Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Kolikkopelit Suomessa  (Luettu 3805 kertaa)
Kolikkopelit Suomessa « : 11.09.2009 11:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Muistattehan vielä Pelikaanit? Niiden katoaminen kartalta on todella sääli sellaiselle, joka tapasi viettää puuhamaan retkistään leijonasosan kolikkopelihallin hämyssä.

Tunsin hetken olevani kovakin pelaaja, kun löylytin Sega Rallyssä koko luokkaani täysin kuusi-nolla. Yllättäen se olikin opettajani joka melkein voitti minut, mutta viimeisessä mutkassa tekikin virheen ja posotin Lanciallani ohi. Respektit, kova äijä.


Mutta, tässä aiheessa on tarkoitus fiilistellä kolikkopelejä. Huolimatta pelihallien kuolemasta, niitä löytyy yhä kauppakeskuksiin ja elokuvateattereihin ripoteltuna, ja aina silloin tällöin saattaakin törmätä todellisiin yllätyksiin. Täällä saa siis vapaasti hehkuttaa kolikkopelituokionsa iloja, postata kuvia/videoita ja tietystikin kertoa kanssapelaajille missä moinen ihme sijaitsee.


Olin tänään tulossa peruuntuneilta luennoilta kotiin Espoon Leppävaarassa sijaitsevan kauppakeskus Sellon kautta. Poikkesin Lidlissä, jonka yhteydessä on myös elokuvateatteri Bio Rex. Lidliä vastapäätä on muutamia kolikkopelejä, joista käytetyin tanssipeli, jonka nimeä en nyt muista.

Mutta nyt, silmille hyppäsikin....



Mario Kart: Arcade GP


Yllätyin. En tiedä, onko tämä ollut Mario Kart- faneilla yleisestikin tiedossa, mutta itse en tähän päivään mennessä tiennyt Sellossa moista olevan. Ei se ainakaan kauhean vanha voi olla, koska Lidlissa käyn melko usein enkä sitä aiemmin ole huomannut. Vai olenko vain kävellyt onneni ohi?

Harmi, ettei sattunut olemaan kolikoita messissä. Ajattelinkin tänään käynnistää viikonlopun marssimalla taskut täynnä euroja pelaamaan sitä.  :)


« Viimeksi muokattu: 11.09.2009 11:34 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kolikkopelit Suomessa « Vastaus #1 : 11.09.2009 11:31 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili No huhhuh. En ole minäkään ollut tuosta tietoinen. Asunhan itse ihan lähimaastossa.

Sello Rexissä on muutenkin ihan kohtuullinen kolikkopelitarjonta. Pitäisiköhän vaikka miittipäivänä käydä tuolla lämmittelemässä?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Kolikkopelit Suomessa « Vastaus #2 : 11.09.2009 11:38 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Pari vuotta sitten pelasin tuota Mario Karttia Kinopalatsissa. Ihan hyvä meininki, vaikka siellä jotai Pac-Maneja myös kaahailee. :P


Pitääkin käydä Sellossa katsastamassa tarjonta. Kyllä kolikkopelejä itseasiassa löytyy ihan semi-hyvin Suomesta, leffateattereissa siis, ja koneita kierrätetäänkin ympäri Suomen ihan hyvin. Kannattaa käydä katsomassa Tennispalatsin tokassa kerroksessa aina silloin tällöin.
tallennettu
Vs: Kolikkopelit Suomessa « Vastaus #3 : 11.09.2009 12:19 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Helsingissä olen muutaman kerran käynyt kaverin kanssa poraamassa tuota Mario Kartia. Ihan ok sinällään, vaikka eihän tuosta kovin montaa kertaa jaksa maksaa.
tallennettu
Vs: Kolikkopelit Suomessa « Vastaus #4 : 11.09.2009 13:24 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili


Tunsin hetken olevani kovakin pelaaja, kun löylytin Sega Rallyssä koko luokkaani täysin kuusi-nolla. Yllättäen se olikin opettajani joka melkein voitti minut, mutta viimeisessä mutkassa tekikin virheen ja posotin Lanciallani ohi. Respektit, kova äijä.


Tai sitten opettaja jarrutti viimeisessä mutkassa, ettei pikku Epille tule paha mieli. ;D

No joo, itselle juuri Sega Rally on kaikkein parhaiten jäänyt mieleen kolikkopeleistä. Intissä oli todella suuri valikoima sodessa erillaisia kolikkopelejä ja niitä tuli siellä jonkun verran pelailtua. Enemmän kumminkin ihan skidinä ja teininä. Toi MK täytyy käydä testaamassa, en ole itsekään huomannut, vaikka sellossa tuleekin käytyä.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kolikkopelit Suomessa « Vastaus #5 : 11.09.2009 13:39 »
dzei Vieras Neo Geo Land oli tutumpi paikka mulle. Milloinkahan toi ketju lopetti? Oiskohan ollut jotain -99.

Mm. tähän laitteeseen tuli upotettua melkoinen omaisuus:




tallennettu
Vs: Kolikkopelit Suomessa « Vastaus #6 : 11.09.2009 14:35 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Itselle vahvimmat muistot arcade -kulttuurista liittyvät ehkäpä itiksen pelikaaniin ja sen Killer Instinct -kabinetteihin. KI:n ja KI2:n ympärille kasvoi itäisessä Helsingissä jonkinlainen yhteisö, jossa itse olin enemmän tai vähemmän sivustaseuraajana. Olin silti täysin pelin lumoissa. Himassa tuli väännettyä SNES -versiota ihan liiaksikin asti. Kaveripiirissä kiersi lappu johon oli kirjoitettu ohjeet Orchidin huhuttuun 64 -hitin ultra comboon. En koskaan kuullut että siinä olisi kukaan onnistunut. Pimeässä Pelikaanissa tunnelma oli aina hieno kun isommat pojat näyttivät miten peliä pelataan. Mortal Kombat jäi aina täysin tämän varjoon.

www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Kolikkopelit Suomessa « Vastaus #7 : 12.09.2009 10:11 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 701 Basaaripisteet: 2 Profiili Itse pyörin lahdessa kolikkopeli aikaan, ja sielä oli Triossa liukurappusien alla Mortal Kombat. Tämä oli aina vakio kohde kun lahteen pääsi. Peli oli mahtava ja tähän meni jokainen kerta pieni omaisuus.
Harmittaa vieläkin kun ei ikinä ollut aikaa käydä pelikaanissa kun lahdessa tuli silloin tällöin käytyä. Sielä olisi löytynyt mm. KI ja KI2.

Tuli myös pikku kunnan asukille eräänä vuotena todellinen shokki, kun paikalliseen liikennemyymälään (oliko Neste silloin, nykyään ABC) tuli suuri remontti ja paikkaan tuli myös pieni pelikaani. Pelejä oli 4-5, mutta ainoat mitkä muistan oli Virtua Fighter 3 ja Scud Race. Jälkimmäinen oli cool jota tuli muutama kerta pelattua mutta kaikki rahat meni VF3:en. Peli oli mahtava. Tuli myös erään tutun kanssa pientä kisaa pistelistalla joka vain lisäsi kolikkojen menoja. Joskus rikkaana vielä kolikkopelin tai kolikkopelejä vielä hommaan...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Kolikkopelit Suomessa « Vastaus #8 : 12.09.2009 10:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Joskus rikkaana vielä kolikkopelin tai kolikkopelejä vielä hommaan...

Pitää olla vain palavaa intohimoa aihetta kohtaan ja malttia sijoittaa siihen hieman enemmän kuin normaalisti, sen finngamer on meille näyttänyt!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kolikkopelit Suomessa « Vastaus #9 : 12.09.2009 10:32 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili Oli muute Tennispalatsissa kesän alussa semmone laite ku Giant jossa oli päälle 20 Neo Geo-peliä. Sticki ja nappulat oli iha jees, parasta oli se, ettei yhestä pelistä pyydetty mitään kiskurihintaa, vaan yks Creditti oli 10snt O__O
Nooh, KoFfeja ja AoFeja tuli siellä kaverin kanssa aina välillä hakattua, kunnes heinäkuussa se häippäs :(
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines