Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • LittleBigPlanet -julkaisu: 07.11.2008
Sivuja: 1 [2] 3
Tulostusversio
Aihe: LittleBigPlanet  (Luettu 16263 kertaa)
Re: LittleBigPlanet « Vastaus #30 : 17.10.2008 18:28 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ja mitäköhän he sitten tekivät GTA4:n suhteen, jos eivät tätä? Antoivat arvostetun pelisarjan, joka myy kuin leipä, uusimmalle osalle täydet pisteet, vaikka tähän ei edes GTA III aikanaan pystynyt.
Poissuljettua on tietenkin se, että pelisarja on arvostettu syystä, ja he pitivät pelistä, josta sinä et? Mahdotonta.
tallennettu
Re: LittleBigPlanet « Vastaus #31 : 17.10.2008 18:39 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei napannut beta (kiitos näistä pelijumalille) paljoakaan joten jää tämä ostoslistalta ainakin tältä vuodelta. Pelattavuus on melko epätarkkaa sähellystä dualshockin tateilla ja suurin osa kentistä ei vaan ollut kovin hauskaa pelattavaa, vaikka erilaisten mielikuvitusten tuotoksia onkin jonkin aikaa hauska ihailla. En viitsinyt kenttäeditorilla itse kovin paljoa värkätä (ehkä olisi pitänyt).

Tulee mieleen lapsuuden Lego Technicit, joita jotkut jaksoivat innosta puhkuen väsäillä, mutta ei niillä tuntunut koskaan saavan aikaan hyviä leikkejä. Pelille silti kaikki propsit ideoista ja tyylistä.
tallennettu
Re: LittleBigPlanet « Vastaus #32 : 17.10.2008 18:56 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Ja mitäköhän he sitten tekivät GTA4:n suhteen, jos eivät tätä? Antoivat arvostetun pelisarjan, joka myy kuin leipä, uusimmalle osalle täydet pisteet, vaikka tähän ei edes GTA III aikanaan pystynyt.
Poissuljettua on tietenkin se, että pelisarja on arvostettu syystä, ja he pitivät pelistä, josta sinä et? Mahdotonta.

Okei, eletään sitten siinä sinun mikämikämaailmassasi, jossa GTA4 ansaitsee kaiken sen suitsutuksen, jonka se julkaisussaan sai. Unohdetaan se, miten nopeasti peli unohtui kaikkien mielestä, miten hypetettyä nettipeliä ei pelannut enää kukaan viikko julkaisun jälkeen, miten Oscarin arvoinen tarina olikin surkea läppä, miten vanhaa kierrätystä tehtävät oikeasti olivatkan, miten turha aspekti koko deittauspuoli oli, jne.

Eiköhän ne faktat iskeydy pöytään viimeistään, kun mediat antavat vuoden peli -äänensä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: LittleBigPlanet « Vastaus #33 : 17.10.2008 19:17 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Vaikka en GTA:sta itse pitänyt, ei sekään voinut pelkällä brändillä myydä tuollaisia lukuja. Kyllä se on hyvä peli, vaikka arvostelijat olisivatkin saattaneet antaa huumassa liikapisteitä. Maailmassa saattaa oikeasti olla ihmisiä, jotka pitävät siitä, niin hullulta kuin se korviisi kuulostaakin.
tallennettu
Re: LittleBigPlanet « Vastaus #34 : 17.10.2008 19:42 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Vaikka en GTA:sta itse pitänyt, ei sekään voinut pelkällä brändillä myydä tuollaisia lukuja. Kyllä se on hyvä peli, vaikka arvostelijat olisivatkin saattaneet antaa huumassa liikapisteitä. Maailmassa saattaa oikeasti olla ihmisiä, jotka pitävät siitä, niin hullulta kuin se korviisi kuulostaakin.

Joo joo, mutta kun koko hommassa oli kyse siitä, ansaitseeko peli EDGEltä kympin. Tai siis siitä, miten LittleBigPlanet sai EdGeLtä kympin. Ja edgen kymppihän ei ole sama kuin joku IGN:n kymppi, joka annetaan kerran parissa vuodessa aivan väärälle pelille.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: LittleBigPlanet « Vastaus #35 : 17.10.2008 19:55 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Selvä, sovitaan että edgen pojat ovat videopelijumalia, eivätkä saa pitää GTA nelosesta.
tallennettu
Re: LittleBigPlanet « Vastaus #36 : 17.10.2008 19:59 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Selvä, sovitaan että edgen pojat ovat videopelijumalia, eivätkä saa pitää GTA nelosesta.

Selvä, unohdetaan lehden aikaisempi linjaus sarjan kanssa sekä vertaus muihin kympin peleihin, eikä lopeteta tätä keskustelua vielä vähään aikaan.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: LittleBigPlanet « Vastaus #37 : 27.10.2008 14:47 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Nordisk Film vahvisti juuri, että peli ilmestyy Suomessa 7.11. eli samana päivänä kuin Gears of War 2.

Olen miettinyt, että jos tämän pelin säästäisi vähän myöhemmäksi vähän epävarman rahatilanteen ja vähäisen ajan takia, ja taitaa olla niin ettei ainakaan julkkarissa lähde mukaan tämä peli. Näin vaikka aika paljon ja pitkään olenkin tätä odottanut. Lähiaikoina tulee kuitenkin sen verran muitakin (juonellisesti) kiinnostavia pelejä, että taidan jaksaa odottaa tämän kanssa. Ehkä sitten lähempänä joulua olisi aikaa tällekin.
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #38 : 01.11.2008 21:55 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Joo. Digiexpossa tuli testattua neljän pelaajan voimin LittleBigPlanetia. Hieno idea, että pelaajat voivat luoda omia kenttiään. Tosin nuo pelissä valmiina olleet kentät olivat tylsiä ja kontrollit olivat aivan paskat. Säkkipoika liikkui ja elehti yhtä tunnottomasti ilmapallon lailla kuin huonoimmissa flash–peleissä konsanaan. Nelinpeli olisi periaattessa ollut hyvinkin kivaa, mutta kentissä vaadittiin liian vähän yhteistyötä ja pelimekaniikankin puolesta yhteistyömahdollisuudet olivat kovin vähissä. Monesti jotkut porukasta juuttuivat johonkin esteeseen muiden viilettäessä eteenpäin, joka johti pian tilanteeseen, ettei perään jäänyt kaverin hahmo ollut enää näkyvillä ja muu porukka ei nähnyt mitä edessä on. Oli aika turhauttavaa, kun kaveria ei voinut mitenkään auttaa sieltä ojasta muiden mukaan. Edes jokin teleportti kavereiden luokse (kuolematta) olisi ollut hyvä homma. Monesti kaveri täytyi vain uhrata, koska takaisinpäin ei kannattanut enää palata lukuisien esteiden vuoksi, joiden ohittaminen vielä kahteen kertaan ei napannut huonojen kontrollien takia.

« Viimeksi muokattu: 01.11.2008 22:01 kirjoittanut Joel-san »
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #39 : 01.11.2008 22:41 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Kunnolla on nyt peliä hinkattu, ja tänään meni kaikki kentät läpi kuolematta. Aluksi homma tuntui uskomattoman lannistavalta, mutta lopulta sai hyvän draivin päälle ja hermoista on jotain vielä jäljelläkin. The Bunker oli toki viimeinen kenttä joka meni läpi, odottakaa sitä kauhulla...

Kontrollit olivat alunperin pelin suurin miinus minulle, mutta kunhan peliin on tutustunut kunnolla pienenevät virheaskeleet dramaattisesti, ja lopulta pääsee vain syyttämään itseään kuolemista. Kuten pitäisikin.
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #40 : 02.11.2008 00:34 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Varmaan kontrollien lievä ''leväperäisyys'' on ihan tahallinen seikka, kentätkin voi tehdä vähän sinnepäin meiningillä kun hypyt ei ole yleensä mitään millileen tarkkoja. Aluksihan se vähän pännii, mutta kyllä siitä yli pääsi. Nelinpelinä oli kyll expoilla ihan päheetä pelailla LBP:tä. On se hyvä.
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #41 : 03.11.2008 01:37 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Vaikka tiesin kyllä Little Big Planetista olevan vaikka ja mihin, niin en aivan heti ensimmäisenä ajatellut sen taipuvan shoot 'em upiksi.

http://www.youtube.com/watch?v=Wg0ZBHdz7wM

 :lol:

LBP:n kenttäeditori on jo taipunut laskimeksi, ajopeliksi ja nyt shoot 'em upiksi. Mitä seuraavaksi?
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #42 : 03.11.2008 13:57 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Erityisen mielenkiintoiseksi nuo väsäykset tekee aina se, että voi pohdiskella miten mikäkin osa on toteutettu :) Vuoden peli.
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #43 : 09.11.2008 20:42 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Peliä on nyt hakattu kolme päivää välillä jopa aika tiheäänkin tahtiin, ja hyvältä meno on tuntunut vielä betankin jälkeen. Kontrolleja on toki kirottu pariin kymmeneen kertaan, mutta mitään varsinaista muuta vikaa en ole oikeastaan nähnyt. Tarina-moodin kentät ovat olleet hauskoja ja todella monipuolisia, Trophyjen haaliminen ei vaadi järkyttävää suorittamista ja pelin kenttäeditori selkeästi venyy vaikka mihin, sillä eteen on tullut pari todella ovelaa kenttää mukaanlukien esimerkiksi aiemmin mainostettu shoot em' up -väännös. Samalla on myös todella yllättävää miten paljon hakattavaa pelin valmiissa kentissä on. Sain tänään lopparin tipautettua eeppisen taistelun jälkeen, mutta silti oikeastaan jokaisessa kentässä on vielä saavutettavaa. Joko tavaroita on jäänyt mitä mutkikkaampiin koloihin taikka sitten kenttä on vain yritettävä vetää kuolematta läpi, jotta taskuun rapsahtaisi lisää krääsää ja joskus tulevaisuudessa vieläpä kultainen trophy.

Hehkutus ei ole ollut siis ainakaan minusta mitään aivan turhaa, vaikkei tämä kyllä mikään täydellinen kokemus missään nimessä ole. Hieno tekele kuitenkin :)


« Viimeksi muokattu: 09.11.2008 21:19 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #44 : 09.11.2008 21:13 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Juu itse aloitelin myös tarinasta ja tänään meni läpi kaikki pääkentät. Mukavaa tavaraa kaikki kentät ja soundtrack on kevyesti yksi parhaita, mitä peleissä on nähty. Loppu oli kyllä eeppinen. :D

Tarina-moodi oli kyllä mukava yllätys, mielikuvitusta ja hauskuutta piisaa ja etsimistäkin löytyy vaikka kuinka. Seuraavaksi pyrin pelaamaan tarinan mahdollisimman täydellisesti läpi ja vasta sitten siirryn enemmän muiden tekeleiden pariin ja ehkä yritän väsätä omiakin kenttiä. Tarina-moodissa joka tapauksessa riittää vielä aika perhanasti tekemistä.

Ultimaattinen hyvän fiiliksen peli.
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #45 : 10.11.2008 05:22 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Messuilla petyin tähän pahasti, mutta kun tuossa toissapäivänä pääsi kaverilla kokeilemaan oikein rauhassa, rakastuin täysin. Tämä ja lupaus uusista työkeikoista ovat luultavasti viimeinen niitti PS3:n ostoon. Luultavasti kuitenkin käytettynä, koska se >400e on kuitenkin hirmuinen määrä rahaa.
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #46 : 14.11.2008 13:55 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili You have earned a trophy
Play


Elikkä eilen illalla sain LBP:n jokaisen tarinakentän pelattua kuolematta läpi, mikä ei muuten ollut mikään helppo homma. Yllättävän moni kenttä sattui nimittäin aiheuttamaan jopa minulle harvinaisia raivonpurkauksia, kun kuolema yllätti vähintään naurettavissa tilanteissa, mutta sitäpä se fysiikka ja hieman arvaamattomat kontrollit saavat aikaan. Suuri harmihan tämä on ja ehdottomasti LBP:n suurimpia syntejä ellei jopa suurin, mutta yllättävän hyvin sen kanssa olen silti osannut elää. Itseasiassa tälläkin hetkellä pelaamaan tekisi mieli päästä ja sehän tässä olisikin seuraavana "To Do" -listalla. Tarinatilan tulenen kuitenkin jättämään viimein omaan rauhaansa joitain poikkeuksia lukuunottamatta, sillä jäljellä olisi enää pisteiden parantamista sekä nurkissa lojuvien tavaroiden keruuta. Jälkimmäinen toki houkuttelisi vieläkin, mutta se saa jäädä nyt hyvin vähälle sopivien pelikaverien puutteen takia.

Jotain kehittävää puuhaa on onneksi vielä jäljellä. Toki koluan varmasti vielä pitkään pelaajien itse tekemiä väännöksiä, mutta nyt viimein olisi aika alkaa itsekin vääntämään joitain omia teoksia. Mikään kamala luova ihminen en missään nimessä tällaisten asioiden kanssa ole, mutta pakkohan sitä on ainakin koettaa. Ties vaikka sitä innostuisi räpeltemään oikein kunnolla. Epäilen kyllä vahvasti.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #47 : 14.11.2008 14:49 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
sekä nurkissa lojuvien tavaroiden keruuta. Jälkimmäinen toki houkuttelisi vieläkin, mutta se saa jäädä nyt hyvin vähälle sopivien pelikaverien puutteen takia.

Joo, mulla meni hermot ulkomaalaisten kanssa yrittämiseen, ja otin vain ohjaimia lainaan töistä ja vedin ne nelinpelit yksin. Ne eivät kuitenkaan vaadi sorminäppäryyttä, vaan vain seisomista napin päällä, niin ei ollut ongelma.
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #48 : 15.11.2008 22:15 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Pelätty, mutta samalla odotettu kypsyminen LBP:tä kohtaan alkaa viimein pukkaamaan päälle. Story-moden oikeastaan lähes läpikotainen tutkiminen on pakottanut minut perehtymään muiden pelaajien kenttiin taikka oman vastaavan puuhailuun, mutta eipä näistäkään ole tarjoamaan minulle hupia pidemmälle aikavälille. Tietenkin netissä pyörii useita kovan luokan tekeleitä, jotka tarjoavat hienon kokemuksen sekä parhaimmillaan jotain muutakin, mutta silti se valtaosa on niinkin tylsää peruspuuroa, että pelaisin lopulta mieluummin Super Mario 3:n sen ties kuinka monennen kerran läpi. Pelin alussa todella mukavasti yllättänyt palkitsevuuskin on enää vain hieno muisto menneisyydessä.

Viikko sitä tuli peliä iloisesti siis mätettyä, mutta tästä eteenpäin LBP toiminee silkkana tylsien hetkien täyttäjänä, jota silmällä pitäen pelin oikeastaan alkujaan lähdinkin hankkimaan. Rakentelu kun ei ole oikein meikäläisen heiniä.


« Viimeksi muokattu: 15.11.2008 23:55 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #49 : 16.11.2008 13:09 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Hypen takia tämäkin pelin ostin. Ja ihan ok peliltä vaikuttaa, vaikka olen käynnistänyt pelin vasta kaksi kertaa. Kohtalaisen haastava. Yllätyin ohjauksesta, olin jo valmistautunut hirveään takkuiluun arvostelujen perusteella, mutta juuri tuollaiseksi minä sen odotinkin. Ainoastaan hyppiminen on toisinaan outoa. Puutarhamaan (?) kolmannessa kentässä vasta mennään, mutta pakkohan tästä on nauttia täysillä ja pelaamista sais riittää ihan jouluun asti. Kenttäeditoria en ole löytänyt, mutta kai se aukiaa myöhemmin?

Gardenin läpäistyäsi aukeaa podiin valittavaksi My Moon ja se info...juttu. Kannattaa sitten varautua kenttäeditoriin tutustuessa valtaisaan tutoriaali määrään. Niiden kanssa menee nimittäin hetki.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #50 : 06.12.2008 09:05 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Mahtava!  ;D Tarinatila on aika pakkopullaa mulle. Pakko pelata läpi, että saa uutta roinaa ja hyviä ideoita omiin tuotoksiin. Tuskin mä mitään saan ikinä julkaistua, mutta nytkin vietin koko yön rakennellen kaikenlaista. Yli kolme tuntia meni yhden suht simppelin häkkyrän kanssa. Toteutustapoja on monia ja sitä parasta ja vähiten kuumemittaria rasittavaa yritin kehitellä. Kaipaa vielä hiomista. Tätä menoa eka valmis kenttä on valmis joskus 2010?  :lol: Oon vielä niin perfektionisti, että kaikki pitää hioa juuri sellaiseksii kuin haluan. Kompromissejä vältetään loppuun saakka.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #51 : 06.12.2008 17:53 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tottakai sä julkaset. :p

Hitto ite en oo saanu LBP:täkään aikaseks pelattua vähään aikaan, kun Ressa 2 on koukuttanu pari viikkoa. Toisaalta tää on sellanen peli, mitä voi pelata ja minkä kanssa voi säätää vuosia ja oikeastaan se tulee varmasti vaan paranemaan mitä vanhemmaksi menee, eli siinä mielessä "ei hätää". Ja sata muutakin peliä Ressan takia jäissä, Mirrors Edge alotamatta, Tomb Raider kesken, CoD ekassa tehtävässä jne. LBP on varmasti sellanen, minkä pariin tulee palattua jatkuvasti.

Omaa kenttää alan kyllä säätää kuitenkin vasta ensi vuoden puolella. Saa nähdä mitä siitäkin tulee, kun ei tota luovuutta ole liikaa suotu meikäläiselle
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #52 : 07.12.2008 12:43 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Tuli taas koko yö väsättyä kenttää ja homma uhkaa lässähtää, ihan kuten pelkäsin. Kuumemittari täyttyy uhkaavasti.  :/ Nooo... Jos ton pitäis jonkinlaisena testikenttänä. Vielä on monia ja taas monia vempaimia, joiden rakentamista harjoittelen. Vasta paria muiden luomaa kenttää olen kokeillut. Ihan hyvin niistäkin sai potkua omaankin mielikuvitukseen ja toteutusvinkkejä. Ja eikun pelaamaan! -->  :P
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #53 : 07.12.2008 20:07 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Pitää optimoida lisää.  :)

Kaverilla tämä on ja kohta alkaa yhteinen kenttä olla loppusuoralla. Kahdestaankin tuo kentänluonti toimii ihan kiitettävästi, mukavaa ja leppoisaa hommaa.
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #54 : 07.12.2008 22:23 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Vasta paria muiden luomaa kenttää olen kokeillut. Ihan hyvin niistäkin sai potkua omaankin mielikuvitukseen ja toteutusvinkkejä.

Joo muiden kentistä saa paljonkin ideoita jatkuvasti eli tavallaan sekin jatkuvasti vain parantaa ja parantaa tulevaisuudessa julkaistavien teosten laatua.

Koo, ilmottele sitten kentän nimi jne. tänne, kun se julkaistaan.
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #55 : 19.12.2008 12:50 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili DLC:nä tulossa kunnon Metal Gear Solid pläjäys, johon kuuluu ilmeisesti neljä uutta sackboytä (Sneikki, Merilli, Raideni ja Mantis), 6 kenttää (joista yhdessä pomovastuksena Metal Gear REX ja kentistä yksi on "VR Mission"), uusia tarroja yms. koristeita sekä tavaroita, 11 uutta trophyä ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä pelillinen uudistus aseen (väripistoolin) muodossa (sillä voi ihan siis ampua, ei ole vain koriste). Tuolta löytyy kuvia kaikesta:

http://www.jp.playstation.com/scej/title/lbp/colabo_081219.html

Sack Mantis on kyllä paras.  ;D

Toivottavasti hinta olisi kohdillaan. Vituttaa jos repivät koko tuosta paketista jotain 15€... >_> Eikun onhan tuolla hinnat. 600-800 jeniä (n. 5-6€). Tietokone kun ei näytä japanilaisia merkkejä niin en voi edes arvella mikä maksaa mitäkin. Toivottavasti kaikki tuo julkaistaisiin kuitenkin jonkin sortin bundlena, joka olisi merkittävästi halvempi kuin erikseen ostettuna.

E: Asupaketti siis tuo halvempi, kenttäpaketti kalliimpi.

E#2: Huipputraileri:

http://www.viddler.com/explore/sceablog/videos/217/1.401

E#3: Tarkemmin sisältöä:

-A 5th Sackboy costume…the Gurlokovich Soldier
-72 New Stickers
-12 New Materials
-10 New Decorations
-18 New objects
-New background music track
-3 new interactive music tracks
-New Metal Gear Solid themed ‘sound object’
-New Plasma Ball ‘danger element’
-New Laser Sight ‘gadget’
-New functioning Searchlight lamp
-12 new Trophies to unlock
-and best of all.....THE PAINTINATOR and Paint Switch


« Viimeksi muokattu: 19.12.2008 13:56 kirjoittanut Azu »
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #56 : 25.12.2008 01:45 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Koo, ilmottele sitten kentän nimi jne. tänne, kun se julkaistaan.

In to the Darkness v1.0
Tekijä: sneik

Ihan kokeilumielessä tehtiin, että miten valaistukset jne. toimii pimeämmässä kentässä, olen itse ihan tyytyväinen lopputulokseen. Keskipitkä, helpohko.
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #57 : 25.12.2008 15:39 »
FindRb Jäsen Viestejä: 85 Basaaripisteet: 0 Profiili Veli sai joululahjaksi Pleikka komosen LBP bundlen.
Kokeilin pelata sen ~15 minuuttia ja pakkoa sanoa, että oikein viimeisen päälle paskat kontrollit pakottivat lopettamaan pelaamisen. Oikeasti peli tuntuu joltain lentosimulaattorilta... Ehkäpä jos tuosta lentelemisestä pääsen jotenkin yli niin sieltä toivottavasti löytyä jotain pelattavaakin.
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #58 : 27.12.2008 00:57 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Onkos muuten yleistä LBP:ssä se, että nettiin yhdistäessä tulee erroria ja peli ei pysty yhdistämään nettiin? Tänään yritin yhteisön kenttiä selailla mutta yhdistäessä tuli error ja sama on jatkunut koko päivän :???: Jollain jotain infoa mistä johtuu?
tallennettu
Vs: LittleBigPlanet « Vastaus #59 : 27.12.2008 02:29 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onkos muuten yleistä LBP:ssä se, että nettiin yhdistäessä tulee erroria ja peli ei pysty yhdistämään nettiin? Tänään yritin yhteisön kenttiä selailla mutta yhdistäessä tuli error ja sama on jatkunut koko päivän :???: Jollain jotain infoa mistä johtuu?

Juu tänään on pätkinyt. Pari kertaa jäädyttänyt ihan pleikkarin latauksen aikana.
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines