Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6]
Tulostusversio
Aihe: KO: Paras tasohyppely  (Luettu 37903 kertaa)
Vs: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #150 : 20.02.2012 14:41 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Super Mario World
Donkey Kong Country
DKC on yksinkertaisesti huomattavasti viihdyttävämpi peli. Aikoinaan olen pelannut molempia tuhottomasti, mutta DKC on se peli, joka vielä tänäkin päivänä huomattavasti todennäköisemmin (lue: käytännössä varmasti) näistä kahdesta koneen sisuksiin sujahtaa.

Super Mario 64
Super Mario Bros. 3
Vannon tasohyppelyissä 2D:n nimeen, joten SMB 3 on luontevampi valinta. Tosin, jos Super Mario 64:n saisi päivitettyä nykypäivään Super Mario Galaxyn täydellisen sulavilla kontrolleilla (nimenomaan tuntuma, liikevalikoima ennallaan) ja paremmalla kameralla, menisi peli heittämällä SMB 3:n ohi. Peli kun on nykystandardeihin verrattuna mielestäni jo vähän tönkkö, ainakin Nintendo 64:n hirveällä tatilla. Grafiikoilla ei niinkään merkitystä, mutta olisihan se myös messevää nähdä 64 Galaxyn upealla ulkoasulla höystettynä.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #151 : 20.02.2012 14:53 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Super Mario World
Donkey Kong Country
SMW on kutakuinkin täydellinen 2D Nintendo-tasohyppely. Pelimaailma on laaja ja täynnä vaihtoehtoisia polkuja, ohjaus on todella napakkaa, ulkoasu tyylikäs ja musiikit äärimmäisen tarttuvia. DKC ei mielestäni yllä persoonallisuudeltaan tai pelattavuudeltaan lähellekään SMW:tä.

Super Mario 64
Super Mario Bros. 3
Vaikka henkilökohtaisesti tykkään näistä kahdesta enemmän SMB3:sta, on minun pakko valita Super Mario 64, koska SM64 oli ensimmäinen onnistunut 3D-tasohyppely ja käytännössä määritti genren. Se kertoo minusta kaiken että 3rd person -tasohyppelyissä on edelleenkin havaittavissa juuri SM64:stä peräisin olevia ratkaisuja.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #152 : 21.02.2012 17:02 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Tulokset

Super Mario World   7
Donkey Kong Country   7

Super Mario 64   3
Super Mario Bros. 3    12

Super Mario Bros. 3 varmisti finaalipaikan. Super Mario World vs Donkey Kong Country -pari päätyi tasan, joten se on kerrasta poikki. Sellanen, joka ei vielä ole äänestänyt, saa päättää kumpi menee finaaliin SMB3:n kanssa.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #153 : 21.02.2012 17:06 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Donkey Kong Country
tallennettu
Re: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #154 : 21.02.2012 20:11 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili \o/
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #155 : 22.02.2012 17:28 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Niin siinä sitten kävi.

Pelaajalaudan mielestä maailman paras peli (Super Mario World) ei olekaan maailman paras tasoloikka. Kuningas on syösty vallasta, ja on aika selvittää, että kumpi on paras - Donkey Kong Country vai Super Mario Bros. 3. Vastakkain kaksi kuuluisaa peliä, joita yhdistää mm. se, että kumpikin on Nintendon pelejä. Donkey Kong ja Super Mario kohtasivat ensimmäisen kerran jo 80-luvun alussa pelissä nimeltä Donkey Kong.. vaikka onkin hyvä muistaa, että kyseisen pelin DK on eri Kong.



Kumpi siis on mielestänne parempi? NES:n legendaarisen SMB-pelisarjan viimeinen osa vai SNES:n kaunis apinaloikka? Aikaa äänestää ensi viikon keskiviikkoon kello 17 asti. Perustelut olisivat kivat.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #156 : 22.02.2012 17:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Super Mario Bros 3.


Elettiin 90-luvun alkua. Pelien vuokraus R-kioskilta oli arkipäivää, toisin kuin nykyään. Yhtenä iltapäivänä heitin isälleni hartaan toivomuksen: tuo minulle uusin Mario-seikkailu, haluan niin kovasti päästä testaamaan sitä peliä.

Toivomus täytettiin. Ja tuon kyseisen iltapäivän lisäksi täytettiin vielä useampaan otteeseen. Sitten tuli joulu ja paketista paljastui SMB3. Saatoin pelata sen silloin viimeinkin kunnolla läpi, ilman että tarvitsi vuokrata se viikkorahoillaan uudestaan ja uudestaan.

SMB3 on pelattavuudeltaan timantin kovaa 2D-tasoloikkaa, jossa yksikään kuolema ei johdu pelin vioista. Syypää on aina pelaaja itse. Vaikeustaso on täydellinen ja kasvaa loppua kohden; viimeisen maan viimeiset kentät ovat jo pelin täydellistä hallintaa vaativia.


Donkey Kong Country on hyvä peli, ei siinä. Mutta se ei ole minun mielestäni lähimainkaan niin hyvä kuin SMB 3.

Jos maailmassa on oikeutta, tästä finaalista tulee kunnon selkäsauna...
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #157 : 22.02.2012 18:01 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili SMB3.

Ensimmäinen pelaamani videopeli. Viimeksi läpäisty kesällä. Päivääkään ei ole vanhentunut.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #158 : 22.02.2012 18:11 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Donkey Kong Country

Mulla löytyy ihan vastaava vuokratarina tästä pelistä kuin Epillä. Synttärijuhliin vuokrattiin jostain video/peliliikkeestä SNES sekä DKC. Muistaakseni jumahdettiin isolla porukallakin niihin kaivoskärrykenttiin. Myöhemmin peli on kuitenkin pelattu läpi lukuisia kertoja, enkä oikein näe että voisin siihen koskaan väsyä.

Kokonaisuus on nyt se joka painaa, ja vaakakupeista löytyy vino pino elementtejä. Uskomaton musiikki, loistava kenttäsuunnittelu, vaihtelevat miljööt, yleinen monipuolisuus ja persoonallisuus sekä täydellinen mitta. Tässä viitekehyksessä jopa raskaammasta(mutta kuitenkin tarkasta) ohjaustuntumasta tulee immersion airut eikä taakka tai hidaste. Mariossakin ovat kaikki tarvittavat palikat kohdallaan, mutta kokonaisuutena pidän DKC:stä enemmän. Siitä löytyy jotain immateriaalista extraa, jonka vuoksi tulen palaamaan sen pariin aina hieman mieluummin kuin SMB3:n. Ja tämä mielipide on kuitenkin miehen, joka on nautiskellut kolmannen Marionkin pariin otteeseen alusta loppuun viimeisen vuoden aikana.

Siinäpä se. Nyt vain toivotaan, että näiden loistavien - sekä ilahduttavan erilaisten - pelien kisasta tulee mahdollisimman tasaväkinen ja jännittävä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #159 : 22.02.2012 18:25 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Donkey Kong Country.

Kummatkin pelit ovat rakkaita, mutta DKC on kuitenkin parempi peli. Plus parhaimpia soundtrackeja ikinä. En keksi muuta sanottavaa mitä en olisi jos sanonut, upea peli.
tallennettu
Re: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #160 : 22.02.2012 18:25 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW SMB3
Play-Asia
tallennettu
Vs: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #161 : 22.02.2012 18:59 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Donkey Kong Countrysta (ja Allstarsin SMB3:sta) on hyvin lämpimät muistot 15 vuoden takaa, kun serkulla tuli pelattua. Donkey Kong Country on vielä tänä päivänäkin mahtavaa. Se on kivaa vaihtelua Marioiden jälkeen, se on helvetin nätti vielä tänä päivänäkin, hahmot ovat vekkuleita ja soundtrack on helvetin tiukka.. suorastaan tulee tippa silmään kun kuuntelee nykyisin niitä musiikkeja.

Valitsen silti Super Mario Bros. 3:n. Jos joku puhuu tasoloikkapelistä, mulle tulee ekana mieleen SMB3. Sitä jaksaa pelata ihan milloin vain. Se on lähes täydellinen peli. Kenttäsuunnittelu, värit, kontrollit... eikä Yoshikaan ollut vielä pilaamassa Mariota.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #162 : 22.02.2012 19:08 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Mario 3 on aivan käsittämätön tekele. Uskomattoman monipuolinen ja täydellisyyttä hipova kuin peli vain olla voi. Nintendo ei ole päässyt lähellekään vastaavaa seuraavissa sarjan peleissään. Jos joku peli ansaitsee voittaa tämän äänestyksen, niin kyllä se on Mario bros 3.
tallennettu
Vs: Re: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #163 : 22.02.2012 19:13 »
Max out Jäsen Viestejä: 421 Basaaripisteet: 0 Profiili SMB3

- On vaan parempi.
PSN: Max_out_ | Playstation 3  320GB |
tallennettu
Vs: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #164 : 22.02.2012 19:35 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Super Mario Bros. 3. Kaikista "elävin" mario tähän päivään asti. Tätä jaksaa pelata vuodesta toiseen.
tallennettu
Vs: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #165 : 22.02.2012 20:19 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Muistan kun DKC tuli aikoinaan. Se näytti niin helvetin hyvältä että peli oli pakko saada. Päähän siinä vinksahti kun sen lopulta sai ja peliä tuli pelattua suurella ilolla ja antaumuksella. Pelin musiikki, ohjaus ja fiilis oli vain jotain mahtavaa.

Sitten kumpi on parempi tasoloikka:

Super Mario Bros. 3

Tähän on hyvin yksinkertainen syy. Kumpaa pelaisin vielä nykypäivänä, tai hankkisinko pelin jos/kun kone löytyy nurkasta. Tässä vertailussa ylivoimainen voittaja on SMB3. Yksi harvoista peleistä joissa viimeisten kenttien aikaan pitää olla taitoa mukana. Muistan aina viimeisen maailman laiva kentän jossa ruutu liikkui helvetin nopeasti (tai se tuntui ainakin silloin siltä). Kun alotin kentän ja nopeus yllätti, ajattelin että tästä ei läpi mennä. Mutta se ohjaimen, käsien ja puhtaiden refleksien yhteenliittymä oli jotain niin hienoa. Oli mahtavaa pomppia pommien ja kuilujen keskellä täysin vaistojen varassa. Jos jäi hetkeksikin ajattelemaan mitä teki kuolema korjasi. Tämä on niitä pelejä minkä vuoksi pitäisi saada se NES vielä takaisin. Kyllähän se tuolta SNESin all-star kasetilta löytyy, mutta se ei tietenkään ole sama :) Voisikin ottaa tulille jossain vaiheessa ja testata kuinka vielä onnistuu. Kunhan saa FFVIII pelattua läpi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #166 : 22.02.2012 20:54 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Super Mario Bros. 3

DKC:tä olen vasta viimeaikoina päässyt pelaamaan kunnolla. Mahtava peli sekin, mutta Mario vie voiton tässä suhteessa. Lapsuudesta tähän päivään jaksaa edelleen pelata antaumuksella.
tallennettu
Vs: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #167 : 22.02.2012 22:02 »
SuoBBis Jäsen Viestejä: 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Super Mario Bros 3

Paras peli parhaasta pelisarjasta.
Voisiko sanoa; Parhautta.
tallennettu
Vs: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #168 : 22.02.2012 22:12 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Super Mario Bros 3.

Pelin parissa on kasvettu rinta rinnan kultaisen 90-luvun läpi. Pidän sitä itse yhtä täydellisenä pelinä kuin valtaosa OoT:tä ja itse SM64:sta/Banjoja/DK64:sta. Peli ei ole tähänkään mennessä vanhentunut päivääkään, vaan herättää paljon enemmän mielihyvää kuin yksikään moderni mariopeli. Sisältöä ja elinikää on ihan sikana ja vielä tänäkin päivänä kyseenalaista, että olenko edes löytänyt kaikkia salaisuuksia pelistä. Lienee siis paikallaan pelata sen 50:nnen kerran läpi, että saan asiasta lisää varmuutta.

Graafisesti aikakauteensa nähden täysin omassa luokassaan. Loi sen Mario-maailman jota itse pidän ainoana oikeana (vrt: Barksin / Rosan ankkamaailma sarjakuvissa) sisältäen Koopalingsit, Tacoon-suitin, lukuisat eri maailmat ja niin pois päin. Musiikit ovat niin perushyvää mariota kuin tuolloin voitiin luoda ja lisäksi sisälsi erittäin onnistuneen moodin taistella simppelissä putkistossa rapuja sun muita hilavitkuttimia vastaan.

Paljon salaisuuksia, jotka nykypäivän peleistä puuttuvat ja kaikkien löytäminen on täysin pelaajan oman päättelykyvyn varassa eikä (niinkuin nykyajan peleissä) peli anna koko ajan sisäisiö ohjeita kulkusuunnasta.

En koe tarpeelliseksi jatkaa ylistyspuhettani. sanon vain että SMB3 4ever. Aamen
tallennettu
Vs: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #169 : 23.02.2012 02:29 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Super Mario Bros. 3

Hieman sääli, että Super Meat Boy tippui siinä top 8:n kohdalla. Silti, Super Mario 3 ansaitsee äänensä. Ensimmäinen Donkey Kong Country on pelinä ihan jees, mutta sen jatko-osa parantaa niin monella saralla, että hirvittää. Toisaalta Super Mario World ei parantanut merkittävästi kolmosesta. Vei kyllä uuteen suuntaan, mutta lähinnä tuli kolmosen rinnalle. Näiden jälkeen 2D-Mariot eivät olekaan saaneet arvoisensa jatkajaa.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #170 : 23.02.2012 09:02 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Super Mario Bros. 3

Donkey Kong Country on hieno ja hyvä peli. Monelle muulle vastustajalle se olisi antanut turpiin, mutta vastassa Mario, joten Mario on kyllä nyt se joka DK:n pistää maihin. Ensinnäkin SMB3 on ensimmäisiä tasoloikkia mitä on joskus päässyt pelaamaan, ensimmäisiä pelejä muutenkin. Tällä on kyllä jo paljon nostalgia-arvoa. Pelinä SMB3 on aivan huikea.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #171 : 23.02.2012 10:00 »
Anders Helevete Jäsen Viestejä: 116 Basaaripisteet: 1 Profiili Super Mario Bros. 3
Mielestäni Super Mario Galaxy oli äänestyksen ainut peli, jolla olisi ollut mitään saumoja tätä mestariteosta vastaan. Ei muuta kuin, byebye DKC ja SMB3 aina ja ikuisesti  :)
Pika Pikaa
tallennettu
Vs: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #172 : 24.02.2012 10:26 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Super Mario Bros. 3

World voittaa DK Countryn ja Kolmonen voittaa Worldin. NES-peliksi aikaansa älyttömästi edellä, sekä peruslokinnan että salaisuuksien osalta. Jättiläismaa ansaitsee vielä erikoismaininnan, voiko siistimpää ollakaan?
tallennettu
Vs: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #173 : 28.02.2012 22:30 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Huomenna päättyy äänestys, vaikka melko selvältähän tulos näyttää...
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: KO: Paras tasohyppely « Vastaus #174 : 29.02.2012 07:45 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili DK

säälistä
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines