Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Liikeideana: Pelihalli  (Luettu 2544 kertaa)
Liikeideana: Pelihalli « : 07.11.2012 14:49 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Toisella "peli"foorumilla tuli jo muutamia ideoita, mutta saadakseni vähän enemmän perspektiiviä, ajattelin täälläkin kysellä jengin ajatuksia.

Koulutehtäväni on tehdä liiketoimintasuunnitelma omalle kuvitteelliselle yritykselle. Minun liikeideanani on vanha kunnon pelihalli, joita ei ikävä kyllä Suomessa juurikaan ole. Ideoita ja visio on päässäni, millainen pelihalli olisi, mutta kysyn myös teiltä kuvitteellisilta kuluttajilta, mitä haluaisitte, että pelihalli sisältää.
Mitä pelejä?
Mitä muuta pelihalli sisältää?
Paljonko uskoisitte kuluttavan rahaa pelihallissa?
Mikä saisi teidät kiinnostumaan pelihallista?

Tarkennetaan, että haetaan realistisia ajatuksia. Mitään jättimäistä pelihallia tässä liiketoimintasuunnitelmassani en ole rakentamassa. Valotan hieman omia ajatuksiani.

Ajatuksenani on, että kolikkopelien ohella pelihallissa olisi pienimuotoista kahvilatoimintaa. ”Kahviosta” saisi ainakin limsaa, kahvia ja popcornia. Pelihallin tavoitteena olisi olla ”pelaajien olohuone” sisustusta myöten. Seinillä olisi siistejä leffa- ja pelijulisteita, mahdollisesti myös muuta rekvisiittaa. Kalusteet (sohvat, tuolit, pöydät) eivät olisi mitään uutta, hienoa ja kallista, vaan sohvat esimerkiksi pyrittäisi hankkimaan kirppisten ja kierrätyskeskusten kautta, mikä lisäisi paikan poikamiesboksi-fiilistä.

Paikan lisäkiinnostusta olisi tarkoitus hyödyntää  mm. peliturnauksilla. Miksei jotain peliaiheisia näyttelyitäkin ym. voisi olla. Kolikkopelejä pyrittäisi tasaisesti vaihtamaan. Vähemmän pelailulle jääneet pelit myydään eteenpäin, ja tilalle tuodaan uusi kone.  Tilat olisivat myös vuokrattavissa, esim. yrityksille tai yksityishenkilön pippaloihin.

Joten kertokaa siis, mitä haluaisitte pelihallilta? Ehdotuksia kuunnellaan, ja eihän se hassumpi idea olisi, että joku lähtisi joskus tällaista yritystä kehittämään oikeasti.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Liikeideana: Pelihalli « Vastaus #1 : 07.11.2012 18:14 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Ekana tuli mieleen Insert Coins pelibaari Las Vegasissa.

tallennettu
Vs: Liikeideana: Pelihalli « Vastaus #2 : 07.11.2012 19:36 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Vähän vastaavaa meininkiä on täällä Suomessakin Jyväskylän Bar Launchin muodossa. Idea ei siis ole mitenkään uusi. Siitä sivubisneksestä tosin pitää oikeasti tehdä todella kannattava, sillä kolikkopeleillä tulee lähinnä uskomatonta persnettoa. Jonkinlaisella tuntitaksalla varustettu konsolihalli voisi olla ehkä viisaampi idea? Laitteisiin saa nykyisellään myös aika hyvin arcade-tyylisiä pelejäkin.

En tosin tiedä yhtään, miten Bar Launchilla ja jollain Mana Barilla menee, mutta ne ovat ainakin toistaiseksi vielä toiminnassa. Ei sitä kovin moni silkasta rakkaudesta peleihin vuodesta toiseen viitsi persnettoa tehdä.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Liikeideana: Pelihalli « Vastaus #3 : 07.11.2012 19:52 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Vähän vastaavaa meininkiä on täällä Suomessakin Jyväskylän Bar Launchin muodossa.
En tosin tiedä yhtään, miten Bar Launchilla ja jollain Mana Barilla menee, mutta ne ovat ainakin toistaiseksi vielä toiminnassa. Ei sitä kovin moni silkasta rakkaudesta peleihin vuodesta toiseen viitsi persnettoa tehdä.
Kuulin koko paikasta vasta maanantaina. Pitääpä käydä joskus katsastamassa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Liikeideana: Pelihalli « Vastaus #4 : 07.11.2012 22:11 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Kyllähän siellä kannattaisi keittoa myydä jos haluaa fyrkkaa tehdä.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines