Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots -julkaisu: 12.06.2008
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 19
Tulostusversio
Aihe: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots  (Luettu 128332 kertaa)
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #210 : 03.05.2008 14:12 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili http://www.gametrailers.com/player/usermovies/211544.html?playlist=featured

Snake ja Merylin tiimi vs. FROGS gameplay video
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #211 : 03.05.2008 21:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Innostumiskäyrä tätä peliä kohtaan on noussut viime viikkojen aikana tasaiseen tahtiin, mutta suurin hyppäys tässä käyrässä tapahtui juurikin kun näin tuon videon, jossa Snake hiipii pelottavan aidon näköisessä lumituiskussa eteenpäin... Kautta Marion tuuheiden viiksien, onko tuo... Shadow Moses???  :o   

On ihan saakelin siistiä, jos pelissä on pelattavana MGS1:n ja MGS2:n avainhetkiä takaumien muodossa.

On ihan saakelin siistiä, jos pelissä vieraillaan uudelleen Shadow Moseksella ja siellä olisi vielä jotakin jännää tekemistä. Jännä tekeminen tarkoittaa, että pakkashuoneeseen delannut Vulcan Raven on siellä vieläkin ja että se herää kohmeestaan kaikkien näiden vuosien jälkeen!

On ihan saakelin siistiä, jos pelattavana on kokonaan uudelleenluotu MGS1 nelosen graffoilla. Mutta se olisi jo liian hienoa...


Damn, nyt alkaa hype purra.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #212 : 03.05.2008 21:40 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
On ihan saakelin siistiä, jos pelissä vieraillaan uudelleen Shadow Moseksella ja siellä olisi vielä jotakin jännää tekemistä. Jännä tekeminen tarkoittaa, että pakkashuoneeseen delannut Vulcan Raven on siellä vieläkin ja että se herää kohmeestaan kaikkien näiden vuosien jälkeen!

Eivätkös Ravenin pikkulinnut syöneet tämän olemattomiin?

Jonkinlainen säätö vanhoilla alueilla olisi mukava nostalgia annos, mutta tiedä sitten kärsisikös tarina moisesta ellei niitä tehdä juuri flashbackien avulla. Muuten minun puoelestani Snake voi hiippailla jo tutuksi tulleella kaupungilla ja sen lähiympäristössä.


« Viimeksi muokattu: 03.05.2008 21:46 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #213 : 04.05.2008 12:14 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Nähtiinhän trailerissa kun Snake huristeli Metal gear rexillä, joka näytti olevan hieman rikkinäinen... Liekkö sitten täysin sama mgs1:n Metal Gear kunnostettuna vaiko joku kopio tai uni tms.
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #214 : 04.05.2008 14:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Voi olla uni, jossa Snake näkee itsensä "oikeassa" iässään. Veikkaan, että pelissä voi olla aika synkkiäkin teemoja tuon rappeutumisen myötä.

Ehkä pelissä käydään Shadow Moseksellakin pyörähtämässä, mutta tuskin siellä on paljoa tekemistä. Olihan se tuossa videossakin täysin hylätty. Niin ja sama Rexihän tuo on, sillä eihän niitä tehty kuin yksi. Ray korvasi Rexit aika nopeasti.

Ja innostuihan se Epi viimeinkin...
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #215 : 04.05.2008 14:45 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Niin ja sama Rexihän tuo on, sillä eihän niitä tehty kuin yksi. Ray korvasi Rexit aika nopeasti.

Eikös tuo nyt ollut juuri niin päin, että MGS:n jälkeen Ocelot ja Gurlukovich myivät REXin piirustukset mustassapörssissä. Tämän seurauksena lähes kaikilla maailman armeijoilla oli/on oma REX, eli niitä oli loppujen lopuksi enemmänkin kuin vain tuo yksi. Noita ja muita Metal Geareja vastaan taistellakseenhan Philantropy pääasiassa käsittääkseni perustettiin.

Ja Wikipedian mukaan:
Lainaus käyttäjältä: Wikipedia
It is revealed in Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty that Revolver Ocelot, the sole FOXHOUND survivor, escapes with the blueprints for REX and sells them on the black market. As a result, variants of REX spread worldwide. The Metal Gear RAY is designed in response, to combat these variants of REX, and render them useless.

Mutta joka tapauksessa taitaa todellakin olla tuo se alkuperäinen REX.


« Viimeksi muokattu: 04.05.2008 15:00 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #216 : 04.05.2008 19:21 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Mietin vaan että miten se REX on sitten laitettu kuntoon. Eikö se ykkösen lopussa ollu aika käyttökelvoton...
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #217 : 04.05.2008 19:43 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Mietin vaan että miten se REX on sitten laitettu kuntoon. Eikö se ykkösen lopussa ollu aika käyttökelvoton...

Olihan se rikki, mutta toisaalta vielä yhtenä kappaleena eli periaatteessa korjaaminen voisi olla mahdollista. Aika varmasti voi kyllä todeta, että kyseessä on sama REX kuin alkuperäisessäkin pelissä. Kyseisessä trailerissa näytetty REX on kuitenkin selvästi ottanut joskus aika pahasti osumaa, sen tutka on säpäleinä ja railgun puuttuu. Jostain syystä Snake näyttää myös käyttävän Metal Gear Mk. II:sta auttamaan REXin ohjaamisessa, kuten kuvasta näkyy.



Näyttää muuten myös sijaitsevan aika pohjoisessa tuo paikka, missä tuo REXin ja RAYn taistelu käydään. Alaska anyone..?
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #218 : 04.05.2008 22:36 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Juu... samahan se on. Muistelin vaan että se REX meni paljon huonompaan kuntoon. Tämä metal gear sota ei varmaan ainakaan ole mitään unta mm. tuon Metal Gear Mk. II:n mukana olon vuoksi...
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #219 : 05.05.2008 08:13 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
Eikös tuo nyt ollut juuri niin päin, että MGS:n jälkeen Ocelot ja Gurlukovich myivät REXin piirustukset mustassapörssissä. Tämän seurauksena lähes kaikilla maailman armeijoilla oli/on oma REX, eli niitä oli loppujen lopuksi enemmänkin kuin vain tuo yksi. Noita ja muita Metal Geareja vastaan taistellakseenhan Philantropy pääasiassa käsittääkseni perustettiin.

Joo ne oli REX:in variantteja, eli tuskin ihan samanlaisia. Mutta enivei alkuperäinenhän tuo näyttää olevan, kun kerran Radomekin on sopivasti paskana.

Saa nähdä onko mukana enää täysin uutta MG:tä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #220 : 07.05.2008 21:47 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Eurogamerin uusi previkka pelistä.

Todella mielenkiintoista luettavaa ja nosti taas odotukseni uusiin sfääreihin. Kaikenlaista uutta asiaa mm. välidemoista ja codec-keskusteluista. Codec-keskusteluja on kuulemma aika paljon ja ne ovat pitkiä. Välidemojen ollessa kokonaan ingame-kamaa, on sulavat siirtymät pelin ja videon välillä mahdollisia. Useissa välidemoissa on myös mahdollista seurata tilannetta useista eri näkökulmista (esim. normaali, valvontakamera ja Metal Gear Mk. II:n kamera)

Olen kyllä sanoinkuvaamattoman iloinen, että pääsen sittenkin pelaamaan tätä peliä  -  ja vielä julkaisussa. Vielä vuosi sitten uskoin, että lempipelisarjani finaali jäisi kokonaan väliin tai ainakin siirtyisi vuosien päähän. Mutta vielä viisi viikkoa pitäisi jaksaa  ;D
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #221 : 09.05.2008 15:39 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Tuplista tulee, mutta tulkoon. Ei varsinaisesti suoraan liity tähän sarjan neljänteen installaatioon, mutta Gametrailers on näköjään katsonut hyväksi tehdä Metal Gear Retrospectiven. Itse jo uumoilinkin, että jotain tälläistä nähtäisiin Gametrailerssilta ja hyvä että tekivät. Itse en vielä kerennyt katsomaan, mutta varmaan kohtuu mielenkiintoista settiä. Vaikka aiemmat osat ovatkin tuttuja, mutta aina näistä oppii jotain behind the scenes -juttua.

Metal Gear Retrospective Part One
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #222 : 09.05.2008 15:47 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Mahtavaa, odottelinkin jo koska tämä nähdään. Muut GT:n retrospectivet olen katsastanut ja mielenkiintoisiahan ne ovat. MGS sattuu myös olemaan lähellä sydäntä joten tämä oli mukava lisäys. Kiitokset linkityksestä ;) Nyt loppu OT
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #223 : 11.05.2008 23:44 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Play.com on lisännyt valikoimiinsa MGS4 Limited Editionin. Hintaa ~112 euroa. Ikävä kyllä toimittavat vain Britanniaan ja sivujen mukaan kyseessä on Play.com Exclusive, joten tätä ei ehkä  muualla nähdä.

# Limited Edition contents:
# 6" Old Snake 'Olive Drab' action figure
# "The Making Of Metal Gear Solid 4" documentary on Blu-ray Disc
# Official Metal Gear Solid 4 soundtrack

Kyllä kelpaisi, jos Sony toisi sen saman Limited Editionin Eurooppaankin, minkä jenkit saavat. Ja tietysti mukavaa olisi, jos sitä saisi Suomestakin.

tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #224 : 11.05.2008 23:55 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Play.com UK Exclusive tarkoittaa minun mielestä sitä, että Briteissä tuota ei saa kuin Play.comista. Onhan tuota listattuna jo UK:n ulkopuolellakin, joten kyllä se tulee tarjolle muuallekin Eurooppaan.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #225 : 12.05.2008 00:16 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Play.com UK Exclusive tarkoittaa minun mielestä sitä, että Briteissä tuota ei saa kuin Play.comista. Onhan tuota listattuna jo UK:n ulkopuolellakin, joten kyllä se tulee tarjolle muuallekin Eurooppaan.

Totta, itse vähän jätin huomiotta tuon UK-tekstin. No hyvä jos tulee muuallekin, ja toivottavasti näitä saisi normaaleistakin kaupoista.
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #226 : 13.05.2008 11:20 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Uutta traileria pukkaa!

Varoitus sisältää spoilereita!!!

Katsominen omalla vastuulla.

http://www.youtube.com/watch?v=Bbqbn0QW1gw

Rupeaa kyllä odotukset nousemaan tämän kohdalla, pitäisi se PS3 saada hommattua prkl.
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #227 : 13.05.2008 11:51 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Uutta traileria pukkaa!

Varoitus sisältää spoilereita!!!

Katsominen omalla vastuulla.

http://www.youtube.com/watch?v=Bbqbn0QW1gw

Rupeaa kyllä odotukset nousemaan tämän kohdalla, pitäisi se PS3 saada hommattua prkl.

Uskaltaako sitä edes katsoa?  :o

Lupasin itselleni, etten spoilaa enempää kuin mitä nyt olen tässä parin vuoden aikana imenyt, mutta kiinnostaisi kyllä aivan perkeleesti.

Edit:
No joo, päätin nyt kuitenkin katsoa tuon. Eipä siinä oikeastaan mitään pahempaa ollut, samat hahmot kuin aiemmissakin videoissa. Uusia tapahtumapaikkoja tosin näytettiin, mutta ei niistäkään oikein kunnolla selvää saanut, ellei sitten rupea tarkemmin analysoimaan. Toivottavasti tämä näkyisi vaikka kotimaankin tv:ssä, jos mainokseksi on tarkoitettu.


« Viimeksi muokattu: 13.05.2008 12:38 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #228 : 13.05.2008 12:24 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Uskaltaako sitä edes katsoa?  :o

Lupasin itselleni, etten spoilaa enempää kuin mitä nyt olen tässä parin vuoden aikana imenyt, mutta kiinnostaisi kyllä aivan perkeleesti.

Edit:
No joo, päätin nyt kuitenkin katsoa tuon. Eipä siinä oikeastaan mitään pahempaa ollut, samat hahmot kuin aiemmissakin videoissa. Uusia tapahtumapaikkoja tosin näytettiin, mutta ei niistäkään oikein kunnolla selvää saanut, ellei sitten rupea tarkemmin analysoimaan. Toivottavasti tämä näkyisi vaikka kotimaankin tv:ssä.

Joo ei siinä mitään älyttömiä paljastuksia ole, mutta juuri nuo paikat ja pikku yksityiskohdat iskevät silmille pahasti jos haluaa pitää kaiken pimennossa julkaisuun asti.
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #229 : 13.05.2008 12:45 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili MGS4 Intro!

Ovat sitten menneet päästämään pelin intron nettiin. Tuota en kyllä ainakaan ole katsomassa  ;D
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #230 : 13.05.2008 14:19 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #231 : 13.05.2008 15:11 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
No joo, päätin nyt kuitenkin katsoa tuon. Eipä siinä oikeastaan mitään pahempaa ollut, samat hahmot kuin aiemmissakin videoissa. Uusia tapahtumapaikkoja tosin näytettiin, mutta ei niistäkään oikein kunnolla selvää saanut, ellei sitten rupea tarkemmin analysoimaan. Toivottavasti tämä näkyisi vaikka kotimaankin tv:ssä, jos mainokseksi on tarkoitettu.
Voi ei! Nyt sä spoilasit mitä se spoilaa!

Sori. Ei pitäs huudella vieraisiin pöytiin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #232 : 13.05.2008 18:59 »
Masi Jäsen Viestejä: 43 Basaaripisteet: 0 Profiili
Uutta traileria pukkaa!
Varoitus sisältää spoilereita!!!
Katsominen omalla vastuulla.
http://www.youtube.com/watch?v=Bbqbn0QW1gw
Rupeaa kyllä odotukset nousemaan tämän kohdalla, pitäisi se PS3 saada hommattua prkl.

Oli muuten huvittava traileri,kenties tehty tahallaan kieli poskessa?.

Paras oli kun se kuuluttaja lausui "siistillä" örinä-äänellään:

"Evil is Powerful".....lol,ihan tosi?.

tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #233 : 13.05.2008 19:17 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ainahan MGS-sarjassa on paljon läppää. "Evil is powerful" ----> "Courage is solid" ei jätä paljon arvailujen varaan sitä kuinka 100% tosissaan tuossa ollaan (jos sitä nyt ei muuten tajunnut). ;)

« Viimeksi muokattu: 13.05.2008 19:22 kirjoittanut Cyrus »
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #234 : 13.05.2008 21:06 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Tää on ny valamis, ihan 100%:n. Konami järjesti valmistujaispirskeet tänään. Menee varmaan monistamoon seuraavaksi ja sieltä jossain vaiheessa kauppojen hyllyille odottelemaan kesäkuista julkaisua.

E: Puolenkuunpelit tarjoilee näköjään pelkän OST:n ja Making of -levyn sisältävää Limited Editionia siedettävään 70€:n hintaan. Tuon verran voi noista jopa maksaa ekstraa halvempiin ostopaikkoihin verrattuna, etenkin kun on kyse MGS-saagan päättävästä julkaisusta.


« Viimeksi muokattu: 13.05.2008 23:07 kirjoittanut Azu »
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #235 : 14.05.2008 20:32 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Kojima vittuilee:

Lainaus
[Ocelot's voice]
Yes.
We just finished the press conference.
Yes.
Everything went according to plan.
Yes.
We're entering into the last phase of the mission.

Do you want to execute the launch day surprise?
Yes, that's right.
Akihabara, New York, L.A....
Live, simultaneously throughout the world...
Yes, it's under control.
The VIP's are happy to participate.
Yeah, that's right.
That person.
Yes sir, understood.
So on June 12th...

By the way, what should we do about "The Project?"
Yes, that's correct.
That man has fallen.
It's about the sequel.
Yes, indeed.
Yes.
Yes.
Yeah.
I see.
Yes, sir.
Mr. CEO
Tuollainen audioklippi soitettiin eilisessä tapahtumassa. Minkäköhän pelin jatko-osaa tuollakin tarkoitetaan. Liittyyköhän se Metal Gear -sarjaan vai voisikohan tuo tarkoittaa peräti Zone of the Enders 3:sta (jes pliiis)? Kojimahan kertoi, että hänen seuraava projekti tulee olemaan HC-pelaajille suunnattu. ZOE3 olisi sitä.  8)
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #236 : 19.05.2008 13:30 »
tuhis Vieras Äöäöääöää en topikista mitään lue!

Tulin vaan ilmottamaan että pelisarja on saanut vihdoin arvoisensa käsittelyn

http://kotaku.com/5009642/metal-gear-solid-%252B-lupin-the-third--so-awesome
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #237 : 19.05.2008 21:44 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Heh oli aika mahtia tuo uusi animaatiokin. Skilliä löytyy tekijältä.

Olen tässä kahden vaiheilla, että ostanko plesen pelkästään yhden pelin takia... onko se 399+prolo tarjous enää käytännössä saatavilla?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #238 : 19.05.2008 22:01 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Olen tässä kahden vaiheilla, että ostanko plesen pelkästään yhden pelin takia... onko se 399+prolo tarjous enää käytännössä saatavilla?

No tilattavissa se ei ainakaan enään ole. Varattukin niitä on ainakin 240 kappaletta, luultavasti enemmänkin nykyään. Lisäksi heillä ei ole tietoa, milloin saavat seuraavan lähetyksen. Arvioivat, että tällä viikolla saattaisi ehkä tulla jotain, mutteivät olleet varmoja kun viikko sitten kysyin. Eli käytännössä saatavuus on vähän heikkoa, kun toimittamattomia tilauksiakin on jo noin paljon.

Järvenpään Megaswapistahan saa sitten seuraavaksi halvimmalla konsolin eli 419€ lähtee. Sieltä itsekin hain. Capiltakaan ei ole hetkeen pystynyt nettikaupan kautta tilaamaan sitä international-versiota, joten siitäkin on vähän hankala sanoa.
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #239 : 20.05.2008 07:42 »
tuhis Vieras
Olen tässä kahden vaiheilla, että ostanko plesen pelkästään yhden pelin takia... onko se 399+prolo tarjous enää käytännössä saatavilla?

Samat aatteet. Meinannut tilata monta kertaa, mutta yhtä monta kertaa päättänyt että olkoot koko vehje ja kahtelee sitten joskus kun tulee slim versio halvemmalla. Kuitenkin aina jotain kautta tulee ajateltua että uusi Metal Geari... uusi Metal Geari...

Kaikkien kavereitten HD-konsoli on kuitenkin XO ja sille tuntuisi tällä hetkellä olevan enempi mielenkiintoisia pelejä ja se on halvempi ja sillekin on kai tulossa se bluray ennenpitkää ja... silti se vitun Metal Geari.

Toisaalta eipä tuon Wiin kanssa tilanne ole ollenkaan niin toivottoman oloinen kun kuukausi pari sitten.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 19
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines