Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Luetko itsesi HC-pelaajaksi; kuinka paljot käytät rahaa ja aikaa videopeleihin?  (Luettu 5471 kertaa)
Luetko itsesi HC-pelaajaksi; kuinka paljot käytät rahaa ja aikaa videopeleihin? « : 20.07.2008 02:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Okei, ehkä peliharrastukseen käytettävä aika ei määrittele onko HC-pelaaja vai ei, ehkä sen tekevät pelit mitä pelaa. Vai tekevätkö sittenkään?

Minä en enää ole HC. Joitakin vuosia sitten kaikki ylimääräinen raha meni yleensä peleihin tai pelitarvikkeisiin, mutta nykyään videopelit ovat pudonneet hankintalistallani melko alas. Leffoissa käynti, DVD:t, gadgetit, HiFi ja sisustaminen ovat tulleet pysyvästi pelien rinnalle kamppailemaan euroista. Nykyään harrastan innokkaammin elokuvien tiirailua kuin videopelien pelaamista.

Ja jos minä pelaan ne Nintendon suurimmat julkaisut plus paria muuta peliä vuoden aikana niin siinäpä se taitaakin olla. Pelialaa sinänsä on kiva seurata ja poimia sieltä kiinnostavia julkaisuja, jotka mahdollisesti menevät hankintaan.

Viikossa pelaan keskimäärin n. 4-5 tuntia. Jos vain haluaisin, voisin pelata helpostikin paljon enemmän muiden aktiviteettien siitä juurikaan kärsimättä. Mutta tällä hetkellä tilanne on tämä. Viimeisten kuukausien aikana peliharrastukseen on mennyt kuukaudessa n. 10-20 €, maksimissaan.  Todella, todella vähän siis.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Luetko itsesi HC-pelaajaksi; kuinka paljot käytät rahaa ja aikaa videopeleihin? « Vastaus #1 : 20.07.2008 02:16 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Pelaan ehkä 10 tuntia viikossa, jos sitäkään. Tuokin aika menee yleensä 3rd Strikeen tai johonkin netti-fps:ään.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettenkö olisi hc-pelaaja. Pidän eniten rauhottavista arcade-peleistä sekä kaikesta, missä on haastetta siinä määrin, että onnistuessa saa hyvät kiksit. Yksinpeleistä en  muista saaneeni erityisesti nautintoa sitten Dead Risingin, joka oli sekin ensimmäinen lajissaan, ja loi aivain oman ilmapiirinsä.

Luen myös peleistä enemmän kuin pelaan niitä. Sekin on aika hc:ta.

Enkä usko, että kyse olisi pelkästään jostain pelimorkkiksesta tai vanhenemisesta. Pelit ovat vain huonontuneet: DMC4, GTA IV, MGS4... kroohpyyhZzZzZ. 
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Luetko itsesi HC-pelaajaksi; kuinka paljot käytät rahaa ja aikaa videopeleih « Vastaus #2 : 20.07.2008 02:29 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili En tiedä olenko enää nykyään niin HC kuin ennen, mutta sitäkin vaativampi. Tämä tuottaa paljon ongelmia, mutta niiden kanssa on vain elettävä. Peleiltä kaipaan nykyään haastavuutta, yllätyksiä ja shokeerausta. Vaikka peli olisi nykyään miten "hauska" tahansa niin se ei enää riitä. Peli vain laimenee pikkuhiljaa ja jos se on yhtään pidempi kuin on tarpeellista niin ikkunasta vittuun.

Ja paska genihän tämä on kuten Scarf sanoi. Ehkä paskin mitä on ikinä nähty.


Mutta siis HC yhä olen. Tuskinpa se verestä ikinä mihinkään häviää.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Luetko itsesi HC-pelaajaksi; kuinka paljot käytät rahaa ja aikaa videopeleih « Vastaus #3 : 20.07.2008 02:34 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Peleihin tulee käytettyä todella vaihtelevasti aikaa. Nykyään kumminkin hyvin vähän menneisyyteen nähden. Viimeisin läpi pelaamani peli on COD4 7kk sitten ja sekin oli sitä uutuuden villitystä, kun ostin uuden läppärin. Frendien kanssa tulee toki pelattua sitten 5-10h sessioita silloin tällöin, kun jotain moninpeliä PS3:lla/Wiillä hakkaa.

Wiillä tällä hetkellä kesken vieläkin Zelda, Mario ja The Bully. Tarkoitus olisi vetää kaikki kolme läpi nyt kun aikaakin on intin loputtua.

Peleistä tulee kyllä luettua netistä säännöllisesti ja vähemmän säännöllisesti. Enemmän sitä käyttää aikaa juuri pelikulttuurin seuraamiseen, kuin itse pelaamiseen, mutta näin se taisi olla silloin kovimpina HC-aikoinakin.

Toisaalta Nettipokeria tulee pelattua ihan helevetisti ja se onkin vienyt aikaa normaaleilta peleiltä. Addiktio ja jännitys ovat samaa luokkaa, kuin ensimmäisiä kertoja NES:n Marioa tai kynäriä pelatessa.

Rahan menoakin on vaikea arvioida, joskus ostaa heräteostoksena(mm, WII ja Xbox olivat melko heräteostoksia) uuden konsolin + pari peliä. Sitten voi mennä useita kuukausia ilman että ostaa yhtään peliä. Intin aikana ostin yhden pelin.


You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Luetko itsesi HC-pelaajaksi; kuinka paljot käytät rahaa ja aikaa videopeleihin? « Vastaus #4 : 20.07.2008 02:35 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Kyllä voisin luokitella itseni HC-pelaajaksi. Pelaamisaika viikossa vaihtelee siitä kymmenestä tunnista kevyesti kahteenkymmeneen ellei enempäänkin jos intoa ja pelattavaa riittää, ja silloin kun en pelaa, menee aika useimmiten peleistä jutteluun, niistä lukemiseen tai vastaavaan ellei sitten elämä kutsu. Rahan käytössäkin ensisijaisesti mietitään pelejä. Jos esimerkiksi joudun valitsemaan leffan ja pelin väliltä, valitsen aina pelin, varsinkin jos leffan osto tarkoittaisi pelin lykkäystä jne. Muutenkin lähes joka kauppareissuilla on pakko katsastaa kaupan/kauppojen pelitarjonta jos moinen vain löytyy läheltä. Pelit siis ainakin ovat koko ajan mielessä.

« Viimeksi muokattu: 20.07.2008 02:43 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Luetko itsesi HC-pelaajaksi; kuinka paljot käytät rahaa ja aikaa videopeleih « Vastaus #5 : 20.07.2008 02:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Vuodet 2000-2003 meikäläiselle ovat (ainakin toistaiseksi) se pelaamisen kulta-aika: tahkosin ainakin sellaista 40-50 tuntia viikossa pelejä!  :lol:   

Ehkä tuo pelien yleisen laadun tippuminen pitää vain uskoa. Kun omistin kovimpina pelivuosina vain CameCuben, riitti sillekin odotettavia julkaisuja melkeinpä jokaiselle kuukaudelle. Laadin tietokoneelle hankintalistoja ja suunnitelmia miten saisin rahat kokoon kaikkiin tuleviin ostoksiin. Nyt kun vaikkapa Wiin pelitarjontaa katselee, ei sellaisia suunnitelmia tarvitse laatia...



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Luetko itsesi HC-pelaajaksi; kuinka paljot käytät rahaa ja aikaa videopeleih « Vastaus #6 : 20.07.2008 10:53 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili Jotkut jotka tykkäävät heitellä näitä termejä sanoisivat että olen HC-pelaaja. Pelimausta löytyy kaikkea laidasta laitaan, aina raskaita lentosimulaattoreita, rogueita, ja grand strategyja myöten, joita HC:mmäksi on vaikea mennä. Mutta.... itse vihaan termiä aivan helvetisti. Se kuulostaa typerän elitistiseltä, eikä ole oikeastaan mitään muuta kuin markkinointikikka. Se on alun perin rakennettu lähinnä teinejä varten, että nämä tuntisivat itsensä erikoisiksi. "Minä pelaan HC-pelejä, sinä taas luuseripelejä." Parashan keinohan myydä nuorille tavaraa on kertoa että jokin juttu on "kova" tai että aikuiset mukamas tekevät niin. Eikä hardcore itsessään ole edes hyvä tai järkevä kuvaaja, koska se tarkoittaa tinkimätöntä. Tinkimätöntä mitä? Aivan. Se kuulostaa aivan uskomattoman typerältä tavallisen jenkin korvaan.

Toki erottelua voidaan käyttää, ja joskus siitä on jopa oikeasti hyötyä. Itse tykkään käyttää käyttää termiä "innokas pelaaja", koska se ei ole loukkaava tai elitistinen, ja se tiivistää asian erittäin hyvin. "Olen innokas pelaaja ja pelaajan paljon pelejä". Minun ei tarvitse kategorisoida pelejä, tai yrittää löytää suurempaa syytä sille.
tallennettu
Re: Luetko itsesi HC-pelaajaksi; kuinka paljot käytät rahaa ja aikaa videopeleih « Vastaus #7 : 20.07.2008 12:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili No tuskin kukaan (paitsi TK) latelee tuota termiä tiskiin rispektin toivossa, vaan se nyt on vain vakiintunut kuvaamaan paljon pelaavia ihmisiä.

Rahankäytöstä voisi vielä turista. Ennen sitä tuohta meni kyllä valehtelematta jokainen ylimääräinen penni peleihin ja muihin rientoihin. Huuto.net ja tarkan markan politiikka mahdollistivat jotain helvetin Chrono Trigger CIB ostoksia, vaikken saanut edes skidinä viikkorahaa. Toki en mitenkään saanut kaikkia haluamiani pelejä, mutta siinä sitä oppikin haistelemaan ne paskat pelit ennen ostoa. Tilannetta auttoi tietenkin kaverit, joilla oli eri koneita kuin minulla. Konsolipelaaminenhan tunnetusti on sosiaalinen harrastus ja melkeinpä kaikki muut pelit paitsi ropet, tuli pelattua porukassa läpi.

Tänään rahaa menee suhteessa paljon vähemmän noihin päiviin. Intin/sivarin aikana en oikeastaan mitään ostellut ja sen jälkeenkin olen lähinnä vain hankkinut vanhempia pelejä Cuutiolle, PS2:lle ja kannettaville pilkkahintaan. Wiille olen pelit hommannut osta->myy taktiikalla, joten rahaa on mennyt suunnilleen yhden pelin verran ja PS3:lle olen hankkinut tasan yhden pelin...


No nyt hommasin viimeinkin DS:n ja sille noita pelejä on metsästettävänä ihan tajuttomasti.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Luetko itsesi HC-pelaajaksi; kuinka paljot käytät rahaa ja aikaa videopeleih « Vastaus #8 : 20.07.2008 12:27 »
Mega8848 Jäsen Viestejä: 24 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsellä on sama juttu, että luen peleistä enemmän kuin pelaan niitä. Guitar herot ovat olleet tämän sukupolven koukuttavin sarja. Silloin kun sain 2:n ja Aerosmithin pelasin niitä joka päivä 10h 2viikon ajan  ;D . Kyllä se nykyään menee silleen, että pelejä vaan ostaa, eikä niitä tuu pelattuu läpi.

Bioshock, GTA IV, DMC IV ja MP3:C vieläkin menemättä läpi. Jos ei pelistä saa mitään irti, niin tuntuu että sen pelaa vaan pakosta läpi. >:(
Kaikilla muilla koneilla olen mennyt läpi ainakin puolet mun peleistä, paitsi PSP:llä, jolla olen vain mennyt läpi 2 16:sta. Toivottavasti tulisi sillekin enemmän pelejä.

Kaikki rahat menee peleihin tai pelitarvikkeisiin. Hifiin ei ole jäänyt aikaa, kun ei jaksa säästää. Kuukaudessa voi hyvinkin tulla ostettua 5-10 peliä. Pelikoneita 2/per vuosi.
 (2006 tuli ostettuu 4 ;)


« Viimeksi muokattu: 20.07.2008 12:35 kirjoittanut Mega8848 »
Pelaa, kun jaksaa
tallennettu
Re: Luetko itsesi HC-pelaajaksi; kuinka paljot käytät rahaa ja aikaa videopeleih « Vastaus #9 : 20.07.2008 12:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Jos ei pelistä saa mitään irti, niin tuntuu että sen pelaa vaan pakosta läpi. >:(

Tuossa tilanteessa pitää jättää peli kylmästi kesken.

Tylsä elokuva kestää vain pari tuntia, mutta tylsää peliä "joutuu" pelaamaan paljon kauemmin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Luetko itsesi HC-pelaajaksi; kuinka paljot käytät rahaa ja aikaa videopeleih « Vastaus #10 : 20.07.2008 12:58 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
No tuskin kukaan (paitsi TK) latelee tuota termiä tiskiin rispektin toivossa...

En minä usko että kukaan täällä tekee niin, mutta ihmismieli on todella hassu, etenkin kun olet nuori. Sitä tulee tehtyä todella typeriä asioita, ja perusteltua niitä itselleen vielä typerimmin perustein. :)
tallennettu
Re: Luetko itsesi HC-pelaajaksi; kuinka paljot käytät rahaa ja aikaa videopeleihin? « Vastaus #11 : 20.07.2008 13:21 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Käyttämäni aika ja raha pelaamiseen vaihtelee suuresti, sillä aina ei tee mieli pelata eikä aina ole hyviä pelejäkään. Joskus saattaa mennä kuukausikin, etten koske melkeinpä mihinkään konsoliin, mutta taas hyvän pelin ilmestyessä sen pariin tulee palattua uudelleen ja uudelleen, kunnes peli on läpi. Nyt olen GTA IV:tä pelannut ja ainakin pari tuntia sen hakkaamiseen menee päivittäin.

Rahaa menee myös sen mukaan, miten hyvää pelattavaa tarjolla on. Kuitenkaan paria peliä enempää en kuukaudessa osta, monesti en ainuttakaan. Rahaa menee siis kuukaudessa jotain väliltä 0 - 100 euroa.

HC-pelaaja olen ainakin sen puolesta, että kirjoittelen tällaiselle foorumille ja seuraan pelimediaa melko aktiivisesti. Ehkä siinä onkin yksi HC-pelaamisen ja kasuaalin pelaamisen raja. Toiset seuraavat antaumuksella, mitä uusinta uutta on pian tulossa ja toiset sitten odottavat, että innostuvat jostain jonkin mainoksen tai yleisen hehkutuksen takia.

tallennettu
Re: Luetko itsesi HC-pelaajaksi; kuinka paljot käytät rahaa ja aikaa videopeleih « Vastaus #12 : 20.07.2008 13:26 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Minun pelaamiseni oli pahimmassa kriisissä koskaan kun tapasin kihlattuni, puolitoista vuotta sitten. Jostain kumman syystä tuli muuta ajateltavaa. :rollaus: Mutta ei hätää, kyllä se balanssi sieltä löytyi, nyt on pelaaminen taas kukkeimmillaan.

Mutta tietenkään peliajat eivät voi olla yhtä korkealla kuin joskus yläasteella ollessani, mutta I do my best. Nettiä tulee tietenkin luettua joka päivä ja ei oikein koskaan tule ostettua huonoa peliä tai peliä joka pitäisi jättää kesken. Aika on kuitenkin sen verran kortilla, että hyllyssä on kauhea määrä kokonaan aloittamattomia pelejä. Sitä arvostaa ihan älyttömästi että peli on alle kymmenen tuntia pitkä mutta siihen aikaan on panostettu sitäkin enemmän.

Rahaa peleihin kyllä menee enemmän kuin peliaika antaisi ymmärtää, mutta sellaista se keräilijän elämä on. Katsotaan meneekö tänä vuonna tuhannen pelin raja rikki. Retrojen läpipelaaminen vain on erittäin harvinaista herkkua, kaikkien nykykoneiden peleissä on enemmän kuin tarpeeksi läpikäymistä. No, onneksi on paska gen. :lol: Kaikkia ostamiani retroja kuitenkin pelaan edes vähän, on kiehtovaa pelata 3DO:n pelejä ja ajatella miltä nämä ovat näyttäneet ja tuntuneet sen aikaisille pelaajille.
tallennettu
Re: Luetko itsesi HC-pelaajaksi; kuinka paljot käytät rahaa ja aikaa videopeleih « Vastaus #13 : 20.07.2008 14:12 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Nykyään harrastan innokkaammin elokuvien tiirailua kuin videopelien pelaamista.
Luen myös peleistä enemmän kuin pelaan niitä.
Minun pelaamiseni oli pahimmassa kriisissä koskaan kun tapasin kihlattuni, puolitoista vuotta sitten. Jostain kumman syystä tuli muuta ajateltavaa.
...
Sitä arvostaa ihan älyttömästi että peli on alle kymmenen tuntia pitkä mutta siihen aikaan on panostettu sitäkin enemmän.

Todella tuttuja tilanteita ja erittäin hyviä pointteja. Olen itseasiassa miettinyt viime aikoina mitä pelaaminen minulle on käytännössä nykyään. Olen suhteellisen innokkaasti netissä pidemmälti joka päivä peliuutisten ja -keskustelujen perässä, ja innostun helposti tulevista peleistä ja odotan ja toivon joitain pelejä. Mutta itse pelaaminen rajoituu nykyään lähes aina lähemmäs retroa tai vähän panostusta vaativiin pelehin, ja aika on ehkä joka kolmas päivä pari tuntia. Ei vain meinaa riittää aika tai kiinnostus.

Suurin este melkein on että sellaiset pelit joita voisi pelata 15-30min tosta vaan ovat loppujen todella vähissä. Tämä voi olla syy miksi viihdyin VC:n MegaManin parissa hyvin ja pelaan melkein enemmän DS:llä nykyään. Pelaaminen on helppo lopettaa. On yllättävän suuri kynnys aloittaa pelaamaan Final Fantasya kun peliin pitäisi käyttää 2-3h sillä kerralla että siitä saisi jotain irti tai seikkailu peliä, kun tietää että siinä todennäköisesti menee tunti että löytää seuraavan savepointin tai että olisi päässyt edes hiukan eteenpäin pelissä.
On vain muutakin tekemistä ja kun on vielä tämä vakituinen ihmissuhde. Ei se oikein onnistu että alan pelaamaan töistä tullessani ja lopetan 22-24 aikaan illalla.

Huvittavinta melkein on että kun yhdessä vaiheessa mietin että pitäisikö alkaa suunnistamaan aikuisten oikeasti jonnekkin pelilehdistön alueelle vaikka huomatakseen että se ei onnistuisi, niin huomasin ajattelevani että se olisi varmasti todella hienoa puuhaa, mutta se pelaamisen määrä ja tahti tuntui lähes ahdistavalta :)
Eli olen paljon enemmän kiinnostunut peleistä kuin pelaamisesta. Ehkä pelifirman markkinointi voisi olla minun mieleen oleva työ.

Nyt kaiken *askan jauhamisen ja pohdinnan jälkeen voin sanoa että en ole enään HC-pelaaja. Mitä lähes suren :) Aikoinaan kun siitä sai niin paljon irti. Nykyään pelaan kun ehdin, ja peli on todennäköisesti vanha tai todella vanha, tai hyvin suppea.
Olen kyllä miettinyt että tämä voi johtua pelien suuresta määrästäkin. On niin paljon pelattavaa että ei tiedä mitä pelaisi. Pitäisi varmaan myydä joka ikinen peli ja pelilaite, ja aloittaa täysin puhtaalta pöydältä. Voisi keskittyä yhteen peliin eikä ajatella kuinka niitä pelejä on kasa laatikossa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Luetko itsesi HC-pelaajaksi; kuinka paljot käytät rahaa ja aikaa videopeleihin? « Vastaus #14 : 20.07.2008 16:29 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili Ostelen muutaman pelin kuukaudessa, mutta näistä hankinnoista läpäisen nykyään ehkä 20% vuodessa, eli pelaan aika vähän. Yleensä noin tunti viikossa jos ei ole mitään kummempaa uutuutta käsillä. Toisaalta silloin kun jotain musthave-julkaisuja ilmestyy niin ahmaisen ne kerralla läpi. Avokille ilmoitan aina etukäteen että noi ja noi päivät aion sitten istua tiukasti television edessä, että häiritä ei saa :)

Vaikka pelaankin vähemmän kuin penskana, olen parin vuoden sisällä läpäissyt enemmän pelejä kuin penskana yhteensä. Omilla rahoilla on helpompi tehdä hankintoja kuin vanhempien. Johonkin se on laitettava kun ei tupakkaakaan pala enää
tallennettu
Re: Luetko itsesi HC-pelaajaksi; kuinka paljot käytät rahaa ja aikaa videopeleihin? « Vastaus #15 : 21.07.2008 10:49 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Hyvä jos tässä viitsii edes pelaajaksi enää itseään kutsua. Korkeintaan muutama tunti viikossa tulee porattua, joskus ei lainkaan. En edes muista, että milloinka olisin läpäissyt jonkun pelin. Viimeisen vuoden sisällä varmaan parisen kappaletta korkeintaan. Ei vaan ole aikaa, eikä innostusta aloittaa mitään läpipelattavaa peliä pelaamaan. Pelejäkään ei ole tullut osteltua pahemmin. Ennen ostin varmaan viisi peliä kuukaudessa, nyt en edes vuodessakaan samaa määrää. Myynyt vain melkein kaikki pelit pois hyllystä.

Lähinnä moninpelejä tulee vain pelailtua, sillä niitä ei tarvitse läpäistä. Voi pelata matsin kerrallaan ja lopettaa milloin vain.
tallennettu
Re: Luetko itsesi HC-pelaajaksi; kuinka paljot käytät rahaa ja aikaa videopeleih « Vastaus #16 : 21.07.2008 18:20 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili Itseasiassa olen tuntenut itseni aika hoocee-pelaajaksi viimeaikoina. Viime vuoden marraskuusta lähtien on tullut hankittua XO Elite, PS3 ja 40" FullHD-töllö PS2:n ja Wiin kaveriksi. Pelaankin melkein päivittäin parin tunnin satseja. Sallin itselleni tuossa viikonloppuna viimeinkin CoD4:n Livepelaamisen kun pääsin alkuviikosta yksinpelin läpi, ja hurahti siinä varmaan semmoinen 7h yhteensä lauantaina ja sunnuntaina. Perjantai-ilta taas oli pyhitetty Brawlille. Viime vuoden puolella mun peliharrastus oli kyllä aika jäissä kun pelkällä PS2:lla ja Wiillä kärvistelin. PS2:lle ostin kyllä pelejä varmaan joka kuukausi mutta ne päätyi vaan pelihyllyyn, ei koneeseen saakka. Wiille taas ei ole silloin vielä ollut tullut mitään itseäni kiinnostavaa (nyt löytyy Brawl ja tulossa on pari muuta ihan kiinnostavaa, mutta XO- ja PS3-hankinnat ajaa kuitenkin Wiin edelle). XO:n ja PS3:n hankinta elävöitti tätä peliharrastusta aikalailla, pelejä tulee hankittua kuukausittain ja kuten jo sanoin niin pelaaminenkin on lisääntynyt paljon.

Kuten joku aikaisemmin omista pelitottumuksistaan mainitsi niin minäkin haen nykyään semmoisia aika tiiviitä pelikokemuksia, joita voi tarvittaessa pelata lyhyissä pätkissä. Näin ollen pelikirjasto on kallistunut enemmän tuonne FPS/toimintapuolelle. Koska olen vannoutunut JRPG-fani niin tulee niitäkin edelleen hankittua mutta harvemmin pelattua :-D. Edellinen JRPG jonka jaksoin pelata läpi taisi olla Shadow Hearts Covenant. Kertoo ehkä jotain että omistan 7 Final Fantasy-sarjan peliä, mutta seiska ja kasi ovat ainoat osat jotka olen koskaan pelannut läpi.

Tyttöystävä sanoi tuossa aamulla aika osuvasti että olen aika onnekas kun hän ymmärtää tätä peli-innostustani. Rupesinkin sitten siinä ajattelemaan että voisi olla vähän nihkeää seurustella semmoisen ihmisen kanssa joka ei ymmärrä peliharrastustani ollenkaan. Musta on kuitenkin ihan kivaa et voidaan pelailla Gears of Waria co-oppina.
Tietty en anna pelaamisen vaikuttaa muuhun elämään ihan liikaa. Tyttöystävän ja kavereiden näkeminen ajaa sen edelle tietenkin. Ja harrastan kyllä muitekin viihteen muotoja (nää perus lukemiset, leffat, sarjat) vaikka pelaaminen taitaakin olla aika kirkkaasti ykkönen.
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines