Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Mass Effect 2 -julkaisu: 28.01.2010
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Mass Effect -trilogia  (Luettu 15513 kertaa)
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #30 : 20.02.2010 18:06 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW BioWaren Storessa myytävänä Mass Effect 2 lithographeja. Niitä tehdään vain 300/kuva ja jokainen on numeroitu ja signeerattu. Oli varaa vain yhteen, joten otin Minutemanin, toimituksineen maksoi ~40 dollaria. Muut eivät niin säväyttäneet, mutta rahakkaampana olisin voinut osaa nuo kaikki ihan keräilymielessä. ME1:n lithographeja ei perkula saa enää mistään, kukaan ei halua luopua omastaan.

http://biowarestore.com/mass-effect-art
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #31 : 08.04.2010 15:55 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Hihhei, läpäisin pelin. En ole katsonut viimeisintä seiviäni, mutta joku 17-20 tuntia siinä varmaan meni. En hirveästi suorittanut kylläkään sidequesteja että olisi voinut mennä huomattavasti pitempäänkin.

"Paska pelattavuus, liikaa bugeja, tekstuurit ei toimi, huono peli" Pah, sanon minä. En tiedä onko minulle sattunut joku Premium-versio pelistä vai onko mieleni vain suvaitsevampi bugeja kohtaan. Toki näkyi silloin tällöin hassuja bugeja ja tekstuurit eivät aina ladanneet ihan niin nopeasti kuin pitäisi, mutta minkäänlaisia Thapza-tyylisiä worst case scenarioita ei itselleni kyllä käynyt.

Ja nyt niihin pelin hyviin puoliin! Pelimaailma oli yksi immersiivisimmistä koskaan pelaamistani. Hahmot olivat erittäin uskottavia ja tietyllä tavalla oli suhteellisen kivaa pitää niitä veikkosia mukana matkallani.

Spoileri: Jänniä juttuja tarinastani liittyen hahmoihin (osoita katsoaksesi)

Keskustelut olivat myös yksi pelin parhaimmista anneista. Itsehän toimin siis oman omantuntoni enkä minkään taktisen suunnittelun ("Haluan paragon-mittarin täyteen!!") mukaan... Lopussa Paragon-mittarissani oli kolme palkkia viidestä ja renegade mittarissa hieman vajaa yksi palkki. Samoin ne sivutehtävät mitä tein (olisi ehkä pitänyt tehdä enemmänkin) olivat varsin mukavia ja saattoivat sisältää hauskoja keskusteluja ja/tai moraalisia probleemoja.

Huomatkaa, etten arvioi peliä hyväksi sen alienyhdyntäkohtauksen ansiosta... En nimittäin koskaan nähnyt sitä. Soli varmaan jossain sivujuonessa.

Ehkä se Mass Effect 2 pitää tässä jossain vaiheessa pistää hankintaan.

PS. En tiedä mistä se kertoo, mutta seivimääräni oli 87 pelin lopussa. Huhuh.
Spoileri: PPS. ÜBERSPOILER + WHINE COMBINED (osoita katsoaksesi)
post post post scriptum: Credits-biisi on awesome <3
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #32 : 15.10.2010 15:33 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Xbox Liven kultajäsenet saavat ladattua Mass Effect 2:n lisäosat (ei uusinta) puoleen hintaan tämän viikon ajan. Ja muistutus vielä käynnissä olevasta kampanjasta, eli käytä 2400 pistettä lokakuun aikana ja saat 800 pistettä takaisin.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #33 : 27.07.2011 00:13 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Ja taas olisi Mass Effect 2:n lisäreitä tarjouksessa Gold-jäsenille.

http://marketplace.xbox.com/fi-FI/Promotion/dealoftheweek
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #34 : 27.07.2011 00:25 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili kiitti vinkistä, ostoon meni  :)
tallennettu
Re: Mass Effect -trilogia « Vastaus #35 : 09.03.2012 16:54 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW ME3 pelaillut nyt pari tuntia. Yksi tunti yksinpeliä ja toisen tunnin moninpeliä. Moninpeli oli yllättävän kivaa hordemodeilua, mutta itse bonuspack rahastukset hieman häiritsee. Eihän niitä ole pakko ostaa, mutta silti aika perseilyä. Yksinpeli nyt vaikuttaa samalta kuin aina ennenkin eli aika varmasti tulee pelattua mielellään läpi. Luonnollisesti boxilla.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #36 : 09.03.2012 21:28 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Mass Effect 3 on ensimmäisen 10+ tunnin jälkeen siitä vittumainen, että jotkut pienet ratkaisut voivat johtaa odottamattomiin ja ei haluttuihin lopputulemiin.
ME3 on myös paljon lineaarisempi, kuin edeltäjänsä.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #37 : 09.03.2012 22:33 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili
Mass Effect 3 on ensimmäisen 10+ tunnin jälkeen siitä vittumainen, että jotkut pienet ratkaisut voivat johtaa odottamattomiin ja ei haluttuihin lopputulemiin.
ME3 on myös paljon lineaarisempi, kuin edeltäjänsä.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tuohan on juuri sitä parhautta kun mitättömältä tuntuvalla valinnalla onkin kohtalokkaat seuraukset.
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #38 : 12.03.2012 20:42 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Räimin tuossa ME3:n viime yönä läpi. Fiksuna poikana tutustuin Mass Effectiin vasta vajaa kuukausi takaperin ja pelasin koko trilogian yhdellä hahmolla, pitäen Malcolm Shepardin arvoista ja aatteista kiinni, ennenkuin sekoitan pääni uuden hahmon mietteillä. HC-roolipelausta ja silleen. Ja voi pojat, oli kyllä sellanen reissu että oksat pois. Ajattelin tässä vähän jakaa fiiliksiä peleistä yksinään ja kokonaisuutena.

Mass Effect:

Ns. hiomaton timantti. Stoori, NPC:t ja immersio olivat puhdasta kultaa, mutta itse gameplay ontui, HUD tuntui olevan jälkikäteen päälleliimattu puolivalmis yritelmä ja inventory-systeemiä oli tuskasta käyttää. Quest log oli myös huterasti suunniteltu. Peli myös jotenkin tulkitsi Ashleyn meikän Love Interestiksi vaikka olin vaan kohtelias. Heti alussa tein päätöksen että sitä kalaa en nosta vedestä, mutta ei sitten jos Biowarelle ei käy. Pieniä moitteita siitä että tuntui olevan enemmänkin lainattujen osien summa (toisista sci-fi-fiktioista) kuin oma kokonaisuutensa, mutta kuitenkin hyvä aloitus trilogialle.

Mass Effect 2:

Verrattuna ykköseen: Huonompi tarina, en tykännyt yhtään kun koko peli oli lähinnä sitä että poimitaan kavereita kyytiin. Ykkösessä oli koko ajan tavoite sama ja apuvoimat sattuivat vaan tulemaan kyytiin siinä ohimennen. Ykkösen malli toimii tarinana paremmin. Lineaarisempi kuin edeltäjänsä, kentissä ei tuntunut olevan yhtään varaa tutkimiselle tai vaihtoehtoisille lähestymistavoille eikä esim. hakkeroinnista saanut mitään muuta kuin rahaa. NPC:t tuntuivat olevan elottomampia kuin aiemmin, kun eivät suurinta osaa pelistä tehneet tai sanoneet mitään. Combat ja hahmon stattien kehitys oli paremmin toteutettu. Kakkosen lineaarinen aseiden kehitys on parempi kuin ykkösen clusterfuck, joka on olevinaan aseiden hallintaa ja modausta.

Omillaan ME2 on kuitenkin hyvä peli ja oli tarinankerronnan kannalta loistava idea pakottaa Shepard Cerberuksen puolelle. Quest log ei tässäkään pelissä toimi.

Mass Effect 3:

Suurimman osan ajasta näistä kolmesta paras peli. Konfliktit ovat suurempia, traagisempia, eeppisempiä. NPC:t ovat mukana menossa kuin ykkösessä, mutta Normandylla tapahtuvaa downtimea ei ole myöskään unohdettu, päinvastoin. On mahtavaa että miehistö liikkuu ympäriinsä Normandya, juttelee keskenään, vetää kännejä. Combat toimii parhaiten, vaikka coverin ja combat rollien kanssa on välillä ongelmia. Aseistus ja panssarit on parhaiten toteutettu, simppelillä mutta modifikaation sallivalla systeemillä. Kolmosen ainoa oikeasti vakava ongelma on

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tällaista tuli mieleen ensimmäisen läpipeluun jälkeen. Alottelen varmaan lähipäivinä uudella hahmolla niin näen sitten miten mielipiteet muuttuu, mutta se on sen ajan murhe.
tallennettu
Re: Mass Effect -trilogia « Vastaus #39 : 13.03.2012 08:12 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Heille, jotka miettivät ME3:n ostoa PS3 ja Xbox 360-version välillä.
http://www.lensoftruth.com/head2head-mass-effect-3-analysis/

Paremman ohjaimen lisäksi saa vielä paremman grafiikat ja tasaisemman frameraten.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mass Effect -trilogia « Vastaus #40 : 26.03.2012 12:50 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Pitäisi ehkä ottaa itseään niskasta kiinni ja pelailla ME:t läpi, kun kohtalaisen isosta pelieepoksesta on kuitenkin kyse. Lisäksi tällainen lähempänä toimintaa oleva rpg-tyyppi vois sopia mulle kivasti. Ongelmaksi nousee kuitenkin ekan pelin uupuminen PS3:lta, jolla sarja olisi toki kätevintä kokea. Pelattavaa on sen verran paljon tällä hetkellä, ettei mulla oikeastaan ole pelkän peli-ilon vuoksi mitään tarvetta kiskoa ekaa osaa esim. PC:llä heikohkoilla asetuksilla läpi(varsinkaan kun seivejä ei saisi hyötykäyttöön), vaan pääasiassa sarja kiinnostaa stoorina ja ilmiönä. Eli mites se ME2:n sarjakuvaintro Pleikkarilla, ihan susi vai pääseekö siinä tarinan harjalle edes kohtalaisesti?

« Viimeksi muokattu: 26.03.2012 13:01 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #41 : 02.04.2012 16:23 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Aloitin viikko sitten Mass Effect ykkösen ja kohta on kakkonenkin läpi. Ykkösestä olen pitkälti samaa mieltä Edgeworthin kanssa, vaikka kakkonen on mielestäni selvästi se parempi peli. Pääjuoni ei kiinnosta hirveästi, mutta kaikki muu sen ympärillä on tosi upeaa. Oikeastaan minusta ykkönen boostaa aika kivasti kakkosen hyvyyttä ja immersiota. Sen siis pelaa jo kakkosen takia mielellään, vaikka siinä onkin muutama tosi pitkästyttävä kohta ja mako bugailee minkä kerkeää.

Garrus on ihan paras.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #42 : 04.04.2012 02:52 »
Reijo T Lipponen Jäsen Viestejä: 2 Basaaripisteet: 0 Profiili Mass Effect 1 on edelleen mielestäni paras näistä kolmesta, joita olen pelannut. Kakkonen oli liian räiskintäpainotteinen, kun taas kolmosessa oli pelaamista haittaava bugi. Keskityn kolmoseen.
Valitettavaa oli, että kolmoseen ei saanut siirrettyä 1-osan hahmon kasvoja, vaan ne piti luoda uudestaan.
Peli alkaa vauhdikkaasti, mutta pian selviää, että maisemat eivät paljon varioi, vaan ollaan lähes samankaltaisissa maisemissa. Ehkä tähän vaikuttaa se, että makon kaltaista maassa kuljetettavaa kulkuneuvoa ei ole vaan liikutaan vain jalan. Näin ollen ei tarvitse liikkua pitkiä matkoja nähden mitään upeita planeettoja. Sääli, sillä jo Kuusta Maan katsominen makolla ajaen viehätti minua ykkösosassa. Myös muut hienot maisemat eri planeetoilla olivat hienoja ykkösosassa. Kun tähän lisätään, että taistelut ovat varsin yksitoikkoisia, samaa toistavia putkijuoksuja, alkaa puuduttaa persettä.
Positiivinen seikka oli se, että VIHDOIN pääsin toteuttamaan sen lesbokohtauksen, jota jo edellisissä osissa yritin. Pystyin toteuttamaan sen jopa pari kertaa, eikä ollut vaikeaakaan.
Kun edetään kohti loppua, tuli inhottava bugi, joka pilasi koko pelitunnelman: Shepard meni läpi laskemistaan tikkaista. Vasta pari tuntia taukoa pidettyäni ja yritettyäni uudestaan se jostain syystä suostui kiipeämään niitä pitkin ja sain jatkaa peliä. Kolmosessa on muitakin bugeja kuulemma.
Pari kertaa tulee sellaisia kohtia, jotka eivät sovi roolipeliin, mutta Narrative-vaihtoehto on silti siihen pelityyppiin suht' sopiva, räiskintä on iisiä lukuunottamatta noita paria kohtaa. Itse asiassa ihan lopussa vältin taistelua ja juoksin suoraan noodille saadakseni pelin jatkumaan ja jatkuvan kuolemisen loppumaan.
Loppuratkaisu on kiistelty ja kenties moneen kertaan jo kirottu, mutta minusta se oli ihan järkevä lopetus hienolle saagalle, sanokaa mitä sanotte. Ei harmita.
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #43 : 06.04.2012 21:45 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Kakkosen läpäisin siinä keskiviikkona ja oli kyllä sen verran kova peli että pistin sitten tänään kolmosen tilaukseen. Pitää pelata kakkonen vielä kerran ennen kolmosta jotta saan paremman endingin kun kupsahti sellaisia hienoja hahmoja kuten Garrus, Grunt ja Thane.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #44 : 24.04.2012 01:34 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW No niin, tuli tuossa hetki sitten korkattua Massa kolmonen. Ekat fiilikset ovat lähinnä että peli on visuaalisesti upea ja gameplay parempaa kuin missään muussa osassa. Lisäksi tunne siitä että "maailmanloppu uhkaa" on aika vahvasti läsnä. Ainoat miinuspuolet jotka keksin näiden viiden tunnin jälkeen ovat ne että Shepard ei tunnu olevan keskusteluissa enää täysin pelaajan ohjastettavissa ja että noita discejä vaihdetaan aika tiuhaa tahtia. Olen joutunut vaihtamaan jo kerran kakkoslevyyn ja siitä ykköseen. :o

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #45 : 29.04.2012 19:44 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW ME3 plakkarissa.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #46 : 12.05.2012 21:44 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Vihdoin sain kolmosen käsiini pari päivää sitten (tietysti boksille) ja pääsin pelastamaan galaksia. Tunnelma on ollut todella vahva tässä osassa ja hieno nähdä vanhoja kavereita taas. On jännä miten peli voi saada tunteita pintaan puhumalla aikaisempien tapahtumista ja mitä hahmot ovat kokeneet yhdessä. Aikaisemmissa peleissä hahmot ovat puhuneet lähinnä vain Shepardille, mutta tällä kertaa hahmot keskustelevat ja heittävät läppää myös toistensa välillä, joka on paljon uskottavampaa.

Ohjattavuus taistelussa on kyllä paljon miellyttävämpää, kaikki tuntuu paljon smoothimmalta eikä koko ajan ole sellainen "kamoon seuraava keskustelu" fiilis.

Hahmojen kasvoanimointi on paljon katsottavampaa kuin edellisissä osissa - Shepard oikeasti näyttää edes jotain tunteita kasvoissaan.

Multiplayer on ollut iha ookoo mättöä. Yllättävää miten se on alimmalla vaikeustasolla vaikeampi kuin yksinpeli.

Loistavaa settiä, 9-10h kasassa ja on vaikuttanut jopa paremmalta kuin aikaisemmat osat. Odotan reaktiotani tähän kuuluisaan loppuun.
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #47 : 31.05.2012 14:45 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Aikaisemmin tuli läpäistyä ME3. Olihan se hieno peli.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Nyt on koko trilogia pelattu ja hieno kokemus oli. Voisi seuraavaksi tutusta niihin sarjakuviin ja kirjoihin.
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #48 : 31.05.2012 17:14 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Ajattelin samalla tavalla kuin sinä lopusta, mutta olisivathan he voineet kyllä vähän enemmän avata sitä kaikkea sörsselin määrää pelaajalle...

Kakkonen jää kyllä suosikikseni koko trilogiasta juuri hahmojen paljouden sekä loyalty missionien takia. Se oli jopa niin hyvä että kun vedin trilogiaa ekaa kertaa niin pelasin sen mielelläni kaksi kertaa ennen kuin siirryin kolmoseen. Ykkösessä on ehkä siistein pääjuoni kiitos Sarenin, mutta pelillisesti suht kylmäksi jättävää tavaraa.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #49 : 01.07.2012 23:11 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Kun sain kuulla Extended Cutista, niin oli aika "meh" fiilis koko jutusta, mutta olihan se ihan kiva lisä.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Mitäs muut lautalaiset tykkäsi EC:stä? Itse olisin pärjännyt ilmankin, mutta toisaalta hyvä että joitakin asioita selitettiin.
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #50 : 02.07.2012 00:20 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #51 : 26.07.2012 20:53 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Sori tuplapostaus taas. :(

Kiinnostaisi muuten tietää miten tyytyväisiä täällä Pelaajalaudalla loppujen lopuksi ollaan tuohon Mass Effect kolmoseen? Minusta se on oikeasti aika huikea peli, vaikka BioWare tekeekin edelleen juosten kustuja ratkaisuja. Pelasin siis koko trilogian uudestaan samalla hahmolla kuin aluksi ja suht samoilla valinnoilla jotta näkisin tuon pidennetyn lopetuksen ihan television ruudulta.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines