Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Metroid Prime 3: Corruption -julkaisu: 26.10.2007
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6
Tulostusversio
Aihe: Metroid Prime 3: Corruption  (Luettu 32736 kertaa)
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #60 : 20.08.2007 14:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Olikos asia nyt niin että peli ei sisältänyt minkäänlaista moninpeliä? Ja sitten vielä kun olen videoita katsellut niin onko siinä pelissä koko ajan tuo sama ase?

Ei moninpeliä. Ei verkossa, eikä jaetulla ruudulla.

MP3 käyttää tosin WiiConnect24-ominaisuutta jollain tapaa hyödyksi.  Pelissähän on Xbox 360 -tyylisiä "saavutuksia", joiden suorittaminen avaa pelissä kaikkea uutta kivaa: vaikkapa taidegalleriaa ja niin edelleen. Onko näiden saavutusten ympärille kyhätty sitten jonkinlainen maailmanlaajuinen ranking-lista, sitä emme vielä tiedä. 

Pelissä saa toisentyyppisiäkin aseita, mutta käsittääkseni niitä ei pysty vaihtamaan kahden aikaisemman Primen tapaan, vaan aseet kerääntyvät toistensa päälle. 

95% kuvista ja videomateriaalista tätä peliä koskien on otettu pelin alusta, yleensä ensimmäisen pelitunnin ajalta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #61 : 20.08.2007 15:27 »
Tiger Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 0 Profiili Ok, kiitoksia tiedosta. Toivottavasti saa loistoarvostelut niin voisi harkita tämän ostoa.

Rinturin viesti olikin varsin hyödyllinen.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #62 : 20.08.2007 20:25 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
MP3 käyttää tosin WiiConnect24-ominaisuutta jollain tapaa hyödyksi.  Pelissähän on Xbox 360 -tyylisiä "saavutuksia", joiden suorittaminen avaa pelissä kaikkea uutta kivaa: vaikkapa taidegalleriaa ja niin edelleen. Onko näiden saavutusten ympärille kyhätty sitten jonkinlainen maailmanlaajuinen ranking-lista, sitä emme vielä tiedä. 
Juuri luin itsekkin näistä. Tuskin mitään ranking listaa on tulossa, mutta friendeille voi ainakin lähettää lesoilu-viestejä omista mitaleistaan. Tokeneita voi pelissä saada skannaamisesta, sivutehtävien suorittamisesta (uutta Metroideissa) sekä pomojen kukistamisesta.

Mielenkiintoista.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #63 : 21.08.2007 08:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mielenkiintoista tosiaan.




Gametrailersilla on paljon uusia videoita pelistä. Ennakon on sanottu näyttävän nyt myös muita alueita kuin pelin alkua.  Siinä sanottiin, että Gametrailersilla olivat pelanneet peliä n. 7 tuntia ja suorittaneet siitä 15%...

Nintendo hyödynsi myös uutta Metroid-kanavaansa ja julkaisi pari uutta videota streamina. Muun muassa uuden trailerin: http://www.gametrailers.com/player/23739.html

Ja se on ihan hemmetin upea ja tunnelmallisella ilmapiirillä varustettu.


Videoiden joukossa myös MP2 vs MP3 grafiikkavertailu: http://www.gametrailers.com/player/23757.html


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #64 : 21.08.2007 09:44 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili

Videoiden joukossa myös MP2 vs MP3 grafiikkavertailu: http://www.gametrailers.com/player/23757.html


Eipä graaffisesti kovin suurta eroa ollut. Peliä kuitenkin odotetaan kovasti vaikka aiemmat osat ovat jääneet pelaamatta.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #65 : 21.08.2007 12:36 »
Pyramidhead Vieras

Videoiden joukossa myös MP2 vs MP3 grafiikkavertailu: http://www.gametrailers.com/player/23757.html


Eipä graaffisesti kovin suurta eroa ollut. Peliä kuitenkin odotetaan kovasti vaikka aiemmat osat ovat jääneet pelaamatta.

On se grafiikka selvästi parantunut ulkoisestikin, mutta enemmän muussa mielessä. Nyt grafiikka on paljon sulavampaa ja joustavampaa sekä mahdollistaa paljon enemmän tavaraa ruudulla ja pitkät piirtoetäisyydet. Gamecuben Metroidien grafiikat ovat todella upeita, mutta ne on vedetty aika äärimmilleen ja siksi ovat suhteellisen jäykkiä. Jotenkin niistä huomaa, ettei niillä kykenisi tekemään mitään nopeita kamera-ajoja, todella laajoja ympäristöjä tai paljon tavaraa ruudulla vaan kokoajan mennään aikalailla suorituskyvyn rajoissa, vaikka pelin ruudunpäivitys onkin erittäin hyvä.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #66 : 21.08.2007 15:23 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Eroa ei grafiikassa tosiaankaan paljoa ole, mutta silti ei ole syytä niitä väheksyä. MP2 edusti kuitenkin edellisen sukupolven huippua ja nyt siitä on tultu hieman eteenpäin. Ei parane marista.

Ikävää että noissa videoissa porukka pelaa normaaleilla kontrolleilla kun asetuksista saisi paljon nopeamman ohjattavuuden käyttöön.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #67 : 21.08.2007 18:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Corruption on paljon nätimpi yksityiskohtien ja efektien suhteen.  Uskon, että kun peli pyörii himassa laajakuvana ja komponentilla/RGB:llä, se tulee olemaan aika namia katsottavaa. 


Jotkut ovat jo saaneet arvostelukappaleet, pelin extra-valikon alta löytyy seuraavat:


Lainaus
Concept Gallery - Samus Package + lots of other locked packages
Bonus Gallery - Ship Bumper Sticker, Screenshot Tool, Mii Booblehead
Soundtrack Gallery
Friend Vouchers
Configure Wiiconnect24


Kuvakaappaus työkalu? Voiko pelin pysäyttää ja ottaa "matkamuistoja" reitin varrelta? Kenties jopa siirtää ne SD-kortilla tietokoneelle ja jakaa muun maailman kanssa.  Tai jakaa vaikka kavereiden kanssa WiiConnectilla. 

Ja mitä hittoa, tarroja? Smashissakin oli tarroja!



EDIT:    IGN:n höyryävän tuore ennakko ja iso tukku upeita, uusia 480p-kuvia!

http://wii.ign.com/articles/814/814436p1.html





Lainaus
Right off the bat, you're going to notice several major differences between Metroid Prime 3: Corruption and its predecessors. The most immediately obvious are the graphical enhancements. Not only does Corruption run in both 480p and 16:9 widescreen (another first for the series), but it dishes out larger, more detailed environments, crisper textures, dramatically improved particle effects, depth of field blur, screen shakes, and what is easily the best utilization of bloom lighting in any Wii game to date. It may seem like a trivial inclusion to some -- games like Ico, for example, have developed visual styles that revolve around bloom lighting -- but developer Retro Studios has taken it to the next level. Environments, objects and particle effects alike are illuminated with a neon-like hue that fits exceptionally well within the game's science-fiction setting. Other visual additions are more pronounced. When bringing up Aran's scan-visor (activated by pressing the minus button on the Wii remote), you will now see the bounty hunter's face clearly reflected -- not just for a split second, as in previous titles, but permanently. That face may even show signs of change as you advance through the game.


Lainaus
We were prepared to be disappointed by Prime 3's visual presentation because many of the early screenshots and videos designed to represent the title frankly did a poor job of it. However, the truth is that Corruption is the best looking Prime game to date and very easily Wii's flagship visual stunner. That honor may be handed over to Super Mario Galaxy upon its release, but for now Samus has earned it. For those who care, we'd like to point out now that Corruption does not run in full 854x480 resolution, but rather something closer to 825x470 -- it's still pro-scan widescreen, but it won't fill your entire screen.

Lainaus
Prime 3 boasts some of the best boss battles in any videogame, period


Oikeesti, hypemittari raksuttaa nyt sellaisissa lukemissa että harva peli tälläiseen on yltänyt!


« Viimeksi muokattu: 22.08.2007 10:41 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #68 : 22.08.2007 17:14 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Täytyy muistaa että Casamassina ei ole koskaan Metroideja pahemmin haukkunutkaan, mutta jostain syystä uskon miestä tälläkin kertaa täysin. ;)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #69 : 23.08.2007 12:12 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
Corruption on paljon nätimpi yksityiskohtien ja efektien suhteen.  Uskon, että kun peli pyörii himassa laajakuvana ja komponentilla/RGB:llä, se tulee olemaan aika namia katsottavaa. 

Totta. Minun silmiini Gametrailersin HD-matsku näytti erittäin hyvältä.

Näköjään Eurooppa saa peliin saman kannen kuin Amerikkakin?

EDIT: My bad. Samat kannethan niissä edellisissäkin Primeissä oli (US-UK), joten miksi odottaa muutosta. On tuokin kansi toki isoresoluutioisena ihan katsottavan näköinen. ;D


« Viimeksi muokattu: 23.08.2007 12:23 kirjoittanut TseiTsei »
Nice beaver!
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #70 : 27.08.2007 11:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Arvosteluita alkaa nyt valua, peli julkaistaan virallisesti huomenna jenkeissä!


1UP: 9.0
IGN: 9.5
Gametrailers: 9.6
Shacknews (vain teksti)


Lainaus
Metroid Prime 3: Corruption was originally set to launch with Wii, but the year-long delay has been very much worth the wait. Call it a first- person shooter or a first-person adventure -- doesn't matter. I call it the best game on Nintendo's console. It is clear from the moment you pick up the controller that Prime 3 was developed exclusively for Wii. Not only do the new controls respond quicker and with more precision than any dual-analog-helmed FPS ever created, but the gesture system works brilliantly, too. Meanwhile, the title delivers everything a Metroid fan could hope for, including spectacular environmental puzzles, epic boss fights and intense combat, all wrapped up in a package that spans multiple worlds and is filled with re-traversal exploration. A cinematic storyline made possible by beautiful art and graphics rounds out the experience, which is complemented by a medal system and WiiConnect24 compatibility.





« Viimeksi muokattu: 27.08.2007 12:38 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #71 : 27.08.2007 13:12 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili Täytyy kyllä sanoa, että harvinaisen täydellinen pelitrilogia kyseessä. Iski sellainen himo pelata peliä gametrailerin arvostelun jälkeen, mutta koska julkaisuun on vielä aikaa, niin täytyy varmaan läpäistä MP2 sillä välin uusiksi.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #72 : 27.08.2007 14:32 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Odotin vähintään kasia, mutta 9.5 keskiarvo kelpaa varsin hyvin ;)

Kakkos Prime pitäisi vielä läpäistä, mutta kun ei kiinnosta.. Toisaalta tiedän jo koko juonen, joten kolmonen aukeaa aivan varmasti.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #73 : 27.08.2007 14:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Näiden arvosteluiden jälkeen olen hypettynyt tästä pelistä enemmän kuin ykkös Primesta silloin joskus 2002... WTF!  :lol:

Spoileri (osoita katsoaksesi)


EDIT:

GameSpotilta 8.5

GS antoi tavalliseen tapaansa superpelille vähemmän kuin muut sivustot. Jokin kyllä haiskahtaa: Zelda TP 8.8, Corruption 8.5, WarioWare Smooth Moves... 9.1?! 

GS ei tunnu pääsevän myöskään yli Wii-kontrollien nipottamisesta. No, kaikki muistavat miten toimitus pelasi siellä WiiSportsin tennistä...


« Viimeksi muokattu: 28.08.2007 10:24 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #74 : 28.08.2007 16:10 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili GameSpot alkaa olemaan yleinen vitsi pelaaja-piireissä. Ei 8.5 mikään huono arvosana ole, mutta itseäni nyppii jatkuva piilovittuilu koko Nintendoa kohtaan. Tuntuu kuin arvosana olisi vain jokin irrallinen osa eikä kuuluisi itse arvosteluun. Perusteluita kun ei usein miten ole.

Noh, samapa tuo. Kyseessä varmasti jeesuspeli ja odotus jatkuu yhtä kuumeisena kuin ennen.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #75 : 28.08.2007 16:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW GameSpot alkoi menettää uskottavuuttaan alunperin joskus vuonna 2002 minun silmissäni, kun he tekivät tämän virheen.  Esimerkkejä pöyristyttävistä arvosanoista kyllä löytyy....




Gamedaily antoi Prime 3:lle arvosanaksi 9

Lainaus
Corruption, as near-perfect as it is, slows down at odd moments. The lag time's not enough to kill the experience, but it's noticeable. Also, much of the adventure feels very familiar, and despite the slick controls and interesting boss fights, your level of enjoyment will depend on how tired you are (or aren't) of the Metriod Prime series.

We certainly aren't tired of the Metriod Prime series, and this revolutionary first-person adventure with tight controls will easily be one of 2007's best games. If Corruption is wrong, we don't want to be right


Täytyy sanoa, että itse olen kaikkea muuta kuin väsynyt Prime-sarjaan.  Vaikkei tämä olisikaan viimeinen Metroid Prime -peli, se ei olisi mikää ongelma minulle. Huikea trilogia on kyseessä.  On vaan niin hienoa, että nyt ollaan palattu synkän ja pimeän Echoesin jälkeen tavallaan ensimmäisen MP:n tunnelmiin.



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #76 : 19.10.2007 14:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ensi viikolla tähän aikaan me pelaamme tätä peliä! Laitetaan lähestyvän Samus-päivän kunniaksi pientä kyselyä kehiin, eli:

1) Odotatko Metroid Prime 3:n olevan sarjansa paras?
2) Aiotko ostaa tämän julkaisupäivänä vai myöhemmin?
3) Kuinka suuri on Metroid-faniutesi, asteikolla 1-10?




Vastaus 1)

Kyllä odotan. Kaikki näkemäni viittaa siihen, että kruunu otetaan Prime 1:ltä pois. Poissa on MP2:n synkkyys ja tilalla on enemmän alkuperäistä seikkailua muistuttava maailma. Kun tähän lätkäistään päälle äärimmäisen hiottu pelattavuus, joka saa arvosteluiden mukaan ymmärtämään Wiimoten ylivoimaisuuden FPS/FPS-genressä, niin en voi odottaa muuta kuin parasta Primeä toistaiseksi.

Vastaus 2)

Ostan 80% todennäköisyydellä heti julkaisupäivänä, toivottavasti peliä löytyy silloin hyllystä.

Vastaus 3)

Ehkä tällä asteikolla sanon 7. En ole mikään jättimäinen Metroid-fani, mutta osaan arvostaa toki hyvin tehtyjä ja ilmapiiriltään vahvoja seikkailupelejä. Ei ole kuitenkaan sarjana niin sydäntä lähellä kuin Mario ja Zelda.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #77 : 19.10.2007 14:35 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Heh, Epi osaa kyllä herättää keskustelua. :)

1)
Jollain tasolla kyllä. Peli on varmasti hauskempi pelata kuin aikaisemmat Primet ja uusi pelimekaniikka on varmasti loppuun asti yhtä toimiva. Siltikin, kun muistelen ensimmäisen Primen taianomaista tunnelmaa (mm. Phendrana Drifts) ja katselen sen jälkeen neonväritteisiä taistelukenttiä Corrutionin videoista herää pieni pelko että tekniikka on ajanut tunnelman ohi tässä pelissä. Alkuperäinen Prime on yksi suurimmista kaikkien aikojen suosikeistani ja se kuuluu siihen harvinaiseen kastiin että jaksoin pelata sen useamman kerran läpi.

2)
Pakko tämä on saada heti julkaisussa. Siksi oli pakko tilata ihan Konsolinetistä, jotta saan varmasti ajoissa.

3)
Paha. Sanotaan nyt vaikka 8, jos koko asteikko on käytössä. Kakkosta lukuunottamatta kaikki on menty läpi. Niin ja Zero Missionin lopun rasittavat hiiviskelyt oli pakko jättää kesken. Kaikki juonikoukerot eivät ole selviä minulle, mutta olenkin pelannut sarjan pelejä lähinnä tunnelman ja pelimekaniikan takia.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #78 : 20.10.2007 15:48 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Keskustelua ? Ja muistaakseni Epi ei koskaan edes Echoesia läpäissyt vai muistanko täysin väärin ?

Pelitin arvostelussa mainittiin, että kontrollien lisäksi mitään järin uutta ei Corruption tarjoa. Se voi olla oikeastaan se ainut "miinus" pelissä, mutta tuskinpa se minua esimerkiksi suuresti haittaisi. Paikkojen selailu ja skannailu piti molemmissa edellisissä osissa jo niin tiukkaan meikät koneen ääressä, että pari virhettä antaa helposti anteeksi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #79 : 20.10.2007 16:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ostin Metroid Prime 2: Echoesin julkaisupäivänä ja pelasin ensimmäisen kahden viikon aikana pelin läpi.

Mitä hiton oletuksia sinä oikein teit? Olen koko ajan sanonut, että olen tyytyväinen siitä, että MP3 tekee selvän pesäeron kakkoseen mitä tulee taidesuuntauksessa. En sanoisi tälläisiä jos en olisi perehtynyt Echoesiin perusteellisesti.


Pelitin arvostelussa myös sanottiin, että Samus "apinoi" Master Chiefiä. Juu-u, laatuarvostelu.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #80 : 20.10.2007 16:46 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Selvä muistin väärin. My bad.

Ja pelitissä tarkoitettiin, että MP3:sen alku on kuin Halo1:sen. Tästä käytiinkin jo antoisa vääntö konsolifinin puolella.

Ei nyt kellään ole pokkaa väittää Samusia peltipurkin kopioksi :lol:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #81 : 24.10.2007 19:34 »
WeePee Väsynyt kokki Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 1 Profiili 1) En oikeastaan. Ykkösosa on kaikista parhain. Siinä kaikki oli niin uutta ja hienoa. Mutta ohjaussysteemi tekee silti tästä pelistä loistavan.

2) Tilattu on ja maksettukin vielä  8)

3) Arvosana 8. Prime sarja Cubella ainoastaan pelattuna. Ja pakko myöntää etten ole edes snesin Metroidia pelannut, mutta ehkä tässä joskus vois aloittaa, kun kerran VC:stä sen saa.

Niin ja nyt odottelen innokkaana Konsolinetin spostia, että vois pelin jo noutaa.
Nyt: Modern warfare 2 ja 10/10 netti... parhautta
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #82 : 25.10.2007 14:35 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Eihän kukaan Konsolinetistä tilannut ole jo saanut peliään? Puljulla kun on tapana lähettää ainakin pääkaupunkiseudulle pelit jo päivää ennen julkaisua. En kuitenkaan turhaan haluaisi käydä omalla postiluukulla, kun en nyt ole varsinaisesti paikalla. Pelin haluaisin kyllä niin nopeasti kuin mahdollista.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #83 : 25.10.2007 15:39 »
WeePee Väsynyt kokki Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 1 Profiili
Eihän kukaan Konsolinetistä tilannut ole jo saanut peliään? Puljulla kun on tapana lähettää ainakin pääkaupunkiseudulle pelit jo päivää ennen julkaisua. En kuitenkaan turhaan haluaisi käydä omalla postiluukulla, kun en nyt ole varsinaisesti paikalla. Pelin haluaisin kyllä niin nopeasti kuin mahdollista.

Soitin Konsolinettiin ja sanoivat, että tänään sitä voi hakea, jos on ennakkovaraus pelistä.
Nyt: Modern warfare 2 ja 10/10 netti... parhautta
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #84 : 25.10.2007 21:21 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Latasin tänään Metroid Prime 3 -kanavan Wiihini, mutta minulla tuntuu olevan todella hidas yhteys, sillä videopätkät latautuvat ÄÄRETTÖMÄN hitaasti. Ovatko ne noin viiden minuutin latauksen arvoisia pläjäyksiä?
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #85 : 25.10.2007 23:48 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Latasin tänään Metroid Prime 3 -kanavan Wiihini, mutta minulla tuntuu olevan todella hidas yhteys, sillä videopätkät latautuvat ÄÄRETTÖMÄN hitaasti. Ovatko ne noin viiden minuutin latauksen arvoisia pläjäyksiä?
Riippuu yksilöstä, mutta varmasti on ihmisiä joiden mielestä ovat sen arvoisia.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #86 : 26.10.2007 10:49 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Joskus Metroid -channelin videot bufferoivat itsensä TODELLA hitaasti, eikä sille ole mitään järjellistä selitystä. Toimiessaan kelvollisesti höyhenenkevyet flash-videot toki latautuvat parissa hassussa sekunnissa, eikä tähän tarvita kuin pekka perustallaajan 512/512 -yhteys. Olen siis törmännyt molempiin ilmiöihin; sekä supernopeisiin että superhitaisiin Prime 3 -flässivideoihin.

Ehkä sinun kannattaisi jättääkin nuo videot katsomatta kun peli kuitenkin ilmestyi tänään ja saat parhaan mahdollisen nautinnon siitä irti kun tiedät Corruptionista mahdollisimman vähän.


En malta odottaa kun - toivottavasti - saan tänään MP3:n käteeni ja pelaan sitä aivan pikkutunneille saakka; pimeä huone, joka maksimoi eskapismin, 50" ruudulta ja 480p-tilassa sekä dolby pro logic II -äänentoistolla. Ei ole haukkuvia eikä naukuvia lemmikkejä häiritsemässä eikä lemmenkipeitä tyttöystäviä. No, se on kyllä huono juttu tuo jälkimmäinen, pitää myöntää...
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #87 : 26.10.2007 15:42 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Joskus Metroid -channelin videot bufferoivat itsensä TODELLA hitaasti, eikä sille ole mitään järjellistä selitystä. Toimiessaan kelvollisesti höyhenenkevyet flash-videot toki latautuvat parissa hassussa sekunnissa, eikä tähän tarvita kuin pekka perustallaajan 512/512 -yhteys. Olen siis törmännyt molempiin ilmiöihin; sekä supernopeisiin että superhitaisiin Prime 3 -flässivideoihin.
Jaa... Minä kun luulin, että se johtuu hitaasta yhteydestäni, jonka vuoksi YouTube-videoitakin pitää ladata kauemmin kuin videot itsessään kestävät. Pitäisi hommata jo nopeampi vaihtoehto.

Lainaus
Ehkä sinun kannattaisi jättääkin nuo videot katsomatta kun peli kuitenkin ilmestyi tänään ja saat parhaan mahdollisen nautinnon siitä irti kun tiedät Corruptionista mahdollisimman vähän.
Ongelma onkin siinä, että en ole aikaisempia Primejä paljon pelannut, joten en tiedä kannattaako minun Corruptionia ostaa. Ykkönen löytyy hyllystä, kun sen sain Cuben mukana, mutta sitäkään en ole jaksanut ensimmäistä tasoa pitemmälle pelata. Toisessa tasossa kyllä pääsin ensimmäiselle tallennuspisteelle, mutta siihen se on jäänyt. Jotenkaan se ei ole ainakaan vielä uponnut täysin.

DS:n Hunters on läpipelattu ja siitä nautinkin suunnattomasti, osittain loistavan ohjausjärjestelmän takia. Cube-peleissä taas häiritsee se, ettei kameraa pysty säätämään liikkeessä niinkuin haluaisin. Mutta mitä mieltä olette, kannattaako Corruptioniin tutustua, jos Cube-Primet eivät nappaa?

Toisaalta, eipä tätäkään tulisi muutenkaan vielä vähään aikaan hommattua, kun Phantom Hourglass ja Shadow of the Colossus on kesken.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #88 : 26.10.2007 15:45 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili No jos todennäköisesti trilogian paras osa ei nappaa niin suosittelen kokeilemaan Corruptionia jossain ennenkuin menet ostamaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #89 : 26.10.2007 16:53 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Pistäkääs Corruption -pelaajat WC24 pelin valikoista päälle. Päästään sitten vaihtelemaan friend vouchereita. Yhden lähetin jo finngamerille.

Tunti peliä takana ja aikamoiselta action-pläjäykseltä tuntuu. Voi tosin olla että tutkimis elementti tulee tutuksi vasta kun peli on kunnolla alkanut. Ihan jees fiilikset kuitenkin. Ohjaus toimii hyvin, vaikka toivoisinkin että herkkyyttä voisi säätää vieläkin enemmän.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines