Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Mario Kart 8: Deluxe  (Luettu 12302 kertaa)
Mario Kart 8: Deluxe « : 10.03.2017 13:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Peli julkaistaan 28.4.

Tuore traileri Nintendon kotimaasta:




Myin Wii U:n aikoinaan pois ennen Mario Kart 8:n julkaisua. Niinpä peli jäi kokematta kokonaan, mikä on todellinen harmi, sillä niin paljon kehuja se sai osakseen.

On hienoa, että peli tulee nyt Switchillekin, ladattuna uusilla herkuilla: Mario Kart 8 Deluxe pyörii 1080p-resoluutiolla 60 kuvaa sekunnissa jopa kahden pelaajan jaetun ruudun moninpelissä. Lisäksi siinä on mukana klassinen Battle-moodi, joka puuttui alkuperäisestä.

Minä odotan kovasti Deluxea, mutta ymmärrän, etteivät kasin Wii U:lla pelanneet välttämättä lämpiä ajatukselle, että maksaisivat pelistä uudelleen kuutisenkymppiä pelkän grafiikkakuorrutuksen ja battle-pelitilan takia.

Hotsittaako peli sinua? Omistitko aikoinaan kasin, vai aiotko hypätä MK8-junaan vasta Deluxen kohdalla?

Jos tarpeeksi moni ostaa pelin, laitamme peliseuran puolella online-mittelöt käyntiin ja puskemme tämän foorumin sen seuraavalle kehitysasteelle, eli Mario Kart -laudaksi. Älkääkä luulkokaan, ettei se olisi mahdollista...


« Viimeksi muokattu: 10.03.2017 13:43 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario Kart 8: Deluxe « Vastaus #1 : 10.03.2017 17:59 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Suoraan boikottiin, jos itemi-systeemiin ei ole tehty merkittäviä parannuksia ja saatu korjattua leaderboardseja time trialiin, sekä ylipäätään perusominaisuuksia jotka olivat jo Wiin Mario Kartissa. Hieno ulkokuori ei saa tuohon peliin enää muuten koskemaan. Ainahan Karteissa on ollut aika paljon tuuria, mutta kasin kohdalla vedettiin kyllä täysin överiksi se touhu. Edes vaimo ei jaksanut pelata tuota, vaikka aina hulluna jyystänyt jokaista aiempaa Mario Karttia. Lisäksi 30fps 4-pelaajan moninpeli Double Dashin jälkeen on kuin nyrkkiä perseeseen. Toivottavasti korjataan tähän.
tallennettu
Vs: Mario Kart 8: Deluxe « Vastaus #2 : 10.03.2017 19:19 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Samaa mieltä. MK8 on ensimmäinen mario kart joka suoraan rankaisee pelaajaa siitä, jos vaivautuu opettelemaan pelissä tippaakaan kavereitaan paremmaksi. Tuloksena uskomaton item helvetti ja epäbalanssi, joka kostautuu myös muilla sijoilla.

Keskikastissa pelaaminen muuttuu verilöylyksi kakkosen paahtaessa tähdet ja punaset kilvet ympärillään vain koska ekana oleva "on liian kaukana". Vastaavasti viimeisillä sijoilla olevien suurinta antia ovat siniset kilvet, jotka eivät heitä auta tippaakaan vaan ainoastaan lisäävät ykkösen kärsimysnäytelmää. Tämä on ehdottomasti isoin syy, minkä takia peli tuottaa toisinaan enemmän tuskaa kuin nautintoa. Muutoin kenttäsuunnittelu ja erityisesti 200cc ovat äärimmäisen hyviä lisiä Mario Karttiin. Itse gravity-ominaisuus on käytännössä yhtä tyhjän kanssa.

Lisätään vielä Honk Horn, joka oli Nintendon vastalause siniselle kilvelle. Itemi menettää kokonaan merkityksensä kun sen joutuu polttamaan torjuakseen punaisia kilpiä kun banaania ei voi pitää pelin aikana erikseen holdissa.
tallennettu
Vs: Mario Kart 8: Deluxe « Vastaus #3 : 10.03.2017 19:40 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Sen verran hyvä Mario Kart, että pitää varmaan ostaa uusiksi.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mario Kart 8: Deluxe « Vastaus #4 : 10.03.2017 19:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mielenkiintoista! Olin siinä uskossa, että tätä pidettäisiin melko universaalisti jopa sarjan parhaana osana. Aion kuitenkin ehdottomasti hankkia pelin ja vetää omat johtopäätökseni. Jo ihan ihan siksi, että onlinea voi ilmeisesti pelata kaksi yhtäaikaisesti jaetulla ruudullakin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario Kart 8: Deluxe « Vastaus #5 : 10.03.2017 20:53 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Pystyy joo ja on pelissä paljon hyviäkin puolia. Varsinkin jos pelaa ihan vain kaaoksen vuoksi. Jos tippaakaan kokee iloa siitä, että saa kehittyä ja oppia paremmaksi ja nauttia sen työn hedelmistä niin turha toivo jos tuo itempolitiikka ei alkuperäisestä versiosta ole selkeästi parannettu 64:N / DD!!:n / Wiin tasolle.

Mutta Drunk & Drive pelinä versio on oikein bueno
tallennettu
Vs: Mario Kart 8: Deluxe « Vastaus #6 : 11.03.2017 10:02 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Wii-versiossa kaaos oli minusta samalla tasolla mitä tässä. Harmi jos ei tule olemaan 4 pelaajalla 60 fps, ei tainnut olla edes 30 fps Wii U:lla, tai ainakin siltä se tuntui. Tulee tämä silti hommattua, mutta nelinpelinä taidetaan enempi pelailla Fast Racing RMX:ää, jossa on älytty laskea resoluutiota ruudunpäivitys edellä.
tallennettu
Vs: Mario Kart 8: Deluxe « Vastaus #7 : 12.03.2017 07:10 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Siitä hienoa, että Switchin konsepti tarjoaa helpon tavan lanittaa ja saada 60 kuvan ruudunpäivitys neljän pelaajan moninpeliin (2+2), jos vierailee jonkun luona ja käytettävissä on kaksi laitetta. Millaistahan Switchin 6,2" näytöltä on pelata, kun se jaetaan puoliksi? Toisaalta pieneen ruutuun kyllä tottuu yllättävän nopeasti.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario Kart 8: Deluxe « Vastaus #8 : 11.04.2017 13:01 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Deluxessa on mukana "pinkki-boosti", joka aktivoituu sinisen ja oranssin boostin jälkeen. Tämä tulee kasia pelaamattomalta, mutta ainakin teoriassa tämä antanee peliä erityisen taitavasti pelaaville pientä etua.

Samoin on laita sen asian, miten yhden esineen sijaan varastossa voi olla nyt kaksi hyödykettä – voi enemmän "pelata sitä peliä" erään veneensä karilla karauttaneen entisen F1-kommentaattorin tavoin sanoen.

Mielipiteitä näistä uudistuksista MK8-veteraaneilta?


Kaikki hahmot ovat alusta asti auki, mutta autoja ja osia niihin joutuu avaamaan. Vie vähän jännitystä uusien juttujen avaamiselta, mutta toisaalta on todella miellyttävää päästä käsiksi alusta asti koko hahmokatraaseen, ihan moninpeliäkin ajatellen.

Ilmeisesti kulkupeleihin on myös tehty pieniä tasapainotuksia (statsien rukkaamista) sinne tänne verrattuna WiiU-versioon.



Innokkaasti odotan, että saan 2,5 viikon päästä pelin käsiini.  :)


« Viimeksi muokattu: 12.04.2017 07:08 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario Kart 8: Deluxe « Vastaus #9 : 24.04.2017 09:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Huikeaa räiskettä ja ryminää:



Laudan sisäiset turnajaiset ovat vain ajan kysymys, vaikka ajaisin siellä vain yksinäni voitosta voittoon.  :P
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario Kart 8: Deluxe « Vastaus #10 : 27.04.2017 08:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Simaa, munkkeja ja Mario kart 8 Deluxe!  ;D Aijaijai!

Nyt ollaan jo lähellä. Teen kuitenkin tänään torstaina sen perinteisen, kierrän parit marketit läpi sen varalta, että joku olisi vahingossa sujauttanut pelin hyllyyn ennenaikaisesti.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario Kart 8: Deluxe « Vastaus #11 : 05.06.2017 07:19 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW VR noussut vajaaseen 8000 pisteeseen, ja kaikkiin kisoihin yksinpelissä napattu kolme tähteä. 110 tuntia...  :P

Maailmanlaajuisissa auloissa meininki yltyy nyt usein huikeaksi. Päädyn yleensä siellä tilanteeseen, missä kisailen yhdentoista japanilaisen kanssa, ja kaikki ovat pirun hyviä, aggressiivisia ja kostonhimoisia. Teet yhden virheen johtoasemassa ja tiput sijalle kymmenen, jonka jälkeen joku ajaa vielä tähdellä päältä. On myös sydäntäsärkevää joutua viimeisessä mutkassa tavara-pommitukseen, tippua viisi sijaa ja lipsua lopulta miinuksille.

Se on elämää, se on Mario Kartia.

Regionalissa alempien pisteiden aulassa voi hetken tuntea itsensä ihan hyväksi, kunnes mattoa revitään jalkojen alta oikein kunnolla, kun isot pojat ja tytöt rymistelevät hiekkaradalle. No, voitot tuntuvat sitten sitäkin makoisammilta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario Kart 8: Deluxe « Vastaus #12 : 30.09.2017 11:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jos hahmotan oikein, niin yhä useammalla lautalaisella on MK8: Deluxe.

Kiinnostusta laudan sisäisiin peleihin (race+battle)? Suuntaa tänne ja ilmoita itsestäsi.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mario Kart 8: Deluxe « Vastaus #13 : 20.07.2018 06:44 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Shinya Takahashi sanoi viikko sitten Mario Kart 8: Deluxen saavan lisää päivityksiä, ja nyt saimme niistä ensimmäisen.

Käy järkeen tuoda lisää sisältöä peliin, kun online-palvelun maksumuuri lähestyy. Ottaisin vastaan maksullisen DLC:nkin, jos se pitäisi sisällään mm. N64:n Block Fort -battlekentän. Seuraava Mario Kart omii varmasti enemmän GaaSmaisen lähestymistavan, mutta ehkä Nintendo kokeilee sitä jo Deluxeen, kun peli tuntuu yhä myyvän hyvin. Kiirettä MK9:n julkaisemiselle ei ole.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines