Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
Tulostusversio
Aihe: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain  (Luettu 49314 kertaa)
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #60 : 07.03.2015 13:33 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
David Hayter on Solid Snaken ääni mulle. Ihan sama kuka on Big Bossin äänenä. Muutenkin vähän ärsyttää, että tästä Metal Gear -pelisarjasta on ihan tullut Big Boss -pelisarja. Mulle ainakin Solid Snake tulee aina olemaan se päähahmo.

Täysin samaa mieltä.
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #61 : 07.03.2015 18:07 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Kojima on tainnut valitettavasti hylätä Solid Snaken jo aikoja sitten... haastatteluissakin hän sanoo nykyään, että Solid Snake ei ole ihminen jolla on ihmisen tunteet (niin kuin Big Bossilla), ja tavallaan ymmärrän tämän pointin, kun kyseessä on kuitenkin kloonattu keinoihminen, jonka tarkoitus on hoitaa eliittisotilaan tehtäviä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #62 : 07.03.2015 21:56 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili Kojima nyt höpisee mitä sattuu. Kyllä Solid/Dave on MGS1:ssä varsinkin ihan yhtä inhimillisen oloinen kuin mitä Big bossikin. Minustakin Solid on isäänsä parempi äijä loppujanlopuksi. Hän kokee vähintäänkin yhtä kovia mitä BB, mm joutuu tappamaan parhaan frendinsä ja isänsä.Tästä huolimatta, toisinkuinn BB, hän kestää vitutuksen kuin mies, eikä käänny pahojen puolelle puuhaamaan paskaa. Mitä nyt hieman erakoituu keskelle Alaskaa ryyppäämään.  

Harmi että Kojima vähän raiskasi koko hahmon MGS4:ssä, kuten Big bossinki. Yritin tuossa hiljattain aloittaa Peace Walkerin, mutta äkkiä huomasin ettei Mgs-sarjan nykysuuntaus iske muhun yhtään. Vanhoja mgs:siä aina haukutaa pelattavuudeltaan köykäisiksi, mutta ainakin minusta on hauskempi pelata niitä. Onhan ne yksinkertaisia ja välidemojen ja pelaamisen suhde rytmitetty päin persettä, mutta ainakaan niissä ei tarvitse kokoajan koota jotain armeijaa sun muuta tylsää paskaa. Saa rauhassa keskittyä olennaiseen eli sniikkailuun ja vartijoiden munille räiskimiseen. Plus,  bossit ovat hauskoja ja kekkseliäitä, toisinkuin nyky-mgs:sissä.

 BTW, Gameboy Colorin Metal Gear: Ghost Babel on kyllä aliarvostettu klassikko. Ehkä jopa suosikki Metal Gearini MGS1:sen jälkeen. Snake Eateria taas on varmaan hauskin pelata ja siinä on paras kenttäsuunnittelu, mutta juonen ja jonku verran hahmojenkin osalta se kalpenee aiemmille MGS:ille. Ja saisi olla olla vaikeampi,Extremekin on siinä pelkkä vitsi verratunaMGS2:senn extremeen.


« Viimeksi muokattu: 07.03.2015 22:34 kirjoittanut Siegmeyer »
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #63 : 07.08.2015 10:37 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Jos joku haluaa kannen, jossa on Shinkawan taidetta ja ei voi itse printata, niin olisi mielenkiintoinen tilaisuus tarjolla:



GAFissa on ketju, jossa yksi jäsen aikoo printauttaa painotalossa useita satoja kappaleita kyseistä kantta (eri alustoille) ja lähettää niitä halukkaille. Koko homma käytännössä omakustannehintaan eli puoli-ilmaiseksi.

Lainaus käyttäjältä: shagg_187
Hey guys,

Thanks for being utterly patient with me in regards to the cover. I've looked at every option and I'm here to provide the cost breakdown:

- Cover printing: 25c per cover.
I've decided to cut the cost from 50c to 25c per cover. This will ensure folks that want multiple copies can do so with peace of mind. The minimum is 500 prints, but I don't actually mind if the price goes up if we don't meet 500 print mark. The printing company is: http://microforum.ca

- Shipping packaging: 50c per packaging.
Good packaging will ensure covers don't rip or bend during shipment, and the cheapest I could find is 50c a cover. I can't shave a penny here (It's actually a little higher than 50c a packaging but I can't charge you all more for it as it's quite lame to pay more for packaging than the intended content).

- Shipping cost (minimum): $2 for Canada. $3.50 for US, $6 for International per shipping.
This is the only area I'm having trouble chopping the cost. I'll gladly pay the additional cost for international from my pocket if folks cannot pay $6, so I'll keep the international rate at $3.50 as well. If Canadians want to be generous and pay $3.50, It'll compensate for international shipping very nicely. Remember: This doesn't include tracking and that'll cost A LOT OF MONEY, so I'll provide you personal updates whenever I ship them out. If you want tracking real bad then let me know and I'll accommodate accordingly.

- Total (estimate): $4.25 per shipment + additional 25c for any additional cover added to the shipment.

- TAX: The tax in Canada is 13% so I'll charge you all 13% because I'm paying that tax for shipping and printing and packaging and... OK JUST KIDDING. FUCK TAX. I'll gladly pay tax from my pocket lol.

- TIP: I don't actually need tip, but I would love it if everyone helps everyone out so that folks that cannot pay the entire cost can receive it with ease and peace of mind. I'll make sure every penny gets invested nicely, whether it be providing more covers or printing shipping labels or drinking loads of coffee while I package it, I'll provide cost breakdown for it all as necessary.

Thank you all, and thank you Kindekuma for the awesome cover art, and thank you Konami for the shitty practice that inspired us all to begin with! <3

P.S. I may throw in something special/rare for the top 3 most generous user. ;)

P.P.S. I'll provide payment information or how to do it real soon. Seems like Paypal is what I'll be using. I'm going to place order for printing tomorrow so I can fire up the process.


Kyseinen ketju:
http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1079294&page=18

Ilmeisesti tilauksia varten tulee vielä oma ketju, mutta kannattaa pitää tilannetta silmällä.


« Viimeksi muokattu: 07.08.2015 10:42 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #64 : 07.08.2015 10:38 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Sitä ei taas tajua, miksei tuollainen voi suoraan tulla pelin mukana. Se  nykyinen on kyllä järkyttävän ruma. Joku cgi-pärstä isketty pelin kanteen ja nimi päälle. Käytetään 80milliä pelin tekoon ja juosten kustaan kansi.
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #65 : 07.08.2015 10:40 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Niimpä. Itse taidan tilata jokusen kappaleen.
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #66 : 07.08.2015 12:58 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Shinkawan artti on hienoa mutta parempi se CGI pärstäkansi on kuin tuo.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #67 : 07.08.2015 13:19 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Kauheinta siinä normikannessa taitaa olla se "Day 1" -banneri siellä ylhäällä. Miksi noita pitää olla?
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #68 : 07.08.2015 13:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ne on toki perseestä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #69 : 13.08.2015 09:51 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Nyt niitä kansia saa, jos haluaapi:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1095282

Varsinkin PS4-version kannet menevät varmaan suht nopeasti, joten kannattaa pitää kiirusta jos moisen haluaa.
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #70 : 13.08.2015 10:32 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Onhan tuo kyllä saatanasti rumempi kuin peruskansi.



Ainoat paskat tuossa oikeassa kannessa on tuo "DAY ONE" ja Kojiman nimi.
Play-Asia
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #71 : 13.08.2015 11:19 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Parhaimmillaan ne aidot Shinkawa-kannet ovat aikanaan olleet hemmetin hienoja, mutta tämä MGSV-versio on kyllä aikamoista hälinää. Itsekin tykkään paljon enemmän oikeasta, vaikkei se mitenkään luova olekaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #72 : 13.08.2015 11:27 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Pitää katsoa sitten lopulta livenä. Puhutaan kuitenkin niin pienistä summista, että ei haittaa pistää paria euroa tähän kokeiluun. Voi olla, että lopulta päädyn ns. oikeaan kanteen jos tuo ei miellytäkään. Tekisin tuon kyllä itse eri tavalla, ei tuo ole mikään täydellinen minunkaan mielestäni. Peruskansi on onneksi kuitenkin huomattavasti parempi, kuin esim. Ground Zeroesin. Sanoisin että jopa ihan hyvä. Kyllähän tuo kaupassa iskee silmään heti. Tuo banneri ylälaidassa on vain ihan saatanan ruma.

Osaltaan tuntuu, että monella on tässä kyse myös periaatteesta. Porukkaa vituttaa, että Konami on poistanut kannesta kaikki maininnat Kojimaan ja Kojima Productionsiin. Kai tämä on enemmänkin jonkun sortin kapina sitä vastaan kuin mitään muuta.

Kaukana kuitenkin ollaan vanhojen MGS-pelien kansista, näiden molempien tapauksessa. Ai että MGS1-3:ssa oli upeat kannet..
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #73 : 13.08.2015 11:36 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ei tuo toinenkaan ole kovin erikoinen, koska täysin överiksi vedetty artti, jota ei ole suunniteltu edes kansikuvaan, mutta mikä tahansa on parempi kuin tuo sivusta kuvattu cgi-paska.  Aivan kuin joku Codin kansikuva. Päälle vielä day one edition -leima.  Toisaalta pelikansien kuvat ovat olleet viime aikoina sellaista huttua, että sopii niiden joukkoon. Bloodbornessakin ihan karmea ja keskeneräiseksi jätetty pökäle. Pelkän arttikuvanlätkääminen kanteen ei tee siitä vielä hyvää.

Noh, kunhan nyt peli olisi hyvä. Hiukan huolettaa tuo avoimen maailman meininki, mutta ainakin ground zeroes oli huippu.
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #74 : 27.08.2015 09:07 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Peli on vissiin aika monessa paikassa myynnissä jo nyt. Normaalin UAE:n lisäksi käsittääkseni peli saa aika monesta paikasta Jenkeistäkin ja Briteissä moni on saanut pelin postissa. Tämä pikaisen GAFin luvun perusteella, hirveästi ei viitsi noissa ketjuissa pyöriä kun tuntuu, että tässä vaiheessa saa alkaa spoilereita välttelemään ihan tosissaan.

Saatana.




« Viimeksi muokattu: 27.08.2015 15:30 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #75 : 27.08.2015 09:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili VPD mainosti eilen että varastossa seisoo.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #76 : 27.08.2015 12:54 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili http://www.metalgeartimeline.com/

Time line kaikista peleistä (pois lukien TPP), jos joku haluaa vähän virkistää muistiaan. Ihan hyvin tehty.

Edit:
Pelillä on vissiin pituutta ihan hyvin. Ilmeisesti pelkkä pääjuoni vie sen ~40 tuntia. Tähän päälle sivutehtävät ym. niin monella pelikello näyttää 70-90 tuntia. Nice :)

Itsellä oli tosin vielä hetki sitten ajatuksena, että jos vaan pelaisi pääjuonen "nopsaan" läpi ensin, niin ei tarvisi pelätä enään spoilereita. Aloittaisi sitten uuden runin ja pelaisi myös sivutehtävät. Mutta eipä siitä mitään tule, kun pääjuoneenkin kuluu tuon verran aikaa. Pitänee sitten vaan pysyä poissa internetistä..


« Viimeksi muokattu: 27.08.2015 16:47 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #77 : 28.08.2015 11:46 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Jaa-a, minkäköhän version sitä nyt ostaisi. Duunista on varattuna sekä normiversio että se CE, missä tulee se käsi ja muuta tilpehööriä. VPD:stä varasin äsken sen Steelbook-version:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Lähinnä valinta pitää tehdä varmaan ton steelbookin ja CE:n välillä. Steelbook on paremman näköinen eikä noilla CE:n romppeilla oikeasti mitään tee. Ainoa syy, miksi tuota CE:tä harkitsen on tuo Behind the Scenes -levy. Jos siellä on hyvää materiaalia tarpeeksi, niin olisi sen arvoinen. Toisaalta siellä voi olla jotain ihan turhaakin. MGS4:n vastaava levy oli vissiin hyvin tehty, mutta ei nyt taas tiedä kun Kojiman ja Konamin välit ovat menneet.

Tai sitten ostan molemmat. Kerran se viimeinen MGS vaan tulee  :)


« Viimeksi muokattu: 28.08.2015 11:52 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #78 : 28.08.2015 11:52 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Youtubesta ne making offit löytyy kuitenkin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #79 : 28.08.2015 11:56 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Youtubesta ne making offit löytyy kuitenkin.

Niin tämäkin pitää pitää mielessä. Ennemmin tai myöhemmin ne löytyy verkosta kuitenkin.
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #80 : 28.08.2015 13:30 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili VPD:stä sai tilattua myös erikseen noita steelbook-kansia femmalla. Itse laitoin sellaisen tilaukseen ja ostan itse pelin jostain mahd. halvalla. Vielä pitäisi GZ pelailla läpi ennen kuin alotan Phantom Painin. Alottelin eilen ja vaikuttaa helvetin hyvältä. Yhtäkkiä aivan totaalisen hypettynyt PP:stä.
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #81 : 28.08.2015 13:48 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
VPD:stä sai tilattua myös erikseen noita steelbook-kansia femmalla. Itse laitoin sellaisen tilaukseen ja ostan itse pelin jostain mahd. halvalla. Vielä pitäisi GZ pelailla läpi ennen kuin alotan Phantom Painin. Alottelin eilen ja vaikuttaa helvetin hyvältä. Yhtäkkiä aivan totaalisen hypettynyt PP:stä.

Kiitti vinkistä. Piti itsekin tilata pelkkä kotelo. Säästää jonkun vitosen ja ei tarvitse lähteä Vantaalle töiden jälkeen peliä hakemaan, vaan pääsee suoraan kotiin pelaamaan  :)


« Viimeksi muokattu: 28.08.2015 14:03 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #82 : 29.08.2015 16:47 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Höh, Giganttiin oli ilmestynyt tämän pelin kohdalle jo nyt collect@store-vaihtoehto, mutta himpsutin myyjät eivät silti suostuneet peliä myymään  :(
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #83 : 31.08.2015 05:52 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Tuli eilen väännettyä vähän GZ:ää nyt kun on vielä tilaisuus. Jotainhan nimittäin siirtyy save-tiedoston mukana hyödynnettäväksi emopeliin. Pelailin melkein kaikki tehtävät uudestaan ja pelastin kaikki mahdolliset vangit/NPC:t, jotka sitten ovat käytettävissä PP:n basessa käsittääkseni. En ollut ihan varma, että ketä kaikkia olin pelastanut tai kaapannut aiemmin, joten otin varuiksi kaikki. Tulipa myös vahingossa siitä itse päätehtävästä S-rank myös, kai siitäkin jotain hyötyä oli..
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #84 : 01.09.2015 16:52 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Oli aika eeppistä shittiä tuo intro. Vieläkään ei oikein ole mitään hajua, mitä puolet ajasta edes tapahtui  ;D

Tuli myös vähän nihkeä bugi vastaan heti intron jälkeen. Käytännössä peli ilmoittaa, että "asennus kesken, odota X sekuntia". Ongelma vaan, että laskuri ei muutu mihinkään - ikinä. Tämä on ilmeisesti aika yleinen bugi ja suht helposti korjattavissa.

Itse tein seuraavaa:
1. Saven backuppaus
2. Pelin asennuksen ja savetiedoston poisto koneesta
3. Pelin uudelleen asennus ja savetiedosto takaisin
4. Konsolin uudelleen käynnistys

Tuo on yleensä kaikilla toiminut. Jollain on vissiin toiminut ihan vaan rebootinkin jälkeen. Itsellä tosin ei edes pelin poisto ensin auttanut, vaan vaati tuon uudelleenkäynnistyksen.
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #85 : 01.09.2015 22:25 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili MGS V:n alku... siis mitä hittoa oikeasti? Ekan päälle tunnin kerkesin pelata ja varmaan paskinta paskaa, mitä on tullut peleissä vastaan pitkiin aikoihin. Siis niin huono, että ihan hajoilen.  Onkohan minulle tullut vahingossa väärä peli. :lol: Odotin jotain super eeppistä alkua MG1 tai 2:n tyyliin, mutta sainkin suoraviivaisen tutoriaaliputken, jossa täynnä jotain järjetöntä yli-inhimmillistä shaibaa. Kaiken lisäksi niin käsittämättömän ruma. MGS2 HD:n pelasin just läpi ja tuntuu kuin ois pari geniä palannut taaksepäin.

Kaksi kertaa kerkesin jo jäädä bugaamaan seinään kiinni, että piti ladata edellisestä checkpointista ja lisäksi peli tuputtaa jotain maksullista lisäsisältöä päävalikossa. Peli on varmasti hyvä, jos Ground Zeroes yhtään antaa suuntaa, mutta siis kylläpä alku osasi kunnolla tuhota hypen.

EDIT: Ihan eri tyylistä meininkiä kun peli oikeasti alkaa. Kylläpä Witcher saisi ottaa vähän mallia tästä ruudunpäivityksestä.



« Viimeksi muokattu: 01.09.2015 22:43 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #86 : 02.09.2015 05:57 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Kuutisen tuntia kerkesin eilen pelaamaan ja ai että vaikuttaa hyvältä. Vasta jotain ihan ekoja tehtäviä menossa, mutta valinnanvapautta tuntuu riittävän. Aika paljon menee aikaa scouttimiseen ja lähestymistavan miettimiseen.

Jos GZ iski, niin tämä iskee vielä enemmän.


Edit:
Ihan hyvän näköinen tämä steelbook näin livenäkin:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Btw, jos joku haluaapi niitä aiemmin puhuttuja printattuja Shinkawa-kansia, niin olisi ylimääräisiä PS4:lle.


« Viimeksi muokattu: 02.09.2015 10:52 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #87 : 02.09.2015 14:18 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Pelasin eilen prologin ja alottelin hiemaan ekaa tehtävää. Kyllä tuo intro ainakin mulle maistui. Just hyvää rehellistä överiksi vedettyä Kojima-settiä. Tuntui meno tutulta välittömästi. Myös lisensoitujen musien käyttö on taivaallista, musavalinnat yllättivät ja noin laadukas soundtrack on peleissä harvinaista. Ehkä jossain GTA:ssa on ollut aikaisemmin vastaavaa tyylitajua.

Prologin jälkeen meininki muuttui radikaalisti. Ohjattavuus ja 60 fps on melkosta kermaa. Peli tarjoaa hienon leikkikentän ja mahdollisuuksia on rajattomasti. Tästä on hyvä jatkaa.
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #88 : 02.09.2015 15:07 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Netanttilasta ei ole vielä kuulunut pihaustakaan, onneksi ei ole aikaa pelata muuten saattaisi harmittaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #89 : 02.09.2015 19:15 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Tuli vedettyä Chapter 11 ja pitää taas sanoa, että on se Kojima nero. Asiat voi hoitaa niin monella eri tavalla.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines