Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Metroid Prime 3: Corruption -julkaisu: 26.10.2007
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6
Tulostusversio
Aihe: Metroid Prime 3: Corruption  (Luettu 32679 kertaa)
Metroid Prime 3: Corruption « : 26.06.2007 18:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Julkaisupäivät:

Amerikka: 27.8
Eurooppa: Vahvistetaan myöhemmin


.............................

Metroid Prime on yksi kaikkien aikojen parhaista videopeleistä. Aikoinaan Nintendoa ei katsottu hyvällä kun tämä luovutti rakastetun pelisarjan teko-oikeuden nyttemmin jo Nintendoon vahvasti kiinnitetylle Jenkki-pelitalolle, Retro Studiosille. Legendaarisen ensimmäisen Primen ja niin ikään enemmän onnistuneen kuin epäonnistuneen jatko-osan jälkeen Nintendo-fanit ovat oppineet luottamaan Retroon. Corruptionia odotetaan malttamattomasti. Pelistä tippuneet ruutukuvat ovat komistuneet buildi buildilta ja viimeisimpien lehtiskannauksien kuvissa on jo kunnon hypehengen nostattavaa voimaa. Niiden jälkeen tuli tunne, että MP3:sta tulee oikeasti merkittävä peli.



Metroid Prime 2: Echoesissa oli omat ongelmansa. Pelin yleinen ilmapiiri ei ollut niin hieno ja vahva kuin alkuperäisessä, mistä syyttäminen on kieltämättä light world & dark world -asetelmaa. Maailma ei pysynyt lainkaan niin hyvin kasassa jatko-osassa. Ainakin minulle tulee helpotuksena, että kolmanteen Primeen kahteen erilaiseen päämaailmaan jakautunut alue ei tule kuulumaan. Tämän lisäksi MP2 oli monille aivan liian vaikea peli.  Itse pelasin sen kyllä läpi, mutta pystyn silti ymmärtämään miten Boostball guardianin tapaiset välipomot antoivat vähemmän lahjakkaille pelaajille harmaita hiuksia.

Corruptionin aloitus on kaiken lukemani perusteella hyvin, hyvin Halomainen. Samus on suurella komentoaluksella, johon kohdistuu voimakas hyökkäys. Ensimmäinen taso on siis vanhojen Metroid-perinteiden mukaisesti hyvin paljon toimintaan painottuva kokonaisuus. Myöhemmin seikkaillaankin sitten isossa, ilmassa leijuvassa kaupungissa, jossa pääpaino on perinteisellä tutkimusmatkailulla. Se on Metroid-sarjan valttikortti ja asia, minkä nämä pelit ovat osanneet aina ensiluokkaisen hyvin.

Odotus on kova. Tietoa, kuvia ja videoita on jaettu aika vähänlaisesti. Tosin, olisiko mukavaa nähdä ennalta kaikki pelin alueet ja pomot? Yllätysmomenttia on jätettävä itse peliinkin.  E3-messut ovat tosin tulossa ja olisi pienoinen ihme, jos Nintendo ei siellä toisi tätä peliä esille suureen ääneen.  Ilmestyyhän peli Amerikassa jo elokuun loppupuolella.



« Viimeksi muokattu: 04.07.2007 09:57 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #1 : 26.06.2007 19:36 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili
Minä olen ollut koko ajan kahden vaiheilla mitä odottaa MP3:lta. Saako Nintendo oikeasti ohjauksen hiottua kunnolla? Parempi olisi. Minulla oli samat tuntemukset ensimmäisenkin Primen tullessa. Ajattelin koko ajan että se meni siinä kun projekti vain venyi. Mutta, kokonaisuudessaan pelistä tuli ihan hyvä, vaikkakin minulle ohjaus ei sopint yhtään. Siinä yksi syy lisää miksi odotan peliä. MP-sarja on ollut hieno, mutta kun ohjaus ei onnistu minulta.
Minä taas pelkään, että Corruptionista tulee uusi Metroid Prime 2. Jos nyt taas ottaisin esiin maan mainiot syömiseen liittyvät vertauskuvat (söin juuri), niin eka Metroid Prime oli niin täydellinen ateria, ettei nämä mikrossa lämmitetyt tähteet vedä vertoja sille. Jotain uutta pitäisi nyt keksiä enkä tiedä riittääkö vielä kapulaohjaus siihen.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #2 : 26.06.2007 19:53 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Mun täytyy muuten tässä vaiheessa nolosti myöntää, että koska Cube meni aikoinaan ihan ohi, en ole Primejä vielä pelannut. :-[ Kovasti on tarkoitus ollut, että ennen Corruptionia pitäisi pelata läpi kaksi ensimmäistä ja varmaan se on ihan viisastakin. Luin noita lehtiskanneja vähän ja bongasin sieltä seuraavanlaista infoa. Älkää lukeko, jos arvelette, että näitä paljastuksia tulee E3-messuilla ja haluatte säilyttää jännitystä sinne asti:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tässä vielä nämä linkit:
http://i8.tinypic.com/6bus6fa.jpg
http://i14.tinypic.com/61kl2cm.jpg
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #3 : 26.06.2007 19:58 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kuulun siihen leiriin joka rakasti Echoesia. Eihän se nyt samalla tavalla voinut enää iskeä kuin MP, mutta minulle se oli täydellinen jatko-osa. Pimeä maailma jopa pelotti tavallaan mikä oli loistavaa, sillä ne pimeät avaruuspiraateilla vuoratut käytävät olivat ensimmäisessä Primessä loistokamaa.

Minulle Corruption on aika neutraali tapaus. Tiedän jo varmaksi, että siitä tulee yksi kaikkien aikojen seikkailuista, mutta Metroideja ei tule koskaan odotettua sen suuremmalla innolla. Sama Zeldojen kanssa. Tulevat kun ovat tullakseen ja niiden parissa sitten vietetään parasta laatuaikaa mitä housut kintussa voi harrastaa.


Molemmat ekat Primet pitää vielä vetäistä monettakohan kertaa läpi noilla uusilla kajareilla. On niissä aika kovat popit!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #4 : 26.06.2007 20:04 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili Tätä odotan paljon. Eka Prime oli terästä ja Echoes rautaa. Onkohan Samuksella jopa dialogia tässä pelissä? Fusionissahan Samuksella oli yksi repliikki. Tietysti, lokeja ei lasketa.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Niin, eihän tuo kansi ole virallinen?
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #5 : 26.06.2007 20:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Niin, eihän tuo kansi ole virallinen?

Tietääkseni fanin tekemä photoshoppaus.


Meikäläisen mielestä ne Echoesin kerättävät beam-ammukset oli vähän... äh. Se ei oikein sopinut peliin. Tässä kolmosessa noilla aseilla kai pystyy taas ekan Primen malliin räiskimään loputtomiin, eikä ammuksia tarvitse niihin keräillä. Ohjukset sitten eriasia.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #6 : 26.06.2007 20:26 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Heh mä en koko pelin aikana kertaakaan "etsinyt" ammuksia, sillä niin paljon niitä oli tarjolla ja tykkäsin kuitenkin perus-tykistä eniten. Pelaan myös pelejä yleensä aika huolella ja "konservi-tyylillä" eli se ei meikäläistä haitannut.

Eikä haittaa vaikkei corruptionissa olisikaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #7 : 26.06.2007 20:27 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, samaa mieltä ammusten suhteen. Tietenkin Echoesissa tykit olivat varsin tehokkaita, jolloin niitä olisi tullut käytettyä aina, mutta tämäkin olisi ollut vain tasapainotus kysymys.

Pidän Epin tapaan siitä että Corruption palaa jossain määrin juurilleen ja tuhralta kikkailulta säästytään. Myöskin liika pimeys ei miellyttänyt minuakaan. Ekasta osasta mieleen jäi juuri mahtavat ja tunnelmalliset ulkotilat, joissa valoa oli paljon. Corruptionin ohjaus oli DigiExpon päivitetyssä demossa kertakaikkisen toimiva. Samus tähtäsi juuri sinne minne sinäkin, kuitenkin niin että meno pysyi selkeänä ja kohtalaisen realistisena. Grapple Beamin laukaiseminen nunchukilla on myös vaikuttavin yksittäinen toiminto mitä olen liikkeentunnistuksella tähän mennessä tehnyt.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #8 : 26.06.2007 20:57 »
Tiger Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos moninpelistä saadaan yhtä toimiva kuin Halossa on niin ostan, muuten en. Eli toivotaan että tästä saataisiin se ensinmäinen toimivat nettiräiskintä Wiille.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #9 : 26.06.2007 21:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Aika huikeeta että moninpelin varaan lasket!

Jaa-a, mitenkähän moninpelin osalta käynee? Echoesin vastaava oli erittäin rajoittunut ja tylsä, sitä jaksoi vaan testata pikaisesti.  Veikkaan, että tähän kolmoseenkin se on vaan nopeasti huitaistu mukaan. Onkohan edes WiFi-tukea tulossa? Muistaakseni siitä ei ole vielä kerrottu mitään. No, E3...

Toisaalta täytyy muistaa, että kahden aikaisemman Primen ohjausmalli ei olisi toiminut moninpelissä ollenkaan. Nyt kun meillä on tarkka fps-ohjaus...
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #10 : 26.06.2007 22:12 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Huntersissa oli mun mielestä toimiva moninpeli, vaikka lähinnä kaverin kanssa kahdestaan sitä väänsinkin eli edes täyttä potentiaalia en saanut siitä irti. Jos jotain samantyylistä tulee Corruptioniin niin en pane vastaan. Yksinpeli on kuitenkin pääasia minulle.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #11 : 26.06.2007 22:21 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Aika huikeeta että moninpelin varaan lasket!
Itsellä tuli hiukan sama reaktio kun Tigerin kommenttia lueskelin. Metroid kun on aina ollut ennen kaikkea seikkailu. En usko että siihen erityistä moninpeliä ahdettaisiin. Tai ainakaan niin että siitä tulisi pelin "se" juttu. Sitä varten tulee jossain vaiheessa varmaan oma peli.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #12 : 26.06.2007 23:44 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili Tietääkseni Corruptionissa ei ole lainkaan moninpeliominaisuuksia, mutta joitakin nettiominaisuuksia löytyy. En vain muista lähdettä.
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #13 : 26.06.2007 23:49 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Eikös nuo puheet ollu siitä samasta lähteestä, joka väitti nähneensä jotain teaseria uudesta Wii-Zeldasta jonkun pressitilaisuuden jälkeen jossain takahuoneessa tai jotain? Eli mun muistaakseen hyvin epämääräinen lähde. Odottelen siis itse Nintendon lausuntoa tämän aiheen tiimoilta ja sehän varmaan saadaankin ihan piakkoin.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #14 : 27.06.2007 12:24 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tietääkseni Corruptionissa ei ole lainkaan moninpeliominaisuuksia, mutta joitakin nettiominaisuuksia löytyy. En vain muista lähdettä.

Taisi olla nämä Connect 24 ominaisuudet, eli voit ladata uusia aseita, kenttiä jne. mutta mitään varmaa ei ehkä vielä ole..
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #15 : 27.06.2007 12:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Noihin "online-faktoihin" ei kannata uskoa. Nuo kun tosiaan perustuvat siihen yhden ihmisen mielipiteeseen; että joku oli vuotanut luottamuksellisia tietoja Nintendon pitämän esi-E3 tilaisuuden jälkeen.

Parin viikon sisällä olemme huomattavasti viisaampia.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #16 : 27.06.2007 15:49 »
Tiger Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 0 Profiili
Aika huikeeta että moninpelin varaan lasket!

Jaa-a, mitenkähän moninpelin osalta käynee? Echoesin vastaava oli erittäin rajoittunut ja tylsä, sitä jaksoi vaan testata pikaisesti.  Veikkaan, että tähän kolmoseenkin se on vaan nopeasti huitaistu mukaan. Onkohan edes WiFi-tukea tulossa? Muistaakseni siitä ei ole vielä kerrottu mitään. No, E3...

Toisaalta täytyy muistaa, että kahden aikaisemman Primen ohjausmalli ei olisi toiminut moninpelissä ollenkaan. Nyt kun meillä on tarkka fps-ohjaus...

Pakko laskea kun en usko että  Primen yksinpeli kiinnosta tosin tuo ohjaus saattaa pakottaa silti ostamaan pelin, vaikka nettipeliä ei tule kun ei Wiillä ole tulossa oikein mitään räiskintää.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #17 : 27.06.2007 15:55 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pakko laskea kun en usko että  Primen yksinpeli kiinnosta tosin tuo ohjaus saattaa pakottaa silti ostamaan pelin, vaikka nettipeliä ei tule kun ei Wiillä ole tulossa oikein mitään räiskintää.
Suosittelen kyllä suuntaamaan katseen jonnekkin muualle tai vaihtamaan asennetta. Vaikka peli nettipelin sisältäisikin ei sen varaan kannata kaikkea laskea. Metroidit eivät koskaan ole olleet puhdasverisiä räiskintäpelejä, vaan enemmänkin seikkailua ja tutkimista. Uusi ohjaus tuo Huntersin tapaista vauhtia kieltämättä peliin, mutta itse pelin rakenne kertoo kyseessä olevan edelleen pääasiassa yksinpeli.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #18 : 27.06.2007 18:20 »
Pyramidhead Vieras Minusta kyllä Metroidista saisi jättää kokonaan tuon moninpelin pois, jos sillä on edes pieni mahdollisuus viedä resursseja yksinpelin kehityksestä. Metroidit nyt kuitenkin ovat aina painottaneet yksinpeliin (Huntersia lukuunottamatta, mutta se taas keskittyikin nimenomaan siihen moninpeliin).

Sinällään moninpeli on peleissä mukava lisä ja sitä rataa, mutta en minä Metroidia sen takia ostaisi. Ei Metroidin ole takoitus olla mikään Halo kuten jotkut tuntuvat olettavan tai jopa toivovan. Jos moninpeliä haluan niin pelaan vaikka sitä Haloa sitten sitä varten. Vaikka sitä vastaan minulla ei olisi mitään, että Nintendokin saisi oman Halonsa, mutta tehdään se sitten jostain muusta pelistä kuin Metroidista. Mieluiten vaikka jostain uudesta sellaisesta. Tai no eihän sitä tiedä, vaikka Batallion Wars 2 sellainen olisi, vaikka hieman eri pelityyppiä onkin.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #19 : 27.06.2007 18:27 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili
Minusta kyllä Metroidista saisi jättää kokonaan tuon moninpelin pois, jos sillä on edes pieni mahdollisuus viedä resursseja yksinpelin kehityksestä. Metroidit nyt kuitenkin ovat aina painottaneet yksinpeliin (Huntersia lukuunottamatta, mutta se taas keskittyikin nimenomaan siihen moninpeliin).

Sinällään moninpeli on peleissä mukava lisä ja sitä rataa, mutta en minä Metroidia sen takia ostaisi. Ei Metroidin ole takoitus olla mikään Halo kuten jotkut tuntuvat olettavan tai jopa toivovan. Jos moninpeliä haluan niin pelaan vaikka sitä Haloa sitten sitä varten. Vaikka sitä vastaan minulla ei olisi mitään, että Nintendokin saisi oman Halonsa, mutta tehdään se sitten jostain muusta pelistä kuin Metroidista. Mieluiten vaikka jostain uudesta sellaisesta. Tai no eihän sitä tiedä, vaikka Batallion Wars 2 sellainen olisi, vaikka hieman eri pelityyppiä onkin.
Mitäs muuten sitten sanoisit Metroid Prime Hunters 2:sta Wiille?

On jäänyt tuo MPH kokonaan väliin DS:n puuttumisen vuoksi, joten: kuinka paljon MPH laajentaa Metroid-universumia?
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #20 : 27.06.2007 19:49 »
Tiger Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pakko laskea kun en usko että  Primen yksinpeli kiinnosta tosin tuo ohjaus saattaa pakottaa silti ostamaan pelin, vaikka nettipeliä ei tule kun ei Wiillä ole tulossa oikein mitään räiskintää.
Suosittelen kyllä suuntaamaan katseen jonnekkin muualle tai vaihtamaan asennetta. Vaikka peli nettipelin sisältäisikin ei sen varaan kannata kaikkea laskea. Metroidit eivät koskaan ole olleet puhdasverisiä räiskintäpelejä, vaan enemmänkin seikkailua ja tutkimista. Uusi ohjaus tuo Huntersin tapaista vauhtia kieltämättä peliin, mutta itse pelin rakenne kertoo kyseessä olevan edelleen pääasiassa yksinpeli.

Mitäs asenteen muuttaminen tässä auttaa!? Ja mitä minä turhaan katseitani muualle suntaan kun vielä ei ole Nintendo juurikaan mitään pelistä paljastanut.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #21 : 27.06.2007 20:24 »
Pyramidhead Vieras
Mitäs muuten sitten sanoisit Metroid Prime Hunters 2:sta Wiille?

Mikäs siinä. Kunhan vaan sisältöä olisi tarpeeksi. Siihenhän se ei saa mennä, että myydään tavallaan saman pelin yksinpeli ja moninpeli eri paketeissa. Mutta jos vaikka Huntersin kehittäjät tekevät erikseen Wiille Metroidista nettipelin, jossa on kunnolla sisältöä ja nettipeliin sopivat kontrollit niin hyvä juttuhan se vain olisi.

Lainaus
On jäänyt tuo MPH kokonaan väliin DS:n puuttumisen vuoksi, joten: kuinka paljon MPH laajentaa Metroid-universumia?

No onhan siinä noita muita bounty hunterseja. Eihän se pelinä nyt niin hyvä ole lähellekään kuin sarjan kunnon osat, mutta ei huonokaan. Eipä se paljoa tuota universumia laajenna, mutta on siinäkin jotain kuten nuo huntersit.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #22 : 29.06.2007 09:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pelistä on julkaistu Official boxart. Tälläinen kansi ainakin Amerikassa nähdään:




Ei ole kovin kaksinen ei. Mielikuvituksellisuutta 0%  Pidän ainoastaan tuosta maapalloa muistuttavasta planeetasta taustana.

Dark Samus?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #23 : 29.06.2007 10:13 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pelistä on julkaistu Official boxart. Tälläinen kansi ainakin Amerikassa nähdään:

......


Ei ole kovin kaksinen ei. Mielikuvituksellisuutta 0%  Pidän ainoastaan tuosta maapalloa muistuttavasta planeetasta taustana.

Dark Samus?

Yhhh.. Toivottavasti Eurooppaan saadaan hienompi. Tausta on kyllä ihan kiva.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #24 : 29.06.2007 11:39 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Virallinen ? Nauran Nintendolle jos on. Corruption fonttikin kerettiin vielä muka kusemaan. Epäilen jokatapauksessa vahvasti.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #25 : 29.06.2007 12:22 »
Tiger Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 0 Profiili itsetäni ainakin hieno. Tuossa kannessa on mielestäni syvyyttä ja hienot värit. Eikä kuvassakaan ole haukkumista.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #26 : 29.06.2007 12:29 »
Pyramidhead Vieras Kyllä tuo ihan virallinen kansi on. Mielestäni ei mikään erikoinen, muttei kyllä rumakaan. Oikeastaan aika tyypillinen USA-kansi. Itse kannessa tuo kuitenkin varmasti näyttää paljon paremmalta.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #27 : 29.06.2007 13:16 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Mä en pidä tuosta kannesta. Olisi voinut jonkinlaista liikkeen tuntua olla siinä, mutta näköjään jököttävät paikallaan ilmassa. Corruption-tekstikin on pitänyt pilata tuollaisella Aku Ankkamaisella asettelulla. Eurooppaan toki voi tulla hienompi.

Jippii, tänään pääsen sivistämään itseäni, kun postilaatikkoon kolahti Metroid Prime.
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #28 : 29.06.2007 14:15 »
Cobaia Vieras
Jippii, tänään pääsen sivistämään itseäni, kun postilaatikkoon kolahti Metroid Prime.
Mokoma kerettiläinen.

Kolmosen kansi on kyllä taas kerran yksinkertaisesti ruma. Ykkösen kansi oli hillitty, mutta toimiva. Samus seisoo ylväänä keskellä avaruuskompleksia. Classy.



Kakkosen alkuperäinen kansi oli mielestäni erittäin hyvä. Tumma yleissävy ja tummat köynnökset taustalla kertoivat hyvin kakkoselle ominaisesta ankeasta ja synkästä tunnelmasta.



Sitten joku meni pieleen ja tilalle vaihdettiin tämä hirvitys:



Uhh. Aivan kamala. Taustalla möllöttävä Luminoth örvelö ei sovi kuvaan ollenkaan ja Samuksen poseerauskin on vähintäänkin huvittava. Polvet notkossa ihan kuin riukupaskalla istuis.

Kolmosen kansi näyttää seuraavan samaa linjaa. Onhan se ihan hyvä idea esitellä kannessa Samuksen sisäistä taistelua corruptioita vastaan, mutta mielestäni kansi olisi saanut olla tosiaan paljon vauhdikkaampi. Tyyliin tämä:



« Viimeksi muokattu: 29.06.2007 14:49 kirjoittanut Cobaia »
tallennettu
Re: Metroid Prime 3: Corruption « Vastaus #29 : 29.06.2007 15:04 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse taas diggaan juuri tuosta kakkosen kannesta, mutta eivät nämä mitkään ole olleet mitään mestariteoksia. Corrutionin logohan vaihtui jo aikaa sitten "aku ankka" -tyyliseksi. Itse Metroid -teksti on kyllä siistein koskaan.

Noh, kansi on kuitenkin vain kansi. Tahtoo lisaa dataa pelistä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines