Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4
Tulostusversio
Aihe: Kun ei nappaa...  (Luettu 30277 kertaa)
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #60 : 16.10.2011 22:20 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsehän olen oikeastaan viimeiset 4 vuotta vain lähinnä seuraillut mitä pelimaailmassa tapahtuu. StarCraft II on tainnut olla ainut julkaisussa ostettu uusi peli tällä aikavälillä. Weird.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #61 : 16.10.2011 23:22 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lisäys: Niin joo, pelaaminen on vähentynyt viimeaikoina täälläkin suunnassa. Deus Ex:kin jäi kesken kun ei vain nappaa, samoin L.A:Noire silloin aikanaan. Eniten olen viimeisen kuukauden aikana pelaillut NHL 12:ta kaveriporukalla ja be a prota himassa.
Aivan samat pelit jäivät minultakin kesken. Loppujen lopuksi vaikka L.A. Noire hyvä peli olikin, ei samoja helvetin tapauksia jaksanut vetää loppuun asti varsinkaan niiden helppouden takia.
Nykyään jos jonkun pelin vedän läpi niin se on yleensä jokaiselta osa-alueeltaan kymppikamaa. Onneksi ensi kuussa tulee monta hyvää peliä ja uskon, että niitä tulee myös jonkin verran pelattua (MW3, Uncharted, Skyrim jne). Myös sillä on ollut vaikutusta pelaamiseeni, että aina kun WoW subscription on aktiivisena muiden pelien pelaaminen jää sivummalle suurimmaksi osaksi älyttömän farmaamisen takia. Nyt kuitenkin olen siitä pelistä taukoa pitämässä. Katsotaan kuinka kauan kestän ilman. :P

ps. Uusi duuni tuli myös. Helvetin hienoa olla kyseisellä paikalla duunissa. Toivottavasti maistuu vielä kuukausienkin jälkeen.
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #62 : 17.10.2011 09:20 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Minulla just toisinpäin. Pari kolme vuotta puuhailin kaikkea muuta kuin pelaamista ja seurasin peliuutisia vaan sivusta. Muutenkin kaikki vaan ympärillä kehuskeli miten aikaa jää muuhun järkevään, kun ei enää pelaile "aikuistumisen" myötä ja juttelivat jostain helkkarin työasioista ihan ylpeinä.

Sitten tajusin ettei se elämä ollut yhtään sen "laadukkaampaa" ilman pelejä ja pelaamisesta tuli yhtäkkiä jälleen kiinnostavaa/hauskaa, joten palasin pelaamaan pelejä oikein uudella innolla. Paskat välitän muista ja niiden käsityksestä laadukkaasta ajankäytöstä, joten aion jatkaa hautakiveen saakka sitä harrastusta, jota olen aina rakastanut.. pelaamista.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #63 : 17.10.2011 10:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Minulla just toisinpäin. Pari kolme vuotta puuhailin kaikkea muuta kuin pelaamista ja seurasin peliuutisia vaan sivusta. Muutenkin kaikki vaan ympärillä kehuskeli miten aikaa jää muuhun järkevään, kun ei enää pelaile "aikuistumisen" myötä ja juttelivat jostain helkkarin työasioista ihan ylpeinä.

Sitten tajusin ettei se elämä ollut yhtään sen "laadukkaampaa" ilman pelejä ja pelaamisesta tuli yhtäkkiä jälleen kiinnostavaa/hauskaa, joten palasin pelaamaan pelejä oikein uudella innolla. Paskat välitän muista ja niiden käsityksestä laadukkaasta ajankäytöstä, joten aion jatkaa hautakiveen saakka sitä harrastusta, jota olen aina rakastanut.. pelaamista.

Tämä on malliesimerkki miten homma pitää tehdä. Tämän takia kursivoin sanan minulle kun puhuin laatujasta: se on jokaiselle täysin yksilöllistä eivätkä muut saa määrätä siitä. Jos mahdollinen muutos tapahtuu, sen täytyy kummuta itsestä.

Mikä minä olen saarnaamaan jos joku tykkää edelleen pelata pelejä suurella innolla kuin harrastuksen alkuaikoina? Samaan tapaan odotan, että ihmiset eivät tulisi liikaa neuvomaan omien tekemisieni perään. Haluan elää omilla ehdoillani ja kokea elämän onnistumiset, virheet, ylämäet ja alamäet omien valintojeni kautta.

Iso peukku pystyyn siis TK:n kommentille. Korostan, että omat juttuni eivät yritä olla yleisellä tasolla, vaan kyseessä on ollut pohdiskelua omasta tilanteestani.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #64 : 17.10.2011 14:02 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Itsehän olen oikeastaan viimeiset 4 vuotta vain lähinnä seuraillut mitä pelimaailmassa tapahtuu. StarCraft II on tainnut olla ainut julkaisussa ostettu uusi peli tällä aikavälillä. Weird.
Aikalailla sama. Välillä tulee pieni kiinnostus peleihin, ja tulee jonkin verran pelailtua ja osteltua joku peli.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #65 : 31.01.2012 20:29 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili Itellä on jääny yksinpelit melkein täysin paitsioon. Tulee vaan livessä pelattua moninpelejä muiden seurassa, enpä sitten tiedä. Assassins Creed kakkosen kyllä läpäisin kesän lopuksi. Ja julkkarissa ostamani gears kolmosen kampanjaa joskus pari viikkoa taaksen pelattiin kaverin kanssa splitissä. Skate kolmosta tulee kyllä välillä pelattua yksin, mutta ei sitäkään suuria sessioita. Kyllä jotkut yksinpelien traileritkin lupaavilta näyttävät mutta ei sitä vaan jotenkin jaksa. Pienemmät pelit, kuten THPS-remake kyllä kiinnostaakin jo paljon enemmän.
Enpä sitten tiedä, nettipeleissäkin olen jämähtänyt CoD4-aikaan ja gearsseistakin tulee usein valittua se ensimmäinen osa. Eiköhän kohta julkaista joku spektaakkeli.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #66 : 31.01.2012 23:35 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Ite oon kanssa löytänyt tuon kipinän peleihin jälleen. Parista syystä uusiin peleihin uppoutuminen jäi kokonaan taka-alalle: 1) Nettisymbioosi = Niin monesta pelistä saa yksin rellestäessä irti vain sen 50% nautinnosta, koska kaikki muu on suunniteltu nettiridonnaiseksi ja itseäni se lähinnä vituttaa. b) Aikaa ja motivaatiota ei yksinkertaisesti ole ollut. c) Nykyajan peleistä niin moni loppupeleissä osoittautui itselle vain erittäin suuriksi pettymyksiksi. Tuntui, että kaikki ne saagat joista lapsena nautti, niin joko katosivat tai muuttuivat helpoiksi ja surkeiksi kokonaisuuksiksi joissa ainoa oikeasti panostettu asia oli visualisuus, mikä on itselleni täysin yhdentekevä. Hyviä esimerkkejä tästä on esim: Super Mario Galaxyt ja Banjo Kazooie Nuts And Bolts.

Nyt 3DS:n tulemisen jälkeen pelikipinä puri tehokkaammin kuin aikoihin. Kerrankin osattiin tehdä jotakin, mikä toimii meikäläisen kohdalla.

Tunnetuista peleistä vain muutama pahainen on jäänyt sitten puolitiehen (niistä ns. "random peleistä" aika moni on kokenut sen kohtalon) yleensä syynä oma kiinnostuksen puute tai peli on vain yksinkertaisesti umpipaska:

Tales Of Symphonia
- Tiedän kerääväni kommentillani paaaaaljon vihaisia katseita ja ihmetteleviä ilmeitä, mutta mielestäni peli oli vain umpipaska. Ehkä oikeaoppisempaa on kuitenkin ilmaista yleisen rauhan nimissä, että se ei vain ollut minulle sopiva peli. Pakkopullalla jaksoin vähän matkaa pelata, mutta sitten tyssäs ja tuntui että kaikki vain enemmän rasitti pelissä. Joskin tämän kokemuksen takia, muut tales-sarjan pelit eivät ole saaneet meikäläiseltä edes mahdollisuutta.

Super Mario Galaxy 2
- Kuvittele pelaaja, joka on varttunut NESsin, SNESin ja N64:b marioiden tahdissa ja laita tämä pelaamaan Galaxya. Jep, lopputuloksena iso facepalm ja syvä myötähäpeä. Tuntui, että pelissä ei ollut mitään hohtoa jäljellä siitä, mikä vanhoissa marioissa viehätti. Kesken jäi ja saa nähä muuttuuko tilasto koskaan. Sanovat että on yksi kaikkien aikojen parhaista peleistä... noh, siitäkin voi toivottavasti olla montaa mieltä.

Metroid Prime
- Nyt saa taas yksi Cuben parhaista peleistä itselläni nimensä mustalle listalle, mutta kyseessä ei ole pelin huonoudesta johtuva syy. Suurin syy itellä oli se, että koska olen suth heikko omaksumaan FPS-formaatin pelejä, niin pelin olisi pitänyt päästä kohdallani käyntiin jotenkin. Noh, ehkä huonoa onnea tai jotai, mutta ihan pelin alussa kun piti jonku tietyn ajan sisällä paeta juosten jonnekkin, jouduin kolme kertaa limboon. Eli paikkaan, jota ei ole ja josta ei pääse pois. Käytännössä siis hyppäsin johonkin seinään ja upposin syvään mustaan, ja pelini keskeytyi sinne kun pois ei päässyt. Jatkoin vain putoamista alaspäin. Tämän lisäksi silloinen cubenikin oli aika rajoittuneessa kunnossa ja peliin saattoi iskeä välistä error. Eli motivaatio loppui kuin seinään.


tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #67 : 01.02.2012 11:43 »
Anders Helevete Jäsen Viestejä: 116 Basaaripisteet: 1 Profiili Itsellänikin on taas herännyt kiinnostus oikein kunnolla videopelaamiseen, minkä kunniaksi voisinkin listata niitä ''hyviä'' pelejä, jotka ovat aiheuttaneet itselleni huonovointisuutta, kuolettavaa tylsyyttä tai muuten vaan armotonta vitutusta.

Resident Evill ennen neljättä osaa
- Miten näitä voi oikein pelata, kankeinta paskaa ikinä ja pelien kehuttu kauhuelementtikin rajoittuu mielestäni lähinnä noihin yhtäkkisiin säikyttelyihin. Ääninäyttely on ainut asia, joka vähän pelastaa ensimmäisiä osia.

3D-Zeldat
- Kaikki aivan samanlaista mössöä, iso ontto maailma täynnä kankeita taisteluita (vihaan sitä lock-on systeemiä) ja ärsyttäviä puzzleja. Vaikka olenkin välillä maailman suurin Nintendo fanipoika, niin en siltikään ole koskaan pystynyt kässäämään tämän pelisarjan viehätystä.
 Ocarina of Timen olen pari kertaa pelannut johonkin Shadow Templeen asti, mutta siihen se onkin aina sitten tyssännyt, koska pelin pelaaminen tuntuu vaan niiiin pakkopullalta kankeuden ja ankeuden takia. Majoraa en ole pelannut. Wind Wakerin pelasin siihen pisteeseen asti, että piti ruveta metsästämään niitä perkeleen triforcen palasia. Mikä helvetti siinä on, että joidenkin pelintekijöitten mielestä tuollainen pelin keinotekoinen pitkittäminen on hyvää pelisuunnittelua, varsinkin kun WW olisi ilman tuota osuutta ollut jopa ihan hyvä pelikin. Noh, Twilight Princessin menin läpi väkisin, koska halusin läpäistä ainakin yhden Zeldan ihan vaan ''yleissivistyksen'' vuoksi, pari viimeistä luolastoa olikin sitten puuduttavinta paskaa ikinä ja lopputekstien aikana sainkin jonkin sortin tyydytystä tietäessäni, että ei tarvi enää koskaan koskeakkaan tähän tekeleeseen. Skyward Swordin jätin kesken 10 tunnin pelaamisen jälkeen, koska aivan samaa shittiä kun kaikki aikaisemmatkin Zeldat, ainoana erona, että tällä kertaa peli on tehty vielä huonommaksi riistämällä luolastojen välinen vapaus, joka teki edellisistä osista minulle sentään jokseenkin pelattavan ja kusemalla kontrollit liiketunnistimella, joka ei vaan kuulu tämän tyyppisiin peleihin. että ei hyvää päiväää vaan

ICO
- Kankea kuin mikä ja loputonta escort-tehtävää, mitä helvettiä? Taidetta my ass.

God of War
- Äijäily on aluksi hauskaa, mutta kun siihen kyllästyy alkaa pelimekaniikan onttous ja tylsyys puuduttamaan. Tarinakaan ei vaikuttanut yhtään mielenkiintoiselta, skippasin suosiolla kakkosen ja kolmosen

Metroid Prime
- Kaiken logiikan mukaan minun pitäisi rakastaa tätä muiden Metroidien ylimpänä ystävänä, mutta kun ei. Jokin tässä vain mättää, enkä yhtään osaa sanoa mikä, kun vikojakaan en hiukan hölmöjen kontrollien lisäksi osaa nimetä oikeastaan yhtään. Ehkä se on se ensimmäinen persoona tai graafinen tyylii, en vaan jotenkaan saa sitä mahtavaa metroid-vibaa tästä. Kakkosta ja kolmosta en ole pahemmin pelannut, mutta uskon saman ongelman olevan läsnä.

GTAIV
- Varmaan paskin pelaamani videopeli suhteutettuna suosioon. 98 metacriticssä, mitä helvettiä :D Kaikilla osa-alueilla ollaan menty metsään edellisistä osista. Hauskuttelu on hävitetty ja tilalle tuotu tylsän realististinen harmaus. Saints Row on uusi GTA!

Super Mario Sunshine
- Super Mario on varmaan suosikki pelisarjani, mutta tämä on kyllä paskaa. Missä on tasoloikinta, miksi esteradat ovat muuttuneet helvetin isoiksi vesitetyiksi turhakkeiksi, joita tutkitaan ja putsataan ärsyttävän vesipumpun voimin. Spin-offina ehkä menettelisi, mutta että pääsarjan pelinä, hah hah sanon minä.

Jok ikinen Insomniac Gamesin tekele
- Tämä yhtiö vaan osaa suoltaa keskinkertaisia pelejä vuodesta toiseen tai noh, Spyrot olivat ihan ok pelejä sillon joskus, mutta Ratchet and Clank ja Resistance, ei VMP. Resistance 2 on luultavasti huonoin peli mitä olen ikinä pelannut ja edustaa juuri sitä mitä eniten inhoan tässä konsolisukupolvessa, eli näitä persoonattomia räiskyttelyitä, jotka eivät yritä tehdä mitään uutta ja ratsastavat vain Call of Dutyn ja Halon siivillä.

eipä tule enempää tähän hätään mieleen
Pika Pikaa
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #68 : 01.02.2012 11:52 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili

Resident Evilien viehätys perustuu siihen tunnelmaan. Ohjaus on kuin autoa ohjaisi ja suurimmalle osalle se on ongelma. Itse en kiinnittänyt siihen mitään huomiota. Ymmärrän kyllä miksi monet vihaavat noita, mutta itselle uppoavat erinomaisesti. Muistan vieläkin kuinka paskathousussa tuli pelattua skidinä PS1:llä ressua, siis peli joka oikeasti pelotti. Nykyään ei enää kykene tuntemaan pelkoa.  :(

Zeldoista on pakko olla samaa mieltä. Niissä kaikki toimii teknisesti ja periaatteessa pitäisivät olla hyviä pelejä, mutta minkäs sille voi jos ei vaan tunne mitään imua niihin. Wind Waker oli erinomainen(muistan kuinka kritisoin sen graafista tyyliä, mutta imo paras Zelda ikinä). OOTin olen aloittanut pari kertaa, mutta ikinä en ole jaksanut pelata loppuun asti. TP:n olen aloittanut kolme kertaa ja aina jää kesken. En edes ymmärrä miksi haluaisin ostaa uusimman Zeldan, kun se kumminkin jää kesken ja silti varmaan käyn sen ostamassa.

GTAIV oli kyllä kuolettavan tylsä paskaläjä. Missä oli Vice Cityn rentous ja hauskuus. Ihan kuin olisi kaksi täysin eri pelisarjaa.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #69 : 01.02.2012 12:29 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Resident Evil -sarja, silloin omana aikanaan, oli aivan mahtavaa tavaraa. Peleissä ei oltu juuri totuttu valmiisiin elokuvamaisiin kuvakulmiin, juoneen, ääninäyttelyyn (joka oli kyllä paskaa) ja jännitykseen. Toki Alone in the Dark oli, mutta se ei ollut mitään verrattuna Resident-sarjaan.

Vaikka puhdasta kauhua ei Resident Evileissä olekaan, mukavaa jännitystä ja säikyttelyä löytyy. Tämä oli uutta vuonna 1996. Graafisesti Resident Evil oli ihan järjetöntä tykitystä. Tuolloin ei voinut uskoa, että peli näyttää noin mahtavalta.

Mitä sarjan uudempiin osiin tulee, pidin todella paljon neljännestä, mutta inhosin viidettä. Omissa kirjoissani nostan kyllä alkuperäiset pelit korkeammalle, elokuvamaisuuden ja puzzlejen ansiosta.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #70 : 01.02.2012 12:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ressa 2 oli helkkarin kuumottava peli aikoinaan. Missasin RE1:n kokonaan, mutta toisen osan parissa koettiinkin sitten todella jännittäviä hetkiä. Todella mieleenpainunut kokemus, vaikka ei sinällään olekaan viiden suosikkipelini joukossa. Koko sarjasta nostan jalustalle legendaarisen neljännen osan.

RE2:sta tuli mieleen tämä video, jossa Japanilainen pelaaja eläytyy peliin sellaisella intensiteetillä, että jopa meikäläinen voi ottaa oppia mestarilta.  :)

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #71 : 01.02.2012 12:59 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Minä taidan olla ainoa, joka edelleen silloin tällöin pelaa GTA IV:tä ja vielä ihan mielenkiinnolla. Onhan siinä omat vikansa, mutta jaksaa kiinnostaa edelleen. Liekö johtuvan sitten siitä, että on ensimmäinen GTA minkä olen pelannut loppuun asti, aiemmat ovat syystä tai toisesta jääneet pelaamatta. Tosin ehkä vahvimpana syynä ollut se, kun koko pelaaminen jäi pitkäksi aikaa pois.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #72 : 01.02.2012 13:01 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili

Jok ikinen Insomniac Gamesin tekele
- Tämä yhtiö vaan osaa suoltaa keskinkertaisia pelejä vuodesta toiseen tai noh, Spyrot olivat ihan ok pelejä sillon joskus, mutta Ratchet and Clank ja Resistance, ei VMP. Resistance 2 on luultavasti huonoin peli mitä olen ikinä pelannut ja edustaa juuri sitä mitä eniten inhoan tässä konsolisukupolvessa, eli näitä persoonattomia räiskyttelyitä, jotka eivät yritä tehdä mitään uutta ja ratsastavat vain Call of Dutyn ja Halon siivillä.



Vaikka olen monessa kohtaa eri mieltä kanssasi, niin tässä olen kyllä niin samaa mieltä kuin olla voi.

PlayStation 2
Ratchet & Clank (2002)
Ratchet & Clank: Going Commando (2003)
Ratchet & Clank: Up Your Arsenal (2004)
Ratchet Gladiator (2005)


PlayStation 3
Resistance: Fall of Man (2006)
Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction (2007)
Ratchet & Clank Future: Quest for Booty (2008)
Resistance 2 (2008)
Ratchet & Clank Future: A Crack in Time (2009)
Ratchet & Clank: All 4 One (2011)
Resistance 3 (2011)

Pelitalo olisi hyvin voinut sulkea ovensa tuon ekan R&C:n jälkeen, eikä maailma olisi menettänyt mitään. Onneksi heidän peliensä myynti on laskenut kuin lehmän häntä.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #73 : 01.02.2012 13:08 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
ICO
- Kankea kuin mikä ja loputonta escort-tehtävää, mitä helvettiä? Taidetta my ass.

Icon viehätysvoima tosiaan tulee sen mystisyydestä ja taiteellisuudesta, mutta ymmärrän miksi ei iske kaikkiin. Henk. koht. yksi lempi peleistä ikinä.

Metroid Prime
- Kaiken logiikan mukaan minun pitäisi rakastaa tätä muiden Metroidien ylimpänä ystävänä, mutta kun ei. Jokin tässä vain mättää, enkä yhtään osaa sanoa mikä, kun vikojakaan en hiukan hölmöjen kontrollien lisäksi osaa nimetä oikeastaan yhtään. Ehkä se on se ensimmäinen persoona tai graafinen tyylii, en vaan jotenkaan saa sitä mahtavaa metroid-vibaa tästä. Kakkosta ja kolmosta en ole pahemmin pelannut, mutta uskon saman ongelman olevan läsnä.

Ensinmäinen Metroid Prime on mielestäni yksi parhaimmista peleistä, mitä ihmisolennot tällä planeetalla ovat koskaan saaneet aikaiseksi. Toinen ja kolmas taas eivät ykkösen jälkeen jaksaneet kiinnostaa, ja kun lisää hahmoja ja jonkinlaista juonta väkisin ängettiin mukaan, oli pelit omalla kohdallani jo pilalla. Metroid Primen parhaus perustuu nimenomaan siihen fiilikseen, että olet yksin tuntemattomalla planeetalla, selvittämässä muinaisten siviilisaatioiden alkuperää ja tuhoamalla maailmankaikkeutta uhkaavan ölliäisen. En pysty oikeastaan edes sanoin kuvailemaan tunteitani tätä peliä kohtaan sen tarkemmin, mutta rakastan suurella sydämellä.

...

Red Dead Redemptionia olen koittanut pelata läpi, mutta vaikeaa se on, kun hahmot sekä niiden menneisyys tai tuleva eivät kiinnosta pätkääkään. Hyvin tehty peli, ja parhaimmillaan co-op'issa rellestäessä, mutta päätarina äärimmäistä pakkopullaa. Yliarvostetuin peli ehkä ikinä.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #74 : 01.02.2012 13:16 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei taida täysin kuulua tähän topiciin mutta annetaan palaa.

Ensimmäisiä Ressuja ovat ihan mielenkiintoista aina kokeilla mutta onhan se ohjattavuus aika karsea, vaikka saa luotua hauskan paniikin tiukoissa paikoissa. On niissä ihan jees tunnelmakin. Noista asioista se varmaan muistetaakin, mutta ei ole iskenyt.
RE5 on täysin eri asia, mutta se co-op oli vain niin älyttömän hyvä. Kaverin kanssa kesällä pelattiin se monta kertaa läpi.

Joskus muksuna oli lainassa GC:n Zelda collection jossa oli mukana Ocarina. Ei tehnyt kyllä mitään vaikutusta, se vain oli niin tylsä. Sama tosin on pädennyt muihinkin Zelda peleihin, paitsi Phantom Hourglassiin jota olen joskus pelannut muutaman tunnin ja se oli ihan hauskaa.

Kai minä olen sitten liian modernipullamössöpelaaja näihin vanhoihin klassikoihin. No ainakin Crashit ja MGS1 kuuluvat lempipeleihini.

RDR:stä voisi mainita että vaikka hyvä peli se olikin, en tajunnut sitä hirveää ylistystä. Hahmot ja tarina olivat peruslänkkärisettiä eikä siihen jaksanut yhden peluukerran jälkeen palata.

EDIT: Resistance Fall of Man on mielikuvituksettominta shittiä ikinä.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #75 : 01.02.2012 13:25 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Monet vanhoista peleistä on sellaisia, jotka olisi pitänyt pelata läpi silloin kun ne olivat vielä tuoreita. Resident Evil -sarja kuuluu mielestäni tähän kastiin.

Zeldasta voin taas vain sanoa, että lähes kaikkien Zelda-pelien pelaaminen on alkuun hieman kuivakasta, joskaan en nyt ihan tylsä-sanaa käyttäisi. Pelien pointti on siinä, että kun seikkailu pääsee kunnolla alkuun, ei vain pysty lopettamaan.

GTA IV:stä itse pidin, joskin koko pelin ajan olin sitä mieltä, ettei tämä ole missään nimessä samaa luokkaa aikaisempien sarjan osien kanssa. Pelasin kuitenkin ilolla läpi ja pidin tarinaa mielenkiintoisena. Mutta kyllä se taitaa olla se kaikkein huonoin 3d-GTA.

Red Dead Redemption ei ole napannut tippaakaan. Pelaaminen on ollut aina täyttä pakkopullaa ja lopulta vain jätin koko homman kesken kun en kyennyt. Tosi paljon siistejä juttuja siinä on, enkä edes osaa sanoa suoralta kädeltä mikä siinä mättää. Ei vain kykene. Zombie-DLC oli mielenkiintoinen, ja pelasinkin sitä pääpeliä pidemmälle, mutta sekin jäi lopulta kesken.

Nyt on L.A. Noire sellainen peli, jota en vain jaksa pelata eteenpäin. Ei napsaise missään vaiheessa.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #76 : 01.02.2012 13:32 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Red Dead Redemptionin pelasin innolla läpi, sitten aloitin sen joku aika sitten alusta, eikä enää jaksanut napata ollenkaan. Jäi siis odottamaan josko sen aika vielä koittaa. Tosin minulla kiinnostus yhtä peliä kohtaan lopahtaa yleensä aina jossain vaiheessa. Sitten pitkän ajan päästä se into löytyy taas, jos löytyy, ei toki joka pelin kohdalla.

L.A. Noire taas nappaa ja kovaa. On tullut keissejä pelattua vaikka kuinka monesti uudestaan, ja löytää aina jotain uutta, koska väkisin jotain on jäänyt aina huomaamatta.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #77 : 01.02.2012 14:15 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili Itellä isoin lopahdus oli Mass Effect 2. Ykkönen spektaakkelimaisempana ja hiotulla gameplayllä kuulosti aivan unelmalta, mutta eipä tämä jatko-osa ottanut mulla yhtään tuulta siipien alle. Välillä tekee kyllä mieli yrittää jatkaa, mutta jo levyn laittaminen konsoliin tuntuu masentavalta, kuten pelaaminenkin tuntui.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #78 : 01.02.2012 14:45 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
Itellä isoin lopahdus oli Mass Effect 2. Ykkönen spektaakkelimaisempana ja hiotulla gameplayllä kuulosti aivan unelmalta, mutta eipä tämä jatko-osa ottanut mulla yhtään tuulta siipien alle. Välillä tekee kyllä mieli yrittää jatkaa, mutta jo levyn laittaminen konsoliin tuntuu masentavalta, kuten pelaaminenkin tuntui.
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #79 : 01.02.2012 14:52 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Valtavat määrät hyviä pelejä mainittu. Eka Prime, ICO, kaikki 3D-Zeldat ja vanhat Ressat... :(

Monster Hunter Tri

Tylsää mäiskintää. Muistan kun jossain uutisoitiin, että peli olisi alustansa komein ja Zelda-tekijätiimillä tekisi tiukkaa pistää paremmaksi. No, minusta Twilight Princess (vaikka paikoin karu sekin) oli visuaalisesti paljon hienomman näköinen. Sitä paitsi en edes halua pelata Monster Huntereita enää sen jälkeen kun koin miten munatonta touhua Tri loppujen lopuksi oli.

Beyond Good and Evil on myös niin virtsarakkoinen peli. En vain tajua miten joidenkin mielestä maailman paras toimintaseikkailu on sellainen, jonka maailma aiheuttaa lähinnä depressiota ja jossa on aivan saatanan ärsyttävä ajomusa!
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #80 : 01.02.2012 15:00 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Kyseessä ei ole mikään yksittäinen peli, mutta "cinematic" eli elokuvamaisuudella mainostettu peli on hyvällä varmuudella sellainen, mitä ei kiinnosta pelata. L.A. Noire on tästä omalla kohdalla hyvä esimerkki, Call of Dutyn yksinpelikampanjat toisena, mutta aika moni muukin nykypeli syyllistyy tähän. Kun peli tehdään välipätkien ehdoilla, itse pelistä on hyvällä todennäköisyydellä poistettu itse peli, että välipätkät saadaan mahdollisimman pehmeästi rullaamaan eteenpäin.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #81 : 02.02.2012 09:37 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Metroid Prime
- Kaiken logiikan mukaan minun pitäisi rakastaa tätä muiden Metroidien ylimpänä ystävänä, mutta kun ei. Jokin tässä vain mättää, enkä yhtään osaa sanoa mikä, kun vikojakaan en hiukan hölmöjen kontrollien lisäksi osaa nimetä oikeastaan yhtään. Ehkä se on se ensimmäinen persoona tai graafinen tyylii, en vaan jotenkaan saa sitä mahtavaa metroid-vibaa tästä. Kakkosta ja kolmosta en ole pahemmin pelannut, mutta uskon saman ongelman olevan läsnä.

Ensinmäinen Metroid Prime on mielestäni yksi parhaimmista peleistä, mitä ihmisolennot tällä planeetalla ovat koskaan saaneet aikaiseksi. Toinen ja kolmas taas eivät ykkösen jälkeen jaksaneet kiinnostaa, ja kun lisää hahmoja ja jonkinlaista juonta väkisin ängettiin mukaan, oli pelit omalla kohdallani jo pilalla. Metroid Primen parhaus perustuu nimenomaan siihen fiilikseen, että olet yksin tuntemattomalla planeetalla, selvittämässä muinaisten siviilisaatioiden alkuperää ja tuhoamalla maailmankaikkeutta uhkaavan ölliäisen. En pysty oikeastaan edes sanoin kuvailemaan tunteitani tätä peliä kohtaan sen tarkemmin, mutta rakastan suurella sydämellä.
Aamen. Kaikkien aikojen paras peli myös minun mielestä.

Eikös tämän aiheen tarkoitus ollut keskustella oman peliharrastuksen mielenkiinnon hiipumisesta? Nyt on mennyt vähän tollauksen puolelle, kun haukutaan oikeasti hyviä pelejä. Noh, ainakin saavat sitä huomiota.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #82 : 02.02.2012 12:37 »
Anders Helevete Jäsen Viestejä: 116 Basaaripisteet: 1 Profiili Ei oikeasti hyviä pelejä ole olemassakaan, kaikki on subjektiivista  :)
Pika Pikaa
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #83 : 02.02.2012 12:52 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Metroid Prime
- Kaiken logiikan mukaan minun pitäisi rakastaa tätä muiden Metroidien ylimpänä ystävänä, mutta kun ei. Jokin tässä vain mättää, enkä yhtään osaa sanoa mikä, kun vikojakaan en hiukan hölmöjen kontrollien lisäksi osaa nimetä oikeastaan yhtään. Ehkä se on se ensimmäinen persoona tai graafinen tyylii, en vaan jotenkaan saa sitä mahtavaa metroid-vibaa tästä. Kakkosta ja kolmosta en ole pahemmin pelannut, mutta uskon saman ongelman olevan läsnä.

Ensinmäinen Metroid Prime on mielestäni yksi parhaimmista peleistä, mitä ihmisolennot tällä planeetalla ovat koskaan saaneet aikaiseksi. Toinen ja kolmas taas eivät ykkösen jälkeen jaksaneet kiinnostaa, ja kun lisää hahmoja ja jonkinlaista juonta väkisin ängettiin mukaan, oli pelit omalla kohdallani jo pilalla. Metroid Primen parhaus perustuu nimenomaan siihen fiilikseen, että olet yksin tuntemattomalla planeetalla, selvittämässä muinaisten siviilisaatioiden alkuperää ja tuhoamalla maailmankaikkeutta uhkaavan ölliäisen. En pysty oikeastaan edes sanoin kuvailemaan tunteitani tätä peliä kohtaan sen tarkemmin, mutta rakastan suurella sydämellä.
Aamen. Kaikkien aikojen paras peli myös minun mielestä.


Tähän ei lisättävää. Käsittämättömän hyvä ja viimeistelty peli.

Muistan kun ennakoita alkoi tulemaan pelistä, jotka eivät olleet kovinkaan maireita. Ensimmäiset screenshotit eivät lupailleet hyvää ja moni epäili 2D:stä 3D:hen siirtymisen onnistumista. En halua kuvitellakaan millaiset paineet kehittäjillä on ollut, kun joka paikassa palvotun Super Metroidin jatko-osan luominen 3D:nä uudelle konsolille ei varmasti ole ollut mikään maailman helpoin urakka.

Noh, lopulta kaikki meni "aika" hyvin ja Retro Studios onnistui tehtävässään paremmin kuin hyvin.


« Viimeksi muokattu: 02.02.2012 12:58 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #84 : 02.02.2012 15:06 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Eikös tämän aiheen tarkoitus ollut keskustella oman peliharrastuksen mielenkiinnon hiipumisesta? Nyt on mennyt vähän tollauksen puolelle, kun haukutaan oikeasti hyviä pelejä. Noh, ainakin saavat sitä huomiota.

Ensimmäiset postaukset olivat peleistä, jotka olivat hyviä, mutta eivät lähtökohtaisesti innostaneet pelaajaa. Se yleinen peliharrastuksen mielenkiinnon puute oli lähinnä evoluutio aiheesta, mielestäni toki alkuperäisen ajatuksen hengessä postailu ei myöskään ole väärin.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #85 : 13.04.2012 18:50 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Pistetään nyt vaikka tänne; olen muuttamassa uuteen asuntoon ja päätin etten roudaa enää videopelejä mukaani. Pakkasin jäljellä olevat konsolit ja pelit pahvilaatikkoon ja toimitin 16v pikkusiskolleni sillä ehdolla ettei ihan heti myy niitä pois. Arvostelen nyt pelit virallisella Rocky Balboan PARASTA - PASKAA asteikolla.

Gamecube
Metal Gear Solid : The Twin Snakes - PASKAA
The Legend of Zelda: Wind Waker - PASKAA, vain ajoittain PARASTA.
Super Mario Sunshine - PASKAA
Pikmin - PARASTA
International Superstar Soccer 2 - PASKAA
Metroid Prime - PARASTA (joskaan ei aivan ominta genreäni?)
Ikaruga - PARASTA
Luigi's Mansion - PASKAA
Star Fox Adventures - PASKAA

Dreamcast
Daytona USA 2001 - PARASTA
Shenmue I - PARASTA
Shenmue II - PARASTA
Chu-Chu Rocket - PASKAA
Jet Set Radio - PARASTA
Grandia 2 - PARASTA
Virtua Tennis - PARASTA
Sonic Adventures - PASKAA

Lisäksi oli vielä muutama loose Gameboy peli: Pokemon Red, The Adventures of Spider-Man, O'Leary Manager, The Legend of Zelda: Link's awakening, Mario Tennis.
N
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #86 : 13.04.2012 19:06 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Luigi's Mansion on kyl ihan älyttömän paska peli. Tuntuu, että jengi hehkuttaa sitä ihan vaan sen takia, koska siinä on Luigi pääosassa ja Gamecubella ei muutenkaan mitään kehuttavaa ole.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #87 : 13.04.2012 19:25 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Katsokin, että pikkusysteri pistää Dreamcast-pelit jonnekin myyntiin eikä roskiin, jos hän ei itse innostu niistä. The Twin Snakesistakin saisi varmaan ihan hyvät rahat, ainakin joitakin vuosia sitten oli vielä arvossaan.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #88 : 13.04.2012 19:30 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Luigi on kyllä helvetisti parempi pelihahmo kuin Mario, sääli että Luigi's Mansion on niin huono peli. Yhteen läpipeluuseen jäi.
N
tallennettu
Vs: Kun ei nappaa... « Vastaus #89 : 13.04.2012 20:10 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili Shenmuet, Grandia II ja Jet Set Radio ovat todellakin sitä parhautta! Täytyy kyllä hannata tossa Super Mario Sunshinessa, FLUDD nyt oli joo vähän jännä veto, mutta koko lomasaari-teema kaikkine jippoineen kyllä hoitaa hommansa
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines