Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3 4
Tulostusversio
Aihe: Kun ei nappaa...  (Luettu 30468 kertaa)
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #30 : 15.12.2007 01:01 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Suurin osa Socomin palvojista (aka PS2-pennuista) ei ole koskaan kunnon nettipeliin koskenutkaan. Sitten ovat iskeneet kiinni Socomiin, joka onkin yhtäkkiä parasta ikinä.
Sorry, mutta olet väärässä siinä, että pelin suosio perustuisi tuohon. Peli on oikeasti helvetin laadukas. Olen hakannut moninpeliräiskintöjä aika paljon eikä yksikään ole ollut Socom kakkosen tasolla. Ei Halot, ei CoD4, ei R6:Vegas eikä Timesplittersit, ei Ghost Reconit eikä Quaket tai Battlefieldit. Muutamat pääsevät suht lähelle kokonaisuuksina, mutta eivät ole kuitenkaan yhtä pitkäikäisiä itselleni.

Se on kyllä totta, että peli lagaa liikaa usein. Tai lagi ei ollut suurin ongelma, vaan frameraten heittelyt. Ilman usein huonoa frameratea peli olisi luultavasti ikuisesti ohittamaton, mutta nyt elättelen toivoa, että Confrontation pistäisi vielä paremmaksi.
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #31 : 15.12.2007 01:09 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Cyrus perusteluja kehiin! Jotenki se homma vaan tuntuu niin tönköltä. Myös liian pitkät roundit oli ongelma ku socom 2:sta joskus pelasin.
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #32 : 15.12.2007 01:24 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Johan mä perustelin. Kenttäsuunnittelu omaa luokkaansa (tätä tuki myös se, että jokaisessa mäpissä oli vain yksi pelimuoto, jonka ympärille koko map oli rakennettu, kolmonen hylkäsi tämän ajattelun ja peli oli totaalipaskaa), pelin aseluokat ja rytmitys luo täysin omanlaisen fiiliksen peliin, tähtäyksen sulavuus mieletön laajimman konsoleilta löytyvän kustomoinnin ansiosta. Lisäksi pelin serverien asettelu takasin peliin mahtavan yhteisöllisyyden.

Oikeasti ottaisin kaikkein mieluimmin Socom kakkosen sellaisenaan pienenä HD-päivityksenä ja täydellisellä ruudunpäivityksellä ja tiedän etten sen jälkeen pariin seuraavaan vuoteen paljoa muita pelejä pelaisi. Toki jos Confrontation onnistuu, niin sen kanssa käy samalla tavalla, mutta vähän epäilen ettei Socom kakkosen nerokkuutta pystytä toistamaan, varsinkaan, kun toinen tiimi on tekemässä peliä. Toivo silti elää: Socom-yhteisön valitukset kolmosen uudistuksista olivat sitä luokkaa et nyt ollaan joka kerta toitottamassa, että S:C on alkuperäsen Socomin faneille.
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #33 : 15.12.2007 01:37 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Ite löysin aseita kolmea eri tyyppiä. Hyviä, paskoja ja sellasia joilla pärjää ku ne aiheuttaa niin pahaa frameraten pommpimista (uzi jne.). Ja kenttäsuunnitelu nyt tuntu iha normaalilt, ei mitenkää erityiseltä. Noh, mutta eihän se multa oo pois jos joku tykkää.
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #34 : 15.12.2007 01:55 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Frameratea pudottavat aseet olivat käytännössä kaikki bannattuja klaanimatseissa ja pikku hiljaa bannit levisivät aina niiden tullessa voimaan klaanimatseissa myös yleisille servuille ja bannattujen aseiden käyttäjät saivat votea. Frameratea tiputtavien aseiden lisäksi bannittiin vielä muutama ylitehokas tykki.
Kenttäsuunnittelua on aika vaikea kunnolla hahmottaa ellei pelaa peliä enemmän ja mieluiten klaanimatseissa. Joka tapauksessa itselleni ei ainakaan ole tullut vielä yhtäkään räiskintää vastaan, jossa olisi edes lähelle yhtä loistavaa kenttäsuunnittelua. Joka ikinen spotti oli tarkkaan harkittu ja kenttien yleisrakenne oli lähellä täydellistä muutamaa todellista kalkkunaa (etenkin Enowapi, sealeilla ei matsissa ollut mitään jakoa voittaa sitä ellei tiimien taitoerot olleet luokkaa Bulls Jordanien aikaan - Topo Klingan aikaan) lukuun ottamatta. Tosin open-servuilla nämä muutama kalkkunaakin olivat kivoja. Toisaalta pari täydellistä matsimappia olivat openeilla totaalista kuraa (esim. Mixer ja Foxhunt).
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #35 : 17.12.2007 00:31 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Voin nyt sanoa, että Rogue Galaxy on kahlattu läpi ja en muista koska olisin niin surkeasti investoinut 60 tuntia. Tämä peli vanhentuu yhtä hyvin kuin paketti jauhelihaa keittiön pöydällä: ensimmäiset 10 tuntia vielä ovat hyvää settiä ja tuote on käyttötarkoitukseensa sopiva, mutta 30+ tuntia ja koko paskan voi suosilla heittää roskiin. En ole ehkä koskaan nähnyt modernissa ropessa yhtä paskoja dungeoneja kuin  Rogue Galaxyssä. Ne ovat 100% putkia (siinä on suunnittelijoilla ollut ranne kipeänä kun on täytynyt copy-pastettaa käytävän palasia niin perkeleesti), aivan järkyttävän pitkiä ja tylsiä ja järkyttävän täynnä paljon loppupomoja vaikeampia random battleja.

Hahmodesign, jos sitä siksi voi edes kutsua, on ns. "tissidesign", eli kaikessa on menty siitä missä aita on matalin. Naisille tissit ja vähän vaatteita, pahiksille arpia ja ovela hymy, päähahmo on - yllätys yllätys - söpö orpopoika jonka oikeat vanhemmat ovat supertärkeitä tehden hänestä luontaisen maailmanpelastajan... Ja että ne ovat tyhmiä. Voi helkkari sentään.

Olisin lopettanut kesken mutta ajattelin puolen välin jälkeen että pakko sen on kohta loppua. Mutta ei. Käytäviä, käytäviä, käytäviä, random random random... Tämä ei ole peli, tämä on kärsivällisyystesti. Lopputaistelussa, jonka aikana ei tietenkään saanut tallettaa, oli jumatsuikka 10 osaa.  >:(
Pelin kantavat osat olivat kaikki se, mikä ei ole pelin kannalta välttämätöntä, kuten sivutehtävät ja minipelit sun muut näpertelyt. Ne korottavat Rogue Galaxyn pelattavaksi, mutta eivät läpipelattavaksi.


Tästä pelistä saa tykätä, sillä mielipiteet ovat mielipiteitä. Mutta jos joku peliarvostelija on antanut tälle roskalle hyvät pisteet, on ainostaan kaksi vaihtoehtoa:

a) hän ei ole pelannut peliä loppuun asti tai
b) hän on täysin aivokuollut ihmiskunnan virhe joka pitäisi abortoida viimeistään nyt.

Että tällaista tänään.


« Viimeksi muokattu: 17.12.2007 01:03 kirjoittanut Tuulisti »
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #36 : 17.12.2007 01:26 »
tumbi Jäsen Viestejä: 9 Basaaripisteet: 0 Profiili -

« Viimeksi muokattu: 02.12.2023 14:36 kirjoittanut tumbi »
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #37 : 24.12.2007 01:00 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Itseltäni katosi puhti täysin Dark Chroniclen kanssa ja aika nopeasti se kävikin. Jo heti ensimmäinen luolasto itketti pituudellaan ja sillä, että kaikki näytti niin samalta. Viholliset ehkä pahenivat matkan edistyessä, mutta niistäkin kaikki kaatuivat helposti samaa kaavaa käyttäen. Ja nämä kaikki jatkui joka perhanan luolastossa, mitä nyt luolastot pitenivät ja haukotukset lisääntyivät. Ei sitä vain jaksa. Aseiden kehitys sentään jaksoi kiehtoa kauemmin, mutta kun ei luolastoissa jaksa pyöriä, ei aseitakaan jaksa kehittää. Pelin rakentelu oli sentään tähän asti jopa ihan mukavaa, vaikkakin tuntui perhanan turhalta. 30 tuntia jaksoin väkisin peliä vääntää, mutta sitten ei vaan enää pystynyt. Välillä pyrin peliä pelaamaan, mutta ei sen parissa tuntiakaan mene kuin väkisin. Harvoin käy näin.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #38 : 24.12.2007 10:17 »
WeePee Väsynyt kokki Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 1 Profiili TLoZ: PH on jäänyt kesken ja itse asiassa möin jo pelin pois, kun pidin siitä taukoa ja en jaksanut enää palata pelin ääreen. Taisi olla toinen metalli hallussa miekkaa varten ja piti palata siihen Ocean King's temppeliin. En vaan huvittanut mennä loppusokkeloita läpi. Ei vaan tuntunut siistiltä Wind Wakerin jatko-osalta. Twilight Princess oli paljon parempi.

Mario Galaxy on jäänyt kesken. Tosin ajan puutteen takia, mutta eilen pelasin jäämaan purple coins tehtävään ja kuolin, ennen kuin oli kaikki kolikot hallussa. Ehkei vaan kärsivällisyys riitä  :???:

Metroid Prime3 on myös kesken. Ei vaan huvita yrittää montaa kertaa loppupahista, kun tuntuu ettei mikään tehoa ja omat energiat on loppu alta aika yksikön. Sekin on jo myynnissä, mutta jos tässä sais itteään niskasta kiinni ja pelais tän loppuun.

Nyt: Modern warfare 2 ja 10/10 netti... parhautta
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #39 : 24.12.2007 17:10 »
tuhis Vieras Alkaa olla kunnon tunnustustenluolan meininkiä kun väki tilittää toinen toisensa jälkeen, ettei klassikkoja ole kaikista huolimatta jaksanut pelata :)
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #40 : 24.12.2007 18:04 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tuulistilla oli siinä oikea meininki, että itsekin olen jo monta vuotta miettinyt näitä JRPG arvosteluja Suomalaisissa medioissa. Arvosteluiden kirjoitustyylikin viittaa yleismaallisuudessaan juuri siihen, että peliä on pelattu se 10 tuntia ja kaikki näyttää vielä hyvältä. Onhan se toki vaikeaa läpäistä joku 100 tunnin peli ennen deadlineä, mutta sitten arvostelu pitäisi jättää seuraavaan lehteen.


Niin ja Nipan pelit ovat yllättävän haastavia henkisesti ainakin monille kavereilleni, jotka ovat tottuneet enemmän sellaiseen vuoristorata meininkiin. ICO on samanlainen tapaus.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #41 : 28.12.2007 15:44 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili
Metroid Prime3 on myös kesken. Ei vaan huvita yrittää montaa kertaa loppupahista, kun tuntuu ettei mikään tehoa ja omat energiat on loppu alta aika yksikön. Sekin on jo myynnissä, mutta jos tässä sais itteään niskasta kiinni ja pelais tän loppuun.
Tänään pääsin loppupahikseen ja aika lannistavahan se on. Kyllä aseetkin tehoaa, mutta kun se on siltikin niin vaikea. Lannistava se taas on sen takia, että taistelu on niin pitkä, ettei montaa kertaa jaksa millään yrittää putkeen. 20 minuuttia kun jyrnyttää ja sitten kuolee niin ei jaksa yrittää uudestaan alusta asti... Kyllä mä sen silti vielä tapan!
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #42 : 10.04.2008 11:58 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Nyt luovutin...En vain jaksa enään. En edes väkisin. Tämä on häpeä mutta ei vain voi mitään... The Legend of Zelda: Twilight Princess. Ei vain nappaa enään. Olen niin täynnä Zeldaa että en jaksa pelata edes Phantom Hourglassia. Minä vain luovutan... Nyt pistää miettimään että mitä ihmettä teen Nintendolla jos sen eeppisin ja mahtavin sarja tuntuu pakko pullalta? Täytyykö minunkin siirtyä tekniikkaa kuolaavien kerhoon ja alkaa tarkastelemaan pikseleitä ja suunnittelemaan 7.1 ääniä vaikka elokuvatkin ovat max 6.1.

No, ehkä käyn hankkimassa lähipäivinä (tai viikkoina) Zack & Wikin ensin ja mietin sitten uudestaan. Tai sitten keskityn pahasti laiminlyötyihin PS2-peleihini.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #43 : 08.05.2008 09:31 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Eilen tuijotin pelihyllyä inspiraation toivossa, mutta ei. Taidan pitää tauon sinne asti kun MGS4:n saan hyppysiini, sillä nyt tuntuu siltä, että jokainen peli jota pelaan vituttaa jollain uniikilla tapaa ja kovaa.

Persona 3 ja Crisis Core jäivät kesken ja Chains of Olympos sekä DMC4 olivat pettymyksiä. Vittu mitä paskaa.

No More Heroes sentään piristi, mutta ei sitä nyt heti viitsi putkeen läpäistä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #44 : 11.10.2011 13:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW En löytänyt ihan sataprosenttisen sopivaa ketjua, niin pistetään tänne:

Tätä ette ehkä odottaneet ihan heti kuulevanne, mutta myin G27:n telineineen pois. Samalla myyntiin lähtivät myös F1 2011 ja GT5.

Rattisetistä sain rahaa 300 euron pintaan, joten tappiotakaan ei hirveän paljon loppujen lopuksi tullut. Tämä kaikki sai alkupotkunsa tuossa kesän aikana, kun ajopelit alkoivat kiinnostaa yhä vähemmän ja vähemmän. Luulin, että se johtui vain kesästä ja hyvistä säistä, mutta näin syksylläkään ei ole tullut pelailtua kovin paljoa ajopelejä. Näin siis täysin turhana pitää tuota rumaa rattitelinehökötystä nurkissa seisomassa.

Viimeinen naula arkkuun oli F1 2011, joka osoittautui lopulta näin pitemmässä juoksussa pahan luokan pettymykseksi.


Tämä on ehkäpä riemuvoitto niille lautalaisille, joita ajopelit eivät kiinnosta. Ensi vuonna teidän ei tarvitse lukea hypeketjua F1 2012:stä ainakaan minun toimestani. Lupaan. Fuck you codemasters, myy se F1 2012 vaan 60 euron maksullisena päivityksenä hyväuskoisille, minä en siihen lankaan enää kävele.


Tulkaa Uncharted 3, Skyrim ja Zelda, jotta pääsen taas laatupelien makuun kiinni. I'm back in business!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #45 : 11.10.2011 13:02 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Ohhoh, tätä en tosiaan odottanut kuulevani.

Hienoa Epi ja tervetuloa takaasin  :)
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #46 : 11.10.2011 13:25 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Jos jotain Ephramin uudesta avatarista voi päätellä, niin vuoden päästä tämä on Zeldalauta, jossa kaikki Nintendo-foorumin ES-teinit tsättäilee Zeldoista.  ;)
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #47 : 11.10.2011 13:27 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Forza 4 ostoslistalle ja uuteen nousuun ;)
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #48 : 11.10.2011 13:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Jos jotain Ephramin uudesta avatarista voi päätellä, niin vuoden päästä tämä on Zeldalauta, jossa kaikki Nintendo-foorumin ES-teinit tsättäilee Zeldoista.  ;)

Tietyllä tavalla tämä on imartelevaa, koska tästähän voisi päätellä että meikäläisen linjanvedot määrää mihin suuntaan pelaajalauta seilaa...


Pelaajalaudasta pitää rakentaa paikka, jossa muutkin kuin ajopelit saavat ketjuihinsa enemmän kuin viisi sivua. Toki määrä = laatu -yhtälö ei aina toteudu, se on nähty.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #49 : 11.10.2011 14:22 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Fuck you codemasters, myy se F1 2012 vaan 60 euron maksullisena päivityksenä hyväuskoisille, minä en siihen lankaan enää kävele.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #50 : 11.10.2011 14:42 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Uusi aikakausi tulossa...
Play-Asia
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #51 : 11.10.2011 14:48 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Älkää nyt eihän tämä kestä kuin ensi formula 1 -kauden alkuun. Silloin ollaan taas onnesta soikeena ja uusi Formula on pakko saada tulille pitkästä aikaa. Ja Schumi oranssi purkki päässään taas valloittaa maailman. Ei siinä vikaa ole, mutta näihän se menee, eikö ;)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #52 : 11.10.2011 14:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Älkää nyt eihän tämä kestä kuin ensi formula 1 -kauden alkuun. Silloin ollaan taas onnesta soikeena ja uusi Formula on pakko saada tulille pitkästä aikaa. Ja Schumi oranssi purkki päässään taas valloittaa maailman. Ei siinä vikaa ole, mutta näihän se menee, eikö ;)

Kyllä mä nyt formuloita vielä katson ja olen niistä innoissani, mutta uutta Codemastersin Formula-peliä et näe minua hypettämässä ensi vuonna.


Ajopelit ei vaan enää anna mulle sitä fiilistä, että homma ois täysillä hauskaa. Ja kun jokin asia lakkaa olemasta sellaista, on aika jättää se taakseen. Näin mä kelaan. Vielä kun jauhaa F1 2011:ssä kolme tuntia yhden kisaviikonlopun parissa sellaista tekoälyä vastaan, joka huijaa välikelin olosuhteissa, niin vähemmästäkin alkaa vatutus nousta pintaan. Ei siinä ole mitään järkeä. Mieluummin laitan ne tunnit johonkin muuhun.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #53 : 11.10.2011 16:00 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Aikamoinen U-käännös Ephramilta.  :o

Olet selvästi persoonana "kaikki tai ei mitään" -henkinen. Joko harrastat autopelejä koko sydämestäsi tai myyt kaikki pelit ja laitteiston kokonaisuudessaan. Muistan kun viimeksi taisit hylätä koko videopelaamisen ja myit kaikki pelit.

Suosittelen (hyviä) autopelejä sopivin väliajoin eikä liian vakavalla otteella. Pysyy mielenkiinto paremmin yllä. :)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #54 : 11.10.2011 16:10 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Suosittelen (hyviä) autopelejä sopivin väliajoin eikä liian vakavalla otteella. Pysyy mielenkiinto paremmin yllä. :)

Mario Kart WiiU!   :)


Osuihan tuo kuvaus aika hyvin maaliinsa, täytyy myöntää. Joskus siitä on haittaa ja joskus hyötyä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #55 : 11.10.2011 19:41 »
TheElepants Jäsen Viestejä: 241 Basaaripisteet: 0 Profiili Huhhuh enpä ois uskonu että epi lopettaa autopelit kokonaan  :o  No mutta onhan se F12011 aika kuraa pidemmän päälle   :rollaus:
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #56 : 14.10.2011 17:34 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Itsellä ollut pelaaminen täysin jäissä noin kuukauden. Eron takia tuli pieni elämäntilanteen muutos ja siihen ei ole nyt pelit mahtuneet. Varmaan ainoa peli, jonka tänä vuonna ostan on DoDonPachi, eiköhän sitä kerkeä muutaman krediitin jossain välissä jauhaa.

Nooh nyt on kämppä stadista ja elämä hymyilee kaikinpuolin.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #57 : 14.10.2011 17:48 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Veikkaan muuten että seuraavan vuoden aikana laudalle rekisteröityy tasan 5 uutta jäsentä entisen 40 suharin sijaan.

Lisäys: Niin joo, pelaaminen on vähentynyt viimeaikoina täälläkin suunnassa. Deus Ex:kin jäi kesken kun ei vain nappaa, samoin L.A:Noire silloin aikanaan. Eniten olen viimeisen kuukauden aikana pelaillut NHL 12:ta kaveriporukalla ja be a prota himassa.

Koska olen viimeiset 5 vuotta kyhjöttänyt aivan liikaa kotosalla, ei tee enää mieli jämähtää sohvalle samalla lailla kuin ennen. Vielä kun saisi netin käyttöä vähennettyä ja korvattua sitä aikaa vaikka urheilulla niin olisin tyytyväinen.
Pelimaailmaa tulee silti seurailtua entiseen malliin, ja uutisia lueskeltua. Ja toki odottelen edelleen muutamia pelejä, kuten Assassin's Creediä esmers.


« Viimeksi muokattu: 14.10.2011 17:55 kirjoittanut Vin »
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #58 : 14.10.2011 19:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Koska olen viimeiset 5 vuotta kyhjöttänyt aivan liikaa kotosalla, ei tee enää mieli jämähtää sohvalle samalla lailla kuin ennen. Vielä kun saisi netin käyttöä vähennettyä ja korvattua sitä aikaa vaikka urheilulla niin olisin tyytyväinen.

Tämä on kyllä kunnioitettava tavoite.

Pelaaminen on hauskaa eikä siinä harrastuksena ole mitään vikaa. Mutta niin se vaan on, että ainakin meikäläinen on alkanut puntaroimaan pienessä mielessään yhä enemmän mikä on minulle oikeaa laatuaikaa ja mikä ei. Tuolla ulkona nyt vaan on niin paljon makeempiakin juttuja kuin mitä pelaaminen parhaimmillaankaan tarjoaa.

Kun mä pelaan kotona pelejä himassa monta tuntia putkeen, niin se tarjoaa harvoin hyvän fiiliksen. Kun mä vietän sen saman ajan kavereiden kanssa tai tutustun vaikkapa uusiin ihmisiin karaokebaarissa, tai vaikka kahden tunnin pitkällä lenkillä, on olo aina sen jälkeen henkisesti mitä mainioin. Rakastan ihmisiä ja niiden kanssa vuorovaikutusta. Yksin en ole mitään. Muut ihmiset tekevät minusta sellaisen kuin olen, kun pääsen peilaamaan itseäni heidän persooniaan vastaan.

Moninpelit? Erittäin hyvä huomio! Moninpeli-illat ovat mahtavaa viihdettä, mutta enemmän niissä odotan aikaa tuttujen ihmisten kanssa, enkä niinkään pelaamista. Se on sivuseikka.



En ole lopettamassa pelaamista missään tapauksessa. Tämän loppuvuodenkin suurpelit kuumottavat oikein kunnolla. Kyse on vain siitä, että ihminen muuttuu ajan kanssa ja prioriteetit elämässä muuttuvat. Jos huomaan, että esimerkiksi liikuntaa lisäämällä olen huomattavasti aiempaa onnellisempi ihminen, niin olisi suoranaista tyhmyyttä jättää hyvä tapa pois. Ja jos huomaan, että yksin kotona pelaaminen monesti ahdistaa enemmän kuin tuottaa ilon hetkiä, on aika vähentää sitä.  
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #59 : 15.10.2011 08:53 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Vähän samanlaisia fiiliksiä täälläkin. Muutin syyskuun alussa uuteen kämppään ja sen jälkeen on pelaaminen ollut melko vähäistä. Edes nettiä en ole jaksanut hommata Xbox Liveä varten, iPhonea olen käyttänyt hotspotina tietokoneelle nettisurfailua varten. Ehkä tämä pieni tauko tekee vain hyvää. Eiköhän tässä talven aikana tule aktivoiduttua ja hyökättyä pelien kimppuun hirmuisella innolla. Batman AC ja Halo Anniversarya odotellessa. :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines