Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Live, Virtual Console, PlayStation Store - uudet demot, pelit, videot ja muut  (Luettu 2131 kertaa)
Live, Virtual Console, PlayStation Store - uudet demot, pelit, videot ja muut « : 24.06.2007 22:26 »
despo Jäsen Viestejä: 5 296 Basaaripisteet: 9 Profiili Tämä ketju on Pelaaja- lehdenkin boardeilla ja päätin tehdä samanlaisen myös tänne. Nimen nappasin röykeästi PB:ltä, sillä se oli niin itsensäselittävä...

Ketjun ideana on siis ilmoitella, mikäli kyseisiin palveluihin on ilmestynyt jotain uutta ladattavaa. Olkoon sitten kyseessä uudet demot, pelit, videot tai mitä tahansa muutakin. Helpottaa sellaisten ihmisten (kuten minun) elämää, jotka eivät avaa konsoliaan välttämättä joka päivä. Itse en ainakaan jaksa avata laitetta vain tsekatakseni, onko Liveen ilmestynyt jotan uutta kiintoisaa ladattavaa.

Ja jottei homma ihan sekaiseksi mene, on hyvä olla olemassa jotain suuntaviivoja asian suhteen. Mielestäni PB:nkin vastaavassa ketjussa käytössä ollut järjestelmä on aivan toimiva, joten turha sitä on muuttaa...

Eli about näin:

Xbox Live Marketplace 

Prince of Persia Classic (Live Arcade)
Hinta: 800 pistettä
Koko: 50 Mt
Kuvaus: Alkuperäinen Prince of Persia höystettynä kolmiulotteisella HD- grafiikalla sekä uusilla vihollisilla ja pulmilla.

Aikaa sitten tullut peli, mutten ole avannut XO:takaan hetkeen aikaan  ;D
tallennettu
Re: Live, Virtual Console, PlayStation Store - uudet demot, pelit, videot ja muut « Vastaus #1 : 18.10.2007 14:12 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 800 Basaaripisteet: 0 Profiili Super Mario Galaxyn demo on teknisessä mielessä täysin mahdollinen. Yhden, noin 5 minuuttia kestävän kentän sisältävä demolataus olisi kooltaan n. 200-250 mb, joka on n. puolet (tai vähän alle) Wiin sisäisen Flash-muistin kapasiteetista.

SMG:n demo olisi askel kohti oikeaa. Seuraavaksi tietysti USB-kovalevyjen tuki ja merkittävissä määrin demo/video-latauksia.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines