Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Mass Effect 2 -julkaisu: 28.01.2010
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Mass Effect -trilogia  (Luettu 15517 kertaa)
Mass Effect -trilogia « : 25.01.2010 02:56 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
MassEffect.com

Mass Effect
Kehittäjä: Bioware
Julkaisija: Microsoft
Julkaisu: 23.11.2007 (Xbox 360), 06.06.2008 (PC)
Metacritic
Videoita

Mass Effect 2
Kehittäjä: Bioware
Julkaisija: EA
Julkaisu: 28.01.2010 (Xbox 360, PC)
Metacritic
Videoita

Mass Effectin on tiedetty jo kauan saavan kaksi jatko-osaa, joista ensimmäinen ilmestyy torstaina 28.1. Trilogian päättävää peli on Biowaren mukaan jo tuotannossa. Mass Effectit ovat siitä erikoisia, että aikaisemmissa peleissä tekemäsi päätökset vaikuttavat jatko-osiin. Kunhan pelaajat pääsevät loppuviikosta kakkosmassan kimppuun, voidaan sanoa onko jopa joillain ensimmäisen osan teoilla vaikutusta tulevaan kolmososaan.

Ensimmäinen oli selvästi kiirehditty kasaan, sivutehtävät olivat tylsiä ja toistivat itseään. Tekninen toteutus oli heikohkoa, tekstuurit latautuivat hitaasti, ruudunpäivitys yski ja lataustaukoja oli liikaa. Pääjuoni oli kuitenkin hyvä ja tehtäväsuunnittelu oli sivutehtäviä huomattavasti parempi. Jatko-osa korjannee tekniset ongelmat, ainakin Biowaren mukaan. Spoilereiden pelossa en ole lukenut arvosteluja.

Ajattelin, että keskustelun keskittäminen yhteen ketjuun olisi järkevää kun pelit ovat niin vahvasti sidottuja toisiinsa.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #1 : 25.01.2010 12:49 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Ylitse vuotava vitutus. Pakko avautua.
Äsken kun kelassa odottelin vuoroani niin tuli luettua gamefaqsia hieman lisää ja taas opein uusia "kivoja" juttuja. Kerrataanpa nämä kaikki loistavat uudistukset jota olen aina toivonut:

1.Ei inventaariota
2.Ei tiimi kaverien haarniskojen vaihtoa, itseasiassa moni niistä ei käytä armoria lainkaan.
3.Ei metriäkään mako ajelua. Sen tilalla on planeettojen skannaus joss pyöritellään planeettaa ruudulla ja liikutetaan kursoria ja kun mittari piippaa niin siihen kohtaan lähetetään luotain jotka...
4.Pitää tietenkin ostaa. Jos ne sattuu loppumaan kesken skannauksen niin ei muuta kuin matka lähimpään paikkaan josta niitä voi ostaa lisää, mutta muista samalla tankata normandy sillä...
5.Se kuluttaa nykyään polttoainetta.
6.Ei enää loppumattomia ammuksia kuin ykkösessä. Tai tavallaan on sillä esim pistooleihin täytyy vaihtaa heatsink = jäähdytyssiili tai muuten sillä ei voi ylikuumenemisen jälkeen ampua. Ykkösessä riitti että odotti kunnes lämmöt laskee, mutta tässä on pakko vaihtaa jäähyä jos haluaa ampua. Jollei ole jäähyä jota vaihtaa niin silloin ei ammuta ja sen lisäksi raskaammat aseet kuluttaa ammuksia.

Ja tuota kuivaa planeettojen skannausta on sitten pakko harrastaa jos haluaa esim normandya päivittää sillä se päivitetään niillä mineraaleilla mitä planeetoilta löytää. Joku oli jo laskenut että jos kaikki planeetat skannaa niin siinä menee n.10t. Minä olenkin aina halunnut pyöritellä planeettaa ja siirrellä jtn kursoria sen päällä kymmenen tuntia.

Odotin tätä paljon. Ykkönen pelattu viisi kertaa läpi ja ascension kirja luettu suurella mielenkiinnolla läpi. No en odota enää. Suorastaan raiskattu koko vitun peli niin pahasti kuin vaan on mahdollista. Kai kolmosessa sitten on jo nettipeli jollain vammaisilla perkeillä ja koko peli täynä jotain quick time eventtejä välidemojen aikana jotka tietenkin toteutetaan jollain vitun natalilla.

Jollei massan maailma ja tarina kiinnostaisi niin paljon kuin se kiinnostaa niin en ostaisi.

Meinasi unohtua vallan että tiimi kavereilla on sitten enää neljä skilliä mihin voi niitä pojoja pistää.
Että sillä lailla.
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #2 : 25.01.2010 21:02 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Ykkös osa päätyi välittömästi tämän genin ehdottomaksi numero ykköseksi omissa kirjoissa. Sen jälkeen onkin tullut luettua molemmat kirjat ja pelattua vielä surkea iPhone-tekelekin (Mass Effect Galaxy) läpi. Joten kakkosta on yllätyksettömästi tullut odotettua kuin kuuluisaa kuuta taivaalta.

Tuo Partajeesuksen lista tosin vähän laittoi huolettamaan. Mutta Bioware tekijänä, ja sillä on kovin harvoin tapana tehdä huonoja pelejä, joten josko ne tietäisi mitä ne on tekemässä.

Tulis jo.
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #3 : 25.01.2010 21:26 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili En ole kuin yhden Biowaren tekeleen pelannut (Jade Empire) ja se oli täyttä paskaa. Mass Effect kiinnostaisi kuitenkin vähäsen miljöön takia. Ykkösen saa varmaan jostain halvalla bitteinä?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #4 : 25.01.2010 21:59 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili Joku Microsoftilla oli laittanut vahingossa (?) Mass Effect 2 DLC:tä ilmaiseksi ladattavaksi Liveen:

HUOM! UUTISESSA JA KOMMENTEISSA ON ILMEISESTI AINAKIN YKSI SPOILERI
http://kotaku.com/5456120/get-mass-effect-2s-dlc-for-free-free-%5Bupdate%5D/gallery/

DLC:tä on 9 kappaletta, joista kaikki paitsi yksi on jonkinlaisia varusteita, ja se yksi on tähän spoileriin liittyvä lisätehtävä tms. Paketit on laitettava latausjonoon Liven nettisivuilta, jonka jälkeen Xboxin käynnistäessä ne rupeavat valumaan. Itse sain ladattua ainoastaan Collectors' Weapon and Armor-paketin, muut antaa "valitettavasti ei enää saatavilla"-viestiä. Kokeilkaa omalla vastuulla, tiedä sitten tuleeko tästä bannia Liveen tai jotain :D. Suorat linkit löytyy numeroina tuon kotakun uutisen oikeassa laidassa.
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #5 : 26.01.2010 11:22 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Kunnon jeesuspeli näyttäisi olevan tämä uusi ME, järkyttävän hyviä arvosteluita saanut ja Metacritic näyttää yhä 97. Itsehän en ole ikinä edes testannut ykköstä, mutta pitänee varmaan hommailla, kun kerran noin paljon fiilistellään.
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #6 : 26.01.2010 12:36 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Eka ME irtoaa n. 15€ X360:lle (sis. toim. kulut) ja n. 14€ PC:lle (Steam).
Games Tracker - Mass Effect (X360)
Games Tracker - Mass Effect (PC)


Ainakin omalla kohdalla mielenkiinto säilyi alusta loppuun asti, ja siinä missä jotkut pelit saattaa vähän lässähtää loppua kohden, ME 1:ssä polkastaa suurempaa vaihdetta aina sinne EPIC-vaihteeseen asti pelin loppu metreillä. Ne planeettojen pinnalla tapahtuvat sivutehtävät tosin kannattaa ihan suosiolla unohtaa. Tietty yhden voi käydä tsekkaamassa, mutta sitten oletkin nähnyt jo ne kaikki - ja todennäköisesti kuolit tylsyyteen. Ainut poikkeus sääntöön on Maan kuussa tapahtuva sivutehtävä joka kannattaa ehdottomasti käydä tekemässä, vaikka heti kun siitä ilmoitetaan.

ME 1:n hahmothan voi tuoda ME 2:een. Jos ME 1:stä tuodun hahmon taso on yli 40, 50 tai 60 (maximi taso?) niin ME 2:n alussa se hahmo saa jotain bonusta (enemmän mitä korkeampi taso). Muutoin ME 1:stä tuodut hahmot kai alottaa homman alusta, eli tasolta yksi, paitsi jotkut ME 1:ssä tehdyt päätökset kantautuu ME 2:een.
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #7 : 28.01.2010 23:27 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Peliä on nyt yli 4h takana ja "yllätyksenä" se osottautui mitä mainioimmaksi. Aivan helvetisti ovat parantaneet joissakin asioissa, kuten vaikka ampuminen/toiminta joka on on nyt oikeasti mukavaa ja ns. vauhdikasta. Peli näyttää myös nannalta, varmaan parhaan näköinen peli boxilla tähän mennessä. Ei voi muuta sanoa kuin, Bioware teki sen jälleen. :)

Niin muuten, saikos muka jotakin lisä-extraa jos importtas lvl 60 hahmon? Itse kun porttasin 57lvl hahmon jonka tallennus oli mielestäni paras, lvl 60 myös löytyis mutta sen Renegade-valinnat eivät ekalle pelikerralle ihan parhaita ehkä olisi.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #8 : 28.01.2010 23:50 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Niin muuten, saikos muka jotakin lisä-extraa jos importtas lvl 60 hahmon?

Juu, ilmeisesti lisää kokemuspisteitä.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #9 : 29.01.2010 10:23 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kannattaako tätä kakkososaa edes harkita jos ei ole ykköstä pelannut? Juoni on minulle peleissä sivuseikka, mutta tässä juoni on ilmeisesti toiminnan peruste, joten ilmeisesti ainakin jollain tasolla pitäisi olla kärryillä.

Niin, ja jos ei tykännyt KoTOR:ista boksilla, niin voiko tästäkään silloin pitää?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #10 : 29.01.2010 10:33 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Kannattaako tätä kakkososaa edes harkita jos ei ole ykköstä pelannut? Juoni on minulle peleissä sivuseikka, mutta tässä juoni on ilmeisesti toiminnan peruste, joten ilmeisesti ainakin jollain tasolla pitäisi olla kärryillä.

Niin, ja jos ei tykännyt KoTOR:ista boksilla, niin voiko tästäkään silloin pitää?

Osta ykkönen ja pelaa läpi, ei maksa enää mitään ja pääjuonen menee läpi muutamassa tunnissa. Gameplay ei ainakaan ykkösessä ole se syy pelata.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Mass Effect -trilogia « Vastaus #11 : 29.01.2010 12:47 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Muutama tunti on pelattuna ja kyllähän tuo vaikuttaa hyvältä. Tietenkin nuo partajeesuksen mainitsemat seikat harmittaa jonkun verran ja muutenkin tuntuu, että peliä on turhaan yksinkertaistettu. Tarina ja visuaalinen toteutus tässä on ollut itselle se koukuttava tekijä, joten sinänsä tärkein osuus vaikuttaa olevan kunnossa. Onhan tämä hyvä vastakohta Dragon Agelle, mutta en olisi pistänyt pahakseni, jos Mass Effectiinkin olisi lyöty hieman hardcorempaa roolipelaamista. Ei tätä enää roolipeliksi oikeastaan voi edes kutsua.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #12 : 29.01.2010 13:03 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili FPS peleissä on levelit ja kokemuspisteet. Roolipeleissä räiskintää. Jee.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #13 : 29.01.2010 14:57 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Obama Mass Effectissä.  :lol:
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #14 : 29.01.2010 17:29 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
FPS peleissä on levelit ja kokemuspisteet. Roolipeleissä räiskintää. Jee.

Jos peli on hyvä, niin onko tuolla niinkään väliä?
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #15 : 29.01.2010 21:38 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
FPS peleissä on levelit ja kokemuspisteet. Roolipeleissä räiskintää. Jee.

Jos peli on hyvä, niin onko tuolla niinkään väliä?

Nääh, täytyyhän sitä nyt jotain valittaa, vaikkei peli oikeasti kiinnostaisikaan.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mass Effect -trilogia « Vastaus #16 : 01.02.2010 18:35 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Huomasin juuri, että Mass Effect 2:n yksi antavista naisista näyttää melkein prikulleen samalta kuin se pelihahmo, jonka aion viedä ykkösen savesta tuohon kakkoseen. Vähän eri väriset hiukset, mutta muuten lienevät siskoksia...
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #17 : 01.02.2010 21:01 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
FPS peleissä on levelit ja kokemuspisteet. Roolipeleissä räiskintää. Jee.

Jos peli on hyvä, niin onko tuolla niinkään väliä?

Vuoden henkilö jonka siirtäisin ignoreen.
zoukka
Lähtökohtaisesti eri mieltä kaikesta kaikkien kanssa ihan periaatteen vuoksi ja pitää kaikesta paskasta. Perustelut tasoa "sä et vaan tajua" tai "se on paska." Syytän Liminkaa sekä naisystävän vaikutusta, kaipaan takaisin itsetuhoisaa synkistelyä. Pelaajalaudalle ignore-toiminto, kiitos.
N
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #18 : 02.02.2010 08:11 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Katos Melfice sai tekosyyn postata pelikeskusteluun  :lol:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #19 : 03.02.2010 15:43 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Korkkasinpa mäkin sitten Mass Effectin jatko-osan (PC:llä, vaikka alunperin pelasin ensimmäisen boksilla. Jouduin siis turvautumaan Annakien saveihin) ja täytyy nyt ihan ensiksi sanoa, että hakkerointiminipelit kyrsivät jo nyt. Eikö näihinkään mukama olisi voinut laittaa vaikka sitä statsipohjaista settiä tämmöisten perseilyiden sijaan? Ei sillä, että statsit ropen välttämättä tekisivät, mutta jos vaihtoehto on taitoa ja älykkyyttä aliarvioivat minipelit, niin mielummin sitten vaikka niitä statseja.

Lähtöasetelma on taas tuntunut aika lailla samalta kuin ensimmäisenkin, joskin ero on siinä, että nyt ei saa virallista koko galaksin tukea pelastusprojektilleen. Ei se kyllä mitenkään erilaiselta tunnu, mutta uskotaanpa peliä nyt vielä.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mass Effect -trilogia « Vastaus #20 : 03.02.2010 16:52 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Joo, onhan tuota tullut väännettyä. Plussaa ja miinusta.

+Grafiikka ja ruudunpäivitys verrattuna ME1
+Taistelut ja ohjaus
+Sivutehtävät ja NPC:t
+Ei enää Makoa...
-vaan planeettojen skannausta
-Galaxy Mapissa liikkuminen
-Ei invertaariota
-Roolipelielementtien yksinkertaistaminen
-Hacking-minipelit

Tuommoinen lista tuli ihan ekaksi mieleen. Hyvä peli tuo on, mutta vähän ristiriitaisia tunteita tulee aina välillä. Joitakin asioita on parannettu paljon, mutta joissakin on otettu takapakkia oikein kunnolla. Sitten on näitä, missä on vaihdettu paskasta paskaan. Esim. Mako -> Skannailu ei auta mitään. Molemmat on ihan yhtä paskaa. Ja kuten Fraeon sanoi, nuo Hacking-minipelit on puuduttavia. Eikä niissä tunnu oikein vaikeusastekaan hirveästi vaihtelevan. Sivutehtäviä on onneksi parannettu huomattavasti. Ykkösen copy-paste tehtäviä ei enää ole.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mass Effect -trilogia « Vastaus #21 : 05.02.2010 19:31 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Eipä tullut tänäänkään tuota Collector's Editionia varastoon, ihan uskomatonta touhua kyllä jakelijalta (tai kuka nyt onkaan vastuussa).. Tänään kun asiaa vähän selvittelin, niin eilen piti tulla, muttei tullutkaan. Eikä tällä hetkellä ollut mitään tietoa. Parasta on myös se, että nuo Pirkkalan ja Oulun puljut makuuttavat kumpikin jotain 15kpl myymälöissään, vaikka ei niitä sieltä kukaan osta ja tilaajiakin on reilut 150. Maanantaina tosiaan tuli se 32kpl, mutta sen jälkeen on ollut suht hiljaista Helsingin päässä. Toivottavasti alkuviikosta tulisi edes...

Ilmeisesti PC-versiotakin on jouduttu lähettämään takaisin, koska osa on ollut italiankielisiä tms. Ihme touhua  :(
tallennettu
Re: Mass Effect -trilogia « Vastaus #22 : 10.02.2010 18:19 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Jepujee, tulihan se tänään viimein  ;D Upeasti vielä about 15min ennen työpäivän päättymistä.

Nyt vaan sitten pelaamaan :)
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #23 : 13.02.2010 19:57 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Minipeleistä ja muista ns. miinuspuolista viis, en ole koskaan nauttinut videopelin tarinasta, maailmasta ja sen hahmoista näin paljon!
Niin simppeli asia kuin hahmon importtaus ensimmäisestä pelistä ja sen tuomat, välillä aika punaisella tussilla alleviivatut tapahtumat onkin, tekee se silti pelaamisesta jotain uskomattoman erityistä. Vaikka inventaario ja statsit puuttuivat, niin ensimmäistä kertaa tunsin pelaavani roolipelaavani roolipelissä; vanhojen tuttujen tapaaminen ei ollut hienoa koska olin nähnyt ne edellisessä pelissä, vaan koska minun Shepardini oli käynyt heidän kanssaan läpi ties mitä ja päätöksien teko ei ollut vaikeaa koska piti päättää miten ne vaikuttavat pelaamiseen, vaan miten ne vaikuttavat minun Shepardiini ja maailmaan hänen ympärillään.

Jos Mass Effect nyt jotain tarvitsee, niin enemmän avaruuskieliä á la Star Warsin cantina, naksutuksia ja pörinää ja sen sellaista. Ja ehkä hieman erikoisempia designeja eri roduille. Muuten pelin universumiin on osattu ottaa aikalailla kaikki parhaat osat kaikista tärkeimmistä scifi-sarjoista.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #24 : 13.02.2010 20:52 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili On tämä ME2 vähän alkanut kiinnostaa kun kovasti kehutaan. Onko Mass Effect 1 hyvä peli ja kannattaako se olla läpäistynä ennen kakkosta?
tallennettu
Re: Mass Effect -trilogia « Vastaus #25 : 13.02.2010 21:54 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
On tämä ME2 vähän alkanut kiinnostaa kun kovasti kehutaan. Onko Mass Effect 1 hyvä peli ja kannattaako se olla läpäistynä ennen kakkosta?
YKkösessä on vikansa, mutta on se silti hyvä peli. Kannattaa myös pelata se ennen kuin aloittaa kakkosen.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #26 : 15.02.2010 23:48 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ekan osan pistin koneelle ja nupit kaakkoon. Eka fiilis pelistä oli, että onpa vitun ruma. Pyörii kyllä varmaan 100fps, mutta textuurit suttua ja geometria laatikkomaista. Veikkaanpa, että konsoleilla ja sub-HD resolla olisi kauniimpi kokemus.

En kerennyt kuin ekan missionin pelata, joten muuten on vielä hankala heittää tuomiota. Suojasta ampuillaan vihollisia ja expaa ropisee.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #27 : 16.02.2010 00:29 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Ei se Xboxillakaan kaunis ole. Grafiikka ei ole SE juttu tässä. Otitko Soldier-classin?

Mulla on Insanitylla menossa tokavika pääjuonen tehtävä. ME2 polttelis hyllyssä, mutta Achi-huoraan ykkösessä vielä vähän lisää. Lvl 60 pamahtaa pian mittariin. Tämän jälkeen pitää vetää vielä yks rundi, jonka tallennuksem siirrän ME2:een. Päätökset tiedän jo valmiiksi, en ole pelannut hyviksenä tai pahiksena, ihan fiiliksen mukaan mennään. Yrittänyt tehdä päätöksiä sen perusteella mikä on parasta tehtävälle. Councilin kanssa en ole jutellut yhtään, vitutti niiden asenne mua kohtaan pelin alussa, joten ei mun tartte kertoa tekemisistäni niille!  8) Sivutehtävissä olen kohdellut ihmisiä sen mukaan miten ne kohtelee mua, kusipäät saavat ansionsa mukaan!

Mahtava peli kyllä! Ehkä viikon kuluttua pääsen jo sen Massakakkosen kimppuun.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #28 : 16.02.2010 09:17 »
dzei Vieras Jos joku pelaa ME2:sta ei-niin-uudella-pcllä vois laittaa speksejä ja kommentteja miten pyörii. Vaikka kai tän jatko-osan vois pelata paskasti pyörittävällä PC:llä kerta ykkösen pelasin boxilla? Ruudunpäivitys...

Can You Run It!:n mukaan recommended vaatimuksetkin täyttyvät muiden paitsi prossun osalta.
tallennettu
Vs: Mass Effect -trilogia « Vastaus #29 : 16.02.2010 11:05 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Itse pelasin pelin läpi Ati x1800XT näyttiksellä ja vanhalla AMD 64 x2 prossulla ja 2 gigalla muistia. Pätki jatkuvasti, mutta ei liikaa. Tuli ahmittua peli muutamassa päivässä, 40 tuntia siinä meni. Kannattaa ylikellottaa, auttoi kyllä mun tilanteessa.  :lol:
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines