Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition  (Luettu 11293 kertaa)
Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « : 02.09.2008 14:53 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Lähestytään taas sitä aikaa vuodesta, kun pelejä julkaistaan vasemmalta ja oikealta jatkuvalla syötöllä. Osa julkaistaan vieläpä samana päivänä, joten on varmaan hyvä, että tehdään vähän listaa tulevista peleistä, ettei missata helmiä. Aloitan itse muutamalla pelillä PC-painotteisesti.

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Alustat: PC
Julkaisu: 5. syyskuu


Alkuperäinen STALKER ei millään pystynyt vastaamaan vuosien saatossa kertyneeseen hypeen. Jopa osa pelin kantavista ideoista jouduttiin karsimaan lopullisesta pelistä, jotta se saataisiin joskus valmiiksi. Karsimisesta huolimatta peli oli varsin mainio FPS, josta löytyi paljon potentiaalia. Semmoinen hiomaton timantti. On mielenkiintoista nähdä, mihin standalone lisäosa Clear Sky pystyy, kun tekijöillä on ollut enemmän aikaa tuotoksensa tekemiseen. En ole seurannut erityisen tarkasti, mitä Clear Skyhin on luvattu, mutta ainakin Shadow of Chernobylista karsitut ajoneuvot ovat osa Clear Skyta. Muistelisin myös olleen puhetta pelimaailmassa liikkuvista AI-stalkereista. Onnistuneinta Clear Skyssa minusta on kuitenkin jo se, että sille on annettu riittävästi aikaa. Yleensä lisäosa julkaistaan hyvin nopeasti emopelin julkaisusta, jolloin lisäosa jää hyvin helposti pelkäksi ”karttapaketiksi”. Toisekseen minulle jää usein pieni ähky peleistä, jonka tasoittamiseen menee vuoden verran aikaa.

Sacred 2: Fallen Angel
Alustat: PC, XO, PS3
Julkaisu: 2. lokakuuta (PC), marraskuu (konsolit)


Sacred oli joidenkin mielestä Diablo 2:n tasoinen hack'n'slash. Itse en jaa samaa mielipidettä, mutta myönnän, että kyseessä oli ihan hyvä peli. Jokatapauksessa Sacred on nyt saamassa jatko-osan, joka alkuperäisestä pelistä poiketen saapuu myös konsoleille. PC–pelaajana tämä tietysti herättää kysymyksiä siitä, että minkälaisia kuuden itemin kankeita inventorioita meille jää pelin konsolikäännöksen jäljiltä. Peliä kehittävä Ascaron näyttäisi kuitenkin panostavan eri alustojen käännöksiin tavallista enemmän. He ovat monessa haastattelussa kertoneet, että pelin kehittämisen ensimmäinen vaihe tapahtuu PC:llä. Uudet lisätyt ominaisuudet tietysti lisätään myös konsoliversioon, mutta vasta kun Ascaronin konsolitiimi on saanut kunnolla sovitettua kontrollit ja muut asiat konsoleille sopivaksi. Odotettavissa on siis peli, joka toimii sekä PC:llä että konsoleilla toisen alustan rajoituksista ja kankeuksista kärsimättä.
   
Far Cry 2
Alustat: PC, X0, PS3
Julkaisu: 24. lokakuu


Pelin aiheessa olen jo suu vaahdossa selittänyt tästä pelistä, joten tyydytään nyt vain tiivistämään se, miksi tätä peliä kannattaa odottaa, yhteen lauseeseen: Ubisoft näyttää tekevän tosissaan oikeata Far Cry 2:sta. Ubilla on erinomaiset mahdollisuudet nousta huttua tuottavasta peliyrityksestä laatukehittäjien joukkoon tämän ja parin muun pelin voimin.

Dark Horizon
Alustat: PC
Julkaisu: 26. syyskuu


Tämä on taas näitä minun ”kokeillaan kepillä avaruuspelejä” –testejä. Kovasti haluaisin pitää niistä, mutta niissä usein prakaa jokin osa-alue niin perusteellisesti, ettei peliä sen takia viitsi pelata. Viimeisenä tulee mieleen Sins of a Solar Empire, joka kaatui täysin idioottimaisiin ja epäloogisiin ase- ja suojasääntöihin sekä yleisesti alusten täysin tehottomiin pyssyköihin. Dark Horizonissa lennellään Eliten tyyliin omassa pikkualuksessa ympäri avaruutta, tuhotaan vihollisia ja myydään rojua. Pelin vaikuttavin tekijä on EVE Onlinen kaltainen ulkoasu.


« Viimeksi muokattu: 18.09.2008 23:33 kirjoittanut Joel-san »
tallennettu
Re: Loppuvuoden 2008 pelit ja wishlistit « Vastaus #1 : 02.09.2008 16:13 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Dragon Quest IV on helposti se tämän vuoden odotetuin peli minulle. DQ8:n jälkeen olen epätoivoisesti halunnut kokeilla aiempia sarjan pelejä ja uutinen siitä, että Square-Enix julkaisee IV:n, V:n ja VI:n länsimaissa oli kauneimpia uutisia koskaan.
Pelin rakenne (viisi eri jaksoa, joissa eri päähahmot ja niin edelleen), aivan älyttömän kauniit ja värikkäät grafiikat ja ihan pelkästään sekin, että peli on kannettavalla konsolilla kuulostavan kaikki täydelliselle. Ja ihan kirsikkana päälle, peli julkaistaan pari päivää ennen Euroopassa, joka on aina kiva juttu.
Pistetään nyt yksi kuva pelistä, koska peli näyttää niin kauniilta:

10 päivää!!

Se toinen iso julkaisu minulle, Yakuza 2, julkaistaankin sitten heti viikko DQIV:n jälkeen.
Ensimmäinen Yakuza oli älyttömän toimiva peli; mätkintä oli hauskaa pienine vikoineenkin ja pelin juoni oli varsinkin videopelijuoneksi yllättävän kiinnostava. Jatko-osa ei ihan kamalasti kai ykkösen vikoja paranna, mutta jo ihan pieni taistelusysteemin viilaus, tönkön englanti-dubin (joka tosin antoi oman charminsa pelille) väliin jättäminen ja ihan tarinan jatkon näkeminen tekevät tästä jonkinlaisen pakko-ostoksen.

Wipeout HD tulee ostettua välittömästi, kun se PSN:ssä julkaistaan, ihan siitäkin syystä, että PSP:ni hajosi jokin aika sitten joten Wipeoutin pelaaminen tyssäsi aikalailla siihen. Mirror's Edge'kin näyttää yhä kiinnostavalta.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Loppuvuoden 2008 pelit ja wishlistit « Vastaus #2 : 02.09.2008 16:52 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Odottelinkin jo, että koska joku tämän triidin väsää.

Tosiaan, monia hyviä julkaisuja on tulossa näin loppuvuodesta enkä edes yritä saada aikaa ja rahaa riittämään mutta pari peliä kyllä joutaa heti minunkin hyllyyni:
Skate 2
Ykkösosa tuli hankittua kesällä PS3:n yhteydessä ja iski niin kovaa kuin olin odottanutkin. Skeittiskene aukeaa meikäläiselle niin hyvin, ettei voinut kuin nauttia. Myös loppuun asti mietityt kontrollit olivat herkkua. Skate 2 luvataan poistavan latausaikoja, sekä tekevän kontrolleista hitusen selkeämmät. Myös paljon toivottu mahdollisuus ottaa lauta käteen ja kävellä jalkaisin on pelissä. Can't wait.

PES09
Kovasta yrityksestä huolimatta FIFA 08 ei pystynyt horjuttamaan PES6:sta futispelien kuninkaana mutta tämän vuoden PES kuullostaa sen verran hyvältä, että on pakko vähän innostua. Kaikkea on kuulemma parannettu aina pallofysiikoista pelitempoon. Jos tämä failaa voi aina onneksi palata vanhan kunnon PES kutosen ääreen.

Fallout 3
Last but not least. Hankin tyydyttämään jo suurehkoksi kasvanutta roolipeli nälkää, Oblivion ei iskenyt mutta tulevaisuus ja kaikenlaiset maailmanloppukuvitelmat ovat yleensä pudonneet hyvin joten miksei tämäkin. Kunhan eivät tekisi tästä liian räsikintäpainotteista. Arvosteluita odotellessa...

Siinäpä ekat mieleen pälkähtäneet, yksikään ei ole mikään takuuvarma hankinta mutta ainakin osan voisin kuvitella ostavani vielä tämän vuoden sisällä, loput jäävätkin sitten odottamaan edullisempaa hintalappua tai parempaa rahatilannetta.
tallennettu
Re: Loppuvuoden 2008 pelit ja wishlistit « Vastaus #3 : 02.09.2008 17:15 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Gears of War 2
Pelkkä co-op kaverin kanssa riittää perustelemaan tämän hankkimisen ja videoiden perusteella kampanja on vähintään kymmenen kertaa edellistä intensiivisempi. Vielä kun nettipeli hiotaan niin, että minäkin pääsisin siihen sisään.

LittleBigPlanet
En oikein vieläkään täysin ymmärrä pelin ideaa, mutta jokin sisällä sanoo, että tämä on pakko kokea.

Chrono Trigger DS
Yksi lempipeleistäni. Ensimmäistä kertaa pelaan tätä laillisin keinoin.

Fable 2
Näistä syksyn roolipeleistä ehkä eniten minua kiinnostava. Kohtalaisen hurmaava fantasiasetting ja mielenkiintoinen co-op.

Varauksella sitten Infinity Undiscovery, Wrath of the Lich King, Fallout 3, Mirror's Edge ja Prince of Persia.

tallennettu
Re: Loppuvuoden 2008 pelit ja wishlistit « Vastaus #4 : 02.09.2008 17:34 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili NHL 09. Jatkoa tämän hetken parhaalle urheilupelisarjalle nyt kun PESsien taso on mitä on. Kaksinpelien kungingas ja netissäkin varmaan makoisaa 12 pelaajan kohelluksissa.

Left 4 Dead. Onnistuessaan tämä tulee olemaan kaikkien aikojen co-op kokemus. Videot eivät vielä täysin vakuuta, mutta voiko Valve muka epäonnistua (poislukien kaikki mitä pitää yksin pelata)? PC-versio olisi aika ehdoton, mutta saa nähdä alanko vielä PC:tä päivittämään.

X360:n shmupit: Raiden 4, Otomedius Gorgeous, (ensi vuonna? -->) Ketsui, Dodonpachi Daioujou, Death Smiles. Vaativat japsiboksin, mutta eiköhän tuo ole sen arvoinen, elleivät käännökset sitten ole umpipaskoja.

Resistance 2. Call of Duty 4:n manttelinperijä nettiräiskinnöissä?

Thunderforce IV. Minulle tuntemattoman shmup-sarjan uusin osa. Ohjaajana kuitenkin Treasuren peleissä häärännyt jannu, joten tulee ostettua.

LittleBigPlanet. Pelaajien tekemät peniskyhäelmät on nähtävä.


« Viimeksi muokattu: 02.09.2008 17:40 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #5 : 02.09.2008 17:46 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Ihmeen hiljaiselta tuntuu mun mielestä tämä syksy tai sitten oon vain unohtanut kaikki tärkeät julkaisut.

Dead Space
Trailereiden perusteella erittäin mielenkiintoinen ja mitä olen ensitestiraportteja lukenut, peli myös toimii kaikinpuolin hyvin. Enpä ole monesti odottanut EA:n peliä kaikkein eniten.

Gears of War 2
Tottakai Gears of War 2 kuuluu tähän listaan. Ensimmäinen osa oli kaksinpelinä makeaa herkkua, mutta nyt on vain pelko persiissä, että löytyykö täältä Turusta tuohon GeoW2:n julkaisuun mennessä kaveria, jota videopelit kiinnostavat. Vielä ei kukaan ole ainakaan tunnustanut.

Fallout 3
Tunnustan, että sivistyksessäni on valtaisa aukko, sillä en ole kahta alkuperäistä peliä koskaan pelannut. Silti kolmonen kiinnostaa ja voipi olla, että alkuperäiset PC-pelitkin on tässä joskus hommattava.

Star Wars: The Force Unleashed
Vanhana Jedi Knight II -konkarina minun on varmaan pakko päästä tätä kokeilemaan, mikäli peliä ei ole pahasti ryssitty.

Eiköhän tuossa ole jotakuinkin kaikki. 360-pelejä tuntuvat olevan ja Wiin julkaisulista näyttääkin aika kalpealta tällä hetkellä, enkä siltä puolelta bongannut mitään mielenkiintoista.

Mega Man 9
Ooh! Meinasi unohtua, että onhan Wiillekin tulossa joku helmi, mikäli osaavat julkaista tämän täällä vanhalla mantereellakin kuluvana vuonna. Vielä vain pitäisi keksiä, että miten pääsen lataamaan tuon nimittäin kämpässä olevassa yliopistoverkossa ei netti toimi Wiillä eikä kellään ole suojaamatonta langatonta yhteyttä käytössä tässä lähellä. :(
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #6 : 02.09.2008 20:58 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Gears of War 2

Vuoden odotetuin peli. Ykkösestä on edelleen parhaat muistot XO:n peleistä ja kakkosta odotellaan superinnokkaasti. Päästään co-oppailemaan saman kaverin kanssa, joka on ollut pelikaverina kaikissa co-op peleissä. Sen jälkeen klaanin kanssa taistellaan loputtomia vihollislaumoja vastaan pelimuodossajonkanimenolenunohtanut. Ja tietty moninpeli, joka on vie melko varmasti valtikan Gears 1:ltä. Muu on varmasti kunnossa, kentistä ei vaan voi tietää ennen pelaamista.

Little Big Planet

En ole näpertelijätyyppiä ja alkuinnostuksen jälkeen peli pölyttyy hyllyssä niin kauan, kunnes foorumeilla hekumoidaan jostain uudesta superkentästä. Tai mistä sitä tietää jos vanhan Lego-fanin näpertelijähenki herää ja koukuttaa minut LBP:hen loppuvuodeksi.

Socom: Confrontation

Ei mitään odotuksia, pakko vaan päästä testailemaan mikä tässä nyt on niin erikoista.

WipeOut HD

Übercool. Varmasti mahtava fiilistelypeli. Upea ulkoasu ja musa kolahtaa kovin. Ilmestyis jo!

Ehkä-listalla

on monia nimikkeitä, kuten Fallout 3, Far Cry 2, Banjo(t), Fable 2, Resistance 2, Motorstorm 2. Katellaan sen rahatilanteen kanssa.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #7 : 02.09.2008 21:22 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Poikkean massasta ja en odota Gears of Waria.

Sen sijaan ehkäpä jopa suurimman huomion tänä syksynä saa Guitar Hero: World Tour. Luultavasti Wiille kun sille omistan jo yhden kitaran ja ei tuo Wii -versio näyttäisi pahemmin eroavan isojen konsolien versioista.

Oletan myös että Wii Sports: Resort ilmestyy vielä tämän vuoden puolella. Varmasti erittäin hauska peli.

Mirror's Edge vaikuttaa mielenkiintoiselta konseptilta. Pelkän värimaailmansa takia nousee kaiken harmaan massan yli.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #8 : 02.09.2008 22:12 »
Pyramidhead Vieras
Oletan myös että Wii Sports: Resort ilmestyy vielä tämän vuoden puolella. Varmasti erittäin hauska peli.

Ensi vuoden puolellahan tuon on kerrottu ilmestyvän MotionPlussan kanssa
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #9 : 03.09.2008 09:19 »
KOSHIRRO Jäsen Viestejä: 93 Basaaripisteet: 0 Profiili Skate 2
Ykkösosaa tulee pelattua vieläkin lähes päivittäin. Lisää tätä.

Far Cry 2
Mikäs sen mukavampaa kuin juoksennella vapaana tiputtaen vihulaisia snipulla.

Mirror's Edge
Ruma kuin mikä mutta... :lol: Assassin's Creedissä pidin eniten juuri kiipeilystä joten peli jonka pääpaino on liikkumisessa paikasta A paikka B ensimmäisen persoonan kuvakulmassa riittää keräämään kiinnostukseni.

Left 4 Dead
Co-oppina zombilaumoja vastaan. Mikäs sen parempaa?

Gears of War 2
Ykkönen oli kova mutta turhan lyhyt. Lancer <3

"Tasa-arvoasioista vastaava ministeri Stefan Wallin (Rkp) korosti, että tasa-arvon lähtökohdat ovat kolme K:ta"
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #10 : 03.09.2008 15:36 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mirror's Edge
Ruma kuin mikä...

Saisinko kuulla perustelun tälle mielipiteelle, en voi muuten uskoa.

Sitten asiaan.

Fallout 3, Fable 2, GeoW 2 ja Far Cry 2. Näitä odotan kaikkia melko neutraalilla ja ennakkoluulottomalla mielellä.

Mega Man 9. Olisi ihanaa, jos saisivat vielä tänä vuonna tänne. Tämä palauttaisi taas halun olla olemassa.








tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #11 : 03.09.2008 16:26 »
lloyf Jäsen Viestejä: 99 Basaaripisteet: 0 Profiili Jotenkin tuntuu hassulta ettei kukaan ole vielä maininnut Sporea:???: Ylihuomennahan tuota ois tarkotus saada kaupoista.
"That deaf, dumb and blind kid plays by sense of smell"
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #12 : 03.09.2008 17:54 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili Gears of War 2Collectors Edition
Eka just pelattu läpi, sen verran mahtavaa menoa oli, että pakko saada tämäkin.

Mirrors Edge
Jänskä idea, vaikuttaa aika kiinnostavalta. Mukavaa vaihtelua räiskinnöille ;)

Tales Of VesperiaCollectors Edition
Ahh, niin kaunis <3 Pelaisin tätä jo nyt, jos olisi vain se jenkkiversio ollut Region Free.. Ja se Collectors Editionin mukana tuleva soundtrackikin on jo semmonen levy.

Banjo & Kazooie: Nuts & Bolts
Juujuu, autopelihän tämä, mutta kiinnostaa silti.

Mega Man 9
Tuskin tarvii sanoa mitään.

Muita hienoja pelejä, joiden julkaisuista en tiedä mitään: Street Fighter IV, Chrono Trigger DS, Raiden IV, King of Fighters VIII
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #13 : 03.09.2008 18:29 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Minun lista riippuu pidemmälti siitä saanko vihdoin hommattua jonkun numeron murskaajan nykysukupolvesta. Eli PS3:n tai X360:n. Riippuu ihan kuinka hommat etenee. Mutta lista voisi olla tälläinen:

Final Fantasy IV Remake DS
DS:n FFIII remake oli pienoinen pettymys. Se ei vain koukuttanut.

Street Fighter IV
Näyttää vaan niin hienolta ja vielä perinteisempää "2D-mättöä". Tämä pitää hankkia jos PS3:n tai X360:n saa hyllyyn.

Mega Man 9
Herättelin jo vanhoja fiiliksiä läpäisemällä ensimmäisen. Piti mennä toinenkin osa mutta pelästyin että kyllästyn sen jälkeen :) Tosin tämän julkaisuun on ilmeisesti sen verran aikaa vielä että ehdin läpäisemään kakkososan helposti. Jos taidot riittää ;)

Mirrors Edge
Tämä peli kiinnostaa, mutta tästä voi oikeastaan tulla mitä vaan. Innolla odottelen arvosteluja ja testiä.

Gears of War 2
Suunnitelmissa on ostaa PC:lle ensimmäinen osa jossain vaiheessa, ja herättelen pieniä toiveita takaraivossa että kakkososan juoneen oltaisiin panostettu enemmän ja siinä saataisiin edes osa ensimmäisen osan "madworld-trailerin" tunnelmasta. Joo, minäkin luulen että turha toivo.

Jotain vielä oli mutta en muista mitä....

EDIT:

Ainiin, Star Wars: The Force Unleashed
Voimalla pelleily kiinnostaa.


« Viimeksi muokattu: 03.09.2008 18:36 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #14 : 03.09.2008 20:37 »
Mega8848 Jäsen Viestejä: 24 Basaaripisteet: 0 Profiili Spore Tämänhän pitäisi tulla huomenna? En pysty ostaman peliä heti, kun olen leirilä ja palaan perjantaina, jolloin kotona pitäisi olla Viva Pinata2 . Joten ostan Sporen varmaan sitten ku olen pelannut VP:ta vähän aikaa. Macbookkini pyörittää just ja just tota Sporea :D

Seuraava on varmaan Samba De Amigo . Viihdyttävän näköinen rytmipeli, toisi kuin Boogie, joka on kamalan outo, pop-cover biiseillä.

Banjo Kazooie3 ja Fallout3 .  Banjoa olen odottanut kauan ja Fallouteista kuulin kunnolla vasta viime vuonna :( .

Sitten on vielä: GoW2, Fable2, Saints Row2, Mercenaries2, Resistance2, MS2, LBP, joku Socom, ME, POP, Skate2, Skate It, Shawn Palmer, Lego Batman, SW: Force Unleashed, Disaster:DOC (jos tulee tänä vuonna), Wii Music, AC:Town Folk, Rock Band2 ja GH4.

Ja ne IMO parhaat pelit:
X360: Banjo Kazooie3
PS3: Little Big Planet
Wii: Animal Crossing tai Skate It(itse odotan tältä todela paljon)
Multi: Fallout3
Handheld: FF IV tai DQ IV

Siis kamalasti pelejä  :o Sitten pitäisi ostaa vielä Mac mini ja takakaiuttimet. Mitenköhän mahtaa rahat riittää?  >:(
Pelaa, kun jaksaa
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #15 : 03.09.2008 21:23 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Skate 2

Alkuperäinen Skate tuli X0:n oston yhteydessä (n. kk sitten..?) hankittua, ja sitä onpi pelailtu paljon - huomattavasti enemmän kuin samaan aikaan ostettua Halo 3:a. Lienee sanomattakin selvää, että pidän pelistä paljon. Ja Skate 2 lupasi parantaa edellisen pelien ongelmia - ei enää Session Markerille palattaessa lataustaukoa, kiitän. Mukana tulee myös mahdollisuus kulkea ilman lautaa ja monia uusia temppuja, joten ei ihme että odotukseni tämän suhteen ovat suhteellisen suuret.

Chrono Trigger DS

En ole alk. per. Chronoa pelannut, mutta on sitä sen verran kehuttu että tekee mieli kokeilla.

Mirror's Edge

Ulkoasu on ihanan raikas, "punainen väri osoittaa mahdollisen reitin" -systeemi vaikuttaa oikein mukavalta ja ensitraileri oli jotain niin hienoa, että pakkohan tätä on odottaa.

Rock Band 2

Massiivinen - ja laadukas - biisilista ja mahdollisuus soittaa rummuilla ovat minulle se syy odottaa tätä. Toki RB1:ssäkin olisi päässyt lelurummuilla paukuttelemaan, mutta kun RB2 on tulossa niin venailenpa nyt sitten sitä. Ainoa joka vähän epäilyttää, on kallis hinta joka ei toivottavasti ole liian kallis.

Castlevania: Order of Ecclesia

Pidin Portrait of Ruinista paljon, eikä tämä uusikaan Castlevania näytä paljon pahemmalta. Ei vaikuta siltä, että liikaa muutoksia olisi tulossa, mutta turhahan sitä on ehjää koittaa korjata. DS:n parhaimmistoa muutenkin, tuo Portrait of Ruin.

(Uusi) Prince of Persia

Ulkoasu on mielestäni varsin mukava, ja Persian prinssin akrobatiataidot ovat aina viehättäneet minua ja tuollainen hyppely on varsin hauskaa, joten voisi luulla että tässäkin olisi. En ole tosin Warrior Withiniä tai T2T:tä pelannut, mutta Sands of Timestä tykkäsin valtavasti.

Siinä nyt jotakin. Lisäilen jos mieleen tupsahtaa.
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #16 : 03.09.2008 22:48 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Sporea ei kai sen takia ole kukaan laittanut, kun sen virallinen julkaisu on ylihuomenna ja joistain kaupoista sitä onkin jo saanut etukäteen. Kiinnostaa, vaikka kiinnostus on kyllä laantunut, mitä lähemmäksi julkaisua ollaan tultu.

DS:n julkaisutarjonnasta kiinnostaa Biowaren Sonic-rope ja Puzzle Quest Galactrix.

PC:ltä Left 4 Dead ja Dark Horizon kiinnostaa. Varsinkin jälkimmäinen, jos se on yhtään sukua Elitelle, kuten luvataan. Ja tietenkin Fallout 3, jota täytyy tesmiä ihan jo saadakseen selville, onko siitä mihinkään.

Ja boksilla on sikäli mielenkiintoinen tilanne, että tulevia mielenkiintoisia pelejä ei ole. Ei sillä, onhan siellä Castle Crashers - Bionic Commando - Geometry Wars 2 - ja Braid-akselilla jo ihan tarpeeksi pelattavaa. Ja Banjon voi sitten hakea alelaarista joskus.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #17 : 03.09.2008 23:21 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Final Fantasy IV (DS)

Japsiropet ovat olleet jo kauan lähellä sydäntä, mutta yksi parhaimmista on siltkin vielä kokematta. Tämä ei tietenkään käy päinsä, joten synnit on viimein aika päästä sovittamaan, vaikka DS:n versio tulenee olemaan varmasti erilainen kokemus, kuin mitä FFIV olisi esimerkiksi GBA:lla.

Fallout 3

Edellisiin Falloutteihin en ole koskaan koskenutkaan edes vähän pidemmälläkään kepillä, joten mitään puolittaistakaan fanipohjaa ei löydy. Se taitaakin olla pelkästään hyvä asia, sillä nyt Fallout 3:lla on paljonkin tarjottavaa minulle. Siinä missä joillekin esimerkiksi Perkit ovat jo vanhaa kamaa, tuntuvat ne minusta huimilta keksinnöiltä muista hahmonkehitykseen liittyvistä ideoista nyt puhumattakaan. Vielä kun peli yhdistää vapaahkon maailman täynnä puuhaa sekä jonkin asteista räiskintä/mättöä, kuulostaa tämä vähintään ainakin lupaavalta.

LittleBigPlanet

Omien kenttien vääntäminen ei innosta, mutta hyvin toteutettu pomppiminen kiinnostaa aina, varsinkin kun monipuolisuuttakin lienee lähes satavarmasti messissä. Mitään tuntien ja taas tuntien mittaisia peliputkia LPB tuskin tulee ensitestien jälkeen tarjoamaan, mutta tylsiä pikkuhetkiä silmällä pitäen tätä olenkin hommaamassa.

Editoimpa lisää kamaa kunhan mieleen tupsahtaa.


« Viimeksi muokattu: 03.09.2008 23:29 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #18 : 05.09.2008 17:12 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Fallout 3
Jos tätä ei ryssitä liiallisella räiskinnällä.

GH:WT ja RB2
Musiikki alkanut kiinnostaa pirusti, mutta kun oikeiden soittimien kanssa ei suju joudun turvautumaan muovikitaraan ja rumpuihin. Isot miehet pelaa lasten pelejä  :lol: :lol: :lol: :lol:

Megaman 9
Emulaattorilla aivan paskamaista pelata joten onhan tämä hommattava.
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #19 : 05.09.2008 21:18 »
tuhis Vieras Chrono Trigger DS
Mushroom Men
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #20 : 05.09.2008 21:35 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Mushroom Men

Henkilökohtaisesti en koskisi mihinkään peliin, johon liittyy Gamecock ja Mike Wilson.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #21 : 11.09.2008 23:29 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Just nyt mä en oikein osaa odotella mitään. Kysykää uudestaan kunhan seuraava Phoenix Wright(Apollokin käy) julkistetaan.

 8)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #22 : 12.09.2008 12:00 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo nykyisellä pelitahdilla taidan tyytyä tasan yhteen peliin tänä vuonna. Ei vielä mitään hajua mikä se olisi, mutta sen pitää olla joko PS3:lle tai DS:lle. Mieluiten päräyttävä, lyhyt ja mieleenpainuva.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #23 : 12.09.2008 12:09 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Kuulostaa siltä, että ostat Mirror's Edgen PS3-version.
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #24 : 12.09.2008 12:29 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Kuulostaa siltä, että ostat Mirror's Edgen PS3-version.

Nääh... tämä on taas niitä pelejä jotka vaikuttavat niin hyvältä videoissa, mutta joihin kyllästyy tunnissa parissa. Mistä tiedän? No en mistään.

Kattokaa vaan niin se on hikinen portal-kopio.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #25 : 12.09.2008 12:32 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Oih, siitä muistinkin, että Orange Box pitää laittaa nyt, kun netti löytyy kotoakin! Pääsee viimein testaamaan kokemaan Portalin ja kokeilemaan toista halffista ajan kanssa. Odotankin siis sitä.

EDIT. Ja samalla voisi myös tietty laittaa toisen kaudellisen Sam & Maxia.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #26 : 12.09.2008 13:19 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili
Kuulostaa siltä, että ostat Mirror's Edgen PS3-version.

Nääh... tämä on taas niitä pelejä jotka vaikuttavat niin hyvältä videoissa, mutta joihin kyllästyy tunnissa parissa.
Lyhyttähän sä pyysitkin. :p
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #27 : 12.09.2008 13:29 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kuulostaa siltä, että ostat Mirror's Edgen PS3-version.

Nääh... tämä on taas niitä pelejä jotka vaikuttavat niin hyvältä videoissa, mutta joihin kyllästyy tunnissa parissa. Mistä tiedän? No en mistään.

Kattokaa vaan niin se on hikinen portal-kopio.
Mulle tulee ennemminkin mieleen 3d-juoksemisversio Acrossista/ElastoManiasta, juonella höystettynä. Eli toimiessaan voi olla aivan helvetin hyvä, etenkin kun peliin on varmistettu time trial -pelimuoto ja vaihtoehtoisia reittejä. Kontrolleistakin pitäisi löytyä jonkin verran syvyyttä, vaikka perustoiminnot ollaankin pidetty suht simppeleinä.

Eikä Mirror's Edgellä ole mitään tekemistä Portalin kanssa, täysin erilaisia pelejä.





Aiheeseen liittyen, mullon melko paljonkin pelejä, joita vielä odottelen tämän vuoden puolella. Top 3:ssa on Little Big Planet, Mirror's Edge ja uus Prince of Persia. Plekelle tulee sitten ostettua ainakin myös Wipeout HD, Resistance 2 ja Motorstorm: Pacific Rift + jotain random PSN-pelejä, joita ehkä julkaistaan vielä tämän vuoden puolella (flOwer, Lumines Supernova, Mega Man 9 jne.). Valkyria Chronicles ja Eternal Sonata kiinnostavat myös.

DS:llä kiinnostaa rope-puolelta Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood (ihan vain mielenkiinnosta, voiko edes Bioware onnistua tekemään hyvän Sonic-RPG:n), Rhapsody: A Musical Adventure ja Luminous Arc 2 . Chrono Trigger DS:kin tulee ostettua, vaikken ole edelleenkään täysin tyytyväinen tapaan, jolla Square Enix kohtelee kyseistä klassikkoa.

DS:lle on tulossa taas uusi Castlevaniakin, Order of Ecclesia, jonka voisi ehkä ostaa. Täytyy katsoa josko vielä jaksaa innostua uudesta Metroidvaniasta, Portrait of Ruinin kohdalla tapahtui jo pientä kyllästymistä. Trailerit ovat ainakin näyttäneet hyvältä, joten tulee melko varmasti kuitenkin ostettua. Jos OoE ei saa innostumaan, niin sitten tulevat Castlevaniat saavat jäädä kaupan hyllylle minun puolesta, tai ainakin odottamaan ale-laareja.

Niin joo, ja lokakuussahan julkaistaan VIHDOIN DS:n Jagged Alliance. Eihän siihen mennytkään kuin se 3-4 vuotta kyseisen projektin julkistuksesta. :rollaus: Jos nyt ei ole aivan hirveätä paskaa DS-porttaukseksi, niin se tulee ostettua aivan varmasti lokakuun 28.

Wiille ei ole mitenkään hirveästi mitään kiinnostavaa. Disaster: Day of Crisis kuulostaa ideana hyvältä, mutta saa nähdä miten on toteutuksen laita. Trailerissa oli ainakin hieman liikaa "pilari on kaatumassa päällesi, heilauta Wiimotea vasemmalle väistääksesi"tyylisiä ratkaisuja. Trauma Center: New Blood on harkittujen ostosten listalla. Samba de Amigo Wii ja Wario Land: Shake It! olivat jossain vaiheessa ostoslistalla, mutta raportoidut ongelmat Samban Wiimote-kontrollien kanssa ja Wario Landin helppous & lyhyys ovat vieneet mielenkiintoa kyseisten titteleiden ostamiselta.

Tales of Symphonia: Dawn of the New World voisi tyydyttää DS-ropeja eeppisemmän JRPG-nälän tältä syksyltä.

PSP:lle on tulossa porttaus GBA-pelistä, jota en ehtinyt ikinä hankkia, eli Yggdra Union: We'll Never Fight Alone kuin myös never-before-seen-outside-Japan SNES-pelin remake: Star Ocean: First Departure.

Syksyn ainoaksi musiikkipeliksi taitaa jäädä DJ Max Fever, josta laitoin jo juttua jokin aika sitten Hype-threadiin.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #28 : 12.09.2008 13:50 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
EDIT. Ja samalla voisi myös tietty laittaa toisen kaudellisen Sam & Maxia.

Kolmoskausi on varmistettu ensi vuoden alkuun.

Ja tässä Mirror's Edge -hypessä on niin monia samoja merkkejä kuin Assassin's Creedin vastaavassa, että taidanpa katsoa sivusta menekkiä ennen kuin kosken.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Loppuvuoden pelit ja wishlistit 2008 edition « Vastaus #29 : 12.09.2008 14:07 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Mieluiten päräyttävä, lyhyt ja mieleenpainuva.

Mega Man 9?
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines