Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Legend of Zelda: Skyward Swordin julkaisupäivä: 18.11.2011
Sivuja: 1 [2] 3 4
Tulostusversio
Aihe: Legend of Zelda: Skyward Sword  (Luettu 26054 kertaa)
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #30 : 03.11.2011 17:30 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Tarviiko tämä sen lisämötikän toimiakseen?
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #31 : 03.11.2011 18:05 »
Soukyugurentaio-
tokuyo
~ forever with me ~ Jäsen Viestejä: 83 Basaaripisteet: 2 Profiili
Pelihän on käytännössä suunnilteltu Motion+:n ympärille eli kyllä tarvitsee.

Kohta enää pari viikkoa odotusta jäljellä...
buginen lastenpeli
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #32 : 03.11.2011 18:24 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuo motion+ saa kyllä luvan olla viimeinen paskamainen rahastus Nintendolta (yeah, right...). SW'n takia ostan, mutta tulevat pelit jäävät hyllyyn, jos sama meno jatkuu.
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #33 : 04.11.2011 09:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Limited Editionista olisi saanut tuon mötikän kaikkein halvimmalla.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #34 : 04.11.2011 09:51 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Tuo motion+ saa kyllä luvan olla viimeinen paskamainen rahastus Nintendolta (yeah, right...). SW'n takia ostan, mutta tulevat pelit jäävät hyllyyn, jos sama meno jatkuu.

No minä kyllä isken mieluusti tiskiin muutaman euron lisää motion plussan vuoksi, jos toisena vaihtoehtona olisi Zelda TP:n heiluttelu. Mene ja osta gamestopista käytettynä muutamalla eurolla se palikka, niin et mene depressiin.
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #35 : 04.11.2011 12:29 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tuo motion+ saa kyllä luvan olla viimeinen paskamainen rahastus Nintendolta (yeah, right...). SW'n takia ostan, mutta tulevat pelit jäävät hyllyyn, jos sama meno jatkuu.

No minä kyllä isken mieluusti tiskiin muutaman euron lisää motion plussan vuoksi, jos toisena vaihtoehtona olisi Zelda TP:n heiluttelu. Mene ja osta gamestopista käytettynä muutamalla eurolla se palikka, niin et mene depressiin.

No, näinpä teen.

Mutta oikeasti, saisivat jatkossa suunnitella laitteensa loppuun asti. Olisi jo siinä TP:n heilutteluissakin ollut jotain ideaa.
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #36 : 04.11.2011 16:25 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Uskaltaako muuten noi tarvike Motion Plus-palikoita ostaa? Ei viitsisi yhden ainoan pelin takia montaa euroa investoida.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #37 : 11.11.2011 12:10 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili EGM:

THE GOOD: Classic Zelda elements remind us of 25 years of greatness
THE BAD: Poor motion controls remind us of 5 years of flailing futility
THE UGLY: The hole in my living-room wall after throwing the Wiimote through it in frustration


Ei yllätä nuo huonot puolet. Wiimote sekä ylipäätänsä kaikki liikekapulat on vaan täyttä paskaa ja aina huonompi vaihtoehto kuin normaalit napit. On se kyllä hiton mukavaa, kun pelattavuus menee 25 vuoden jälkeen taaksepäin. Ja mikä pahinta, ei voi saada edes classic-tukea hackattua, koska pelattavuus rakentuu moten ympärille.
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #38 : 11.11.2011 12:26 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili IGN ja Game Informer anto molemmat täyden kympin ja ylisti ohjattavuutta.
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #39 : 11.11.2011 13:07 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Olen pelannut nyt pelin alkuosion läpi, tiedättehän, saanut vihreän puvun päälle jne.

Todellakin suurin miinus tulee kontrolleista. Vaikka miekan heiluttaminen saattaakin olla teoriassa vänkää, se täytyy koko ajan ottaa huomioon muun muassa peliasentoa miettiessä. Toki olen vasta muutaman hetken vääntänyt, mutta sen perusteella taisteleminen on heikompaa kuin edellisissä Zeldoissa. Jopa Twilight Princessin Wii-versiossa taistelu oli parempaa, sillä miekan heilautuksiin riitti kevyt kapulan heilautus eikä tarvinnut miettiä miten ja mistä suunnasta sitä heiluttaa.

Mutta niin tai näin, itse peli sen sijaan vaikuttaa niin messevältä, ettei liikkeentunnistus häiritse. Grafiikka on todella upeaa koko ajan, vaikka alla onkin kymmenenvuotiasta rautaa ja suuren seikkailun fiilikset ovat mukavasti ilmassa.

Ja sivuhuomautuksena sanottakoon, ettei kontrollit ole mitään totaalista paskaa, mutta mielummin silti vääntäisin tätä perinteisellä ohjaimella.
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #40 : 11.11.2011 13:12 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Ja sivuhuomautuksena sanottakoon, ettei kontrollit ole mitään totaalista paskaa, mutta mielummin silti vääntäisin tätä perinteisellä ohjaimella.

Tuohon tiivistyy sellainen viisaus, joka sopii käytännössä kaikkii motion-peleihin. Ei mitään lisättävää.


Itse peliltä odotan kuitenkin erittäin paljon. Pitäisi olla huomattavan paljon Marjora's Mask -tyylistä meininkiä kuin pelkkää OOT:n luolastojyystöä.
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #41 : 11.11.2011 13:16 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Olen Majoraa tässä pelaillut viime aikoina ja minusta moni questi on melkoista fetchquest paskaa. Teema, juoni ja tyyli ehkä rohkeinta mitä Zeldoilta voi odottaa, mutta joku OoT soljuu eteenpäin sata kertaa sulavammin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #42 : 11.11.2011 14:18 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Huhhuh kun kuumottaa jo, enää viikko. Saa nähdä mitä opiskeluista tulee kun käyn päivän päätteeksi ostamassa tämän kaupasta.
Tuleekos muuten tuo kultainen ohjain + CD-levy -bundle ihan normiliikkeisiin Suomessa vai pitääkö turvautua ulkomaihin?
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #43 : 11.11.2011 15:03 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili
Huhhuh kun kuumottaa jo, enää viikko. Saa nähdä mitä opiskeluista tulee kun käyn päivän päätteeksi ostamassa tämän kaupasta.
Tuleekos muuten tuo kultainen ohjain + CD-levy -bundle ihan normiliikkeisiin Suomessa vai pitääkö turvautua ulkomaihin?

Suomessa halvimmillaan tuon bundlen saa ainakin hintaseurannan mukaan Konsolinetistä vajaalla kahdeksalla kympillä. Muutkin kaupat tuota myyvät, mutta hinta lähentelee satasta. Prismoista sun muista en tiedä.

http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/618111

Itse tilasin bundlen brittien Amazonista vajaalla kuudella kympillä. Tuskin tulee julkaisupäiväksi, mutta tällä hetkellä on niin paljon muutakin pelattavaa ettei muutaman päivän odottelu haittaa.

tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #44 : 11.11.2011 15:24 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Itselle on nykyään tullut Amazonin paketit nopeammin, kuin pelit esim ahvenanmaalta. Ja ihan normi toimitus, ei mikään express systeemi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #45 : 11.11.2011 15:35 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Mä itse asiassa odotan juuri ohjaukselta eniten tämän pelin kohdalla. Ehkä se on se uusi juttu tämän Zeldan kohdalla. Toisin kuin TP:ssä, ei tämän tyylinen pelimekaniikka (pitää lyödä oikealla tavalla ja oikeasta suunnasta) olisi oikein mahdollista pelkillä näppäimillä.

Kympit lupaa hyvää, mutta pakko sitä on itse päästä kunnolla pelaamaan ennen kuin voi mitään tämän enempää sanoa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #46 : 12.11.2011 23:05 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Pakko oli testata tätäkin jonkin verran, vaikka en tiedä miten aika riittää tälle ja Skyrimille. Heti pakko mainita alkuun... nuo värit ja tyyli. *_* Kaikenlaisten harmaiden Dark Soulien ja Codien jälkeen SS räjäyttää pään värimaailmallaan. Voi kunpa peleissä olisi enemmän värejä. Nintendo tyyli tehdä pelejä on vaan aina niin omaa luokkaansa.

Liikkeentunnistuksen tarkkuudesta en vielä osaa sanoa tarkemmin, kun en ole vielä niin paljoa pelannut, mutta voitte uskoa, että palaan asiaan heti jos se alkaa jurppimaan tarpeeksi. >_>
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #47 : 16.11.2011 08:09 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Gamestop nakkasi pelille 7.5. Tuntuu että tuolla koitetaan hakea lähinnä huomiota, mutta on mukavaa, kun kerrankin joku arvostelija rankaisee kunnolla paskasta ohjattavuudesta. On suorastaan naurettavaa, miten niin monet nakkasi tämän pelin ohjattavuudelle täyden kympin, vaikka se toimii välillä ihan miten sattuu.
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #48 : 16.11.2011 09:02 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Itsellä meni pitkään, että löytyi edes yhtä wagglepeliä, mistä olisi nauttinut. Resort kuitenkin oli jotenkin todella hauska peli porukassa pelattuna ja varsinkin se jousiammunta, jossa ei käytetä IR pointteria. Muutenkin on oikeastaan ihan sama jos Zelda pelissä ei ohjaus tottele yhtä tarkasti, kuin jossain Bayonettassa. Zeldoissa kuitenkin lähinnä eläydytään siihen seikkailuun, koska vaikeustaso on kokeneelle pelaajalle aina liian helppo, että peliä pelaisi pelkän pelimekaniikan takia.

Se on kyllä kullin varma, ettei peli kerkeä perjantaiksi. Onneksi en ole liikaa peliä hypettänyt, mutta tietäähän se, että tyhjä postiloota vituttaa ylihuomenna :b
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #49 : 16.11.2011 11:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW GS:n pisteet eivät vaikuta tähän, mutta en tule aloittamaan Zeldaa vielä perjantaina. Päätin, että annan jakamattoman huomioni ensin Skyrimille ja vietän siellä maailmassa niin paljon aikaa kuin vain kiinnostaa. Vasta sen jälkeen käynnistän Zelda-seikkailun, sillä en vain kykene tasapainoilemaan kahden tälläisen pelin välillä.

SS:n pelaaminen menee varmaan joulukuulle. Tavallaan pelin tunnelma kuitenkin sopii hyvin tähän ajanjaksoon. Ja täytyy muistaa, että tässähän on kyseessä ns. positiivinen ongelma.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #50 : 16.11.2011 12:44 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Muutenkin on oikeastaan ihan sama jos Zelda pelissä ei ohjaus tottele yhtä tarkasti, kuin jossain Bayonettassa. Zeldoissa kuitenkin lähinnä eläydytään siihen seikkailuun, koska vaikeustaso on kokeneelle pelaajalle aina liian helppo, että peliä pelaisi pelkän pelimekaniikan takia.

Tottahan tämäkin on.


Se on kyllä kullin varma, ettei peli kerkeä perjantaiksi. Onneksi en ole liikaa peliä hypettänyt, mutta tietäähän se, että tyhjä postiloota vituttaa ylihuomenna :b


Molostako nä sen tilasit? Uskoisin ainakin Verkkokupan toimittavan pelin minulle 99% varmuudella perjantaiksi.
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #51 : 16.11.2011 14:11 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Molostako nä sen tilasit? Uskoisin ainakin Verkkokupan toimittavan pelin minulle 99% varmuudella perjantaiksi.

Amazonista laitoin sen limitedin aikoinaan.

Perus. Itsellä ennakkotilaus ollu puolisen vuotta, kaveri tilaa pelin eilen ja tänä aamuna oli jo postitettu, kun oma LE homehtuu vielä ulkomailla :)


« Viimeksi muokattu: 16.11.2011 18:15 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #52 : 17.11.2011 15:01 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo lähtis hakemaan oman paketin postista (se kultakapula edition). Tyttöystävälle tämä paketti tulee  :)
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #53 : 17.11.2011 16:41 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Viikonloppu pelastettu, peli onkin jo noudettavissa. Taidan tehdä tosin sen vasta huomenna kun ei tänään olisi aikaa edes uppoutua peliin.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #54 : 18.11.2011 12:13 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Nyt on regulari taskussa. Mukana tulee euroopassa näköjään myös se soundtrack CD. Limited oli kauapssa 90 euroa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #55 : 18.11.2011 12:49 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili LE odottaa Kampissa (79e @konsolinet). Ikävästi en sitä tänään pääse hakemaan, kun pitää kohta lähteä töihin. Huomenna kuitenkin riipaistaan seikkailu alkuun.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #56 : 18.11.2011 13:36 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Kaksi tuntia vierähti hetki sitten tätä pelatessa. Vasta pintaraapaisu tosin, mutta sen verran pystyn sanomaan että pelin tutorial-osuus oli ehkä tähän mennessä pelaamistani Zeldoista hauskin sekä alun juonen rytmitys oikein mainio. Skyward Swordin taivaallinen ääniraita on myös hyvin vahvasti läsnä ja erittäin tärkeä osa pelin tunnelmaa, eikä pelin kontrolleissakaan ole mielestäni esiintynyt mitään moitittavan arvoista.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #57 : 18.11.2011 13:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Onko yhtä verkkainen aloitus kuin TP:ssä? Siinähän kesti monen monta tuntia, ennenkuin peli todella pääsi käyntiin. Itse kyllä diggailin siitä harmoniasta ennen kuin suurta vaihdetta iskettiin silmään.

Mutta TP:n aloitus on silti monen inhokki ja syy, minkä takia uudet läpäisykerrat ovat jääneet tekemättä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #58 : 18.11.2011 13:46 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Mistä kävit zoukka kahtomassa LE:tä? Mietin että jos gigantissa kävis mutkan töiden jälkeen, jos sais vähän halvemmalla. Ei oo verkkokaupasta lähtenyt paketti...
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #59 : 18.11.2011 15:00 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Onko yhtä verkkainen aloitus kuin TP:ssä? Siinähän kesti monen monta tuntia, ennenkuin peli todella pääsi käyntiin. Itse kyllä diggailin siitä harmoniasta ennen kuin suurta vaihdetta iskettiin silmään.

Aika paljon erilaisempi aloitus kuin TP:n oma. Eli luvassa ei ole mitään ampiaispesien härnäämistä tai mitään muuta tuon kaltaista, vaan sanoisin että pelin alkutoimet ovat juuri sopivan pituiset. :)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines