Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Legend of Zelda: Skyward Swordin julkaisupäivä: 18.11.2011
Sivuja: [1] 2 3 4
Tulostusversio
Aihe: Legend of Zelda: Skyward Sword  (Luettu 26354 kertaa)
Legend of Zelda: Skyward Sword « : 31.10.2010 18:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW                         

                                             AVAUSVIESTIÄ PÄIVITETÄÄN AINA KUN JOTAKIN LISÄÄMISEN ARVOISTA TULEE ILMI.

Päivityshistoria:

31.10.10, 18:43   Topic luotu
31.10.10, 22:10   Ulkoasua hiottu & kuvia lisätty "aiemmat Zeldat" -osioon
18.08.11 10:22    Julkaisupäivä lisätty

Legend of Zelda: Skyward Sword julkaistaan Suomessa marraskuun 18.päivä 2011





Zelda: Skyward Sword heräsi elämään ensimmäistä kertaa vuoden 2009 E3-messuilla, kun Nintendo näytti suljettujen ovien takana maalausmaisen promokuvan aikuismaisesta Linkistä ja tämän vieressä seisseestä keijusta. Yksi ja ainoa kuva herätti fanien spekulaatiot välittömästi. Ajateltiin muuan muassa, että peli tulisi olemaan jonkinlainen Mestarin Miekan esikertomus; tarina siitä, miten legendaarinen ja pahaa vastustava sapeli sai alkunsa.

Tänä kesänä nämä teoriat saivat vahvistusta, kun Miyamoto saapui lavalle esittelemään peliä Nintendo E3-tapahtumassa. Selvisi, että pelin graafinen tyyli yhdistää elementtejä Twilight Princessista ja Wind Wakerista. Motion plus -lisäosaan nojaava ohjaus ei näyttänyt Nintendon tilaisuudessa kovin vaikuttavalta, mutta peliä myöhemmin pelanneet toimittajat kyllä kertoivat kaiken olleet kunnossa.

Skyword Swordin uusin pelimekaaninen uudistus on sen tarkempi miekan käyttö. Huitominen ei ole enää Zelda: TP:n tapaista yksipuolista mättämistä, vaan vihollisia vastaan pitää Nintendon sanojen mukaan käyttää myös taktiikkaa. Vihulaisilla on erilaisia osuma-alueita ja heikkoja kohtia, joten Linkin pitää olla tarkkana miten ja mihin miekkansa lyö. Näkyvillä on myös stamina-mittari, joka mahdollistaa juoksupyrähdykset ja lyhyet seinillä juoksemiset.

Tarinallisesti Skyward Sword sijoittuu aikaan ennen Ocarina of Timea. Pelissä esiintyvä Link on kasvanut Skyloft-nimisessä taivas-saaristossa, eläen siellä aivan normaalia elämää. Päivänä eräänä Link kuitenkin löytää Skywardin miekan, joka vie tämän seikkailuun pilvien alapuoliseen maahan, jota hallitsevat nyt pimeät voimat. Miekan avulla Link pystyy matkaamaan näiden kahden maailman välillä.

Graafisesti Skyward Sword on liioittelevampi ja värikkäämpi kuin Twilight Princess. Peli ottaa siis askeleen pois realismista kohti impressionismista vaikutteita ottanutta ilmettä. Nintendo haluaa, että peli on "kuin henkiin herännyt maalaus". Tietyt ruutukuvat tukevat kyllä tätä väittämää, vaikka peli onkin vielä suht kaukana valmiista.

Legend of Zelda: Skyward Swordin on määrä ilmestyä vuonna 2011. Sen tarkempaa julkaisuajankohtaa ei ole vielä tiedossa. Ilmeisesti tarkoituksena kuitenkin on, että uusi Zelda julkaistaisiin jo alkuvuodesta.
















  • Legend of Zelda: Skyward Swordin kehitys alkoi heti kun Phantom Hourglass oli valmistunut ja ennen kuin Spirit Tracksin kehittäminen oli alkanut
  • Pelin tarina valmistui ennen kuin tarkalleen ottaen tiedettiin miltä peli tulisi visuaalisesti näyttämään
  • Motionplus tuki ehdittiin jo pudottamaan pois yhdessä vaiheessa, mutta se löysi tiensä takaisin peliin kun Miyamoto sanoi Katsuya Eguchille, että tämän tulisi haastaa Aonuma tekemään peliin samankaltainen miekkailu kuin Wii Sports Resortissa
  • Iwata mainitsi jossain vaiheessa, että Zelda julkaistaisiin vuoden 2010 aikana, mutta peli kuitenkin lipsui (odotetusti) vuodelle 2011.
  • Pelin visuaalinen ilme on ottanut vahvoja vaikutteita impressionisti Paul Cézannen maalauksista


     

Mitkä ovat olleet tämän pelisarjan parhaimmat, merkittävimmät ja ikimuistettavimmat osat? Valitsin mielestäni viisi parasta Zeldaa.


       


Ensimmäistä kertaa kasettimuistin ja laajan, vapaasti tutkittavan maailman sisältänyt seikkailu mullisti genreään - tai oikeastaan määritti sen. Zeldan Hyrule oli 8-bittisestä karuudestaan huolimatta tunnelmallinen pelimaailma, joka kuhisi salaisuuksia, vaaroja ja tutkittavaa. Pelin vaikeustaso oli melko kipakka ja välillä temppeleitä oli melkoisen vaikea löytää. Myös keskusmaailmassa pelaaja sai taistella jatkuvasti hengestään, sillä lähes jokainen peliruutu oli kansoitettu vaarallisista vihulaisista.

Ensimmäinen Zelda on käytännössä toimintaseikkailu-genren määrittänyt peli.


 


Super Nintendolle ilmestynyt kolmas Zelda kehitti asioita, jotka ovat tuttuja nyky-Zeldojakin pelaaville. Se otti irti kaiken SNES:sin kyvyistä pyörittää kaunista kaksiulotteista grafiikkaa. Hyrule heräsi tehokkaammalla alustalla henkiin aivan uudella tavalla.

A link to the Past esitteli ennennäkemättömän konseptin, jossa pelaaja hyppi kahden pelimaailman välillä. Muuttamalla jotakin asiaa toisessa maailmassa vaikutti myös siihen toiseen, ja niin edelleen. Tästä seurasi kipakoita aivopähkinöitä ja "miten iso tämä peli oikein on" päivittelyä. Löydettävää ja koettavaa tuntui olevan lähes loputtomasti ja tarinat pelin salaisuuksista täyttivät välituntikeskustelut.

2D-Zelda hiottuna täydellisyyteen. Lisäksi määritti monia asioita sarjansa sisällä.

         


Pelimaailman Citizen Kane; minun silmissäni ajaton seikkailu, joka tulisi pelata vuosittain läpi. Huimaa, että näinkin aikainen 3D-peli onnistui tekemään kaiken oikein, niin vaikeustason tasapainotuksesta kamerakulmiin. Ocarina of Time on yksinkertaisesti täyttä rautaa, vieläkin.

Vuonna 1998 se oli myös tekniseltä toteutukseltaan edistynein konsolipeli mitä koskaan oli tehty.

Kenties kaikkien aikojen paras videopeli


           


Nintendo teki epätyypillisen ratkaisun ja kehitti jatkoa Ocarinalle nopeammin kuin oltiin luultu, samaa pelimoottoria hyödyntäen. Toki Expansion pak -tuki toi hieman lisää pelivaraa kehittäjille. Majoras Mask oli kuitenkin kaikkea muuta kuin Ocarina 2, sillä sen konsepti oli sarjansa sisällä täysin ainutlaatuinen ja uskollisien fanien silmissä erittäin rakastettu. Majora nojasi ideaan, jossa pelin Termina-maailma oli tuhon kynsissä. Jos Link ei löytäisi pelastusta kolmessa päivässä, kohtaisi maailmaa täystuho.

Jekku oli ajassa liikkumisessa: Link sai jo pelin alussa käyttöönsä ajan okariinan, jota soittamalla kykeni hyppäämään takaisin ensimmäiseen päivään. Tästä kuitenkin seurasi ongelmia, jos teki aikahypyn vaikkapa keskellä temppeliä. Sinne palattuaan kaikki oli nollautunut...

Zelda-sarjan outolintu, mutta hyvällä tavalla.


         


Cartoon-tyyli ja meriteema tekivät Wind Wakerista taas hyvin erilaisen pelin kuin mitä kaksi edeltäjää olivat. Aluksi tyylin vaihdos sai fanit takajoilleen, mutta myöhemmin peli otettiin lämmöllä vastaan. Siinä oli omat ongelmansa, kuten lopun trifoce hunt -pitkitys ja melko vähäinen temppelien määrä. Tätä hyvittää kuitenkin ajaton ja käsittämättömän kaunis visuaalinen toteutus. Pelillä on sielua ja roppakaupalla täysin ainutlaatuista tunnelmaa.

Sielua, sydäntä ja tunnelmaa ei tältä pelitä puutu. Se paikkaa tietyt muut puutteet





« Viimeksi muokattu: 18.08.2011 10:31 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #1 : 31.10.2010 19:01 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Epi se vaan puskee ulos toinen toistaan laadukkaampia aloituspostauksia.

Thumbs up!
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #2 : 31.10.2010 19:06 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Aivan törkeän hieno aloitusviesti! Hyvää työtä.

Itse peli vaikuttaa lupaavalta ja graffat ovat onnistunut yhdistelmä Wind Wakeria ja Twilight Princessia. Venaan kyllä innolla. Wiin hommaan kuitenkin todennäköisesti vasta kun Wii-HD saapuu markkinoille.

Teknisesti ottaen tämähän on ensimmäinen Wii-Zelda.
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #3 : 31.10.2010 19:26 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Toivottavasti Zelda-sarja pääsee taas oikealle tielle epäonnistuneen TP:n ja uskomattoman huonojen DS:n Zeldojen jälkeen.
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #4 : 31.10.2010 19:28 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili 3D Zeldat olen jaksanut yleensä ilolla vääntää puhki. Jopa TP'n. Jotenkin tämän pelin visuaalinen tyyli ei aluksi säväyttänyt, kuten WW, mutta eiköhän se kasva tästä pikkuhiljaa parempaan suuntaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #5 : 31.10.2010 19:48 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Toivottavasti Zelda-sarja pääsee taas oikealle tielle epäonnistuneen TP:n ja uskomattoman huonojen DS:n Zeldojen jälkeen.
Spirit Trackshan oli ihan jees jos ei oteta huomioon tylsää junailua. Hyvät luolat ja muut mestat ja Zeldan hengaaminen messissä oli piristävää. Myös bossit olivat jees. Phantom Hourglass oli kyllä taas aika kurainen.
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #6 : 31.10.2010 20:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW TP maistui täälläkin, vaikka ei näin jälkeenpäin ajateltuna ollutkaan niin mieluinen kuin Wind Waker.

DS:n Zeldoista olen pelannut vain Phanton Hourglassia. Sen jätin muutaman luolaston jälkeen kesken, koska se vain yksinkertaisesti tuntui niin tylsältä. Sen vuoksi en olekaan vielä tutustunut tuohon uusimpaan DS-Zeldaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #7 : 31.10.2010 21:15 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Phantom Hourglassista puuttui se Zelda-pelien sielu ja vaikka bumerangia oli ihan kiva heitellä styluksella, muut DS -kikat jättivät kylmiksi.

Mutta Skyward Sword vaikuttaa jälleen varsin lupaavalta!
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #8 : 31.10.2010 22:07 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Joo, DS-Zeldat olivat vähän tervanjuontia. Varsinkin junailu oli pahemman luokan ajantuhlausta vailla mitään seikkailuntuntua. Aika paha juttu Zelda-pelissä. Ja DS-pelien puisevuudet alleviivautuivat senkin takia, että Minish Cap oli ollut niin loistava. Ei top-down-2D-Zeldojen tekemistä lopettaa kannata.

3D-Zeldoissa ei olekaan ollut yhtään harha-askeleita, jokaisessa on ollut omat mahtavat pelimaailmansa ja sopivasti uusia pelimekaniikkoja pitämään homma tuoreena. Skyward Swordia avittaa myös uusi hieman satumainen ulosanti.
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #9 : 18.08.2011 10:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Laitetaan tännekin, että peli tosiaan tulee Suomessa myyntiin marraskuun 18. päivä.

Lisäsin aloitusviestiin videoita pelistä. Zeldahan on Gamescomissa pelattavana, tässä yksi hyvä gameplay-video:





Harmi, että tämä ketju ei ole lähtenyt oikein siivilleen. Peli kyllä ansaitsisi hypeä rutkasti. Nintendon pelejä on tosin vähän vaikea hypettää, koska niistä kuullaan yleensä uutta vain isoilla messuilla eivätkä pelintekijät ole äänessä Twitterissä. Heillä on tärkeämpääkin tekemistä: hioa kenties loppuvuoden parasta videopeliä.

Skyward Sword on yhä Skyrimin kanssa minulle loppuvuoden odotetuin peli.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #10 : 18.08.2011 10:46 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Ainiin olihan tästä ihan komea ketjukin aloitettu. :)

Marraskuuhun on vielä pitkä aika, joten kaikki varmasti ehtivät ostaa Wiit takaisin ennen julkaisua nostaa fiiliksiä vaikka pelaamalla vanhempia Zeldoja. Wiihän maksaa nykyään jotain satasen, joten kenelläkään itseään arvostavalla pelaajalla ei liene tekosyitä jättää tätä peliä väliin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #11 : 18.08.2011 10:52 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mullakin oli mietteenä läpäistä taas TP vuosien tauon jälkeen. Ja jos tulee nyt hinnan pudottua ostettua 3DS, niin ehdottomasti myös OoT.

Wiistähän on tulossa markkinoille se kokonaan uusi malli, josta on poistettu mm. GC-tuki. Eli ellei ole jo ostanut Wiitä ja GC-tuki on tärkeä, niin konsoli kannattaa hommata ennenkuin vanha malli myydään loppuun. Sellon prismassa taisi olla 129 eurolla mustaa Wiitä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #12 : 18.08.2011 11:58 »
Bugista OK desu ka? Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 0 Profiili Tottahan toki on tätä tullut ooteltua jo pidemmän aikaa, siitä parin vuoden takaisesta promokuvasta saakka. Konsoli-Zeldat ovat mulle olleet järjestään parasta mitä pelaaminen voi tarjota, joten ei luulisi tämän tuovan poikkeusta.  :)  Varsinkin näin Ocarina 3Deen jälkeen alkaa hypetykset olla kohta huipussaan.

Tasan kolme kuukautta vielä...  ;D
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #13 : 29.08.2011 19:48 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili Loppuvuoden odotetuin peli sai viimein kannen:



Lisäksi, Jenkeissä (ja toivottavasti myös Euroopassa), jokainen ensimmäisen painoksen peli sisältää CD:n, joka sisältää musiikkia 25. juhlavuoden kunniaksi järjestettävästä konsertista.

Lainaus
The limited-edition gold controller bundle for The Legend of Zelda: Skyward Sword will be offered at a suggested retail price of $69.99. The game will also be sold separately at a suggested retail price of $49.99, though the gold controller will only be available as part of the special bundle. As an additional 25th anniversary treat for fans who purchase the game early, every copy in the initial production, whether sold by itself or as a part of the limited-edition bundle, will come with a free CD featuring select orchestral arrangements of iconic music spanning the history of the franchise which will be performed at The Legend of Zelda 25th Anniversary Symphony Concert performances in October 2011. For more information about The Legend of Zelda: Skyward Sword, visit http://www.zelda.com/skywardsword.

Lähde: http://nintendoeverything.com/72555/

Edit: CD tulee myös Euroopassa ensimmäisessä painoksessa.


« Viimeksi muokattu: 30.08.2011 13:49 kirjoittanut Shiranui »
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #14 : 29.08.2011 20:46 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Ehkä yksi onnistuneimmista Zelda-kansista ikinä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #15 : 04.09.2011 11:12 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili Amazonista saa tuon Limited Editionin halvimmillaan noin 57 eurolla. Tilaukseen meni.

« Viimeksi muokattu: 05.09.2011 19:12 kirjoittanut Shiranui »
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #16 : 13.09.2011 16:27 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW OH MY GOD!!
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #17 : 13.09.2011 17:41 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tämän sukupolven hienoin peli.

http://nintendoeverything.com/73789/

Uusi traikku.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #18 : 14.09.2011 09:39 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Skyrim ja tämä. Aijaijai, kun ei malta millään odottaa.
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #19 : 14.09.2011 17:28 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuosta basaarin sepästä tulee jollain härskillä tavalla mieleen Hard Gay....  :???:

http://www.youtube.com/watch?v=YobOpholQXs

Okay!!!!!!
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #20 : 30.09.2011 13:19 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW TAKE MY MONEY NINTENDO!




Aaaaawwwwwwwwwwwwwwww








Oikeesti. Rakastin Final Fantasy VIII:a erityisesti Squallin ja Rinoan takia. Jos Linkin ja Zeldan välille tässä oikeasti kehitellään jotain säpinää, niin meikä sulaa tv-ruudun ääreen. Ne mun pöytälaatikosta pursuavat fan-fictionit heräävät vihdoin elämään!

HALUAN TÄMÄN PELIN. NYT.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #21 : 04.10.2011 11:01 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://wii.ign.com/articles/119/1197965p1.html

Lainaus
It's all of these things that help Skyward Sword capture a feel that is very timeless. Few 3D games ever call back memories of sprite-based games, but this one does. Think back to A Link from the Past. The game's visuals hold up. They're minimalist and basic, yet colorful and expressive. Something about Skyward Sword works in that same manner, and it's unlikely I'll ever forget this adventure because of it. The first nine hours of the game are engrained in my head, each area and creature so perfectly and beautifully realized that I can't help but remember them.

Skyward Sword calls upon the best elements of all its predecessors. It has the simple, memorable design aesthetic of A Link to the Past. It has the stunning fluidity of Wind Waker, a characteristic that also greatly enhances gameplay. Yet it also still manages a level of maturity similar to Twilight Princess, featuring an older Link living in an older, darker, lonelier world. From what I've seen so far, Nintendo has managed to find a graphical style that hits a near-perfect tone. I honestly never thought the publisher would ever sort that out.


Hype oli tämän pelin kohdalla pitkän aikaa täysin hakusessa, mutta nyt alan tuntea sitä samaa kutinaa kuin mitä pitääkin ennen uuden konsoli-Zeldan julkaisua.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #22 : 04.10.2011 11:14 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Olen kyllä erittäin tyytyväinen tuosta visuaalisesta tyylistä, mikä peliin on valittu. Piirroselokuvamainen grafiikka, mutta kuitenkin samalla poiketen Wind Wakerista. Ehdottomasti oikea valinta vielä Wiille julkaistavalle Zelda -pelille.

Myös tämä uutinen lämmittää mieltä: http://www.joystiq.com/2011/10/03/the-legend-of-zelda-skyward-sword-has-fully-orchestrated-soundt/
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #23 : 09.10.2011 20:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Alkuintro palaa tyyliltään WW:n käärekerrontaan:




Eeppistä settiä! Myös ensimmäinen kunnon maistiainen soundtrackilta kuulostaa varsin hyvältä. Eniten odotan millainen overworld music Hyrulessa on. Menen aika sentimentaaliseen tilaan jos se muistuttaa originaalia Zeldaa, A Link to the Pastia tai vaikka Majoras Maskia.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #24 : 11.10.2011 14:45 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Perhana! Toihan huiman fiiliksen tuo alkutraileri. Onko se nyt saatana hommattava kuitenkin. Olen hiukan kyllästynyt tuohon WiiMote "pelleilyyn" kun harvempaa toimivaa räpellystä on tullut vastaan. Ja tässäkin vielä yksi yhteen...damn :/ Jos peli olisi perinteisesti tehty, olisin varmasti ostamassa peliä heti julkaisussa. Nyt...en vain tiedä...jaksaisinko huitoa edes tunnin putkeet sitä motea? Epäilys on suuri...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #25 : 11.10.2011 14:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Perhana! Toihan huiman fiiliksen tuo alkutraileri. Onko se nyt saatana hommattava kuitenkin. Olen hiukan kyllästynyt tuohon WiiMote "pelleilyyn" kun harvempaa toimivaa räpellystä on tullut vastaan. Ja tässäkin vielä yksi yhteen...damn :/ Jos peli olisi perinteisesti tehty, olisin varmasti ostamassa peliä heti julkaisussa. Nyt...en vain tiedä...jaksaisinko huitoa edes tunnin putkeet sitä motea? Epäilys on suuri...

Mä otan SS:n sellaisena Wiin (ja mahdollisesti Wiimote-pelleilyn) joutsenlauluna. Sen ääressä palautetaan mieleen kaikki se, miksi alun alkaen Wiistä innostui ja miten lopulta Wiimoten kääntelyyn leipääntyi. Olen kuitenkin samassa kerhossa kuin sinä.

Mutta rakastan Zeldaa ihan liikaa, että jättäisin tämän kokonaan väliin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #26 : 23.10.2011 11:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW It begins.


Edge antoi SS:lle 10/10.    A triumph.


Arvostelun voi lukea verkosta ja lehdestä 25.10.

http://www.next-gen.biz/reviews/legend-zelda-skyward-sword-review


Kansi on muuten kohtuu siisti.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #27 : 23.10.2011 13:54 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, pistinpä tuossa ohjain-bundlen tulemaan. Onneksi tulee vasta marraskuun 18. kun tässä on niin paljon pelattavaa.  8)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #28 : 03.11.2011 15:58 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Pelin pitäisi vuotaa nettiin ladattavaksi ihan näinä päivinä ja voin kertoa, että aion surutta ladata heti kun mahdollista. Kuitenkin kaksi kipaletta jo ennakkotilattu, joten kyllä Nipa rahat minulta saa joka tapauksessa, jos joku siitä on paineissa.  ;)
tallennettu
Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword « Vastaus #29 : 03.11.2011 16:33 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Ensimmäistä kertaa Zeldan historiassa...
Ajatella että kohta sitä pelaa taas kotikonsoli-Zeldaa.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines