Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Mario Kart Wii -julkaisu: 11.04.2008
Sivuja: [1] 2 3 4
Tulostusversio
Aihe: Mario Kart Wii  (Luettu 35864 kertaa)
Mario Kart Wii « : 06.02.2008 10:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW




Julkaisu:  Kesäl... Ennen vuoden 2010 loppua.



En osoita tätä pelisarjaa kohtaan minkäänlaisia kyllästymisen merkkejä. Pidin sekä Double Dashista että Mario Kart DS:stä, vaikka molemmat saivatkin omansa osansa haukuista. DD oli monen mielestä jotenkin innoton ja vähän kuin rutiinisuoritus Nintendolta. Mitään uutta ei sinänsä yritetty ja kahden ajajan ominaisuus viskattiin soppaan vain siksi, että olisi tarjolla jotakin vähän uudenlaistakin.  Nettipelin olisi voinut tosin toteuttaa jo Cubellakin, mutta silloin se olisi kyllä jäänyt harvojen herkuksi. Warp-pipea, eli Cuben 3rd-party verkkopeli -sovellusta en ole ikinä päässyt testaamaan.

Mario Kart DS taas on sarjansa perinteitä kunnioittava peli monella tapaa - ja ehkä siksi toimiikin niin pirun hyvin. Moni silti väittää moninpelin olevan tasoa epäpelattava, koska siellä kuhisee snaking-tekniikoita käyttäviä pelaajia. Jos mielii voittaa, nykyään on kai kyseisessä pelissä pakko ainakin jollain tavalla osata snaking.


Ja sitten nykypäivään. Nykyisten tiedonmurusten mukaan Wiin Mario Kartissa tulee olemaan muhkeat 32 rataa (16 uutta + 16 klassikkorataa), 12 tai 16 pelaajan nettipeli. Reggie ei viime vuoden E3:ssa maininnut kuin "lisää pelaajia tarkoittaa lisää hauskuutta. Mutta kuinka monta pelaajaa? Pysy kuulolla".

Verkkopeli (Online battle mode eritoten) yhdessä Excite Truck -tyylisen ohjauksen kanssa ovat ne pääasiat, joiden takia tätä peliä kovasti odotan. ET kun kuuluu niihin viime vuosien ajopeleihin, jotka todella ovat kolahtaneet kovasti. Oikein tehtynä samankaltainen ohjaustyyli toiminee varmasti myös Mario Kartissa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #1 : 06.02.2008 10:57 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Meh. Niin kauan kuin ilmaiset korealaiskopiotkin Mario Kartista hoitavat nettipelinsä moninkertaisesti paremmin kuin Nintendo (joka ei tosissaan näytä tunnustavan, että lafkan nettiominaisuudet ovat sitä itseään), pysyy kiinnostus aika lailla nollassa. Kaverikoodien kanssa pelleilemiseen kyllästyin jo DS:n kanssa, eikä sillä tule hirveästi nettipelejä enää harrasteltua. AW:DC:nkin nettipeli on täysin kokeilematta moisen pelleilyn takia. Nettipeli on kumminkin se suurin iso juttu Mario Kart Wiin kanssa, kun muuten voisi vaikka mennä kaverille pelaamaan Double Dashiä, jos Mario Kartia haluaa pelata.

« Viimeksi muokattu: 06.02.2008 14:02 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #2 : 06.02.2008 11:59 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Tämä saattaa olla ihan hauska peli netissä. . .


. . .ainakin sen ensimmäiset viisi sekuntia, kunnes kaikki alkavat sneikkailla.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #3 : 06.02.2008 12:19 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Mario Kart DS:n nettipeli oli siihen asti hauskaa, kunnes joku homo-masterTK tuli homoilemaan ja voitti yli puolella kierroksella.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #4 : 06.02.2008 12:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Voi hyvä luoja. Miten ketään voi kiinnostaa? Gamecuben mukana tuli joku Mario kart ja se nyt oli niin hirveätä paskaa, että se meni hyllytykseen heti. Roflaan. Katsokaa nyt tuota kuvaakin. Oksennuksethan tässä tulloo.

Ihan mielenkiinnosta kysyn: pelasitko koskaan Double Dashia hyvällä neljän jannun porukalla? Party-peleiksihän nämä ovat syntyneet ja niin ollen maksimaalinen hauskuus saavutetaan vasta moninpelissä.

Lainaus käyttäjältä: sleepy
Tämä saattaa olla ihan hauska peli netissä. . .


. . .ainakin sen ensimmäiset viisi sekuntia, kunnes kaikki alkavat sneikkailla.

Mutta avainkysymys kuuluu: miten turboliuku tässä pelissä toteutetaan? Jos ohjainta pitää jotenkin ravistella, voi olla että käärmeily käy pidemmän päälle ranteiden päälle, eikä ole niin helppoa kuin tatin vatkaus.

Verkkopeliin voisi laittaa turboliu´un vaihtoehtoiseksi. Tai se pitäisi laittaa. Niinpä vakavasti otettava turnaukset voisi ajaa ilman sitä, niinkuin vaikkapa Smash brosin "ei tavaroita" -turneet.






www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #5 : 06.02.2008 12:50 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili http://img121.imagevenue.com/img.php?image=94381_Mario_Kart_Wii_F1001a_122_954lo.jpg
http://img140.imagevenue.com/view.php?image=94387_Mario_Kart_Wii_F1001b_122_867lo.jpg
http://img18.imagevenue.com/img.php?image=94389_Mario_Kart_Wii_F1001c_122_1048lo.jpg

Gamecube-ohjain tuki myös vahvistettu. Tai no olihan se itsestään selvää. Ja samalla sneikkaus on melkeinpä 100% varma ominaisuus. Ei ilman sitä kukaan pelaisi näitä pelejä tosissaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #6 : 06.02.2008 12:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Gamecube-ohjain tuki myös vahvistettu. Tai no olihan se itsestään selvää. Ja samalla sneikkaus on melkeinpä 100% varma ominaisuus. Ei ilman sitä kukaan pelaisi näitä pelejä tosissaan.

Eiii! Ensimmäinen kerran olen hieman pettynyt siitä, että ohjausmetodeita annetaan lisää.

Tarkoitan, että jos peli olisi tukenut Excite Truckin tapaan vain Wiin kapulaa, silloin kaikki olisivat olleet samalla viivalla. Meneekö tämä nyt siihen, että esim. verkkopelissä kunnolla pärjää vain Cuben ohjaimella? Olen edelleen sitä mieltä, että ET:n ohjaustavalla oltaisiin tultu aivan hyvin toimeen.

Toisaalta nämä Nintendon "aloittelijat laittavat heti kampoihin Mario Kart-veteraaneille" puheet herättävät ihmetystä, jos käärmeily on pelissä mukana. Kyllähän nyt Nintendo on varmasti tietoinen Mario Kart DS:n moninpeli-ongelmista.


Varsin makoisia kuvia skanneissa muuten!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #7 : 06.02.2008 15:45 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili

Mutta avainkysymys kuuluu: miten turboliuku tässä pelissä toteutetaan? Jos ohjainta pitää jotenkin ravistella, voi olla että käärmeily käy pidemmän päälle ranteiden päälle, eikä ole niin helppoa kuin tatin vatkaus.
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #8 : 06.02.2008 16:10 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili En ole koskaan ymmärtänyt tuota sneikkausitkua. Ei se ole mikään ongelma, osa pelimekaniikkaahan se on. Ekakertailaiset tykkäävät Mario Karteista, koska niitä on ihan vaan kiva pelata ja niissä voi heitellä banaaneita. Mutta sneikkaus tarjoaa myös hardcore-pelaajille mahdollisuuden nauttia peleistä, syyn pelata niitä enemmän kuin sen yhden kerran. Jos Mario Kart DS:ssä ei olisi sneikkausta, ei minua ainakaan kiinnostaisi perseen vertaa hioa kierrosaikoja, sillä se nyt olisi vähän.. tylsää. Se mahdollistaa kokonaan uusia tapoja pelata kutakin rataa. Ja minulta sitä paitsi vei kolme päivää aikaa oppia moinen taito, joten todellakaan ymmärrä miksi se on itkun aihe. Jai ei, en puhu satunnaisista miniturboissa jossain muualla, kuin mutkissa, vaan ymmärsin kyllä sneikkauksen syvimmän olemuksen ihan heti. Sen täydellinen soveltaminen ja strategioiden etsiminen kuhunkin kohtaan vaan vaatii vähän vaivaa. :rollaus:

Ja mitään aiheeseen liittyvää mulla ei tietenkään ole, kuhan nyt vaan halusin avautua.

[E] No lisätään nyt vielä se, että minusta Mario Kartista sneikkauksen poistaminen on melkosen sama juttu, kuin Tekkenistä reversalien pois ottaminen siksi, koska kaikki eivät sitä osaa. :(
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #9 : 06.02.2008 16:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Älkää muuten sitten ymmärtäkö etten hallitsisi käärmeilyn jaloa taitoa. Varsinkin Cuben Kartissa hioin nuo taitoni aika äärimmilleen ja tykitin vakuuttavia aikoja radalla kuin radalla.

Kyse on siitä, että pelaajille tulisi antaa mahdollisuus kytkeä moinen verkkopelit tuhoava ominaisuuden pahalainen veks.


Mario Kartin moninpelistä kun haluavat varmasti nauttia muutkin kuin pelimekaniikkojen opettelemiseen kymmeniä tuntea käyttävät pelaajat. Itse haluaisin tästä Wiin verkkopelaamisen graalin maljan - yhdessä Smash Brosin kanssa.

Onneksi on taistelumoodi, joka takuulla viihdyttää jos muissa verkkomuodoissa itkettää. Siinä kun käärmeily ei ole tosiaankaan ratkaisevassa roolissa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #10 : 06.02.2008 16:52 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili No huh huh, vasta nyt tajusin mistä tossa sneikkauksessa on kyse. Ei toi kyllä ainakaan hauskalta näytä. Toisaalta yksikään Mario Kart ei ole tuntunut Mario Kartilta sen alkuperäisen Super Nintendo -version jälkeen.


Aijai sitä fiilistä kun sain vihdoin sen viimeisen cupin avattua ja Donut Plains 3 pamahti ruudulle.
N
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #11 : 06.02.2008 17:57 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllähän tämä tulee aivan pakkohankinta olemaan. Jotenkin vain tuntuu kaukaiselta tämän julkaisu niin ei ole pahemmin tullut hypetyttyä. Joka tapauksessa odotan hyvillä mielin uutta ohjaustapaa, vaikka tuo rattikuori vaikuttaakin vähintään turhalta. Cube-ohjauksen suhteen olen hieman samoilla linjoilla Epin kanssa. Itselleni MK-pelien pelaaminen ainakaan moninpelinä ei ole koskaan ollut mitenkään suorituspainotteista, joten voin varmasti nauttia nettipelistä liikkeentunnistuksellakin, vaikka analogi olisikin laboratorio-olosuhteissa todettu nopeammaksi tavaksi ajaa.

Toivon ettei tästä tule niin sneikkauspainotteista kuin mitä esim Mario Kart DS oli/on. Ainakin miniboostien toteutustapa tulee olemaan erilainen kun käytössä on liikkeentunnistus.

Edit: Uutta minulle oli tuo Mii-hahmoilla pelaaminen. Loistava juttu. Nettipeleissä tulee vastaan varmasti ties minkänäköistä pallopäätä.


« Viimeksi muokattu: 06.02.2008 18:21 kirjoittanut migge »
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #12 : 06.02.2008 22:09 »
Tiger Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 0 Profiili Pelistä on tullut uutta tietoa kannattaa mennä osoitteeseen zapperi.fi

Eli yhdestä kuvasta käy ilmi, että cube ohjaus saattaa sittenkin olla mukana ja ainakin omasta mielestäni se ei haittaa yhtään. Kenttiä pitäisi olla 30, 16 vanhaa ja 16 uutta.
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #13 : 06.02.2008 22:11 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili
Pelistä on tullut uutta tietoa kannattaa mennä osoitteeseen zapperi.fi

Eli yhdestä kuvasta käy ilmi, että cube ohjaus saattaa sittenkin olla mukana ja ainakin omasta mielestäni se ei haittaa yhtään. Kenttiä pitäisi olla 30, 16 vanhaa ja 16 uutta.

Onpas uutta tietoa. Ei ainakaan tuossa ylempänä mainittu...
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #14 : 06.02.2008 22:40 »
Tiger Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 0 Profiili Hmm...en sitten tiedä kuinka vanhaa tieto on. Japanin julkaisu päivä on muuten huhtikuussa. Katsoitko edes mitä tuolla sivulla sanottiin?
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #15 : 06.02.2008 23:01 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili
Gamecube-ohjain tuki myös vahvistettu.
Ja sitten nykypäivään. Nykyisten tiedonmurusten mukaan Wiin Mario Kartissa tulee olemaan muhkeat 32 rataa (16 uutta + 16 klassikkorataa), 12 tai 16 pelaajan nettipeli.

Tuossa edellisiä viestejä TÄSTÄ ketjusta, Tiger. En meinannut mainitsemaasi sivua.
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #16 : 07.02.2008 17:05 »
SOJ Jäsen Viestejä: 46 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kenttiä pitäisi olla 30, 16 vanhaa ja 16 uutta.

Hmm...joku mättää?
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #17 : 07.02.2008 17:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW




Oikeastaan tälläisessä vertailussa ei ole vielä mitään mieltä, koska Wiin Kartista on jaeltu niin vähänlaisesti kuvia.

Mutta on silti helpohkoa sanoa, että Wiin MK:ssa tekstuurit ovat hivenen rikkaampia ja yksityiskohtia on muutenkin tullut lisää.  Jos esim. Double Dashiin tekstuurien väkertäjä päätti tehdä 20 tiiltä seinään, niin Wiin Kartissa niitä tiiliä on nyt 50. Tähän päätelmään tarvittiin 15 vuoden kokemus videopeleistä, uskokaa tai älkää. 

Jotenkin on visuaaliselta kannalta rumaa, että Double Dashin kartteja miehitti aina kaksi ajajaa. En ikinä tottunut siihen. Sen takia Wiin Kartista julkaistut kuvat nostattavat MK-kuumetta ainakin omalla kohdallani enemmän kuin DD-kuvat silloin joskus vuonna 2003.




www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #18 : 07.02.2008 19:51 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Ihania tuon MKWiin kakkoskuvan laudat, kiskot ja aita : >
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #19 : 07.02.2008 20:59 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
Sen takia Wiin Kartista julkaistut kuvat nostattavat MK-kuumetta ainakin omalla kohdallani enemmän kuin DD-kuvat silloin joskus vuonna 2003.

Ei se mua varsinaisesti haittaa, mutta jätkä kärsii Cyrus-syndroomasta, eli sä odotat jokaista uutta peliä aina edellistä enemmän. Onpahan elämä ainakin ihanaa.

EDIT:  :lol: tuolle kuvavertailulle.


« Viimeksi muokattu: 07.02.2008 21:29 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #20 : 07.02.2008 21:03 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Mario Kartit on kyllä aina iskeneet. No N64:n ja Cuben kartteja on tullu eniten pelattua, mutta silti. Ei sillä, että tätä versiota koskaan pelaisin, mutta sanokaa: voihan tätä pelata oikealla ohjaimellakin? Voihan?

E: Joo olisi pitänyt lukea vähän tarkemmin. Mutta siis tarkoitin oikeaa ohjainta eli Cuben ohjainta tai Classic-ohjainta.


« Viimeksi muokattu: 07.02.2008 23:27 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #21 : 07.02.2008 21:24 »
Lorenzo Vieras
oikealla ohjaimellakin

?

Wiimote ja Gamecuben ohjain siis tuettu. Mutta jos tarkoitat tuota rattihässäkkää, niin ei kai se pakollinen ole. Pitäisi tuoda kai vain "fiilistä" ajamiseen.
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #22 : 07.02.2008 23:24 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Ja vaikka edellinen viestini saattoikin jopa hieman negatiivinen olla, niin todellakin odotan tätä peliä. Odotan, että tätä pääsee netissä pelailemaan. Ihan saakelin hauskaa tulee olemaan.

Mario Kart: DD oli ihan ok. Mario Kart DS oli paljon parempi. Mario Kart 64 jää CTR:n jalkoihin ja Super Mario Kartista ei ole muistia. Sen aikaisista karting-peleistä kokemusta löytyy Wacky Wheelsistä, joka on kyllä aikamoinen klassikko.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #23 : 19.02.2008 16:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Minä kaadoin coca, eikun cola-annokseni kun IGN:n Mario Kart Wiin uutta ennakkoa lueskelin! Sisältää nimittäin parhaan MK-uutisen miesmuistiin!

http://wii.ign.com/articles/852/852952p1.html




Lainaus
Karts aren't crippled from extra jolts of speed, though. Like in previous versions of Mario Kart, powersliding around turns enable players to get a nice surge of momentum if they pull them off correctly. Mario Kart Wii changes things around a bit by not requiring players to rapidly steer in the opposite direction of a powerslide to generate the boost power. Instead, the boost power builds automatically during a successful powerslide, and the longer you hold it the more boost you'll get out of it. As soon as you let go of the powerslide trigger (the button on the back of the steering wheel controller) your kart will jolt forward with a surge of energy. No more waggling the stick/control pad back and forth to generate boosts this time around. Whether that's good or bad, it was a little hard to tell in the short spin around a few of the game's courses.

Of course, the question of "snaking" came up, whether multiplayer games are going to boil down to what's happened with Mario Kart DS: players simply powerdrifting on every possible straightaway as rapidly as possible. Well, with the new powersliding mechanic it makes it difficult for quick fingers to get more boosts than the racers with slower fingers. So perhaps this is Nintendo's way of combating the awkward "love it/hate it" snaking mechanic.


Aivan loistavaa! Tämä kuulostaa fiksummalta kuin aiempi systeemi ja pitänee käärmeilijät aisoissa.


Teen siis poseerauksen Final Fantasy -musiikin soidessa, sitten kuva muuttuu statsivalikkoon, jossa karttuu kokemusta. Siinä lukee: "odotus +5".




Tuo oli vain typerää...




www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #24 : 19.02.2008 18:35 »
SOJ Jäsen Viestejä: 46 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei saatana. Paras Mario Kart kyllä tulossa väkisinkin, jo pelkästään noiden IGN:n kertomien ominaisuuksien perusteella. Eikä siinä ole vielä edes läheskään kaikki... Jos tää venyy pitkälti kesän puolelle niin meikäläisen pää kyllä räjähtää.
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #25 : 20.02.2008 14:05 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili 11.4.

On Euroopan julkaisupäivä. Yllättävän nopiaa tuo tänne pohjolan perukoille saapuu.

IGN:n previkka vaikutti erittäin lupaavalta.

Edit: Meni päivämäärät sekaisin. Noh, ihan oikeinpäin meni sitten. Ei tuo Fit niinkään kiinnosta.

Edit2: Eikä edes ollut minun vikani vaan Konsolifinin. :P


« Viimeksi muokattu: 20.02.2008 15:58 kirjoittanut migge »
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #26 : 20.02.2008 14:19 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Vau, tulee paljon nopeempaa haikappaa kuin mitä odotin. Keväällekin saadaan siis ainakin yksi makea wii-julkaisu.

Jos MKWiin verkkopeli on niin hyvä kuin kuolaisissa unissani olen nähnyt, niin muu pelaaminen omalla kohdallani pysähtyy kuin seinään kuukausiksi, ellei vuosiksi. Ainekset legendaan ovat koossa, nyt Nintendon täytyy viimeistellä keitos maukkaaksi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #27 : 20.02.2008 14:32 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
25.4.

On Euroopan julkaisupäivä. Yllättävän nopiaa tuo tänne pohjolan perukoille saapuu.

Ei, vaan 11.4.


Wii Fit tulee 25.4, mutta sille ei vielä ole varmistettu hintaa. Mario Kartille kylläkin, ja tässä häpeämätön linkki.
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #28 : 20.02.2008 14:42 »
Tiger Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 0 Profiili Tämän takia ostin Wiin joten siitä voi päätellä kuinka tärkeä peli minulle tulee olemaan :)

Tällä hetkellä pelin osalta on kaikki kunnossa. Aikainen julkaisu, nettipeli(ja vielä split screen), uusia ratoja tarpeeksi sekä tuki GameCube ohjaimelle. Tämä tulee todennäköisesti olemaan paras peli mitä Wiillä nähdään IMHO. 8)

Toivottavasti saadaan paljon uusia mielenkiintoisia aseita. Pitää laittaa ennakkovaraukseen. Onkohan pelin hinta muuten luokkaa 45€ vai 59€?
tallennettu
Re: Mario Kart Wii « Vastaus #29 : 20.02.2008 14:47 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tämän takia ostin Wiin joten siitä voi päätellä kuinka tärkeä peli minulle tulee olemaan :)

Tällä hetkellä pelin osalta on kaikki kunnossa. Aikainen julkaisu, nettipeli(ja vielä split screen), uusia ratoja tarpeeksi sekä tuki GameCube ohjaimelle. Tämä tulee todennäköisesti olemaan paras peli mitä Wiillä nähdään IMHO. 8)

Toivottavasti saadaan paljon uusia mielenkiintoisia aseita. Pitää laittaa ennakkovaraukseen. Onkohan pelin hinta muuten luokkaa 45€ vai 59€?

No finngamerin linkki näyttää n. 45€.

Ja äläs nyt noin kehu Mario Kartteja. Brawl on kyllä tämän vuoden kunkku Wiillä.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines