Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Luigi's Mansion 3: 31.10.2019
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Luigi's Mansion 3 | Maaaaarioooo?  (Luettu 1511 kertaa)
Luigi's Mansion 3 | Maaaaarioooo? « : 31.10.2019 06:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Metacritic | 86

Luigis Mansion 3 ilmestyy tänään, 31.10.2019. Torstaina. Nintendo onkin Halloweenin vuoksi tehnyt tällä kertaa poikkeuksen julkaisuaikataulussaan.

Minulle tämä on periaatteessa LM2, sillä en ole pelannut Dark Moonia. LM1 taas onkin yksi muistorikkaimmista peleistäni; lähdin hakemaan peliä (ja tietenkin GameCubea) heti julkaisupäivänä keväällä 2002 pk-seudulta. Pelasin seuraavan kuukauden aikana tuon melko lyhyen, mutta viihdyttävän seikkailun läpi muistaakseni viisi kertaa, yrittäen lyödä aiemmat läpäisyt löydettyjen aarteiden määrässä.

On sanottu, että Dark Moon oli huonolla tavalla erilainen kuin ykkönen. En tiedä siitä, mutta toivon kolmosen löytävän saman taian kuin alkuperäinen. Paitsi ehkä musiikissa, sillä GC-pelin tietyt teemat soivat päässäni vielä tänäkin päivänä, vaikka viime läpäisystä on jo aikaa yli 15 vuotta. En usko uuden osan ihan sellaiseen suoritukseen yltävän.

Taikaa on ainakin teknisessä toteutuksessa; LM3 on jo trailereiden perusteella häkellyttävän hienon näköinen peli. Upeasti animoitu ja miljööltään tunnelmaa kihisevä. Kolmosen kartano ei ole aivan tavallinen kartano, joka on sallinut tekijöille melkoisesti liikkumavaraa eri ympäristöjen suhteen.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Luigi's Mansion 3 | Maaaaarioooo? « Vastaus #1 : 02.11.2019 23:34 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ostin pelin puolivahingossa vaikka ei varsinaisesti ollut tarkoitus. Mutta kylläpä kannatti. Ihan puun takaa miten hemmetin hyvä peli ja eikä ollut aavistustakaan, että pelin voi vetää läpi myös co-oppina. Tuli vedettyä tyttären kanssa melkein viiden tunnin sessio putkeen tuossa, eikä millään ois malttanut lopettaa. Pitää yrittää hillitä ettei tule liian nopeasti pelattua läpi. Onneksi pelissä riittää paljon extra-löydettävää ja tutkittavaa, sekä myös in-game achiementit joita voi yrittää saavuttaa.

Visuaalisesti varmaan Switchin kaunein peli ja äänimaailma sekä animaatiot aivan tautisen hyvät. Tekniikkademosarjasta tullut yhtäkkiä ison luokan peli.
tallennettu
Vs: Luigi's Mansion 3 | Maaaaarioooo? « Vastaus #2 : 03.11.2019 06:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eilen sain 8. kerroksen tutkittua, ja kaiken näkemäni ja kokemani perusteella en voi kuin myhäillä tyytyväisyydestä. LM3 on jälleen yksi kova yksinoikeusjulkaisu Nintendolle täksi vuodeksi. Peli nojaa enemmän ongelmanratkaisuun kuin taisteluun, joka toimii puzzlejen ollessa hauskoja ratkaista. Ne myös käyttävät tosiaan "toista hahmoa" yllättävän paljon, joten co-opissa kakkospelaajan ei tarvitse pelkästään kuljeskella ympäriinsä. Goiigina voi auttaa P1:tä paljonkin.

Mutta kun sitten taistellaan, bossit pistävätkin kunnon näytökset pystyyn. Järjestäen pelissä on tullut vastaan toinen toistaan siistimpää portinvartijaa. Niitä vastaan on yleensä aina yksi "weird trick", joten itseääntoistavilta nämä kamppailut eivät todellakaan tunnu.

Tällä hetkellä foorumeilla puhuttaa eniten pelin ulkoasu. Ja syystä. Yhdessä kerroksessa luonto on ottanut huoneet valtaansa, ylikasvanut ruoho peittää lattiaa ja kasvit rehottavat huoneissa. Kuljeskelin erästä pitkää käytävää tovin höhötellessäni (kuin Luigi) epäuskossa grafiikoiden upeutta. Odotin tällaista vasta Switchin seuraajalta.


« Viimeksi muokattu: 03.11.2019 08:32 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Luigi's Mansion 3 | Maaaaarioooo? « Vastaus #3 : 03.11.2019 12:44 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Ensimmäinen Luigi's Mansion on yksi minunkin suosikkipelejä Nintendolta. Pelistä on lämpimiä muistoja ja olenkin pitkään toivonut, että siitä saataisiin remake Switchille. Onneksi jatko-osa vaikuttaa olevan onnistunut. Ajattelin säästää tätä joululomalle. Peli on jo noudettu, mutta houkutus avata muoveista on suuri...
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Luigi's Mansion 3 | Maaaaarioooo? « Vastaus #4 : 14.11.2019 06:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eilen läpi, 15 pelitunnin jälkeen.

Useimmat Gemit ja Boot eivät tule todellakaan pelaajan tielle vahingossa, joten tutkimista riittää vielä. Ja vaikka tietäisi missä huoneessa jokin on, pitää silti ymmärtää miten sen näppeihinsä saa. ScareScraper ja ScreamPark voivat myös vielä tarjota kunnon annoksen hupia. Yksinpeli tosin on LM3:ssa ainakin minulle SE juttu, ja pelkästään tähän jättämällä olisin peliin varsin tyytyväinen.

Tämä Nintendo-yksinoikeus on Nintendo-fanille yksi vuoden parhaita pelejä. Miten korkealle kiipeää, se nähdään ensi kuussa. Mittatikku grafiikoissa omalla alustallaan.

Ai niin, Polterpiski on AWESOME AS F. Polterkolli taas pelkästään F.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines