Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Mario Tennis Aces  (Luettu 6878 kertaa)
Mario Tennis Aces « : 15.05.2018 06:29 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Julkaisua edeltävää online-turnausta pääsee pelamaan aikavälillä 1.6. - 3.6. Hahmoina Mario, Yoshi, Peach ja Bowser.

Mario Tennis Aces näyttää avaavan lupaavasti Mario-urheilupelien putken. Tarinamoodi antaa yksinpelaajallekin pureskeltavaa, mutta lokaalina pelattava moninpeli on todennäköisesti suurimmalle osalle Acesin tarjoama suurin herkkupala.

Wii Sportsin Tennis käynnisti aikoinaan jonkinlaisen ilmiön. Saa nähdä, kykeneekö Aces nappaamaan yhtään takaisin sen viehätystä tai kohdeyleisöä. Tennis sisällään sopii videopeliksi kuin viikset nenän alle, ja Nintendon hauskuusfiltterin läpi vedettynä vieläkin paremmin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario Tennis Aces « Vastaus #1 : 15.05.2018 22:09 »
Discokuningas Jäsen Viestejä: 60 Basaaripisteet: 0 Profiili Peli näyttää erittäin lupaavalta ja täynnä sisältöä. Tässä traileri adventure modesta, joka näyttää mukavan monipuoliselta
tallennettu
Vs: Mario Tennis Aces « Vastaus #2 : 16.05.2018 07:13 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tekisi mieli napsauttaa tämä jo ennakkotilaukseen, mutta ehkä kuitenkin odotan vielä ilmaista online-testiä, vaikka melkein varmasti se vain liekittää minut entistä malttamattomampaan odotukseen.

Spoileri (osoita katsoaksesi)


EDIT:

https://www.polygon.com/2018/5/17/17364350/mario-tennis-aces-demo-nintendo-switch

Demon voi ladata toukokuun 24. päivä, ja Nintendon mukaan sitä voi pelata online-testin ulkopuolellakin tietokonevastustajaa vastaan. Näin spesifi sanamuoto tarkoittanee, että harmi kyllä 1vs1 ihmispelaajien kesken ei taida onnistua lokaalisti demossa.


« Viimeksi muokattu: 18.05.2018 06:34 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario Tennis Aces « Vastaus #3 : 01.06.2018 06:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.nintendo.fi/uutiset/739-kokeile-mario-tennis-aces-pelia-nintendo-switchilla-jo-1-kesakuuta

Lainaus
Voit valita neljästä pelattavasta hahmosta: Mario, Peach, Yoshi ja Bowser. Osallistu moninpelattaviin otteluihin verkossa ja ansaitse pisteitä menestyksesi perusteella. Näillä pisteillä voit avata vielä viisi lisähahmoa.

Verkkoturnausten lisäksi voit myös harjoitella pelaamalla otteluita koneen ohjaamaa vastustajaa vastaan. Riippumatta siitä, pelaatko turnauksessa muita pelaajia vastaan vai koneen ohjaamaa vastustajaa vastaan, voit saada Mariolle ilmaisen tennisasun, jota voit käyttää sitten Mario Tennis Aces -pelin kokoversiossa.

Lataa ilmainen ohjelmisto Nintendo eShopista ennen kuin turnaus alkaa, niin voit odottaa nopeaa ja hauskaa tennistä koko viikonlopun ajan. Turnaus alkaa perjantaina 1. kesäkuuta klo 17:00 ja kestää maanantaihin 4. kesäkuuta klo 01:59 asti. Huomioi, että sinun täytyy olla verkossa koko ajan, jotta voit pelata tätä demoversiota.

Datalouhinnan mukaan avattavat hahmot ovat
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Toivotan turnausta jänskäävänä hyviä palloralleja kaikille!




Pure awesomeness! Pliis! Haluan jo nostaa mailani pystyyn tämän pelin kanssa! Tule kello 17.00, tule.


EDIT:

Ensimmäinen testi-ilta paketissa, ja fiilikset Mario Tennis Acesista ovat erittäin positiiviset. Muutaman kerran hilasin itseni finaaliin asti, ja varsinkin toinen kamppailu kalkkiviivoilla (kaksi chomp chompia) oli aivan törkeän siistiä pallorallia, jossa onnistuin ensimmäisen kerran jopa mitätöimään vastustajan iskemän superliikkeen ilman siihen vastaamista omalla superliikkeellä. Kaveripyyntö tuli matsin jälkeen, ja hyväksyinkin sen oitis.

Suurin pelkoni pelistä on, että kahden tasavertaisen pelaajan matsit menevät lopulta temppumittarin kasvatukseksi, ja että parhaassa kohdassa energiansa hyödyntävä vie matsin. Pelissä voi toki pelata myös ilman superliikkeitä (ei kuitenkaan demossa), joten toisaalta pelko on turha. Voi myös olla, että superit tuntuvat alkuvaiheessa liian ylivoimaisilta, kun ei ole oppinut vielä ajoituksia reagoimaan niihin.

Aces on kuitenkin parin ensimmäisen tunnin perusteella viihdyttävä kuin mikä – miten se ei voisi olla mielipuolisen hauskaa varsinkin lokaalisti 2vs2 mittelöissä? Ja onhan sen audiovisuaalisuus taas taattuun Nintendo-tyyliin aivan hurmaavaa; aina Yoshin iloisista ääntelyistä Waluigin "cheaters!"-mindgeimeihin. Peliä tekee mieli silittää ja sanoa: "sinä olet aivan ihastuttava, tiedätkös sitä."


« Viimeksi muokattu: 01.06.2018 21:04 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario Tennis Aces « Vastaus #4 : 25.06.2018 07:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Aloitetaan plussilla!

Aces toimii pelimekaniikoiltaan oivallisesti, kun kaiken sisäistää. Superiskujen käyttäminen ja niiden blokkaaminen tasapainottuu kahden tasaväkisen pelaajan taistossa jännittäväksi palloralliksi, jonka tielle ei tule edes kehno onlinekoodi, jos toinen pelaajista ei vain kyki huonon 3G-yhteyden päässä jossakin metsässä. Runsas lagi tekee matseista lähes puhdasta tuuria. Sanottakoon, että tämä on sitten Cuben Mario Tenniksen minulle uusi vihkiytyminen tähän Camelotin kuulemma laadultaan epätasaiseen sarjaan, joten minun on hankalaa verrata pelattavuutta aiempiin osiin. Syvyyttä siinä kuitenkin piisaa, sillä jo parin päivän jälkeen julkaisusta erot onlinessa pelaajien välillä ovat toisinaan musertavan suuria. Aces ei kursaile asettaa vaikkapa maailman ykköstä juuri uransa aloittanutta vastaan, ja se jälki vasta rumaa onkin.

Huonona juttuna hahmot eivät tunnu olevan lainkaan tasapainossa. En tiedä itkevätkö pelaajat vain katkeruuttaan omiin puutteellisiin kykyihinsä, mutta esimerkiksi speed-kategoriaan kuuluvat tyypit kuten Yoshi vaikuttavat hyödyttömiltä tricky-kategorian keppostelijoita vastaan. Pistetäänkö kierre, joka lentää Raumalta Korvatunturille? Ihme, jos tulevissa patcheissa hahmojen ominaisuuksia ei millään tavalla muuteta tai boostata.

Niin, Aces kulkenee Splatoonin ja ARMSin jalanjäljissä, ollen puolittain GaaSia. Pelissä jo olevia hahmoja pidätellään annostelemalla niitä pelaajille joka kuukausi yksi kappale. Toivottavasti sama koskee muutakin sisältöä: kenttiä, pelimuotoja (missä on esimerkiksi kaverin kanssa pelattava doubles-turnaus?) ja kosmetiikkaa.

Aces ei ole tällaisenaan 60 euron arvoinen peli. Toivotaan, että sitten on, kun kaikki on sanottu ja tehty.



« Viimeksi muokattu: 25.06.2018 10:13 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario Tennis Aces « Vastaus #5 : 18.07.2018 07:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Perjantaina saapuu ensimmäinen patch, joten peliä voi taas pelatakin. Näkyvät tiedostavan Acesin tasapaino-ongelmat, mikä on hieno asia.

Lainaus
Version 1.1.2

Game Balance Updates

For All Characters:

We have adjusted the range within which a character is able to return a ball, as well as how much energy is used when doing a Trick Shot to hit a ball that goes behind them.
*We made the distance you can move and the scope between left and right shorter. We also shortened the time it takes to successfully recover energy and increased how much energy is used when a Trick Shot is late.
We have made it so that, when returning a serve, a ball cannot inflict a Body Shot until it bounces once.

For Bowser Jr.:

We have adjusted how fast Bowser Jr. can move when charging a shot and lowered the angle at which he hits the ball back.
*We plan to adjust the balance of this character further in time for the August tournament

Other Changes

Revised errors with text display.
Notice about the Rating system in Online Tournament
A ranking display based on Rating will be added to the ranking board starting with the August 2018 tournament.
Along with this change, the Rating will not be shown on the Total Points Ranking board. If you want to check your Ratings for July, please check the Tournament chart.
Your Rating will change on a monthly basis based on the results of the previous month's play. (This will be reflected starting with the switch from July to August.)
*Ratings of 2,000 or less -> Start at 2,000
*Ratings from 2,000-2,500 -> Same rating will be maintained
*Rating of 2,500 or more -> 1/10 of the value will be added to 2,500
*Value will be reset to 2,000 if the player did not play the previous month or if any questionable data is present.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario Tennis Aces « Vastaus #6 : 17.09.2018 06:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/29137/~/how-to-update-mario-tennis-aces

2.0 sisältää ison nipun hyviä uudistuksia:

Lainaus
Your record from online tournaments will be saved per the Nintendo Account on the server. Even if you use multiple systems, if you log in as a user of the same Nintendo Account, you will play using the points and rating you had from that account.

This game is compatible with the ability to save data online via the Nintendo Switch Online service, but if you read the save data you backed up, your online data will not overwrite the older data.

Lainaus
The game is now compatible with the Nintendo Switch Online smartphone application. If the application is running on your device when you enter an online match, you will automatically receive a prompt on your smartphone asking if you would like to join a voice chat with your opponent.

This will be applied to all online modes (Online Tournament in Tournament, the new Co-op Challenge, and Online Play in Free Play.

Camelot näyttää, miten homma hoidetaan; serverille tallentuvat online-statsit ja – onko tämä tottakaan – randomien vastustajien kanssa voi puhua äänichatissa!

Toistan: onko tämä tottakaan.

Nintendo hapuilee kengällään vuotta 2018.

No ainakin vuotta 2005, kun Xbox 360 julkaistiin? Eikö?

Ai originaali Xbox teki 64 mb:n muistillaan kaiken tämän?

2002 sitten. Prkl.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines