Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Mario + Rabbids Kingdom Battle  (Luettu 10731 kertaa)
Mario + Rabbids Kingdom Battle « : 29.08.2017 11:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Julkaisupäivä: 29.8.2017
Genre: Vuoropohjainen strategia kevyin tutkiskelulementein
Kehittäjä: Ubisoft Paris, Ubisoft Milan


Mario + Rabbids Kingdom Battle syntyi vitsivyyhdestä, kun julkisuuteen tihkui epämääräisiä huhuja Mario-universumin ja Rabbids-maailman yhteensulautumasta. "Onhan tämä läppä, onhan?" kysyivät pelaajat kautta foorumien.

Mutta voihan se ollakin hyvä... Joku – todennäköisesti kaikilla kolmella konsolilla tasaveroisesti pelaava – sanoi poterostaan, shaibamyrskyyn valmistautuen.

Eikä voi! Eikä voi! Eikä voi! Ottakaa se kiinni! Pakottakaa pelaamaan BotWia!

Tietovuoto pelitalon sisäiseen käyttöön vuodettuine powerpointeineen muurasi pelille tyypillisen Rabbids-pelin kohtalon. Meteli vaimeni hetkeksi, vain noustakseen maltillisesta äänekkääseen hype-älämölöön kesäkuisten E3-messujen jälkeen.

Silloin näytti huikean todelliselta, että Ubisoft oli saanut yhdessä Nintendon kanssa aikaan pelin, jonka laatu kunnioittaa Nintendon kullanhuhtoista perintöä. Niin kuin kevät liukuu pikkuhiljaa kesäksi, ottivat pelaajat koko ajan lämpöisemmällä nuotilla sitä vastaan, ja nyt – arvostelukeskiarvon näyttäessä lukua 85 – voi olla melkein varma, että peli on oiva lisä Switchin kirjastoon, yksinpelien kategoriaan.

No, on siinä co-oppikin, erikseen k.o moodiin rakennetuin tehtävin.



Minun pelini lähti postiin vasta tänään, joten huomenna pääsen testaamaan. Olkaa hyvät; risut, ruusut ja latistukset ovat tervetulleita.


« Viimeksi muokattu: 29.08.2017 11:50 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle « Vastaus #1 : 29.08.2017 12:27 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Ekan infoleakin jälkeen heitin naamapalmuja mitä kerkesin, E3:n jälkeen kun näki ihan liikkeessä, herätti kyllä mielenkiinnon. Xcomin positiivisen uudelleentulemisen jälkeen (En oo ees koskaan tutustunu alkuperäisiin) gameplay-osastolla tämä on juuri sellasta mikä osuu oikeaan hermoon henk koht. Tällä hetkellä rahatilanne ei hirveesti salli ylimääräisiä ostoksia, mutta seurataan tilannetta, Ubisoftin peli niin tämähän on parin kuukauden päästä puolet halvemmalla saatavilla joka tapauksessa. :)
tallennettu
Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle « Vastaus #2 : 01.09.2017 06:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pelasin eilen pari tuntia, positiivisin ensifiiliksin.

Nautin huumorista nasevine dialogeineen, pelin grafiikasta (todennäköisesti visuaalisesti näyttävin Switchin peli – taas!), musiikista ja pelimekaniikasta. Tämä on ensimmäinen pelini genressä, jonka edustajia konsoleilla ei ole tungokseksi näkynyt. Selvästi altaan matalasta päästä lähdetään, mikä on itselleni hyvä juttu.

Nautin siis oikeastaan kaikesta, mistä peli muodostuu... se kertoo paljon.

Edes Rabbidsit eivät ole niin ärsyttäviä kuin pelkäsin. Syyt universumien törmäykseen kertonut alkuanimaatio oli niin huikean hölmö, ettei sille voinut kuin nauraa. Eteni kuin jokin Pixarin lyhäri, tosin runsaammalla dialogilla.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle « Vastaus #3 : 02.09.2017 06:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Märkäkorvaisuus näkyi, kun ensimmäisen maailman välipomo pyyhki koko tiimini kartalta kolmesti, ennen kuin onnistuin päihittämään sen. Näen tulevaisuudessani turvautumisen helpotuksien hellään huomaan, mutta yritän mennä niin pitkälle kuin pääsen ilman tissiposkeilua.

Nyt peli vasta käynnistyy, taitopuu on auki ja sain uuden jäsenen tiimiin. Mieluisan jäsenen.  ;)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle « Vastaus #4 : 04.09.2017 11:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jep, kova peli!

Menen 2-8:n kohdalla. Opittuani paremmin taktikoimaan ja käyttämään hahmojen kykyjä hyväkseni, lukemaan pelialueita suhteessa niihin, asiat loksahtivat kohdalleen. Kivaa miettiä alussa strategiaa ja päätyä vaikka lähettämään snipuna toimiva Luigi yläkautta kiusaamaan vihuja, samalla kun kaksi muuta tiimiläistä etenevät raakaa voimaa käyttäen alempana. Jos taktiikka kosahtaa, eikun punomaan uutta lähestymistapaa.  :)

Ja nämä musiikit... Olin pompata tuoliltani, kun kuulin Peachin linnan tunnusmusiikin ensimmäistä kertaa... Muutenkin hyvää kamaa kauttaaltaan.

Risuja? Välillä yksinkertaisissa puzzleissa, joissa edellytetään kolikoiden nopeaa keräämistä, kontrollit tuntuvat tahmeilta, kun hahmokatrasta ei saa välillä käännettyä heti minne tahtoisi. Ne toisaalta ovatkin vain välipaloja taistelu/strategiaosuuksien välillä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle « Vastaus #5 : 10.09.2017 15:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Läpi.

Nautin pelistä yhä enemmän, mitä pidemmälle siinä pääsin. Harvinaista. Eniten vaikeuksia edetä koin ensimmäisen maailman lopussa, kenties toisen alkupuolella. Sen jälkeen taktiikat selkenivät, ja hahmot saivat lisää ominaisuuksia, joita hyödyntämällä virheillekin jäi sijaa. Rabbit Luigi – kentän viimeinen lukko – piti loppuvaiheessa tarvittaessa koko muuta jengiä pystyssä; tappiin asti tuunatun vampyyri-taidon kanssa ei ole leikkimistä.

Vasta viimeisen maailman loppuvaiheissa peli alkoi enemmän toistamaan itseään. Ei juurikaan uusia vihollistyyppejä, kykyjä tai muuta sellaista. Silti nautittavuusasteikko kilahti huippulukemiin. Pelattavuus ja audiovisuaalisuus ovat kaikki huippuluokkaa, melkeinpä Nintendon sisäisesti tehdyn pelin veroisia. Ubisoft toimitti homman kotiin.

Nyt pidän pelistä vähän taukoa, ennen kuin etsin sen salaisuudet ja sukellan kiperien lisähaasteiden pariin. Myös co-op sisältyy menuun.

Kausipassin hankinta on selviö, kunhan juonipohjaista sisältöä ilmestyy. Nyt tarjolla on vain sinänsä makeita steampunk-tussareita, jotka jäävät tehoissa jälkeen heti ensimmäisen maailman päätteeksi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle « Vastaus #6 : 29.09.2017 21:23 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Lopputekstit rullaa ruudulla. Harmi kun mistään ei näe kuinka paljon tuota on pelannut, mutta aika varmasti ylittyi 30 tuntia tänään ja vielä on nelos maailman haasteet kokeilematta ja loput salaisuudet.
Aivan  helvetin hyvä peli ja minä en edes tykkää strategia peleistä eikä tämäkään kiinnostanut yhtään ennen kuin katsoin pari arvostelua.
Meno ei kyllästyttänyt missään vaiheessa koska taisteluiden välissä saa aina tarpeeksi tutkia paikkoja.
Ja onhan tuo pirun nättikin.

Season pass menee ostoon jos vaan sisältö on hyvää.
tallennettu
Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle « Vastaus #7 : 30.09.2017 06:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Lopputekstit rullaa ruudulla. Harmi kun mistään ei näe kuinka paljon tuota on pelannut, mutta aika varmasti ylittyi 30 tuntia tänään ja vielä on nelos maailman haasteet kokeilematta ja loput salaisuudet.
Aivan  helvetin hyvä peli ja minä en edes tykkää strategia peleistä eikä tämäkään kiinnostanut yhtään ennen kuin katsoin pari arvostelua.
Meno ei kyllästyttänyt missään vaiheessa koska taisteluiden välissä saa aina tarpeeksi tutkia paikkoja.
Ja onhan tuo pirun nättikin.

Season pass menee ostoon jos vaan sisältö on hyvää.


Kenties vuoden suurin yllätys? GOTY-matskua, jos vastassa ei olisi BOTW:n ja Odysseyn kaltaisia moukareita.

Co-op tehtävistä ollaan pelattu myös kohta noin puolet. Niitä on liian vähän! Koko peli voisi olla kahden pelaajan näytöstä, jos ryhmässä olisi kolmen sijaan neljä hahmoa. Onneksi kausipassi sisältää uusia yhteistyötehtäviä  :)


« Viimeksi muokattu: 30.09.2017 11:12 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle « Vastaus #8 : 02.10.2017 10:17 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Harmi kun mistään ei näe kuinka paljon tuota on pelannut

Kaikkien Switch-peliesi peliajat näet profiilistasi, vasen yläkulma kotinäytöllä. On tosin vaan 5 tunnin tarkkuudella, mutta ihan hyvä ominaisuus.
tallennettu
Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle « Vastaus #9 : 02.10.2017 11:02 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili ^ Löysinkin tuon jo. Onhan se parempi kuin ei mitään, mutta on tuo aika iso harppaus taaksepäin 3ds:n ja WiiU:n activity logista.

Näköjään pelannut 45 tuntia tai yli.
Kaikki muu tehty paitsi ne neljä ultimate haastetta joita en edes yritä. Co-op haasteet tuli tehtyä easylla, mutta kyllä niihin silti meni monta tuntia. Hardilla ne kuulemma on melkein yhtä vaikeita kuin ultimate haasteet.
Neljä arkkua puuttuu myös, mutta niitä en jaksa alkaa erikseen etsimään.

Kyllä tämä oli niin hyvä paketti, että voi pitää jopa yhtenä syynä hankkia switch. Lisäksi tämä maksoi verkkiksessä vain 47.95e joten rahoille on todellakin saanut vastinetta.
tallennettu
Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle « Vastaus #10 : 02.10.2017 15:04 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Pitää varmaan itsekin hommata tämä peli jossain vaiheessa. En ole kuullut käytännössä juuri yhtään mitään pahaa puhetta keneltäkään.
tallennettu
Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle « Vastaus #11 : 16.10.2017 10:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.gonintendo.com/stories/292994-mario-rabbids-kingdom-battle-dlc-pack-1-2-release-dates

Lainaus
Pack 1 - New Challenges

- Oct. 17th, 2017

Pack 2 - Story Pack

- Jan. 16th, 2018


DLC 1 saapuu siis jo huomenna. Täytyy tsekata, mitä tulee. Toivottavasti myös iso nippu yhteistyötehtäviä, vaikka yhtä paljon kuin mitä peruspelissä valmiiksi on.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle « Vastaus #12 : 16.10.2017 22:36 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili ^ Gamefaqsin perusteella tuli kahdeksan ultra haastetta ja siinä se.
tallennettu
Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle « Vastaus #13 : 17.10.2017 07:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
^ Gamefaqsin perusteella tuli kahdeksan ultra haastetta ja siinä se.

Haiskahtaa siltä, että panostan lisäriin vasta tammikuussa. Ei haittaa, koska pelattavaa on luvassa loppuvuodeksi ihan tarpeeksi muutenkin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle « Vastaus #14 : 23.11.2017 16:34 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt kun tästä on eshopissa myös gold versio myynnissä joka sisältää season passin niin selvisi, että seuraava dlc sisältää uuden maailman sekä uuden sankarin.
Toivottavasti uusi hahmo on hyvä ja uusi maailma yhtä iso ja täynnä tekemistä mitä alkuperäisetkin. 
tallennettu
Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle « Vastaus #15 : 23.11.2017 18:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Nyt kun tästä on eshopissa myös gold versio myynnissä joka sisältää season passin niin selvisi, että seuraava dlc sisältää uuden maailman sekä uuden sankarin.
Toivottavasti uusi hahmo on hyvä ja uusi maailma yhtä iso ja täynnä tekemistä mitä alkuperäisetkin. 

Daisy vai Rosalina? Toivottavasti ensin mainittu!

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle « Vastaus #16 : 07.12.2017 17:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://blog.ubi.com/mario-rabbids-kingdom-battle-versus-mode-coming-december-8/

Versus-moodi (pelaa toista vastaan samalla konsolilla) ladattavissa ilmaiseksi huomenna.

Ilmainen sisältö maistuu toki aina, mutta kovin suurelle käytölle Versus ei minun tuttavapiirissäni joutune.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle « Vastaus #17 : 22.05.2018 20:27 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Kuulostaa lupaavalta. Pituutta lupaillaan 10 tuntia ja tuossa on kokonaan uusi hub maailma jossa on neljä ympäristöä.
Pelattavana donkey kong, rabbid peach ja rabbid cranky.

tallennettu
Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle « Vastaus #18 : 23.05.2018 06:16 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW DLC Näyttää laajemmalta kuin odotin – melkein itsenäiseltä jatko-osalta. Videota en katsonut kuin 30 sekuntia, koska haluan säästää herkut itse päätapahtumaan.

Davide Soliani on vastannut "koska tämä julkaistaan" -kysymyksiin sitkeästi Twitterissä: "keväällä." Tämä haiskahtaa E3:n aikaan tiputetulta julkaisulta, sillä mitä järkeä odottaa, viikko tai pari niiden yli? Julkkari voisi tapahtua vähän ennen / myöhemmin ehkä siksi, jos Ubi pelkää uutisen hautautuvan kaikkeen siihen hype- ja informaatiotulvaan, joka messujen aikana internetissä vyöryy, mutta en usko tässä tapauksessa. Se on kuitenkin vain DLC.

Odotan tätä kovasti, vaikka kesän aikana pelattavasta ei tulekaan pulaa. Ei todellakaan tule.


« Viimeksi muokattu: 23.05.2018 06:54 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle « Vastaus #19 : 25.06.2018 21:12 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Ihan mukava yllätys jos pitää paikkansa.
Gamefaqsissa kirjoitettiin, että DK lisäri on ainakin jenkeissä tänään saatavilla expansion pass omistajille ja huomenna sen voi ostaa erikseen 15$ hintaan joka on vitosen vähemmän mitä expansion pass.
Itse kun en laske mitään arvoa niille aiemmille extra vaikeille haasteille niin ihan mielelläni ostaisin vain tämän.
tallennettu
Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle « Vastaus #20 : 26.06.2018 12:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ostin tänä aamuna tuon 15 euron paketin. Miten olen kaivannutkaan tätä peliä! Donkeyn seikkailussa vaikuttaisi olevan mainiosti rahalle vastinetta, sillä pelasin noin 1,5 tuntia ja olen vieläkin ensimmäisessä maailmassa, joita tässä DLC:ssä on siis neljä. Octo Expansionin ja Donkey Kong Adventuren kaltaisilla laatulisäreillä tuen mieluusti pelintekijöitä.

Mukavaa viskellä maan uumenissa vielä piileskeleviä Rabbids-vihollisia Donkeyn raa'alla voimalla toisiinsa.  :P
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle « Vastaus #21 : 02.07.2018 07:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Donkey Kong Adventure sujahti läpi eilen, ja aikaa käytin siihen arviolta 8-10 tuntia. Kaikkia aarrearkkuja en kuitenkaan löytänyt, enkä myöskään ole suorittanut ekstrahaasteita. Ehkä palaan niihin joskus.

Vaikeustasoltaan tämä pörröinen lisäseikkailu ei nosta hikipisaroita otsille. Jos pääpelin on selättänyt, sen pelaaminen tuntuu jopa leppoisalta. Suurimmat pähkinät olivatkin tietyt puzzlet, joita ratkoessa saattoi sujahtaa helposti puolituntinen. DK:n matka on selvästi tehty nautittavaksi niillekin, jotka haluavat pelata sen ennen Sienivaltakuntaan suuntaamista, sillä mikään siinä ei vaadi pelimekaniikan läpikotaista tuntemista.

Lisärissä vakuuttaa kaikki se, mikä pääpelissäkin: musiikki, pelattavuus (Donkeyn lisäominaisuudet tuntuvat tyydyttäviltä) ja grafiikat, jotka vehreiden viidakkomaisemien ansiosta ovat kenties makeamman näköisiä kuin koskaan. DK mukaan luettuna vietin tämän pelin ääressä yli 50 tuntia, ja ne olivat laadukkaita pelitunteja ne.

50 eurolla myytävä Gold Edition pelistä ansaitsee vahvat suositukseni; Kingdom Battle on yksi Switchin parhaimmista yksinoikeuspeleistä – ja tästä puhutaan nyt ihmisestä, jolle nimi X-Com ei tarkoittanut yhtikäs mitään.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines