Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7]
Tulostusversio
Aihe: KO: Paras pelimusiikki, Part II  (Luettu 67256 kertaa)
Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II « Vastaus #180 : 08.05.2013 21:18 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Lyhyestä virsi kaunis: XENOBLADE
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II « Vastaus #181 : 08.05.2013 23:31 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili SH2 Theme of Laura

no comments
tallennettu
Re: KO: Paras pelimusiikki, Part II « Vastaus #182 : 09.05.2013 01:50 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Liekö jo aika lyödä homma lukkoon, kun on viimeisetkin äänet saatu lypsettyä ja kommenttipakollisuuskin näyttää pikkuhiljaa unohtuvan?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II « Vastaus #183 : 09.05.2013 03:04 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Theme of Laura.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II « Vastaus #184 : 09.05.2013 10:35 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Juu, pääsi unohtumaan tämä kokonaan. Tai no itse asiassa pari kertaa muistanutkin silloin, kun en ole koneella ollut. Laskeskelen vaikka tänään iltasesta tulokset.

EDIT: Oma ääneni:

Xenoblade Chronicles - Main Theme
Silent Hill 2 - Theme of Laura

Parhaita kappaleita koko skabassa. Jos jaksaisi jotain pelimusiikkikokoelmaa väsätä, niin tämä voisi hyvinkin mahtua mukaan. Xenoblade jää etäiseksi, enkä pidä sitä oikeasti kummoisenakaan kappaleena.


« Viimeksi muokattu: 09.05.2013 20:43 kirjoittanut Lanttu »
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II « Vastaus #185 : 09.05.2013 20:51 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Ja näinhän siinä kävi, että tiukan kisan jälkeen voittaja on:

Silent Hill 2 - Theme of Laura

Äänin 7-6. Tiukkaa kisaa siis loppuun asti, vaikka äänestysmäärät jatkuvasti laskivatkin. Hyvä, että finngamer huomasi äänestää, vaikka aika olikin jo umpeutunut. Seitsemän ääntä olisi ollut jo surullinen saalis.

-----------

Jos ihmisillä vielä on kiinnostusta (äänestysaktiivisuuden perusteella vähän niin ja näin :lol:), niin tähän perään voisi ottaa miniskabaa tämä ja edellisen kisan voittajan välillä. Parissa on mukavan paljon kontrastia, sillä edellisenhän voitti Simon's Questista Bloody Tears, joka on niin perinteistä pelimusiikkia kuin olla ja voi, Theme of Laura ei niinkään:

Castlevania 2: Simon's Quest - Bloody Tears
Silent Hill 2 - Theme of Laura

Ei nyt viitsi mitään aikatauluja tai muita laitella. Lasketaan ääniä sitten, jos/kun näyttää siltä, että ääniä on mukavasti tullut.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: KO: Paras pelimusiikki, Part II « Vastaus #186 : 09.05.2013 21:17 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Haha, laskeskelinkin että näin tässä taisi käydä. Kunpa homma oltaisiin laitettu aiemmin pakettiin. ;) Kauheasti tekisi mieli ottaa oma äänestys Stickerbrush Symphonyn ja Xenobladen - skabojen (imo) moraalisten voittajien - välillä, mutta ehkä jätän itkupotkuraivarit kuitenkin tekemättä, kun koviahan nämä kaikki ovat. Sen sijaan vielä viimeinen nootti kaikille laiskoille äänestäjille: ilman perusteluita boldaus on yhtä tyhjän kanssa. Niitä fiilistelyjä kehiin!


Ja sitten siihen ultimate-äänestykseen:

Castlevania 2: Simon's Quest - Bloody Tears
Silent Hill 2 - Theme of Laura

Tunnelmallinen, omintakeinen ja monipuolisempi. Tavallaan asia on kaksiteräinen miekka, sillä Bloody Tearsin bittiajalle ominainen ytimekkyys on itse asiassa iso vahvuus, ja Theme of Lauralta kaipaisin nimenomaan sitä vähän enemmän. Tässä tapauksessa Castlevanian tiukka ralli on kuitenkin vähän liian simppeli ja SH2:n biisi vain miellyttävämpää kuunneltavaa.

Asiasta samalla kolmanteen. On tullut paljon tämän skaban aikana mietittyä tätä pelimusiikin syvintä olemusta(commence deep shit). Moni - minä mukaanlukien - tuntuu arvottavan biisin toimivuuden pelistä irrallaan varsin korkealle, mutta onko tämä tosiaan asia, jota pelimusiikilta tulisi vaatia? Onko biisi, joka toimii ihan okei sekä pelissä että itsekseen kuunneltuna(mahdollisesti pelistä mitään tietämättä) parempaa pelimusiikkia kuin biisi, joka ei sellaisenaan aiheuta juuri mitään viboja mutta synnyttää pelissä uskomattoman katharsiksen. Granted, jälkimmäinen vaihtoehto voi olla noin kärjistettynä vähän mahdoton malli, mutta tämänkin äänestyksen aikana tuli vastaan tapauksia, joiden kanssa joutui oikeasti punnitsemaan kriteerejään. Onneksi kaikki parhaat biisit tuppaavat sekä tukemaan pelikokemusta että ovat uskomattomia teoksia sellaisenaankin - tai ehkä parhaimmillaan kiteyttävät jotain pelille ominaista niin, ettei pelkkää kappaletta kuunnellessakaan ole itse peli koskaan kaukana. Musiikki, sinä vahva pirulainen.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II « Vastaus #187 : 09.05.2013 22:34 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Ehkä kuitenkin olisin Lanttuna antanut aikaa vaikkapa tänään klo 24 asti, kuin laittanut homman kiinni ilmoittamatta siitä mitenkään etukäteen, heti kun oma ääni oli ratkaissut kisan? :rollaus:
tallennettu
Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II « Vastaus #188 : 09.05.2013 23:38 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ehkä kuitenkin olisin Lanttuna antanut aikaa vaikkapa tänään klo 24 asti, kuin laittanut homman kiinni ilmoittamatta siitä mitenkään etukäteen, heti kun oma ääni oli ratkaissut kisan? :rollaus:

Kieltämättä katsoin itsekin, että kävipäs "kivasti", mutta rehellisesti sanoen laskin äänet vasta oman ääneni jälkeen. Unohtui vaan itseltäkin aiemmin äänestää, vaikka omalta osalta valinta päivänselvä olikin. Kuitenkin, alkuperäinen äänestysaika meni kiinni jo viikko sitten, joten tässä on ollut ihan hyvin aikaa äänestää. Mattimyöhäisilläkin on ollut päivä aikaa reagoida eilisen nostosi jälkeen. Etenkin, kun tänäaamuna kirjoitin laskevani vihdoin äänet illalla. Vihoviimeisenä puolustuksena Theme of Laura olisi voittanut 4-3 ilman minun ääntäkin, jos tulokset olisi laskettu silloin, kun ne oli alunperin tarkoitus laskea. Mielestäni mitään liian suurta tai epärehellistä ei ole siis päässyt tapahtumaan. :)
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II « Vastaus #189 : 09.05.2013 23:55 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Kieltämättä katsoin itsekin, että kävipäs "kivasti", mutta rehellisesti sanoen laskin äänet vasta oman ääneni jälkeen. Unohtui vaan itseltäkin aiemmin äänestää, vaikka omalta osalta valinta päivänselvä olikin. Kuitenkin, alkuperäinen äänestysaika meni kiinni jo viikko sitten, joten tässä on ollut ihan hyvin aikaa äänestää. Mattimyöhäisilläkin on ollut päivä aikaa reagoida eilisen nostosi jälkeen. Etenkin, kun tänäaamuna kirjoitin laskevani vihdoin äänet illalla.

Iltaa oli vielä jäljellä, eivät kaikki Laudalla käy edes päivittäin. Joku selkeä aika olisi pitänyt määrittää, varsinkin jos ääntenlaskijalla on vielä ääni antamatta. Olisit voinut itsekin antaa äänesi aamulla.

Vihoviimeisenä puolustuksena Theme of Laura olisi voittanut 4-3 ilman minun ääntäkin, jos tulokset olisi laskettu silloin, kun ne oli alunperin tarkoitus laskea.

Two wrongs don't make a right.


(Ei siis sillä, että Xenoblade olisi välttämättä voittanut tällä metodilla. Reilu peli vain on aina jees)
tallennettu
Re: KO: Paras pelimusiikki, Part II « Vastaus #190 : 10.05.2013 00:01 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Ei kai tässä nyt mitään väärää ole käynyt. Kaikilla kiinnostuneilla on kyllä ollut ainakin omasta mielestäni yllin kyllin aikaa äänestää. En nyt tiedä, että voittiko parempi vai huonompi mutta olipahan ainakin tasainen kisa  :)
tallennettu
Re: KO: Paras pelimusiikki, Part II « Vastaus #191 : 07.12.2015 11:07 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Olen koostellut itselleni VGM/chiptune-soittolistaa YouTubeen ja sen tiimoilta tuli pitkästä aikaa kuunneltua iso osa näistä KO-biiseistä läpi. Monta biisiä jäi jo skabojen aikoihin aktiivikuunteluun, mutta olihan tänne helmiä myös unohtunut.

Nälkä "uudelle" kovalle musalle on kuitenkin sen verran kova, että ihan mielelläni naputtelisin taas pitkästä aikaa pelimusa-kilpailun läpi. Vieläkö laudalla on tarpeeksi jengiä, jos pistettäisiin Paras pelimusiikki, Part III pystyyn? Kovat biisit nyt tuskin loppuu maailmasta kesken.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II « Vastaus #192 : 07.12.2015 11:22 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Täältä löytyy heti yksi jota kiinnostaa kovasti.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II « Vastaus #193 : 07.12.2015 11:25 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Miksipä ei. Ainahan nuo ovat nopeasti täyttyneet ehdokkaista.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II « Vastaus #194 : 07.12.2015 11:52 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Joo!
tallennettu
Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II « Vastaus #195 : 08.12.2015 08:10 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Mietin vielä tuota kappaleiden määrää, että otetaanko tällä kertaa mukaan taas 64 vai jopa enemmän? Viimeksi ainakin oli ihan näppärä tuo, että jokainen sai postata sen kolme valitsemaansa pelimusiikkia.

Mutta kyllä tässä aika innostunein mielin ollaan liikkeessä. Jo pelkästään tänä vuonna on tullut pelejä, joissa on aika kovat soundtrackit.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: KO: Paras pelimusiikki, Part II « Vastaus #196 : 08.12.2015 11:21 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili 64 on johtanut aika sopivaan määrään kierroksia, että ehkä siitä voisi lähteä liikkeelle. Tosiaan 1-3 ehdotusta per tyyppi omien tarpeiden mukaan.

Jos Kraidi tai joku muu innostuu laittamaan ketjun pystyyn, niin antaa mennä vaan. Mä voin kans tehtailla homman alulle, mutta siinä menee varmaan parisen päivää, kun on muutamia isoja proggiksia paketoitavana ensin.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: KO: Paras pelimusiikki, Part II « Vastaus #197 : 08.12.2015 11:28 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Jos Kraidi tai joku muu innostuu laittamaan ketjun pystyyn, niin antaa mennä vaan.

Tehty. :)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines