Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 [4]
Tulostusversio
Aihe: Kun ei nappaa...  (Luettu 30469 kertaa)
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #90 : 13.04.2012 20:58 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Mielestäni FLUDDissa ei ole mitään vikaa. Ehkä monia ärsytti se hype, kun odotettiin samanlaista pommia kuin SM64 ja suurin uudistus olikin vesitykki.

Mutta ei siinä tykissä mitään vikaa sinänsä ole, itseasiassa sillä saa todella siistejä juttuja aikaiseksi.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #91 : 13.04.2012 21:05 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Sunshine ei ehkä ole sitä parasta Marioa, mutta onhan se ihan hauska peli. Mielestäni pahin ongelma oli kamera ja jotkut kentät vaativat aika tarkkaa hyppimistä ja Mario ohjautui jotenkin liian "ilmavasti" sellaiseen, erityisesti niissä secret levelissä joissa ei ole FLUDDia.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #92 : 14.04.2012 10:41 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Sunshine on yksi harvoista "pääsarjan" Mario peleistä mitä en ole pelannut läpi. On kyllä esim. Galaxytkin (ainakin vielä) pelaamatta, mutta siinä missä Galaxy on mielestäni hyvä peli (kakkonen on jäänyt täysin), Sunshinesta en löytänyt oikein mitään koukkua. En tiedä johtuiko se FLUDDista vai maailmasta mutta jotenkin peli tuntui pois työntävältä, enkä ikinä oikein saanut pelistä mitään otetta.

Luigi's Mansion taas on minusta todella aliarvostettu. Myönnän että pelin viehättävyyttä on varmasti nostanut se että peli oli ensimmäisiä sen sukupolven pelejä mitä tuli pelattua. Jonka myötä, peli näyttä pirun hienolta. Mutta pelin fiilis oli muutenkin minusta varsin hieno. Wind Wakerin lisäksi ainoa jossa tulee fiilis että seikkailee piirretyssä TV-sarjassa. Minusta GC:n ja oikeastaan koko sukupolvenkin parhaimmistoa.


« Viimeksi muokattu: 14.04.2012 13:24 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #93 : 14.04.2012 12:33 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Heh, Sunshine oli itselle ainakin paras 3D Mario. Galaxyja ei ole oikein jaksanut pelata, liian helppoja pelejä, vaikkei Sunshinejään mikään vaikea ollut. SM64 oli hyvä, mutta itse pidin Sunshinestä vielä enemmän. Voi tosin johtua siitä, että pelasin SM64:n vasta DS:llä läpi.

Luigi´s Mansionista olen samaa mieltä. Siinä ei haittaa edes vaikka peli on todella helppo ja lyhyt. Tunnelma vain on niin hyvä.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #94 : 14.04.2012 12:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Sunshinesta on itselläni todella lämpimiä muistoja. Muistan miten lokakuun 4. 2002 ryntäsin heti aamulla pelikauppaan ja iskin 74,90 (!) tiskiin ja nappasin Sunshinen hyllyltä. Pelikauppa oli jo sittemmin lapun luukulle laittanut Espoontorin peliliike, jonka nimeä en enää edes muista. Nykyäänhän siellä vaikuttaa onneksi VPD, joka hinnoiltaan on paljon miellyttävämpi kuin tuo aiempi liike.

Ymmärrän kyllä, miksei peli nauti samanlaista rakkautta kuin SM64 ja Galaxyt. Ei se ole minunkaan mielestä niiden veroinen, joskin silti aivan loistava tasohyppely yhtä kaikki.

Ne siniset kolikot olivat tosin todella ärsyttäviä, kun metsästi 120 tähteä. Muistan miten turhauttavaa oli käydä jokainen kenttä läpi metri metriltä, suihkuttaa vettä jokaiseen paikkaan, tehdä ground pound kaikkiin asioihin ja niin edelleen. Kolme kertaa muistaakseni olen pelannut 120 tähdellä Sunshinen läpi.

Myös vedestä kuoleva Yoshi on vähän hassu.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #95 : 14.04.2012 12:47 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Pelasin ekaa Galaxya viimeksi jouluna enkä jaksanut sitä kuin muutaman tason verran. Kakkonen minusta vielä huonompi, vaikkei kummatkaan oikeasti sitä HUONOA peliä ole nähnytkään. Sunshinea jaksaisin vuodesta toiseen jo pelkästään niiden fluddittomien kenttien takia.

Luigi's Mansion on kyllä minusta aika hyvä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #96 : 14.04.2012 12:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Sunshinessa oli muuten muutama TODELLA vaikea Shine.



Vesiefektit <3   Herran vuonna 2012 näyttävät todella hyviltä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #97 : 03.02.2013 23:19 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Ostin tänään bussimatkalle PELIT-lehden, mutta tuntui olevan hukkaan heitetyt 5,90 euroa. Varmaan puolet lehdestä skippasin, kun ei vaan yksinkertaisesti napannut. Katoin kuvia, luin pelin nimen, pari ekaa virkettä ja sitten seuraava aukeama. Kaikki pelit näyttivät aivan samanlaiselta, tylsältä paskalta. Ainoa kiinnostava lehdessä oli vanhojen suomalaisten shareware-pelien muistelu.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #98 : 06.02.2013 11:17 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ostin tänään bussimatkalle PELIT-lehden, mutta tuntui olevan hukkaan heitetyt 5,90 euroa. Varmaan puolet lehdestä skippasin, kun ei vaan yksinkertaisesti napannut. Katoin kuvia, luin pelin nimen, pari ekaa virkettä ja sitten seuraava aukeama. Kaikki pelit näyttivät aivan samanlaiselta, tylsältä paskalta. Ainoa kiinnostava lehdessä oli vanhojen suomalaisten shareware-pelien muistelu.
Pelit on ollut jo jonkin aikaa aivan järkyttävää kuraa.

Itse lopetin pari vuotta tilauksen, kun Niko Nirvi rupesi heittämään jossain Ghostbusters-pelin arvostelussa Wankman-läppää. Hörö hörö, prööt prööt.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines