Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4
Tulostusversio
Aihe: Kun ei nappaa...  (Luettu 30436 kertaa)
Kun ei nappaa... « : 11.12.2007 02:20 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili NeoGAFissa tuli vastaan ainakin itselleni viime aikoina hyvinkin ajankohtaiseksi todettu aihe, nimittäin pelit, jotka eivät yksinkertaisesti nappaa tai jäävät muuten vain kesken. Kaikesta hehkutuksesta huolimatta.

Joten laitetaan sama topikki pystyyn, ja katsotaan, minkälaisia tunnustuksia täältä löytyy. Jos jotain rohkaisevia neuvoja uudelleenyrittämiseen löytyy, niin antaa palaa.

Twilight Princess

Ocarina of Time jäi kesken hajonneen N64-tatin vuoksi ja Wind Wakerin jaksoin pelata lähes loppuun asti, mutta Twilight Princessin kanssa luovutin jo viiden tunnin jälkeen. Luolaryynäämisestä on mennyt maku.

Super Mario Galaxy

En tiedä miksi, mutta homma jämähti 30 tähden tietämille. Kai se on se genre, joka ei nappaa.

Bioschock

Loppupeleissä kovin tylsää perusräiskettä. Jäi läpäisemättä.

Half-Life 2

Alkuinnostus hävisi pikkuhiljaa Ravenholmista lähtien, ja johonkin vankilaan jäi viimeinen tallennus. Hienot puzzlet, mutta täysin munaton taistelu ja kamalat viholliset.

Dragon Quest VIII

Pelissä on kieltämättä oma charminsa, mutta kun sain monesti turpaan jo heti pelin alkuvaiheilla, ja tallennuspisteetkin olivat aina pirun kaukana, päätin pitää taukoa, joka on kestänyt tähän päivään asti. Jatkaminen ei oikein kiinnosta, kun peliä on jotain 100 tuntia jäljellä.

GOD HAND

Voi kuinka haluaisin pitää tästä, mutta kaikki on vain niin ankean kankeaa, eikä huumorikaan iske.


Muita heti alkuunsa kesken jääneitä pelejä:

Phoenix Wright 1 & 2 (kakkonen muoveissa)
Metroid Prime 2 (ärsyttävä tuplamaailmassa kikkailu, palaan vielä tämän pariin)
Metroid Prime 3 (palaan vielä tämän pariin)
Virtua Fighter 5 (3d-mätöt...)
Tekken 5/DR (3d-mätöt...)

+ paljon, paljon muuta

Jonkinlainen varastontyhjennys on minun osaltani onneksi tulossa, joten pelit, jotka eivät nappaa, lähtevät. On tämä "hyvien pelien" keräily sitten vihonviimeistä hommaa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #1 : 11.12.2007 03:18 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Kaikki on paskaa. Ainoa jota pelaan on Halo 3 Livessä. Peliseuran vuoksi. Toivotonta.

E: Pitäiskö kylmästi pitää taukoa jonkin aikaa?

E2: Alottaisko WoW:n?


« Viimeksi muokattu: 11.12.2007 03:24 kirjoittanut Kabanossi »
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #2 : 11.12.2007 07:41 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
Bioschock
Loppupeleissä kovin tylsää perusräiskettä. Jäi läpäisemättä.
Dragon Quest VIII
Pelissä on kieltämättä oma charminsa, mutta kun sain monesti turpaan jo heti pelin alkuvaiheilla, ja tallennuspisteetkin olivat aina pirun kaukana, päätin pitää taukoa, joka on kestänyt tähän päivään asti. Jatkaminen ei oikein kiinnosta, kun peliä on jotain 100 tuntia jäljellä.

Nuo ovat itseltäkin jäänet kesken kovista ennkko-odotuksista huolimatta. Bioshock kävi vain tylsäksi vaikka yritin kyllä jääräpäisesti pelata eteenpäin. Touhu kävi lopulta niin pakkopullaksi, että oli pakko lopettaa ja enpäs ole Bioa pelannut enää.

Sitten tuo Dragon Quest: Todella hieno rope, upean näköinen, mukavan FF-maiset taistelut ja hahmotkin ihan ok. En tiedä mikä meni vikaan mutta vaihtoonhan tuon vein kun oli n. 20h peliä takana. Kyllästyn tosin RPG:hin todella helposti ja se ottaa päähän, koska ne juuri vaatisivat kärsivällisyyttä ja malttia.

Kolmantena tulee Animal Crossing. Aikoinaan tämän cubelle hommasin ja olihan ensimmäiset 10h pelistä ihan jees mutta sitten aloin ihmettelemään, että eikö tässä tosiaan tehdä muuta?. Ja tylsyyden takia tuokin jäi "kesken".

Toki on paljon muitakin tekeleitä, joita on kehuttu mutta ei vain jaksa pelata tai tökkii muutenkin mutta nuo tuli ensimmäisenä mieleen.

Tällä hetkellä pelaan CoHia ja FF XII, se riittää toistaiseksi, voisi kyllä taas jouluksi ostaa muutaman "huippu"pelin ja pettyä.


« Viimeksi muokattu: 11.12.2007 07:51 kirjoittanut JasuPoju »
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #3 : 11.12.2007 08:28 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Varsin itseäni koskettava ketju, kun tuntuu että lähes mitään ei jaksa pelata läpi. En edes tietä mistä koko juttu johtuu, sillä vaikka peli tuntuisikin hyvältä, niin ei vaan innostusta löydy.

Zelda TP

Jotenkin niin vaisu peli, verrattuna muihin 3d-Zeldoihin. Suoraviivaisempi, ei kunnon sidequesteja, eloton maailma ja elottomat hahmot. Päälle vielä huonoin soundtrack, mitä Zeldoissa on kuultu. Yleensä keräilen Zeldoissa kaiken, mutta tässä ei vaan jaksa. Pitäisi kokeilla toisen kerran joskus, niin ehkä peli tuntuu paremmalta, kuten WW aikoinaan.

Bioshock

Kun ei vaan jaksa, niin ei jaksa.

Call of duty 4

Yksinpeli on aivan paskaa ja moninpelistäkin puuttuu imua. Innostus peliä kohtaan on nollissa tällä hetkellä. Pidän lähinnä hyllyssä sen takia, että voi näytellä peliä jollekin kaverille, jos sitä kiinnostaa.

New Super Mario Bros

Huonoin virallinen Mario koskaan. Hirveät kentät, ylihelppo, musiikit tuhoavat terveyden ja järjen. Jaksoin sinnittelemällä pelata läpi.

Kingdom Hearts

Paljon kehuttu, mutta en tajua miten tätä jaksaa. Taistelumekaniikka on yhtä hakkaamista ja pelin tuudittaa uneen hetkessä. Lisäksi pelihahmo on 100% homo. Vajaa 10 tuntia jaksoin väkisellä vääntää ja sitten heitin menemään. Kakkonen oli omana vähän aikaa, mutta en jaksanut avata sitä edes muoveista ja annoin sitten synttärilahjaksi kaverille.

Ratched and Clank

Ja viimeisenä sarja, jota en pysty sietämään. Kakkonen oli omana ja sitä hakkasin aika pitkälle, kunnes peli ei enää kiinnostanut yhtään. Peli on yksinkertaisesti umpitylsä ja sitä ei vaan jaksanut.



Half-Life 2
Hienot puzzlet, mutta täysin munaton taistelu ja kamalat viholliset.

Tätä olen itsekin pohtinut paljon. En voi käsittää, miten missään arvosteluissa ei mainita asiasta? Pelissä on kyllä hienot fysiikkamoottorit ja kaikkea, mutta itse ampuminen ja osumallinnus on jotain aivan niin hirveää. Tuntuu että luodit eivät edes osu vihollisiin... Ikivanhoissa räiskinnöissäkin tuo on tehty paremmin.


« Viimeksi muokattu: 11.12.2007 08:36 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #4 : 11.12.2007 08:41 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili TP:ssä mitään valittamista ole, se on mahtava.

Köh, no, vielä muutama viikko sitten olisin voinut sanoa vaikka mitä, koska aika ei riitä kaikkiin peleihin, vähemmän kiinnostavat jyräytyvät alle. Prime kolmonen ja Galaxy jäivät molemmat kesken, ja päätin vetää Galaxyn loppuun jouluna. Worms Fortsiin petyin, ja minä sentään pidän myös 3D-Wormsseista. Muutamaan lisäosaan on tietysti tullut petyttyä, mutta pääasiassa ostan vain hyviä pelejä.
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #5 : 11.12.2007 08:51 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili
E2: Alottaisko WoW:n?
Aloitin.

Ehtii mukavasti ilmanen kuukausi loppua justiinsa kun menen inttiin.

Zelda: Phantom Hourglass ei jaksa kiinnostaa, ei sitten yhtään. Se vain on joteskin tylsä. Sitten ihmettelen, että miten pirussa tuo WoW jaksaa koukuttaa, vaikka sehän on vain alhainen MMORPG.
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #6 : 11.12.2007 09:02 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Zelda: Phantom Hourglass ei jaksa kiinnostaa, ei sitten yhtään. Se vain on joteskin tylsä.

Vähän samoilla fiiliksillä. Taidan vaan olla katkera, kun kaikki etenee liiankin jouhevasti eikä vastaan tule oikeastaan mitään, joka edes vähän pysäyttäisi ajattelemaan tilannetta.

Tumiki Fighters nappaa tosin aina. Ja ikuisesti.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #7 : 11.12.2007 09:07 »
tuhis Vieras Dragon Questi VIII

DQVIII oli ensimmäinen DQ-peli mitä koskaan kokeilin - valtaosin kai siksi että nuorempana oltiin kovasti jostain helvetin syystä anti-enix ja Squaren fanipuppeleita, eikä näin ollut mitään erityistä hinkua hakeutua DQ-pelin ääreen myöhemminkään kun Square antoi sen mitä tarvitsi. Kyseinen peli oli pääasiassa ihan kiva. Budjetti on ollut ihan mukava, sillä peli tuntuu aika vankasti rakennetulta ja viimeistellyltä. Orkesteroidut kappaleet siellätäällä kuulostivat oikein hyviltä.

Pelin suurin ongelma on kuitenkin sen pelikokemuksia turmeleva tapa vetää yllätyksenomaisesti turpaan ja pahimmassa tapauksessa aiheuttaa useiden tuntien takapakin. Sitä ei kiinnostaisi koluta kaikkia samoja soppia ja käydä kaikkia samoja tappeluita uudelleen, ja mahdollisesti saada sitten paskempaa rojua vihulaisilta. Alussa tosiaan tuli nekkuun aika mutkattomasti ja sitä sitten täytyi lähteä nöyristelemään niityille oravien perään ja suorittamaan sitä WoWista tuttua grindausta leveleitten perässä. Oksetti. Toisaalta tämmöinen realismi sen suhteen, että tavallisilta vihuiltakin voi saada turpaan oli ihan virkistävää, mutta jos ryhmästä kuoli joku niin se tarkoitti hyvin usein keim öyveriä - jengiä kun taisi saada pääasiassa henkiin vain luovimalla takaisin kaupunkiin ja maksamalla papille aamenesta.

Toinen yhtälainen ongelma oli juoni. Ihan kuin jostain 90-luvun ropesta. "Yhyy paha setä tappaa koska haluaa taikatikkarin. Nyt jahdataan sitä ja saavutaan aina liian myöhään kaikkiin paikkoihin missä setä on pahistellut." Hohhoijjaa.

FFVIII

Kaksi tai kolme kertaa on tullut pelattua Lunatic Pandoraan. Yhden kerran muistaakseni jopa tappelukseen, jossa Rinoa oli jonkun ölmön sisällä. Mikähän on kun ei ole tullut viimeisteltyä... Yksi kerta meni ainakin rehellisesti siihen, että ei-Sony muistikortti antoi alta. Kai sitä jotenkin tuntuu, että tarina on jo ratkennut eikä mitään yllätyksiä voi enää tulla tms. Nyt tarvitaan PAL FFVIII jotta pääsisi yrittämään uudestaan... ja lopettamaan pandooran portahilla.
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #8 : 11.12.2007 12:56 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jos on yhden konsolin mies, pelejä tulee harvemmin jätettyä kesken. Koska yksinkertaisesti laadukasta pelattavaa ei riitä siinä tapauksessa joka viikonpäivälle. Jos on multiformaattimies, niin silloin näitä tapauksia taitaa tulla aina silloin tällöin. Että kenties on aloittanut viisikin peliä, mutta intoa ei riitä syventyä kunnolla niistä yhteenkään.

Kuilu vain syvenee kun kyseiset pelit jättää pitkäksi aikaa hyllyyn oman onnensa nojaan. Silloin alkaa unohtaa juonta, kontrolleja ja pelimekaniikkaa. Yksinkertaisesti kasvaa pelistä ulos. Mitä pidempi tauko, sitä hankalampaa ohjaimeen on kyseisen tekeleen kohdalla tarttua. Lyhyet tauot saattavat kiihottaa ruokahalua ja lisätä peli-intoa, mutta pidempien breikkien kohdalla tilanne on siis tyystin toinen.


No joo, Phantom Hourglass on jäänyt kesken näistä uusista. Jotenkin en päässyt siihen niin hirveän hyvin sisälle ja pelasin siitä vain ja ainoastaan yhden temppelin. Sitten tapahtuikin jo mainitsemana etääntymisilmiö; jätin pelin ensin muutamaksi päiväksi, sitten viikoksi ja siten kuilu pelaajan ja pelin välillä syveni entisestään.

Final Fantasy X jäi kesken about 20 tunnin jälkeen. En tosin tunne liiemmälti häpeää tästä johtuen, koska peli ei vaan jaksanut enää tuossa vaiheessa innostaa yhtään.

F-Zero GX jakaa omalla kohdallani vähän samaisen kohtalon. Ensimmäinen cupin jälkeen se tuntui kyllä laadukkaalta, mutta imua jatkaa tahkoamista ja taitojen parantelua ei loppupeleissä syntynyt. Palasin Mario Kart: Double Dashin ääreen vähin äänin, joka ratkaisuna saattaa joistakin tuntua vähintään rikolliselta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #9 : 11.12.2007 13:11 »
tuhis Vieras FFX

Jäi tosiaan itselläkin kesken. Joitain ihan ookoo juttuja, mutta valtaosin pelkästään tuskastuttava ja tylsä.
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #10 : 11.12.2007 13:25 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Voi veljet mikä topic (Upea!).

Mistähän sitä alottaisi. Näitä "ei nappaa" -pelejä on kyllä niin paljon, joten pitää varmaan keskittyä vain kaikista suosituimpiin ja täten maksimoida provosoinnin määrää.

Aloitetaan tästä ns. parhaasta ja suosituimmasta mätöstä, jolla on Suomessakin miljoonia turnauspelaajia.
Super Smash Bro's Melee:
Kaverille ostimme tämän synttärilahjaksi joskus muutama vuosi sitten. Eipä tullut sitten hirveästi pelattua. Neljän pelaajan mahdollisuus oli kyllä kiva, mutta ei tätä nyt tosissaan voi pelata. Mario Partyakin tuli pelattua enemmän...

Kaikki Zeldat ikinä:
Ei pysty vain käsittämään. Peleissä ei teknisesti mitään vikaa ole, mutta hahmot, maailma ym. on niin sekundaa, että ei mahda mitään. Muistan kun pelasin joskus 10v. pentuna NES:n ensimmäistä Zeldaa ja huomasin heti että paskahan se on. Tietty joku voisi väittää, että en ole tämän kokemuksen jälkeen edes antanut mahdollisuutta Zeldoille. Tämä väitöksen tekijä on tietysti aivan oikeassa.
-Parhauden tunnistusta jo vuodesta 1983

Half-life 2 + episodit:
Ei melee attackia. Munatonta räiskintää. Paskat hahmot. Ykkönen oli vielä hyvä, kun se kuitenkin oli suhteellisen uutta kamaa. Kakkonen alkoi kyllästyttämään heti. HL2:n Vesiskootterilla ajelu on ehkä yksi pelihistorian paskimmista kohdista.

Bioshock:
Tunnelma oli helvetin hyvä ja juonikin vaikutti ihan mielenkiintoiselta. Itse pelaaminen on vain niin peruspaskaa räiskintää. Haxoroinnitkin alkaa kyllästyttämään parin putken vääntelyn jälkeen. Sen lisäksi boxin version ohjaus on kustu. PC:llä sitä ei sen sijaan edes kehtaa pelata, kun ei saa 5.1 ääniä tai muita herkkuja päälle. 2 pikkusiskoa jaksoin pelastaa/tappaa ja siihen jäi.

Metroidit:
Alunperin pelasin NES:n jompaa kumpaa Metroidia. Vuokrasin sen ja onneksi vuokrasinkin. Paska oli. Sen jälkeen kaveri kehui SNES:n Metroidia. Menin kaverille katsomaan ja paskahan se oli. Ei voinut vähempää kiinnostaa. Sitten tuli Cuben Prime. Historia toistaa itseään...

Halo 3:
Jo pelin julkkaribileissä huomasin, että ei ole nyt kaikki kohdillaan. Ajattelin, että ehkä se biletilaisuus ei ollut paras paikka esitellä peliä ja jätin testaamiset siihen. Sitten myöhemmin kotona pelailin yksinpeliä, joka paskeni vain loppua kohti. Vieläpä eksponentiaalisesti. Moninpelikin oli jo valmiiksi pilattu julkaisemalla COD4:n (far superior) MP Beta ennen Halo 3:a. Eipä siinä enää jaksanut sitten kumpaakaan puolta pelistä pelailla. Kavereiden kanssa pelasimme muka CO-OPia, mutta olihan sekin loppujen lopuksi aivan perseestä. Kaverit jaksoivat achievementtien takia vääntää sen läpi, mutta itsellä jäi CO-OPit puoleen väliin.

Lisäksi on vielä lukemattomia pelejä ja pelisarjoja, joista ei ole mitään kokemusta kun eivät alkuunkaan nappaa. Virtua Fighter 5:tä meinasin haukkua, mutta tajusin että ei kukaan siitä edes välitä, joten samapa sille.
Play-Asia
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #11 : 11.12.2007 17:05 »
Ramen Soup "Done in three minutes!" Jäsen Viestejä: 110 Basaaripisteet: 1 Profiili Harvoinpa peli jää suorastaan kesken, mutta väkisinpeluuta tulee harrastettua liian monen pelin kanssa nykyään.

Dragon Quest  VIII:n pelasin läpi hammasta purren jotta loppu ei jäisi auki. Vaikeustaso ei vaan tuntunut enää kovin nautittavalta, tai sit en vain osaa.

Final Fantasy X vaikutti pitkään hyvälle, kunnes muutamat juonenkäänteet paljastivat pelin tarinan teinituubaksi. Erehdyin myös perfektionistiksi ja koetin saada sphere gridit muokattua uudelleen kaikille hahmoille. Siitä ei tullut kuin frustraatioita, joten power uppaaminen sai jäädä. Jännä juttu miten esim FFVI-IX:ssä jaksoi ihan hyvin tykittää hahmot lvl. 99:iin ja hankkia noin joka ikisen itemin mitä pelistä löytyy ja tutkia joka nurkan, mutta kun FFX vaatisi peliaikaa tyyliin 300 tuntia jotta perfektionisti voisi olla tyytyväinen niin no thanks. Hyllyssä on myös FFX-2, jota en ole uskaltanut vielä edes aloittaa kun se on ylesesti mielletty aika hötöksi. Ja jos kerran FFX:n tarina ei oikein uponnut niin mitä voi odottaa FFX-2:lta..?

Vähän samaa vikaa myös FFXII:ssä kuin Dragon Quest VIII:ssä. En kyllä muutenkaan ole vielä tajunnut tuota MMORPG -tyyliä, joten ehkä johtuu siitä.

Sitent Kingdon Hearts, se on oikeasti kesken vielä. En jaksa tympeää taistelusysteemiä ja kenttiä, joissa eksyy sen takia kun jokainen mutka näyttää ihan samalta kuin kaikki muutkin.

Vanhemmista peleistä Final Fantasy Tactics meni yli hilseen. Tässä voi kyllä syyttää ihan itseään, en vain hallitse strategiapelejä yhtään. Noloa tulla pieksetyksi jatkuvasti. Ehkä vielä jonain päivänä koetan tosissani.

Grandia oli varmaan eka peli, joka alkoi ällöttämään kesken kaiken. Sinänsä ei mitään vikaa, mutta silti kaikki oli jotenkin väärin. Ruma, kankea, kamala taistelusysteemi. Silti sen jaksoi pelata läpi, kunhan antoi ensin levätä hyllyssä pari vuotta.

Autopelit jää aina kesken. Ihan kaikki.


"Aa sie nii kaunis, noin no ällee haalistu ku haaveisii sie vaa hukut sil’ aah! - eellä onni on, sinua kiin’ ei saa!"
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #12 : 11.12.2007 17:20 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Kaikki pelit nappaavat noin kahden päivän ajaksi, mutta sitten koukku irtoaa enkä pelaakaan peliä ehkä koskaan. Joskus saatan pistään pelin pyörimään, huomata kuinka vittumaista tämänkin pelaaminen on ja lopettaa sen siihen.

The Legend of Zelda: Phantom Hourglass
Muuten ihan kivaa, mutta Temppel of tí oussön king on jotain aivan käsittämätöntä. En ole sitä antanut anteeksi, joten kesken on jäänyt. HV. V!

Okami
Ei mitään syytä miksi jäi kesken. Kaikki on ihan saakelin hyvää ja pelaaminen on uskomattoman mukavaa. Yleinen pelimorkkis vaan. Samaan kastiin menee kyllä Resident Evil 4, Ratchet & Clank 2 ja melkein kaikki muutkin kesken jääneet pelit.

Ace Combat 4
Lentely on ihan rentouttavaa, mutta tehtävät ovat niin hiton pitkiä, ainakin se missä nyt olen. Siinä pysytellään varmaan vielä muutama vuosi.


No jaah, en jaksa luetella enempää, kaikkihan ne kesken ovat. Viimeisin läpipelattu peli on muistaakseni God of War 2. Eikä juu pelaamani pelit mistään uusimmasta päästä ole, sillä next geniä ei vielä ole ja vanhemmat eivät vaan jaksa kiinnostaa. Ehkä tämä morkkis menee ohi kunhan 360:n ostan, jos ostan. Vähän vaan epäilyttää ostaa jotain sellaista, mikä ei tällä hetkellä kiinnosta...
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #13 : 11.12.2007 17:59 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili
haukun kaikki loistavat pelisarjat koska luulen että se oikeasti on jonkun mielestä hauskaa.

jollei oikeasti ole mitään oikeaa sanottavaa niin voi olla kirjoittamatta.
en tiedä muista mutta minua ainakin alkaa kypsyttää tämä mukamas vitsikäs ja hauska haukkuminen.
oli kyse leffoista tai peleistä niin aina haukut ne kaikki legendaariset ja moneen kertaan kehutut ja palkitut sarjat paskoiksi.

ja hyvin olet näköjään metroidistakin perillä.
että oikein jompaa kumpaa NES:n metroidia koitit, vittu ei sille koneelle ole kuin yksi metroid.

olisit nyt samalla haukkunut ekan deus exän ja halfiksen puhumattakaan vanhoista klassikoista kuten monkey islandit, nehän vasta kauheaa roskaa kaikki onkin.
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #14 : 11.12.2007 18:36 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Itsekin ajattelin juuri samankaltaisen ketjun tekoa, mutten keksinyt järkevää pohjustusta, joten homma jäi sille tielleen...

Ajankohtainen aihe minullekin, sillä pelit eivät ole viime aikoina innostaa entiseen tapaan. Yleisesti ottaen tilanne on ollut pitkälti sama mikä Sarkonilla. Muutaman päivän pelaamisen jälkeen innostus katoaa, ja peli saattaa jäädä pitkäksikin aikaa tauolle. Jos tällaista ei tapahdu, niin yleensä viimeistään pelin loppuvaiheilla iskee pieni (tai joskus vähän suurempikin) tylsistyminen.

Bioshock

Peli parani aina puutarhaan (mikä lie olikaan nimeltään) asti, mutta siitä eteenpäin se lähtikin viettelemään alamäkeä tasaisesti kiihtyvällä vauhdilla. Loppu meni pakotamalla läpi mahdollisimman nopeasti. Peruspelattavuus on niin järkyttävää perushöttöä, ettei hypemausteisille arvosteluille löydy ainuttakaan järkiperustetta. Sanalla sanoen vituttaa nähdä tätä vuoden paras peli -listoilla. Toki audiovisuaalinen (vaikka hahmot näyttivätkin ikävän muovisilta) anti ja juoni (vaikka loppuukin hieman seinään, ja tekstitysongelmat laskevat tunnelmaa) ovat huomattavasti parempia, mutteivat silti paskaa pelattavuutta pelasta.

Pokemon Diamond

Sanokoot muut mitä hyvänsä, peruspoket ovat pääosin hyviä pelejä. Tätä ennen Ruby on ollut ainoa Pokemon-peli, jonka olen omistanut ja siten myös pelannut alusta loppuun saakka läpi, mutta silti peli tuntuu olevan aivan liian samanlainen edeltäjiensä kanssa. Aluksi tuli tätäkin pelattua innolla ja tutkittua paikkoja vähän perusteellisemminkin, mutta loppupuolella sitä vain tahtoi päästä mahdollisimman nopeasti eteenpäin. Peli vaan tuntuu hieman tunkkaiselta ja hengettömältä se kaavoihin kangistuneisuuden takia.

Kaikista eniten ärsyttää aataminaikainen HM-systeemi, jonka takia mukana on pidettävä jatkuvasti paria kokonaan niille uhrattua pokemonia, jos tahtoo eteenpäin päästä. Lunnolisestihan jokaisen kiven kohdalla pitää kysyä uudestaan, halutaanko se tuhota vai ei, johon menee joka kerta 10 sekuntia. Tuskin olisi ollut kovin iso juttu lisätä pikanäppäintä (joita olisi muuten yleisestikin mahtunut ainakin 4 lisää sen yhden tavarapikanäppäimen lisäksi...) edes hieman tätä pakkopullaa helpottamaan. Taisteluissahan HM:t ovat pääsääntöisesti hyödyttömiä, joten niillä saastutettuja taskuhirviöitä ei juuri niiden aikana käytetä... Lisäksi saisivat keksiä uuden tavan villien pokemonien kohtaamiseen, sillä nykyinen ei vain toimi. Jatkuva repelien kiskominen vituttaa.

Tällä hetkellä enää pokemonliiga menemättä, että peli olisi "läpi", mutta ei vain oikein innosta. Itse pokemonien kehittäminen tarvittavalle tasolle ei ole niinkään ongelma, mutta yllä mainittujen asioiden takia, pelin pariin vain ei tee mieli juuri palata.

The Legend of Zelda: Phantom Hourglass

Itse muussa pelissä ei ole juurikaan vikaa, mutta neljäs kerta Ocean Kingin temppelissä ärsytti jo todella paljon. Tätä neljättä en myöskään päässyt suorilta käsin läpi, joten peli on ollut jo muutaman viikon tauolla.

Guitar Hero III

Yhtä aikaa liian helppo ja vaikea. Easy ja normal menevät ongelmitta, mutta pomppaus hardiin on jo niin suuri, ettei viidennen napin käytön harjoittelu kiinnosta. Vain kolmella tai neljällä napilla pelaaminen taas tuntuu tylsähköltä, joten peli on jäänyt taka-alalle.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #15 : 11.12.2007 19:53 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
jollei oikeasti ole mitään oikeaa sanottavaa niin voi olla kirjoittamatta.
en tiedä muista mutta minua ainakin alkaa kypsyttää tämä mukamas vitsikäs ja hauska haukkuminen.
oli kyse leffoista tai peleistä niin aina haukut ne kaikki legendaariset ja moneen kertaan kehutut ja palkitut sarjat paskoiksi.
Tämän ketjun ideahan on kertoa niistä peleistä mitkä eivät nappaa. Suurin osa kirjoittajista juuri keskittyvät niin peleihin joiden periaatteessa pitäisi napata. Eli lähinnä kyse on semmoisista peleistä, jotka ovat teknisesti hyviä ja usein myös arvostelumenestyksiäkin, mutta eivät vain jaksa kiinnostaa. Tietääkseni en ole mitään legendaleffoja tai TV-sarjoja mennyt haukkumaan. Kaikki nuo pelit jotka tuohon listasin eivät tosiaankaan nappaa, mutta toki se on ehkä muotoiltu vähän jyrkemmin kuin muilla. Tosin on täällä monet muutkin sanoneet asian suoraan.

ja hyvin olet näköjään metroidistakin perillä.
että oikein jompaa kumpaa NES:n metroidia koitit, vittu ei sille koneelle ole kuin yksi metroid.
Muistelin, että NES:lle olisi ollut kaksi metroidia. Joka tapauksessa olen pelannut NES:n Metroidia, joka on muuten paska. Vittu! Olen muuten myös pelannut SNES:n Metroidia ja Cuben Metroideja. MYös GBA:n Metroideja. Mitään niistä en ole jaksanut läpi asti vääntää, mutta SNES:n Metroid on vaikuttanut kyllä ihan pelattavalta.

olisit nyt samalla haukkunut ekan deus exän ja halfiksen puhumattakaan vanhoista klassikoista kuten monkey islandit, nehän vasta kauheaa roskaa kaikki onkin.
Syy miksi niitä en haukkunut on hyvin yksiselitteinen. Ne ovat helvetin hyviä pelejä. Haukuin kuitenkin HL2:n, mutta kuten näet ykköstä kehuin.
En mä hauku pelejä, mikäli oikeasti tykkään niistä. Saatan kyllä haukkua niitä, jos en ole kiinnostunut tai muuten vain välitä niistä. Enkä tosiaankaan haukkunut kaikkia legendaarisia pelisarjoja. Esimerkkeinä mainitaan, että Megamanit, osa Super Marioista, Silent Hillit, Castlevaniat ja monet muut jäivät syystäkin mainitsematta. Hyviä pelejä kun ovat. Onneksi kuitenkin tartuit aiheeseen, joka muistuttikin minua ehkä paskimmasta sarjasta ikinä (PS1:n osaa lukuunottamatta) METAL GEARit. Se sarja ei voisi sitten yhtään vähempää napata. Ehkä neljäs osa pelastaa, todennäköisesti ei.
Play-Asia
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #16 : 12.12.2007 15:06 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Täytyy kyllä vähän olla samaa mieltä tuosta Half-Life 2:sta Scarfin ja Balboan kanssa. Vaikka hyvä peli onkin, niin en voi käsittää lainkaan, miten se voinut sellaisia arvosanoja aikoinaan. En sitten millään. Tuntuu että peliä ois tahalleen venyttämällä venytetty pitkäksi, vihollisten tekoälylle ei voi kuin nauraa ja ampuminen todella ankeaa. Ei tule mieleen heti fps:ää, missä ampuminen olisi huonompaa.

Hyvä tunnelma, gravity gun ja ihan kivat uudenlaiset puzzlet pelastavat aika paljon, joten kyllä tätä pelaa, mutta... En vaan tajua. "Paras FPS", "Paras PC-peli", "Paras peli koskaan". Tuollaista sai lueskella vaikka mistä, niin väkisellä peliltä odotti hiukan enemmän.

Harvoin pelatessa tulee yhtä vahvasti sellainen tunne esille, että tämä on saanut lähinnä vain nimensä takia niin paljon arvostusta... Olemalla jatko-osa Half-Life 2 vanhalle legendalle nimeltä Half-Life.

Aion pelata pelin läpi, koska haluan yrittää tykätä pelistä, mutta ei se tästä kuulema enää parane. Samaa renkutusta loppuun saakka.

Olenko missanut jotain, vai? Joku voisi kertoa minulle, mikä tässä nyt on niin täydellisen loistavaa, kuten PC-miehet aina kehuskelivat?.  :???:


« Viimeksi muokattu: 12.12.2007 15:13 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #17 : 12.12.2007 15:41 »
tuhis Vieras Ilmeisesti TK tarkoittaa PC-versiota

Henkkoht en ole törmännyt paremmalta tuntuvaan taisteluun. Liikkuminen ei ole niin irrallista ja paperin ohutta kuin mitä joissain muissa peleissä ja tulitaisteluissa on tietynlaista vakautta/elopainoa ja realistisen oloista vähäeleisyyttä josta itse pidin kovasti. Kaikki muu onkin pelissä aika kehnoa.

Vaivaton ja sujuva peli on pelata, mutta meikäläistä masensi nuo ympäristöt aikalailla, sillä tiilitalot, ahtaat käytävät, viemärit sun muut on nähty niin monta kertaa. Lähes kaikkialla oli semmoinen eilispäivän fiilis ja jonkinlainen mielikuvituksettomuuden löyhkä, että eihän tuota voinut oikeastaan kuin ihmetellä. Monet ovat tuota perustelleet melko vakaasti sillä, että kyseessä on lähes nykyaikaan verrattavissa oleva murroshetki ja kenties touhu näyttäisi ja olisi prikuulleen tuota, jos jokin teknologiamahti levittäisi konemaisia sormiaan yhdyskuntien keskuudessa. HL2 onkin tässä mielessä erittäin hardcore scifiä, sillä tapahtumat ovat erittäin vähäeleisiä ja niissä on tietynlainen arkisuuden verho jonka toiselle puolelle ei näe, ja peli tuntuukin nojaavan paljon pelaajan omaan mielikuvitukseen ja maailmojenluomiskykyyn.

Jotkut kohtaukset olivat upeita, kuten esimerkiksi se kun jouduttiin jonkinlaiselta puristimelta/murskaimelta vaikuttavan seinämän luokse joka musersi alleen ympäristöä jossa olit - jep, nähtyä, mutta se mikä teki siitä mielenkiintoisen ihan toisella tasolla oli se, että tuo seinämä joka tuntui musertuvan tyypilliseen ja tuttuun ansahuone-tyyliin oli itseasiassa jonkinlaisen futuurirakennuksen julkiseinä joka laajentaa omaa kuutiotilavuuttaan murskaamalla kaupunkia ympäriltään. Aika harva on tämmöistä pysähtynyt tuossa huomaamaan/ajattelemaan ihan jo senkin vuoksi, että seinämästä ei näe juurikaan paljoa kun joudutaan liikuskelemaan ihan sen tyvessä eräänlaisessa montussa. Tietyssä mielessä HL2:lla on aika vankka alusta, mutta tuotteena tarinankerronnassa ollaan epäonnistuttu aika spektaakkelimaisesti - kuinka moni muistaa tuosta HL2:n tarinasta muuta kuin sen lopun?

Pelien episodimaisuus on myös aivan perseestä. Yksi kunnon "kappale" pidemmillä aikaväleillä on tuhat kertaa mielekkäämpää kuin tarjota sitä samaa kakkulaa lyhyemmillä aikaväleillä. Ehkä joskus hankin alelaarista paketin jossa on HL2 ja 10 episodea.
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #18 : 12.12.2007 17:05 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Ampuminen todella ankeaa :???: Ja ei se tekoäly mitään paskaa ollu ainakaan sillon julkasuaikoihin. Onhan se nyt jo vanha peli. Itseäni häiritsi ainoastaan tuo jokaisen jo mainitsema ympäristöjen tylsyys. Muuten HL2 on ihan parhautta, jos multa kysytään.
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #19 : 12.12.2007 17:34 »
Alks :I Jäsen Viestejä: 29 Basaaripisteet: 0 Profiili Metroid Prime 2: Echoes

Ostin tämän noin 3 viikkoa sitten ja tunteja tämän pelin kanssa on kertynyt noin 3-7. Ei jostain syystä ole jaksanu kiinnostaa. Myyntiin menee jossain vaiheessa varmasti. Olisi pitännyt ostaa se Oblivion tämän sijaan...




Myös nämä on kesken:

Tales of Symphony (tylsä. hahmot ja juoni on perseestä. Tuskin pääsen ikään läpi)
Resident Evil Remake
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #20 : 12.12.2007 17:40 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Zeldat
Olen yrittänyt ja niiiiin halunnut tykätä Zelda-peleistä, mutta ei. Viimeisimpänä yrityksenä Ocarina of Time, jota jaksoin hieman yli aikuis-link-vaiheen, jonka jälkeen puuduin. Kumma juttu, koska itse pelissä ei ollut valittamista. Suuren seikkailun tuntua oli, kontrollit olivat jämäkät ja toimivat, sekä puzzlet onnistuivat raavituttamaan päätä ihan oikeasti.

Ico
Ostin heräteostoksena pahvikoteloisen version uutena 30€:llä ja pelasin hyvän tovin, mutta hieman samoin kävi kuin OoT:n kanssa: ei yksinkertaisesti enää kiinnostanut.

Guitar Hero II
Ykkönen iski kuin sata salamaa vaihtelevan biisilistan ja uutuuden ansiosta, ja kakkonenkin jaksoi kiinnostaa hyvän co-opinsa ansiosta hetken aikaa. Tätä ei kuitenkaan riittänyt kauaksi aikaa kun ehdin syventyä tarkemmin yksinpelin kautta settilistaan. Missä on kaikki takemeoutit ja morethanafeelingit? Ei saatana!
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #21 : 12.12.2007 19:09 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Prince of Persia: The Two Thrones - GC
Aloitusvideo pamahti ruudulle ja ajatukset olivat "voi herran jestas, kun ovat menneet tekemään liian jenkkielokuvamaisen tästä. Persian prinssikin näyttää länsimaalaiselta pitkätukkaadonikselta." Annoin kuitenkin pelille mahdollisuuden, mutta kymmenen minuutin päästä luovutin. Peli on yksinkertaisesti tavattoman ärsyttävä, eikä kiinnostanut minua tippaakaan. Kai tuon pitäisi kolahtaa seikkailupelien ystävälle, mutta vaihdoin sen GameStopissa pois. Ehkä eniten ärsytti taukoruudun naisääni.

Metroid Prime - GC
Tämänhän tietenkin pitäisi kiinnostaa ihan älyttömästi, mutta ei vain iske. Pelissä ei ole mitään vikaa, mutta en jostain syystä vain jaksa pelata sitä. Toisen kentän ensimmäiselle tallennuspisteelle olen pelin vetänyt, mutta jotenkaan ei vain kiinnosta enää. DS:n Hunters tosin toimi erinomaisesti. Olen luvannut antavani Metroid Primelle vielä toisen yrityksen.

Metroid - NES/GBA
Okei, olen pelannut vain Metroidin GBA-versiota, mutta silti peli ei jaksa innostaa. Muutaman kerran olen peliä koittanut, mutta jokaisella kerralla peli on päättynyt lyhyeen, kun en ole enää jaksanut. Kai tämäkin on jokin kunnon merkkipaalu tai jotain, mutta jostain syystä en vain ole peliä paljon pelannut. Pitää kai jossain vaiheessa vielä koittaa.
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #22 : 12.12.2007 19:11 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili

Metroid Prime - GC
Pelissä ei ole mitään vikaa
Olen täysin samaa mieltä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #23 : 14.12.2007 21:15 »
tombbi Jäsen Viestejä: 126 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mitä nyt äkkiseltään tulee mieleen, niin Socom ja Prince of Persia: Sands of Time jäivät vaiheeseen jo melko alussa.

Socom jökkäsi jokusen kentän jälkeen, ei vaan jostain syystä jaksanut vääntää eteenpäin... Myöhemmin yrittelin uudestaan aloittaa, mutta ei sitä silloinkaan jaksanut.

Persian prinssiä jaksoin jo vähän pidemmälle, mutta jäi tauolla yhteen vähän nopeampaa akrobatiaa vaativaan kohtaan, enkä vieläkään ole jaksanut palata pelin pariin. Pitäisiköhän ottaa kesällä oikein asiaksi.. Pelihän oli hyvä ja mielenkiintoinen, mutta kun tauko alkoi, sitä ei ollut helppo lopettaa.

EDIT: Jee, puolen sataa postia...
I see your face but I can't decide now
If it's real or just in my mind
I see your face, and it says with a smile
"Welcome to hell, 'cause this is where you'll die"
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #24 : 14.12.2007 21:43 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Socomihan nyt on ihan paska yksinpelinä. Nettipelinä taas uskomattoman hyvä teos, tai siis ykkönen ja kakkonen ovat. Kolmonen ja Combined Assault olivat totaalipaskaa, kun lähtivät kopioimaan muita suosittuja nettiräiskintöjä ja kadottivat Socomin Socomista.
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #25 : 14.12.2007 23:36 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Socomihan nyt on ihan paska yksinpelinä. Nettipelinä taas uskomattoman hyvä teos, tai siis ykkönen ja kakkonen ovat. Kolmonen ja Combined Assault olivat totaalipaskaa, kun lähtivät kopioimaan muita suosittuja nettiräiskintöjä ja kadottivat Socomin Socomista.

Eih, Socom! Varmaan yliarvostetuin nettiräiskintä ikinä. Kaikki lagaa ja toiminta keskittyy on sivuttaisjuoksuun ja sinnepäin roiskimiseen. Socom 1-3 on pelannut, jokainen tuntu yhtä munattomalta. Grafiikatki vielä iha hirveetä paskaa, en vaan pysty käsittää mitä hyvää niissä on, kun vertaa muihin lajityypin peleihin :???:
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #26 : 14.12.2007 23:39 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Shadow of the Colossus

Alhainen fps, tylsä maailma (hieno tottakai, mutta mielestäni pelissä olisi voinut olla muunkinlaisia vihollisia ja jonkunlaisia sivutehtäviä), aluksi kokemus oli ihan hienoa, mutta jo kolmanennen colossuksen jälkeen into lopahti. Ihmetyttää tosiaan SotC kanssa se, että grafiikka ei ollut mitään parasta ja fps oli todella alhainen, mutta cubella Twilight Princess pyöri aivan mainiosti...

God of War

Ehkä kaikista yliarvostetuin peli ikinä. Pari ensimmäistä tuntia oli ihan hauskaa pelattavaa tässäkin, sitten aloin tylsistyä jatkuviin kahden napin taisteluihin (yksi toimiva combo + parry). Olisin todellakin odottanut enemmän puzzleja sun muita, eipä kai tämänlainen näpytysgenre ole sitten minua varten. En kyllä jaksa ymmärtää Ignin sun muiden arvosteluja, jossa peliä ylistetään ja GoW taisikin saada jotain 9.8 luokkaa siellä. Omasta mielestäni tämä on ehkä semmoinen kasin peli. Ei enempää eikä vähempää.


« Viimeksi muokattu: 16.12.2007 01:30 kirjoittanut Zuor »
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #27 : 15.12.2007 00:07 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Socom! Varmaan yliarvostetuin nettiräiskintä ikinä.. toiminta keskittyy sinnepäin roiskimiseen... en vaan pysty käsittää mitä hyvää niissä on, kun vertaa muihin lajityypin peleihin?

Socom on aliarvostetuin nettiräiskintä ikinä, koska suurin osa siihen vähemmän perehtyneistä luulee, että Socom on suosittu vain siksi, kun se oli PS2:n ainoa varteenotettavampia räiskintä.

Socomin kenttäsuunnittelu (siis ykkösen ja kakkosen) on täysin omaa luokkaansa. Samoin pelin rytmi ja aseluokat ovat uskomatton hyvin tasapainossa, pelissä on ihan omalaisensa fiilis. Myös pelin kontrollit ovat tajuttoman sulavat, vieläkään ei löydy peliä konsoleilla, jossa saa muokata vapaasti nopeuden, kiihtyvyyden ja deadzonen erikseen. Peli ei todellakaan ole roiskimista sinnepäin vaan ilman mitään autoaimia ja puolen millin tähtäimellä hedarit onnistuvat satojenkin metrien päähän. Ja klaanit kehitti uusia taktikoita vielä kahdenkin vuoden pelin jälkeen kakkosessa.
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #28 : 15.12.2007 00:35 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Eih, Socom! Varmaan yliarvostetuin nettiräiskintä ikinä. Kaikki lagaa ja toiminta keskittyy on sivuttaisjuoksuun ja sinnepäin roiskimiseen. Socom 1-3 on pelannut, jokainen tuntu yhtä munattomalta. Grafiikatki vielä iha hirveetä paskaa, en vaan pysty käsittää mitä hyvää niissä on, kun vertaa muihin lajityypin peleihin :???:
Suurin osa Socomin palvojista (aka PS2-pennuista) ei ole koskaan kunnon nettipeliin koskenutkaan. Sitten ovat iskeneet kiinni Socomiin, joka onkin yhtäkkiä parasta ikinä.
Play-Asia
tallennettu
Re: Kun ei nappaa... « Vastaus #29 : 15.12.2007 00:49 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Jeh, just tota mä meinaan. Sit jotkut tykittelee sitä viel jollain kirjekyyhky-yhteyksillä, kun peli on muutenkin jo yhtä lagausta.
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines