineet pirauttaa NST:lle ja lainata heidän Hunters modeliaan. http://www.youtube.com/watch?v=AblRvlzRppw Muuta naristavaa on että turhia scanneja oli jonkin verran liikaa ja missileistä puuttui munakkuus. Hyvää taas kontrollit, monipuoliset wiimote kikkailut, hyvät bossit ja monimuotoiset maailmat. Retron art direction ei petä, jälleen kerran! Vähäsen se kirpasee ettei Retron taitoja tule näkemään HD:nä pitkään aikaan.
Tuli ehkä napistua liikaa huonoista puolista, mutta eivät ne niin paljoa vaikuta. Wiin parhaita, ellei paras peli tällä hetkellä, Galaxya kun ei olla vielä julkaistu.

...ja ohjaus tuntui todella hyvälle.

Grammarpolice. Ablatiivissa, ei allatiivissa kiitos, pieneen päähäni saattuu kun näkee ja kuulee tuollaista vääryyttä. :,(

Ja osta nyt se peli, scannaus ei ole pakollista kuin niissä kohdissa kun pitää aktivoida ovi/hissi tai saada selville pystyykö esim. jonkin oven tiellä olevan metallikasan repimään pois tieltä grapplella, ja lore scannit on helppo erottaa muista jos yhtään haluaa tietää ympäristöjen ja tapahtumien taustoista. Minua Metroid pelien universe ainakin kiinnostaa.


« Viimeksi muokattu: 03.11.2007 23:21 kirjoittanut Tan »
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #147 : 03.11.2007 23:26 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
...ja ohjaus tuntui todella hyvälle.

Grammarpolice. Ablatiivissa, ei allatiivissa kiitos, pieneen päähäni saattuu kun näkee ja kuulee tuollaista vääryyttä. :,(

Huomasin kyllä sen sen kyllä, mutten jaksanut korjata virhettä. (EDIT:  :rollaus: )

Lainaus
Ja osta nyt se peli, scannaus ei ole pakollista kuin niissä kohdissa kun pitää aktivoida ovi/hissi tai saada selville pystyykö esim. jonkin oven tiellä olevan metallikasan repimään pois tieltä grapplella, ja lore scannit on helppo erottaa muista jos yhtään haluaa tietää ympäristöjen ja tapahtumien taustoista. Minua Metroid pelien universe ainakin kiinnostaa.
Kuulostaa paremmalta. Pitää nyt katsoa, jos jaksaisin kahlata ensimmäisen Primen läpi, kunhan olen ensin Colossuksen läpäissyt.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #148 : 05.11.2007 08:19 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Skannaus on parasta Metroid Primeissa. CFrank voi hukuttautua jokeen.. >_>
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #149 : 05.11.2007 17:24 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Skannaus on parasta Metroid Primeissa. CFrank voi hukuttautua jokeen.. >_>
No en tiedä, miksen siitä skannauksesta niinkään pitänyt. Ehkä syynä oli se, että pelaamattomien pelivuori oli ensimmäistä Primeä aloitellessa muutenkin sen verran korkea, että se ei oikein napannut. Pitää kokeilla uudelleen, kunhan viimeinen kolossus on kaatunut.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines