Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3 4 5
Tulostusversio
Aihe: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain  (Luettu 48933 kertaa)
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #30 : 20.03.2014 10:44 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili


Tulikin sitten VPD:stä viestiä että voi hakea pois. Noh, kelpaa mulle..   ;D

-->


Edit:

Tuli tosiaan haettua VPD:stä aamulla. Hupaisasti Itella on ilmeisesti rikkonut jotain luonnonlakeja, koska Discshopin Ahvenanmaalta lähettämä 2. luokan kirje saapui yhdessä päivässä peli sisällään. Ei voi käsittää miten tuli niin nopeasti, koska aina ennen on mennyt vähintään 2 päivää. Tuli postiluukusta tyyliin heti, kun olin päässyt VPD:n keikalta kotiin ja nyt on pelejä kaksin kappalein.


Olen nyt pelannut päätehtävän sekä sen PS-alustan yksinoikeustehtävän: Deja Vun. Oikein hyvältähän tämä vaikuttaa. Mekaniikoiltaan vähän erilainen monin tavoin edellisiin osiin, joten vaatii pientä totuttelua. Aika hauska kyllä tuo Deja Vu -tehtävä:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Seuraavaksi voisi noita sivutehtäviä suorittaa..


« Viimeksi muokattu: 20.03.2014 17:20 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #31 : 20.03.2014 17:48 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Eikös Discshop tunneta nimenomaan nopeasta toimitusajasta? Tosi usein saa sitä kautta pelejä ennen julkaisupäivää. PS4:tkin toimittivat etuajassa.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #32 : 20.03.2014 18:29 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Eikös Discshop tunneta nimenomaan nopeasta toimitusajasta? Tosi usein saa sitä kautta pelejä ennen julkaisupäivää. PS4:tkin toimittivat etuajassa.

Ehkä, mutta lähinnä ihmettelen Itellan ripeyttä. Yleensä on mennyt aina sen minimissään 2pv Ålannista.
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #33 : 20.03.2014 23:58 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Läpäisin jo tuossa aamulla Metal Gear Solid V: Ground Zeroesin pääjuonen.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #34 : 21.03.2014 10:24 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Läpäisin jo tuossa aamulla Metal Gear Solid V: Ground Zeroesin pääjuonen.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Pääjuonesta:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Kiefer veti mielestäni ihan OK tuon roolin. Hirveästi ei päässyt pelin aikana ääneen, mutta noissa kaseteissa kuultiin vähän enemmän löpinää. Niin kauan, kuin Hayter palaa Snaken rooliin jossain välissä, niin Kiefer voi leikkiä Big Bossia puolestani.



Edit:

Milläs asetuksilla porukka muuten pelaa? Itse otin heti aluksi pois päältä tuon Reflex Moden sekä vihollisten tägäämisen.


« Viimeksi muokattu: 21.03.2014 14:04 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #35 : 24.03.2014 09:27 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-metal-gear-solid-ground-zeroes-face-off

MGS:GZ Wank-off

Nopeasti vilkaistuna PS4:n versio on paras. XBOnella 720p.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #36 : 30.03.2014 14:37 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Peliä on kyllä kritisoitu viime aikoina paljon nimenomaan sen lyhyyden ansiosta. Mutta omasta mielestäni Ground Zeroesia tulisi ehkä käsitellä juuri "tekniikkademona" tai "maistiaisena", tai muuten mennään metsään ja pahasti. Minunlaiselleni MGS-fanaatikolle tämä on ollut juuri sitä mitä olen kaivannut eli helpotusta odottamiseen ja Fox Engineen paneutumista. Lisäksi se päätehtävä pääsee minusta laadullisesti ihan MGS2:n Tanker-episodin tasolle - Camp Omega pomppasi kertaheitolla yhdeksi suosikkialueistani koko sarjassa.

Olen suorittanut nyt kaikki lisätehtävätkin (paitsi Deja Vun). Kojima oli kyllä aika hervoton lisä, mutta niinhän hänet pystyi rekrytoimaan Peace Walkerissakin.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #37 : 30.03.2014 14:39 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Itse olen upottanut peliin nyt lähes 8h pelikellon mukaan ja vielä olisi reilusti pelattavaa ennenkuin kyllästyy.
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #38 : 30.03.2014 14:43 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kivaa tässä oli täydellinen ruudunpäivitys ja kuvanlaatu. Tuntuu enemmän next-geniltä kuin kaksi kertaa paremman näköiset pelit.

Staattiset ovet ja vaatelokerot harmittivat vietävästi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #39 : 30.03.2014 14:45 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Itse olen upottanut peliin nyt lähes 8h pelikellon mukaan ja vielä olisi reilusti pelattavaa ennenkuin kyllästyy.

Juu. Ja eipä tuossa tosiaan aika käy pitkäksi, kun peli sisältää aikamoisia ominaisuuksia ja yksityiskohtia. Jo niiden tutkiminen on aika antoisaa puuhaa, johon saa upotettua paljon aikaa.

Onko jollain muuten PS4-versiota? Kiinnostaisi kuulla, että miltä se oikein näyttää ja vaikuttaa. Tullut aika järkyttävät himot viime aikoina hankkia jo kyseinen laite ja tämä peli sille.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #40 : 30.03.2014 14:48 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili No pelin assetit ovat hieman vaatimattomia vaikkapa Infamoukseen verrattuna (PS3/360 tausta näkyy), mutta 1080p reso ja 60fps ruudunpäivitys paikkaavat tosi paljon. Tottunut yleensä näkemään täydellistä ruudunpäivitystä vain valituissa toimintapeleissä ja nykyään ei välttämättä niissäkään.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #41 : 30.03.2014 14:52 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Onko jollain muuten PS4-versiota? Kiinnostaisi kuulla, että miltä se oikein näyttää ja vaikuttaa. Tullut aika järkyttävät himot viime aikoina hankkia jo kyseinen laite ja tämä peli sille.

Mulla on PS4-versio. Näyttää ihan pirun hyvältä varsinkin yöaikaan ja toimii kuin ajatus. Kyllähän sen siis näkee että tämä on cross gen -peli, mutta kyllähän uudet alustat erottuvat selvästi edukseen. Vanhoilla koneilla peli on kuitenkin sub-HD ja fps ilmeisesti "vain" 25-30, kun taas uusilla koneille ei laske ikinä alle kuudenkympin. Ja auttaahan tuo PS4:n korkea resoluutio tähtäämisessä ja näkemisessä kauemmas, kun asiat erottuu paremmin.

Onhan tästäkin onneksi ihan hyvin vertailumateriaalia saatavilla, niin erot voi itse nähdä ennen ostopäätöksiä.
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #42 : 01.04.2014 11:25 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Uusimpien teorioiden mukaan The Phantom Painissa esiintyvä hahmo Quiet olisi Chico, joka on saanut sukupuolen korjaukseen liittyvää hormonihoitoa sillä aikaa kun Big Boss on ollut yhdeksän vuotta koomassa. Kyseessä saattaa olla jonkinlainen Cipherin kokeilu tai sitten Ground Zeroesin tapahtumat muuten vain traumatisoivat Chicon niin pahasti, että hänen uudesta ulkonäöstä tulee eräänlainen henkinen defenssi aikaisemmin tapahtuneille hirveyksille.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #43 : 01.04.2014 11:30 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Uusimpien teorioiden mukaan The Phantom Painissa esiintyvä hahmo Quiet olisi Chico, joka on saanut sukupuolen korjaukseen liittyvää hormonihoitoa sillä aikaa kun Big Boss on ollut yhdeksän vuotta koomassa. Kyseessä saattaa olla jonkinlainen Cipherin kokeilu tai sitten Ground Zeroesin tapahtumat muuten vain traumatisoivat Chicon niin pahasti, että hänen uudesta ulkonäöstä tulee eräänlainen henkinen defenssi aikaisemmin tapahtuneille hirveyksille.
Alkaa oikeasti kuulostamaan siltä, että Dead or Alive mättöpeleissäkin on parempi juoni :D
Play-Asia
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #44 : 01.04.2014 11:42 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Kuulosti hölmöltä minustakin kun ensi kertaa tästä kuulin, mutta koska kyseessä on Kojiman peli, niin käytännössä mikä tahansa voi olla mahdollista. Kojima on muun muassa sanonut Twitterissä, että Quietin vaatetukselle on "varsin hyvä syy" (eli voisi kai ihan hyvin olla tämä). Tätä aihetta on kyllä käsitelty myös ennenkin japanilaisissa videopeleissä ja varsinkin animaatioissa, esimerkiksi Dark Soulsin Gwyndolin on muistaakseni transsukupuolinen ja Steins;Gate-visuaalinovellin (josta on tehty myöhemmin melko suosittu anime) yksi hahmoista on myös oikeasti mies, vaikka näyttääkin naiselta.

Lisäksi The Phantom Painin on sanottu rikkovan useitakin tabuja. :)

http://i.imgur.com/omiJk3P.jpg
http://i.imgur.com/QM8hHyp.jpg


« Viimeksi muokattu: 01.04.2014 11:48 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #45 : 20.06.2014 05:31 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili Yhteensä puoli tuntia gameplay-videota Phantom Painista, kelatkaa kohtaan 41 min.

https://www.youtube.com/watch?v=y32F3jIMEUk

Mitäs tästä nyt voi sanoa, helvetin namulta näyttää. Pistää miettimään miksei Konami laittanut tätä pressitilaisuuteensa, olisi räjäyttänyt niin Nordeat kuin Danske Bankitkin. Sisältää niin Real horseshit- kuin Fulton Sheep Recovery-actionia, Troy Bakerilta näyttävän Ocelotin ja vielä entistäkin taktisempaa pahvilaatikkotoimintaa. Tuo jatkuva Fulton-palloilu kyllä rikkoo ikävästi realismiin ja oletettuun synkkäsävyisyyteen pyrkimistä, liittyy tosin Mother Base-juttuihin jotka taitaa olla laajalti vapaaehtoisia(?)

Myös 1080p/60fps mainittu. Giffejä:

Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 20.06.2014 05:39 kirjoittanut IPlayer »
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #46 : 20.06.2014 10:27 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Kuka hitto haluaa pilata todennäköisesti muutenkin lyhyen pelin katsomalla siitä puolituntia videota? Ei vaan tajua.
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #47 : 02.10.2014 11:13 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Ostin MGS5:GZ 15 dollarilla ja pelailin kertaalleen läpi. Sen verran täytyy sanoa, että peli näyttää hienolta (lukuunottamatta Snaken juoksuanimaatiota) ja pelattavuutta on parannettu huomattavasti aikaisemmista osista. Eka läpipeluu meni lopuussa räiskimiseksi, joten pitää yrittää vielä uudelleen.

Sitten sitä paskaa. Ääninäyttely, kirjoitus ja välikuvat oli paskaa. Juonta ei voi seurata edes puoleksi tosissaan vaan kaikki pitää ottaa huumorilla. Muuten koko roskan paskuus alkaa masentamaan liikaa. Ääninäyttely oli suurimmaksi osaksi perseestä. Jopa Kiefer oli huono, mutta lohdutuksena voi sanoa että se oli silti 100 kertaa parempi kuin Hayter. Kaikista eniten ärsytti kuitenkin Kojiman shakycam-tyyli. Kunnon Cloverfield-paskaa. Voisivat laittaa vaikka Phantom Painiin Uwe Bollin ohjaamaan ja suunnittelemaan välikuvat. Tulisi varmasti parempaa jälkeä.

Pelillisesti vaikutti kuitenkin paljon paremmalta kuin aikaisemmat osat, joten ehkä TPP lähtee mukaan... alennuslaarista.


« Viimeksi muokattu: 02.10.2014 15:37 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #48 : 02.10.2014 13:50 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Silti parempaa tarinaa kuin videopeleissä yleensä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #49 : 02.10.2014 15:33 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Sen verran täytyy sanoa, että peli on näyttää hienolta

Joo, niinhän se tekee, mut pop-upia on ihan järkyttävästi. Aluksi ei sitä huomannut. Olihan tämä eka peli Destinyn ohella, jota PS4:llä pelasin. Upotin peliin kuitenkin n. 15 tuntia ja hankin kaikki trophyt, joten maisemat tulivat tutuiksi. Joitain torneja ja vihollisiakaan ei näy ennen kuin kiikareilla zoomaat niitä kohti. Ärsyttävästi vain ponnahtavat esiin. Jännää kuitenkin, että jotkut niitä vielä kauempana olevat objektit (esim. tynnyrit) piirretään ihan normaalisti näkyville... Välillä myös jotkut kauempana näkyvät tekstuurit olivat todella low-res.

Mutta pelattavuus tuossa kyllä toimii. Lupaa hyvää Phantom Painiin. Ground Zeroesia tuli kyllä pelattua jo ähkyyn asti.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #50 : 02.10.2014 15:46 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Joo, niinhän se tekee, mut pop-upia on ihan järkyttävästi. Aluksi ei sitä huomannut. Olihan tämä eka peli Destinyn ohella, jota PS4:llä pelasin. Upotin peliin kuitenkin n. 15 tuntia ja hankin kaikki trophyt, joten maisemat tulivat tutuiksi. Joitain torneja ja vihollisiakaan ei näy ennen kuin kiikareilla zoomaat niitä kohti. Ärsyttävästi vain ponnahtavat esiin. Jännää kuitenkin, että jotkut niitä vielä kauempana olevat objektit (esim. tynnyrit) piirretään ihan normaalisti näkyville... Välillä myös jotkut kauempana näkyvät tekstuurit olivat todella low-res.

Varmasti kun enemmän pelaa niin huomaa näitä graafisia epäkohtia. Itsellä pisti ainoastaan silmään FOX Enginen "märkäefekti". Kaikki kiiltää niin saatanasti niinkuin vaseliinia sataisi. Jopa koiran turkkikin kiiltää märkänä. 60 fps piti kuitenkin aika hyvin pintansa.

Tarinasta sen verran, että onhan tuo ihan perusvideopelipaskaa. Niin övereksi vedettyä, kun olla ja voi. Lisäksi pelistä ei löydy yhtään "normaalia" hahmoa vaan kaikki on vedetty ääripäihin. Last of Us näytti miten kerrotaan tarina hyvin. Itse juonesta voi olla montaa mieltä, mutta mielestäni se oli hyvä.
Play-Asia
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #51 : 03.03.2015 18:58 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili


Plääh. Olisi saanut tulla aiemmin, kun peli kerran on jo valmis.


Edit:

Kansitaidetta. Ei sitten saatu Shinkawan piirrosta kanteen tässäkään  :/



« Viimeksi muokattu: 04.03.2015 16:17 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #52 : 04.03.2015 19:40 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kansitaidetta. Ei sitten saatu Shinkawan piirrosta kanteen tässäkään  :/


Ehkäpä sitten aikanaan ilmestyvässä parannetussa paketissa Substancen ja Subsistencen tyyliin.
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #53 : 04.03.2015 20:08 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Siis mitä hemmettiä tuon kansikuvan kanssa. Toivottavasti on vaan joku USA-heeboille suunnattu versio.
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #54 : 04.03.2015 20:15 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Siis mitä hemmettiä tuon kansikuvan kanssa. Toivottavasti on vaan joku USA-heeboille suunnattu versio.

PEGI-merkintä kertoo toista. Toivottavasti on reverse cover.
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #55 : 05.03.2015 00:44 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Juu, kyllä tuo on sama Euroopassa. Eniten häiritsee se, että ei ole Shinkawan taidetta missään muodossa. Mutta minkäs teet, kun CGI-kannet ilmeisesti myyvät paremmin ainakin niiden mielestä, jotka näistä kansista päättävät.

Eurooppaan tuleva erikoisversio näyttää muuten tältä:

Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #56 : 05.03.2015 08:52 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW MSX- ja NES-kansien jälkeen ollut paskaa, joten eipä tässä voi esittää pettynyttä. Onhan se varmaa jo, että David Hayter ei esiinny pelissä missään muodossa?
Play-Asia
tallennettu
Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #57 : 05.03.2015 12:31 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Onhan se varmaa jo, että David Hayter ei esiinny pelissä missään muodossa?

Spoileri (osoita katsoaksesi)

^Toivossa on hyvä elää.
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #58 : 05.03.2015 12:36 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili Itselleni ensikosketus MGS-sarjaan oli MGS4. Tuolloin ihmettelin sarjan hehkutusta, lopulta pelin kanssa kävi minulle samalla tavalla kuin mitä esim. Gears of War-paskapelin kanssa, eli kun en etsimällä etsimälläkään löytänyt pelistä mitään nautittavaa, oli pakko lopettaa se kesken. MGS4 bossien geneerisyys ja paskuus ansaitsee kyllä erityismaininnan. Ja Hayterin ääninäyttely oli juurikin sellaista "paskanvääntöä".

Lämpenin kuitenkin lopulta MGS:sarjalle kun pelasin MGS1-3. Heti ekana ykkösen aloitettuani huomasin, että Hayter vetää siinä iha erityylillä kuin MGS4:ssä.  Nyt olenkin sitämieltä, että Hayter on ainoa oikea ääni Snakelle, vaikkakin jo kakkosessa ja kolmosessa suorituksen taso laski ja nelosessa meni jo niin huonoksi että mieluummin kuuntelee Jack Baueria jatkossa. En ole kauhean hypettynyt MGS5:stä, open world-pelit ei  ole koskaan iskenyt, kyllä kenttäsuunnittelussa laatu korvaa määrään.Ottaisin mieluummin jonkun suljetun ja klaustrofobisen teollisuusmurjun.Ei ole Shadow Moseksen voittanutta tunnelmassa.


« Viimeksi muokattu: 06.03.2015 08:53 kirjoittanut Siegmeyer »
tallennettu
Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain « Vastaus #59 : 07.03.2015 12:24 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili David Hayter on Solid Snaken ääni mulle. Ihan sama kuka on Big Bossin äänenä. Muutenkin vähän ärsyttää, että tästä Metal Gear -pelisarjasta on ihan tullut Big Boss -pelisarja. Mulle ainakin Solid Snake tulee aina olemaan se päähahmo.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 5
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines