Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Metroid Prime 3: Corruption -julkaisu: 26.10.2007
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6
Tulostusversio
Aihe: Metroid Prime 3: Corruption  (Luettu 32709 kertaa)
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #90 : 26.10.2007 17:54 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Tänään tuli haettua Verkkokaupasta, joka myi tätä esimerkilliseen 55€ hintaan. Ohjaus tuntuu varsin hyvältä ja grafiikka on varsin nättiä Wiille. Reilu tunti nyt takana, mutta jatkoa seuraa vasta huomenna sillä tänään en ikävä kyllä pääse seikkailua jatkamaan.

Lisäilin myös viimeinkin kaikki heput tuolta Wii Friend Codes- ketjusta joten lisäilkäähän minutkin :) Mikäs noiden Friend Vouchereiden idea nyt oikein olikaan?
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #91 : 26.10.2007 18:20 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Pistäkääs Corruption -pelaajat WC24 pelin valikoista päälle. Päästään sitten vaihtelemaan friend vouchereita. Yhden lähetin jo finngamerille.

Olenkin odottanut että Migge muuttuu listassa mustaksi, saat lipukkeen tänään illalla. :)

(Saattaa tosin mennä myöhäiseen, olen menossa Pelaajan synttäreille)
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #92 : 26.10.2007 18:43 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Kävin nappaamassa Anttilasta kainaloon tänään. Vasta pari tuntia takana, mutta huipulta vaikuttaa (odotetusti). Grafiikka on tuntuu ihan oudon hyvältä Wii-peliksi ja ohjaus on erinomainen. Jees!
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #93 : 26.10.2007 18:47 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Kävin nappaamassa Anttilasta kainaloon tänään. Vasta pari tuntia takana, mutta huipulta vaikuttaa (odotetusti). Grafiikka on tuntuu ihan oudon hyvältä Wii-peliksi ja ohjaus on erinomainen. Jees!

Mulle roudaat koko paskan kunhan on läpi. Ellen maagisesti saa töitä ennen sitä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #94 : 26.10.2007 20:18 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Niinpä niin, Gamestopilla tulee peliä varastoon vasta maanantaina, joten saan sitten venata kaksi viikkoa ennen seuraavia vkonloppuvapaita.  :P
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #95 : 26.10.2007 20:46 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili No voi saatanan saatana, tietysti lähi Shitty-Marketilla oli hyllyssä väh. kymmenen kappaletta Carnival Gamesia tämän sijaan. Syytän MasterTK:ta, hv. :=)
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #96 : 26.10.2007 21:02 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
No voi saatanan saatana, tietysti lähi Shitty-Marketilla oli hyllyssä väh. kymmenen kappaletta Carnival Gamesia tämän sijaan. Syytän MasterTK:ta, hv. :=)
K-Citymarket hylkäsi Nintendo-tuotteet Cuben aikoihin, joten en yhtään ihmettele, ettei sieltä Corruptioniakaan löydy. Toki siellä on nykyään Wii- ja DS-tuotteita (huomasivat, että ne myy), mutta todella niukasti.


« Viimeksi muokattu: 26.10.2007 22:44 kirjoittanut CurryFrank »
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #97 : 26.10.2007 21:09 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Ihme kyllä viikko sitten nappasin sieltä Phantom Hourglassin, luulin jo että tajuaisivat jotain näistä pelipisneksistä mutta turha kai sellaista on luulla kun PS3-pelejä on hyllyissä Wii-pelejä kymmenkertaisesti enemmän.

« Viimeksi muokattu: 26.10.2007 21:35 kirjoittanut Tan »
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #98 : 26.10.2007 21:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Peli on käsissäni! Peli on käsissäni! Tämän kaikkia kiinnostavan ilmoituksen jälkeen sanon, että Samuksen seikkailu lähtee käyntiin Big Brother -koosteen jälkeen.  Asiat tärkeysjärjestykseen nääs...
Spoileri (osoita katsoaksesi)

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #99 : 27.10.2007 01:13 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Joskus Metroid -channelin videot bufferoivat itsensä TODELLA hitaasti, eikä sille ole mitään järjellistä selitystä. Toimiessaan kelvollisesti höyhenenkevyet flash-videot toki latautuvat parissa hassussa sekunnissa, eikä tähän tarvita kuin pekka perustallaajan 512/512 -yhteys. Olen siis törmännyt molempiin ilmiöihin; sekä supernopeisiin että superhitaisiin Prime 3 -flässivideoihin.
Jaa... Minä kun luulin, että se johtuu hitaasta yhteydestäni, jonka vuoksi YouTube-videoitakin pitää ladata kauemmin kuin videot itsessään kestävät. Pitäisi hommata jo nopeampi vaihtoehto.

Minulla ainakin videot lähtevät välittömästi pyörimään samalla sekunnilla, kun painaa niitä, eikä mitään hidasteluja ole ilmennyt. Eipä niitä nyt silti ole järkeä silti katsella, kun spoilaantuu vaan.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #100 : 27.10.2007 01:19 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili
....Samuksen seikkailu lähtee käyntiin Big Brother -koosteen jälkeen.  Asiat tärkeysjärjestykseen nääs...
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Aloin jo kaivamaan ohjeita kotitekoiseen kirjepommiin googlesta, kunnes katsoin tuon spoiler tekstin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #101 : 27.10.2007 01:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tehokasta peliaikaa on nyt kellossa n. 1,5 tuntia ja laskeuduin juuri Bryyo-planeetalle. Actionilla pakattu alku on nyt siis takana, alkaakohan tästä perinteisempi Metroid-meno? Jänskättää. Tuo alku tosin toimi sen verran hyvin ja oli niin jännittävä, etten yhtään edes miettinyt "koska tämä Metroid nyt oikein alkaa" asioita päässäni.

Ihan oikeasti olen hämmästynyt siitä miten hienolta peli sitten loppujen lopuksi kotona ja omassa televisiossa näyttää. Ei, tämä ei ole lähellekään GameCube-Primejen tasoa, vaan ylittää ne, varsinkin 480p-tilassa, täysin kirkkaasti: efektit ovat paljon parempia, tekstuurit terävämpiä, alueet orgaanisempia ja niin edelleen. Kun nämä kaikki summataan yhteen on lopputuloksena todella komean näköinen peli, joka ei todellakaan ole pahan näköinen vaikka pelaisi säännöllisesti X360:lla ja PS3:lla eikä pelkästään Wiillä.  MP3 saanee Mario Galaxyyn asti nauttia konsolin kauneimman pelin tittelistä, ja laittanee jopa Marion seikkailulle kovasti kampoihin. Mielipiteillekin täytyy toki siinä kamppailussa varata osat. Scifi-maailma ja Mario-mausteinen avaruusteema eivät pelaa ihan samassa korttipöydässä.

Olen nyt rehellinen: ensimmäisen viiden minuutin aikana tunsin oloni Samuksen visiirin takana vähän... holtittomaksi. Ohjaus tuntui expert-asetuksella hirvittävän kiikkerältä eikä kanuunaa meinannut millään saada kunnolla ojennukseen. Pelin alku kuitenkin ottaa nämä asiat huomioon eikä pelaajaa jätetä yksin. Oikeaoppisesti tehty aloitus siis.  Ja täytyy kuitenkin ottaa huomioon, että kyseessä todellakin oli vain ensimmäinen viisiminuuttinen. Sen jälkeen aloin pikkuhiljaa unohtaa aiemmista Metroid Primeista selkärankaan juurtuneita kontrolleja ja toivottaa tervetulleeksi julman tarkka ja ajan mittaan palkitseva, aiempaa paljon enemmän first person shootereita muistuttava tapa ohjata urheaa palkkionmetsästäjää. Ja niinhän siinä sitten loppujen lopuksi kävi, että ensimmäinen oikean pelitunnin jälkeen tähtäilystä ja koko kontrolliteemasta alkoi nauttimaan oikein urakalla. Ja kun siihen pääsee pelin kuluessa vielä enemmän sisään, voin vain kuvitella kuinka hyväksi kyseinen ohjaus tulee tämän pelin kohdalla nousemaan. Wiimote on oikeasti merkittävä osa peliä. Corruptionia ei todellakaan olisi yhtä kivaa pelata kahden analogitatin systeemillä. Mutta senhän nyt varmaan kaikki myöntävät.

Äänisuunnittelu oli sekin pirun vakuuttavaa, ainakin alkukentissä. Alkuvalikossa kajahtava eeppinen musiikki on omassa luokassaan, mutta toiminnalla pakattua alkua oli tukemassa useita hyviä ja pelimaailmaan sopivia kappaleita.

Eeppisyys-ruuvia on nakutettu huomattavasti aiempaa tiukempaan. Metroid Prime 3 on yhä Metroid, mutta ainakin minä aistin näin alun perusteella pienen muutoksen yleistunnelmassa. Tai en välttämättä muutoksen, ehkä hienosäädön. Echoesin jälkeen Prime-trilogian päätösosa kuitenkin tarvitsi juuri tälläistä ratkaistua ja minusta homma toimii aivan älyttömän hyvin.


Lienee kai turhaa sanoa, että olen pelistä aivan helvetin innoissani tällä hetkellä. 
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #102 : 27.10.2007 01:49 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Joskus Metroid -channelin videot bufferoivat itsensä TODELLA hitaasti, eikä sille ole mitään järjellistä selitystä. Toimiessaan kelvollisesti höyhenenkevyet flash-videot toki latautuvat parissa hassussa sekunnissa, eikä tähän tarvita kuin pekka perustallaajan 512/512 -yhteys. Olen siis törmännyt molempiin ilmiöihin; sekä supernopeisiin että superhitaisiin Prime 3 -flässivideoihin.
Jaa... Minä kun luulin, että se johtuu hitaasta yhteydestäni, jonka vuoksi YouTube-videoitakin pitää ladata kauemmin kuin videot itsessään kestävät. Pitäisi hommata jo nopeampi vaihtoehto.

Minulla ainakin videot lähtevät välittömästi pyörimään samalla sekunnilla, kun painaa niitä, eikä mitään hidasteluja ole ilmennyt. Eipä niitä nyt silti ole järkeä silti katsella, kun spoilaantuu vaan.
Niin, etkös sinä juuri vastikään saanut nopeamman yhteyden aikasemman hinnalla? Voisi selittää jotain.
Ehken noita lähde latailemaan, niin en spoilaa mahdollista pelikokemusta. Kai tämäkin pitää jossain vaiheessa hommata, ehkä sitten DigiExpojen jälkeen, jos siellä vain olisi Corruption kokeiltavana. ;)

Epin ensikommentit saivat minut haluamaan kokeilla tätä peliä. Toivottavasti DigiExpoilla se olisi kokeiltavana.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #103 : 27.10.2007 11:00 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Wiimote on oikeasti merkittävä osa peliä. Corruptionia ei todellakaan olisi yhtä kivaa pelata kahden analogitatin systeemillä.

Ensimmäinen Wii-peli, joka vakuutti minut ohjauksellaan. En tiedä mitä höpisit alkuvaikeuksista, mutta itselle ohjaus napsahti selkärankaan välittömästi jo vanhassa Digiexpon demossa ja nyt kokoversiossa sitä on parannettu vielä reippaasti paremmaksi. Kertaakaan ei ole tarvinnut sekoilla ohjauksen kanssa ja oikeastaan se oli vielä parempaa kuin osasin odottaakaan.

Kerrankin on muuten laitettu järkevästi, että heti alussa on mahdollisuus valita vaikeampi vaikeustaso, eikä vasta pelin jälkeen. Tässä vaiheessa ei ole mitään negatiivista sanottavaa.

Tämä peli huokuu laatua.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #104 : 27.10.2007 11:36 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Itseasiassa minäkin koin alun hieman "kiikkeräksi". Tämä vaihe kesti kuitenkin vain noin viitisen sekuntia kunnes käsi tottui herkkyyteen. Oikeastaan kiikkeryyden aiheuttaa olematon deadzone -laatikko. Kursoria ei voi oikein pitää niin ettei kuvakulma kääntyisi johonkin suuntaan. Tottumiskysymys, vaikka en näe syytä miksei tälläisia asioita voisi itse säätää haluamakseen.

Itse liikkeentunnistuskin toimii pelissä perhanan hyvin. Grapple Beam on niin mahtava heittää nunchuckilla ja vipuja sun muita kytkimiä on siisti vempata Wii Remotella.

Epi: Liioittelet kyllä hieman tuota 480p -kuvan ylivoimaisuutta. Verraten RGB-kuvaan ei ero nyt niin suuri ole kuin mitä se on esimerkiksi komposiitti -> RGB.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #105 : 27.10.2007 12:12 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Itseasiassa minäkin koin alun hieman "kiikkeräksi". Tämä vaihe kesti kuitenkin vain noin viitisen sekuntia kunnes käsi tottui herkkyyteen. Oikeastaan kiikkeryyden aiheuttaa olematon deadzone -laatikko. Kursoria ei voi oikein pitää niin ettei kuvakulma kääntyisi johonkin suuntaan. Tottumiskysymys, vaikka en näe syytä miksei tälläisia asioita voisi itse säätää haluamakseen.

No, voihan sitä. Sitä se sensitiviteetti juuri on, että minkä kokoinen se deadzone on.

Mutta suosittelen kaikille vaan laittamaan herkimmälle, ja tottumaan siihen. Tähtäys on sitten ihan eri luokkaa, ja peruskääntyminenkin paljon sulavampaa kun ei tarvitse siirtää kursoria kauas keskustasta.


Itseasiassa jos Wiille joskus tulee joku refleksiräiskintä, niin pitäisin sitä edellytyksenä että voi valita deadzonen poistamisen kokonaan. Siinäpähän kuvaruutu vähän tärisee käden mukana, mutta vasta sitten voidaan alkaa vertaamaan hiirtä ja wiimotea tarkkuudessa. Tosin enemmän fiilistä wiimotella on jo tälläkin ohjauksella.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #106 : 27.10.2007 13:45 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Kyllä himottaisi jo aloittaa kolmonen. Kävin eilen Rismasta ostamassa Corruptionin, mutta kun on Echoes vielä aika pahasti kesken (Sanctuary Fortressia vasta aloittelen), enkä halua jättää sitä roikkumaan.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #107 : 27.10.2007 17:38 »
Pyramidhead Vieras Minulla ei ollut ohjauksen kanssa ongelmia oikein missään vaiheessa. Alussa oli ehkä muutama nappi hakusessa uusilla paikoillaan. Ohjaus on kyllä mahtava. Tietenkin tuo kääntyvyys on ainoa mikä vähän pistää silmään, mutta kumma kyllä ei sekään häiritse yhtään. Fiilikseltään rankkaan tämän ainakin tällä hetkellä parhaimmaksi mahdolliseksi first person -kontrolliksi. Nopeudessa toki hävitään hiirelle ja näppikselle, mutta varsinkin Metroidiin tämäkin sopii erittäin hyvin. kunnon räiskintöihin olisi hyvä saada ohjausta mielellään vielä herkemmäksi ja kuuleman mukaan se onnistuukin ainakin tulevassa Medal of Honorissa, jonka kontrollia on kehuttu monissa paikoissa tätäkin paremmaksi. Ja siinähän saa säätääkin sitä käsittääkseni täysin vapaasti. Harmi vain ettei aihepiiri oikein nappaa.

Pelistä yleisesti vielä, että se pääsi jopa hieman yllättämään. Olin varautunut erittäin hyvään peliin, mutta samalla myös siihen ettei peli tarjoa juuri uutta kontrollien lisäksi. Ja minuahan se ei olisi edes haitannut. Mutta nyt kävikin niin, että peli tuntuukin yllättävänkin tuoreelta. Sen lisäksi odotin, että pelin alku olisi vähän tympeämpi, koska sitä on hieman haukuttu. Tämäkin pääsi yllättämään, sillä minusta se oli hyvin toteutettu ja toimi hyvänä johdantona pelille. Tällä hetkellä tosiaan tuntuu siltä kuin pelissä ei olisi mitään vikaa vaan se on parasta Metroid laatua. Ehkä jopa parempaa kuin kertaakaan ennen ainakin Prime sarjassa.

Friend vouchereita olisi mukava saada. Lisäilen Wii-numeroani tuonne listaan tuossa kohta näillekin foorumeille. Monilla se tosin taitaa jo ollakin ja testasinkin jo itse yhden lähettämistä.


tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #108 : 28.10.2007 11:51 »
WeePee Väsynyt kokki Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 1 Profiili PED Suit acquired.

Tämähän on loistava peli. Tuhosin juuri Meta Ridleyn ja juma mua sattuu peukaloon. Siinä sai kyllä räiskiä oikein urakalla.  :P

Voiko oikeasti kontrollit olla tän parempia ?

Tuntuu makeelta vetää ovia ja piraattien suojia irti nunchalla. Ja tosiaan pelaan veteran vaikeustasolla ja peli tuntuu nain alussa vielä suht helpolta.

Ja sitten pikku kämmejä mitä mulle tapahtui:

Alussahan piti näpytellä koodi siihen oveen, että pääsi eteenpäin. No enkös sitä etsinyt varmaan 20 minuuttia, kunnes huomasin ovea vastapäätä olevan konsolin, josta sen koodin sai.

Ja kun avaa ovia missä pitää käyttää wiimotea, et saa sen lukon kääntymään, niin yritin käännellä niitä nunchalla. Prkl ihmettelin, kovasti et miks tää homma ei skulaa. Joo kannattais varmaan kiinnittää huomita mitä ruudussa lukee. Nih. "Use your wiimote to turn handle..."
 8)

PS. Rignel sulle lähetin friendvoucherin


« Viimeksi muokattu: 28.10.2007 12:30 kirjoittanut WeePee »
Nyt: Modern warfare 2 ja 10/10 netti... parhautta
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #109 : 28.10.2007 14:16 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Bryoon loppari kukistettu. Ehkäpä ensimmäinen kinkkinen kohta. Kuolema kuitenkin vieläkin koko ajan yhden energiatankin päässä.

Harmi kun pahimmat koulukiireet osuvat juuri tähän aikaan. Kolmas Prime on todella koukuttava peli, joten ei tekisi mieli olla päivääkään pelaamatta.

Laittakaa vain friendvouchereita lisää tulemaan. Nyt on taas kolme antaa vaihdossa. Screenshot tool oli pakko ostaa heti pois.

No, voihan sitä. Sitä se sensitiviteetti juuri on, että minkä kokoinen se deadzone on.

Kyllä. Olisi kuitenkin mukava että kolmen vaihtoehdon sijaan voisi kontrolleja säätää hieman vapaammin. Kääntymisnopeutta ei esimerkiksi pysty nyt suoraan muuttamaan mitenkään.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #110 : 28.10.2007 16:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pelistä pelattu 18% ja kellossa tehokasta peliaikaa n. 4 tuntia. Taidan palata pelin ääreen vasta huomenna, tämä tulisi helposti ahmittua muutamassa päivässä, mutta en halua läpäistä tätä liian nopeasti. Olen oppinut aiemmista virheistäni jotka tein muun muassa pelaamalla Wind Wakerin parissa päivässä läpi.  MP3 muuten tilttasi minulla tänään kummallisesti. Ilman mitään järkevää selitystä Wii löi virrat pois päältä ja kone käynnistyi uudestaan itse. Ehdin jo epäillä, että painoin ohjaimesta jotain näppäinyhdistelmää joka resetoi koneen. Mutta ei kai sellaista ole, on vain tuo virtanappi, jota en tuossa tilanteessa painanut. Eikä konsoli olisi silloin itse käynnistytkään uudestaan. Merkillinen homma, onneksi menetin peliajassa vain noin puolisen tuntia, joten mistään suuresta katastrofista ei ollut kyse.

Onpa muuten vaikeustasoa laskettu sitten Echoesin. MP2:ssa tuli tuskailtua sen kuuluisan boost ball guardianin kanssa oikein kunnolla jo tässä vaiheessa missä Prime 3 nyt menee. Energiatankit ja ohjuspäikät ovat vain tupsahtaneet tielle ilman sen kummempaa päänvaivaa. Tokihan tuo elinvoimaa hotkiva HyperMode vaatiikin sen, että peli ainakin näin alkuvaiheessa antaa avokätisesti energiatankkeja. Ja uskon, että kyllä pelissä on niitä kinkkisestikin kätkettyjä salaisuuksia. Mutta tosiaan, vaikeusasteen säätö näkyy selvästi eikä se minusta kyllä ole huono juttu. En niinkään tykkää vääntää pomojen kanssa puolenkymmeniä kertoja selvittääkseni niiden kuviot, vaan nauttia elämyksellisestä pelimaailmasta täysin rinnoin. Ja sitä tämä peli toden totta tarjoaa. Tunnelma on vielä parempi kuin aikaisemmissa Prime-peleissä. Se on entistä vahvemmin pelimaailmaan sisään imaisevan ohjauksen ansiota, luulisin.

Alun hektisyyden jälkeen toiminta/seikkailu-suhde on mukavasti tasapainottunut eikä joka nurkan takana vaani enää hirviöarmadaa. Se on hieno asia se.


Kyllä tämä nyt n. viidesosan jälkeen näyttää siltä, että MP1:n päivät parhaana Primenä ovat Corruptionin läpäisyn jälkeen historiaa. Tuo kerrassaan mainio ohjaus vain tuo niin törkeän paljon immersiota lisää että oksat pois. Ja lisäksi ihastuttavat maailmat - varsinkin supisynkeän Echoesin jälkeen - huokuvat tunnelmaa ja elämää. Ihan samoja fiiliksiä saan paikoista kuin mitä ekassa Primestä aikoinaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #111 : 28.10.2007 17:12 »
Pyramidhead Vieras
Alun hektisyyden jälkeen toiminta/seikkailu-suhde on mukavasti tasapainottunut eikä joka nurkan takana vaani enää hirviöarmadaa. Se on hieno asia se.

Olenkin ihmetellyt miksi monissa arvosteluissa on sanottu pelin muuttuneen toimintapainotteisemmaksi. Minusta tuon alun jälkeen peli on toiminnaltaan aikalailla samalla tasolla kuin ennen. Ainakin tähän asti. Olisiko sitten luvassa vielä toimintapainotteisia osuuksia. Eipä se välttämättä haittaisi kunhan ne olisivat sitten vähän erillään ja muu peli olisi tuttua tutkimista.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #112 : 28.10.2007 17:55 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Uskomattoman loistavaa, että HARD:in voi heti valita varsinkin kun peli kuuluu olevan vähän helpompi kuin muut. Kattelin tuosta vähän viteoita ja housut ratkesi :)

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #113 : 29.10.2007 08:45 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Eilen ratkesin Echoesia pelatessani ja törkkäsin Korruption sisään. Ja voi jumalauta, kun tuli kylmät väreet heti title-musiikkien aikana. Alkuvalikkokin on jälleen erittäin tyylikäs, melkeinpä tyylikkäämpi kuin ykkösessä.

Valitsin veteran-vaikeusasteen - joka alun perusteella tuntuu juuri sopivalta - sillä Prime-veteraanihan olen ja normaalia vaikeusastetta on väitetty helpohkoksi. Mutta ei perkele, miten pelissä on eeppinen alku musiikkeineen päivineen. Vaikka alku onkin kovin räiskintäpainotteinen niin se tuntui aivan jumalattoman hyvältä. Graafisesti peli ei mun mielestä kalpene paljoakaan 360:n peleille, jos niitä pelataan kuvaputkitöllössä.

Ääninäyttely oli varsin mukavasti toteutettu, vaikka välillä tyypillisiä peleihin liittyviä ääninäyttelyn mokia on tehty. Sen möreä-äänisen kaverin puhe kuullostaa kyllä aivan saakelin hyvältä.

Ohjauksen kanssa mulla ei ollut edes 5 minuutin alkuhankaluutta. Johtuu ehkä siitä, että omistan CoD3:n. Ampumisen vaihdoin B-liipaisimeen ja hypyn A:han. Tämä peli on pelkkää täydellisyyttä alun perusteella. Toivottavasti pitää otteessaan läpi tarinan.

Nyt ei malta odottaa, että työpäivä päättyy, ja pääsen taas iskemään MP3:n tulille.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #114 : 29.10.2007 09:19 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Ohjauksen kanssa mulla ei ollut edes 5 minuutin alkuhankaluutta. Johtuu ehkä siitä, että omistan CoD3:n. Ampumisen vaihdoin B-liipaisimeen ja hypyn A:han. Tämä peli on pelkkää täydellisyyttä alun perusteella. Toivottavasti pitää otteessaan läpi tarinan.

Ohjaus kyllä tosiaan lisää tunnelmaa peliin todella paljon. Kaveri kävi eilen testaamassa peliä minun luona noin tunnin verran ja painui suoraan kauppaan ostamaan pelin, vaikka se ei tykännyt yhtään aiemmista Primeista... Siis pelkästään ohjauksen takia jo. Cuben Primeissä oli kuulema liian hankala pelattavuus ja sen takia ei välittänyt niistä.

Ja pelin graafinen tyyli on aivan irstaan hyvä. Jos saisin ostettua sen screenshot toolsin, niin voisin nappailla muutamista paikoista esimerkkejä. Sitten myös musiikit... Voin sanoa, että pelissä on yks pyhä kappale remixattuna. *_*

Ainoa huolenaihe on, että toivottavasti pelissä on yhtä paljon piilotettuja power-uppeja kuin aiemmissakin osissa. Tähän mennessä monet niistä ovat olleet liian selkeästi löydettävissä, tai jopa suoraan matkanvarrella.

Ja mitä olen lueskellut kommentteja muualta, niin pelin pitäisi vaan parantua mitä pidemmälle pelaa.  Nyt jää Bioshockin pelaaminen kyllä pahasti kesken, kun tämä tuli, mutta ei voi mitään. Bioshock- paras yksinpelikokemus koskaan my ass.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #115 : 29.10.2007 10:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW En ole itsekään ostanut vielä screenshot toolia, mutta minulla on yksi kysymys sitä koskien: voiko otettuja kuvakaappauksia tallentaa SD-kortille ja siirtää tietsikalle, ja täten jakaa vaikka foorumeilla niitä kuvia? Vai voiko pelkästään lähettää kavereille Wiin viestimillä?

En malta odottaa että pääsen taas tänään pelin ääreen! Corruption on kyllä ylittänyt kaikki odotukseni reippaasti, koko peli on laatua isolla ällällä.  Sanoisin, että vaikka ei olisi pitänyt aiemmista MP-peleistä, kannattaa kolmosta testata. Ihan niinkuin TK:n kaverillekin oli käynyt, tähän peliin voi ihastua vaikka olisi vihannut edeltäjiä!

Tässä on aikaa naatiskella tästä n. kolmisen viikkoa ennenkuin toinen tämän vuoden superpeli ilmestyy... Ai että.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #116 : 29.10.2007 11:47 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
En ole itsekään ostanut vielä screenshot toolia, mutta minulla on yksi kysymys sitä koskien: voiko otettuja kuvakaappauksia tallentaa SD-kortille ja siirtää tietsikalle, ja täten jakaa vaikka foorumeilla niitä kuvia? Vai voiko pelkästään lähettää kavereille Wiin viestimillä?
Näyttää ikävä kyllä siltä että ei ole mahdollista. Kuvat tallentuvat message boardille viesteinä, joten niitä ei mielestäni saa mitenkään siirrettyä kortille. Kokeilin kikkailla jotenkin Photo Channelinkin kautta, mutta ei. Aika arsesta. Kuvat on muutenkin paljon pienempi resoisia pelikuvaan nähden, joten kuriositeetiksi jää. Brawl sentään hoitaa SD-tuen mallikkaasti.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #117 : 29.10.2007 14:53 »
WeePee Väsynyt kokki Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 1 Profiili
Näyttää ikävä kyllä siltä että ei ole mahdollista. Kuvat tallentuvat message boardille viesteinä, joten niitä ei mielestäni saa mitenkään siirrettyä kortille. Kokeilin kikkailla jotenkin Photo Channelinkin kautta, mutta ei. Aika arsesta. Kuvat on muutenkin paljon pienempi resoisia pelikuvaan nähden, joten kuriositeetiksi jää. Brawl sentään hoitaa SD-tuen mallikkaasti.

Joo tosiaankin kuvat on onnettoman pieniä ja jos paljon actionia kuvassa, niin ei siitä hirveästi erota mitään. Yritin lähettää kuvia myös sähköpostiini, mutta ei pysty.

Ja pakko vielä mainita, että Rundas meni vasta 7. yrittämisellä läpi. Meinas mennä jo hermot...

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Nyt: Modern warfare 2 ja 10/10 netti... parhautta
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #118 : 29.10.2007 18:57 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili Voe jeesh noi mutanttimetroidit on sitten arsesta.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Hyperistä puheenollen, nyt kun minun pelissäni Samuksen korruptio on edennyt aika pitkälle, huomasin, että visiiristä heijastuvat Samuksen silmät ovat alkaneet melkeinpä loistaa sinisinä. Heh. Silmien välissä ja nenänvarressakin näkyy sinisiä suonia. Kiva yksityiskohta.

Kuinkas moni on muuten huomannut visiirin yläpäässä olevan neljän valon ilmoittavan kapulan pattereiden tilan? 8)

Noita friend vouchereitakin on jo toistakymmentä, joten lähettelin niitä vähän sinne sun tänne.
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #119 : 29.10.2007 19:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Bryyon loppuvastustaja osoittautui syystä tai toisesta todella kinkkiseksi minulle! Taisin päästä sen vasta viidennellä kerralla läpi, ja silloinkin se oli täpärää. Kyseessä oli ensimmäinen loppuvastus joka aiheutti päänvaivaa pelissä.

Laitan kommentit bossitaistosta spoileri-tagin taakse, kohdan jo selvittäneet voivat katsoa huoletta.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Ja kommentit bossimatsin jälkeen eteen tulevasta planeetasta...

Wow! Sky town on aivan älyttömän hienon näköisesti suunniteltu. Hienot, pienet yksityiskohdat saavat paikan todella tuntumaan erittäin hienolta ja avaralta. Kaukana katseen ulottumattomissa siintää upean näköisiä paikkoja. Tässä kenttäsuunnittelu todella tekee selvän pesäeron edeltäjiin. Siinä missä Bryyo tuntui paikka paikoin varsin Tallon IV:ltä, ei Sky Townin suunnittelijoita voi todellakaan syyttä perinteisten ratkaisujen tekemisestä. Vaikuttavaa jälkeä.


Eli prosenttistatus muuttui parin tunnin pelaamisen jälkeen näin:  18% --> 21%. Johtuen tuosta bossijumituksesta.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines