Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Let's play-läpipeluuvideot  (Luettu 2409 kertaa)
Let's play-läpipeluuvideot « : 28.03.2009 02:12 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili Nää on varmaan tuttuja suurimmalle osalle. Tyyppi nauhoittaa kun pelaa jonkun pelin läpi, useimmiten selostaen jotain peliin liittyvää/jotain ihan muuta siinä samalla. Itse olen viimeaikoina katsellut näitä youtubesta aika paljon, varsinkin Necroscope86-nimimerkin Resident Evil-videoita virkistääkseni vähän muistiani et pysyisi noissa femman juonikäänteissä mukana. Noita katsellessa on itseäkin vähän ruvennut himoittamaan tuollaisten videoiden tekeminen. Antaisi omalla tavallaan uudelleenpeluuarvoa peleille. Mua on jo jonkun aikaa himottanut pelata Dead Space uudestaan läpi, olisi siistiä pelata se kovimmalla vaikeustasolla läpi ja filmata + nauhoittaa kiroilut.

Mutta sellaista laitteistoa ei taida olla millä noita videoita saisi järkevästi tehtyä. Omina vaatimuksina olisi että voisin pelata peliä Full HD-töllölläni ja nauhoittaa omia kommentteja reaaliajassa. Käytännössä pelikuvaa + kahta äänilähdettä pitäisi saada nauhoitettua tietokoneelle samalla kun pelaan peliä telkkarillani. Jos jollakulla on fiksuja ja edullisia ehdotuksia miten tän sais toteutettua niin otan niitä mielelläni vastaan. Katoin jopa tällaista laitetta, mutta en kyllä taida maksaa 200e siitä että pääsisin nauhoittamaan pelaamistani. Tuo ei edes osaa nauhoittaa kahdesta äänilähteestä samaan aikaan. Niin ja se ei toimi mäkillä :(.

Let's Play Archive
Let's Play Forum
Shut Up And Play

Lisäys: Selailin tässä huvin vuoksi vielä vähän eri mahdollisuuksia videon + äänen nauhoittamiseen, ja mitään oikeasti järkevää settiä ei vaan ilmeisesti ole. Kaikki on joko ihan sairaan kallista tai sit niin purkkaviritelmiä (jotka nekin on kalliita kun on miljoona eri kaapelia ja splitteriä sun muuta). Pelkän pelikuvan äänineen saa suht yksinkertaisesti nauhoitettua, mutta jumalauta jos haluat vielä sen lisäksi nauhoittaa oman "kommenttiraidan" niin johan käy vittumaiseksi puuha. Ja se kommenttiraita kun yleensä tekee noista videoista katsomisen arvoisia. Mut joo, taitaa mun tapauksessa jäädä tällaisten videoiden tekeminen pelkäksi haaveksi.


« Viimeksi muokattu: 28.03.2009 03:12 kirjoittanut blindside »
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Vs: Let's play-läpipeluuvideot « Vastaus #1 : 28.03.2009 03:45 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Olen itse ihan sattumalta törmännyt tähän ilmiöön nyt kun olen ottanut projektiksi Breath of Fire -pelisarjan pelaamisen japaniksi. Youtube-videoista on ollut hyötyä ainakin silloin kun on täytynyt joku kohta tarkistaa, tai kun olen jäänyt miettimään että mitenkäs se olikaan käännetty siinä enkkuversiossa... Eilen tein myös ensimmäiset wikipedia-muokkaukseni, kun käänsin BoFIV-pelin länkkäri-versioista deletoidut kohtaukset, ja tähänkin tarvittiin hieman tube-apua.

Jollain oudolla tavalla näiden videoiden olemassaolo jotenkin tuo lisää iloa omaan pelaamiseen. Kai niillä voi helposti spoilatakin oman peli-ilon, mutta se on sitten oma moka jos niin tekee...
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Let's play-läpipeluuvideot « Vastaus #2 : 29.03.2009 15:42 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Käsittääkseni noihin pätkiin käytetään ihan jotain halpis USB/Bluetooth-mikkisettejä eikä sellaisen järkkääminen kovinkaan vaivalloista pitäisi olla.

En ole itse varsinaisesti käsittänyt moisten pätkien hohtoa, kun aika usein homma kuulostaa väkinäiseltä vitsin vääntämiseltä siinä pelin tuoksinnassa. Lähinnä tulee myötähäpeän tunne, kun niitä katselee.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Let's play-läpipeluuvideot « Vastaus #3 : 29.03.2009 15:44 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Oon harrastanu Kingdom Hearts II:n läpipeluun filmatisointia (ilman omaa paskanjauhantaa) kohtuu pitkän tovin, kunnes DVD-soittimeni alkoi reistamaan ja hommasta tuli yhtä helvettiä. Tarkoitus olisi kuitenkin joku kaunis päivä ottaa niskasta itseäni kiinni ja fixata tuo vehje, sillä aikoinaan vailla sen kummempia ongelmia oli näiden tekeminen kieltämättä ihan hauskaa puuhaa, vaikkei taidoiltaan olisikaan mikään maailman mahtavin pelaaja. Jotenkin se on vain kumman hauskaa nähdä omia toilailuja netissä ja saada niistä vielä enemmän tai vähemmän yllättäviä kommentointeja. Kaikille ei tämä riitä, mutta onhan tällaisten kanssa puuhailu ainakin jonkinlainen kokemus. Tykkään ainakin itse mieluummin tehdä näitä kuin katsoa :lol:
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Let's play-läpipeluuvideot « Vastaus #4 : 29.03.2009 15:46 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Isona kommenttiraita- ja podcast-intoilijana Let's Play kuulostaa ideana aivan loistavalta, mutta yhtä luukunottamatta en ole onnistunut löytämään oikein mitään innostumisen arvoista videota vielä. . .

Tosin se yksi, Sonic Jamin ensimmäisen Sonicin Easy Mode-läpiinpeluu on oikein kiva. Sen sijaan että pelkästään kommentoidaan pelaamista, ottaa kommentoija videossa roolin.
Ääni on rauhallinen, musiikki on kivaa, tulee kovasti mieleen Sideways'sta löytyvä kommenttiraita. Ja pelikin on easylla sopivan lyhyt, joten ei tarvitse tarpoa miljardin tunnin kestoista videota läpi.


Olen kyllä heti kuuntelemassa jos blindside saa valmiiksi videonsa Dead Spacesta!
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Let's play-läpipeluuvideot « Vastaus #5 : 29.03.2009 16:04 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili ^Ton Sonic Jam videon kaveri vois alkaa kyllä juontaa vaikka jotain radio-ohjelmaa. Tajuttoman miellyttävä ääni. Musiikkivalinnatkin toimi.
 
Onhan nämä ihan mielenkiintoisia, lähinnä siitä puhujasta riippuu, ei niinkään pelistä.
tallennettu
Vs: Let's play-läpipeluuvideot « Vastaus #6 : 09.04.2009 17:27 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
En ole itse varsinaisesti käsittänyt moisten pätkien hohtoa, kun aika usein homma kuulostaa väkinäiseltä vitsin vääntämiseltä siinä pelin tuoksinnassa. Lähinnä tulee myötähäpeän tunne, kun niitä katselee.

No ei se formaatin vika ole. Pelle vaan vaihtoon.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines