Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic  (Luettu 8497 kertaa)
Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic « : 26.08.2011 16:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW




  • Julkaisu: 02.02.2012
  • Kehittäjä: Konami
  • Genre: Hiiviskely, seikkailu, toiminta
  • Alustat: Playstation 3, Xbox 360

Metal Gear Solid HD -collection paketti sisältää seuraavat sarjan osat:

Metal Gear
Metal Gear 2: Solid Snake
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (pyörii 720p-tarkkuudella 60 kuvaa sekunnissa)
Metal Gear Solid 3: Snake Eater  pyörii 720p-tarkkuudella 60 kuvaa sekunnissa)
Metal Gear Solid: Peace Walker (PSP-versiosta käännetty, pyörii 720p-tarkkuudella 60 kuvaa sekunnissa)

Sons Of liberty, Snake Eater ja Peace Walker sisältävät tuen Trophyille/saavutuksille.

Nämä kolme peliä tukevat myös uudenlaista "transfarring" -toimintoa, jossa televisiossa pyörivän pelin voi siirtää käsikonsoliin ja jatkaa pelaamista myöhemmin sillä. Peace Walkerin kanssa homma luonnistuu PSP:llä, mutta Sons Of Liberty ja Snake Eater vaativat tähän Sonyn uuden Vita-käsikonsolin, koska Kojiman mukaan PSP ei pystyisi toistamaan täysin PS2-Metal Gearien graafista ilmettä.


Vuonna 1987 MSX2-tietokoneelle julkaistu Metal Gear oli erilainen toimintapeli kuin mitä siihen oltiin totuttu: pelaaja ei voinut räiskiä tietää läpi vihollisten jatkuvaa voimaa hyödyntäen, vaan tämän piti käyttää myös hiippailutaitojaan peli läpäistäkseen. Nykypäivänä erittäin vaikealta vaikuttava sarjan ensimmäinen osa käännettiin myöhemmin myös Nintendon 8-bittiselle NES-konsolille.

Metal Gear ja sen pääpiruna häärinyt Hideo Kojima saivat sen verran mainetta pelillään, että jatko-osa oli taattu.

Kuitenkin todelliseen kansansuosioon Kojiman lempilapsi pääsi paistattelemaan vasta Sony Playstationin myötä, kun pitkään poissa kuvioista ollut Solid Snake pääsi uudestaan kehiin pelillä nimeltään Metal Gear Solid. Ennennäkemättömän elokuvamainen ja tiivistunnelmainen peli oli yksi PS:n menestyneimpiä ja varmasti yksi niistä monista syistä miksi konsoli aikoinaan menestyi niin hyvin kuin menestyi. Tähti oli syttynyt.

Playstation 2:n myötä sarja sai kaksi osaa lisää: MGS 2: Sons of Liberty korotti panoksia ja oli juoneltaan äärimmisen kunnianhimoinen. MGS 3: Snake Eater taas vei sarjaa ajassa taaksepäin ja on koko MGS:n prequel-osa. Viidakkoon sijoittunut seikkailu poikkesi monellakin tapaa radikaalisti kahdesta aiemmasta osasta.

MGS HD Collection -pakettiin sisältyy myös PSP:lle jokin aika sitten ilmestynyt Metal Gear Solid: Peace Walker, joka Snake Eaterin tavoin tapahtuu ennen sarjan useimpien pelien tapahtumia.


Pelikohtaiset tiedot tarjoaa Wikipedia.


Lainaus
Metal Gear on Konamin kehittämä hiiviskelypeli, joka julkaistiin vuonna 1987 MSX2-tietokoneelle. Peli oli yksi ensimmäisistä hiiviskelypeleistä, ja sen kehitti Hideo Kojima. Peli oli Metal Gear -pelisarjan ensimmäinen peli, joskin aikajärjestyksessä ensimmäinen Metal Gear -peli on Snake Eater. Peli julkaistiin myös hiukan myöhemmin NESille.

Näistä kahdesta versiosta on kehitetty jälkeenpäin useita versioita eri konsoleille. NES-versio portattiin IBM PC:lle ja Commodore 64:lle Pohjois-Amerikassa, sekä GameCubelle emuloituna japanilaisen Metal Gear Solid: The Twin Snakes -pelin bundle-pakkauksen mukana. MSX2-versio julkaistiin myöhemmin matkapuhelimille, sekä Metal Gear Solid 3: Subsistence -pelin mukana. Jälkimmäisessä versiossa on muokattu hahmojen ulkonäköä, sekä lisätty ja käännetty dialogia englannin kielelle. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Metal Gear julkaistiin Pohjois-Amerikassa MSX2-versiona.






Lainaus
Metal Gear 2: Solid Snake on hiiviskelypeli, jonka kirjoitti ja ohjasi Hideo Kojima. Peli ilmestyi MSX2-tietokoneelle. Peli on Metal Gear -pelisarjan toinen virallinen osa, sillä Snake's Revenge -peliä ei lasketa viralliseen juonijatkumoon.
Pelissä Solid Snaken tulee soluttautua Zanzibar Landiin. Snaken tehtävä on pelastaa tiedemies tri Kio Marv ja lopulta tuhota jättimäinen ydinasein varustettu sotakone, Metal Gear D.

Ensimmäisen Metal Gear -pelin valtavan suosion innostamana Konami alkoi teettää NES:lle jatko-osaa peliin, Kojiman tietämättä. Tästä pelistä tuli NES:n Snake's Revenge -peli. Kojima, joka ei ollut aluksi edes ajatellut Metal Gearille jatko-osaa, tapasi sattumalta junamatkalla erään Snake's Revengen tekijätiimin jäsenen. Tämän tapaamisen jälkeen Kojima päätti alkaa työstää Metal Gear 2:ta, joka julkaistiin vain Japanissa MSX2:lle.

Kun Metal Gear Solid julkaistiin, sisällytettiin Metal Gear 2:n tapahtumat peliin mukaan "Previous Operations" -tekstinpätkillä, jotta pelaajat, jotka eivät olleet pelanneet aikaisempia Metal Geareja, ymmärtäisivät juonen paremmin. Vasta Metal Gear Solid 3: Subsistence -pelin mukana oli englanninkieliset versiot peleistä.





Lainaus
Metal Gear Solid on Konamin kehittämä ja alun perin 1998 PlayStation-konsolille julkaisema Metal Gear-hiiviskelytoimintapelisarjan videopeli.

Metal Gear Solid saavutti heti ilmestymisensä myötä suuren suosion maailmanlaajuisesti. Peliarvostelijat kehuivat pelin hyvin laadittua pelimekaniikkaa, elokuvamaisia välianimaatioita ja monimutkaista juonta. Metal Gear Solidia pidetään yhtenä PlayStationin parhaimmista peleistä, ja se myös teki Metal Gear -sarjasta maailmanlaajuisesti tunnetun. Peliä on myyty maailmanlaajuisesti yli kuuden miljoonan kappaleen verran.

Metal Gear Solid oli Metal Gear -sarjan ensimmäinen kolmiulotteisella grafiikalla toteutettu peli, mutta graafisen ulkoasun uudistuksesta huolimatta pelimekaniikka on pysynyt samankaltaisena kuin kahdessa edellisessä pelissä, Metal Gearissa ja Metal Gear 2: Solid Snakessa.

Pelaajahahmo on veteraaniagentti nimeltä Solid Snake, ja pelaajan tarkoituksena on navigoida hänellä erilaisten pelialueiden läpi vihamielisten sotilaiden huomaamatta. Peli on painottunut vahvasti hiiviskelyyn ja vihollisten välttelyyn, koska pelaajahahmo ei kestä kauan suorassa taistelussa vihollisten kanssa, vaan todennäköisesti hän menehtyy ellei onnistu pakenemaan. Mikäli Snake kuitenkin joutuu vihollisten huomaamaksi, hälytystila käynnistyy ja pelaajan on paettava sotilailta, joita lähetetään pelialueelle tappamaan hänet. Jotta hälytystila päättyisi ja Snake voisi jatkaa hiiviskelyä normaalisti, pelaajan täytyy löytää huomaamaton piilopaikka. Kun pelaaja on pysynyt piilossa tarpeeksi kauan, vihollinen alkaa etsiä Snaken piilopaikkaa. Mikäli sotilaat eivät löydä pelaajan piilopaikkaa, heidät kutsutaan pois ja pelaajan hiiviskely jatkuu normaalisti. Sotilaiden ohella pelissä on myös muita esteitä, kuten ansaluukkuja, liiketunnistimia ja valvontakameroita.





Lainaus
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty on hiiviskelypeli, jonka ohjauksesta vastasi Hideo Kojima. Konami julkaisi pelin vuonna 2001 PlayStation 2:lle. MGS2 on Metal Gear -pelisarjan ilmestymisjärjestyksessä viides ja virallisessa aikajärjestyksessä kuudes osa. Pelin tarina sijoittuu suoraan Metal Gear Solidin jälkeen. Pelin tarina jatkuu Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriotsissa.

Metal Gear Solid: Sons of Libertyn tarina on jaettu kahteen osioon. Näistä ensimmäisen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin Hudson-joella kulkevalle U. S. S. Discovery -tankkerille. Toisen osion tapahtumapaikkana on huippumoderni vedenpuhdistuslaitos lähellä Manhattania. Edeltäjänsä tavoin juoni on monimutkainen ja sisältää paljon käänteitä. Sons of Libertyn tarina kerrotaan välinäytösten ja radiokeskustelujen avulla.

Johtuen Metal Gear Solidin suosiosta, peliä kohtaan oli julkaisun aikoihin suuria odotuksia. Odotukset osoittautuivat aiheellisiksi, pelin ollessa niin pelaajien kuin kriitikoidenkin mielestä menestys, arvosteluiden keskiarvon ollessa 95 %[3] ja pelin myyntilukujen ollessa noin 7 miljoonaa.
Pelin julkaisua seurasi laajennettu versio, Metal Gear Solid 2: Substance, joka julkaistiin PlayStation 2:lle, Xboxille ja Windowsille.




Lainaus
Metal Gear Solid 3: Snake Eater on hiiviskelypeli, jonka on ohjannut Hideo Kojima. Snake Eaterin kehitti Kojima Productions ja julkaisi Konami vuosina 2004 ja 2005 PlayStation 2:lle. Sekä pelaajat että kriitikot ottivat pelin hyvin vastaan. Peli on myynyt noin neljä miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Pelin arvosteluista muodostettu keskiarvo GameRankingsissa on 92 %.

Peli on juonellisesti ensimmäinen osa Metal Gear -pelisarjassa, ja sen suora jatko-osa on Metal Gear Solid: Portable Ops. Pelin kylmän sodan aikaiseen Neuvostoliittoon sijoittuva tarina seuraa FOX-yksikön agentin Naked Snaken edesottamuksia hänen yrittäessään pelastaa asesuunnittelijaa ja tuhota kokeellista ja uudenaikaista asetta. Sarjan aikaisempien osien sijoittuessa suurimmaksi osaksi nykyaikaisiin rakennuksiin Snake Eaterissa pelialueena toimii neuvostoliittolainen viidakko. Vaikka asetelma on muuttunut, pelin pääpaino on pysynyt edelleen hiiviskelyssä ja erilaisille alueille soluttautumisessa. Snake Eaterin tarina kerrotaan lukuisten välinäytösten ja radiokeskustelujen avulla.





Lainaus
Metal Gear Solid: Peace Walker julkaistiin Sonyn kannettavalle PSP-konsolille vuonna 2010. Se oli ensimmäinen MGS-peli kannettavalle alustalle, jonka ohjasi sarjan luoja Hideo Kojima.

Pelin tarinaa kerrotaan pääasiassa, useista muista sarjan peleistä poiketen, sarjakuvamaisilla välianimaatioilla.

Aikajanalla peli osuu lähemmäksi Metal Gear Solid 3: Snake Eateria ja sisältää siis myös saman päähahmon. Juoni perehtyy etenkin legendaariseen Outer Heaven -sotilastukikohtaan ja sen syntyyn.

Peace Walkerista ei tullut suurta hittiä myynnllisesti, varsinkaan Japanin ulkopuolella.








http://www.computerandvideogames.com/316853/metal-gear-solid-hd-collection-screenshots-sneak-in/




  • Tätä osiota päivitetään myöhemmin!


« Viimeksi muokattu: 29.01.2012 19:35 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic « Vastaus #1 : 26.08.2011 16:37 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW mun suosikki pelisarja on Metal Gear
Jos ostaisin HD Collectionin, niin minulla olisi jo kolme Sons of Libertyä ja Snake Eateria. :lol: Pitäisiköhän?
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic « Vastaus #2 : 26.08.2011 17:00 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili Ostoonhan tämä menee heti julkaisupäivänä, varsinkin kun mukana on Peace Walker jota en ole vielä pelannut. Toisesta ja kolmannesta osasta ovat mukana ilmeisesti Substance- ja Subsistence -versiot. NeoGAF:sta löytyy vino pino kuvia.


Metal Gear Solid HD -collection paketti sisältää seuraavat sarjan osat:

Metal Gear
Metal Gear 2: Solid Snake
Metal Gear Solid (ladattavissa digitaalisesti paketissa tulevalla koodilla
Metal Gear Solid 2 (pyörii 720p-tarkkuudella 60 kuvaa sekunnissa)
Metal Gear Solid 3  pyörii 720p-tarkkuudella 60 kuvaa sekunnissa)
Metal Gear Solid: Peace Walker


Länsimaissa Metal Gear Solid (tai edes Twin Snakes) ei tule paketin mukana, vaan sen tilalla on Peace Walker. Japanissa sen sijaan MGS -koodi on mukana, mutta Peace Walkeria myydään erikseen. Eipä tuo PS3:n omistajia paljon haittaa, kun voivat silti ladata MGS:n PSN Storesta, mutta Xbox 360 -omistajien kannalta hieman harmillista.
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic « Vastaus #3 : 26.08.2011 17:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hyvä kun tarkensit tuon MGS:n suhteen. Parempi diilihän tuo on, että PW:n saa messissä kuin toisinpäin, mielestäni.


Mitä paketin hankkimiseen tulee, niin eiköhän tämä aika pakko-ostos ole syksy pelisumankin keskellä. MGS-pelien läpäisystä on aikaa monta vuotta ja ne on kiva taas läpäistä pitkästä aikaa. Peace Walker on myös pelaamatta, mutta mitä siitä olen vähän lukenut, niin varsin kiinnostavaltahan se vaikuttaa.

MGS 3:n läpäisyä odotan eniten. Pelasin sen aikoinana orkkis-versiona ja silloinkin oli tunnelma katossa. Nyt 60 kuvan ruudunpäivityksellä ja 720p-tarkkuudella ja Subsistence-version parannuksilla sen luulisi olevan vielä makoisampi elämys.


Nuo kaksi sarjan ensimmäistä peliä ovatkin sitten sellainen juttu, etten niitä varmaan ryhdy pelaamaan. Kärsivällisyys ei taida riittää eikä nostalgiankaan voima ole juuri kantamassa, koska en läpäissyt niitä nuorempana.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic « Vastaus #4 : 26.08.2011 17:20 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
mun suosikki pelisarja on Metal Gear
Jos ostaisin HD Collectionin, niin minulla olisi jo kolme Sons of Libertyä ja Snake Eateria. :lol: Pitäisiköhän?


Mulla on jo nyt 3 kpl MGS2:sta ja MGS3:sta. Molemmista alkuperäinen versio (MGS3 metallikansilla), molemmista Substance/Subsistence-versiot, sekä molemmista jenkkiversiot jotka tulivat sen The Essential Collectionin mukana. MGS1:stä minulla on 4 kpl, kaksi originaalia, yksi PSN-versio ja yksi jenkkiversio Essential Collectionista  :)

Mutta tämä setti on siis tottakai pakko-ostos, jo pelkästään Peace Walkerinkin takia. MGS2:n ja MGS3:nkin viimekertaisesta läpäisystä on taas jokunen vuosi aikaa, joten tämä tulee ihan hyvään saumaan.
tallennettu
Vs: Re: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic « Vastaus #5 : 26.08.2011 23:59 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
(MGS3 metallikansilla)

Löytyy myös tuo hyllyä koristamassa. :) Enkä osaa vieläkään päättää onko se MGS3 lempparini koko sarjasta kun ykkösessä on kuitenkin selvästi hienoin juoni ja mielipuolisimmat vastukset. Mutta MGS3:n loppu = niin paljon miehisiä kyyneliä ja eeppisyyttä. Sons of Libertykin on aivan tolkuttoman hieno peli, rakastan sitä alun uskomatonta tankkeriosuutta.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic « Vastaus #6 : 27.08.2011 09:08 »
fiksative Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili
Nuo kaksi sarjan ensimmäistä peliä ovatkin sitten sellainen juttu, etten niitä varmaan ryhdy pelaamaan. Kärsivällisyys ei taida riittää eikä nostalgiankaan voima ole juuri kantamassa, koska en läpäissyt niitä nuorempana.
Ensimmäistä Metal Gearia en ole itsekään jaksanut pelata loppuun, mutta MG2: Solid Snake on kyllä parhautta. Musiikit ovat sarjan parhaat, ja "kasari-tunnelma"   on pelissä vahvana. Ei hirveästi jää taakse PLaystation-osista.  Eikä ole kovin vaikea peli.

tallennettu
Vs: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic « Vastaus #7 : 29.08.2011 11:19 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Tämän hankinta on takuuvarmaa. Vihdoin pääsee kunnolla käsiksi MGS-peliin. Aiemmat kokemukset ovat olleet niin rajallisia, kun itse en ole koskaan yhtäkään peleistä omistanut. Nyt aion sitten varmasti pelata ja nauttia.
030906 | 190308
tallennettu
Re: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic « Vastaus #8 : 10.11.2011 15:24 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili

UPS:n kuriiri kävi tuomassa paketin tuossa hetki sitten  :)




On se iso. Isompi kuin odotin.




Sisältää paljastuu itse pelikotelo sekä taidekirja.




Tässä voidaan jo puhua kyllä taidekirjasta, koska teoksella on kokoa ja näköä. Hakkaa kyllä noi erikoisversioiden mukana yleensä tulevat "taidekirjat" 6-0.


Pari kuvaa taidekirjan sisältä. Sivuja on 248 ja koko kirja on erittäin laadukasta tekoa. Ei voi kuin ihailla.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Re: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic « Vastaus #9 : 10.11.2011 18:21 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Eli tuossa collectionissa ei siis tulekaan Subsistence ja Substance versioita peleistä?
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic « Vastaus #10 : 10.11.2011 18:28 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Ainakin gametrailersin arvostelussa vilahti substancen VR kenttiä ja subsistencen mukana tulevat metal gear 1 ja 2.
tallennettu
Re: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic « Vastaus #11 : 10.11.2011 18:35 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Eli tuossa collectionissa ei siis tulekaan Subsistence ja Substance versioita peleistä?

On kyllä moneen kertaan sanottu, että on Substance ja Subsistence -versiot. Kaikki Snake Talesit sun muut extrat löytyy mitä noissa versioissa oli. Ainoa mikä puuttuu on MGS3:n moninpeli, mutta Peace Walkerista se kyllä löytyy.

Edit:
Ihan hyvä sinänsä, että esim. valikossa lukee "Snake Eater" ja "Sons of Liberty", koska ne ovat kuitenkin ne pelien oikeat ja alkuperäiset nimet.


« Viimeksi muokattu: 10.11.2011 18:47 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic « Vastaus #12 : 10.11.2011 22:33 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Joo siis ihmettelin vaan sitä kun valikossa luki alkuperäiset nimet.
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic « Vastaus #13 : 07.12.2011 17:05 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili Euroopan Limited Edition tuli uudelleen ennakkovarattavaksi Zavviin. Samalla 'Ultimate'-etuliite tiputettiin pois ja sisältöön tehtiin pari muutosta. Myös X360-versio lisättiin.

Linkki

Lainaus
This Limited Edition box contains the following:

Copy of MGS HD Collection
Variant MGS HD Collection Steelbook (Artwork subject to change)
MGS T-Shirt, exclusive to this Limited Edition
250 page premium art book showcasing the artwork of Yoji Shinkawa

Mukana siis ilmeisesti sama taidekirja kuin USA:n Limited Editionissa. Aikaisemmin tilanneet saavat ilmeisesti Platinum-version MGS 4:stä. Aikaisemminhan sisältö oli seuraavanlainen:

Lainaus
* Copy of MGS HD Collection (Steelbook)
* Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
* PSN code to download Metal Gear Solid 1
* 5 x Art Cards

Hinta on tosin suunnilleen sama kuin ennenkin, eli noin 83€ postikuluineen.

tallennettu
Vs: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic « Vastaus #14 : 20.12.2011 20:05 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Onkos muuten mitään varmistettua tietoa, että tuleeko jotain limited editionia Eurooppaan?
Siis muuallekin kuin zavviin.


« Viimeksi muokattu: 20.12.2011 20:14 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic « Vastaus #15 : 20.12.2011 21:18 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili
Onkos muuten mitään varmistettua tietoa, että tuleeko jotain limited editionia Eurooppaan?
Siis muuallekin kuin zavviin.

Zavvi ainakin omilla sivuillaan mainostaa (Euroopan) yksinoikeuttaan, eli ei näillä näkymin, ellei jotain ihmettä tapahdu.
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic « Vastaus #16 : 29.01.2012 19:44 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW MGS: HD Collection saapuu Euroopassa myyntiin vihdoin 02.02, eli ensi viikon perjantaina.

Oletkos Despo ehtinyt pelata paketin pelejä miten paljon? Lähinnä kiinnostaa, että ovatko käännökset PS3-puolella ensiluokkaisia. NeoGAFissa vauhkottiin jokin aika sitten, että Sons of Libertystä puuttuisi mm. sade-efektejä, mutta ilmeisesti se ei ollut totta?

Tekisi kyllä niin mieli vetäistä kunnon MGS-maratonit. Ensin pelaisi alle ensi viikon alussa MGS1:n, sitten ostaisi tämän paketin ja pelaisi sen. Sen jälkeen vielä halvalla käytettynä MGS4:n.

Eli, en ole pelannut vielä MGS4:ää ollenkaan! Joku irvileuka saattaisi sanoa, että hyvä niin.  :)   Haluaisin sen kyllä pelata ja nyt ajankohta olisi aika hyvä, kun saisi kunnolla muistella menneitä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic « Vastaus #17 : 29.01.2012 20:22 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Oletkos Despo ehtinyt pelata paketin pelejä miten paljon? Lähinnä kiinnostaa, että ovatko käännökset PS3-puolella ensiluokkaisia. NeoGAFissa vauhkottiin jokin aika sitten, että Sons of Libertystä puuttuisi mm. sade-efektejä, mutta ilmeisesti se ei ollut totta?

Joo, pelasin tuossa kaikki läpi joulukuun ja tammikuun aikana. Peace Walker napsahti läpi siinä viikko sitten.

Mielestäni varsin onnistuneita käännöksiä, ei mitään purnattavaa. En itse ainakaan huomannut mitään efektien puuttumista, joten en voi siihen kommentoida enempää. MGS2:ssa ainoa kämmi, mitä huomasin oli George Searsin typottaminen Gorge Searsiksi yhen välidemon aikana. MGS3:ssa ainoa bugi jonka huomasin, oli kameran toimintaan liittyvä, joka tapahtui kolme kertaa pelin aikana. Periaatteessa kävi niin, että pelin 3D-kamera meni pois päältä, kun kävin esimerkiksi jossain ryömimässä ja kamera muutti sen ajaksi kuvakulmaa. Piti sitten käydä valikossa laittamassa 3D-kamera pois päältä ja uudestaan päälle, niin toimi sitten taas. Vähän rasittava, muttei mitään sen vakavampaa. Peace Walker oli mielestäni hyvin onnistunut käännös. Kontrollit toimivat hemmetin hyvin ja kaikki oli muutenkin kohdillaan. Onhan se vähän karun näköinen paikoin, kun on PSP-peli kyseessä, mutta ei siinä silmät menneet puhki tai mitään. Hyvän näköinen porttaus mielestäni lähtökohdat huomioon ottaen. Peace Walkerin pelasin tosiaan ekan kerran nyt ja tykkäsin kyllä kovasti.

Mielestäni hemmetin kova setti kyseessä. Porttaus on tehty hyvin, enkä havainnut mitään kauheita bugeja tai muuta vastaavaa. Suosittelen kyllä varauksetta  :)
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic « Vastaus #18 : 14.02.2012 22:58 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Tilasikos kukaan lautalainen tuota Zavvin erikoisversiota? Tekisi mieli pistää tilaukseen, mutta on sen verran pelottavia kuvia ollut liikkeellä Zavvin puutteellisen pakkaustavan aiheuttamista kuljetusvauroista että pitää vielä vähän pidempään harkita uskallanko laittaa tilaukseen.  ;D
Kokoelma
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic « Vastaus #19 : 14.02.2012 23:33 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Katselin itsekin yhtä unboxausvideota siitä paketista ja oli taittunut aika pahasti monesta kohtaa.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Metal Gear Solid HD Collection | Virallinen Topic « Vastaus #20 : 15.02.2012 09:39 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Ja arvatkaapa saako Zavvilta tuosta sympatioita? Ei ole mikään asiakaspalvelun ihmemaa se mesta..
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines